ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

xristosxatz60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
CYBERMASTERΜέλος
21/10/2004, 21:37:20
ΛΟΙΠΟΝ ΓΚΡΕΤΕΛ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΩ ΑΑΑΑΧ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

22/10/2004, 17:54:15
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΗΣ gretel ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....

ΕΝ ΤΕΛΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ?????

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ????

ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

CYBERMASTERΜέλος
22/10/2004, 21:53:13
quote:
ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η FOXYFREAK ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΦΑΡΣΑ???

------------------------

foxyfreakΜέλος
22/10/2004, 22:44:56
Αγαπητοι μου φίλοι,

Καταρχην θα ήθελα να πω σε όλους ότι το τοπικ δεν το ανοιξα για να περάσει η ώρα μου. Μιλάω πολύ σοβαρά. Εάν νομίζετε ότι πρόκιτε για φάρσα προβλημά σας. Εγώ ανακοίνωσα τα άσχημα νέα που έλαβα. Τώρα μακάρι να βγώ και ψέματα και να γυρίσει η κοπέλα στην όμορφη παρέα μας.

Φιλικά,
Foxyfreak

foxyfreakΜέλος
22/10/2004, 22:52:13
Αγαπητή μου gretel,

Πολύ ευγενικό και καλόκαρδο απο μέρους σου αυτό που έκανες. Μας δίνεις ελπίδες αλλα αυτό που σκεύτομαι είναι ότι μπορεί και να μην ήταν στην Κατερίνη όταν έγεινε το ατύχημα. Θα μου πεις μετά πως εκεί έκανε το γάμο της και το ξαίρω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Έστειλα e-mail και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά στο e-mail της ευχόμαι να το δεί κάποιος και να στείλει. Τι άλλο να πώ δεν ξαίρω.

CYBERMASTERΜέλος
22/10/2004, 23:20:11
TI NA ΠΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....!!!

------------------------

23/10/2004, 12:06:31
Η ``ξενιτιά`` δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους φάρσες.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Εψαξα και εγώ λεπτομερώς για τροχαία, και δεν βρήκα τίποτα.

Νομίζω οτι πρίν εκφράσουμε οτιδήποτε πρέπει να σιγουρευτούμε τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν μπορεί να εκφράζουμε συλλυπητήρια σε εναν ανθρωπο που είναι ζωνταντός , αλλά ούτε και να κάνουμε σχόλια και κρίσεις για κάποιον που δεν είναι πλέον σε αυτόν τον κόσμο ενώ στην πραγματικότητα είναι.

Εχω ενα κακό προαίσθημα οτι δεν είναι φάρσα.

endoramaΜέλος
23/10/2004, 19:21:52
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ενα θεμα με τιτλο τον θανατο της ξενιτιας

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
εχει πεθανει
ειναι φαρσα

δεν ειναι λιγο ηλιθιο να συζηταμε αν πεθανε ή οχι?
αν πεθανε γινομαστε ξεφτιλα που συζηταμε τετοια πραγματα

αν ειναι φαρσα οι συζητησεις αυτες ειναι η τροφη για γελιο του ανθρωπου που εστησε αυτη την παρασταση

οποτε
το να πει καποιος οτι πιστευω οτι πεθανε και θα πω δυο λογια δεν εχει και τιποτα το κωμικο

αλλα το να συζητας για το ποια ειναι η αληθεια και στις δυο περιπτωσεις μονο ξεφτιλα φερνει

αν ειναι φαρσα πιστευω οτι δημιουργηθηκε
οχι για τυχον τελευταια λογια

αλλα για την ελπιδα εναρξης τετοιων συζητησεων

τον νου σας

we'll all take turns
i'll get mine, too

foxyfreakΜέλος
24/10/2004, 08:41:04
Καλημέρα σε όλους

Δεν προκειτε για φάρσα παιδια μη με βγάλετε και ψέφτρα απο πάνω!!
εγώ αυτά τα νέα πήρα και σας τα έγραψα. Πιστέυω πως δεν υπάρχουν αλλες επιβεβαιώσεις.

Αγαπητέ cybermaster έχω κάποιο πρόβλημα με το e-mail μου μάλλον και δεν ξαίρω αν έστειλες κάτι.

φιλικά foxyfreak

demoΜέλος
24/10/2004, 09:25:27
quote:

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ενα θεμα με τιτλο τον θανατο της ξενιτιας
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
εχει πεθανει
ειναι φαρσα
δεν ειναι λιγο ηλιθιο να συζηταμε αν πεθανε ή οχι?
αν πεθανε γινομαστε ξεφτιλα που συζηταμε τετοια πραγματα

Είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟ να παρεκτρέπουμε την συζήτηση για το άν είναι φάρσα ή όχι το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός ... & τουλάχιστον όποιος έκανε την παρεκτροπή αυτή Καθήκον του θα ήταν να φέρει Αποδείξεις ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ!! Εγώ δέν αμφιβάλλω οτι είναι δυνατόν να έγινε φάρσα αλλά άν τελικά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ που είναι & το πιθανότερο είναι η χειρότερη ύβρη & Ασέβεια στην μνήμη της Ksenitias!!

24/10/2004, 11:01:06
Ωπα ! ένα λεπτό! καλή μου foxyfreak δεν νομίζω ότι κανένας αμφισβήτησε αυτά που κατέθεσες.... αυτή την πληροφορία είχες, αυτή και παρέθεσες και εν πάσει περιπτώσει ούτε εγώ πιστεύω ότι η ξενιτιά θα έκανε τέτοιου είδους φάρσα....

Δυστυχώς όμως πιστεύω ότι οι ψυχές των ανθρώπων κρύβουν και πολλές σκιές που μπορούν να οδηγήσουν σε πολλές αντίστοιχα σκοτεινές ενέργειες....

