- Μεταγενέθλια μετενσάρκωση (parakaya pravesha) και Λόμπσανγκ Ράμπα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Ναι το διάβασα φυσικά, έτσι θα απαντούσα; Με το που είδα τον τίτλο είπα "αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσω" και το βρήκα και το διάβασα και σου απέδωσα δίκαιο. Τι σου φαίνεται παρέξενο σε αυτό;
Όχι ρε, τι παράξενο ; Διάβασες και την άλλη περίπτωση που αναφέρει ;
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
quote:quote:
Ξέρεις παλιάτσε το πρόβλημα είναι ότι δεν μας έχεις πει τίποτα για το θέμα σου, την μεταγενέθλια μετενσάρκωση. Πηγές δεν μας έχεις δώσει, ούτε καν αποδείξεις ότι έχει συμβεί κάποτε.
Περιμένω ακόμα τις πηγές για τους βουδιστές που τα έκαναν αυτά.
Α και πού σαι παλιάτσε, "Μεγάλος Δάσκαλος" ο Λομπσάγνκ Ράμπα έτσι;
Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Το να με αποκαλείς απρόκλητα "παλιάτσε" δείχνει το ποιον σου και την ψυχική σου κατάσταση. Αν δεν αντιμετωπιστεί αγκαίρως είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει σε προβλήματα υγείας αν δεν τα έχεις ήδη με πρώτο τη φαλάκρα. Ο Λόμπσαγκ Ράμπα ήταν αυτός που ήταν και δε χρειάζεται να είναι δάσκαλος κάποιος για να πει κάτι χρήσιμο.
Απρόκλητα?!?!?!? Απρόκλητα!?!??!
Χαχαχαχαχαχα
Να σαι καλά παλιάτσε που μας κάνεις και γελάμε!!!!!
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Ναι το διάβασα φυσικά, έτσι θα απαντούσα; Με το που είδα τον τίτλο είπα "αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσω" και το βρήκα και το διάβασα και σου απέδωσα δίκαιο. Τι σου φαίνεται παρέξενο σε αυτό;Όχι ρε, τι παράξενο ; Διάβασες και την άλλη περίπτωση που αναφέρει ;
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Δεν πρόλαβα όλα να τα διαβάσω.Πήγα με ψαχτήρι σε αυτά που είπες. Για πες ...
Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 21/06/2019 11:47:08
quote:
Πήγα με ψαχτήρι σε αυτά που είπες.
Τι ψαχτήρι ;
Πήγα με ψαχτήρι σε αυτά που είπες.Τι ψαχτήρι ;
Search machine ...
Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 21/06/2019 12:00:50
quote:
Ώπα ... και σύμβολο ο δικός σου ..."Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Ποιανού είμαι;
Ξέρεις παλιάτσε το πρόβλημα είναι ότι δεν μας έχεις πει τίποτα για το θέμα σου, την μεταγενέθλια μετενσάρκωση. Πηγές δεν μας έχεις δώσει, ούτε καν αποδείξεις ότι έχει συμβεί κάποτε.
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Το να με αποκαλείς απρόκλητα "παλιάτσε" δείχνει το ποιον σου και την ψυχική σου κατάσταση. Αν δεν αντιμετωπιστεί αγκαίρως είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει σε προβλήματα υγείας αν δεν τα έχεις ήδη με πρώτο τη φαλάκρα. Ο Λόμπσαγκ Ράμπα ήταν αυτός που ήταν και δε χρειάζεται να είναι δάσκαλος κάποιος για να πει κάτι χρήσιμο.
Ω μεγάλε δάσκαλε! Ο Λόμπσαγκ Ράμπα είχε κάτι χρήσιμο να πεί;; Για πες για πες να δούμε τι ΑΝΟΗΣΙΕΣ θα ξεστομίσεις πάλι για να γελάσουμε!
Λέγε ρε, τί είπε σωστό ο τύπος που ήταν δικό του και όχι λογοκλοπή από αλλού;
Άντε γιατί γέλασα πολύ σήμερα το πρωί με τα γραφόμενά σου και με καλόμαθες! Θέλω και άλλες μπούρδες!
