- Μεταγενέθλια μετενσάρκωση (parakaya pravesha) και Λόμπσανγκ Ράμπα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως τότε οι "Κασσάνδρες" θα χάσουν την οποιαδήποτε "αίγλη" τους και οι "προφητείες" θα αποδειχθούν τουλάχιστον ανάξιες και για να διεκδικήσουν έστω και τον τίτλο της απερίσκεπτης και ελαφρόμυαλης εικασίας.
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ...ΝΟΜΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ".ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΘΙΞΑΝ Η ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ...
Ο ΤΗΟΤΗ ΕΙΠΕ:
quote:
Ramogloy, εσύ ξέρεις, προσωπικά, ότι η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκαιο. Νομίζω ότι το βιώνεις στο πετσί σου. Πέρα από τον αριθμό, υπάρχει και η ποιότητα, κι αυτό το ξέρεις. Δεν έχει σημασία πόσοι διαμαρτύρονται, αλλά και ποιοι είναι αυτοί και γιατί το κάνουν.Κι εγώ γκρινιάζω προσωπικά για μερικά πράγματα στον ADMIN αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους από ότι πολλοί άλλοι και με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό, τιμή, ευγνωμοσύνη και χωρίς αχαριστία ως προς αυτούς που είναι εμπροσθοφυλακή σε αυτή την δύσκολη και μοναχική προσπάθεια σε αντίθεση με αυτό που κάνουν μερικοί άλλοι που με αλαζονεία ζητούν τα "ρέστα" σε μια υπόθεση που ποτέ δεν πίστεψαν, ούτε θυσίασαν καν τίποτε για αυτήν.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΤΗΟΤΗ..ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...![]()
ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ,ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ..ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 16/11/2003 12:36:39
δεν ειμαι εκεινος που θα κρινει κανεναν ,οχι γιατι δεν εχω αποψη η δεν ειμαι αξιος ,αλλα γιατι δεν θελω να το κανω .
θελω ομως να πω πως δεν ειναι οτι ηταν αυτο το ονειρο ,εχει αρχισει μεσα απο τα ματια μου να εξασθενει ,βλεπωντας αγαπημενους ανθρωπους να απεχουν .
και παλι ευχαριστω για την κατανοηση σου και την ευκαιρια που μου εδωσες να πω καποια σημαντικα για μενα πραγματα,...πεστο βιωματικες καταστασεις:))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
Στου βούρκου μέσα τα νερά
τι γλώσσα μου μιλάνε;
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά!"Το είχε τραγουδήσει ο τραγουδιστής της ψυχής, Νίκος Ξυλούρης (στίχος Κ.Κινδύνης)
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις ψυχές που αισθάνονται ή θέλουν να είναι ελεύθερες...
Το τραγούδι του Ξυλούρη δεν καλύπτει τα 2.500 μέλη του εσωτερικά.
Noμίζω admin οτι εφτασε η ώρα να δώσεις μία απάντηση.
Οχι στο αν το Εσωτερικά είναι επιχείρηση .. αυτό είναι δικό σου θέμα.
Σε αυτό που πρέπει να δώσεις μερικές εξηγήσεις και πρέπει να το κάνεις αυτό... είναι πως εκλέγονται οι συντονιστές και ποιά είναι η στρατηγική του site.
Το να μπορείς να βαφτίζεις προσωπικά τους συντονιστές είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Ολοι ομως οι συντονιστές είναι και μέλη του εσωτερικά οπως εμείς. Το να εχεις λοιπόν κάποιο προσωπικό τρόπο , χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια να δίνεις αξιώματα κάνοντας διακρίσεις σε μέλη αυτό είναι λάθος.
Βεβαίως στο ξαναλέω οτι δικό σας το site δικές σας και οι αποφάσεις.
Πρέπει ομως να γνωρίζουμε και εμείς ,αυτά τα μέλη, τι παραπάνω εχουν απο εμάς.
Πλήρωσαν?
Μυήθηκαν?
Εστειλαν τα κατάλληλα βιογραφικά.
Τους συμπαθείς?
Τους ξέρεις?
Ποσοι αποφασίζουν για το αξίωμα αυτό?
Σε αυτό λοιπόν πρέπει να απαντήσεις και να δώσεις τουλάχιστον μία απάντηση που να καλύπτει τα 2.500 μέλη.
Αν τελικά μας δώσεις μία απάντηση ικανοποιητική πιστεύω πάνω σε αυτό θα ήθελα να ξέρω και ποιά είναι η στρατηγική αυτή του site.
H πολιτική στρατηγική , οχι η φιλοσοφική.
Ευχαριστώ.
quote:
"Στου βούρκου μέσα τα νερά
τι γλώσσα μου μιλάνε;
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά!"Το είχε τραγουδήσει ο τραγουδιστής της ψυχής, Νίκος Ξυλούρης (στίχος Κ.Κινδύνης)
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις ψυχές που αισθάνονται ή θέλουν να είναι ελεύθερες...
πιστευω οτι αυτη η αφιερωση ειναι και για μενα.... well ...ετσι νιωθω
ευχαριστω και ανταποδιδω
Freedom...
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Οι μετέχοντες εδώ συ-μετέχουν για να πάρουν και να δώσουν γνώση, ή για να παρεμβαίνουν μόνο στα διαδικαστικά?
Η ιεραρχία επιβάλλεται να υπάρχει και να μην καταστρατηγείται.
Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι έχασαν τον δρόμο, και επειδή ΔΕΝ θέλουν να το παραδεχτούν έχουν αρχίσει «ανταρτοπόλεμο».
Ο αρχιεπ/ος Χριστόδουλος είπε κάποτε κάτι καλό (από τα ελάχιστα, καλά) σε ένα δημοτικό
Ο Χριστός κατέβηκε στην γη και αρχικά πήγε στην Γερμανία. Ρώτησε λοιπόν τον πρώτο που βρήκε μπροστά του, τι σου λείπει τέκνον μου?
Ο Χωρικός απάντησε « ο γείτονας μου έχει ξύλινο σπίτι , ενώ το δικό μου είναι από άχυρα και η οικογένεια μου κρυώνει. Θα ήθελα λοιπόν και εγώ να είχα ένα ξύλινο σπίτι.» Όπως και έγινε
Κατόπιν πήγε στην Γαλλία και έκανε την ίδια ερώτηση
Ο χωρικός απάντησε ότι ο γείτονας είχε ένα γάιδαρο που τον βοηθούσε στις δουλείες στο αγρόκτημα ενώ ο ίδιος όχι, και εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει και αυτός ένα γαιδαρο, όπως και έγινε.
