ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

gianipseftis80 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
29/09/2006, 15:09:04
Άψογο σε βρίσκω Γιάννη μας!
Και με καλές προοπτικές...

Τα λέμε εκ του σύνεγγυς. <--(καλό;)

Brie BoyΜέλος
29/09/2006, 22:22:00
Αυτός ο χάρτης Γιάννη μου, εμένα θα μου χρειαστεί σίγουρα. Πάσχω από παντελή έλλειψη προσανατολισμού, και τελευταία φορά που προσπάθησα να ανέβω μόνη μου στην σπηλιά, ψιλοκόλλησε το αυτοκίνητο στις λάσπες σε έναν κόκκινο χωματόδρομο και φοβήθηκα να συνεχίσω...

Ανεβάστε τον χάρτη, αλλιώς θα σας πρήξω στα τηλέφωνα

Ερώτηση: Απ'ότι πήρε το μάτι μου, ο Βριλ σταμάτησε να γράφει στο esoterica. Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει ότι δεν θα είναι και στην παρουσίαση.. Ε, Κάκιστε;

02/10/2006, 23:23:09
quote:
προτείνω να μην συστηθούμε στην αρχή με το ψευδώνυμό μας, αλλά με το (όποιο) βαφτιστικό.
Τουλάχιστον όσοι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Θα ρίξουμε βέβαια και τα ψευδώνυμά μας κάποια ώρα, αλλά όχι στην αρχή.

Εγώ να προτείνω κάτι άλλο?
Λέω να προαποφασίσουμε, τουλάχιστον όσοι γνωριζόμαστε, να "αλλάξουμε" nicknames και να "θολώσουμε" τα νερά τελείως!

Να λέμε πχ, ότι εγώ είμαι ο Αίολος
ο Αίολος να λέει ότι είναι ο Τζώνυ
ο Τζώνυ να λέει ότι είναι ο Πυθαγόρας ,κ.ο.κ.

Εκεί να δείτε γέλιο!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

03/10/2006, 13:05:28
σορυ λαθος

Edited by - jonniebegood on 03/10/2006 13:39:42

03/10/2006, 13:34:43

ο χαρτης επιτελους

ανεβαινουμε την λεωφορο Πεντελης και φτανουμε στην πλατεια παλιας Πεντελης - η πλατεια με τα σουβλιστα αρνια

κανοντας τον μισο γυρο της, συνανταμε ταμπελα που λεει προς Νεα Μακρη και στριβουμε δεξια

ειναι ο δρομος που παει για Αγιο Πετρο, Νεα Μακρη και Μαραθωνα

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/fumito/29931/548942

στα μισα της αποστασης μεχρι τον Αγιο Πετρο, υπαρχει ενα κομματι του δρομου που ειναι ευθεια και οριζοντιο - ο παλιος καλος γνωστος "αντιβαρυτικος δρομος"

στην ακρη του θα δειτε στα αριστερα σας ενα ξυλινο κτισμα και τα δεντρα της πηγης

απο εκει ξεκινα ενας χωματοδρομος, λοξα και σε αντιθετη κατευθυνση απο την ασφαλτο - ειναι ο δρομος προς τους Αγιους Ασωματους

*

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/fumito/29931/548943

εδω φαινεται ο χωματοδρομος και η ασφαλτος

*

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/fumito/29931/548944

ο δρομος δεν εχει διασταυρωσεις, μεχρι που συναντατε μια στροφη αριστερα κατω - ειναι κατηφορα

εκει στριβετε

*

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/fumito/29931/548945

εδω διακρινεται η στροφη αριστερα που λεγαμε και ενα πλατωμα που θα συναντησετε κατοπιν

ο δρομος συνεχιζει προς τα δεξια οπως δειχνει η φωτογραφια

*

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/fumito/29931/548946

και εδω βλεπετε και την στροφη και το πλατωμα και τους Ασωματους

*

για οσους ακομη αμφιβαλουν για το αν θα χαθουν, θα βαλουμε σημαδια στην στροφη και στο πλατωμα

