ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σε αναγνώριση της αντίπαλης σχολής. Μια προσπάθεια αναγωγής. Μεγεθών. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σε αναγνώριση της αντίπαλης σχολής. Μια προσπάθεια αναγωγής. Μεγεθών. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/03/2014, 03:32:44
Κοίτα Dr Πύρινε.

Αυτό που έκανες μόλις τώρα, με τη διαγραφή στο post σου, είναι εκτός κανονισμών. Ξαναβάλε αυτά που έγραψες.

Ακόμα και να μην τα ξαναβάλεις ωστόσο, απέδειξες εισέτι μία φορά πως εκτός από ηλίθιος, είσαι και καραγκιόζης. Άλλωστε, και από μόνο του το γεγονός που επανεγγράφεσαι ως Πύρινος και το παίζεις παρθένα, αρκεί για να καταλήξει κανείς στο ίδιο συμπέρασμα.

Φαντάζομαι πως κάπου εδώ τελειώνουμε τα δυό μας, έ?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

13/03/2014, 03:35:40
quote:
Μπορείς να μου στείλεις την Μέρκελ, ή να έρθεις εσύ!
Δεν έχω πρόβλημα με την σαβούρα!
quote:
Εσύ από την άλλη, ακόμα δεν έχεις μάθει να διαβάζεις. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν και πάλι δεν καταλάβεις τι είπα, για μένα είσαι και επισήμως ηλίθιος
quote:
Το διόρθωσες αφού πρώτα έγραψες την παπαριά σου και κατόπιν επισήμανσης

Μ'αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέφτεστε
13/03/2014, 03:40:15
Αν έχεις παπάρια στο παντελόνι σου, ξαναβάλε το ποστ που διέγραψες.

Αλλά φεύ!

Η κουτοπονηριά είναι το προσόν του ηλίθιου, που περνάει για έξυπνος.

Οκ Dr Πύρινε?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/03/2014, 03:40:21
quote:
DSM
Ακόμα και να μην τα ξαναβάλεις ωστόσο, απέδειξες εισέτι μία φορά πως εκτός από ηλίθιος, είσαι και καραγκιόζης. Άλλωστε, και από μόνο του το γεγονός που επανεγγράφεσαι ως Πύρινος και το παίζεις παρθένα, αρκεί για να καταλήξει κανείς στο ίδιο συμπέρασμα.
Τέκνον ηρέμησε.
Εγώ θα ξαναβάλω αυτά που έγραψα. Εσύ θα ηρεμήσεις;

Έγραψα προηγουμένως (πριν το 13/03/2014, 03:30:50):

quote:
quote:
quote:
Πύρινος
Απέκτησα βλέπω και δεύτερο λογαριασμό, τον killuminati, πολύ ωραία
Πάντα ήθελα να έχω δύο.

Μόνο μια ερώτηση, αν ο killuminati δεν είναι δικός μου λογαριασμός, εσύ θα αυτομπαναριστείς απ' το φόρουμ;

Πόσο έξυπνος είσαι Dr jekyl!!!

Αλλη μια φορά επιβεβαίωσες τον DSM:

quote:
DSM
Μάθετε επιτέλους να μην διαβάζετε όπως σκέφτεστε.

Και μετά υπάρχουν ενστάσεις για το παρόν νήμα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Έρχεται και η σειρά σου
13/03/2014, 03:42:50
Δεν είναι αρκετό, αν δεν αιτιολογήσεις και την διαγραφή του.

Σ'ακούω!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/03/2014, 03:49:18
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Αν έχεις παπάρια στο παντελόνι σου, ξαναβάλε το ποστ που διέγραψες.

Αλλά φεύ!

Η κουτοπονηριά είναι το προσόν του ηλίθιου, που περνάει για έξυπνος.

Οκ Dr Πύρινε?

Λες να ξαναβάλω αυτό που έγραψα, λες και σε έβρισα. Χαχαχα.

