ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/02/2008, 10:14:17
quote:
Για τον φίλο dying incubus χαλαρά σε τέτοιο θέμα που αναποδογυρίζει τα ως έχοντα από μόνο του; Για κουβεντούλα απλή ήρθαμε εδώ και καφεδάκι να περνά η ώρα ή κάτι σημαντικό που λογικά ξιτάρει τον άνθρωπο; Βλέπω ενόχληση σε ελεύθερα πνεύματα για ελευθερία του λόγου, ή κάνω λάθος;

trexagireve, το "χαλαρά" πήγαινε στην τροπή του διαλόγου κι ειδικά στον τρόπο με τον οποίον αυτός διεξάγεται.
Όσον αφορά την ελευθερία του λόγου που αναφέρεις, μάλλον εννοείς την ελευθερία της έκφρασης.
Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, δεν τίθεται θέμα ενόχλησης όταν δεν θίγονται οι συνάνθρωποι μας και τα όρια τους.
Για να σε σεβαστεί κάποιος και να αναγνωρίσει τα όρια σου, θα πρέπει να αναγνωρίσεις και να σεβαστείς τα δικά του όρια.
Ειδάλλως, δε μπορείς να έχεις την αξίωση να το κάνουν εκείνοι.
Όταν λοιπόν - μεταξύ άλλων - απευθυνόμενος στον PREDATOR γράφεις στις "06/02/2008, 15:04:45":

quote:
Υπάρχουν πολλοί σαν εσένα το ξέρω, αλλά για κ…λόστρες δεν σας είχα. Μάλλον σας είχα υπερεκτιμήσει, ή απλά ψάχνετε για γκόμενα;

δεν δείχνεις τον πρέποντα σεβασμό στους συνομιλητές σου ούτε και διάθεση για συμμετοχή σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην γίνεσαι προσβλητικός, η υιοθέτηση άλλωστε μιας τέτοιας συμπεριφοράς ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να αποκτήσουν οι συνομιλητές σου την διάθεση να σε ακούσουν πραγματικά.

Κάτι που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον συνδιαλλέγεσαι - και δεν εννοώ μόνο τα αρκετά στοιχεία ειρωνίας που ξεπροβάλλουν μέσα από τα μηνύματα σου... - έχει να κάνει με την προσφώνηση του μέλους Agnostic και την "αλλαγή φύλου" που του έκανες.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που απέστειλε στις "05/02/2008, 21:28:49":

quote:
Και επιτέλους, πάψτε να μου αλλάζετε το φύλλο!

Στην συνέχεια ακολουθεί μήνυμα του PREDATOR στις "06/02/2008, 10:39:59" και στο οποίο γράφει:

quote:

Μα καλα...ειστε "τυφλοι" ????

Σας ειπε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!! γιατι δεν το καταλαβαινετε? ή απλως τον κοροϊδευετε???

Κι ακολουθεί δικό σου μήνυμα στις "06/02/2008, 13:03:26", στο οποίο γράφεις:

quote:
PREDATOR την ξέρεις την agnostic; εγώ 18 χρόνια και δεν παρασύρομαι από όσα λέει. Όπως είπα ξέρω καλά το χρώμα της φωνής της και έτσι την κατάλαβα, από την γραφή της κι όχι τίποτε άλλο.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λοιπόν γιατί χρησιμοποιείς το θηλυκό γένος για το μέλος Agnostic την στιγμή που κι ο ίδιος αλλά κι ένας ακόμη συνομιλητής σου επεσήμαναν ότι το γένος του συγκεκριμένου μέλους είναι το αρσενικό;
Να υποθέσω ότι οφείλεται σε μια επιλεκτική όραση;
Ή να υποθέσω ότι οφείλεται σε μια διάθεση υποτίμησης του και χλευασμού από την πλευρά σου;

Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, τότε οφείλεις μια συγγνώμη στον συγκεκριμένο συνομιλητή σου και μια επαναξιολόγηση του ορθού τρόπου συνδιαλλαγής κι ανταλλαγής απόψεων σε έναν διάλογο που σκοπό έχει την γονιμοποίηση των ιδεών και την εποικοδομητική αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, καθώς τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν επιτρέπονται στις Συζητήσεις.

Υ.Γ. Σχετικά με την "αλλαγή φύλου" του μέλους Agnostic θα περιμένω και την τοποθέτηση του MIXAHL32 για το μήνυμα που απέστειλε στις "06/02/2008, 00:22:40" και στο οποίο απευθύνεται στον συνομιλητή του προσφωνώντας τον με το θηλυκό γένος.

In anticipation of my resurrection...

