- ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
για το σπίτι της Β.Όλγας;
Τόσα άτομα θα είμαστε,δεν μπορεί να μας φάει όλους το φάντασμα!!!![]()
quote:
--σχετικα με τη Λιστα..--
Taigetos:
quote:
Φιλε Oculatis Abis,.....
Ποια ειναι η πηγη των στοιχειων σου?
Αναμενω με αγωνια
Φιλικα
--
..ενα παλιο Τριτο Ματι...αν θυμαμαι επακριβως το αρθρο:)
Μάριος-Μαρίνος Χαραλάμπους, Παντελής Γιαννουλάκης (Κούφια Γη), Μυστική Ελλάδα (Αρχέτυπο), Νικόλαος Πολίτης, περιοδικό Τρίτο Μάτι, περιοδικό Άβατον (πρώην "Ανιχνεύσεις"), Ιωάννης Γιαννόπουλος, αποκόμματα εφημερίδων, και πάνω απ' όλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Το τονίζω σε περίπτωση που η ΑΤΜΑ εκφράζει μομφή... (αν και νομίζω ότι το λέει καλοπροαίρετα
)

-"παρενθετικο ποστ"-
quote:
Μάριος-Μαρίνος Χαραλάμπους, Παντελής Γιαννουλάκης (Κούφια Γη), Μυστική Ελλάδα (Αρχέτυπο), Νικόλαος Πολίτης, περιοδικό Τρίτο Μάτι, περιοδικό Άβατον (πρώην "Ανιχνεύσεις"), Ιωάννης Γιαννόπουλος, αποκόμματα εφημερίδων, και πάνω απ' όλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Το τονίζω σε περίπτωση που η ΑΤΜΑ εκφράζει μομφή... (αν και νομίζω ότι το λέει καλοπροαίρετα :)
..κοιτα πως γινεται ...
ενω ειναι κατι απλο ερχεται ο διχασμος των αποψεων +"κατακαθεται"εντος..
κατοπιν επισταμενων συκοφαντιων..:(
---+ναι!αυτο ειναι ενα φιλικο σχολιο
---
Η διαισθηση:
quote:
(αν και νομίζω ότι το λέει καλοπροαίρετα :)
--Οντως,αυτος ηταν ο λογος,
εξαλλου συνταξιωτη Οξυδερκη,
απο τα ιδια περασαμε ως διαβλεπω..
απο τα στοιχεια που παρεθεσες..
---
+Η διαβολη:
quote:
Το τονίζω σε περίπτωση που η ΑΤΜΑ εκφράζει μομφή...
...μου τι δινει οταν με θεωρουν οσα δεν ειμαι πχ: "δεδομενη"..![]()
---τιποτε δεν ειναι δεδομενο..---
+ Μια προταση...
μηπως να οργανωθει εν καιρω....+ η "βορεια" κοινοτητα;![]()
---this post is the right one
//..still on earth so..---

clickonmebabe..
ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 'ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ' ΣΠΙΤΙΑ.
ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ,ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΠ'ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ'.ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ YOU CAN'T MISS ΙΤ!!!
TΕΛΟΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΣΑΠΙΛΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
ΑΥΤΑ.
Hear My Message
quote:
TΕΛΟΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΣΑΠΙΛΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
..μηπως εννοουμε το ιδιο σπιτι;...
εχμ...ειτε τσιμισκη εκει /ειτε γιαννιτσων../κατι μου λεει πως το ιδιο σπιτι εννοουμε:))
-τι; ειναι "στοιχειωμενο" κι αυτο;-
εχμ....θα'λεγα πως ειναι πολυ "σκονισμενο"!
..παραδοξως μοιαζει πως κατοικειται:Ο
.. ετυχε να περναω απο εκει προσφατα,ενα απογευμα-
----εκεινη την ωρα που, οπως λεει ενας καλος φιλος,
μπορεις να "περασεις απαρατηρητος"...:))-λιγο πριν τη δυση---
+ οι λεοντοκεφαλες-παντεποπτες φυλακες του χωρου, ειναι ολοζωντανες....μπρρρρρ:))
χμ...παμε;
ενα μερος που θεωρω εντελως μα εντελως "στοιχειωμενο" ειναι ο χωρος κατω απο τη γεφυρα στην παπαφη....
θυμαμαι παλια....-εμεινα ενα-δυο χρονια σ'ενα περιεργο στενακι...-
θαρρεις καποιοι ηταν ανθρωποι των υπονομων....+ εβγαιναν μοναχα σαν βραδυασει...-γμτ "i see dead people"..too..-
H θεσσαλονικη//ειτε εχει oμιχλη //ειτε οχι...
μεσα στις αορατοτητες των στιγμων της...φανερωνει.....
πολλα....εχω ζησει πανω απο ενα κυκλο του Δια...στο σφυγμο της...
+ θαρρω πως ανασαινουν ακομη τα ερειπια κατω απο τα ερειπια,κατω απο τα επειπια,κατω απο τα ερειπια...-
παρελθοντα στιβαγμενα πανω σε παρελθοντα...and so on..
aummm...