Άκου κάτι άλλο ωραίο:
Πόσες βρισιές έχω γράψει εγώ ως χρήστης (όχι ως account) αθροιστικά με όλες τις παρεμβάσεις μου στο φόρουμ (ακόμα και τις "περίεργες") από την αρχή της συμμετοχής μου μέχρι σήμερα.
Απάντηση: Λιγότερες απο τον λογαριασμό (όχι τον χρήστη) Νικόμαχος τουλάχιστον κατά 50%. Μπορεί και αρκετά περισσότερο αλλά κάνω συντηρητική πρόβλεψη.
Προς ενημέρωση

13/03/2014, 03:49:35
Και μια σημείωση για σένα Dr.

Τα πρόσωπα τα οποία ήταν η αιτία της έναρξης του παρόντος νήματος, είχαν μέχρι στιγμής τουλάχιστον, την στοιχειώδη εξυπνάδα να μην συμμετέχουν.Ενας το τόλμησε και αντέκρουσε πρύμναν, αφού έλαβε σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Αντιθέτως, εσύ που δεν συμπεριλαμβανόσουν στην "λίστα", εμφανίσθηκες βασιλικότερος του βασιλέως, υποστηρικτής των αδυνάτων, Ρομπέν της μαλακίας!

Υποψιαζόμουν βέβαια, ότι υπήρχαν και κρυφά ταλέντα.
το απέδειξες περίτρανα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 13/03/2014 03:51:19

13/03/2014, 03:59:26
quote:
Πυρινος
Άκου κάτι άλλο ωραίο:
Πόσες βρισιές έχω γράψει εγώ ως χρήστης (όχι ως account) αθροιστικά με όλες τις παρεμβάσεις μου στο φόρουμ (ακόμα και τις "περίεργες") από την αρχή της συμμετοχής μου μέχρι σήμερα.
Απάντηση: Λιγότερες απο τον λογαριασμό (όχι τον χρήστη) Νικόμαχος τουλάχιστον κατά 50%. Μπορεί και αρκετά περισσότερο αλλά κάνω συντηρητική πρόβλεψη.
Προς ενημέρωση

Προς ενημέρωση τίνος εξυπνάκια?

Οταν θα ανοίξουμε νήμα περί ευγενούς άμιλλας και σωστής συμπεριφοράς, τότε έλα να καταθέσεις τις απόψεις σου για το σαβουαρ-βιβρ.

Εδώ μιλάμε για ενοχλητικά τρολ, ηλίθιους καραγκιόζηδες, μπαναρισμένα φαντάσματα και όλες τις άλλες κατηγορίες χρηστών, που έχουν οδηγήσει το φόρουμ σε διαρκή εκτροχιασμό.

Σαν μέλη, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από άλλα μέλη συμπαράσταση, ώστε να επανέλθει το φόρουμ στον δρόμο της αναζήτησης, της γνώσης, του εσωτερισμού.

Αν ο Πύρινος και οι συν αυτώ, έχουν διαφορετική άποψη, εδώ είναι το νήμα, εδώ κι εμείς!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/03/2014, 04:01:06
quote:
Δεν είναι αρκετό, αν δεν αιτιολογήσεις και την διαγραφή του.
Για να μην ακουστεί απειλητικό
..Και γυρνάνε κάποιοι στο κρεβάτι τους βραδιάτικα
χαχαχα

13/03/2014, 04:03:03
quote:
Εδώ μιλάμε για ενοχλητικά τρολ, ηλίθιους καραγκιόζηδες, μπαναρισμένα φαντάσματα και όλες τις άλλες κατηγορίες χρηστών, που έχουν οδηγήσει το φόρουμ σε διαρκή εκτροχιασμό.

Σαν μέλη, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από άλλα μέλη συμπαράσταση, ώστε να επανέλθει το φόρουμ στον δρόμο της αναζήτησης, της γνώσης, του εσωτερισμού.

