- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:Κοίταξε, θα πρέπει να επιλέξεις όμως. Ή ο Θεός κατέβηκε για να δώσει κανόνες υγιεινής που ήταν κατα πάσα πιθανότητα ήδη γνωστοί (κοινή λογική), ή ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ο Θεός έδωσαν συμβουλες που αφορούσαν.. την καθαριότητα.
Ορισμένοι από άγνοια ισχυρίζονται στις μέρες μας με αφορμή το παρπάνω απόσπασμα ότι η ρεύση του σπέρματος προκαλέι ακαθρσία ενεργιακή συγχέοντας την φυσική ακαθαρσία με την ενεργειακή. Η φυσική ακαθαρσία φαίνεται από το ότι απλά με πλύσιμο καθαρίζεται ο άνθρωπος σε λίγη ώρα, όπως φαίνεται και στο ίδιο το απόσπασμα,
Εγώ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ την ερμηνεία σου, παρά τις αναφορές όπως αυτή "Αυτός είναι ο νόμος της ακαθαρσίας του· Οταν εκ του σώματός του εξέλθη το σπέρμα, εκ του οποίου λαμβάνει σύστασιν το ανθρώπινον σώμα, η ρεύσις αυτή είναι ακάθαρτος εις αυτόν", τη δέχομαι, αλλά με τη προοπτική, οτι θα είμαστε ΚΑΘΟΛΑ ρεαλιστές, δηλ. και στο μέρος που γράφει οτι ο ΚΥΡΙΟΣ τα είπε όλα αυτά...
Ή θα πούμε οτι είμαστε ρεαλιστές, και επομένως κανένας κύριος δεν είπε στους Ιουδαίους τι θα κάνουν με το σπέρμα τους ή θα αποδεχτούμε οτι όλο το κείμενο έχει πνευματική-μεταφυσική χροιά, και επομένως ερμηνεύεται πνευματικά και όχι φυσικά, όπως το ερμηνεύεις εσύ.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/03/2013 17:17:00
quote:Για να μείνεις ίδιος, κανένας μόχθος δε χρειάζεται.
Αφού τα βλέπεις έτσι πρέπει να μοχθήσεις ακόμη. Ο μεγαλύτερος μόχθος είναι να καταλάβεις ότι δε χρειάζεται μόχθος. Και αυτό επειδή ο άνθρωπος είναι πολύ μαζοχιστικό ον και θέλει πόνο για να καταλάβει.
Για την αλλαγή, είναι που χρειάζεται.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/03/2013 17:23:34
Η επιστήμη προοδεύει και ανακαλύπτει. Και αυτά που κάποτε ήταν ταμπού σήμερα λέγονται με το όνομά τους. Η σύγχρονη ιατρική δε νομίζω να επικροτεί την συγκράτηση σεξουαλικών υγρών. Ρωτήστε έναν ουρολόγο, ανδρολόγο, σεξολόγο, οποιονδήποτε γιατρό. Το σπέρμα περιέχει λεκιθίνει και ασβέστιο που με καμία αυτοσυγκέντρωση και μάντραμ δεν απορροφάται προς τα πίσω από τον οργανισμό. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι κακό στον εαυτό σας, και συσωρεύοντας τα παραπάνω αθροιστικά, να σας βγει τίποτα ξαφνικό.
quote:Το σπέρμα που δεν αξιοποιείται βγαίνει με τον υδρώτα ή με τα ούρα. Πρόσεξε, όχι η ενέργεια, το φυσικό σπέρμα
Το σπέρμα περιέχει λεκιθίνει και ασβέστιο που με καμία αυτοσυγκέντρωση και μάντραμ δεν απορροφάται προς τα πίσω από τον οργανισμό. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι κακό στον εαυτό σας, και συσωρεύοντας τα παραπάνω αθροιστικά, να σας βγει τίποτα ξαφνικό.