για οσους ειναι σιγουροι οτι θα χαθουν, θα υπαρχει καποιος στην πηγη του "αντιβαρυτικου" δρομου απο τις 12 μεχρι τις 12.30 να σας περιμενει

για οσους χαθουνε υπαρχει το τηλεφωνο εκτακτης αναγκης 6975824780

ΥΓ. αν εχετε καποιες προτιμησεις στα ποτα ή στο μεζε, φερτε τις ελευθερα

φυσικα θα υπαρχει φωτια στο τζακι

ναστε καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

05/10/2006, 03:50:47

να σας πω (οσοι εχετε σκοπο να ερθετε), δεν πιστευω να σας αναστειλει ο καιρος αν βρεχει?

ισα ισα που θαναι καλυτερα!

οι Ασωματοι ειναι υπεροχοι με κακοκαιρια!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

05/10/2006, 20:03:28
Και μεχρι να περάσουν οι μέρες και λόγω της επικαιρότητας, δώστε βάση παρακάτω:

Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «ΝΕ.ΠΟ», η «Νέα Πολιτική».
.
.
.
.
Διαβάστε τώρα από κάτω προς τα πάνω. Αρχίζοντας από την τελευταία γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.

Για γέλια ή για κλάματα;
Λέτε να είναι έτσι ρε παιδιά;;;

05/10/2006, 20:09:56
Η βρόχα που πέφτει ράϊ θρού τελεία παύλα και κάτι πσιλά, είναι το στοιχείο μου Τζόνυ μας.
Μόνο με χιόνια δεν θα έρθω!
06/10/2006, 07:53:57
Χαχα!
Φίλε Αίολε, είχα διαβάσει κι αλλού αυτό το κειμενάκι που παρέθεσες κι είχα ρίξει γέλιο!

In anticipation of my resurrection...

07/10/2006, 18:59:23
Χεχεχε...
Μου το έστειλε μια φίλη πριν μερικές ημέρες και εκτός από το γέλιο που έριξα με την πρώτη ματιά, ακόμα γελάω γιατί περιγράφει την σημερινή πραγματικότητα!
21/01/2006, 01:47:58
φιλε open mind

Για να ισχυριστεί κάποιος ότι ειδε UFO και οχι κάτι άλλο που να αναγάγεται στις λογικές απαντησεις(μετεωρολογικα μπαλονια, φωτα αεροπλανων κτλ) θα πρέπει να ειναι σιγουρος οτι αυτο που ειδε δεν ηταν κατι απο τις λογικές εξηγησεις. Πως μπορεί λοιπον κάποιος να ειναι σιγουρος για το τι ειδε οταν αυτο διαρκει μερικα δευτερολεπτα?? Ασε που οταν δεις κατι που εξαρχης σου φαντάζει δυσνοητο και παραξενο, λογικο ειναι να ξαφνιάζεσαι και να μην εχεις την ψυχραιμια να το αξιολογησεις σωστα. Και τι εννοεις οταν λες οτι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν εξηγούνται? Δεν μπορούν να εξηγηθούν απο τους αυτοπτες μάρτυρες προφανως διοτι πουθενα δεν υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ χειροπιαστές για την υπαρξη UFO! Και το ότι ο μαρτυρας δεν μπορει να εξηγησει κατι δεν σημαινει οτι υπάρχει το φαινομενο που ισχυρίζεται.