07/02/2008, 11:36:53
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μετράει το ότι ξέρω την agnostic και γι’ αυτό την αποκαλώ γνωστή μου, από την ίδια πόλη, πολύ γνωστοί κλπ. Αυτή πιστεύει ότι κρύβεται, αλλά γνωριζόμαστε και ψς παρέα, τέλος πάντων, δεν το κάνω προσβλητικά, είμαι σίγουρος!
Για τον Μιχαήλ 32, δεν είπα ότι τους γνωρίζω από πριν, αλλά με λίγη …σημειωτική δεν ξέρεις πόσα αποκαλύπτει κανείς με τις λέξεις που χρησιμοποιεί και τον τρόπο γραφής του. Δεν είναι δύσκολο…Αυτό συμβαίνει και με την agnostic που γνωριζόμαστε όπως λέω πάνω από 18 χρόνια. Σ’ αυτό δεν τοποθετήθηκε, ούτε αυτή ούτε κανείς άλλος…Τέλος πάντων, αυτό που μπορώ, όλοι το μπορούν, αν το ασκήσουν, πιστεύω σε τάλαντα (ή ταλέντα) αλλά όλα γίνονται, έχω προσωπικά παραδείγματα με αδεξιότητες μου που έγιναν δεξιότητες με την άσκηση…Επιμένω, δε ότι αυτό που λέτε ειρωνία, λέγεται και ειλικρίνια ή επιθετική φιλία, ακόμη, αλλά και ενθουσιασμός.
Για τον europaios 2επειδή κι αυτόν τον ξέρω, επίσης από την ίδια με μένα πόλη, ξέρω και τη δουλειά του και τον καταλαβαίνω ότι δουλεύει σαν «χαμάλης» από άποψη ωραρίου και τον κατανοώ, αλλά για τον αερομοντελισμό έχει χρόνο, να διαβάσει μια προφητεία τόσο σημαντική, όπως η Αποκάλυψη, δεν μπορεί; Εγώ πάντως σχεδόν υποχρεώθηκα από 14 χρονών όχι απλά να τις διαβάζω αλλά και να τις εξηγώ και σε άλλους, σε σχετικές εκδηλώσεις, παρακαλώ, αφήστε τι τράβηξα…
Τώρα απλώς μου είναι πιο εύκολες, συν το ότι πιστεύω ότι έχω το σχετικό ανοιχτό μυαλό, να βλέπω αυτά που γράφουν (μαζί με κάποιες σχετικές γνώσεις «ναυτίλου») και να μην ψάχνω κάτι που θα με βόλευε σ’ αυτές, όπως έχω πολλούς γνωστούς που το κάνουν και μου δημιουργεί βαρεμάρα κάτι τέτοιο…Ισως φταίει το IQ μου…Για το «μύθος και θρησκεία» ειλικρινά σ’ ευχαριστώ με βοηθάς πολύ…Θα το κάνω..
Έχω και γώ παιδιά και σε καταλαβαίνω.
Ρε σύ Rankett, να σου κάνω μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαι εκνευρισμένος να τελειώνουμε; Απλά είμαι πολύ γρήγορος και μην το πάρετε σαν τίποτε άλλο απ’ αυτό που είπα, είναι θέματα που γνωρίζω καλά, όχι άλλο…
Για τον dying incubus, συγνώμη για την άμυνα, αλλά «αυτός μου την «έπεσε» πρώτος» το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείς τα κείμενα και τις ημερομηνίες, θα καταλάβεις ποιος επιτίθεται και ποιος αμύνεται, όσο για την ….ακατανόμαστη (!) λέω ότι την γνωρίζω, πρέπει να το ζωγραφίσω; Αυτά που γράφω τα προσπερνάς, ή μου φαίνεται; Πάλι καλοπροαίρετα το λέω…
Και επιτέλους επί της ουσίας: comer φίλε μου , έφαγα τον κόσμο να σε βρώ, αν και χορτοφάγος (χιούμορ) χορτοφάγος, πάντως είμαι…
Προφητείες:
Ο Πατροκοσμάς, σωστά τα λέει, γιατί όντως και τώρα θα έχουμε 3 πολέμους, έκαστος τριών ημερών , σε διάστημα τρεισίμιση χρόνων. Για το Αρμένιο Λάρισας, είμαι κοντά και έχω πάει, έχω και την σχετική προφητεία, που αναφέρει και άλλα. Στα πρώτα μου μηνύματα, γράφω «εκ της Θεσσαλίας άρξασθαι…» έχει σχέση μ’ αυτό που λές…
Για τους 5-6 μήνες, δεν λέει όσο ένα λάχανο η προφητεία,αλλά για τους Ρώσους ότι θα κρατήσουνε την Πόλη όσο κάνουν τα λάχανα, 5-6 μήνες απ’ αυτό όποιος έχει καθαρό μυαλό, καταλαβαίνει και πότε θα γίνει αυτό, ημερολογιακά τουλάχιστον(όλα στο πιάτο τα θέλεις;)
Πάντως ( με το ρίσκο της τοποθέτησης) κοντά είμαστε. Και πάλι δική μας θα γίνει, από τον Θεό κι όχι με τη μαγκιά μας . Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, ο …2ος πόλεμος, θα σταματήσει δίχως νικητές και ηττημένους, για να μαζέψουνε τα πτώματα. Θα τρομάξουν και οι Ρώσοι και οι Αμερικάνοι από την σύρραξη τους και γι’ αυτό θ’ αφήσουν την Ελλάδα τοποτηρητή, όπως αναφέρεται επίσης και οι δυό γιατί θα πιστεύουν ότι είναι του χεριού τους. Από κει κι έπειτα, θα ακολουθήσουν άλλα γεγονότα που θα αλλάξουν τις ισορροπίες και θα πούμε γι ‘αυτά, αν θέλεις, αργότερα…
07/02/2008, 13:43:14
quote:
trexagireve:
Για τον europaios 2επειδή κι αυτόν τον ξέρω, επίσης από την ίδια με μένα πόλη, ξέρω και τη δουλειά του και τον καταλαβαίνω ότι δουλεύει σαν «χαμάλης» από άποψη ωραρίου και τον κατανοώ, αλλά για τον αερομοντελισμό έχει χρόνο, να διαβάσει μια προφητεία τόσο σημαντική, όπως η Αποκάλυψη, δεν μπορεί; Εγώ πάντως σχεδόν υποχρεώθηκα από 14 χρονών όχι απλά να τις διαβάζω αλλά και να τις εξηγώ και σε άλλους, σε σχετικές εκδηλώσεις, παρακαλώ, αφήστε τι τράβηξα…
Τώρα απλώς μου είναι πιο εύκολες, συν το ότι πιστεύω ότι έχω το σχετικό ανοιχτό μυαλό, να βλέπω αυτά που γράφουν (μαζί με κάποιες σχετικές γνώσεις «ναυτίλου») και να μην ψάχνω κάτι που θα με βόλευε σ’ αυτές, όπως έχω πολλούς γνωστούς που το κάνουν και μου δημιουργεί βαρεμάρα κάτι τέτοιο…Ισως φταίει το IQ μου…Για το «μύθος και θρησκεία» ειλικρινά σ’ ευχαριστώ με βοηθάς πολύ…Θα το κάνω..
Έχω και γώ παιδιά και σε καταλαβαίνω.

