ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αμαζόνες. Ιστορία ή Μύθος; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αμαζόνες. Ιστορία ή Μύθος; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

29-5-145347 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
3ADAΜέλος
21/03/2005, 10:23:04
ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
Domina.LilithΜέλος
21/03/2005, 11:32:20
3ADA > Αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του...Σηκώνει μεγάλη συζήτηση..

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

22/03/2005, 02:43:33
Η ιστορία από την βαθιά αρχαιότητα έως στις μέρες μας βρίθει από παραδείγματα γυναικών πολεμιστριών.

πόσοι γνωρίζεται το τάγμα του πελεκυ?
Ιδρύθηκε το 1149
Επανδρωμένο (αδόκιμος όρος για την περίπτωση ,το ξέρω) να το πω καλύτερα στελεχωμένο από γυναίκες ιππότες?

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Domina.LilithΜέλος
22/03/2005, 10:17:00
Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα γι'αυτό....

Για πές!!

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

22/03/2005, 13:23:33
Ιδρύθηκε από τον κόμη της Βαρκελώνης Ραϋμονδο Μπερενγκερ για να τιμήσει τις γυναικες,που υπερασπίσθηκαν την πόλη Τορρτολα από επίθεση Σαρακηνών.
Οι γυναίκες ιππότες είχαν πολλά προνόμια , ανάμεσα σε αυτά ήταν η μη πληρωμή φόρων και στις δημόσιες συγκεντρώσεις είχαν την πρωτοκαθεδρία έναντι των ανδρων.
Άγνωστο το πόσο διατηρήθηκε αυτό το τάγμα.
Όποιος –α θέλει περισσότερα ψάχνει…

----

22/03/2005, 13:31:41
Περί το 200 αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας ήταν η Κονγκο Ζινγκο,εξαιρετικη ξιφομάχος και θαυμάσια τοξεύτρα.

Κατέκτησε την Κορέα το 201 οδηγώντας η ίδια το ναυτικό και το στρατό της.

Είχε απαγορεύσει την λεηλασία και τους βιασμούς στις πόλεις που καταλάμβανε.

Στέκομαι ιδιαίτερα στην Ιαπωνία γιατί οι γυναίκες υπερασπιζόταν τα φρούρια των αντρών τους όταν έλειπαν σε πόλεμο.

Όπως και οι σπαρτιάτισσες.

Δούλευαν πολύ καλά το μαχαίρι και ένα είδος κονταριού που στην άκρη είχε κυρτή μακριά λεπιδα, ιδανικο όπλο για την αντιμετώπιση ιππέων.
Γυμνάζονταν πολύ στο τόξο και στην ιππασία.

Ξακουστή ήταν μια πριγκίπισσα Ιταγκακι που οδήγησε χωρίς φόβο 3000 πολεμιστές ενάντιων 10.000 χιλιάδων εχθρων.

Να πω και για άλλες αμαζονες του «αδύναμου» φύλου?

----

Domina.LilithΜέλος
22/03/2005, 14:24:19
Με ενδιαφέρει περισσότερο για το τάγμα του πέλεκυ που είπες μιας και δεν είχα ακούσει τίποτα...Έψαξα αλλά δεν βρήκα..

Αν θέλεις δώσε κανένα Link...

merci

22/03/2005, 14:34:50
Δεν υπάρχουν λινκ..ή τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω.
Μόνο βιβλία…
Αν θέλεις βιβλία να σου προτείνω με χαρά.

----

AttisΜέλος
22/03/2005, 18:39:13

quote:
Αν θέλεις βιβλία να σου προτείνω με χαρά.

Ω, φίλε τυχερούλη, μετά χαράς!

Έχω διαβάσει λίγα βιβλία για τις Αμαζόνες. Θα ήταν όμορφο να μας πρότεινες μερικά!

Η θεά Άρτεμις
22/03/2005, 19:03:10
Antonia Fraser:THE WARRIOR QUEENS , vintage books ,New York,1994.

