- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Εντυπωσιακο και κατα καποιο τροπο ανατριχιαστικο.
Συμφωνω με τον Jegudiel
Δε νομιζω πως επροκειτο για αστρικη προβολη.
Βεβαια εσυ μονο γνωριζεις τι ακριβως εζησες εκεινη την ωρα.
Κατα καποιο τροπο για σενα λογω της ισχυρης συνδεσης που ειχες με τη γιαγια σου και κεινη με σενα, ειχε ανοιξει ενα παραθυρο στο χωρο στον τοτε παροντα χρονο και εσυ "εβλεπες" μεσα απο αυτο το παραθυρο οτι συνεβαινε εν εξελιξει.
Αυτο το "ονειρικο παραθυρο" ειχε μεγαλυτερη ευαισθησια πιανοντας λεπτοτερες κινησεις οπως εκεινη της αλλης γυναικας που ειδες.
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
Το γεγονος οτι καποιες στιγμες νιωθουμε εντονα την επιθυμια να κοιμηθουμε ακομα και οταν δεν ειμαστε κουρασμενοι,δεν ειναι τυχαιο...Σημαινει οτι υπαρχει κατι που πρεπει να κανουμε στο αστρικο ή να βοηθησουμε καποιον ή κατι αλλο..Καποιες φορες το θυμομαστε σαν ονειρο και καποιες δεν το θυμομαστε αλλα αισθανομαστε ιδιαιτερα κουρασμενοι οταν ξυπνήσουμε..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑ Μ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑ..... Ο ΦΙΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ(Κ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΨΥ6ΧΗ ΕΝΝΟΩ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ...) Κ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΡΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ.. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ....... ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΦΙΛΕ ΑΛΕΧ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.... ΞΕΡΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ...
mi
quote:
mia12:ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.......
(τα bold δικά μου)
mia12 καλώς ήρθες στα forums του esoterica.gr .
Λες παραπάνω οτι θέλεις να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι, χωρίς να σε βλέπουν κτλ κτλ ...
Φοβάμαι οτι κάποιο λάθος κάνεις,
ή δεν στα έχουν πει καλά
ή δεν τα εχεις καταλάβει καλά ...
Η αστρική προβολή , είναι αυτό ακριβώς που λένε οι λέξεις
προβολή - στον αστρικό κόσμο
ο οποιος βρίσκεται στον ίδιο χώρο που βρίσκεται και ο φυσικός υλικός κόσμος.
Δεν μιλάμε για κάποιον συγκεκριμένο χώρο,
αλλά για ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης.
Δεν πηγαίνουμε* πουθενά, απλώς έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε μια διαφορετική πλευρά της πραγματικότητας.
Βλέπουμε περισσότερο την ενεργειακή φύση ,
γι' αυτό κι "εκεί"
(όπως οι πνευματικές και οι εσωτερικές παραδόσεις αποδέχονται)
θα "αντιμετωπίσουμε" την ύπαρξη άλλων αστρικών οντοτήτων
μια και σε αυτού του τύπου εξωσωματικές εμπειρίες βλέπουμε περισσότερο την ενεργειακή φύση των ανθρώπων και των αντικειμένων .
*Ολα αυτά στην πρώτη φάση αυτής της "εμπειρίας" ,
έχει και συνέχεια ....αλλά καλό είναι να πας βήμα βήμα
γιατί το "παρακατω" έχει μεγάλη δόση εσωτερισμού ...
Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν πρέπει να επικεντρώσεις,
(την όποια προσπάθεια καταβάλεις) για να περιέλθεις σε αυτή την κατάσταση
για να "κατασκοπεύεις" ανθρώπους ,
αυτό είναι από άλλο έργο ... "Ο Αόρατος Άνθρωπος" ίσως ? ![]()

