- ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Καπου πιο πανω ειδα τον μακεδων να γραφει με οτι πρεσβευει το δωδεκαθεο και επανερχομαι στο ερωτημα μου τι ειναι αυτο;
Δε γνωριζω αν εχει γινει καποια προσπαθεια στο παρελθον,παντως πολυ θα ηθελα να μαθω τι πρεσβευει αυτο το δωδεκαθεο εκτος απο τις αοριστιες περι της ελευθεριας του ανθρωπινου πνευματος.
Μου ειναι λιγουλακι δυσκολο να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι που εξακολουθουν να πιστευουν σε θεους που παρεμβαινουν στα ανθρωπινα δρωμενα με εδρα τους ενα βουνο οπως τουλαχιστον εχουμε διδαχθει!
Γνωριζω οτι για να προσελκυσει καποιος κοσμο να πιστεψει σε κατι πρεπει να παρουσιασει κατι,μυστηρια ειχαν και τοτε μυστηρια εχουν και τωρα ολα μυστηρια μυστικα και ψεμματα!Δεν περιμενω να με παρει κανεις απο το χερακι και να μου λυσει τα αλυτα,απλα να μου κεντρισει το ενδιαφερων ρε αδερφε.
συνεχίζεται...Το ξέρω ότι ο θεός ή οι θεοί σας, είναι ανθρωπάκια
κι αδύναμοι..Μόνο τα πάθη τους μπορούν να εξυπηρετούν όπως κάνει
κάθε ...άνθρωπος....
Αλλά, σίγουρα, το "είσαι θεός Μαρέσκα", δεν πρέπει να έχει καμία
σχέση με τον Θεό, τον Πλάστη του κόσμου....Κι αυτό μάλλον φταίει
για την αδυναμία των δικών σας θεών και σας κάνει να αρνείστε τα θαύματα.....
Τακτική, κόμματος ακολουθείτε, όχι πιστών, που ψάχνουν....
Άλήθεια, με την Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου, θα μου δώσετε διευθύνσεις να σας στείλω κανένα περιοδικό, ή μπορείτε να βρείτε
και μόνοι σας;
Για τον Σαουδάραβα, δόξα νάχει ο .....Γιαραμπής, μακρυά είναι,δεν θα
εκτεθείτε....Λέτε ότι θέλετε..Και καλά κάνετε..Είπαμε κομματική
πειθαρχία....
Αυτό που λές φίλε geostat, έχει τη λογική του "το μουζούκι είναι όργανο,ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι"
Ο Θεός, αν ήταν άνθρωπος,οπως κι οι ανθρώπινοι θεοί του 12θεου, θα ζούσε μαζί μας....Αντί αυτού, κατοικεί στο πνεύμα και δεν υπάγεται
σε νόμους ανθρώπινους....
Ίσως είναι δύσκολο να το ...δείτε....
quote:
geostat
Καπου πιο πανω ειδα τον μακεδων να γραφει με οτι πρεσβευει το δωδεκαθεο
Τότε θα είδες λάθος. Δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο. Για τον ελληνισμό έγραψα, όχι για το δωδεκάθεο
Ο ελληνισμός (με ό,τι αυτός αντιπροσώπευε) ήταν το μοναδικό εμπόδιο στην ασιατική θρησκεία.

macedon
12θεό,Μακεδών...Ξέρεις ότι θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι στην
εποχή μας, με τις ..πομπές των απίθανων θεών του 12θεου...Και γι
αυτό δεν εκτίθεσαι...Αντί αυτού, συκοφαντείς κατά κόρον τον Χριστό...
Και το οξύμωρο του σχήματος, για σήμερα:" Ο ελληνισμός (με ό,τι αυτός αντιπροσώπευε) ήταν το μοναδικό εμπόδιο στην ασιατική θρησκεία."