Αν ο Πύρινος και οι συν αυτώ, έχουν διαφορετική άποψη, εδώ είναι το νήμα, εδώ κι εμείς!

Καληνύχτα, του χρόνου πάλι.

13/03/2014, 04:05:19
Και για όσους δεν έχουν την εμπειρία,

http://www.esoterica.gr/forums/pop_profile.asp?mode=display&id=19411

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

13/03/2014, 15:02:08
Καλημέρα Ελλάδα!

Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα για διαφήμιση του Dr από τους φίλους του, λέω να επιστρέψουμε στο θέμα μας.

quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Δεν θα αναλωθώ χαρακτηρίζοντας εδώ τους ...μη αντιπάλους.

Ούτε έχω καμμιά διάθεση να ωραιοποιήσω κανένα μέλος.
Ούτε καν αυτά που δεν έχουν πια βήμα στο forum.

Όμως θέλω να τονίσω ότι υπήρξαν μέλη, που ενώ είχα μεγάλες διαφωνίες,ιδεολογικές αλλά και συμπεριφοράς,με "ανάγκαζαν" μερικές φορές να σκεφτώ.
Να σκεφτώ για να τους απαντήσω.
Και πάει και παραπέρα.

Αμεινία, προσπάθησα να αντιστοιχίσω τα παραπάνω τα οποία λες, με την πολιτική σκηνή της Ελλάδας, ώστε να κάνω μια αναλογία.
Αυτά τα παραπάνω που λες περι αντιπαλότητας, διαφορας ιδεολογικής και συμπεριφοράς, μου έφεραν στον νου μου τον.. Κασιδιάρη.
Ο Κασιδιάρης λοιπόν είναι εκείνος ο Τραμπούκος των φόρουμ (θα σκεφτώ να ανοίξω κατηγορία Homo Kasidiarius στο άλλο θέμα) ο οποίος, όπως ο Κασιδιάρης ρίχνει δημοσίως μπουνιές χωρίς να υποφέρει καμία συνέπεια, έτσι και αυτός τραμπουκίζει μέλη του φόρουμ, χωρίς πάλι να υποφέρει κάποια συνέπεια.
Αρκεί βέβαια τουλάχιστον το άτομο το οποίο τραμπουκίζει να είναι κάποιο τύπου Κανέλλη, δηλαδή αντιπαθές σε μερίδα του κόσμου ή/και αμφιλεγόμενο ή απλά αδιάφορο, αλλιώς αν δεν ήταν έτσι μπορεί μεν πάλι να μην υπέφερε έννομες συνέπειες, όμως η ίδια η πολιτική σκηνή θα τον ξέρναγε στο τέλος λόγω του οτι θα πήγαινε αντίθετα στο "λαϊκό αίσθημα".
Αυτό το άτομο μπορεί να λογιστεί ως αντίπαλος, και βέβαια δεν μπορεί να αντιμετωπιστή με κλωτσιές και μπουνιές.
Έχουμε λοιπόν έναν δημοσιογράφο, ονόματι Τράγκα, τον οποίο έχω καταλήξει να συμπαθώ, ο οποίος βγάζει τον Κασιδιάρη στην τηλεοράση και του κάνει και 2-3 πολιτικές ερωτήσεις, όπως, με ποιες άλλες χώρες έχει έρθει η Χ.Α. σε επικοινωνία (στα πλαίσια της διαμόρφωσης της εξωτερικής της πολιτικής);
Απάντηση: Καμία.
Τι μας δείχνει αυτό;
Οτι αν θέλεις να νικήσεις αντιπάλους επίπεδου Κασιδιάρη, αρκεί να τους αντιμετωπίσεις στο πολιτικό επίπεδο, και θα τους κάνεις σκόνη, αν βέβαια το κατέχεις.
Αν πάλι μπεις στο τριπάκι "τους", αυτό δηλαδή της μπουνιάς και της φωνασκίας, τότε δεν πετυχαίνεις μάλλον τίποτα. Και σε αυτό το πεδίο μπορείς να βρεις και υποστηρικτές τους, καθώς ο Κασιδιάρης -ο κάθε Κασιδιάρης- έχει ορισμένα άτομα που γουστάρουν ρε παιδί μου τον τρόπο που φωνάζει και τους "ισοπεδώνει" όλους. Οπότε τι θα κάνεις, θα φωνάζεις και εσύ; Όχι. Θα τον αντιμετωπίσεις πολιτικά.
Ο άλλος τρόπος δράσης είναι αυτός της κυβέρνησης, να τον μπαινοβγάζει από την φυλακή (τον κάθε Κασιδιάρη) χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να έχει αντιμετωπίσει το λαϊκό αίσθημα.