-Aν είσαι Κορίνθιος όντως με ξέρεις, αλλιώς με έχεις μπερδέψει με άλλον! (εκτός και αν το εννοείς παραβολικά οπότε και σε πιάνω!)Την αποκάλυψη δοκίμασα να τη διαβάσω αλλά δυστυχώς δε μπόρεσα να την καταλάβω! πολλά έχουν περάσει από το μυαλό μου και καλά και κακά για το γνήσιο της ύπαρξής της! Δε μπορώ όμως να την παρακολουθήσω παρά μόνο όταν επαληθεύεται όπως για παράδειγμα, ότι το 1/3 των θαλασσών ποταμών και λιμνών θα μολυνθεί! Εκείνη την εποχή! τέτοια <<επιστημονική πρόβλεψη ήταν αδύνατη!>>....................
-Καλώς όρισες.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

MIXAHL32Μέλος
07/02/2008, 15:40:02
Εμενα με μπερδεψε ο trexagireve που ελεγε συνεχεια τον Agnostic γυναικα.Μα τελικα καταλαβα οτι ο trexagireve ειναι εμπαθης και ενω του ειπατε οτι ο Agnostic ειναι αντρας,συνεχιζει τον χαβα του.
quote:
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μετράει το ότι ξέρω την agnostic και γι’ αυτό την αποκαλώ γνωστή μου, από την ίδια πόλη, πολύ γνωστοί κλπ. Αυτή πιστεύει ότι κρύβεται, αλλά γνωριζόμαστε και ψς παρέα, τέλος πάντων, δεν το κάνω προσβλητικά, είμαι σίγουρος!

trexagireve μαλλον εχεις προβλημα αγορι μου.Κοψε να αλλαζεις το φυλο του.Θα στο πω χυμα,ειναι πουστικο αυτο που κανεις.
comerΜέλος
07/02/2008, 16:04:29
καλως ορισες στο ιδρυμα μας < trexagireve >:)

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΑΓΡΙΕΒΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ :)ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΧΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΖΛ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΕΣΥ ,KAI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ :)

AGNOSTIC ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ Η AGB :) H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ ΤΟΥ FORUM :)