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
quote:quote:quote:
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Ω μεγάλε δάσκαλε! Ο Λόμπσαγκ Ράμπα είχε κάτι χρήσιμο να πεί;; Για πες για πες να δούμε τι ΑΝΟΗΣΙΕΣ θα ξεστομίσεις πάλι για να γελάσουμε!
Άντε γιατί γέλασα πολύ σήμερα το πρωί με τα γραφόμενά σου και με καλόμαθες! Θέλω και άλλες μπούρδες!Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Πολλά χρήσιμα είχε πει αλλά δεν κάνω διάλογο με όντα που θέλουν να με προσβάλλουν. Άλλαξε συμπεριφορά αν θέλεις διάλογο.
quote:quote:quote:quote:
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Άντε γιατί γέλασα πολύ σήμερα το πρωί με τα γραφόμενά σου και με καλόμαθες! Θέλω και άλλες μπούρδες!Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!Πολλά χρήσιμα είχε πει αλλά δεν κάνω διάλογο με όντα που θέλουν να με προσβάλλουν. Άλλαξε συμπεριφορά αν θέλεις διάλογο.
Γιατί να κάνω διάλογο με κάποιον που δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα; Εσυ δεν ξερεις καν οτι το αρχαιοελληνικό και το ρωμαϊκό ημερολόγιο δεν συνάδουν με την θεωρεία σου.
Άσε που αγνοείς σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες.
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
quote:
αληθεια τελικα ο drumx13 ειναι κακος που ξεκινησε ενα θεμα που απο οτι φανηκε ως τωρα τα παει μια χαρα
και απαντησεις παιρνει και χρονο σπαταλουν ανθρωποι για να το διαβασουν και συνεχιζει να ειναι... Ηοτ εδω και δυο μερες ..αλωστε αυτο δεν θελουν και οι υπευθηνοι της επιχειρησης...?
αν δεν ισχυει κατι τετοιο ή αν καπως το τοπικ ενοχλουσε πραγματικα τα αυτακια καποιων... θα ειχε κλειδωθει...αφου δεν κλειδωνεται σημαινει οτι αρεσει στο κοινο και συμφερει
2 σε ενα....
οποτε ΤΗΟΤΗ μου την κανουμε καλα την δουλεια μας και οι δυο ...
αξιοι αξιοι
αντε βρε !!! και συντονιστης
Αχ, βρε Drumx13 μην αποκαλύπτεις τα μυστικά της επιχείρησης. Μας ακούν και εχθροί, καλέ.
Λοιπόν στείλε μου σε email τον αριθμό λογαριασμού σου, έβγαλα κάποια φράγκα από την δημοσιότητα του topic και οφείλω ως καλός... επιχειρηματίας, εκτός από... επιχειρήματα να σου δώσω και κάποιο ποσοστό από τα... φράγκα.
Άντε έδειξες και τον κρυφό σκοπό που δημιούργησες αυτό το topic, για την "πάρτη" σου. Άσε που τώρα που ύψωσες το ανάστημά σου κι έκανες και το "κομμάτι" σου, θα σε υπολογίζουν περισσότερο στην αγέλη σου. Άντε και αρχηγός. Πρέπει βέβαια να φας ακόμα μερικά αρσενικά από την αγέλη σου, για να γίνεις αρχηγός αλλά έχεις χρόνο. Καλά τα πας. Συνέχισε.
Όταν το Esoterica μπει στο χρηματιστήριο θα μιλήσω στο αφεντικό για να πάρεις και κάποιο καλό πακέτο με μετοχές. Ε... να μην είσαι ένας απλός υπαλληλάκος ! Αφού αγωνίζεσαι, τόσους μήνες για το καλό του Esoterica να μην σε κάνουνε και συνιδιοκτήτη;
Ramogloy, εσύ ξέρεις, προσωπικά, ότι η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκαιο. Νομίζω ότι το βιώνεις στο πετσί σου. Πέρα από τον αριθμό, υπάρχει και η ποιότητα, κι αυτό το ξέρεις. Δεν έχει σημασία πόσοι διαμαρτύρονται, αλλά και ποιοι είναι αυτοί και γιατί το κάνουν.