Elshtain ,Jean Bethke: WOMEN AND WAR , Basic books ,New York ,1987

Δείτε αυτά τα δυο.
Όσο για δικτυακές διευθύνσεις απευθυνθείτε στο μέλος «ψαχτηρι» ,την Όστρια.

-----

AttisΜέλος
22/03/2005, 19:33:07

Ευχαριστώ τυχερούλη! Το πρώτο βιβλίο το ήξερα ήδη. Είχα μπει και στο amazon.com για περαιτέρω πληροφορίες, αλλά απ' ότι φαντάζομαι στην Ελλάδα δεν πρέπει να κυκλοφορεί. Μάλλον θα πρέπει να το παραγγείλω από κανένα Ελευθερουδάκη ή να ριψοκινδυνεύσω να το αγοράσω από κανένα amazon.com με πιστωτική κάρτα, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μη με ρωτάς γιατί... Όσο για το δεύτερο, μου ήταν παντελώς άγνωστο, thanks!!!

Πάντως, αφού έγινε η αρχή, επιτρέψτε μου να σας προτείνω κι εγώ 2-3 βιβλία για τις Αμαζόνες ή την Μητριαρχία γενικότερα:

- Οι τελευταίες Αμαζόνες, Stephen Pressfield, Εκδόσεις Πατάκη
- Η Μητριαρχία και η σύγκρουσή της με την ελληνική Πατριαρχία, Παναγής Λεκατσάς, Εκδόσεις Καστανιώτη
- On the trail of the Women Warriors: The Amazons in Myth and History, Lyn Webster Wilde, Εκδόσεις Thomas Dunne Books
- Die verlorene Geschichte der Amazonen (H χαμένη Ιστορία των Αμαζόνων), Gerhard Poellauer, Εκδόσεις ΕΒΟΟΚS.AT

Το τελευταίο βιβλίο κυκλοφορεί μόνο στα γερμανικά και είναι γραμμένο από έναν αυστριακό αρχαιολόγο που ασχολείται με την αρχαιολογία των Αμαζόνων & της μητριαρχίας. [Κάτι σαν την Τζανίν Ντέιβις-Κίμπαλ, της οποίας το βιβλίο δεν έχω ακόμη αξιωθεί να διαβάσω].

υ.γ. Ξεκίνησα κάποτε να διαβάσω κι ένα βιβλίο της Μαρίγια Τζιμπούτας στα ελληνικά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Αρχέτυπο" με τίτλο "Η επιστροφή της Μεγάλης Θεάς", αλλά το βρήκα αρκετά βαρετό, χρήσιμο μεν, αλλά βαρετό θα έλεγα... και το παράτησα...

Amazons are back again!
psytekkΜέλος
05/07/2006, 04:58:20
ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΔΑΗ.Ο ΟΡΟΣ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΧΡΙΣΤΟΣ".Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ 3,5 ΕΤΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ <<ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ>> ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΔΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΥ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ.Ο ΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΘΕΝΤΑΣ ΔΗΛ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ ΧΡΙΣΘΕΝΤΩΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΚΥΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΩΝΕΙΩΝ.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΒΑΣΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Η Ο ΑΠΟΛΩΝΕΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ Η ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΟΡΙΣΑΝ (ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΟΙ _ΧΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΗΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΥΡΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙΕΙ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΗ ΘΡΗΣΕΙΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Η ΕΝΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΑΡΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ.ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΥ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ,ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙ-ΣΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΗΣ.ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ
ΤΟΥ ΑΣΑΦΗ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΠΧ
ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΕ ΤΟ 'ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΡΑ
ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ...............ΕΡΕΥΝΑ' ΑΜΑ ΘΕΣ.
ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΥΓΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΥΙΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ <ΝΟΜΟΥ>ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΩΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΑΠΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ + Η ΕΝΑ - ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΛΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΙ ΜΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΝ.
ΗΛΘΕΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ= 2013 Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ???????????
!!!! 1983]-[ ]-[

Edited by - psytekk on 05/07/2006 05:03:13

ΟΡΟΣ Η ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΣ
.
05/07/2006

05/07/2006, 10:23:01
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΝΟΙΑ Η ΟΡΟΣ Η ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ Ή ΟΡΟΣ Η ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΣ.