Τελικά ήρθε και στην Ελλάδα…. , όπου έκανε και πάλι την ίδια ερώτηση.
Ο Ελληναράς είπε με παράπονο ότι ο γείτονας του έχει μία κατσίκα και έπινε φρέσκο γάλα ενώ ο ίδιος όχι.
Ο Ιησούς λοιπόν ρώτησε τι θα ήθελες λοιπόν να έχεις και εσύ μία κατσίκα?
Και ο φίλος μας απάντησε ΟΧΙ, θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα….

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
δεν διεκδικο κανενα τετοιο..... πρωταθλημα αγαπης
Εγω φιλε μου με ορους ελευθερης οικονομιας ειμαι πελατης που μονο παραπονα μπορω να κανω στον admin-ιδιοκτητη για της υπηρεσιες που παρεχει για τα προσωπα που επιλεγει καθως και για την ποιοτητα του χωρου της επιχειρησης.
Επειδη ομως ειμαι τακτικος πελατης και ολη η φιλοσοφια του εσοτερικα βασιζεται στην Ελευθερια σκεψης και εκφρασης.... απλα ασκω το αναφαιρετο δικαιωμα της κριτικης.
καλοπροαιρετα δεν συμαινει οτι θελω να αποδειξω οτι αγαπω το εσωτερικα περισοτερο απο καποιον αλλο....
καλοπροαιρετα ειναι το οτι καθομαι και τα λεω εδω μπροστα σε ολους αντι να παω να τα πω αλλου ή να αρχιζω να τα σιγοψηθηριζω πισω απο την πλατη σας....
κακο προαιρετος θα ημουν και θα ξεκινουσα "ανταρτοπολεμο" καθως λες οταν θα ειχα καποιο συμφερον απο ολη αυτην την κατασταση...
π.χ.
αν ανοιγα καποιο καινουργιο φορουμ και τραβουσα μελη
αν ηθελα να γινω συντονιστης
Το προβλημα σας ειναι εκει ακριβως... οτι δεν μπορειτε να διακρινεται ποιο εναι το κινητρο μου....και βαραμε οπου βρουμε μπας και ποιασουμε κατι.....
τα κινητρα μου φιλε μου ειναι σαφεστατα ....και εχουν ειπωθει
δεν μπορει να ειναι συντονιστης ο....
quote:που εχει 64 μυνηματα και εχουμε να ακουσουμε ή να δουμε το συντονιστικο του εργο απο την ημερα της συντονιστικοποιησης του
morent11 Συντονιστής 64 04/11/2003 12/11/2002
(4 ΝΟΕ 2003)
και να μην ειναι συντονιστες οι
quote:
ΑΤΜΑ ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" μυν 3121 14/11/2003 16/11/2002 Saint Croix
Kelsos ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"μυν 1954 04/11/2003 02/01/2002 Greecewicca Πλήρες Μέλος μυν 1300 02/11/2003 07/05/2003 Greece
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Πλήρες Μέλος μυν 1277 27/09/2003 23/11/2002 Greece
Avallon Πλήρες Μέλος 1144 μυν 13/11/2003 23/01/2003 Greece
kapodistria Πλήρες Μέλος μυν 1110 13/11/2003 03/07/2003 Greece
ΠΛΑΤΩΝΑΣ Πλήρες Μέλος μυν 997 12/11/2003 19/06/2002 Italy
reptilesalonica Πλήρες Μέλος μυν 991 14/11/2003 10/05/2003 Greece
Loucas Πλήρες Μέλος μυν 811 13/11/2003 15/02/2003 Cyprus
λίλιθ Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 793 13/11/2003 01/02/2003 Greece
Ramoglou Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 789 14/11/2003 03/01/2003 Greece
manos Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 768 13/11/2003 04/07/2003 Greece
ananasss Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 729 07/11/2003 23/11/2002
Mara Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 690 13/11/2003 14/12/2002 Greece
Valnta Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 678 13/11/2003 30/06/2003 Vietnam
Wolffaced Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 629 01/10/2003 31/05/2002 Greece
beyond Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 572 14/11/2003 07/03/2002 Greece
endorama Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 572 14/11/2003 24/08/2003
cat Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 543 07/11/2003 27/03/2002 Iraq
Oannes Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 534 13/11/2003 04/09/2003 Greece
AION Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 515 14/11/2003 18/06/2003
που ειναι θαμωνες και καθημερινοι επισκεπτες εδω μεσα.....
και δευτερον με ποια κρητιρια επιλεγεται καποιος συντονιστης???
πρεπει να γινουν σαφη και κατανοητα για ολους...και πρεπει ολοι οσοι τους αφορα να εχουν γνωμη
απο τα κριτιρια θα προκυψει και ενας σεβασμος αλλα και ενα ρολος για τον οποιο συντονιστη....σεβασμος ο οποιος χρειαζεται
Τωρα φιλε μου τα νεα μελη μπαινοντας εδω μεσα βλεπουν συντονιστη και "ψαρωνουν".... νομιζοντας οτι μιλουν με καποιον πολυ σπουδαιο...
οι παλιοτεροι ομως οταν βλεπουν "συντονιστης" υποψιαζονται διαφορα...
τα οποια σε γενικες γραμμες εχουν ειπωθει...
quote:
εξ οσον γνωριζω ιεραρχια δεν εχει ανακοινωθει ...
...περα απο μια ατυπη ιεραρχια μεταξυ των μελλων που λιγο μετραει οταν κανεις κουβεντα με σωστους ανθρωπους...
Το χειροτερο ολων ειναι ομως οτι υπαρχει μια εμφανεστατη ψυχολογικη ιεραρχια μεταξυ των μελλων- συντονιστων -διαχειριστων- αδμιν κλπ
η οποια επειρεαζει εν πολοις της συζητησεις....
ενας φοβος στα ορια του φασισμου και της αυτο-λογοκρισιας καλυμενος πισω απο ευγενεια και καθωσπρεπεισμο...
Σε καθε περιπτωση το
quote:
ειναι φασιστικη αντιληψη και- μερες που ειναι- θυμαμαι του εκατονταδες στρατιωτικους αλλα και αστυνομικους που αρνηθηκαν να υπερετησουν.... χουντες και πληρωσαν τις συνεπειες
Ευτυχως... δεν σκεφτομαστε ολοι το ιδιο...