Κι εγώ γκρινιάζω προσωπικά για μερικά πράγματα στον ADMIN αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους από ότι πολλοί άλλοι και με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό, τιμή, ευγνωμοσύνη και χωρίς αχαριστία ως προς αυτούς που είναι εμπροσθοφυλακή σε αυτή την δύσκολη και μοναχική προσπάθεια σε αντίθεση με αυτό που κάνουν μερικοί άλλοι που με αλαζονεία ζητούν τα "ρέστα" σε μια υπόθεση που ποτέ δεν πίστεψαν, ούτε θυσίασαν καν τίποτε για αυτήν.
Μία είναι η καλύτερη λύση για μένα προσωπικά. Πολλά sites με παρόμοιους στόχους, για να υπάρχουν επιλογές και πιο ξεκάθαρες προτιμήσεις και γραμμές. Όσο πιο πολλά sites τόσο το καλύτερο.
Μέχρι στιγμής μάλλον είμαστε μόνο εμείς και αυτό δεν μας κάνει καλό, γιατί έχουμε μαζευτεί από πολλά "χωριά χωριάτες". Και όλοι θέλουν να είναι το Esoterica, αυτό που θέλουν οι ίδιοι.
Ας ευχηθώ σε πολλά και καλά μελοντικά sites που να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να μας κάνουν όλους καλύτερους και πιο πιστούς σε αυτό που θέλουμε ο καθένας μας. Άντε να δοθεί ευκαιρία και σε κάποιους "διψασμένους" για εξουσία να "γλύψουν κι αυτοί κανένα κοκαλάκι" και να δούν την γλύκα της επίκρισης και της αχαριστίας.
Υ.Γ. Έτσι δεν γίνεται στις καλές επιχειρήσεις, Drumx13; ![]()

quote:
Ως προς το θέμα μας: απαντήσεις δίνεις σε αυτούς που κάνουν ερωτήσεις. Αλλά σε αυτούς που ήδη έχουν έτοιμες τις απαντήσεις κάνοντας την ερώτηση, ποιο νόημα έχει να δίνεις απαντήσεις; Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ερώτησης και της... "ερώτησης".
Σαφεστατα και υπαρχει η διαφορα - καμια διαφωνια μεχρι εδω...
Στην προκειμενη περιπτωση ομως προσπερνας αμετοχος, δεν νομιζω οτι μπαινεις στο κοπο να απαντησεις σε αλλους αφηνωντας απεξω τα ατομα που εκαναν "ερωτηση"...εκτος και αν ειναι προσπαθεια να δημιουργησει εντυπωσεις ... οποτε πασο
(ουπς αυτα τα σεναρια παλι!)
quote:
Όπως βλέπεις, όμως, έχουν μαζευτεί, εδώ γύρω, πολλά... σκυλιά που έχουν ευγενείς "φιλοδοξίες" να γίνουν και ... λύκοι αλλά εγώ προτιμώ να παραμένω άνθρωπος για αυτό κι απέχω.
quote:
Άντε να δοθεί ευκαιρία και σε κάποιους "διψασμένους" για εξουσία να "γλύψουν κι αυτοί κανένα κοκαλάκι" ....
Χμμμμ...εγω θυμαμαι ατομα που τους πεταξανε κακολακια αλλα τα μυρισαν και προσπερασανε...λετε να ειχαν μεσα φολα?
Μερικες φορες - αν οχι τις περισσοτερες - το ενστικτο των ζωων λειτουργει ευεργετικα!! Για να μην αναφερω οτι ζωντας εστω και σε μια αγελη μπορει τελικα να εισαι πιο ασφαλης αφου ξερεις πως εχεις απλα να επιβιωσεις απο τις φορες που οι πιο δυνατοι θα σου την "πεσουν" στα ισα... σε αντιθεση με τις οργανωμενες πλεον κοινωνιες μας οπου η ψευτια, η δολοπλοκια και η βρωμια εχουν μεγαλο μερος της ζωης μας και οι επιθεσεις γινονται με φιλοσοφημενο υφος πισωπλατα...
quote:
Κι εγώ γκρινιάζω προσωπικά για μερικά πράγματα στον ADMIN αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους από ότι πολλοί άλλοι και με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό, τιμή, ευγνωμοσύνη και χωρίς αχαριστία ως προς αυτούς που είναι εμπροσθοφυλακή σε αυτή την δύσκολη και μοναχική προσπάθεια σε αντίθεση με αυτό που κάνουν μερικοί άλλοι που με αλαζονεία ζητούν τα "ρέστα" σε μια υπόθεση που ποτέ δεν πίστεψαν, ούτε θυσίασαν καν τίποτε για αυτήν.