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο χριστιανισμός, παρά τό ότι βοηθήθηκε
απο την ελληνική γλώσσα να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, οι Έλληνες
είναι και οι πιο πολλοί πιστοί,η δομή του έγινε απο Έλληνες, ανα τους αιώνες,αλλά συγχρόνως ο ελληνισμός στάθηκε εμπόδιο..Θα ήθελα να δω τι θα έκανε ο χριστιανισμός,αν δεν είχε σταθεί εμπόδιο ο ελληνισμός..;Που παρα πάνω θα πήγαινε;
Τρεχα,τα συμπερασματα δικα σου.Οπως δικο μου ειναι το συμπερασμα οτι η θρησκεια σου ειναι η καλυτερη η γλωσσα σου η αρτιοτερη και ο καμπος που ζεις ο πιο γονιμος και αποδοτικος!
quote:
Μου ειναι λιγουλακι δυσκολο να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι που εξακολουθουν να πιστευουν σε θεους που παρεμβαινουν στα ανθρωπινα δρωμενα με εδρα τους ενα βουνο οπως τουλαχιστον εχουμε διδαχθει!
Σκέψου λοιπόν και ψάξε, αν αυτά που έχουμε διδαχθεί είναι σωστά ή λογικά και αν υπήρχε λόγος να τα διδαχθούμε έτσι, όπως επίσης και ποιοί καθόριζαν και καθορίζουν, αυτό που μαθαίνουμε, εδώ και 1700 χρόνια.
Είναι μια καλή αρχή ενός δρόμου που πρέπει να βαδίσει ο καθένας μόνος του.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
δεν έχει σημασία σε ποιό βουνό, είναι οι δήθεν θεοί, στη γή
ή σε άλλον πλανήτη, όπως υπαινίσσεσαι...
"Θεός ου κατοικεί εν χεριοποιείτοις κτίσμασι", όπως και τα βουνά
που είναι έργο..Έχει θρόνο ΑΙΏΝΙΟ και δόξα αιώνια...Δεν κινείται ως
άνθρωπος, γιατι χάνει τη θεική του ιδιότητα...
Αν φέρονταν σαν άνθρωποι, γιατί να μην τους λέμε ανθρώπους;
Ακόμη δεν μπορείς να δεις τη διαφορά Θεού με σαλτιπάγκο;
quote:
"Θεός ου κατοικεί εν χεριοποιείτοις κτίσμασι"
Ποιός το λέει αυτό; Από πού το ξέρει;
quote:
Έχει θρόνο ΑΙΏΝΙΟ και δόξα αιώνια
Κι αυτό;
quote:
Δεν κινείται ως
άνθρωπος, γιατι χάνει τη θεική του ιδιότητα...
Ποιός του δίνει τη θεϊκή ιδιότητα αν όχι ο άνθρωπος;
quote:
Αν φέρονταν σαν άνθρωποι, γιατί να μην τους λέμε ανθρώπους;
Γιατί εξυπηρετεί τη φαντασία αυτών που τον θεωρούν θεό.
quote:
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο ανύπαρκτος γυρολόγος των ευαγγελίων είναι θεός και όχι σαλτιμπάγκος;

macedon
να είναι και κατοικών εν το πλασθέν.Να κατοικεί στο ίδιο του
το κτίσμα, όταν ευλόγως βγαίνει το ερώτημα,πριν που κατοικούσε;....
Υπάρχει εξ αρχής και έθεσε αρχή, όποιος έχει αρχή, δεν μπορεί να
είναι θεός...Μπορεί να γίνει, αλλά με αντίστοιχες πράξεις,
όχι υπεράνθρωπες..Τότε, είναι άνθρωπος, αφού κινείται στα όρια
του ανθρώπου..
Θεός είναι ο άναρχος,ο ποιών τον κόσμο κα τους ανθρώπους, ο ποιών τον χρόνο και τον χώρο...Πώς να μην είναι αιώνιος;
Αν κινείται ως άνθρωπος, εννοούμε την απόδοση των ενεργειών του,όταν
είναι ελλειπής, δεν μπορεί να είναι θεός, αν δεν είναι ικανός να
ξεπερνά ότι του στέκεται εμπόδιο..Είναι Θεός ακατανίκητος και Κύριος
των Δυνάμεων...
Ἅν κάποιος έχει ανάγκη να έχει κριτήρια ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες,
δεν μπορεί να είναι Θεός, αλλά διάβολος, αφού έχει δυνάμεις, αλλά
παρεμβαίνει λάθος στα πράγματα, αδύναμα...