Να μην πω τώρα μια θεωρία που μου ήρθε στο μυαλό του γιατί κάποιος (ο οποιοσδήποτε) θα μπορούσε να στήσει ένα τέτοιο σκηνικό γιατί τότε πραγματικά αυτό θα ήταν ασέβεια....

Οσο του γιατί συζητάμε αυτό το ενδεχόμενο, ίσως γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ενός θανάτου.... και ακόμα γιατί είναι ακόμα δυσκολότερο να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ενός ψέμματος.....

Το τι πραγματικά έχει συμβεί πολύ αμφιβάλλω ότι θα βγει ποτέ στην επιφάνεια.....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

CYBERMASTERΜέλος
24/10/2004, 15:34:10
OK EΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 26 ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ

------------------------

24/10/2004, 15:42:49
ΣΥΝΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ gretel ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟ 9-10-2004 ΕΩΣ ΚΑΙ 19-10-2004 ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΦΤΗ ΓΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
<ΜΟΥ ΕΤΕΙΛΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΕΜΑΙΛ.> ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ foxyfreak Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΜΑΡΑΖΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΕΙΛ ΣΕ ΣΕΝΑ ? ΣΥΝΧΩΡΗΣΤΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

CYBERMASTERΜέλος
24/10/2004, 16:26:17
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΗΧΥΜΑΤΟΣ???

------------------------

24/10/2004, 19:34:30
quote:
Αγαπητοι μου φίλοι,

Καταρχην θα ήθελα να πω σε όλους ότι το τοπικ δεν το ανοιξα για να περάσει η ώρα μου. Μιλάω πολύ σοβαρά. Εάν νομίζετε ότι πρόκιτε για φάρσα προβλημά σας. Εγώ ανακοίνωσα τα άσχημα νέα που έλαβα. Τώρα μακάρι να βγώ και ψέματα και να γυρίσει η κοπέλα στην όμορφη παρέα μας

Φυσικά και δεν περνάει απο το μυαλό μας να εχει γίνει κάτι τέτοιο.

Βέβαια τα οσα αναφέρθηκαν προηγουμένως , γενικά με το email της κουνιάδας μας δίνουν ελπίδες για ....
Κάποιος.. εκμεταλεύτηκε την απουσία της ``ksenitias``.. και ή γνώριζε τους κωδικούς της ή κατάφερε και τους έσπασε και έκανε αυτή την φάρσα.
Είναι η μοναδική ελπίδα ωστε να είναι στη ζωή.
Βέβαια είναι κάπως .. δύσκολο να σπάσει τους κωδικούς , ιδίως τους κωδικούς των email .. ίσως ομως κάποιος να τους γνώριζε..
Αυτό είναι κάπως παρήγορο..

24/10/2004, 20:05:36
Νεκρή ή ζωντανή η "Ksenitia", όπου και να 'ναι,
θα 'χει ξεραθει στα γέλια μ' αυτα που γράφετε!

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
24/10/2004, 20:33:28
quote:
Νεκρή ή ζωντανή η "Ksenitia", όπου και να 'ναι,
θα 'χει ξεραθει στα γέλια μ' αυτα που γράφετε!

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι το αστείο .. γενικά στα οσα γράφονται.

25/10/2004, 01:05:14
Αγαπητέ μου, όταν βλέπω αυτη την υστερία συνωμοσιολογίας να βρίσκει εφαρμογή σ' ένα τέτοιο θέμα μόνο αστείο μπορώ να το βρω.
Στην αρχή το βρήκα τραγικό. Τώρα όσο πάει... μάλλον κωμικοτραγικό. Οχι το θέμα· τη συνωμοσιολογία.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
SouthselasΝέο Μέλος
25/10/2004, 01:46:04
Είχα διαβάσει απόψεις της Ksenitias σε διάφορα topics χωρίς να έχει τύχει να συζητήσω μαζί της. Διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του topic 'Έφυγε η Ksenitia' με επιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι και προχώρησα (με δισταγμό) στην ανάγνωση του topic ελπίζοντας στο καλύτερο. Δυστυχώς.............
Τέλος πάντων, ελπίζοντας πλέον στο να έχει γίνει κάποιο λάθος,
παραθέτω παρακάτω ένα, κατά κάποιο τρόπο, αισιόδοξο απόφθεγμα του JALLUDIN RUMI,μήπως και απαλυνθεί,κάπως, ο πόνος:

''Πέθανα σαν ορυκτό κι’ έγινα φυτό.

Πέθανα σαν φυτό και μεγάλωσα ζώο.

Πέθανα σαν ζώο και ήμουν άνθρωπος.

Γιατί να φοβηθώ σαν άφηνα πεθαίνοντας κάτι λιγότερο;''

25/10/2004, 09:31:55
quote:
όταν βλέπω αυτη την υστερία συνωμοσιολογίας να βρίσκει εφαρμογή σ' ένα τέτοιο θέμα μόνο αστείο μπορώ να το βρω.
Στην αρχή το βρήκα τραγικό. Τώρα όσο πάει... μάλλον κωμικοτραγικό. Οχι το θέμα· τη συνωμοσιολογία.

...ενώ η ταμπέλα της συνομωσιολογίας είναι καλύτερη?
...και γράφοντας για συνομωσιολογία δεν συμμετέχεις σ'αυτήν?
... ποιος ορίζει το τραγικό, το κωμικοτραγικό και το γελοίο?

έτσι λοιπόν είναι δύο που γελάνε τώρα με όσα γράφονται....
... ευχαριστούμε που σας διασκεδάσαμε, να περνάτε να σας φτιάχνουμε το κέφι...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"