Ελα βρε και συντομα σε βλεπω με ανδριαντα!!!
Και επειδη συμφωνω με το οτι εκτος απο τον αριθμο ρολο ουσιαστικο παιζει η ποιοτητα, οταν κλειδωθει και αυτο το τοπικ να ξαναγινει με τον επιλογο οτι συνυσφερε με τον τροπο του στην επισκεψιμοτητα του σιτε και μπραβο ολονων μας!!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
quote:
Γαβ, γαβ, γαβ, γαβ.......
... γαβ, γαβ, γαβ....... γαβ, γαβ, γαβ
Συγνώμη δεν κατάλαβα την τελευταία απάντηση.
Σε ποια γλώσσα είναι;
Άντε αφού σας αρέσει και το χιούμορ να μη σας το χαλάσω....

τι γλώσσα μου μιλάνε;
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά!"
Το είχε τραγουδήσει ο τραγουδιστής της ψυχής, Νίκος Ξυλούρης (στίχος Κ.Κινδύνης)
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις ψυχές που αισθάνονται ή θέλουν να είναι ελεύθερες...
(Θα καταθέσω την άποψή μου, και λιγότερο ποιητικά, κε drumx13, μην ανησυχείτε γι'αυτό.
Απλώς, αυτή τη στιγμή έχω άλλα, πιο σημαντικά και πιο δημιουργικά, πράγματα να κάνω για το ESOTERICA)
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Καταρχήν αγαπητέ ADMIN θέλω να σου δώσω και δημοσίως τα συγχαρητήρια μου , μια που δεν έτυχε να τα πούμε μέχρι τώρα , για το esoterica.gr
Όμως θέλω σε αυτό το σημείο να σου αναφέρω πως σε θεωρώ ως τον αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα forums.
Δεν φταιει ούτε ο WICCA , ούτε κανείς άλλος.
Φταιει αυτός που έχει την ευθύνη. Και αυτός είσαι αποκλειστικά εσύ.
Η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική.
Ελπίζω σύντομα να αλλάξουν τα πράγματα.
Προσωπικά πιστεύω πως είμαστε εξίσου υπεύθυνοι και για αυτά που κάνουμε , αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε...
Υ.Γ. Δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό ποτέ ....
αλλά νομίζω πως στην περίπτωση του esoterica η πολύ
δημοκρατία βλάπτει...
Φιλικά

quote:
Φταιει αυτός που έχει την ευθύνη. Και αυτός είσαι αποκλειστικά εσύ.
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με το παραπάνω. Συνυπογράφω και εξακολουθώ να αναλαμβάνω την ευθύνη.
Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι η δική μου άποψη για το ESOTERICA και την εξέλιξή του όμως, διαφέρει κατά πολύ από την δική σου άποψη ή αίσθηση που διατυπώνεις στο παραπάνω μήνυμα.
Το ESOTERICA συνεχίζει, εξελίσσεται, πραγματώνει όλο και περισσότερο τους στόχους του (ελπίζω να έχεις αντιληφθεί το Αφιέρωμα "Η Εσωτερική Αναζήτηση, τα ΜΜΕ και η Παραπληροφόρηση", τις πλείστες νέες Συζητήσεις που πραγματεύονται τα Θέματα που ενδιαφέρουν όλους μας με περισσή σοβαρότητα και ευθύνη, τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό νέων Μελών των Forums που εισέρχονται καθημερινά, την καλύτερη και πιο συνεκτική οργάνωση των Θεμάτων Συζήτησης κ.ό.κ.).
