ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

gianipseftis80 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
22/01/2006, 02:22:38
Βλέπεις κάτι περίεργο ή ασυνήθιστο. Αν είσαι τυχερός τραβάς και μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Το ερώτημα παραμένει, τι ήταν αυτό; Σε μερικές περιπτώσεις η απάντηση μπορεί να είναι πολύ εύκολη για κάποιον που έχει τις γνώσεις πχ. κάποιο φυσικό ή άλλο φαινόμενο, ένα περίεργο αεροπλάνο κλπ.
Παράδειγμα: στις 18 Ιανουαρίου ένας τύπος είδε ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό. Στην αρχή νόμιζε ότι μπορεί να ήταν η Αφροδίτη. Αποφάσισε να το βιντεοσκοπίσει. Καθώς το τραβούσε, έγινε μια έκρηξη. Το απότελεσμα στο βίντεο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο ίντερνετ. (κατεβάστε το έχει ενδιαφέρον)
http://www.hbccufo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=3766

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

23/01/2006, 11:21:15
quote:
Open mind,
Το θέμα της οπτικής ή άλλης επιβαιβέωσης ΑΤΙΑ είναι κάτι παρα πάνω από μεγάλο θέμα (όπως και αυτό των απαγωγών, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το αναπτύξουμε εδώ μέσα;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΝ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Ο geox ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ TOPIC .
23/01/2006, 12:14:31
Κατά τη γνώμη μου το θέμα των ΑΤΙΑ είναι πολύ λεπτό και εύκολα παρεξηγήσιμο.

Υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει όλα ,ότι μπαρούφα και να του πουν ,χωρίς να προβληματιστεί ,χωρίς να το ψάξει ,χωρίς τίποτα ,έτσι απλά γιατί έτσι θέλει να είναι.
Υπάρχει κόσμος που δε πιστεύει τίποτα ότι και να του πουν ,ότι και να του δείξουν είναι τελείως αρνητικός και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσες πιθανές αποδείξεις και να του παρουσιάσουν.
Και υπάρχει κόσμος ο οποίος είναι κάπου στη μέση.

Για 'μένα η τρίτη περίπτωση είναι η πιο δίκαια.
Εγώ δεν έχω δει τίποτα ,δεν έχω ακούσει τίποτα ,δεν έχω νιώσει τίποτα "παράξενο" ποτέ.
Πως μπορώ όμως να είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάτι;
Επειδή δεν το έχω δει εγώ ;
Και άλλα πράγματα γίνονται χωρίς την παρουσία μου ,και όμως ισχύουν.
Ούτε πάλι μπορώ να τα δεχθώ όλα ,έτσι για πλάκα.

Το πρόβλημα είναι ,ότι τα ΑΤΙΑ είναι η εύκολη λύση σε θεάσεις περίεργων φαινομένων.Βλέπεις ένα περίεργο αντικείμενο ,ένα φως παράξενο ,μια ομίχλη κάπου ,οτιδήποτε ρε αδερφέ , UFO ΕΙΝΑΙ , και δε δέχεσαι κουβέντα.
Οι περισσότεροι από 'μας δεν έχουν την ανάλογη επιστημονική κατάρτηση για να εξηγήσουν τέτοια φαινόμενα και έτσι πέφτουν σε γκέλες.Που τις περισσότερες φορές είναι και "χοντρές" με αποτέλεσμα να προκαλούν το γέλιο ,το χλευασμό και στην καλύτερη των περιπτώσεων την έντονη δυσπιστία.
Έτσι από κάτι τέτοιες χοντράδες πίανονται οι "άπιστοι" για να στηρίξουν την αρνητικότητα τους στο θέμα.Και δεν έχουν και άδικο.

Από την άλλη όμως αν κάποιος δει κάτι υπαρκτό πως μπορεί να το αποδείξει;
Με φωτογραφία ή βίντεο;
Πόσοι από εσάς έχουν πάντα μαζί τους φωτογραφική μηχανή ή κάμερα;
Και πόσοι θα τα χρησιμοποιούσαν σε ανάλογη περίσταση;
Και άντε και τα χρησιμοποιείς θα απεικονιστεί καλά αυτό που βλέπεις;
Και αν είναι νύχτα;

Για 'μένα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να υπάρξουν αποδείξεις.
Το θέμα είναι κατά πόσο θέλει κάποιος να πιστέψει σε τέτοια φαινόμενα και να δεχθεί κάποια απ' αυτά σύμφωνα πάντα ,με τα δικά του κριτήρια.
Και αυτό πιστεύω ότι ισχύει όχι μόνο για τα ΑΤΙΑ ,αλλά για όλο το φάσμα του "ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ".

quote:
zakoras:
Εγώ απλά είπα κάτι το οποίο το ζω χρόνια.
Το ζήτημα αγαπητοί μου, το οποίο κανείς δεν "έπιασε" δεν είναι το πως μοιάζουν ή τι είναι αυτά τα σκάφη...Είναι--και προς τα εκεί ήθελα να σας προσανατολίσω-- είναι οι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

Φίλε zakoras πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες.
Επειδή το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον το συσχετισμό με τους αρχαιολογικούς χώρους θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις κάτι παραπάνω;
Θα ήθελα πολύ να ακούσω την εμπειρία σου ή έστω τη γνώμη σου.

ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος

23/01/2006, 13:23:24
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΜΑ ΤΗ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΓΑ ΚΑΙ
ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ .
geoxΜέλος
23/01/2006, 15:28:54
Όταν αναφερόμαστε σε UFO αναφερόμαστε κατά ακριβή μετάφραση

σε "Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα"

Προσωπικά αναφέροντας την δική μου εμπειρία δεν θεώρησα ότι είδα ένα

σκάφος με εξωγήινους. Όμως δεν έχω βρει ως σήμερα εξήγηση συμβατή με

άλλες πιθανές συνθήκες.

Ξέρω πολύ καλά ότι είδα μια "κατασκευή" να πετά με συγκεκριμένο μη τυχαίο τρόπο

χωρίς να μπορεί να δοθεί επαρκής εξήγηση η κατα τη γνώμη μου ακόμα και υπόθεση

για την προέλευσή της.

Θα παρακαλούσα η συζήτηση να μην επεκταθεί σε απάγωγές αλλά να παραμείνει στο επίπεδο της θέασης αυτοπτών μαρτύρων

templierΝέο Μέλος
24/01/2006, 12:45:44
Καλημέρα σε όλους. Πιστεύετε αλήθεια πως μπορούμε εμείς εδώ, με τα μέσα που διαθέτουμε να βρούμε απάντηση στο ερώτημα της ύπαρξης ή μη εξωγήινων οργανισμών? Ενδιαφέρουσα η συζήτηση, αλλά μάλλον δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά.

Στην Ελλάδα, μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 3 σοβαρά περιστατικά εμφάνισης ΑΤΙΑ, όπου η ΠΑ έστειλε αεροσκάφη για αναγνώριση / αναχαίτηση. Εάν θυμάμαι καλά, το τελευταίο ήταν στην περιοχή μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου, το καλοκαίρι του 2004. Επί 30 λεπτά εμφανίζονταν "ακίνητα" ίχνη στο ραντάρ, όταν όμως πλησίασαν τα Α/Φ μας αυτά εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα (άνω των 5 μαχ). Τέτοιου είδους περιστατικά είναι καταγεγραμμένα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση...

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος φίλος γνωρίζει ποιά μονάδα της πολεμικής αεροπορίας αναλαμβάνει την ανίχνευση / αναγνώριση τόπων με συντρίμια από ΑΤΙΑ στην Ελλάδα, και εάν γνωρίζει λεπτομέρειες για αυτήν.

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle

24/01/2006, 14:05:47
quote:
Καλημέρα σε όλους. Πιστεύετε αλήθεια πως μπορούμε εμείς εδώ, με τα μέσα που διαθέτουμε να βρούμε απάντηση στο ερώτημα της ύπαρξης ή μη εξωγήινων οργανισμών? Ενδιαφέρουσα η συζήτηση, αλλά μάλλον δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ templier ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
24/01/2006, 14:09:53
φιλε templier, σχετικά με αυτό που ρωτάς...πιθανολογικά αν το δούμε μάλλον θα υπάρχει και αλλού ζωή. Το σύμπαν έχει δισεκατομμυρια γαλαξίες και αμέτρητους πλανητες, άρα ειναι πολύ πιθανο να υπάρχουν και άλλοι πλανητες οπως και η γη, με καταλληλες συνθήκες και προυποθέσεις ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί ζωή διαμέσου φυσικών διαδικασιών, όπως και στη γη. Ισως να ειναι ζωή μορφής μονκύταρων οργανισμών ή και κάποιων πολυπλοκότερων οργανισμών, ισως να υπάρχουν και πιο εξελίγμένα ειδη απο εμας, ίσως και πιο πρωτόγονα. Κανεις δεν μπορει να πει με σιγουριά τι υπάρχει σε ενα αχανές συμπαν. Αυτο ομως διαφέρει απο το να θεωρούμε σιγουρο πως αν υπάρχουν εξωγηινα οντα ντε και καλά διαθέτουν υπερσυγχρονα διαστημικά σκάφη, που ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός και να λέμε ότι έχουν επισκεφθεί τη γή και οτι τα κρύβουν οι ισχυρές κυβερνησεις. Αλλο το ενα και άλλο το άλλο.