Edited by - Πύρινος on 13/03/2014 15:19:54

Σοφία_Μέλος
13/03/2014, 15:02:28
Μάιστα. Πως να το θεσω?
Ως ανθρωπος ειμαι αρκετα εως πολυ οξυθυμη οποτε δεν θα σταθω στις εκρηξεις οργης που λαμβανουν χωρα εδω και εκει. (Συμπεριλαμβανομενων και των δικων μου εκρηξεων)

Στο μονο που θα αναφερθω και θελω να διαφωνησω με τον Νικομαχο ειναι το εξης.
Προφανως και αυτοδικαιως ο καθενας θα συμμετασχει σε οποιαδηποτε συζητηση θελει.
Ειτε φορουμική ή face to face. Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα.

Το ουσιαστικο θεμα ειναι η διαλλακτικοτητα του, ποσο προθυμος να ακουσει και να ΣΚΕΦΤΕΙ καθως και το ποσο προκλητικος ειναι ο λογος του.

Για ευνοητους λογους καποιους θεματοθετες τους αποφευγω γιατι ειτε ειναι κολλημενα μυαλα ή γιατι γνωριζω πως η απαντηση που θα λαβω θα ειναι νεκροσεντονο στη καλυτερη των περιπτωσεων.

Με αφορμη αυτο θα θεσω μια ερωτηση...
ΜΗΠΩΣ απο καποιο σημειο και επειτα να αγνοουσατε τα ατομα τα οποια δεν λενε να ανοιξουν τα ματια και το μυαλο τους? Μια, πεντε, δεκα, φτανει. Δεν μπορεις επ' απειρων να προσπαθεις να αλλαξεις μυαλα στο ντουβαρι.

Αλλωστε ειναι η χαρα του ηλιθιου να τον προκαλεις σε "συζητηση".

Αυτα και καλησπερα.

13/03/2014, 15:06:45
quote:
ΜΗΠΩΣ απο καποιο σημειο και επειτα να αγνοουσατε τα ατομα τα οποια δεν λενε να ανοιξουν τα ματια και το μυαλο τους? Μια, πεντε, δεκα, φτανει. Δεν μπορεις επ' απειρων να προσπαθεις να αλλαξεις μυαλα στο ντουβαρι.
Αυτό θα ήταν ο λογικός τρόπος δράσης.
13/03/2014, 18:59:57
quote:
Σοφια
Στο μονο που θα αναφερθω και θελω να διαφωνησω με τον Νικομαχο ειναι το εξης.
Προφανως και αυτοδικαιως ο καθενας θα συμμετασχει σε οποιαδηποτε συζητηση θελει.
Ειτε φορουμική ή face to face. Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα.

Σοφία, δεν 'διαφωνείς' μαζί μου σε αυτό το θέμα, αλλά με τον DSM!

Και στην ουσία δεν διαφωνείς, ούτε μαζί του.Τα ίδια ακριβώς λέτε!

Τι έπαθες σήμερα Σοφάκι?
Τρεχάματα με την...μπουτικ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
13/03/2014, 20:26:33
Το speed reading δεν πηγε καλα.
Το διορθωνω λοιπον,με τον DSM.

Για να το ξεκαθαρισω, δεν ειναι ουσιαστικη διαφωνια.
Προφανως και λεμε το ιδιο εν τη αυτη περιπτωσει.