Θα σε παρακαλούσα, μιας και είσαι αποδεδειγμένα Άνθρωπος που και ευρύτητα αντίληψης διαθέτεις μα και ικανότητα διάκρισης, να δεις το "πεδίο" του ESOTERICA με πιο πλατιά και βαθιά ματιά! Είμαι σχεδόν σίγουρος πως τότε οι "Κασσάνδρες" θα χάσουν την οποιαδήποτε "αίγλη" τους και οι "προφητείες" θα αποδειχθούν τουλάχιστον ανάξιες και για να διεκδικήσουν έστω και τον τίτλο της απερίσκεπτης και ελαφρόμυαλης εικασίας.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Λοιπόν στείλε μου σε email τον αριθμό λογαριασμού σου, έβγαλα κάποια φράγκα από την δημοσιότητα του topic και οφείλω ως καλός... επιχειρηματίας, εκτός από... επιχειρήματα να σου δώσω και κάποιο ποσοστό από τα... φράγκα.Όταν το Esoterica μπει στο χρηματιστήριο θα μιλήσω στο αφεντικό για να πάρεις και κάποιο καλό πακέτο με μετοχές. Ε... να μην είσαι ένας απλός υπαλληλάκος ! Αφού αγωνίζεσαι, τόσους μήνες για το καλό του Esoterica να μην σε κάνουνε και συνιδιοκτήτη;
Για καποιο λογο που δεν τον καταλαβαινω συνεχιζεις να υποτιμας την νοημοσυνη μου/μας....
Ειναι λαθος αυτο που εγραψα παραπανω ..????
quote:(ρητορικο το ερωτημα)
αληθεια τελικα ο drumx13 ειναι κακος που ξεκινησε ενα θεμα που απο οτι φανηκε ως τωρα τα παει μια χαρα
και απαντησεις παιρνει και χρονο σπαταλουν ανθρωποι για να το διαβασουν και συνεχιζει να ειναι... Ηοτ εδω και δυο μερες ..αλωστε αυτο δεν θελουν και οι υπευθηνοι της επιχειρησης...?
αν δεν ισχυει κατι τετοιο ή αν καπως το τοπικ ενοχλουσε πραγματικα τα αυτακια καποιων... θα ειχε κλειδωθει...αφου δεν κλειδωνεται σημαινει οτι αρεσει στο κοινο και συμφερει
2 σε ενα....
...διοτι αν ηταν λαθος θα με εκραζαν και οι... πετρες
Εχεις την εντυπωση οτι μιλας με παιδακια ...???
ξερεις ...το να νιωθεις ανωτερος απο του γυρω σου ειναι θεμιτο και τονωνει την αυτοπεποιθηση....το να προσφερεις την γνωση την οποια κατεχεις ειναι υποχρεωση σου ....
Αλλα οταν φερεσε σαν να εισαι ανωτερος(πνευματικα -ηθικα κλπ) ειναι ανωριμο και δημιουργει.... αντιπαθειες.
οποτε η χλευη σου μπορει να σταθει μονο ως κρυο και κακογουστο αστειο...εκτος αν....
....Αληθεια ποια ειναι η ηλικια σου???
Απο την αλλη με παραξενευει οτι μιλοντας για μελη τους αποκαλεις αγελη μα εσυ δεν εισαι που καυχιεσε για τα χιλιαδες μελη
quote:που δεν νοιαζονται και δεν τους καει???
Νομίζεις ότι "καίει" τα χιλιάδες μέλη το ερώτημα για το ποιος είναι συντονιστής και το πως γίνεται;
οταν λοιπον λες
quote:
Άντε έδειξες και τον κρυφό σκοπό που δημιούργησες αυτό το topic, για την "πάρτη" σου. Άσε που τώρα που ύψωσες το ανάστημά σου κι έκανες και το "κομμάτι" σου, θα σε υπολογίζουν περισσότερο στην αγέλη σου. Άντε και αρχηγός. Πρέπει βέβαια να φας ακόμα μερικά αρσενικά από την αγέλη σου, για να γίνεις αρχηγός αλλά έχεις χρόνο. Καλά τα πας. Συνέχισε.
Αναφερεσαι σε ολα τα μελη ??? σε μερικα??? και αν ναι εχεις τα απαραιτητα "προικια" για να τα κατονομασεις...?
Βεβαια παλι παιζει ρολο η ηλικια ..... διοτι μπορει και να εχεις τα προικια αλλα πρεπει να εχουν "ωριμασει" για να δουλευουν σωστα....
Τελος παντων θα παρω κανενα αντεπιχειρημα της προκοπης ή θα συνεχιζεις να αφοριζεις και να βγαζεις συμπερασματα..