οσο για τον Χριστοδουλο δεν ηταν ποτε ο μεντορας μου....
quote:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
Μα καλή μου lencolas σαφώς και δεν αναφερόμουν ούτε σε σένα, ούτε και φυσικά στα χιλιάδες Μέλη των Forums που με καλοπροαίρετη διάθεση, με επιθυμία για Γνώση και για ουσιαστική επαφή Ψυχών μας τιμούν με την Συμμετοχή τους!
Αυτό το Site, εξάλλου, φτιάχτηκε και "ζει" αποκλειστικά και μόνο για όλους αυτούς τους Ανθρώπους που έχουν την δίψα να βιώσουν αυτό τον Δρόμο της Αναζήτησης με αυθεντικό και αληθινό τρόπο και έχουν και την Γεναιόδωρη στάση του να δείξουν (κοινοποιήσουν, μοιραστούν) αυτόν τον Δρόμο και σε άλλους.
Ο Χώρος χωρίς την παρουσία των "δικαιούχων"(δηλαδή των Μελών των Forums, των Επισκεπτών, των Φίλων του) δεν θα είχε Νόημα Ύπαρξης και δεν θα ήταν αυτός που είναι. Θα ήταν ένα κέλυφος χωρίς ουσία, ένα μήνυμα χωρίς αποδέκτη, άρα ένα μήνυμα ανώφελο και προορισμένο να ικανοποιήσει απλά την "συγγραφική" επιθυμία του Αποστολέα.
Το ότι ο Τόπος του ESOTERICA βρίσκει ανταπόκριση στις Ψυχές και στον Νου χιλιάδων Ανθρώπων οι οποίοι και γίνονται όλο και περισσότεροι είναι και ο μοναδικός άξιος λόγος για να μας κάνει να συνεχίζουμε!
... να συνεχίζουμε με την βούληση και τη δύναμη που ο Εαυτός μας και ο Θεός μας παρέχουν, να συνεχίζουμε μη δίνοντας μεγάλη σημασία και υπερπηδώντας τελικά τα εμπόδια που στέκονται στον δρόμο μας, τις δυσκολίες, την αντίδραση της προσωπικότητας στην κούραση και στον πόνο που της επιβάλλουμε και φυσικά ξεπερνώντας και τις οποιεσδήποτε, μικρές και ανώριμες μέχρι τώρα, Επιθέσεις που δεχόμαστε.
Και σε αυτό το τελευταίο αναφερόμουν στο προηγούμενο μήνυμά μου όταν μίλησα για "Κασσάνδρες", "Προφητείες" κ.ό.κ.
Όχι στα Μέλη των Forums και ζητώ συγνώμη εάν, άθελά μου, έθιξα κάποιους ανθρώπους που δεν ευθύνονται για οτιδήποτε κακό και που αποδεικνύουν με χίλιους-δύο τρόπους καθημερινά την αγάπη τους για τον Χώρο και την καλή τους προαίρεση!
Μου έχει δημιουργηθεί όμως το τελευταίο διάστημα μία έντονη Εντύπωση, για να μην πω Πεποίθηση, πως υπάρχει μία προσπάθεια δημιουργίας Τεχνητής Αναταραχής, Σύγκρουσης και Κινδυνολογίας από κάποιους συγκεκριμένους και ελάχιστους στον αριθμό ανθρώπους με σκοπό να γεννήσουν Αμφιβολίες και Δυσαρέσκεια σε Μέλη των Forums καθώς και στους Φίλους, Επισκέπτες και Συνεργάτες του ESOTERICA.
Οπωσδήποτε τμήμα αυτής της προσπάθειάς είναι και η δημιουργία αυτού του Topic από τον κο drumx13, ένα Μέλος που περίμενε, όπως πολύ σοφά διαπιστώνει και η Συντονίστριά μας Darkangel_78, 9 μήνες για να διατυπώσει την ερώτησή του και μάλιστα για ένα ζήτημα που έχει ήδη απαντηθεί, στον βαθμό που μπορεί να απαντηθεί, πολλούς μήνες πριν.
Ένα Μέλος που έχει το θράσος παράλληλα με το παρόν θέμα να συν-ενορχηστρώνει και το άλλο δικό του Θέμα, το "φοβερό" και άκρως φιλοσοφικό(
) Το Μυητηριο όπου μεταξύ των άλλων δηλώνει:
quote:
Αποστολή της ζωης σου ειναι να γονιμοποιησεις οσα περισοτερα θυληκα μπορεις... αν σε αγχωνει η αποστολη να μου το πεις να βαλω αλλον...μολις ετοιμαστεις θα μυηθεις στο να προσηλητιζεις αλλα μελη εκει στα σκοτεινα υπογεια του εσοτερικα που κινησε....
Την αποστολη της αρχης και τους στοχους τους Ξερεις ειναι γραμενοι αρκετες... φορες κατα συνεπεια καλο βολι... και παρακαλω για την πιστη εφαρμογη του Τετραπλου φιλιου...και την παρουσια σου εδω
quote:
εγω καλη μου χαρυβδη κανω αλλη δουλεια πολυ ποιο κοποιαστικη... εχω να κανονισω για το Τοπικ.... τυχων μεταρφασεις.... τυχων χορηγειες ποιον θα κανω συντονιστη.... ποιον θα βαλω ποιον.... θα βγαλω ποιος θα κανει τι... και εκτος αυτου πρεπι και να σκεφτομαι
quote:
σκοπος μας ειναι να κατακτησουμε το φορουμ και να βγαλουμε αδμιν απο της ταξεις της "αρχης".... και προθυπουργο δικο μας
lencolas, τελικά ότι και να σου πω εγώ ή να σου πουν άλλοι, δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Ο τελικός και μοναδικός Κριτής είσαι εσύ! Εσύ αποφασίζεις γι'αυτό που θέλεις, γι'αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη, για τον Χρόνο σου και την Ενέργειά σου και που θα τα διαθέσεις, για τους Ανθρώπους που θέλεις να είναι κοντά σου.
Ο Σύμβουλος και Οδηγός σε αυτήν την διαδικασία Διάκρισης, σε κάθε σταυροδρόμι που συναντάς στη Ζωή σου, είναι μόνον η Αγνή σου Καρδιά.