mi
quote:Μάλλον είναι λίγο ατυχής η ορολογία που χρησιμοποιεί ο φίλος σου... Στην αστρική προβολή απλά χρησιμοποιείς το αστρικό σώμα. Δεν έχει να κάνει με την ψυχή. Αλλά μπορεί να στο είπε έτσι για να σου γίνει πιο κατανοητό.
Ο ΦΙΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ(Κ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΨΥ6ΧΗ ΕΝΝΟΩ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
quote:
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΡΩΤΑ??????
ομολογώ πως όχι ...
ασε που είμαι και σίγουρος (!) οτι δεν θέλω και να μάθω
είχα ήδη μια πολύ δύσκολη μέρα
νομίζω φτάνει για σήμερα ![]()

quote:
mia12 - Απεστάλη: 05/01/2012, 21:11:08ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ
Πάντως mia12, το να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι χωρίς να σε βλέπουν εκείνοι, παραπέμπει σε μια άλλη "παραψυχολογική" δύναμη, την εξ' αποστάσεως όραση.
Μεταφράζω από το σχετικό άρθρο της αγγλικής wikipedia:
ΕΞ' αποστάσεως όραση είναι η πρακτική της αναζήτησης εντυπώσεων σχετικά με έναν μακρινό ή αθέατο στόχο με τη χρήση παραφυσικών μέσων, συγκεκριμένα, εξωαισθητήριας αντίληψης (ESP) ή "αίσθησης με το νου".
Έχουν διεξαχθεί επιστημονικές έρευνες και παρόλο που κάποια προγενέστερα, λιγότερο πολύπλοκα πειράματα, είχαν παράγει θετικά αποτελέσματα, κανένα από τα σύγχρονα πειράματα δεν κατέληξε με τέτοια αποτελέσματα όταν οι έρευνες έγιναν σε κατάλληλα ελεγχόμενες συνθήκες. Η επιστημονική κοινότητα απορρίπτει την εξ' αποστάσεως όραση λόγω της απουσίας μιας βάσης στοιχείων, την απουσία μιας θεωρίας που θα μπορούσε να την εξηγήσει και την έλλειψη πειραματικών τεχνικών που θα μπορούσαν να παρέχουν αξιόπιστα θετικά αποτελέσματα. Θεωρείται επίσης, ως ψευδοεπιστήμη.
Τυπικά, ένας εξ' αποστάσεως θεατής αναμένεται να δίνει πληροφορίες σχετικά με ένα αντικείμενο που είναι κρυφό από τη φυσική όραση και διαχωρίζεται από κάποια απόσταση. Ο όρος εισήχθη από τον παραψυχολόγο Russell Targ και τον Harold Puthoff. [...]
Όπως φαίνεται από τις πληροφορίες που παρέθεσα, δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο να πετύχει κανείς την παραψυχολογική αυτή δύναμη, αν υποθέσουμε κιόλας ότι είναι κάτι το εφικτό. Φαντάσου λοιπόν τώρα mia12, αν είναι μια φορά δύσκολο να προβάλλει κανείς την "όρασή" του σε κάποιο μέρος και να δει ένα μόνο άγνωστο αντικείμενο από το μέρος αυτό, πόσο πιο δύσκολο είναι να κάνει κανονική "κατασκοπεία"!
Υπάρχουν και επιστημονικοί λόγοι για τους οποίους είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, πώς είναι δυνατόν να βλέπει κανείς τον συνήθως αισθητό κόσμο χωρίς το σύνηθες οπτικό όργανό του: βλέπουμε χάρη στα φωτόνια που αντανακλούνται από τα αντικείμενα και ερεθίζουν τον αμφιβληστροειδή μας, δημιουργώντας πληροφορία η οποία κωδικοποιείται, επεξεργάζεται, ολοκληρώνεται και μετατρέπεται σε αντίληψη μέσα στον εγκέφαλό μας. Υπάρχει πάντως η αρχική πηγή της αντίληψής μας, που είναι τα φωτόνια. Εάν κάποιος έχει κλειστά τα μάτια και "περιδιαβαίνει" π.χ. στη διπλανή πολυκατοικεία, με ποιον τρόπο έρχεται σε οπτική επαφή με τη σκηνή που εξελίσσεται μπροστά του;