clickonmebabe..
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΤΟ 'χμ...παμε' ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ?ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΙΑ,ΜΙΑ ΣΤΟ 1.000.000 ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ. :)
Hear My Message
Βλεπω αρκετό ενδιαφέρον στο θέμα,ειπα λοιπόν να γράψω και 'γω καναδυό πραγματάκια.Έχουμε και λέμε.Στο σπίτι για το οποίο μιλάν οι φίλοι στα τελευταία μηνύματα(αυτό κοντά στα δικαστήρια με τις λεοντοκεφαλές),είχα μπεί πρίν αρκετά χρόνια με ένα φιλαράκι.Μιλάμε για περίπου 6 χρόνια πρίν(δέν είμαι τόσο γέρος,23 είμαι
Δέν θα μιλήσω για στοιχειωμένα σπίτια,αυτό είναι στην κρίση του καθενός απο εμάς,έτσι?Δηλώνω απλά πως πιστεύω στο μεταφυσικό γενικότερα.Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.Για εγκαταλελειμένα κτίρια όμως μπορώ να μιλήσω,και εκτός απο αυτο για το οποίο σας είπα,έχουμε και αυτο το περιβόητο στοιχειωμένο σπίτι στο Ντεπώ,με τις ιστορίες για τους διάφορους εργολάβους που μας είπαν αρκετοί φίλοι εδω στο forum.Για το κτίριο αυτό παιδιά ξέρω όσα και εσείς,γεγονός είναι πάντως πως είναι αρκετά "διάσημο".Έχουμε άλλα τρία κτίρια στην Β. Όλγας, περίπου στην μέση της.Το ένα είναι διόροφο,χαμηλό σχετικά και μακρόστενο,με μεγάλη κεραμοσκεπή,και βρίσκεται στο αριστερό πεζοδρόμιο(καθώς ανεβαίνουμε την Ολγας),πνιγμένο στην βλάστηση και χωρίς κάγκελα και περίφραξη(οσοι απο εσάς περάσετε απο εκεί θα καταλάβετε ποιό εννοώ).Ακόμα ένα,απο την ίδια πλευρά του δρόμου υπάρχει λίγο παρακάτω,είναι τριόροφο,λευκό κια μοιάζει λίγο στην όψη με εκείνο στην γωνία μαρτίου με Ολγας(πινακοθήκη).Το τρίτο κτίριο στον ίδιο δρόμο,που όμως δέν είμαι και τόσο σίγουρος οτι είναι εγκατελειμένο,βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο,και μοιάζει λίγο στην όψη με το προηγούμενο,με την διαφορά οτι έιναι κιτρινωπό και αρκετά μεγαλύτερο,και έιναι χτισμένο επάνω σε ύψωμα(το ισόγειό του είναι δηλαδή σε υψηλότερο επίπεδο απο αυτο του δρόμου).
Και τώρα στο ρεζουμέ
Όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι, όπου και να φτάσεις καλό σου φαίνεται
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4715 οριστε και το λινκ του τοπικ χεχε!!
believe in your mind insanity is just begging!!!devilmanson!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Τα παιγνιδάκια τύπου "πυραμίδα" είναι επισήμως παράνομα, οπότε μάλλον κάποιοι βρήκαν αυτό τον τρόπο τώρα.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Ζήσε τη στιγμή!
Μετά θα σου πούνε στείλε και 600 εύρο για να πάρεις τα χρήματα (για διαδικαστικά) και μετά εξαφανίζονται και άντε να τους βρεις…
Μην απαντήσεις καθόλου .. γιατί τότε θα επιβεβαιώσουν το εμαιλ σου και θα σε τρελάνουν στο junk mail
Γιώργος![]()
..cash only
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ E-MAIL.
ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Γι αυτό «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ».

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
η κομπίνα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που πριν λίγο καιρό η θεία μου που είναι 60+ χρονών και ουδέποτε είχε ίντερνετ, έλαβε ένα γράμμα από την Ισπανία που της έλεγε οτι κέρδισε στο λόττο κλπ. Με ρώτησε τι συμβαίνει και της είπα οτι είναι κομπίνα. Πήγε μάλιστα και η ίδια στην πρεσβεία της Ισπανίας όπου της είπαν πως καθημερινά φτάνουν εκεί κοντά 20 άτομα με ίδια γράμματα, και πως βεβαίως είναι απάτη!
-------------------------
...The Unerring Nereis...