Μάνο, θέλω να σου πω κι εγώ ένα "ευχαριστώ" που μπορώ να σου μιλάω! Εφόσον τα Όνειρά σου είναι πραγματικά(πράγμα το οποίο, όσο έχω δει από τα μηνύματά σου, ισχύει κατά την γνώμη μου) και θέλεις να τα κρατήσεις Ζωντανά, είναι απόλυτα στο "δικό σου χέρι" να Πραγματοποιηθούν! Είναι το δικό σου απόθεμα "Χρυσού" μέσα στην Ψυχή σου. Εάν θεωρείς ότι τα δικά σου Όνειρα έχουν σχέση "συγγένειας" με αυτά του ESOTERICA, βοήθησε κι εσύ όσο μπορείς για να ενσαρκώνονται όλο και πιο στέρεα στον Κόσμο που ζούμε.
Αγαπητέ allzzaro, όπως λέω και παραπάνω οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί και είναι πολύ κατανοητές για αυτούς που θέλουν να πραγματικά να καταλάβουν.
quote:
Το να μπορείς να βαφτίζεις προσωπικά τους συντονιστές είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Το πιο πάνω απόσπασμα από τα λόγια σου, όμως έρχονται σε αντίθεση με το:
quote:
Το να εχεις λοιπόν κάποιο προσωπικό τρόπο, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια να δίνεις αξιώματα κάνοντας διακρίσεις σε μέλη αυτό είναι λάθος.
Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω, και όλους τους φίλους μας, ότι ο τίτλος "Συντονιστής" δεν είναι κάποιο Αξίωμα όπως λες... Είναι ένας ρόλος, από τους πολλούς που μπορεί να έχουν οι Συνεργάτες του ESOTERICA. Και είναι, πάνω απ'όλα, και μία θέση ευθύνης και μία στάση Προσφοράς γι'αυτούς τους Συνεργάτες που αναλαμβάνουν αυτόν τον ρόλο και αυτήν την πρόκληση.
Όλοι είμαστε υπό δοκιμασία, από τον Υπεύθυνο του Τόπου μέχρι και τον Συνεργάτη που θα ασχοληθεί με την Συλλογή Links για ένα συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή τη στιγμή, ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί και να αποδεχτεί χωρίς αισθήματα απογοήτευσης ή πικρίας εάν ταιριάζει και μπορεί να λειτουργήσει στην μία ή την άλλη θέση("ρόλο") και αν θα πρέπει να δοκιμαστεί και να προσφέρει κάπου αλλού. Υπάρχει και ο απαραίτητος βαθμός ωριμότητας και η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.
"Ο Βασιλιάς δεν είναι ανώτερος από τον Κηπουρό. Το πόσο πιστά ακολουθεί ο καθένας τον δικό του δρόμο είναι και το κριτήριο της εξέλιξης του καθενός"
... και τελικά ο Χρόνος (ή η "Μοίρα") δείχνουν τα ποιος ή τι βρίσκεται πιο κοντά στο Αρχέτυπo/Δρόμο του.
Για να ξεκαθαρίσω μία και καλή τα πράγματα:
"Η ΕΠΙΛΟΓΗ των Συνεργατών του ESOTERICA και το ποιοι από αυτούς θα έχουν Συντονιστικό Ρόλο είναι αποκλειστική Ευθύνη του Υπεύθυνου του Τόπου. Η επιλογή γίνεται στην βάση κριτηρίων που αφορούν την Ηθική, την Διάθεση Προσφοράς - κυρίως - αλλά και τις επιμέρους Ικανότητες."
Όποιο Μέλος θεωρεί ότι "αδικήθηκε" από την επέμβαση κάποιου Συντονιστή ή Διαχειριστή ή θίχτηκε από τα γραφόμενά του μπορεί, και πρέπει, να επικοινωνήσει καταρχάς με τον ίδιο τον Συντονιστή και κατά δεύτερο λόγο με τον Admin για να γίνει προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση εάν πραγματικά διαπιστωθεί πρόβλημα οποιουδήποτε τύπου.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
πρωτον δεν ημουν εγω που ανοιξα την τυροαχλαδου εσυ ησουν...
αλλα οταν θελουμε να μετραμε επισκεψιμοτητα κανουμε και συμβιβασμους στην
quote:
Αυτό το Site, εξάλλου, φτιάχτηκε και "ζει" αποκλειστικά και μόνο για όλους αυτούς τους Ανθρώπους που έχουν την δίψα να βιώσουν αυτό τον Δρόμο της Αναζήτησης με αυθεντικό και αληθινό τρόπο και έχουν και την Γεναιόδωρη στάση του να δείξουν (κοινοποιήσουν, μοιραστούν) αυτόν τον Δρόμο και σε άλλους.
"αποψη" μας...
δευτερον το οτι περιμενα 9 μηνες για να ερωτησω κατι... ειναι λαθος????
τι να πω ...εαν πιστευεται οτι καποιο μελος δεν εχει την δυνατοτητα να υποβαλει ερωτησεις μετα απο 9 μηνες να το γραψετε στην πρωτη σελιδα..
μετα την παροδο 9 μηνων οι ερωτησεις... απαγορευονται...
οσο για το
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αποστολή της ζωης σου ειναι να γονιμοποιησεις οσα περισοτερα θυληκα μπορεις... αν σε αγχωνει η αποστολη να μου το πεις να βαλω αλλον...μολις ετοιμαστεις θα μυηθεις στο να προσηλητιζεις αλλα μελη εκει στα σκοτεινα υπογεια του εσοτερικα που κινησε....
Την αποστολη της αρχης και τους στοχους τους Ξερεις ειναι γραμενοι αρκετες... φορες κατα συνεπεια καλο βολι... και παρακαλω για την πιστη εφαρμογη του Τετραπλου φιλιου...και την παρουσια σου εδω
--------------------------------------------------------------------------------quote:
--------------------------------------------------------------------------------
εγω καλη μου χαρυβδη κανω αλλη δουλεια πολυ ποιο κοποιαστικη... εχω να κανονισω για το Τοπικ.... τυχων μεταρφασεις.... τυχων χορηγειες ποιον θα κανω συντονιστη.... ποιον θα βαλω ποιον.... θα βγαλω ποιος θα κανει τι... και εκτος αυτου πρεπι και να σκεφτομαι
--------------------------------------------------------------------------------quote:
σκοπος μας ειναι να κατακτησουμε το φορουμ και να βγαλουμε αδμιν απο της ταξεις της "αρχης".... και προθυπουργο δικο μας
τιμη μου και καμαρι μου .... δεν το κρυβω απο κανενα το μυητηριο.... και αν σε ενοχλει τοσο πολυ ....λουκετα εχεις...