Τα έργα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, έδειξαν τη θεικότητα του και την οδό που έπρεπε να ακολουθήσει ο άνθρωπος...
Πρέπει να καταλάβεις ότι οι θεοί σου, έχουν ανάγκη τους ανθρώπους.Αυτό στα μάτια μου μόνο θεούς δεν τους κανει.....Αντιθέτως,
δίκην βρυκολάκων λειτουργούν, αφού απο μας τρέφονται....
Σκεφτομαι για πιο λογο ολοι και ολα γυρω μου επιμενουν να τονιζουν τη μοναδικοτητα μου και να τονωνουν το εγω μου οδηγοντας στον παραλογισμο που βιωνουμε σημερα!
Σκεφτομαι τι ειναι αυτο που οδηγει τον ανθρωπο να αναζητει το ελ ντοραντο του στη διαμορφωμενη ζουγκλα της πραγματικοτητας και ποιος ειναι ο λογος που υπαρχουν συνανθρωποι μας που συντηρουν αυτη τη ζουγκλα!
Σκεφτομαι γιατι ο δρομος μας πρεπει να ειναι κατηφορος ή ανηφορος,ισιωμα δεν υπαρχει;
Σκεφτομαι γιατι πρεπει ο ανθρωπος να παραμυθιαζεται τοσο με την επουρανια ευτυχια και να προσπαθει να εισχωρησει σε φανταστικους οικους παραμελοντας τον τροφοδοτη του και μονο απτο οικο.
Σελιδες θα μπορουσα να γεμισω και να καταχραστω απο το παρον θεμα αρνειστε ομως πεισματικα να μου δωσετε μια απαντηση και να διεκδικησετε την συνεισφορα της ενεργειας μου στην πραγματωση των επιθυμιων σας.
Μηπως εχεται καταλαβει οτι αγαπημενη μου αμαρτια ξεπερνωντας ακομα και αυτη της λαιμαργιας ειναι η οκνηρια;
της νιότης, όπως νέος είναι ο άνθρωπος για να κατανοεί αρχες
του Θεού,όπως κι η περηφάνεια με τον εγωσμό, την ξεπερνούν...
Αυτές έριξαν και τον άνθρωπο, αλλά και αγγέλους....
Ειθε τιποτα να μην την κλονισει και να παραμεινεις μακαριος.
Εγω θα συνεχισω να θλιβομαι συν και το συν αυτης απο την πραγματικοτητα!
Δεν μου απάντησες σε καμία ερώτηση
Ελπίζω να μου απαντήσεις σε κάποια απ'αυτές.
quote:
Υπάρχει εξ αρχής και έθεσε αρχή, όποιος έχει αρχή, δεν μπορεί να είναι θεός
Πώς γνωρίζεις ότι ο θεός σου υπάρχει εξ αρχής;
quote:
Είναι Θεός ακατανίκητος και Κύριος
των Δυνάμεων...
Εσύ πώς το γνωρίζεις αυτό;
quote:
Ἅν κάποιος έχει ανάγκη να έχει κριτήρια ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες, δεν μπορεί να είναι Θεός
Δεν είχε αδυναμίες ο διαταραγμένος Ιησούς;
quote:
Τα έργα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, έδειξαν τη θεικότητα του και την οδό που έπρεπε να ακολουθήσει ο άνθρωπος...
Δηλαδή εσύ δίνεις τον μισό σου μισθό κάθε μήνα σε κάποιον άνεργο;
Ή επιτίθεσαι σ'αυτούς που βρίσκονται έξω από την εκκλησία στο πανηγύρι και πουλάνε σταυρουδάκια;
quote:
Πρέπει να καταλάβεις ότι οι θεοί σου
Δεν έχω θεούς. Νομίζω το έχω επαναλάβει πλειστάκις. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά μόνον τα ανθρωπάκια (όπως έγραψες) έχουν ανάγκη θεών.
quote:
Πρέπει να καταλάβεις ότι οι θεοί σου, έχουν ανάγκη τους ανθρώπους.
Ολοι οι θεοί έχουν την ανάγκη των ανθρώπων. Γι'αυτό και ο Γιαχωβάς γεννήθηκε μόλις υπήρξαν άνθρωποι. Μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτος.