07/02/2008, 17:12:32
Το παρανοικό της υπόθεσης συνεχίζεται. Δεν ξανααναφέρομαι στο ακατανόμαστο (!!!) όν και ησυχάζουμε. Πολύ μεγάλη υπερασπιστική γραμμή διαθέτει και η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία…
Πάμε παρακάτω. Europaios 2, η πόλη μας έχει ένα όνομα, αλλά αστο καλύτερα με τις πόλεις…Για την Αποκάλυψη , σου θυμίζω ότι λέει 7 φορές τα ίδια 7 σημεία από 7 οπτικές γωνίες, όσοι και οι τύποι των ανθρώπων, κατά τα 7 πνεύματα που βρίσκονται μπρος στον θρόνο του Θεού. Δεν είναι μια προφητεία όλη στη σειρά. Λέει το ίδιο 7 φορές, επαναλαμβάνω. Για να την καταλάβεις, πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το κλειδί. Κι έπειτα, υπενθυμίζω, λέγεται αποκάλυψη κι όχι μυστικό…Αλλά για το κράτος που δεν είναι κράτος (η Βαβυλών η μεγάλη που πότισε με το δηλητήριο της τον κόσμο όλο) αλλά συνοθύλευμα λαών και πείραμα σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν τον κόσμο υποχείριο, πρέπει να κατάλαβες ποια είναι( πέραν του ατλαντικού).
Ακόμη και για τις πληγές, δεν τις βλέπεις γύρω μας;
Ρε Μιχαήλ, μην φοβάσαι δεν χαρακτηρίζεσαι από μένα. Κι έπειτα, κοντός ψαλμός αλληλούεια, όλα σύντομα θα ‘ρθούν ε στο φως…Μην αγχώνεσαι…
Αλήθεια φίλε comer, δεν μιλάω χύμα, εγώ ή …άλλοι; Που σου φαίνεται ότι δεν μιλάω έτσι. Όσο για ΕΥΠ, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;…
Πάμε όμως λίγο στον ρόλο των προφητειών: Γιατί δίνονται στον άνθρωπο;
Ο άνθρωπος είναι θεομπαίχτης; Ή απλά αδαής και ημιμαθής; Μπορούμε ,αλήθεια να υπερβούμε τας φυλακάς του σώματος μας; Μπορούμε, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον ξεπεράσουμε «παιδικές ασθένειες». Το είπε ο Χριστός καλύτερα απ’ όλους «μάθετε από τα παιδιά» «ότι στα παιδιά ανήκει η βασιλεία των ουρανών»…
Εμείς οι άνθρωποι μου θυμίζουμε νάνους στο ύψος του νού, όπου αρνούμαστε να μεγαλώσουμε. Επιμένουμε να πιστεύουμε στα παιδικά μας καμώματα και οι Έλληνες, όπως είχε πεί το Αιγυπτιακό Ιερατείο στον Σόλωνα είμαστε το δείγμα του ανθρώπου, καθώς « παλιότεροι από μας είστε ( είπαν οι Αιγύπτιοι) αλλά έχετε ένα κακό ελλάτωμα, μείνατε παιδιά…» Ας αναλύσουμε αυτή την έννοια. Θα καταλάβουμε πολλά για τον άνθρωπο και τον κύριο εκφραστή του, τον Έλληνα.( Συγνώμη από τους υπερασπιστές της δημοκρατίας)
Γιατί η ελληνική ως μητέρα των γλωσσών, αποδεδειγμένα, δείχνει τον δρόμο. Στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, αυτός ο «αγράμματος» του 1821, χρησιμοποίησε στο κείμενο του 6.500 λέξεις , όταν ο σύγχρονος, πολιτισμένος και μορφωμένος νεοέλληνας, χρησιμοποιεί μόνο 3.000 λέξεις και να μην πούμε πόσο λιγότερες είναι ανάγκη της εποχής μας και της τεχνολογίας που διαθέτουμε… Πάμε πίσω ολοταχώς, ίσως γίνουμε αμοιβάδες…Αστειεύομαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, γινόμαστε απλά εξώφυλλα ενός ανωτέρου πλάσματος, χωρίς περιεχόμενο. Ζώα γινόμαστε με ωραία (σχετικό κι αυτό) ρούχα. Τι κρύβουμε μέσα μας, το κοιτάμε, ή απλά το αποφεύγουμε; Γι ‘αυτό και οι συνέπειες μας κοντά. Όπως είπε ο Χριστός στους φαρισσαίους «υποκριτές τα σημεία του καιρού πότε θα βρέξει και πότε θα έχει ήλιο τα βλέπετε, τα σημεία των καιρών, ουκ αναγνωρίζετε;» Και φυσικά τώρα είναι πιο έκδηλα αυτά τα σημεία, αλλά, «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»…
«Και συνήχθησαν πάντες εις την κοιλάδα του θανάτου, γνωστή ως Αρμαγεδών εκεί όπου και ο Κύριος αυτών εσταυρώθει…» Πάμε κάπου, που δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και οι προφητείες έρχονται μόνο για να μην έχουμε δικαιολογία ότι δεν προειδοποιηθήκαμε. Να μην κατηγορήσουμε τον Θεό ότι δεν μας είχε δείξει τι θα γίνει. Και είμαστε μεγάλοι και υπεύθυνοι, αλλά και πρέπει άλλος(ο Θεός) να μας προειδοποιεί για τις συνέπειες των πράξεων μας. Αλήθεια τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να βαδίσουμε τον δρόμο ως το τέλος κι όπως ο Χριστός να πιούμε το πικρό ποτήριον…Αλλοιώς πως θα μπορούμε, εμπειρικά να ξέρουμε τι είναι λάθος;
Πλήν του συγκεκριμένου …ταμπού, αν γίνεται , γιατί καλή μάρκα η φίλιπς, αλλά κολλάει η βελόνα, κολλάει η βελόνα, κολλάει η βελόνα…(του πικάπ όσοι θυμάστε τι είναι αυτό, καλά, οι υπόλοιποι, οι δίσκοι βινυλίου που παίζουν; Αυτό είναι το πικάπ…
08/02/2008, 08:51:27
quote:

Μα κι εγώ δεν καταλαβαίνω, αγαπητέ, γιατί δε μετράει για σένα καθόλου η διαβεβαίωση τριών ατόμων ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι γένους αρσενικού.
Ειδικά όταν το συγκεκριμένο μέλος συμμετέχει στις Συζητήσεις αρκετό καιρό οπότε κάτι παραπάνω γνωρίζουμε...
Το ότι γνωρίζεις ένα μέλος κάποιου άλλου χώρου με το ίδιο nickname δεν σημαίνει ότι όταν συναντάς σε κάποιον άλλον χώρο έναν άνθρωπο με το ίδιο nickname είναι και το ίδιο άτομο.
Εάν πχ συμμετέχει στις Συζητήσεις του Esoterica ένα μέλος με το όνομα "Νίκος" σημαίνει ότι είναι το ίδιο άτομο με το μέλος "Νίκος" κάποιου άλλου χώρου συζητήσεων;

Για να λήξει λοιπόν εδώ το συγκεκριμένο ζήτημα, θα σε παρακαλέσω όταν απευθύνεσαι στο συγκεκριμένο συνομιλητή σου να χρησιμοποιείς το αρσενικό γένος...

In anticipation of my resurrection...

08/02/2008, 10:09:21
-Eντάξει τώρα μη το κάνουμε και θέμα! η φωτογραφία του είναι αυτή που μπερδεύει!
-Φίλε trexagireve! τα βλέπω γύρω μου, αλλά δεν μπορώ να διαβλέψω το επόμενο βήμα.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

08/02/2008, 10:58:51
Αγαπητέ d.incubus, σεβαστή η άποψη σου...Αν μου επιτρέπεις, δεν θα το σχολιάσω άλλο...
Φίλε μου europaios 2, το επόμενο βήμα, βρίσκεται με δυο τρόπους, είτε με ...χάρτη ( Αποκάλυψη) είτε με ότι η λογική σου βάζει (γιατί πιστεύω στην κοινή λογική,κι όχι την ατομικής συσκευασίας...)να δείς.
Δηλαδή έχεις να κάνεις με ένα πλάσμα που δεν μαθαίνει από τα λάθη του, αλλά προσπαθεί να βελτιώσει το αδιόρθωτο. Άρα, μάλλον μιλάμε για όξυνση των δεινών... Μετά, έρχεται και η συνειδητοποίηση. Γιατί πόσο πιστεύεις μπορεί κάποιος να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο, αν βγάλεις απο τη μέση τον θάνατο; Κάποια στιγμή, αντιλαμβάνεται ότι μαζοχίζεται και το σταματάει...
Πέραν αυτού,καλά θα ήταν να μετρήσουμε και τις υγειείς δυνάμεις που συνασπίζονται κι αυξάνονται. Ο καιρός γαρ εγγύς, κατά τις προφητείες. Θα σου θυμίσω τί είπε ο Χριστός (πολύ σημαντική και καθοριστική για τον χρόνο προφητεία)στην Καινή Διαθήκη, όταν οι μαθητές του τον ρώτησαν πότε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, μετά τις πληγές:"Βλέπετε αυτό το δέντρο(την ξεραμένη συκιά που ο ίδιος είχε ξηράνει γιατί δεν έφερνε καρπούς)όταν βγάλει πάλι φύλλα τότε όλα θα συντελεστούν στα χρόνια μιας γενιάς."
Το δέντρο ήταν το εβραικό κράτος,έστω υπάρχον μέσα στη Ρωμαική Αυτοκρατορία.Από το 1947 που έγινε το εβραικό κράτος μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 60 χρόνια, άρα, κοντά είναι και το τέλος του υπάρχοντος κόσμου και σε επαναφέρω στον καλύτερο κόσμο με θεική μορφή που λέει η Αποκάλυψη στο τέλος της. Χωρίς ήλιο γιατί θα φωτίζει ο Θεός τον κόσμο τους. Χωρίς αδικίες, χωρίς μικρότητες και ...σκουλικαντέρες που θα περπατάνε πάνω στη γή, αλλά με παιδιά του Θεού που θα είναι οι ίδιοι φως...
08/02/2008, 11:13:15
Πάντως αγαπητέ europaios2, ειλικρινά μου αρέσει η υγιής σκέψη σου ,αν και σε βλέπω κάπως απογοητευμένο. Μην πιστεύεις σε σένα, σε μένα, ή γενικά στον άνθρωπο, υπάρχει πρόνοια Θεού και ετοιμάσου γιατί όσοι παραμείνουν υγιείς και έτοιμα καθαρά δοχεία του πνεύματος θα κατοικίσει σ’ αυτούς το Πνεύμα του Θεού και τότε , ειλικρινά, ούτε ψύλλος στον κόρφο των εναντίον. «Εξήλθε νικών και ίνα νικήσει» Όπως έλεγα παλιά, πολύ παλιά, «όχι γιατί φεύγω αλλά γιατί έρχομαι…»
βλέπεις όσοι μείνουν θα αποκτήσουν δυνάμεις πραγματικά υπερκόσμιες. Και βέβαια δεν εννοώ κόλπα στυλ Κόπερφιλντ, ή με παράδοση στον διάβολο όπως κάνουν κάποιοι Ιλουμινάτι και παρεμφερείς στοές.Εκεί θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος της κάθε πλευράς.Σου θυμίζω τον μεγάλο τελικό καλού - κακού με τις εθνικές ομάδες παρατεταγμένες.Θα δούμε πολλά ...γκόλ!!!
DiostasΜέλος
30/09/2006, 17:25:53
ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αφιερώνεται το παρόν στους Έλληνες λόγω αγάπης.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Σε όλους είναι γνωστό, ότι πλησιάζει βαθμιαία, αλλά σταθερά και αμετάκλητα η Νέα Εποχή του Υδροχόου.
Η Εποχή αυτή θα φέρει στην ζωή την Νέα, την αποκαλούμενη 6 Ανθρωπότητα, η οποία θα αποτελείται από άτομα, που κατάφεραν να εξελιχθούν στην εποχή που φεύγει και από τις νέες μαζικώς ενσαρκώμενες στην Γη σήμερα ψυχές άλλης ποιότητας.
Όσοι για διάφορους λόγους, ασχέτως αιτιολογίας, δεν καταφέρουν να ανέβουν πιο ψηλά στην κλίμακα της ψυχικής ανάπτυξης- δυστυχώς θα εξοντωθούν σωματικά για να σταλούν στους άλλους, κατώτερης στάθμης πλανήτες για ενσάρκωση και συνέχιση της εξέλιξής τους μέσα στο ανάλογο της ποιότητάς τους περιβάλλον.