Αυτά που προτείνουν κάποιοι ανατολίτες γιόγκι και ο Δ. Σαμαέλ περι συγκράτησης των σεξουαλικών υγρών δεν είναι ένα θέμα να το πάρει κάποιος στα ελαφρά, είναι ολόκληρη επιστήμη. Η αλχημεία αναφέρεται σαν μια ακριβή επιστήμη, απ' όλους όσους τη γνωρίζουν. Δεν είναι οτι θα διαβάσεις ένα βιβλίο περι αλχημείας και άντε θα κάνεις αλχημεία. Όχι οτι είναι κακό αυτό, κάποιοι μπορεί να μπορούν να μάθουν και έτσι, αλλά καλό είναι να υπάρχει κάποιος ειδικός να σε καθοδογήσει. Κάποιος που έχει ήδη εμπειρία στο θέμα.
Κάποιος που θα πάρει στα ελαφρά το θέμα και θα πάει χωρίς μπούσουλα, μπορεί να πάθει ζημιά από αυτό. Όχι μονο απ' τη συγκρατηση υγρών, γενικά απο κακή energy work. Αυτό δε σημαίνει βέβαια οτι κάποιος δε πρέπει να πειραματίζεται, αρκεί να έχει λογική σε αυτά που κάνει.
quote:Σου προτείνω να μελετήσεις όχι μόνο την δυτική, αλλά και την κινέζικη ιατρική.
Η σύγχρονη ιατρική δε νομίζω να επικροτεί την συγκράτηση σεξουαλικών υγρών.
Κάνοντας μια παρένθεση, την ενεργειακή αξία του σπέρματος την αναγνωρίζουν άπαντες οι (γνήσιοι) Δάσκαλοι των ανατολικών τεχνών. Άσχετα αν προτείνουν αυτά που προτείνει ο Δ. Σαμαέλ ή όχι.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/03/2013 19:31:44
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μ'αρέσεις Νικόμαχε
quote:
Από το 77 που πέθανε ο Samael μέχρι και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει και κάποτε αυτό που ήταν κακό, σήμερα είναι καλό και αντίθετα.
Η επιστήμη προοδεύει και ανακαλύπτει. Και αυτά που κάποτε ήταν ταμπού σήμερα λέγονται με το όνομά τους. Η σύγχρονη ιατρική δε νομίζω να επικροτεί την συγκράτηση σεξουαλικών υγρών. Ρωτήστε έναν ουρολόγο, ανδρολόγο, σεξολόγο, οποιονδήποτε γιατρό. Το σπέρμα περιέχει λεκιθίνει και ασβέστιο που με καμία αυτοσυγκέντρωση και μάντραμ δεν απορροφάται προς τα πίσω από τον οργανισμό. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι κακό στον εαυτό σας, και συσωρεύοντας τα παραπάνω αθροιστικά, να σας βγει τίποτα ξαφνικό
Αυτο φιλε μου και συγνωμη ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων αστειο
Ο οδηγος μας για ενα τοσο ευαισθητο ζητημα επιβαλεται να ειναι κατα κυριο λογο η δικια μας εμπειρια
Ημελετη καποιων σοφων ανθρωπων [ και φυσικα δεν ενοω την συγχρονη ιατρικη] ειναι και αυτη επισης αναγκαια
Τον τελευταιο λογο ομως θα τον εχει η δικια μας εμπειρια και μονο αυτη
quote:
Σας εχει ευνουχίσει τελείως ο νεο-ψευδογνωστικισμός λέω γω ...
Στο ''παγιδες στην εσωτερικη αναζητηση'' υπαρχει ενα κεφαλαιο που αφορα τον υπνο της συνειδησης αν θελεις διαβασε το να το συζητησουμε
Και όταν αδειάσεις από τα υπόλοιπα, να συζητήσουμε κι αυτό:
Quantum refrigerator offers extreme cooling and convenience
Από εδώ:
http://phys.org/news/2013-03-quantum-refrigerator-extreme-cooling-convenience.html
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:Αυτό το λες, επειδή έχεις διαβάσει όλα τα έργα του;
Και εσύ πως το κατάλαβες ; Από τις αντιγραφές που έκανε; (μόνο αντιγραφές έκανε και αλλοιώσεις τόποτε καινούριο ή νέα ερμηνεία)
Θα κάνω μια παραχώρηση να σου απαντήσω στα ερωτήματα που εθεσες για να μην αφήσω κενά . Ναι είχα διαβάσει όλα τα έργα του όσα κυκλοφορούσαν κάποτε που δεν υπήρχαν στα βιβλιοπωλεία. Τα πήρα από κάποιο μέλος.