macedon
του πλάσματος...Να υπάρχει πριν την πλάση, δεν μπορεί να
δέχεσαι ότι λειτουργούν βάση αιτίας κι αποτελέσματος μόνο..Τότε
γίνεται υποτελής κι αποτελεί πλάσμα ιδανικό, αλλ΄όχι θεό...
Θεός είναι αφού όλα υπακούουν στους νόμους που έθεσε και όλοι
εκτός αυτού, πίπτουν εκ τον νόμων αυτών και δεν μπορούν να
αρνηθούν την επηροή των πάνω τους...Ακατανίκητος, γι αυτό..Γιατί
το έργο που έχει ξεκινήσει θα ολοκληρωθεί κι όπως η φύση, πειθαρχει και πράττει καθώς της έδωσε εντολή ο Θεός,ολα θα τελειωθούν, τη σοφία του Θεού προνοηθέντα...
Και βέβαια σαν άνθρωπος,ο Χριστός, έδειξε και την ανθρώπινη φύση Του..Αλλά, άλλο αδυναμία κι άλλο ανθρωπιά....
Ποτέ δεν μπόρεσα να ξεπεράσω την παραβολή του κάρφους και της δοκού,
Μακεδών..Με καθηλώνει ότι όντως, η οπτική μου μπορεί να με ξεγελά...Αλλά στα χοντρά, όπως στις ύβρεις ή τις ατιμίες κι αμαρτίες
της ψυχής, είμαι όπως τα λές..Γιαυτό και θεωρούμαι απόλυτος,
αλλά όχι απο εγωισμό, παρά λόγω θέσεων και επιχειρημάτων...
Άν δηλώνεις άθεος, το δέχομαι και συζητάμε σε άλλη βάση...Θεός δεν
υπάρχει για να καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά αρχικά ως Πλάστης του...Είναι σαφές, νομίζω..
quote:
Πιστεύω ότι είναι αρκετά λογικό,ο Πλάστης, να προηγείται
του πλάσματος
Προφανώς! Γι'αυτό και ο δημιουργός άνθρωπος προϋπήρξε του κατασκευάσματός του που ονομάζεται "θεός" όπως και όλων των κατασκευασμάτων του.
quote:
Θεός είναι αφού όλα υπακούουν στους νόμους που έθεσε
Τα κατασκευάσματα δεν θέτουν νόμους. Ο θεός υπακούει στους νόμους που θέτει ο άνθρωπος. Αν θέλει ο άνθρωπος τον καταργεί και φτιάχνει δέκα σαν και δαύτον.
quote:
Και βέβαια σαν άνθρωπος,ο Χριστός, έδειξε και την ανθρώπινη φύση Του
Κι ήταν ανάγκη να διαλέξει την πιο διαταραγμένη;
quote:
Ποτέ δεν μπόρεσα να ξεπεράσω την παραβολή του κάρφους και της δοκού, Μακεδών
Good for you.
quote:
Αλλά στα χοντρά, όπως στις ύβρεις ή τις ατιμίες κι αμαρτίες
της ψυχής, είμαι όπως τα λές
Ούτε ξέρω πώς είσαι, ούτε με απασχολεί πώς είσαι. Ενα διευκρινιστικό ερώτημα έκανα στο οποίο δεν απάντησες.
quote:
Άν δηλώνεις άθεος, το δέχομαι και συζητάμε σε άλλη βάση
Επίσης δεν με απασχολεί αν το δέχεσαι ή όχι.
quote:
Θεός δεν υπάρχει για να καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά αρχικά ως Πλάστης του
Ο Θεός ακριβώς εφευρέθηκε από τον άνθρωπο για να καλύπτει τις ανάγκες του. Ο δε χριστιανικός θεός εφευρέθηκε για να θεραπεύει "πάσα νόσο και πάσα μαλακία" των ανθρώπων (Ματθ. 4, 23).

macedon
και υπαρχει κι ο Πλάστης του...Πές μου τη ...μηχανή του χρόνου
που θα ανέτρεπε την σχέση του Πλάστη με το πλάσμα του, πόσο με
την φύση ολόκληρη και το άναρχος του Θεού...