Αυτο που μου καθισε ασχημα στα αυτια και σχολιασα ηταν η προταση "ο καθενας θεωρει πως αυτοδικαιως μπορει να συμμετεχει σε οποιαδηποτε συζητηση στο φορουμ θελει".

Δεν ΘΕΩΡΕΙ, ειναι δικαιωμα του να συμμετασχει σε οποια κουβεντα θελει.
Ακομα και αν πιστευει πως η γη ειναι επιπεδη.
Οπως ανεφερα η ουσια ειναι η ικανοτητα αναθεωρησης της λανθασμενης αποψης του εκαστοτε ηλιθιου ή μη.

Νομιζα πως ηταν ξεκαθαρο οτι σταθηκα στο συγκεκριμενο part της αναρτησης του.

13/03/2014, 20:35:26
Είναι ώρα νομίζω να κάνω μια ανακεφαλαίωση,ίσως και ανασκόπηση.
Και να δώσω και κάποιες διευκρινίσεις.

Κάποια στιγμή πριν λίγες εβδομάδες,είπα στα πλαίσια μιας επισήμανσης μου, περί αναντιστοιχίας φραστικών επιθέσεων και ποινών,την θέση μου απέναντι στο ζήτημα.

Μετά τη λύση της παρεξήγησης,είχα πει ότι όποιος και να ήταν υπεύθυνος για την ομαλή διευθέτηση των αντιδικιών,όταν αυτές φτάνουν σε έξαρση,δεν θα μπορούσε να τις αντιμετωπίσει επιτυχώς.
Και το εννοούσα ακέραιο.Δεν ήταν ούτε χάιδεμα αυτιών,ούτε ένδειξη συμπαράστασης.Ήταν, και είναι, αυτό που θεωρώ αληθές.

Σαφώς και είναι αναγκαία η επόπτευση των συζητήσεων.Ακόμα και η "διαιτησία" ορισμένες φορές.
Αλλά ένας υγιής χώρος οφείλει να αυτοδιορθώνεται.

Όταν άνοιξα το θέμα,είχα την ελπίδα αλλά και την διαίσθηση, ότι η Δ.Ο. θα άφηνε εντός αυτού του τόπικ,την συζήτηση ελεύθερη.
Για έναν και μόνο λόγο.Την δυνατότητα να επιχειρηθεί η λεγόμενη αυτοδιόρθωση.
Μέχρι στιγμής μου κάνει το χατήρι...

Δεν έχω βέβαια,αυταπάτες.
Κάποια μέλη δεν δύναται να αυτοδιορθωθούν.Απαιτείται αντιληπτική ικανότητα που δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα.
Θεωρώ όμως ότι από ένα μέσο όρο επιπέδου των μελών και πάνω,αυτό είναι δυνατόν να συμβεί.Να επιτευχθεί.

Όταν "φωτογράφισα" τον PanosT, που δεν είναι μαζί μας πλέον,το έκανα διότι αναγνώριζα σε εκείνον,,εκτός από γνώσεις(που σαφώς είχε), αντιληπτική ικανότητα.

Αυτήν την αντιληπτική ικανότητα την βλέπω και σε μέλη που είναι ενεργά,ανεξάρτητα αν θεωρώ την συμμετοχή τους αρνητική.

Θα μου πείς,τι γίνεται με αυτούς που δεν χαμπαριάζουν καν..
Αυτοί υπάρχουν ανέκαθεν.Και θα υπάρχουν.Κανένα άλλο σχόλιο επ' αυτού.