Περα απο αυτό ομως φιλε open mind θα σου πω και κατι γενικοτερο. Για ποιο λογο θεωρεις αληθειες τα οσα ακους απο ατομα που ουτε γνωριζεις σε ενα forum? Επειδη βγηκαν μερικά ατομα και ειπαν μια ιστορία εσυ αυτοματα το λαμβανεις σαν αντικειμενικη πραγματικοτητα? Στα forum που η επικοινωνια ειναι απρόσωπη ο καθένας δεν ξερεις τι μπορει να ειναι και τι σκοπους εχει. Μπορει ο άλλος να μπαίνει απλά για να κάνει την πλακα του και να σου αναφέρει ενα σωρο περιεργες ιστοριες. Η ευκολια του ιντερνετ σου επιτρέπει να βγάλεις το άχτι σου και τις φαντασιώσεις σου. Αν εγώ μπω αύριο με άλλο ψευδονυμο, ανφερω ότι ειδα εναν ιπτάμενο μουσακά στον ουρανο της Γλυφαδας ή και οτι ειδα πράσινους καλικατζαρους στην αυλή του εξοχικού μου και μετα βγουν και αλλοι 2-3 και αναφερουν παρομοια περιστατικά, αυτο για σενα σημαινει οτι οι μαρτυριες ειναι αξιοπιστες και οτι οντως υπάρχουν αυτά τα πράγματα? Υπάρχει φιλε open mind μια κατηγορια ανθρώπων που λεγονται ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ ή και ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ. Πάρε για παραδειγμα εκείνον τον τυπά που την ώρα που πέθαιναν οι επιβάτες στο αεροπλάνο της HELIOS αυτος εστειλε στις αρχες μηνυμα οτι βρισκεται μεσα στο αεροπλάνο...μήνυμα που αποδείχτηκε μουφα και αν θυμάμαι καλα τον συνέλαβαν τον συγκεκριμενο τυπο μετα. Ριξε ενα σερφαρισμα φιλε open mind στο διαδύκτιο. Ειναι ολοι τους εκει!UFOλογοι, Αποκρυφιστές, Σαηεντολογοι, Χαρτομαντεις, Αρχαιολαγνοι, Φονταμεταλιστες, Νεκροφιλοι, Μυστικιστες, Κτηνοβάτες, Παιδεραστες, Καννιβαλοι, Τσαρλατανοι,Κομπογιανιτες ψευτογιατροι, Ψευτοπροφητες και ενα σωρο άλλοι... Η παρανοια απλώνεται μεσα στο διαδύκτιο φιλε open mind.
Και προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξήγησης αυτά που λέω δεν σημαινει οτι αφορούν ντε και καλά ατομα εδω μεσα που ισχυρίζονται οτι ειδαν UFO η λένε διαφορες περιεργες ιστοριες. Μπορει οντως να ειδαν κατι που ομως λογω συγκυριών και έλλειψης καποιων γνώσεων να μην μπορεσαν να το εξηγησουν και να παραξενευτηκαν. Αυτο που συνιστώ ειναι να μην αποδεχεσαι οτιδηποτε ακούς και διαβάζεις μεσω net και forums οπου μπορεί να μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι...Φιλικα...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

21/01/2006, 01:55:04
Α...και αυτο που λες για τον Αστροναυτη...δεν γνωριζω ποια περιπτωση λες. Εγω θα σου πω οτι εδω και δεκαετιες που στελνονται αποστολες και αστροναυτες στο διάστημα δεν αναφερθηκε τιποτα περιεργο εκ μερους τους για UFO. Ουτε, οπως ειπα και πριν, απο αστρονομους που μελετουν ωρες ολοκληρες τους ουρανούς. Ας μην στεκοκμαστε σε μεμονομενες μαρτυριες που δεν ειναι και τοσο αξιοπιστες. Εκτος αν πιστευουμε οτι υπάρχουν συνομωσιες και μας τα κρυβουν τα σκοτεινα κεντρα της νεας ταξης πραγματων(εδω γελάμε)...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