Edited by - regulus on 07/03/2013 01:47:16
quote:
Ξέρεις άραγε, εγώ η ίδια πόσες φορές μπήκα και βγήκα από αυτό το τόπικ μην μπορώντας να ακουμπήσω καν το πληκτρολόγιο? σίγουρα όχι.... Ξέρεις άραγε, αν εγώ η ίδια που αλλού μπορώ να πω σκληρές κουβέντες ή και ηλίθιες ή και άσχετες ή οτιδήποτε άλλο θέλεις, θα ήθελα να πω μια καλή κουβέντα?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ GALADRIEL ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΗ!!!!!
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΧΑ ΟΝΕΙΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ............. ΓΙΑΤΙ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
δεν έχω λάβει κανένα e-mail. προσπάθησε να στείλεις ήτε στο wmarlen@yahoo.com ή στο wmarlen@adjusting.gr.
λάθος!!! Το έλαβα τελικά. όποτε μπορείς γράψε στο msn σε έχω βάλει στα contacts. ok?
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να αρχίσουμε να κάνουμε διάφορα περίεργα σενάρια και να περιμένουμε λίγες μέρες για να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Αυτό που είπα εξ αρχής είναι ότι θα ήταν καλό να μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να επιβεβαιώσουμε την είδηση. Αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει τώρα, αφενός επειδή δεν έχουμε κάποιον άλλο τρόπο επαφής με την ίδια ή με κάποιον δικό της, και αφετέρου, επειδή η είδηση έπεσε μέσα στο χρονικό διάστημα της εκ των προτέρων γνωστής και δικαιολογημένης απουσίας της.
Αν πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, κανείς δεν είπε ότι το έκανε η ίδια η ξενιτιά. Οπότε πάμε παρακάτω. Και μην κολλάτε στο "ποιός θα το έκανε και γιατί", επειδή δεν θα βγάλετε άκρη (τουλάχιστον όχι τώρα). Δείτε μόνο τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας, αν σας φαίνονται λογικά και κατά πόσο σας πείθουν.
Και αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία, τότε περιμένετε.
Και αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση το κορίτσι να είναι καλά και να ζει όντως "τις καλύτερες μέρες της ζωής της" (στο ταξείδι του μέλιτος)
θα ήταν καλό να της στέλναμε την θετική μας σκέψη να την συντροφεύει και όχι την στεναχώρια μας. Αρκετή στεναχώρια θα φάει αργότερα όταν μάθει το όλο σκηνικό...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΕΝΑ ΓΕΙΑ..
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Στο συνειρμό που έκανες για το νερό κλπ θα σκεφτόμουν πως λογικά με τον «άντρα της» θα μπορούσε να μιλήσει στα Αγγλικά, όπως και με πολλούς άλλους, όμως πως γράφτηκε το mail στα Ελληνικά την στιγμή που οι άλλοι δεν γνώριζαν τη γλώσσα.
Αυτή ήταν η ερώτηση μου.Δεν έγινε καμία έρευνα, απλά έγινε μια απλή σύγκριση στοιχείων, με την ελπίδα να μπορέσουμε να καταλήξουμε σ’ ένα συμπέρασμα.
Και αυτό γιατί όπως προείπα ΚΑΝΕΙΣ δε γνώριζε από κοντά το μέλος ή ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε κάποια άλλα προσωπικά στοιχεία που να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν το γεγονός.Δεν θα ήθελα βέβαια να αναφέρω πως ένα τέτοιο τραγικό συμβάν θα είχε γίνει σήριαλ στις ειδήσεις των καναλιών.
Όλοι ξέρουμε πως τέτοια θέματα πουλάνε και τα ψάχνουν πάρα πολύ οι δημοσιογραφίσκοι.