Στο Συμπαντικό Επίπεδο είχε ήδη ληφθεί η αμετάκλητη απόφαση για την ποιοτική αναβάθμιση του πλανήτου Γη και την ένταξή του στην ομάδα των εξελιγμένων πλανητών του τοπικού Γαλαξία.

Η αναβάθμιση του πλανήτη θα γίνει δια μέσον του προκαταρκτικού σταδίου μαζικής κάθαρσης- απολύμανσης του εδάφους, των υδάτων, του αέρος και του παντός έμψυχου όντος που κατοικεί στην επιφάνειά της.

Μέσα στις μέλλουσες τραγικές ανακατατάξεις γεωλογικής, γεωγραφικής, κλιματολογικής, κοινωνικής, πολιτικής και πνευματικής/ ψυχικής φύσεως- θα γίνει η Συμπαντική πια επιλογή εκείνων, που θα αποτελέσουν την ήδη ως πρόπλασμα σχηματισθείσα πάνω στον πλανήτη Γη 6 Ανθρωπότητα.

Κριτήριο της Μεγάλης και Τρομερής Επιλογής θα είναι ¨ο ψυχικός κόσμος του κάθε ατόμου χωριστά, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, κοινωνική θέση, φυλή, ηλικία.

Το δικαίωμα εισόδου στην Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου πάνω στον πλανήτη Γη θα έχουν μόνον εκείνα τα άτομα, στα οποία το ποσοστό των ευγενών αισθημάτων (κυρίως της Αγάπης) θα ξεπερνά τουλάχιστον το 50% ως ελάχιστο επιτρεπτό όριο ανοχής έναντι όλων των υπολοίπων αισθημάτων (αρνητικών κυρίως).

Οι Συμπαντικοί Μηχανισμοί Εντόπισης δεν ξεγελιούνται με καμιά τεχνολογία.

Η Μεγάλη Τρομερή Ενεργοποίηση Μηχανισμών θα γίνει βάσει των Μεγάλων Αστρολογικών μελλούμενων κρίσιμων θέσεων των πλανητών του Ηλιακού Συστήματος, που θα εξαπολύσουν τις τρομερής δύναμης ενέργειες που θα σαρώσουν την επιφάνεια και τα έγκατα της Γης συθέμελα, καθαρίζοντας τα πάντα, που μέλλουν να εξαφανιστούν ως εμπόδια στην Αναγέννηση και πηγή του Κακού.

Η έναρξη των ανακατατάξεων θα αρχίσει από το φυσικό Ήλιο, ο Οποίος θα ενεργοποιηθεί από τις Συμπαντικές Δυνάμεις και θα παρουσιάσει έξαρση της δραστηριότητάς του, στέλνοντας προς τους πλανήτες και την Γη τις τρομερής έντασης ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που θα κινητοποιήσουν όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και την Γη, η οποία θα αλλάξει όψη από όλες τις απόψεις.

Θα επιβιώσουν πάνω της μόνον εκείνοι, οι οποίοι έχουν ως πρόγραμμα αποθηκευμένο μέσα στην ψυχή τους το «Αγαπάτε αλλήλους».

Η Γη είναι ένας ζωντανός, νοήμων πλανήτης, που ξεπερνά στην νοημοσύνη το σύνολο όλων των νοημόνων όντων στην επιφάνειά της και βάσει της Πλανητικής Αυτής Νοημοσύνης θα γίνει η Μεγάλη Επιλογή των μελλούμενων κατοίκων της, που θα αντιστοιχούν νοητικά, ψυχικά-πνευματικά στις νέες ερχόμενες συνθήκες ύπαρξης.