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;Δεν υπάρχει πλάσμα χωρίς νόμους,
όπως Θεός με νόμους..Τώρα εσύ πάρε και κάνε το ..δαντέλα....
Αυτό που θέλεις να περάσεις σαν διαταραγμένη προσωπικότητα του Κυρίου,είναι το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο και την σχέση του
δευτέρου με τον Θεό...Αν εσύ πιστεύεις ότι ο άνθρωπος με το Θεό δεν έχουν σχέση, πρέπει όλοι να σε ακολουθησουμε στο γκρεμό;Προσπαθείς
πολύ να χωρίσεις τον Θεό απο τον άνθρωπο,πράγμα παράλογο και δεν γίνεται γιατί είναι σχέση πατέρα γιού και όχι αφεντικού υπαλλήλου, όπως προφανώς είχες κατά νου....
Λέω, για τα επόμενα που δεν κατάλαβες...Δεν κρίνω άνθρωπο σε όσα είναι προσωπικά και δεν αφήνω να βρίζουν τα όσια και ιερά της φυλής μου...Καθαρό;
Το ξέρω ότι σε ενδιαφέρει το ..χάος, αλά εγώ δεν σε είχα για άθεο...
Αυτο ειπα..Η περιφρόνηση σου, ώζει....
Πριν τον χρόνο έγινε η σειρά δημιουργίας του κόσμου και του ανθρώπου, πράγμα που κανει τον Θεό,να υπάρχει,αφού το σκέφτηκε
πρώτα..Και ίσως για καιρό...
Δεν ξέρω για σένα, για μένα αυτά που λές, δεν στέκουν...Απο το μυαλό σου τα βγάζεις και τα βάζεις στον ταυτοσημο αρχικό χρόνο, που δεν υπάρχει....
Επειδή θεωρώ πως έχεις νοητικό πρόβλημα, δεν μπορώ να κάτσω να σχολιάσω τις ανοησίες σου περί ύπαρξης και δημιουργίας του θεού και στο κάτω-κάτω δεν μ'απασχολεί αν πιστεύεις ότι ο άνθρωπος έγινε από πλάστη ή από ζαχαροπλάστη.
Μπορείς να πιστεύεις ότι εσύ έγινες από χώμα και σάλια του Γιαχωβά ή ότι ο θεός έγινε πριν το χρόνο. Τόσο σε κόβει, τόσο λες.
quote:
Δεν ξέρω για σένα, για μένα αυτά που λές, δεν στέκουν
Και γιατί θα πρέπει αυτό να με απασχολεί;
quote:
Δεν κρίνω άνθρωπο σε όσα είναι προσωπικά και δεν αφήνω να βρίζουν τα όσια και ιερά της φυλής μου
Ξεκίνα εφαρμόζοντάς το πρώτος εσύ.
quote:
αλά εγώ δεν σε είχα για άθεο
Και γω τι να κάνω γι'αυτό;
quote:
Αυτό που θέλεις να περάσεις σαν διαταραγμένη προσωπικότητα του Κυρίου
Οχι εγώ! Οι ψυχίατροι.
quote:
Η περιφρόνηση σου, ώζει
Προς ποιόν;
quote:
Πριν τον χρόνο έγινε η σειρά δημιουργίας του κόσμου και του ανθρώπου, πράγμα που κανει τον Θεό,να υπάρχει,αφού το σκέφτηκε
πρώτα
Το σκέφτηκε ο θεός, ε; Μμμ... και σε ποιόν εκμυστηρεύτηκε τις σκέψεις του και το γνωρίζεις εσύ;
quote:
Απο το μυαλό σου τα βγάζεις και τα βάζεις στον ταυτοσημο αρχικό χρόνο, που δεν υπάρχει
Θα έλεγα το ίδιο και για σένα, αν πίστευα ότι έχεις μυαλό.

macedon
quote:
Το θέμα αγαπητέ μου Γιάπετ, είναι ότι δεν εννοείς πως
δεν έχει σημασία σε ποιό βουνό, είναι οι δήθεν θεοί, στη γή
ή σε άλλον πλανήτη, όπως υπαινίσσεσαι...