αλλα ειπαμε οταν δεν εχουμε επιχειρηματα..... χτυπαμε αυτον που ρωταει.....και
οταν δεν μας αρεση η μουσικη.... σπαζουμε το ραδιοφωνο
κανονικα τωρα θα περιμενες να σας βρισω και να φυγω αλλα εχω επιπεδο και σεβομαι και καποιους φιλους εδω μεσα που με αγαπουν και δεν ερχομαι εδω για τα μουτρα σου αλλα για αυτους και την παρεα τους...
λυπηρον το καταντυμα.... και χαιρομαι για το τοπικ που ανοιξα γιατι επεσαν καποιες μασκες...
ματς-μουτς
Εν αρχη...
η μηπως να πω
hail hitler...
ταιριαζει περισοτερο???
freedom
quote:
που παρεθεσες για να δειξεις στα πληθη ποιος ειμαι και τι κανω εδω μεσα ....
μετα απο αυτο τι να πω.???
...σιγουρευτικα οτι εισαι σιγουρος.... οτι μιλας σε τριχρονα παιδακια...
επισης...
quote:
Μάνο, θέλω να σου πω κι εγώ ένα "ευχαριστώ" που μπορώ να σου μιλάω!
ο καλος Μανος σου ειναι μελος της Αρχης...οπως ειναι η ελπιδα... η μαντις... ο ραμογλου... η silverwolf... η μαρα ..και ο σημιτης
ααα....ναι ... ευχαριστω για την διαφημηση...
Edited by - drumx13 on 16/11/2003 20:50:21
Edited by - drumx13 on 16/11/2003 20:53:24
Edited by - drumx13 on 16/11/2003 20:56:19
quote:
χαιρομαι για το τοπικ που ανοιξα γιατι επεσαν καποιες μασκες...
quote:
ματς-μουτς
Εν αρχη...
η μηπως να πω
hail hitler...
ταιριαζει περισοτερο???
freedom
Ήταν ανάγκη να ανοίξεις ολόκληρο τόπικ εφόσον ρωτάς και απαντάς μόνος σου?
Χώρια που το hail hitler... με το freedom είναι σχήμα οξύμωρο!![]()
Όσο για τις ερωτήσεις κάν'τες όποτε θες,κανείς δεν απαγόρευσε το αντίθετο ούτε είπε κανείς ότι είναι λάθος.Εσύ αναρωτιέσαι,πράγμα που μου δείχνει ότι,αν μη τι άλλο,δεν έχεις κατασταλάξει σε ορισμένες απόψεις.Εγώ απλώς ρώτησα
quote:
1. Καλέ μου drumx13 μετά από 9 περίπου μήνες παραμονής στο ESOTERICA.gr και 690 μηνύματα,τώρα θυμήθηκες να ρωτήσεις περί συντονιστών? Τόσο καιρό δε σου κίνησε την περιέργεια? Ή μήπως δεν είχες προσέξει το χαρακτηρισμό κάτω από τα ονόματα των μελών?
2. Ή δεν ήταν περιέργεια?
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά και όταν καταλάβεις τί ρωτάω,κάνε τον κόπο να μου απαντήσεις ΕΥΘΕΩΣ και όχι να απαντάς με ερώτηση.Οκ?
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 17/11/2003 01:07:23
Απαντώντας σε κάτι που θεωρώ προσωπική επίθεση θα κάνω κάποια ερωτήματα και όποιος μπορεί να απαντήσει παρακαλώ αν έχει το θάρρος .
1. Ποιοι είπαν πρώτοι ότι το τυρί και αχλάδι δεν ταιριάζει στο esoterica ?
2. Ποιοι έχουν ανοίξει θέματα στο Τ/Α και τι θέματα ?
3. Ποιοι ανέχτηκαν τα θέματα του Τ/Α χωρίς να κάνουν έστω και μια προσωπική νουθεσία τι στιγμή που μπορούσαν να το κάνουν γιατί γνώριζαν προσωπικά τα άτομα αυτά ?
4. Ποιοι ανέχτηκαν να λοιδορείτε συντονιστής με κουβέντες του τύπου «ΕΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ» και ούτε καν έκαναν τον κόπο να διευθετήσουν το θέμα ?
5. Ποιοι έκαναν δήλωση «Θέλω να γίνω συντονιστής/ρια» και γι αυτό θα σταματήσω να γράφω στο Τ/Α ?
6. Ποιος είπε «παραιτούμαι και μη με απασχολείτε γιατί θέλω να κάνω και άλλα πράγματα» και ξαφνικά μπαίνει και ειρωνεύεται και λοιδορεί και το παίζει κυβερνητικός εκπρόσωπος ?
Λίγες έβαλα αλλά αν γίνετε ας απαντηθούν .
Και κάτι ακόμα , όσοι είπαν ότι κάποιοι κάνουν σενάρια κλπ κλπ , θα παρακαλέσω να μην κάνουν οι ίδιοι και να μη σκέφτονται ότι ΕΓΩ και ο DRUMX έχουμε κάποια σχέση και να με ρωτούν κιόλας .
Η μόνη σχέση που έχω με τον Drumx13 είναι ότι και η δύο είμαστε μέλη και ότι και οι δύο έχουμε το ίδιο ζώδιο . Από εκεί και πέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε κάτι άλλο .
Μακάρι κάποια στιγμή να τον γνωρίσω και από κοντά .

Ο κακός λύκος
ξαναδιαβαζω το μυνημα σου και συγχωρεσε με καλη μου δεν το απαντησα νωριτερα λαθος μου... δεν το ειχα προσξεξει
quote:
1. Καλέ μου drumx13 μετά από 9 περίπου μήνες παραμονής στο ESOTERICA.gr και 690 μηνύματα,τώρα θυμήθηκες να ρωτήσεις περί συντονιστών? Τόσο καιρό δε σου κίνησε την περιέργεια? Ή μήπως δεν είχες προσέξει το χαρακτηρισμό κάτω από τα ονόματα των μελών?
2. Ή δεν ήταν περιέργεια?
Εδωσα ετσι ενα ακομα επιχειρημα στον αδμιν να λεει... οτι κατι εχω να κρυψω
το ερωτημα σου ειναι εν πολυ το ιδιο που εχει τεθει σε ολο το τοπικ..
