- ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ρε πως πατε;; Κανα τσιπουρακι πινετε ;;
Φιλικα.....Κανενας
Εσύ τι πίνεις;

μπααααα....
καλημέρα![]()
![]()
![]()
Galadriel
υ.γ. μα το τι έχω βρει σ'αυτή την πόλη η γυναίκα επιτέλους...!

Άντε θα μου πεις αύριο τι πίνεις!

Την ωραιότερη...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Καλημέρα και σε σένα…
quote:
Μεταφορά >> ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Της θειά σου το μνι!!!!
Τραβα αλλου αμε δε σου αρεσει!!!
Καλημερα τζουφ!!!!!!!!
Ρεπάρω κουφαλεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!
Φιλικα......Κανενας!!
Βαρέθηκα να βλέπω όλα αυτά τα απενεργοποιημένα αστεράκια όταν ανοίγω το φόρουμ και προσπαθώ να τα κάνω αόρατα...
Αυτά
με πολλή αγάπη σε όλους εδώ και αλλού ανεξαιρέτως
margarita
Καλημέρα σᾶς συνοδοιπόροι μου τῆς ἐσωτερικῆς ἀναζήτησης βεβαίως κι ὡραίως...![]()
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Πάλι σε εξαφάνισαν φιλαράκι...ευτυχώς που κυκλοφορούν πολλά γύρω μας...
quote:
Ακτή Ελεφαντοστού: Στους οκτώ οι νεκροί από τα τοξικά απόβλητα
Σε οκτώ νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός των θυμάτων από την τοξική μόλυνση που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού, Αμπιτζάν, ένα μήνα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου λόγω της απόθεσης των αποβλήτων στην πόλη, ανακοίνωσε χθες Τρίτη το υπουργείο Υγείας της χώρας.Ιατρική βοήθεια έχουν ζητήσει τουλάχιστον 77.000 κάτοικοι της πόλης, δήλωσε ο Συμεών Ντα, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της χώρας.
Περίπου 528.000 λίτρα επικίνδυνων υγρών χημικών ξεφορτώθηκαν στην Αμπιτζάν την 19η Αυγούστου από το δεξαμενόπλοιο Probo Koala με σημαία Παναμά, της ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας Prime Marine Corporation, που είχε ναυλωθεί στην ολλανδική εταιρία Trafigura Beheer. Τα απόβλητα θάφτηκαν σε πάνω από 12 τοποθεσίες στην εξαιρετικά πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Το σκάνδαλο που ξέσπασε εξανάγκασε σε παραίτηση την κυβέρνησης του Τσαρλς Κόναν Μπάνι νωρίτερα αυτό το μήνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μια ποινική δίωξη ενώ η κυβέρνηση της Ακτής του Ελεφαντοστού έχει συστήσει δύο επιτροπές έρευνας για το θέμα. Έρευνα διεξάγουν επίσης και οι ολλανδικές αρχές.
Αυτο κι αν ήταν πλοιο φαντασμα!!!
Ολοι το ήξεραν κανενας δεν το εβλεπε!!!
Αντε καλημέρα!!!
Τζούφιοι(μην ξεχνιομαστε³!!!)
Φιλικά ΚΑΝΕΝΑΣ
Χαιρετώ τα μικρά αδελφάκια μου που πηγαινοέρχονται επάνω στα πεύκα που βρισκονται έξω απο το σπίτι μου γιατί σήμερα εξ αιτίας τους έχω ένα τεράστιο συμπαντικό χαμόγελο...

Πως πατε ρε κουφαλίτσες; Σας ελειψα;
Εμενα καθόλου!!!
Αυτα για σήμερα!
Καλημερα κουφιοι!
Φιλικα ΚΑΝΕΝΑΣ.