- ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ <<Ε>> ΣΕ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΑΡΗ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/spirit_p044.html
καθαρότερα όμως φαίνεται στις φωτογραφίες
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/p/044/2P130265595EFF0700P2543L7M1.JPG
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/p/044/2P130265469EFF0700P2543L6M1.JPG
Το να είναι παιχνίδι της φύσεως η του φωτός ειναι απίθανο . Λέτε φίλοι μου γι'αυτό να έπιασε πρεμούρα τους ανθρώπους της NASA να μάθουν τώρα αρχαία Ελληνικά , την στιγμή που με το εκπαιδευτικό μας σύστημα για μας θα αποτελουν μια ξένη γλώσσα ;
Ιδιαιτέρως στην δεύτερη φωτογραφία, είναι εμφανέστατο!
Αποδείχτηκε λοιπόοοοον...![]()
Πάμε για άλλα τώρα! ![]()
(μην ξαναδώ πλέον τόπικ για τους Εψιλον, έτσι;)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αγαπητή φίλη amalia είδες πουθενά να αναφέρωμαι στους Ε ; Το γράμμα Ε δεν νομίζω ότι αποτελεί δικό τους copy right , μπορεί κάλλιστα να ανήκη και στον...ENLIL των ANOUNAKI
Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα , πέρα από το Ε , υπάρχουν πολλά ανεξήγητα ίχνη υπολειμάτων τεχνικών κατασκευών στις φωτογραφίες που έχουμε κατά καιρούς από την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη , που γεννούν ερωτηματικά . Μην ξεχνάς ότι η αναστροφή των πόλων της γης γίνεται περίπου κάθε 10.000 χρόνια με απρόβλεπτες καταστροφες και αυτό που είναι σήμερα βορειος πόλος ήταν κάποτε νότιος . Είμαστε λοιπόν σε θέση να γνωρίζουμε τι πολιτισμοί χάθηκαν και τι δυνατότητες είχαν ; Δεν λέγω ότι μπορεί να ήταν Έλληνες , αλά μπορείς εσύ να μου λύσης την απορία γιατί τελευταία οι Αγγλοσάξωνες (U.S.A & U.K.) βάλθηκαν να μάθουν αρχαία Ελληνικά ; Σε τι θα τους χρησιμεύσουν ; Μη μου πεις ότι τα στελεχη της NASA ένοιωσαν ξαφνικά την ανάγκη να διαβάσουν Όμηρο , Σοφοκλή ή Ευριπίδη στο πρωτότυπο ;
------------------------

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
quote:
Το Ε ειναι χαραγμένο στην επάνω αριστερη γωνιά της μεγαλης πέτρας στο κέντρο της φωτογραφίας .
Ή βλέπεις καλιτερα απο εμένα, ή έχεις μεγαλύτερη φαντασία, ή βλέπουμε διαφορετικές εικόνες.
Τιποτε απο αυτά δεν είναι κακό
Το ότι στη NASA βάλθηκαν να μάθουν να διαβ΄ζουν αρχαία ελληνικά απο το πρωτότυπο ειναι εξακριβωμένο ετσι;
Θα ήθελες να μοιραστεις μαζι μας την πηγή σου;
Κάτω Πάυλας
Δεν εμφανίζεσαι συχνά τελευταία, ή είναι ιδέα μου;
Εμένα πάντως μου λείπείς..
Εμείς όταν είμαστε πιτσιρικάδες, είχαμε ένα τεστ: Να μετρήσεις όλα τα "Ε" στην πίσω πλευρά ενος πακέτου τσιγάρων "CAMEL". (Αγγλικό - δεν ξέρω αν το Ελληνικό διαφέρει πια, το'κοψα το κάπνισμα)
Το μυστήριο ήταν οτι ΚΑΝΕΙΣ, ποτέ μα ποτέ δεν τα έβρισκε όλα με την πρώτη!
Αν τα πακέτα είναι ακόμα ίδια, δοκιμάστε το θα εκπλαγείτε...
