ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/05/2005, 10:42:27
quote:

Λοιπόν, ας του ρίξω και εγώ μια πρόχειρη μεταφρασούλα να δούμε τι παίζει. Τώρα θα πέσει γέλιο στη μετάφραση (πρόχειρα)!

You’re my lover
undercover
You’re my sacred passion and I have no other

Είσαι ο εραστής μου,
στα κρυφά
Είσαι το ιερό μου πάθος και δεν έχω άλλο.

You’re Delicious
So Capricious
If I find out you don’t want me I’ll be vicious

Είσαι νόστιμος
τόσο καπριτσιόζος
Αν καταλάβω ότι δεν με θες θα γίνω κακιά

Say you love me
and you’ll have me
In your arms forever and I won’t forget it

Πες ότι με αγαπάς
και θα με έχεις
στα χέρια σου για πάντα και δεν θα το ξεχάσω

Say you miss me
Come and kiss me
Take me up to heaven and you won’t regret it

Πες ότι σου λείπω
έλα φίλα με
Πήγαινε με στον ουρανό και δεν θα το μετανιώσεις

You are the one
You’re my number one
The only treasure I’ll ever have
You are the one
You’re my number one
Anything for you ’cause you’re the one I love

Εσύ είσαι ο ένας
Εσύ είσαι το νούμερο ένα μου
Ο μόνος θησαυρός που θα έχω ποτέ
Εσύ είσαι ο ένας
Εσύ είσαι το νούμερο ένα μου
Τα πάντα για σένα γιατί είσαι αυτός που αγαπάω

You re my lover
undercover
You’re my sacred passion and I have no other

Είσαι ο εραστής μου
στα κρυφά
Είσαι το ιερό μου πάθος και δεν έχω άλλο

You’re a fire
and desire
When I kiss your lips, you know, you take me higher

Είσαι μια φωτιά
και επιθυμία
Όταν φιλάω τα χείλη σου, ξέρεις, με ανεβάζεις

You’re addiction
my conviction
You’re my passion, my relief, my crucifixion

Είσαι εθισμός
Η καταδίκη μου
Είσαι το πάθος μου, η παρηγοριά μου, η σταύρωσή μου

Never leave me
And believe me
You will be the sun into my raining season

Ποτέ μην με αφήσεις
και πίστεψέ με
Θα είσαι ο ήλιος στην βροχερή μου περίοδο

Never leave me
And believe me
In my empty life you’ll be the only reason

Ποτέ μην με αφήσεις
Και πίστεψέ με
Στην άδεια μου ζωή θα είσαι ο μόνος λόγος.

Ρε σείς, για μένα το έχει γράψει !

Αλλά όσο και να το λέει, όπου και να πάει να το πεί, δε ξαναγυρίζω.

lazarosΝέο Μέλος
25/05/2005, 11:14:11
παντως η Ελενα ειχε κανει το σημα των σατανιστων μαζι με την αδερφη των Wig Wam, αλλα μαλλον το εκανε με το ζορι, χωιρς να θελει να δειξει κατι.
indian28Νέο Μέλος
25/05/2005, 11:57:29
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ . . .
ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π . . . ! ! !

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΑ Η ΕΛΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΤΑ?
ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ SMS Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΕΝΑ?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ "ΑΠΛΟ" ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΗΤΑΝ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΠΕΡΣΙ?????

ΣπαρτιάτηςΝέο Μέλος
25/05/2005, 13:10:11
Δεν ηταν αρκετά σατανικός, γι 'αυτο δε βγήκε....
GDS1Μέλος
25/05/2005, 13:24:15
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Συγνώμη αλλά σήμερα διαβάζω στο φόρουμ τρελά πράγματα (για εμένα) μια στο Πιστός ή Άθεος και μια εδώ εντάξει μου φτιάξατε την ημέρα

να είστε καλά ρε παιδιά

Προτείνω πάντως την επόμενη φορά να στείλουμε κανένα Βυζαντινό ύμνο και τους Παπα ροκάδες θα γίνει πάταγος στην Ευρώπη.....

Ήδη φαντάζομαι τους τίτλους των εφημερίδων στην Ευρώπη

The Priest Rockers World Tour

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχ σε κακό θα μου βγει

Domina.LilithΜέλος
25/05/2005, 13:36:25
Έχω ρίξει το γέλιο του αιώνα με τις μεταφράσεις.

lol παιδιά!!