Κατόπιν αυτής της εισαγωγής, θα γίνει η παρουσίαση των βασικών αρχών της ψυχικής , συνεπώς και της σωματικής υγείας, ως ένα είδος του εγχειριδίου επιβίωσης για όλους εμάς.
Ο σκοπός της παρουσίασης αυτής είναι ένας:

ΕΛΛΗΝΑ, ΖΗΣΕ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ!

Χρησιμοποίησα ορισμένα στοιχεία από το βιβλίου της Ρωσίδας συγγραφέα N. Kovaleva
«ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ», εκδόσεις Ripol Classik, Μόσχα, 2002.

Ας μάθουμε λοιπόν τις αρχές του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, οι οποίες θα μας εξασφαλίσουν την επιβίωση όχι μόνων ως ατόμων, αλλά και ως Έθνους των Ελλήνων.

1. Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ.

Το Πνεύμα- είναι η ανώτερη αρχή του ανθρώπου, που γεννά και δραστηριοποιεί μέσα στον οργανισμό του την ενέργεια, που διαπερνά όλο το είναι του και είναι ικανή να ελέγχει την κατάσταση του αστρικού και του φυσικού σώματός του.
Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα είναι γνωστά τα περιστατικά των επιδημιών, που έφερναν τον θάνατο στα εκατομμύρια ανθρώπων και τα περιστατικά πολλών επίσης ανθρώπων, που μέσα στις τρομερές συνθήκες μόλυνσης και θανάτου, χωρίς μέτρα προφύλαξης από κάποιο «θαύμα» δεν πάθαιναν απολύτως τίποτε.

Το φαινόμενο αυτό ονομάστηκε ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ, η οποία είναι αναπτυγμένη ψυχική ενέργεια και αντιπροσωπεύει το κύριο ενεργειακό δυναμικό του ανθρώπινου οργανισμού.

Τι εξασφαλίζει την ισχυρή ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ, η με άλλα λόγια- την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ?

Ο ένας μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα σε βαριά αρρώστους από λοιμώδη νοσήματα και να μη πάθει τίποτε και ο άλλος από ένα απλό φτάρνισμα του άλλου μπορεί να πάθει γρίπη.

Το ενεργειακό δυναμικό του ανθρώπου= ψυχική ανοσία εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από το πνευματικό-ηθικό επίπεδό του.

Διότι η πνευματική- ηθική εξέλιξη του ανθρώπου καθορίζει την ανθεκτικότητα και την κατάσταση των κύριων φορέων της ενέργειας του οργανισμού- των λεπτών σωμάτων.
Οι σκέψεις και τα αισθήματα- είναι οι ενέργειες, που ακτινοβολούντα από την συνείδηση του ανθρώπου στο γύρω περιβάλλον, που μένουν μέσα στην αύρα του, διατηρώντας στην ανάλογη κατάσταση τα λεπτά του σώματα και συνεπώς καθορίζουν την ύπαρξη της αρρώστιας του φυσικού σώματος η την φυσική του υγεία.

Οι θετικές σκέψεις και τα θετικά αισθήματα συσσωρεύουν μέσα στην αύρα την θετική ψυχική ενέργεια, η οποία με την σειρά της σταθεροποιεί και θωρακίζει την υγεία και του φυσικού –υλικού σώματος.
Οι αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά αισθήματα ( κακία, θυμός, μίσος, θλίψη, εκνευρισμός, ζήλια, φθόνος, οργή κ.λ.π) διαβρώνουν την αύρα και την ποτίζουν με τις καταστρεπτικές ενέργειες, μειώνουν το ενεργειακό δυναμικό και συνεπώς την ψυχική και εξ αυτής- και την φυσική ανοσία.

Ο κύριος εχθρός του ανθρώπου δεν είναι τα μικρόβια και οι ιοί, ούτε οι τραγικές καταστάσεις, αλλά τα αρνητικά αισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις.

2. ΟΙ ΨΥΧΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ.

Υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις από ερευνητές για την βλαβερότητα και τον καταστροφικό χαρακτήρα του αρνητικού τρόπου σκέψης στον οργανισμό του ανθρώπου.

Οι κακές σκέψεις είναι η πηγή όλων των αρρωστιών.

Η διατήρηση των καθαρών σκέψεων και αισθημάτων αποτελούν την καλλίτερη άμυνα και απολύμανση και το καλλίτερο τονωτικό φάρμακο για τον οργανισμό.
Η ηθική κατάσταση της ψυχής άμεσα συνδέεται με την φυσική κατάσταση του σώματος.

Νους υγιής εν σώματι υγιή.

Η αιτία της οποιασδήποτε αρρώστιας βρίσκεται στην διακοπή της ροής της ψυχικής ενέργειας προς το οποιοδήποτε όργανο η συνόλου των οργάνων ως αποτέλεσμα της λαθεμένης στάσης του ανθρώπου προς τον βασικότερο παράγοντα της ύπαρξής του- την ψυχική ενέργεια.

Οι αρνητικές σκέψεις και αισθήματα καταστρέφουν την ψυχική ενέργεια.
Η πρώτη και καθοριστική προϋπόθεση της σωστής ροής και λειτουργίας της ψυχικής ενέργειας είναι η πάση θυσία διατήρηση της ηρεμίας, πίστης και ισορροπίας και προπαντός της Αγάπης σε όλες τις καταστάσεις.