Αρνητικά έχουμε όλοι μας.Σαφώς εμού περιλαμβανομένου.
Έκανα μια κίνηση και ζήτησα συγνώμη για τις φορές που αναφέρθηκα αρνητικά σε μέλος που δεν είχε τη δυνατότητα απάντησης.
Η κίνηση αυτή(εκτός του γεγονότος ότι αφορούσε σαφέστατα παραδοχή καταπάτησης ενός σοβαρότατου ηθικού κανόνα από μέρους μου) ήταν και συμβολική.
Ήθελα να δείξω στον συνδίκτιο xristosxatz,ότι παρ΄όλες τις διαφωνίες μεταξύ μελών,όταν κάποιος έχει δίκιο σε μια επισήμανση του,ο άλλος έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το αναγνωρίσει.Έστω και αργά.

Τις τελευταίες εβδομάδες επίσης φρόντιζα να αναγνωρίζω την ανωτερότητα κάποιων μελών έναντι εμού, σε συγκεκριμένες γνωστικές κατηγορίες.Δεν το έκανα για τους ίδιους.

Είναι προφανές ότι ο φίλος μου ο Κηφέας γνωρίζει σε ποιους τομείς τον παραδέχομαι ως καλύτερό μου.Σιγά μη περίμενε να του το κάνω λιανά.

Το ίδιο συμβαίνει και με κάποια άλλα μέλη.Εκατέρωθεν.

ΔΕΝ συμβαίνει όμως γενικώς.
Τα γνωστικά αντικείμενα είναι παρά πολλά σε αριθμό και τεραστίου εύρους το καθένα.

Κάποιες φορές πρέπει να "παραδίδουμε" το "σκήπτρο" του βήματος σε αυτόν που θεωρείται ανώτερος και να ΑΚΟΥΜΕ.
Μπας και ΜΑΘΟΥΜΕ πέντε πράγματα.

Σαφώς και όλοι,ακόμα και οι καλύτεροί μας, κάνουνε λάθη στα σημεία.

Αλλά διάολε... άκου 10 και ας είναι σωστά τα εννιά από δαύτα.

Αφού ο ίδιος δεν κατέχεις.Τι να κάνουμε τώρα.
Αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς,προξενείς τη γενική κατακραυγή.

Ανεξάρτητα αν εκδηλώνεται ηχηρά,απαλά,κομψά,άκομψα,κλπ.

Το να λέει κάποιος ας πούμε ότι π.χ. ο Κηφέας είναι άσχετος επί των θεμάτων που πραγματεύεται,προσβάλλει την κοινή νοημοσύνη.Σε σημείο λυπηρό.Για όλους.
Εδώ δεν μιλάμε πια για τιμωρία...Άχρηστη θα ήταν.
Εδώ μιλάμε για ΠΕΝΘΟΣ.Για κηδεία της νοημοσύνης.

Τι να σου κάνει επ' αυτού η Δ.Ο. ?

Τι να σου κάνει ο φίλτατος συντονιστής?

Υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι απέτυχαν επί της διαδικασίας?
Δε νομίζω.

Ενέσεις φαιάς ουσίας δεν υπάρχουν.Ακόμα τουλάχιστον...

Αυτό που θέλω όμως να πω είναι ότι ενώ αυτά τα φαινόμενα δείχνουν να κατακλύζουν το forum,αυτό αν το δούμε σε βάθος ,δεν ισχύει.
Όπως λίγοι κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη,έτσι και λίγοι κούκοι δεν φέρνουν την καταστροφή.

Ο μέσος όρος θα κάνει τη διαφορά.Αυτόν πρέπει να ενισχύσουμε.
Ξεκινώντας με την αυτοδιόρθωση.

Κάποιοι χρειάζονται μεγάλες δόσεις-sic- κάποιοι μικρότερες.

Αλλά επιτέλους ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.
Τα χοντρά φάουλ όταν επισημαίνονται θα πρέπει να γίνονται παραδεκτά.

Ξεκίνησα εγώ ως θεματοθέτης,κάνοντας αυτό που θεώρησα ότι μου αναλογεί.

Όσοι νομίζουν ότι έχουν διαπράξει ύβρεις,κηδείες της νοημοσύνης κλπ. ας κάνουν τα δέοντα.
Πιστέυω ακράδαντα ότι μόνο να κερδίσουν ,έχουν.