ποιο ειναι τι κινητρο μου ποιοι οι λογοι που ανοιξα αυτο τοπικ
ενα ερωτημα που εχει απαντηθει πολλακις ...οποτε καλη μου κανε τον κοπο να ξαναδιαβασεις το τοπικ αλλα αν βαριεσε θα το ξαναπω
quote:
τα κινητρα μου φιλε μου ειναι σαφεστατα ....και εχουν ειπωθειδεν μπορει να ειναι συντονιστης ο....
quote:
morent11 Συντονιστής 64 04/11/2003 12/11/2002
--------------------------------------------------------------------------------που εχει 64 μυνηματα και εχουμε να ακουσουμε ή να δουμε το συντονιστικο του εργο απο την ημερα της συντονιστικοποιησης του
(4 ΝΟΕ 2003)
και να μην ειναι συντονιστες οιquote:
ΑΤΜΑ ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" μυν 3121 14/11/2003 16/11/2002 Saint Croix
Kelsos ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"μυν 1954 04/11/2003 02/01/2002 Greecewicca Πλήρες Μέλος μυν 1300 02/11/2003 07/05/2003 Greece
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Πλήρες Μέλος μυν 1277 27/09/2003 23/11/2002 Greece
Avallon Πλήρες Μέλος 1144 μυν 13/11/2003 23/01/2003 Greece
kapodistria Πλήρες Μέλος μυν 1110 13/11/2003 03/07/2003 Greece
ΠΛΑΤΩΝΑΣ Πλήρες Μέλος μυν 997 12/11/2003 19/06/2002 Italy
reptilesalonica Πλήρες Μέλος μυν 991 14/11/2003 10/05/2003 Greece
Loucas Πλήρες Μέλος μυν 811 13/11/2003 15/02/2003 Cyprus
λίλιθ Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 793 13/11/2003 01/02/2003 Greece
Ramoglou Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 789 14/11/2003 03/01/2003 Greece
manos Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 768 13/11/2003 04/07/2003 Greece
ananasss Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 729 07/11/2003 23/11/2002
Mara Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 690 13/11/2003 14/12/2002 Greece
Valnta Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 678 13/11/2003 30/06/2003 Vietnam
Wolffaced Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 629 01/10/2003 31/05/2002 Greece
beyond Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 572 14/11/2003 07/03/2002 Greece
endorama Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 572 14/11/2003 24/08/2003
cat Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 543 07/11/2003 27/03/2002 Iraq
Oannes Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 534 13/11/2003 04/09/2003 Greece
AION Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 515 14/11/2003 18/06/2003
που ειναι θαμωνες και καθημερινοι επισκεπτες εδω μεσα.....
οπως βλεπεις απαντω ευθεως και οχι με ερωτηση
αλλο θεμα
quote:
Ήταν ανάγκη να ανοίξεις ολόκληρο τόπικ εφόσον ρωτάς και απαντάς μόνος σου?
αυτο το..." ηταν αναγκη να ανοιξεις ενα ολοκληρο τοπικ..."??
με προβληματιζει
μου δειχνει ατομα και νοοτροπιες του τυπου "μην σκαλιζεται" και "κρατα τα κρυφα κρυμενα"
τι θα επρεπε να κανω δηλαδη να αρχισω αλληλογραφια με τον αδμιν ...???
μα δεν θελω να γινω συντονιστης. Οποτε δεν υπαρχει κινητρο για κατι τετοιο...ασε που θα ηταν υπουλο.... και μπορει και καποια στιγμη να γινομουν και συντονιστης
(μακρια απο εμας)
μηπως να μην μιλουσα καθολου εφοσον μου ηρθε το ερωτημα και να ....αυτολογοκρινομουν....???
οχι εγω δεν κανω τετοια πραγματα.... την στιγμη που δεν προσβαλω κανεναν
υποθετω λοιπον και... διωρθωσε με εαν κανω λαθος.... οτι αυτο που πειραζει περισοτερο ειναι το οτι αρχισα το θεμα δημοσια και φανηκε μεσω αυτου οτι δεν ειναι ολα "ροζ" στο εσωτερικα αλλα υπαρχουν και μαυρες κηλιδες
Υπαρχουν δηλαδη και αλλα ατομα τα οποια το συγκεκριμενο ερωτημα τα "καιει" για τους δικους τους προφανως λογους...
Οποτε το να θελουμε να κρατησουμε ολο αυτο το θεμα κατω απο το ροζ πεπλο του... "ολα ωραια και καλα"... μου δειχνει οτι κατι δεν πρεπει να μαθουμε.... κατι που κρυβεται επιμελως.... και με προσοχη... κατι που εσεις ξερετε και εμεις δεν το ξερουμε.
και επειδη πιστευω οτι ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο και οτι η οποια γνωση πρεπει να διαχεεται..
Αιτουμαι να μαθω αυτο το περιβοητο κοινο σας μυστικο...
Εκτος αν εχετε παρει ορκους να μην μιλησεται... οποτε αλλαζει το πραγμα.
.....εσεις ομως ολο αυτο το βαλατε στα "μετρα" σας και αφησατε να ενοηθει οτι προκειτε για συνομωσια.
βγαλατε και στοιχεια στην φορα απο το μυητηριο
Να τελειωνουμε με αυτο το θεμα
το μυητηριο φτιαχτηκε για χαβαλε οπως και ολα τα θεματα της τυροαχλαδους ...
λεμε και καμια μαλακια εκει μεσα... να περνα η ωρα
ποτε και καμια συνομωσια....
τιποτα κρυφο απο κανεναν.... (πως θα μπορουσε αλωστε)???
τα μελη της αρχης που εγραψα παραπανω προσπαθουμε να βρεθουμε για να οργανωσουμε ενα "παγκοσμιο οργιο" ...
αλλα αυτο ειναι... κωδικας....![]()
![]()
μην το ξεχνατε
και μια πληροφορια-ρουφιανια.... το τοπικ συναντησεις μελλων ειναι ποιο υποπτο για... συνωμωσιες
προτεινω να βγει ενα κανονισμος που να λεει οτι... απαγορευονται οι συναρθρισεις μελλων και
συναρθρηση ανω των... τριων μελλων θα θεωρειτε... ΣΤΑΣΗ
ταιριαζει αλωστε στην φιλοσοφια της χουντας εεεε.... του φορουμ ενοω
οσο για το hail hitler καλη μου ...δεν απευθηνονταν σε εσενα.... απλα
χαιρετουσα τον admin ![]()
![]()
![]()
Εμενα μου ταιριαζει περισοτερο το....
freedom.
ματς- μουτς
Εν Αρχη
Υ/Γ που εισαι βρε... θηριο
δειξε μια συνεπεια...
επιτελους
Edited by - drumx13 on 17/11/2003 10:00:47
-"Όχι δεν σου 'πα΄".