Οι αρνητικές σκέψεις και αισθήματα πριν απ΄ όλα δηλητηριάζουν τα νευρικά κύτταρα, τα οποία στην σειρά εκκρίνουν την ψυχο-ουσία, που λέγεται στην γλώσσα των εσωτεριστών ιμπερίλη , η οποία αποθηκεύεται στους ιστούς, τα κύτταρα, αιμοφόρα αγγεία και καταστρέφει την ανατομία των ιστών και των κυττάρων, και μολύνει με την αναπνοή τον γύρω χώρο- αέρα..

Σε κάθε ατμόσφαιρα της διένεξης, κακίας, μίσους, φθόνου, ζήλιας- ο γύρω αέρας μολύνεται με την δηλητηριώδη ουσία της πάσχουσας ψυχής- την ιμπερίλη, που εκπνέει ο άνθρωπος και που εισπνέουν οι άλλοι άνθρωποι.

3. Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ.

Η αρνητική σκέψη και το αρνητικό αίσθημα παράγουν το ψυχικό δηλητήριο= την αρνητική ψυχική ενέργεια- την ιμπερίλη και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν με μαθηματική ακρίβεια την αργή, αλλά σταθερή μοιραία τους πορεία.

Σκέψη και αίσθημα στενότατα συνδέονται μεταξύ τους.
Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά επίπεδα ωρίμανσης και έκφρασης.
Σκέψη= πληροφορία, πρόγραμμα, μία συγκεκριμένη κατεύθυνση της ψυχικής ενέργειας.
Η συνεχώς επαναλαμβανόμενη σκέψη γίνεται συμπυκνωμένη, συγκεκριμένη, με σταθερή ηλεκτρική φόρτιση, σχηματισμένη και αυτονομικοποιημένη, που αποκτά όλα τα χαρακτηριστικά της ιδιαίτερης και ανεξάρτητης οντότητας στο λεπτό αόρατο επίπεδο της ενέργειας- γίνεται αίσθημα.
Τα οποιοδήποτε αίσθημα- θετικό η αρνητικό,- είναι σε τελική ανάλυση η συμπυκνωμένη σκέψη, δηλαδή σκέψη, επαναληφθείσα πολλές αμέτρητες φορές και γι’ αυτό αποκτήσασα την δική της ζωή πια- το αίσθημα.
Η σκέψη οδηγεί σε αίσθημα, το αίσθημα οδηγεί πάλι στην σκέψη βάσει του νόμου της διατήρησης και ο κύκλος κλείνει…

Ο κίνδυνος της ανικανότητας να αυτοκυριαρχείς, η έλλειψη της πειθαρχίας στα αισθήματα και τις σκέψεις βρίσκεται όχι μόνο στο γεγονός, ότι ο άνθρωπος αυτοδηλητηριάζεται με την αρνητική ψυχική ενέργεια, αλλά και στο ότι αυτός δηλητηριάζει με τα λύματα της ψυχής του τον γύρω αέρα και τους άλλους ανθρώπους.

Ιδιαίτερα μεγάλος βαθμός δηλητηρίασης του γύρω αέρα με την αρνητική ψυχική ενέργεια παρατηρείται στις μεγάλες συγκεντρώσεις λαού, στις οποίες κυριαρχούν άτομα με αρνητική ως συνήθως ψυχική φόρτιση.

Η παραγωγή αρνητικής ενέργειας ισούται με την δολοφονία των άλλων και την αυτοκτονία.

Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει να είναι υπεύθυνος έναντι του εαυτού του και των άλλων συνανθρώπων του, πρέπει να μάθει να καταργεί τον εκκολαπτόμενο αρνητικό του αίσθημα στην γέννησή του για να μην γίνει καταστροφέας του εαυτού του και των άλλων, να μην γίνει φορέας του δηλητηρίου.

Η ικανότητα να ελέγχεις τον ψυχισμό σου εξαρτάται από τον πνευματικό- ηθικό παράγοντα- την Δύναμη της Θέλησης.
Η Δύναμη της Θέλησης- είναι ο ειδικός μηχανισμός της Συνείδησης, που μπορεί να υποτάξει προς την μία η την άλλη κατεύθυνση αναλόγως την ψυχική ζωή του ανθρώπου.
Η τελειοποίηση του ανθρώπου, δηλαδή η εξέλιξη , ο εξευγενισμός του, είναι αδιανόητη χωρίς την Δύναμη της Θέλησης.

Ο Πολιτισμός της Ψυχής μπορεί να συνοψιστεί στην εξής φράση:

« Πνευματική και Ψυχική Πειθαρχία, Ευθύνη και Καθαρότητα του ανθρώπου έναντι του ιδίου εαυτού του , έναντι των άλλων συνανθρώπων και έναντι του Σύμπαντος.»

Η Νέα Εποχή θα είναι Εποχή του Πολιτισμού της Ψυχής και θα αποτελείται μόνον από ανθρώπους, που είναι οι φορείς αυτού του Πολιτισμού.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!!!

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

Αμήν.

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