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

SavaothΜέλος
26/01/2006, 16:43:04
Γειά σε όλους.Σε μία επίσκεψη στο χωριό μου κοντά στι Ιωάννινα,συνέβη ένα περίεργο γεγονός.Σε μία βόλτα μου στην περιοχή όπου οι αγρότες έχουν τα χωράφια τους,είδα ενα μεγάλο κυκλικό σημάδι σ'ένα χωράφι,που έμοιαζε με τα γνωστά αγρογλυφικά.Δεν ήταν πολύπλοκο.Ένας απλός,αλλά τέλειος κύκλος διαμέτρου περίπου 3-4 μέτρων.Το έδαφος σε εκείνο το σημείο ήταν καμμένο.Όταν ρώτησα δυο θείους μου τι ήταν αυτό μου απήντησαν πως οι Αλβανοί(το χωριό είναι στα σύνορα Αλβανίας-Ελλάδας)ή οι Τσιγγάνοι πολλές φορές κοιμουνται στα χωράφια και ανάβουν φωτιές...Και ρωτώ εγώ...Τι ήταν αυτοί οι Αλβανοί....?...κοσμοσφαίρες.....?....Βέβαια το γεγονός το απέκρυψα γιατί θα με δουλεύανε...Ούτε εγώ το πιστεύω 100% πως ήταν UFO αλλά...
26/01/2006, 17:27:34
...αλλά όλα αυτά είναι κακόγουστες,αν και οφειλουμε να παραδεχτούμε,εμπνευσμένες φάρσες φίλε Savaoth

http://www.amtsgym-sdbg.dk/as/crop/ufofake.HTM

http://www.csicop.org/list/listarchive/msg00350.html

http://www.sciam.com/article.cfm?articleID=00038B16-ED5F-1D29-97CA809EC588EEDF

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

27/01/2006, 13:11:21
ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ . ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ
ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ CROP CIRCLES ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΑΠΛΑ
ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ 90 ΜΟΙΡΕΣ KAI OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.
ΑΠ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΕ ΦΑΡΣΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ LINK
ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ
ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΟ ΑΓΓΛΩΝ ΦΑΡΣΕΡ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Savaoth ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΣΟΥ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΧ ΝΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ EXTREME .

SavaothΜέλος
27/01/2006, 15:51:04
Φίλε Open Mind έχεις δίκιο.Τώρα σας είπα δεν πιστεύω πως αυτό που είδα προέρχεται σίγουρα από ΑΤΙΑ αλλά μου φάνηκε περίεργο το γεγονός γι'αυτο και το ανέφερα...Τώρα Agnostic δεν έχω λόγο να κάνω φάρσα γιατί απλά είναι ένα ξεχασμένο γεγονός που το ξέρω εγώ και τρεις χωριάτες,οι οποιοι δεν έχουν ιδέα από UFO.Δεν περιμένω να πιστέψετε ότι ήταν UFO γιατί απλά ούτε εγώ είμαι σίγουρος εφ'όσων δεν το έχει δει ειδικός.Απλά περιγράφω κάτι περίεργο που είδα πριν καιρό.Α,και κάτι άλλο.Στο γνωστό πρόγραμμα Google Earth με τη δορυφορική εικόνα της Γης έχω ψάξει όλα τα χωράφια που έχουν σχηματιστεί αγρογλυφικά αλλά φαίνεται πως στο πρόγραμμα αυτό τα έχουν ''σβήσει''.Αν δει κανείς κάτι να μου το πει.
mounira_paparidouΝέο Μέλος
28/01/2006, 03:20:57
EXW KAI EGW NA KATATHESW THN PROSWPIKH MOU EMPIRIA...ENA VRADI OPWS GAMIOSADO OI 2 KOLITOI MOU PERASE DIPLA TOUS ENA UFO POY SXHMATIKA EIXE THN KATOTHI MORFI

OPWS GAMIOSADO.... EIXANE PIEI KAI KATI OUZA PARAPANW KAI TRIPSE TRIPSE NA TO UFO...

H KWLOTRIPIDA EINAI TO MOUNI TOY MELLODOS

mounira_paparidouΝέο Μέλος
28/01/2006, 03:45:47
episis etheathi kai ayto exete xanadei kati tetoio?????????

http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/images/pic_andy_8.jpg

ayto to UFO... emfanisthke sta kioyrka... ti einaia rage mhpws einai kapoia ariani? mhpws kapoios psaxnei ton ET...?????? HRTHE TO TELOS!