Αγαπητέ ramoglou
για να σου λυθεί τελικά η απορία για το πως μίλαγε στον άντρα της η κοπέλα ηταν στα Ισπανικά. Σας είπα πως δεν ήξερε καλά όχι πως δεν ήξερε καθόλου. Εγώ και ο cybermaster είχαμε ανταλάξει αρκετά e-mail με την κοπέλα αλλα δεν είχαμε προχορίσει στο σιμίο να πέρνει ο ένας τον άλλον τηλέφωνο ωστε να έχουμε πιο στενές επαφές. Δεν προλάβαμε καν. Στοιχεία υπήρχαν που να επιβεβαιώνει το συμβάν αλιός δεν θα άνοιγα το τόπικ.!!!!!
Σίγουρα και εγώ σκεύτηκα πως θα αναφέρανε το γεγονός στην τηλεόραση αλλα γίνονται τόσα πολά στις μέρες μας που κάτι τέτοιο θεωρήτε πλέον καθημερινότητα. Τραγικό δεν είναι??
quote:
Που λέτε ούτε είχε την ευκαιρία να ψάξει για δουλειά γιατι λίγους μήνες έζησε στην Ισπανία και δεν ήξερε καλά καλά την γλώσσα.
quote:
Το e-mail ήταν της Λύδιας αλλά αυτή που το έγραψε ήταν η κουνιάδα της. Στα Ελληνικά ήταν γραμμένο.
quote:
Η ksenitia λοιπόν ζούσε στην Ισπανία δεν μίλαγε καλά την γλώσσα και δεν γνώριζε κανέναν εκεί που να μιλάει Ελληνικά, ακόμα δεν δούλευε σε κάποια εταιρεία εκεί. Άρα ο αρραβωνιαστικός της λογικά ήταν Ισπανός. Άρα και η αδελφή του είναι Ισπανίδα.
Το ερώτημα είναι πώς η Ισπανίδα αδελφή του γαμπρού ενημερώνει εις άπταιστων Ελληνική με mail για τον «χαμό» του εν λόγο μέλους.
Γιατί το αυτό mail δεν αποστέλλεται και στα άλλα μέλη που συνομιλούν μαζί της και αποστέλλεται μόνο στην foxyfreak .
Γιατί δεν γίνετε αναφορά στο αν ζει ή όχι ο γαμπρός.
Πως είχε η «κουνιάδα» τους κωδικούς του mail.
quote:
Από την άλλη εγώ, όπως είπες, εικασίες έκανα διότι αυτό και μόνο μπορώ να κάνω.
Προσπαθώ να κοιτάξω και τις δύο πλευρές του νομίσματος, προσπαθώ να καταλάβω το γιατί και στις δύο περιπτώσεις. Μόνο αν είχα το τηλέφωνο του μέλους, αν γνώριζα κάποιο μέλος της οικογένειας της, αν ήξερα την ίδια θα μπορούσα να είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η αλήθεια και τότε να κυλήσει ένα πραγματικό μου δάκρυ για το πέρασμα στην άλλη όχθη του ανθρώπου που μέχρι χθες είχα δίπλα μου.
quote:
για να σου λυθεί τελικά η απορία για το πως μίλαγε στον άντρα της η κοπέλα ηταν στα Ισπανικά. Σας είπα πως δεν ήξερε καλά όχι πως δεν ήξερε καθόλου. Εγώ και ο cybermaster είχαμε ανταλάξει αρκετά e-mail με την κοπέλα αλλα δεν είχαμε προχορίσει στο σιμίο να πέρνει ο ένας τον άλλον τηλέφωνο ωστε να έχουμε πιο στενές επαφές. Δεν προλάβαμε καν. Στοιχεία υπήρχαν που να επιβεβαιώνει το συμβάν αλιός δεν θα άνοιγα το τόπικ.!!!!!
Αν και δεν διάβασα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν το γεγονός δε θα κάνω άλλες κρίσεις ή εικασίες.
No comment !!!
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΉΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΤΟ Ε-ΜΕΪΛ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ "S AGAPAW" ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ -ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ- ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ.
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΠΑΝΟΣ.
ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 16-17/10 ΚΑΙ 9/10 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΥΔΙΑ.
ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΪΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"