necro-FieraΝέο Μέλος
21/01/2006, 02:54:57
σωστή η άποψη σου Agnostic για την εγκυρότητα μίας άποψη που διαβάζεις σε ένα τοπίο οπωσδήποτε αλλά δεν είναι τόσο σωστό κατά την γνώμη μου να καίμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά γιατί αν είναι έτσι γιατί δεν θα έπρεπε καν να είμαστε γραμμένη σε αυτό-α τα φόρουμ και απλά όταν δεν είχαμε τη να κάναμε να μπαίναμε και να γελάσουμε αυτά
τη γνώση μπορείς να την βρεις παντού και από αυτά που γράφεις φαίνεσαι ένα ψαγμένο και φυσιολογικό άτομο που τα αμφισβητεί όλα καλό είναι αυτό αλλά όχι και να τα απορρίπτεις
κάτι σαν την επιστήμη που απορρίπτει οτιδήποτε δεν εντάσσεται στους φυσικούς νόμους που μέχρι τώρα έχει ανακάλυψη πως θα ανακάλυψη καινούρια πράγματα από τι στιγμή που τα έχει απόρριψε πριν ακόμα τα ψάξει αυτό για το γέλιο σου για της τη συνομωσιολογια που λες δεν ξέρω κατά πόσο το έχεις ψάξει και δεν μιλάω για λιακοπουλικα βιβλία αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τπτ και έτσι λίγο πιο ανοιχτοί σε αυτά τα θέματα...

i don't fear anything exept my self...

21/01/2006, 12:07:56
Agnostic ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΑΣΕΩΝ ΑΤΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΥ
ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ,ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ,ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ .
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ necro-Fiera ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ .
ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΕΔΩ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ.
http://english.pravda.ru/science/19/94/378/13760_astronaut.html
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΗΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ
ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΤ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗΝ
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΛΑ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο necro-Fiera.
21/01/2006, 14:37:26
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ

Φίλε Open Mind πιστεύω ότι δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε πότε λέει ψέματα κάποιος (δε μιλάμε βέβαια για αρλούμπες) γιατί δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι έχει κάνει σωστή εκτίμηση του φαινομένου που είδε ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το είδε ή αν όντως είδε κάτι και δε το φαντάστηκε.

quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ,ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ,ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

Έχω εδώ μια απορία , από τις τόσες χιλιάδες ενδείξεις και μαρτυρίες ,δε θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που έχουν δει ΑΤΙΑ απ' αυτούς που δεν έχουν ;

Πιστεύω ότι κάτι πρέπει να υπάρχει αλλά όχι όμως όπως το φανταζόμαστε και με αυτή τη μορφή και όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα

quote:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ necro-Fiera ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ .
ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Και εγώ μαζί σας

quote:
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΗΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ
ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ.

Και εδώ δε θα με βρεις αντίθετο.

ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος

21/01/2006, 17:27:54
quote:
Φίλε Open Mind πιστεύω ότι δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε πότε λέει ψέματα κάποιος (δε μιλάμε βέβαια για αρλούμπες) γιατί δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι έχει κάνει σωστή εκτίμηση του φαινομένου που είδε ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το είδε ή αν όντως είδε κάτι και δε το φαντάστηκε.

ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΕΥΣΤΡΑΤΙΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

quote:

Έχω εδώ μια απορία , από τις τόσες χιλιάδες ενδείξεις και μαρτυρίες ,δε θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που έχουν δει ΑΤΙΑ απ' αυτούς που δεν έχουν ;

Πιστεύω ότι κάτι πρέπει να υπάρχει αλλά όχι όμως όπως το φανταζόμαστε και με αυτή τη μορφή και όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΤΙΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΔΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ
ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ .
21/01/2006, 21:09:06
Open mind,
Το θέμα της οπτικής ή άλλης επιβαιβέωσης ΑΤΙΑ είναι κάτι παρα πάνω από μεγάλο θέμα (όπως και αυτό των απαγωγών, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το αναπτύξουμε εδώ μέσα;
geoxΜέλος
21/01/2006, 21:29:56
Να συμπληρώσω το εξής.
Ο λόγος που άνοιξα το τόπικ ήταν η προσωπική μου περιέργεια για το αν θα βρίσκονταν παρόμοιες περιγραφές με αυτό που είχα δει εγώ κάτι που επί χρόνια δεν είχα την δυνατότητα να διερευνήσω.