Μαζικό πείραμα παραψυχολογίας στο Twitter
Για πρώτη φορά ένα επιστημονικό πείραμα, στον τομέα της παραψυχολογίας, πρόκειται να διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω της όλο και πιο δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Βρετανοί ειδικοί, υπό τον καθηγητή ψυχολογίας Ρίτσαρντ Γουάιζμαν, του πανεπιστημίου του Χερτφορντσάιρ, έναν από τους πιο γνωστούς ειδικούς διεθνώς σε θέματα παραψυχολογίας, θα μελετήσουν το φαινόμενο της «εξ αποστάσεως όρασης», δηλαδή της ικανότητας που ισχυρίζονται ότι έχουν μερικοί άνθρωποι να εντοπίζουν και να ξεχωρίζουν μια τοποθεσία καθαρά με το νου τους.
Μέλη του κοινού, όλη αυτή την εβδομάδα, θα κληθούν να στείλουν στο Twitter τις εντυπώσεις τους για ένα τυχαία διαλεγμένο σημείο στη Βρετανία, το οποίο θα επισκεφθεί ο ερευνητής. Το κοινό στη συνέχεια θα ψηφίσει για το ποια από τις πέντε φωτογραφίες που θα αναρτηθούν σε μια ιστοσελίδα, δείχνει που ακριβώς στεκόταν στην πραγματικότητα ο ερευνητής.
Το πείραμα θα επαναληφθεί τέσσερις φορές, με οπτικά διαφορετικές τοποθεσίες κάθε φορά, σύμφωνα με τη Daily Telegraph και το New Scientist (το γνωστό βρετανικό επιστημονικό περιοδικό συνεργάζεται για το πείραμα). Αν στο τέλος του πειράματος οι ψήφοι σωστά επισημάνουν τουλάχιστον τρεις τοποθεσίες-στόχους, θα αποδειχτεί ότι υπάρχει υπερ-αισθητική αντίληψη (ESP).
.......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ (ENET.gr)
Ο RichardWiseman που έκανε το πείραμα δημοσιεύει τα αποτελέσματα εδώ:
Twitter Experiment – Results!
Δυστυχώς, υπήρξε παταγώδης αποτυχία...
Ενδεικτικά κάποια αποτελέσματα από το πείραμα ήταν τα εξής:
Στη διαδικασία του πειράματος συμπεριλαμβανόταν να ανεβάσει ο ερευνητής σε ένα διαδικτυακό τόπο πέντε φωτογραφίες, μια εκ των οποίων ήταν η σωστή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν. Στη συνέχεια, οι ακόλουθοί του στο twitter θα έπρεπε να ψηφίσουν για το ποιά από τις 5 τοποθεσίες πίστευαν ότι βρίσκεται. Η τοποθεσία που θα λάμβανε τις περισσότερες ψήφους θα θεωρούνταν ως η τοποθεσία που κρίθηκε από το κοινό. Ο Wiseman έκανε το παραπάνω για 4 τοποθεσίες. Στην πρώτη, κοιτούσε ένα εντυπωσιακό μοντέρνο κτίριο αλλά το κοινό ψήφισε μια τοποθεσία με δέντρα. Στη δεύτερη βρισκόταν στη μέση μιας παιδικής χαράς αλλά ψηφίστηκαν κάποιες σκάλες. Στην τρίτη που βρισκόταν κάτω από ένα ασυνήθιστο κάλυμμα το κοινό ψήφισε ένα νεκροταφείο και στην τελευταία βρισκόταν δίπλα σε ένα κόκκινο ταχυδρομικό κουτί, αλλά ψηφίστηκε ότι βρισκόταν στις όχθες ενός καναλιού...
Το παραπάνω πείραμα βέβαια, δεν αποκλείει ότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι άλλο ως πειραματική διαδικασία που να βγάλει διαφορετικά αποτελέσματα. Ένα πράγμα είναι η διεξαγωγή ενός πειράματος κι ένα άλλο η ερμηνεία του...