-"Μα πως δεν μου 'πες;"
-"Σου 'πα, γιατί μου 'πες"
-"Ναι αλλά εγώ σου 'πα γιατί πρώτα εσύ μου 'πες"![]()
Καλά το λέει ο λαός μας "ΣΟΥΠΑ ΜΟΥΠΕΣ"
Αλήθεια δεν το έχεις βαρεθεί όλο αυτό; Σίγουρα υπάρχει κάτι πιο γόνιμο να κάνεις από το να ξαναλές τα ίδια και τα ίδια και εγώ να σου ξανααπαντώ τα ίδια και τα ίδια.
Εγώ το έχω βαρεθεί εδώ και καιρό. Άκρη δεν βγάζουμε, και κουράζουμε και ανθρώπους που ούτε γνωρίζουν ούτε νοιάζονται και ούτε μπορούν να βγάλουν και άκρη από αυτές τις εφηβικές αηδίες.
Και κάτι νέο στο "παζάρι" !!! Τώρα οι απόψεις μου λαμβάνονται και ως ρόλος "κυβερνητικού εκπροσώπου"; Αφασία είστε.
Τι θέλετε, δηλαδή να το βουλώσω; Μάλλον αυτό θέλετε. Γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα: "Βούλωσέ το ρε ΤΗΟΤΗ. Μας έπρηξες. Εξαφανίσου. Στο πυρ το εξώτερον."
Άντε πείτε το από τώρα να μην το κουράζετε το πράμα αφού εκεί θα καταλήξετε μετά από ένα κρεσέντο προκλήσεων και εκνευρισμών.
Κουράστηκα από τους εγωισμούς, τις ίντριγγες και τις φιλοδοξίες κάποιων ατόμων, που ήθελαν να γίνουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Για αυτό και παραιτήθηκα από Διαχειριστής. Για να γλυτώσω από αυτήν την ψυχική φθορά αφού έπρεπε να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα γιατί πρέπει να στηρίξουμε μια παρεούλα ό,τι και να έκανε ο καθένας από αυτήν. Να λέω "Ζήτω στην Ασυλία της Παρέας". Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω. Έκανα πίσω και δεν το μετανιώνω όσο και να φόρτωσα τους υπόλοιπους με δικές μου πρώην ευθύνες.
Τώρα εκφράζω τον εαυτό μου και μόνο το εαυτό μου. Και είμαι πολύ ανακουφισμένος για αυτό. Παραιτήθηκα από Διαχειριστής, όχι από μέλος. Παραιτήθηκα για να μην δίνω λογαριασμό για άλλους με τους οποίους δεν μπορούσα να συνεργαστώ. Δεν παραιτήθηκα ούτε των ιδέων μου, ούτε των απόψεών μου, ούτε της συνείδησής μου.
Αυτό το site το αγαπώ, αφού ήμουν κι ένας από τους "μαιευτήρες" του και "τροφούς" του, και όσο μπορώ θα το στηρίζω και θα προσφέρω σε αυτό. Δεν προσφέρω με ανταμοιβή μια θέση στην ηγετική ομάδα, αλλά ανιδιοτελώς. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό. Μάλλον είναι. Τι να πω; Ίσως ζω σε άλλον πλανήτη ! ![]()
Αν θέλεις να ζήσει κάτι, άρχισε με το να μην το "σκοτώνεις"
Άρα τι την ψάχνεις; Ας απολαύσει ο καθένας την συμμετοχή του, ας κάνει το καλό στους άλλους, ας προσφέρει αυτό που έχει και αν δεν του αρέσει ας φύγει και ας βρει κάτι καλύτερο ή ας κάνει κάτι καλύτερο.
Τώρα όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να τις ζούμε στο "Καθαρτήριο"
Ματς - Μουτς ![]()
![]()
![]()

Γιατί ενώ λέτε (κάποιοι) οτι το «παλιό καλό esoterica έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο χρυσό κουφέτο», οι ίδιοι συμμετέχετε σταθερά, εδώ και λίγο καιρό, μόνο σε ...αχλαδοτυρικές συζητήσεις, απέχοντας απο τις υπόλοιπες θεματικές ενότητες ;
Υ.Γ. Οποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω

Είμαι από τους πιο παλιούς υπερασπιστές της ύπαρξης αυτής της κατηγορίας στο forum, αλλά πάντα με μέτρο στην χρήση της. Δεν ντράπηκα ποτέ να γράψω σε αυτήν την κατηγορία που την θεωρώ πολύ σημαντική για να γνωριστούμε και ως άνθρωποι πέρα από αναζητητές. Και εφόσον την υπερασπίζομαι μπορώ να γράψω όποτε θέλω. Αυτοί που την κατηγορούν θα πρέπει να απέχουν για να είναι εντάξει με τις ιδέες τους.
Αν γράφουν κάποιοι εκεί επειδή το Esoterica την δημιούργησε ενώ αυτοί δεν ήθελαν να δημιουργηθεί, είναι σαν να εφαρμόζουν το ανέκδοτο: "Δεν είμαι εγώ ρατσιστής ! Αυτός είναι Μαύρος!"
Αυτά για μια διευκρίνηση γιατί υπάρχουν πολλά νέα μέλη που αν διαβάσουν αυτά που γράφονται εδώ, θα με βλέπουν σαν UFO, αν γράφω σε αυτά τα topic.
Αλλά έχω μια θεωρία που ίσως απαντά στο ερώτημα του Oannes. Μήπως γράφουν μόνο στο Αχλαδότυρο για να αποδείξουν ότι εγώ προσπαθώ να το παίξω ανώτερος επειδή γράφω συνεχώς στην Κατηγορία "Σοφία"; Αν ισχύει αυτό είναι πολύ ύπουλο
και θα διαμαρτυρηθώ στον ADMIN.![]()
![]()
![]()
Πάντως θα ήταν ωραία τακτική. Γράφουμε μόνο στο Αχλαδότυρο συνεχώς, και μετά κατηγορούμε για την ποιοτική υποβάθμιση του FORUM. Μόνο ένας εξέχων σεναριογράφος θα είχε σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Πλάκα θα είχε, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι οι παλιοί μου φίλοι θα έκαναν κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι απλώς έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους και δεν θέλουν να συμμετέχουν στις θεματικές κατηγορίες. Κρίμα γιατί, γενικά, η συμμετοχή τους ήταν αξιόλογη και μου λείπει.

