- ΠΡΟΣ ADMINISTRATORS (Αίτηση απενεργοποίησης μέλους) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Να προχωρήσετε στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου απο την ηλεκτρονική σελίδα σας και στην διαγραφή των θεμάτων που έθεσα.
Οι λόγοι που συντρέχουν για το αίτημά μου είναι οι εξής:
Λόγοι ευθυξίας & αξιοπρέπειας.
Λυπούμαι που δεν κατάφερα να συνδράμω στον εμπλουτισμό της σελίδας σας, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον κάτω απο αυτές τις συνθήκες.
Ευχαριστώ.
quote:
Λυπούμαι που δεν κατάφερα να συνδράμω στον εμπλουτισμό της σελίδας σας,
ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ;
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
quote:
ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ;
εξαρτάται πως το βλέπει κανείς...
άλλοι ξαναμπαίνουν στο λεωφορείο και ασχολούνται με την εξάσκηση της νοηματικής γλώσσας.....
πως λέμε μια "εικόνα - χίλιες λέξεις?" ένα τέτοιο πράγμα...

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ετσακωνόντουσαν δυο επιβάτες με τον ελεγκτή και τον οδηγό.
Λιγο παραπέρα εκαθόντουσαν δυο κωφάλαλοι. Και στη γλώσσα των νοημάτων συζητούσαν:
- Μα γιατί μαλώνουν, μπορείς να δεις;
- Απο δω όχι και τόσο καλα...Παντως όσο πάει αρχίζουν κι αυτοί να εξασκούν την νοηματικήν.
- Μα άμα την εξασκούσαν απ' την αρχή θα είχαν ήδη συννενοηθεί!
Θα το 'χαν λύσει το πρόβλημα!...
Χαιρετώ σας παίδες
Τα λέμε
C U Lazer
Γεια σου G

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
Παρακαλώ αιτούμαι εγγράφως όπως:
Να προχωρήσετε στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου απο την ηλεκτρονική σελίδα σας και στην διαγραφή των θεμάτων που έθεσα.
Οι λόγοι που συντρέχουν για το αίτημά μου είναι οι εξής:
Λόγοι ευθυξίας & αξιοπρέπειας.
Λυπούμαι που δεν κατάφερα να συνδράμω στον εμπλουτισμό της σελίδας σας, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον κάτω απο αυτές τις συνθήκες.
Ευχαριστώ.
Σε συγχαιρω για την ευαισθησια σου,αλλα ασε να κρινουμαι εμεις αν συνεδραμες ή οχι !
Ο καθε αγωνας στη ζωη διαδραματιζετε κατω απο αντιξοες κατα καιρους συνθηκες.Αλοιμονο αν παραιτουμαστε ετσι ευκολα και αμαχητι .
quote:
Να προχωρήσετε στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου απο την ηλεκτρονική σελίδα σας και στην διαγραφή των.....
Το σωστό είναι :
ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού μου απο την ηλεκτρονική σελίδα σας και στην διαγραφή των.....
quote:
και στην διαγραφή των θεμάτων που έθεσα.
Αυτό δεν μπορείς να το απαιτείς διότι στα θέματά σου συμμετείχαν και άλλοι και δεν είναι προσωπικές σου πραγματείες ΑΝ και θα το ήθελες να τα αναγνωρίζουμε ως τέτοια.
Μόνος σου μειώνεις τον εαυτό σου δυστυχώς.
Τώρα θα μου πείτε ότι μερικοί αν τους πατήσουν μία φορα στο λεωφορείο μικρούς,τότε βάζουν σκοπό στη ζωή τους να μπαίνουν καθημερινώς και να πατάνε ΟΠΟΙΟΝ βρούνε μπροστά τους........