quote:
ΓΕΙΑ Σ ΑΛΕΧ 22 ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ!!!!!!ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ...... ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ.. ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΟ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.... ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Π.Χ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.... ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΥΑ Π.Χ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣςΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΗΔΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ.., ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ.. ΕΔΟ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Μ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ Μ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΤΟ ΔΙΝΕΙ!!!! 20 ΕΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ Κ ΤΟΡΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ Μ ΛΕΝΕ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑ Μ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑ..... Ο ΦΙΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ(Κ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΨΥ6ΧΗ ΕΝΝΟΩ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ...) Κ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΡΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ.. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ....... ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΦΙΛΕ ΑΛΕΧ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.... ΞΕΡΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ...
Γεια σου φίλη mia12
.
Η αστρική προβολή είναι μια μεγάλη δύναμη και για να μπορείς να την πετύχεις θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείς την αναλογη ευθύνη,εκτός βέβαια του οτι πρέπει και να πείσεις το υποσυνείδητο σου για να το πετύχει.
Η κατασκοπεία των άλλων ανθρώπων είναι ενα χαρακτηριστικό της μαύρης μαγείας.Κάνοντάς το αυτό,ουσιαστικά το μόνο που καταφέρνεις είναι πηγαίνεις πίσω στην εξέλιξη,δημιουργείς κάρμα που πρέπει να ξεπληρώσεις αργότερα και επίσης χαμηλώνεις τις δονήσεις σου,πράγμα που μπορεί να σε κάνει να αποτυχάνεις σε ότι και αν προσπαθείς και γενικά να είσαι δυστηχισμένο άτομο.
Στα λέω όλα αυτά περιληπτικά για να ξέρεις πάνω κάτω τί να περιμένεις αν κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι.Εχεις την ελεύθερη βούληση να τα κάνεις,και όταν αργότερα εμφανιστούν οι συνέπειες μπροστά σου,τότε θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις και το λάθος σου.
--------------------------------------------------
Αμαλία αν θές την γνώμη μου για αυτά τα πειράματα που αποδεικνύουν οτι η παραψυχολογία είναι ψευδοεπιστήμη στην ουσία,να σου πώ οτι προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου.
Ξέρουν καλά τους μηχανισμούς της δημιουργίας και της εκδήλωσης της πραγματικότητας στο time matrix που ζούμε.Ξέρουν καλά οτι αυτό που σκέφτεται, αισθάνεται και πιστεύει η πλειοψηφία της ανθρωπότητας,αυτό ακριβώς εμφανίζεται.Αρα δεν τους συμφέρει να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει.Αν όλοι οι ανθρωποι ήξεραν για το τί είναι ικανοί να κάνουν στην πραγματικότητα,τότε bye bye free food
.
Στο λέω απλά για να το έχεις υπόψιν σου,δεν ισχυρίζομαι οτι οι ερεύνες που μας έφερες λένε ψέματα.
Edited by - alex22 on 06/01/2012 10:17:24
Ξέρουμε που και τι ώρα, ή δεν διάβασα καλά κάτι;
Αντε να γνωρίσω και την Brie!
Ελπίζω να μην μου κρατάς κακία καλή μου...
...κι αν δεν θυμάσαι το γιατί, θα ήταν ακόμη καλλίτερα.![]()
Θένκς ΠΥΘΑGORAS!![]()
Ενιγουέι, θα προσπαθήσω να παρεβρεθώ στο event.
Καλές δουλειές, προς το παρόν![]()

λεπτομερειες απο βδομαδα παιδια
τωρα γραφουμε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κειμενα που θα εκφωνησουμε οι συγγραφεις ![]()

quote:φιλε Θαναση ευχαριστω!
ελπιζω να κατορθωσεις ναρθεις στην ληστοσυμμοριτικη βιβλιοπαρουσιαση
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Ωραιο ακουγεται!!!!
Γιαννη δεν θελω να χασω ενα τετοιο γεγονος....
Ευκαιρια να δω και τον Τασο που εχω κατι χρονια να τον συναντησω...
Η αφισα ειναι απαιχτη ποιος την δημιουργησε;
Θανασης
Πανειος
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..
quote:Ωραιο ακουγεται!!!!
Θανασης
ΠανειοςΟ μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..
θα περασουμε καλα αδελφε!
θα χαρω πολυ αν ερθεις!!! (κρατα και κανα βιβλιο σου, να το κανουμε τριπλη παρουσιαση)
ΥΓ. την αφισα την εφτιαξε η αφεντομουτσουναρα μου με ο,τι βρηκε προχειρο ![]()