===============================================

Αγαπητέ psytekk, ομολογώ οτι το θέμα του topic που άνοιξες μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον.
Καταλαβαίνω φυσικά οτι δεν θα αναλωθούμε σε μια θρησκευτικού τύπου συζήτηση καθώς σε αυτή την περίπτωση θα είχες ανοίξει το θέμα στην κατάλληλη Κατηγορία Συζητήσεων κι ίσως να μην το είχες ανοίξει καν αφού θα μπορούσες να καλυφθείς σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα θέματα.

Οπότε υποθέτω οτι θα επικεντρωθούμε σε μια ανάλυση σχετικά με τον όρο "Χριστός" κι "Αντίχριστος", σωστά φίλε μου?

Θα πρότεινα να αναλύσουμε πρώτα απ' όλα τι σημαίνουν οι 2 αυτοί όροι και τι σημαίνουν γενικά.
Τι λες?

In anticipation of my resurrection...

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
05/07/2006, 15:14:06
Φίλε psytekk,

quote:
ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ 3,5 ΕΤΗ

Κάνε τα 3,5 χρόνια μέρες και μετά τα λέμε.

Να περνάτε όλοι καλά

Λουκάς

05/07/2006, 18:28:16
quote:
ΑΠΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΔΑΗ.

ΧΜ!

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
05/07/2006, 19:46:20
quote:
Κάνε τα 3,5 χρόνια μέρες και μετά τα λέμε.

1277,5

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Odysseus_nemoΜέλος
05/07/2006, 23:13:51
Λοιπόν ο όρος "χριστός" σημαίνει αυτός που έχει χρισθεί ( =βαπτισθεί; ). Η άλλη ερμηνεία ποιά είναι;

Αντίχριστος είναι αυτός που θα έρθει αντί του Χριστού ( ως εκπρόσωπος; ) ή αυτός που θα πράξει τα αντί του Χριστού λεχθέντα ;

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
06/07/2006, 01:45:35
Φίλε Gigenis,

Πολύ ωραία!

1277.5 ημέρες λοιπόν είναι τα 3,5 έτη.

Μιλάμε τώρα εγκυκλοπαιδικά και όχι παραταξιακά, και αυτό το γράφω προκαταβολικά για να μην έχουμε παρερμηνείες στήν έκφραση της προδιάθεσης μας.

Το επόμενο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε στον χώρο της Αστροφυσικής ποιό/ά ουράνια σώματα έχουν διάρκεια έτους 1260-1277 ημέρες.

Μην ξεχνάς ότι ο Ιησούς αναφέρεται αλληγορικά στις 1260 ημέρες.
Αναφέρεται επίσης και σε κάποιο απόκρυφο ότι ο Ιησούς όταν τον ρώτησαν ποιός είναι ο διάβολος γύρισε προς το ουρανό και κάτι έδειξε.

Καλά πάμε μέχρι εδώ;

Να περνάτε όλοι καλά

Λουκάς

06/07/2006, 03:01:30
quote:
γύρισε προς το ουρανό και κάτι έδειξε.

μήπως έχει να κάνει με τον "αέρα" ;

ευχαριστώ.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
06/07/2006, 08:33:01
Φίλε "Ελάχιστε" και μέγιστε στο πνεύμα,

Με ρωτάς αν αυτό που έδειξε ο Ιησούς σχετίζεται με τον αέρα.

Απλά επαναλαμβάνω ότι "αυτό" που έδειξε έχει σχέση με τις 1260-1277 ημέρες.

Έδειξε, αν δεν κάνω λάθος στον Φίλιππα, ένα μετεωρίτη που έπεφτε στην ατμόσφαιρα εκείνη την στιγμή και του είπε "...να ο Διάβολος".

Σε βοηθά καθόλου αυτή η νύξη;

Να περνάτε όλοι καλά

Λουκάς