Εγώ πάντως ψήφισα για να είμαι ειλικρινής ΕΛΒΕΤΊΑ...Cool Vibes!

Άρεσε σε κανέναν????

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

GDS1Μέλος
25/05/2005, 14:22:50
ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ
25/05/2005, 23:23:12
Αγαπητοί φίλοι... ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων. Χαίρομαι που οι περισσότεροι εδω πήρατε το θέμα στην πλάκα. Θέλω λοιπον να σας αποκαλύψω ότι το θέμα που έβαλα ήταν ένα πείραμα. Ευχαριστώ τον Δημήτρη τον Καραγιάννη για την αναγωγή που έκανε. Το πείραμα που ήθελα να κάνω ήταν να αποδείξω το πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί μια φήμη απο το πουθενά. Η αλήθεια είναι ότι πέρα απο κάποια σημεία, ούτε τους στίχους του τραγουδιού δεν ήξερα και αυτό φαίνεται απο τα πρώτα μηνύματα. Πιστεύω ότι δεν θέλει πολύ για να πιαστούν απο μια αερολογία κάποιοι τύποι τύπου Λουκά και Παπα Τσακαλου για να κατηγορήσουν το οτιδήποτε σαν σατανικό. Χαίρομαι όμως που εδω μέσα δεν τσίμπησε κανείς. Όμως δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν τις επόμενες μέρες διαβάσω καμια δήλωση κανενός χριστεπώνυμου περί σατανικού τραγουδιού. Πραγματικά βλέπουμε τόσα καθημερινά και σίγουρα καθόλου σοβαρά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνουμε καμία σημασία σε τέτοια οφθαλμοφανή καραγκιοζιλίκια. Και όμως βρέθηκαν ακόμα κι εδω τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι οι οποίοι μπήκαν στον κόπο να διαψεύσουν το αυτονόητο... Τελικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρείς πως λειτουργούν κάποιοι μηχανισμοί...
Φιλικά και συγχωρήστε με για αυτό το μικρό ψυχολογικό πείραμα που ήθελα να κάνω...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

26/05/2005, 00:14:40
ΟΧΙ ΡΕ ΑΠΕΡΙΤΕ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΧΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ
ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΧΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 26/05/2005 00:16:25

ConquerorΜέλος
26/05/2005, 00:16:32
!!!HELENA ROCKS!!!

..Learn to listen and you will learn to learn...

Edited by - Conqueror on 26/05/2005 00:19:28

26/05/2005, 01:00:33
quote:
βρέθηκαν ακόμα κι εδω τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι οι οποίοι μπήκαν στον κόπο να διαψεύσουν το αυτονόητο

Εγώ θα έλεγα πως βρέθηκαν 30 άνθρωποι που διασκέδασαν με την βλακεια.
Και αυτό είναι πολύ καλό.
Ευχαριστώ πολυ ειλικρινα φιλε.

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

JayaΜέλος
26/05/2005, 01:12:41
Παιδία έχει δίκιο ο Απέριττος . Ακόμα και τα χορευτικά που έκανε η Παπαρίζου στην Eurovision ήταν αναπαράσταση τελετής Σατανιστών… Θυμηθείτε μόνο με τι πάθος, τράβηξε τα έντερα του χορευτή κι άρχισε να τα τρίβει με το κοντάρι…
26/05/2005, 01:16:41
ΓΙΑ ΠΕΣΜΟΥ Jaya ΝΑΤΗΣ ΡΙΞΩ ΑΓΙΑΣΜΟ Η ΟΧΙ;

JayaΜέλος
26/05/2005, 01:36:28
quote:

ΓΙΑ ΠΕΣΜΟΥ Jaya ΝΑΤΗΣ ΡΙΞΩ ΑΓΙΑΣΜΟ Η ΟΧΙ;

Εννοείται παιδί μου! Ο Απέριττος Δε θα μας ξενερώσει τώρα που μας έφτιαξε… Μαζί θα πάμε! Εσύ θα την διαβάζεις κι εγώ θα τη ραντίζω…
Άντε makia σε όλους!
Χ Χ Χ

MistiriosΜέλος
26/05/2005, 11:29:41
ΑΧ ΡΕ Απέριττος ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ

gigenis ΟΠΩΣΔΙΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ

I can resist anything, except temptation.

stemixΜέλος
26/05/2005, 12:06:26
Tυχερούλη, συμφωνώ...