quote:
Αγαπητοί φίλοι, είχα αποφασίσει να μην γράψω σ αυτό το topic γιατί θεωρώ πως είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απο αυτά τα λίγα που μας χωρίζουν. Θα παραβώ όμως την απόφασή μου θέλοντας να εκφράσω μια απορία:
Γιατί ενώ λέτε (κάποιοι) οτι το «παλιό καλό esoterica έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο χρυσό κουφέτο», οι ίδιοι συμμετέχετε σταθερά, εδώ και λίγο καιρό, μόνο σε ...αχλαδοτυρικές συζητήσεις, απέχοντας απο τις υπόλοιπες θεματικές ενότητες ;Υ.Γ. Οποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω....
Σας χαιρετώ και σας ζητώ συγνώμη από την αρχή.
Ας μου επιτρέψετε παρακαλώ να γράψω κάτι στον Oannes μια και τον τσάκωσα εδώ μέσα....
Άσχετο για σας, μα φυσικά χρήσιμο για μένα.
Καλέ μου φίλε Oannes θα σε μαλώσω !
Τι δουλειά έχεις εδώ, στα ξένα χωράφια και "σπέρνεις" γράφεις;
Έλα πίσω στο δικό σου topic. Θα βρούνε και εκεί την ευκαιρία να σου τα ψάλουν. Φτάνει να μην τους κουνάς πολύ το κάθισμα μπροστά από την οθόνη τους. Γιατί, όπως θα κατάλαβες δεν συνάδει συντονιστικά το θέμα...
Ε, εδώ έχουν τα δικά τους, (νομίζω είναι το κομμάτι μια σκέψης που μόλις στέρεψε) και ο καλός μου Thoth να επιμένει στο χώρο της Σοφίας με Ερμητικά κείμενα και με Βιβεκανάντα ,αλλά και Χριστιανισμό-Γνωστικισμό κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. Να μας δώσει "δήξει", νέες πηγές σκέψεις, διαδρομές μυαλού, στόχους ζωής!!!
Εάν δεν είναι ετούτη η ουσία ύπαρξης στο site του esoterica.gr; Τότε, τι μας νιάζει εμάς για καρέκλες, δοκούς εξουσίας και συντονιστικά όργανα;
Α και ο Admin (δεν ξέρω εάν γράφω και καλά τό όνομά του), που έχει να δώσει για τις δικές μου "όποιες μεταφυσικές αρλούμπες" λόγο στα μέλη του esoterica και πάρα έξω ακόμα, θα αισθάνετε καλά, γιατί έγινε συντινιστικό μέλος και γιατί έτσι μου την έδωσε, μια και δεν είχαμε τίποτα άλλο να πούμε και τον χρεώνω με μια ακόμα ανερμήνευτη κατηγορία...Έχει να μου απαντήσει κάτι;
Πάντως, να το ξέρεις Oannes, εάν μου ζητήσουν χρήματα που είμαι ένα απλό μέλος και όπως και να το κάνουμε, εκτονώνω βρε παιδί μου, εδώ μέσα τις πνευματικές μου ανησυχίες....
Απα,πα,πα,πα.... Εγώ θα φύγω!
Με τούτα Oannes συνετίσου και άσε τους άλλους στους δικούς τους "χρυσούς" προβληματισμούς, για το πόσο κοστίζουν οι διάφορες θεσούλες...
Θα σε μαλώσω, έλα γρήγορα στο "δικό σου" topic!!!
Σας ευχαριστώ για το βήμα που αυθαίρετε έλαβα στο "δικό σας" topic μα εδώ βρίκα τον καλό μου φίλο.
Φιλικά.
Σας χαιρετώ.
Λυπάμαι αφάνταστα για όλα τα παραπάνω...
Aλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως όλα θα μπορούσαν να είχαν λυθεί...
Aν ο drumx είχε πάρει την απάντηση που ζητάει...
Kάτι που πολύ εύκολα γίνεται με προσωπικό mail, αν για κάποιους λόγους ο Admin δεν επιθυμεί να απαντήσει εδώ...
Προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου πως γίνεται κάποιος συντονιστής ή ποιος είναι...
Aπαντώ στον καθένα σύμφωνα με αυτά που μου λέει το κεφάλι μου κ η καρδιά μου...
K δεν κοιτάω τους τίτλους από κάτω...
Aν "παρεκτραπώ" θα δεχτώ να με επαναφέρει στον ίσιο δρόμο ο οποιοσδήποτε...
Aπό την άλλη, για να είμαι δίκαιη -κ αληθινή- αν κάνω κάποια ερώτηση σχετικά με το site κ δεν μου απαντηθεί...
Θα τα βάλω με τον εκάστοτε συντονιστή που μ'αφήνει να περιμένω...
Σ'αυτή την περίπτωση... είναι εμφανέστατο ότι το πρόβλημα το έχω εγώ μέσα στο κεφάλι μου
κ όχι ο συντονιστής..που αργεί...
K παρόλο που κατανοώ... η αλήθεια είναι ότι ενεργώ έτσι...
Oπότε..ας κοιτάξω να συνέλθω πρώτα....![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2?Ο ΝΑΝΟΡΟΖ?Η ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΚΥΡΙΑ?
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ?ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!!!

ΦΙΛΙΚΑ 
Edited by - lencolas on 17/11/2003 12:35:15
Ανωτερότητα για εμένα είναι να γνωρίζει ο καθένας το ποιος είναι, τι ζητάει, από ποιον το ζητάει, ποιους οφείλει να σέβεται για αυτό που είναι και που έχουν κάνει, ποιους οφείλει να βοηθάει γιατί τον χρειάζονται και να δίνει αυτό που χρειάζονται οι άλλοι και όχι αυτό που γουστάρει ο ίδιος κ.α. Ανώτερος έτσι μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα, ακόμα και το χθεσινό μέλος, είτε συμμμετέχει στο ΣΟΦΙΑ είτε στο "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού".
Εγώ αυτά μπορώ να κάνω και αυτά θα κάνω. Πριν ζητήσω ο,τιδήποτε από τον άλλον οφείλω πρώτα να το κάνω ο ίδιος. Και όποιος κατηγορεί το Esoterica για κάτι "ας κοιτάξει να βγάλει το δοκάρι στο δικό του μάτι, πριν δει την ακίδα στο μάτι του άλλου"
Valnta... κορούλα μου. Είπες τόσες απλές αλήθειες. Πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτείς τελικά τόσο απλές αλήθειες;
Γιατί; Γιατί; Γιατί; Αναρωτιέμαι, ακόμα.