Στην αρχη ειπες οτι "μυριζομαιτους σκοπους σου"
οταν ρωτησα ποιους σκοπους.... απαντηση παπαλα...
μετα τα "ριξαμε" στο μυητηριο και αρχισαμε να το χτυπαμε για να χτυπησουμε τον πιανιστα.....να χαρω εγω επιπεδο...
τωρα αρχιζουμε να βλεπουμε συνομωσιες και αγελες .....τραγικο καταντυμα ...
και επειδη στο "χρωσταω"
ΚΑΛΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ
Υ/Γ
quote:
Γαβ, γαβ, γαβ, γαβ.......
... γαβ, γαβ, γαβ....... γαβ, γαβ, γαβ
υποθετω οτι παλι μεταφραζεις κατι για το εσωτερικα και προσφερεις την οποια "ανιδιοτελη" εργασια σου.
ματς- μουτς
Εν αρχη
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
"Στου βούρκου μέσα τα νερά
τι γλώσσα μου μιλάνε;
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά!"Το είχε τραγουδήσει ο τραγουδιστής της ψυχής, Νίκος Ξυλούρης (στίχος Κ.Κινδύνης)
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις ψυχές που αισθάνονται ή θέλουν να είναι ελεύθερες...
(Θα καταθέσω την άποψή μου, και λιγότερο ποιητικά, κε drumx13, μην ανησυχείτε γι'αυτό.
Απλώς, αυτή τη στιγμή έχω άλλα, πιο σημαντικά και πιο δημιουργικά, πράγματα να κάνω για το ESOTERICA)
η αυτου μεγαλειοτητα...
ο ιδιος ο admin ....
μας τιμα με την παρουσια του...
ευχαριστο αυτο
μεγαλειοτατε ....αναμενουμε
πλακα σε κανω αδμιν και δεν θελω να χλευασω κανεναν ετσι ..
μην με παρεξηγεις αν... δεν μπορω να αντισταθω σε μια.... "μπιχτουλα"
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
"ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ..."
ή όπως άλλες φορές;
"Καλά ρε χιούμορ κάναμε, δεν μπορεί να κάνει κανείς χιούμορ;"
Δεν μπορείς να με "αγγίξεις" όχι γιατί είμαι ανώτερος σου, αλλά γιατί δεν σε αφήνω να με "αγγίξεις". Γελάω και με τις δήθεν "ερωτήσεις" σου ενώ ξέρεις τις απαντήσεις
και με την προσπάθεια να με υποτιμήσεις, ρωτώντας την ηλικία μου (αλήθεια γιατί δεν ρωτάς τους φίλους σου;) και με όλες τις άλλες κατότεχνές σου προσπάθειες να με υποβιβάσεις ή να με εκνευρίσεις.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Το έχω ξαναδεί το έργο και θα το ξαναδώ. Δεν συγκινούμαι πλέον.
Παραιτήθηκα από Διαχειριστής για να απαντάω στα ίσα και σε εσένα και σε άλλα μέλη που καμαρώνονται ότι είναι "σκυλιά που θέλουν να με φοβίσουν". Είμαι ελεύθερος να απαντάω όποτε θέλω και όπου θέλω, χωρίς να κουβαλάω στην πλάτη μου κι άλλους. Αν έχεις κανένα παράπονο κάντο στον... ADMIN; Ή γίνε Συντονιστής να με νουθετήσεις.![]()
Εδώ μέσα είναι το forum και η ιστορία του. Είμαι ένα μέλος όπως κι εσύ. Και εδώ μέσα κρίνονται όλοι. Όποιος είναι σαπουνόφουσκα το δείχνει εδώ. Όποιος αγαπάει το Esoterica το δείχνει εδώ. Όποιος παλεύει για αξιώματα το δείχνει εδώ. Όποιος το παίζει έξυπνος το δείχνει εδώ. Όποιος προσφέρει στα μέλη το δείχνει εδώ. Όποιος κάνει την πλάκα του το δείχνει εδώ. Όποιος σέβεται τους συνομιλητές του το δείχνει εδώ.
Καλή σου συνέχεια...
Κρίμα, νόμιζα ότι είχες χιούμορ. Αλλά μάλλον το χάνεις όταν ακούς πικρές αλήθειες.