Παρέμεινε, απ'οτι ξέρω ένα απο τα μεγάλα Μυστήρια της ζωής...
Ίσως μόνο οι μυημένοι της "Ε" να μπορουν να τα βρουν όλα...
Κ
Kynikos - O Δισειδαιμωνολόγος της Περιφερείας σας...
Edited by - kynikos on 07/06/2004 08:25:04
Αλλα η εντύπωση που μου δημιουργείται είναι οτι χρειάζεται τεράστιος βαθμός ευκολοπιστίας για να βγάλεις κάποιο τέτοιο συμπέρασμα.
Kynikos - O Δισειδαιμωνολόγος της Περιφερείας σας...
Edited by - kynikos on 07/06/2004 08:33:24
quote:
Δεν εμφανίζεσαι συχνά τελευταία, ή είναι ιδέα μου;
Εμένα πάντως μου λείπείς..
Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Σου λείπω? Πολύ ευγενικό αυτό που λες.![]()
Κάτω Πάυλας
quote:
Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Σου λείπω? Πολύ ευγενικό αυτό που λες.
Μα καθόλου, καθόλου.
Ενας καλός λόγος είναι το λιγότερο για όποιον φίλο μας βοηθάει να γελάσουμε λίγο που και που...
Κ.
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Lycia τα παρατάει
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
http://www.huforc.net/tunnels__in_mars.htm
Αφιερωμένο έξαιρετικά αντί απαντήσεως , στα ειρωνικά σχόλια των φίλων
Θες να πείς οτι τα σκουλίκια που κάναν τις τρύπες ξέραν και γράμματα;; ![]()
Κ.
O Δισειδαιμωνολόγος της Περιφερείας σας... (υπερωρίες αυτή τη βδομάδα)
Το χάραγμα επάνω στον βράχο με τις δύο τέλειες ορθές γωνίες και το σημάδι στην μέση , που εγώ και αρκετοί άλλοι ακόμα πιστευουμε ότι είναι < Ε > , ή έστω Άνγχ (Αιγυπτιακός σταυρός ) για κάποιο φίλο , ή Copy Right για κάποιον άλλο , πιστεύεις ότι είναι αποτέλεσμα φυσικού φαινομένου ;
Οι αεροφωτογραφίες του Άρη που δείχνουν την ύπαρξη τετραπλεύρων πυραμίδων στην επιφάνειά του , δεν σε άγγιξε καθόλου ; Ούτε το πρόσωπο που είναι σκαλισμένο σε βράχο και θυμίζει έντονα τα πρόσωπα των αγαλμάτων της νήσου του Πάσχα σε προβλημάτησε ;
Πιστεύεις ότι τα μοναδικά οχήματα που επισκέφτηκαν τον κόκκινο πλανήτη είναι αυτά της NASA ; Αποκλείεις δηλαδή να προϋπήρξαν πολιτισμοί με υψηλή τεχνολογία πριν από μας , οι οποίοι χάθηκαν από κοσμογονικές καταστροφές που να τον επισκεφτηκαν πριν απο εμάς ; Για να μην αναφερθώ σε θεωρίες εξωγήϊνων και ουφολογίες .
Πάνω σ'αυτή την εκδοχή υπάρχουν αρκετές ενδείξεις , η σκαπάνη των αρχαιολόγων φέρνει κατά καιρούς στο φώς σε διάφορα μέρη του κόσμου , αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας ηλικίας εκατοντάδων χιλιάδων ετών , και στις βέδες αναφέρονται διαστημικά οχήματα που κινούνται με βάση τον υδράργυρο δημιουργόντας αντιβαρύτητα , και το σπουδαίο είναι ότι τα εργαστηριακά πειράματα που έγιναν απέδειξαν ότι έχουν δίκιο .
Είτε λοιπόν το << χάραγμα >> αυτό πάνω στον βράχο είναι Ε όπως πιστεύω εγώ είτε όχι , ένα πράγμα είναι βέβαιο , ότι δεν είναι ιδιοτροπία της φύσης και ότι κάτι μας κρύβουν !!!