Ώστε πείραμα λοιπόν Απέριττε ε; Το ανέκδοτο με τον πλασιέ και την κοπέλα στο μπαρ, δεν θα το έχεις ακούσει μου φαίνεται. Ας το αναφέρω (μιας και μου αρέσει...).

-Λοιπόν, ένας πλασιέ στην Αμερική έκανε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτ/το, ώσπου σταμάτησε σε μία μικρή πόλη για να ξεκουραστεί και πήγε σε ένα μπαράκι.
Εκεί που καθόνταν μόνος του, βλέπει μία ωραία κοπέλα μόνη της, να κάθεται στο μπαρ. Μαζεύει όλο του το θάρος, την πλησιάζει και την ρωτάει αν θα μπορούσε να καθήσει δίπλα της και να κουβεντιάσουν, μιας και είχε μέρες να συζητήσει με κάποιον.
Αυτή τον κοιτάζει και ξαφνικά σηκώνεται όρθια και φωνάζει έξαλλη: "Πως τολμάτε κύριε!!! Για ποια με περάσατε; Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ."
Όλα τα βλέματα καρφωμένα πάνω του και αυτός ζεματισμένος, πάει αμίλητος και κάθεται στην θέση του.
Σε λίγο τον πλησιάζει η κοπέλα, κάθεται δίπλα του, του ζητάει συγνώμη για το φερσιμό της και δικαιολογείται πως το έκανε επειδή είναι φοιτήτρια κοινωνιολογίας και ήθελε να κάνει ένα μικρό πείραμα ως προς την συμπεριφορά των ατόμων υπό συνθήκες εξευτελισμού.
"Α, μάλιστα" λέει ο τύπος. "OK"...
Πετάγεται και αυτός όρθιος πάνω και αρχίζει να φωνάζει... " Τιιιιι;;; $350 για μία ώρα; Είσαι τρελή κοπέλα μου; Ποια νομίζεις ότι είσαι;".

Κανόνισε να αρχίσουμε τα πειράματα μεταξύ μας...

Edited by - stemix on 26/05/2005 12:09:55

oneiric1Μέλος
26/05/2005, 14:34:03
Χμ... μάλιστα....

Ξέρεις φίλε Απέριττε, μου θύμισε το καταπληκτικό, ανεπανάληπτο, ασύλληπτο θέμα:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3712&SearchTerms=ΠΛΑΝΗΤΗΣ

... και λίγο έλειψε να πάθω το εγκεφαλικό που από τύχη γλύτωσα τότε......!

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

stemixΜέλος
26/05/2005, 18:23:25
Φτου. Την σκότωσα την λέξη "θάρρος". Ζιτό σιγνόμι από τιν ταλέπορι εληνικί γλόσα. Δεν θα τω ξανακάνο .
WindWalkerΜέλος
26/05/2005, 20:16:55
Καλά να μιν ζοιτάς ραι σοί, δαιν τραίχυ κε τείπωτα. Ώλι κάνουμαι ωρθωγραφοικά λάθοι, μυν κητάς που αιμαίνα δαιν μου φέναιτε.
26/05/2005, 20:41:06
FILOI MOU KALISPERA SAS. POLU EUGENIKA KAI KALOPROERETA THA ITHELA NA SAS PO AS MHN STEKOMASTE MONO SE MIKRA PRAGMATA. THN STIGMH POU H PAPARIZOU VGIKE NO 1 STH GALIA FILOI AGAPHTOI O KOSMOS POLEMAEI NA PEI OXI STO EUROSYNTAGMA KAI OI POLITIKOI EXOUN KATEVEI STO DROMO NA TOUS PEISOUN NA TO PSIFISOUN.
SAS PARAKALO PAIDIA AS KOITAKSUME THN PRAGMATIKOTHTA KAI OXI THN UPOKOULTOURA THN KATEYTHINOMENH. PROTIA STO STIMENO ISOUTAI OXI ME MHDEN ALLA ME MEION. AFIPNISTE TON KOSMO PAIDIA SAS PARAKALO.
ASANA ASANA ASANA. ALFA!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