Όπως συνήθως, νομίζεις ότι κατάλαβες τι υπαινίσσομαι.
Δεν μίλησα για το βουνό και το συμβολισμό του, μίλησα για τον καθορισμό απ' το ιερατείο του χριστιανισμού, διαχρονικά και κατά σύμβαση με την εκάστοτε εποχή, του τι θα μάθουν οι Έλληνες για το παρελθόν τους και με ποιόν τρόπο, έτσι ώστε και αυτά τα λίγα να απαξιώνονται.
quote:
"Θεός ου κατοικεί εν χεριοποιείτοις κτίσμασι", όπως και τα βουνά
που είναι έργο..
Δεν γνώριζα ότι τα βουνά είναι... χειροποίητα. Είσαι ζωντανή πηγή γνώσης, τελικά!!!
quote:
Δεν γνωρίζω τη διαφορά, ακόμη διότι μελετώντας την κ. διαθήκη μόνο ομοιότητες βρίσκω...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Μα ακριβως αυτο κανω,σκεφτομαι πως ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι εχουν μυηθει στα ελευσινια μυστηρια οταν,τουλαχιστον απο οσο γνωριζω,δεν εχει διασωθει κανενα τελετουργικο.
Να ρωτήσεις κάποιον που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, αν και ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να υπάρχει κάποια γνώση, που όμως είναι για τα μάτια (και τα μυαλά) ολίγων.
quote:
Σκεφτομαι για πιο λογο ολοι και ολα γυρω μου επιμενουν να τονιζουν τη μοναδικοτητα μου και να τονωνουν το εγω μου οδηγοντας στον παραλογισμο που βιωνουμε σημερα!
Η μοναδικότητά σου είναι, κατά μια έννοια, δεδομένη αφού δεν υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα.
Για τον υπερτονισμό του "εγώ", έχεις δίκαιο, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει αυτογνωσία.
quote:
Σκεφτομαι τι ειναι αυτο που οδηγει τον ανθρωπο να αναζητει το ελ ντοραντο του στη διαμορφωμενη ζουγκλα της πραγματικοτητας και ποιος ειναι ο λογος που υπαρχουν συνανθρωποι μας που συντηρουν αυτη τη ζουγκλα!
Η επικράτηση της λατρείας της ύλης οδηγεί σ' αυτήν την αναζήτηση, όσο για τη συντήρηση αυτής της κατάστασης, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαλέξει κανείς.
quote:
Σκεφτομαι γιατι ο δρομος μας πρεπει να ειναι κατηφορος ή ανηφορος,ισιωμα δεν υπαρχει;
Αυτό, να υποθέσω ότι στο υπαγορεύει η... οκνηρία σου;![]()
quote:
Σκεφτομαι γιατι πρεπει ο ανθρωπος να παραμυθιαζεται τοσο με την επουρανια ευτυχια και να προσπαθει να εισχωρησει σε φανταστικους οικους παραμελοντας τον τροφοδοτη του και μονο απτο οικο.
Το τέλος της φράσης σου το έχασα, αλλά μάλλον επειδή ο ουρανός κρύβει περισσότερες ελπίδες απ' οτιδήποτε άλλο, λόγω μεγέθους, πολλοί έχουν εναποθέσει εκεί τις δικές τους ελπίδες βοηθούμενοι ή κατευθυνόμενοι απ' τα έξυπνα ιερατεία.
quote:
Σελιδες θα μπορουσα να γεμισω και να καταχραστω απο το παρον θεμα αρνειστε ομως πεισματικα να μου δωσετε μια απαντηση και να διεκδικησετε την συνεισφορα της ενεργειας μου στην πραγματωση των επιθυμιων σας.
Προσωπικά, πολύ θα ήθελα να μπορούσα να γίνω αφορμή της κατάθεσής σου στον παγκόσμιο νου, θετικής ενέργειας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα (αν) το πετύχεις μόνος σου.
quote:
Μηπως εχεται καταλαβει οτι αγαπημενη μου αμαρτια ξεπερνωντας ακομα και αυτη της λαιμαργιας ειναι η οκνηρια;
Είσαι ένας σύγχρονος, συνηθισμένος άνθρωπος, φίλε μου.![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