H KWLOTRIPIDA EINAI TO MOUNI TOY MELLODOS

geoxΜέλος
29/01/2006, 00:35:55
Είναι και αυτό μια αποψη.
Πιθανότατα και η μοναδική στο κεφάλι που την κουβαλά.
raivalΝέο Μέλος
29/01/2006, 01:15:35
καταπληκτικά.
Οι φώτο είναι εκεί απο το μεσημέρι και οι συντονιστές κοιμούνται.
Μια χαρά πάει το φόρουμ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FRODOΜέλος
25/03/2006, 21:38:55
quote:

Αν θα μπορούσε να είναι αεροπλάνο το αναφέρω TONY γιατί κάποιος θα μπορούσε να μου πεί " για κάτσε ρε φίλε κ πώς

ξέρεις ότι δεν ήταν αεροπλάνο". Σίγουρα αυτό που είδα έχει μεγαλύτερη σημασία. Όχι δεν προσπαθώ να το συνδέσω με το στρατόπεδο της αεροπορίας (Μοίρα Νίκης νομίζω ότι λέγεται) αλλά

αναφέρω γεωγραφικά που περιπου ήταν.

Φίλε dim.kar δεν έχω σκοπο να σε δουλέψω. Μου φαίνεται ότι σ'αρέσει να δημιουργείς συνομοσίες. Αυτό

κατάλαβα. Λοιπόν αν είσαι απο την αρχή αντίθετος με το θέμα των ούφο το

δέχομαι αλλά άκουσε την εμπειρία μου. Εδώ είμαι για να σου λύσω τις απορίες. Αν είσαι εξαρχής αντίθετος

δεν προάγεις το διάλογο.

Καταρχήν ΑΑΑΑΑΑΝ γνωρίζεις καλά την περιοχή τότε όπως υπολογίζω εγώ το αντικείμενο αυτό πετούσε κάπου μεταξύ σχολής

ευελπίδων κ του βουνού Α.Νικόλα στο Κορωπί. Είναι μια περιοχή που έχει λατομεία. Είναι

αραιοκατοικημένη περιοχή. Θα βρώ χάρτη για να σε κατατοπίσω περισσότερο.
Πές ότι το είδαν κ άλλοι σαν εμένα. Κ τι να έκαναν? Να εβγαιναν στην τηλεόραση? Απλά το κράτησαν σαν εμπειρια. Μου φαίνεται λογικό να μην έγινε θέμα.

Επιφυλλάσομαι να ανεβάσω χάρτη για να σας δείξω την περιοχή κ την κατεύθυνση του αντικειμένου. Το google earth είναι αυτό που χρειάζομαι.

Ενοεις τα λατομεια Κυριακου;

FRODOΜέλος
25/03/2006, 21:45:51
Παντος πηγενει προς το Μαυροβουνι(το ufo)οπου εκει υπαρχουν μαρτυριες για παραξενα πλασματα που φωρανε σκαφανδρο κ.α.
piperasgrΝέο Μέλος
23/04/2006, 04:44:50
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2005. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΤΣΙ(ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΡΗΣ-ΚΟΡΩΠΙ) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.
ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΝΑ ΣΑΝ ΛΑΜΠΑΚΙ ΝΑ ΑΝΜΑΒΟΣΒΗΝΕΙ. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΝΑΞΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10. ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΑΝΑΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΚΟΤΑΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ. ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ....

ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

Edited by - piperasgr on 23/04/2006 04:46:25

aspirinΜέλος
23/04/2006, 17:25:07
Τελικά γίνονται πολλές θεάσεις ούφο νοτια με νοτιο-δυτικά του αεροδρομίου. Αυτό με το Κίτσι είναι πολύ συγκλονιστικό. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντινή με αυτή που είδα εγώ ένα άλλο ΑΤΙΑ.
Μου φαίνεται λογικό να μη σε πιστεύει κανείς γιατί κ εμείς που είχαμε τη τύχη να δούμε ένα ΑΤΙΑ στην αρχη δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε.
Μια πιθανή δικιά μου εκδοχή είναι ότι πρόκειται για υπερ-τεχνολογία κάποιου γήινου πολιτισμού. Κάποιο ανθρώπινο χέρι τα καθοδηγεί.

BTW μην ξαναδιαβάσω περί μετεωρολογικών μπαλονιών. Ρε παιδιά έλεος. Στο 2006 ζούμε, όχι στο μεσαίωνα. Τώρα υπάρχουν οι δορυφόροι κ ελέγχουν τα πάντα 24 το 24ωρο. Δεν πετάνε πιά μπαλόνια. Δηλαδή σκεφτόμαστε την πιό παράλογη ιδέα ότι ήταν ένα αερόστατό κ τα μάτια μας το πέρασαν για ούφο το οποίο εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και δεν σκεφτόμαστε την πιθανότητα να είναι κάτι άγνωστο προς εμάς.