Υπενθυμίζω ότι την επομένη της νύχτας που είδα το περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο υπήρχε δημοσιευμένο στην εφημερίδα "τα νεα" άρθρο που αναφερόταν σε δεκάδες τηλεφωνήματα που είχαν γίνει για τον ίδιο λόγο.

Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το απόκομα είμαι περίεργος να μάθω μήπως κάποιος που ασχολείται περισσότερο με τέτοια θέματα το έχει στην κατοχή του.

zakorasΝέο Μέλος
21/01/2006, 21:32:00
Πρέπει να είναι κάποιος ΑΞΙΟΣ για να πιστέψει στην αλήθεια...
Και δεν πρέπει να είναι άτυχος, να μην έχει εμπειρίες που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια.
Αν ήμουν μυθομανής, επιδειξιομανής, ξερόλας,και το κίνητρό μου ήταν να επισκεπτομαι το forum απλά για να εντυπωσιάσω ή να σκοτώσω την ώρα μου, δε νομίζετε οτι απλά θα είχα σκαρφιστεί μια ιστορία με μπλε και πράσινα φωτάκια (όχι κόκκους) να σας εξιστορήσω και θα έβαζα και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες΄?
Εγώ απλά είπα κάτι το οποίο το ζω χρόνια.
Το ζήτημα αγαπητοί μου, το οποίο κανείς δεν "έπιασε" δεν είναι το πως μοιάζουν ή τι είναι αυτά τα σκάφη...Είναι--και προς τα εκεί ήθελα να σας προσανατολίσω-- είναι οι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

Και για τον φίλο που αμφισβήτησε τη δουλειά μας: σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν ευσυνείδητοι και ασυνείδητοι..Όπως και σε αυτό το site υπάρχουν ερευνητές και κάποια παιδάκια που θέλουν να γράφουν εκθεσούλες. Και μάλιστα ασύντακτες.
Υπάρχουν και οι πιο ευαισθητοποιημένοι φίλε μου.

Αgnostic να αρχίσεις υγιεινή διατροφή να φτιάξεις το στομάχι σου για να αντέξει...γιατί Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

22/01/2006, 00:34:03
Ορισμενα ενδιαφεροντα αρθρακια για το φαινομενο των UFO και της UFO-λογίας..

http://www.unmuseum.org/ifonat.htm

http://www.thelo.gr/ufo/aliens.asp

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=108759

http://www.geocities.com/Area51/Corridor/8148/

και για να φτιάξετε φωτος με UFO δειτε το παρακάτω

http://www.csicop.org/si/2003-09/faking-ufo-photos.html

φίλε zakoras τι υγειηνη διατροφη να κανουμε έτσι οπως ειναι οι ρυθμοι εργασιας στις μερες μας..αναγκαστικα με everest και γρηγορη την βγαζουμε. Παμε για κάνα μεζεδάκι ρε φιλε, να χτυπησουμε και κάνα ουισκάκι Jack Daniels να γινουμε κομματια...΄και να δεις ποσα UFO και καλικατζαραίους θα δουμε μετά...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ!! Καλη αναζήτηση στις έρευνες σας για UFO. την κάνω ομως τώρα διοτι χτυπάει η πόρτα...και μάλλον ειναι οι Ανδρες με τα μαύρα...ερχονται να μου κάνουν λοβοτομη ώστε να μην μαρτυρησω για τον ιπτάμενο μουσακά που ειδα πριν λιγες μερες στην Γλυφαδα, τον οποίον εκαναν δώρο εξωγήινα όντα στον ευτραφή πρωθυπουργο της χώρας μας, αλλά ο μουσακάς τρομαξε και μόνο στην θεα του Κωστάκη και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Φιλάκια...