quote:quote:Ωραιο ακουγεται!!!!
Θανασης
ΠανειοςΟ μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..
θα περασουμε καλα αδελφε!θα χαρω πολυ αν ερθεις!!! (κρατα και κανα βιβλιο σου, να το κανουμε τριπλη παρουσιαση)
ΥΓ. την αφισα την εφτιαξε η αφεντομουτσουναρα μου με ο,τι βρηκε προχειρο
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Λές να το κανουμε τριπλή παρουσίαση ;
Καλό ακούγεται και αυτό...!!!
Γιάννη εχεις πεί την ωρα που θα γίνει η συνάντηση;
quote:πάνειος
Λές να το κανουμε τριπλή παρουσίαση ;
Καλό ακούγεται και αυτό...!!!
Γιάννη εχεις πεί την ωρα που θα γίνει η συνάντηση;
μ εφτιαξες - δεν μπορω να βαλω θαυμαστικα ή παρενθεσεις γιατι ταφτυσε το πληκτρο σιφτ μου... - οποιος μαυρος μαγος ευθυνεται γι αυτο, να του κολλησει το αλτ κοντρολ ντιλιτ ![]()
η ωρα ειναι κατι σχετικιστικο... ![]()
λεμε με τον νταβελη να ανεβουμε απο την προηγουμενη και να διανυκτερευσουμε εκει ετοιμαζοντας τον χωρο
αρα οποιος θελει ερχεται απο νωρις
για τους υπολοιπους 12 με 1 το μεσημερι καλα ειναι νομιζω - να χορτασουν υπνο
θα φτιαξουμε και χαρτη μεχρι τοτε
νασαι καλα φιλε - θα σε παρω και τηλεφωνο

κυριες και κυριοι, τουριστς εντ φρεντς, με μεγαλη χαρα σας αναφερω οτι η παρουσιαση θα ειναι τριπλη τελικα
θα συμμετεχει - και μας τιμα η παρουσια του - και ο φιλος Θανασης Ξανθοπουλος, με το βιβλιο του Αδηλη Ελλαδα
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8621
χαιρεσθε

Με την αποδοχή σου βέβαια, καθώς και των υπολοίπων.
Για να μην δημιουργούνται λοιπόν προκαταλήψεις στην (πιθανή) γνωριμία μας, δηλαδή του τύπου "Α! Αυτός είναι ο τάδε που λέει αυτά, κλπ" και ακολουθεί (πιθανώς) η ανάλογη (πακέτο) αντιμετώπιση κι επειδής προτιμώ να μην ξέρω τι με περιμένει στην γωνία, προτείνω να μην συστηθούμε στην αρχή με το ψευδώνυμό μας, αλλά με το (όποιο) βαφτιστικό.
Τουλάχιστον όσοι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Θα ρίξουμε βέβαια και τα ψευδώνυμά μας κάποια ώρα, αλλά όχι στην αρχή.
Για λίγο μυστήριο ρε γαμώτο!
Εννοείται ότι δεν είναι απαραίτητο ν' απαντήσετε...![]()
...και φυσικά μπορείτε απλώς να με γειώσετε!![]()
quote:Αίολος
προτείνω να μην συστηθούμε στην αρχή με το ψευδώνυμό μας, αλλά με το (όποιο) βαφτιστικό.
Τουλάχιστον όσοι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Θα ρίξουμε βέβαια και τα ψευδώνυμά μας κάποια ώρα, αλλά όχι στην αρχή.
εισαι στο πνευμα μου Αιολε...
εγω θα τονε θαβω αυτον τον τζονιταδε ![]()
quote:Για λίγο μυστήριο ρε γαμώτο!
για λιγο γελιο ρε γαμωτο, θαλεγα ![]()