Αλλιώς θα φαίνονται ξεβράκωτοι.Ότι και να κάνουν.

Και καταληκτικά επιλέγω να πω:

Σε μια συζήτηση έχουν όλοι δικαίωμα να συμμετάσχουν.
Η γνώμη τους όμως ΔΕΝ έχει ίση βαρύτητα.

Αν είχε, οι άνθρωποι θα πάλευαν ακόμα να βγουν από τις σπηλιές.

Η ηθική επιδίωξη της ανθρωπότητας(και ο μεγάλος στόχος της) είναι τα αποτελέσματα και τα επιτεύγματα, των καλύτερων ανά τομέα, να τα απολαμβάνουν ΟΛΟΙ.

Καλή συνέχεια

ΥΣ: Επί συγκεκριμένων αναρτήσεων θα ...πυροβολήσω αργότερα.Το εσωρουχάδικο να είναι καλά, και θα ξεπουλήσει.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

13/03/2014, 20:47:31
quote:
.Ενας το τόλμησε και αντέκρουσε πρύμναν, αφού έλαβε σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Αν ενοεις εμενα Νικομαχε μπορουμε να το παρουμε παλι απο την αρχη , να το συνεχισουμε απο εκει που ξεκινησε !!!!!!!

Οπως ομως σου ξαναειπα οι εξηγησεις σου, ηταν ανεπαρκεστατες ,ασε που στο μεγαλυτερο τους μερος , απλα επιβαιβαιωνουν αυτα που ειπα!!!

Οπως και να εχει ομως [αν και εγω θεωρω οτι δεν εισαι κακκο παληκαρι ,[τρομαρα σου] ,δεν εχω σχεδον τιποτα που να με ενδιαφερει, οσο αναφορα τις δικες σας θεματολογιες ,γιατι απλα τα ενδιαφεροντα μας στρεφονται προς εντελως διαφορετικες κατευθυνσεις !!

Βεβαια σαν ανθρωποι μπορουμε να αποκομισουμε πραγματα απο ολους!!!
!!

Αν ομως θεωρειται πως σας ενοχλω ,ζητω συγνωμη και υποσχομαι να μην το επαναλαβω!!!!

Σοφία_Μέλος
13/03/2014, 21:08:10
Xristo, προσωπικα μιλωντας παντα, αν "ψαχνομουν" μονο γυρω απο θεματολογιες σχετικες με τα ενδιαφεροντα μου κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ημουν στο φορουμ.

Οποτε στασου σε αυτο που ειπες ο ιδιος, πως μπορεις να αποκομισεις πολλα απο ολους.

Συνεχισε να διαβαζεις τα θεματα, να κανεις και μονος σου ερευνα αλλων πηγων προς επιβεβαιωση ή διαψευση των αναρτησεων. Παντα με επιχειρηματα, παντα με ανοιχτο νου.

Υ.Γ : Το μαγαζακι προετοιμαζεται για υπερωριες.

Edited by - Σοφία_ on 13/03/2014 21:09:09

13/03/2014, 21:15:01
Δες και κατι αλλο φιλε μου Νικομαχε !!

Συνεχεια στα διαφορα περιβαλοντα τα οποια ζουμε υπαρχουν καποιοι , που λογω καποιων λανθασμενων εντυπωσεων που εχουν, για ττον εαυτο τους ,νομιζουν οτι μπορουν εκεινοι να φτιαχνουν τους κανονες του παιχνιδιου

Εδω εκει παραπερα!!!
Συμβαινει συνεχεια

Και αλιμονο σε εκεινους που δεν εχουν υποψιαστει αυτο το παιχνιδακι

Οσο αφορα εμενα τους κανονες του παιχνιδιου ,του δικου μου παιχνιδιου τους βαζω ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΙΟ ΕΓΩ

Τροφη [οπως και συ ειπας ]για σκεψη !!!!