ποιος σε εθιξε?? (δεν πηρα πρεφα?)
μια ψηφος λοιπον και απο μενα,
ΕΙΤΕ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ του pixel dream!
EITE ΤΗΝ ΞΕΡΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ"
το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος ,ωστε να σε εξαναγκαζει για κατι!
επιθεσεις ,δεχτηκα και εγω,αλλα δεν του εκανα τη χαρη!!
sakhs3
Προσωπικά προτείνω πάντως σε όλες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα που για τον έναν ή τον άλλον λόγο αφορά τους Συντονιστές και Διαχειριστές να υπάρχει κατά πρώτον μία ενημέρωση μέσω e-mail επικοινωνίας, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσουμε επακριβώς ποιο είναι το ζήτημα και να προτείνουμε τρόπους λύσης εάν αυτό είναι εφικτό. Σίγουρα δεν προτείνω την δημόσια επικοινωνία - και δη με καινούργια Θέματα Συζήτησης - καθώς ίσως δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα ή/και "τετελεσμένα"...
Από τα αρχικά τουλάχιστον Μηνύματά σου - καθώς και από επόμενα - σε Συζητήσεις που έχει ξεκινήσει μπορώ πάντως να παρατηρήσω πως οι θέσεις σου, παρότι κάπως "μονομερείς" και σαφώς τασσόμενες υπέρ μίας συγκεκριμένης γενικής άποψης, διαπνέονται από μία πρόθεση επιστημονικής και ορθολογικής προσσέγγισης όπως και ο ίδιος δηλώνεις και μάλιστα αυτό εκφράζεται και πρακτικά σε παρατηρήσιμο βαθμό στα ίδια τα μηνύματα. Αυτό είναι ευχάριστο καθώς, όπως και ο ίδιος θα έχεις ίσως παρατηρήσει, οι περισσότερες "τασσόμενες" απόψεις - από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχονται - τείνουν ή χρωματίζονται πολύ έντονα με τα χρώματα του Φανατισμού και της Μισαλλοδοξίας, τάσεις ανεπίτρεπτες για Προσσεγγίσεις ζητημάτων από ανθρώπους που ασχολούνται(ή δηλώνουν ότι το κάνουν, προσποιούμενοι κατά κάποιον τρόπο, πρώτα απ'όλα στον ίδιο τους τον εαυτό) με την "Μεταφυσική Αναζήτηση" και την "Εσωτερική" έρευνα.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, στην καινούργια δομή και λειτουργική διάρθρωση των Forums του ESOTERICA θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια - συνεπικουρούμενη από ένα πλήθος καινούργιων λειτουργιών και ασφαλιστικών δικλείδων τεχνικής φύσης - να δοθεί ο μικρότερος δυνατόν "χώρος" για ανάπτυξη Θεμάτων Συζήτησης και για την παρεκτροπή ήδη υπαρχόντων προς πολωτικές καταστάσεις του τύπου: "Χριστιανοί vs Δωδεκαθεϊστών", "Εβραίοι vs Ελλήνων", "Έλληνες vs Τούρκων", "Μασόνοι vs Ελληνορθόδοξων" κ.ο.κ.
Εάν θέλεις διάβασε ένα πρόσφατο σχετικό μήνυμά μου που ίσως βρείς πιο κατατοπιστικό...
Οι ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA δεν πρόκειται επ'ουδενί να μετατραπούν σε χώρο Στείρων και Παραπλανητικών Αντιπαραθέσεων "Πάθους και Μίσους" και γι'αυτό ζητάμε, όπως πάντα, την βοήθεια των Μελών των Forums.
Σε περίπτωση λοιπόν που σε ενδιαφέρει η ευρύτερη Θεματολογία μας και ση συμμετοχή σε ποικίλες άλλες Συζητήσεις "συνεργατικής έρευνας" και "δημιουργικής αντιπαράθεσης" σε προσκαλούμε ανεπιφύλακτα να παραμείνεις.
Εάν επιμένεις στην αρχική σου επιθυμία πάντως, αυτό που μπορεί να γίνει είναι η απενεργοποίηση του λογαριασμού σου(σε συνδυασμό με την διαγραφή του e-mail που έχεις δηλωμένο στο Προφίλ σου). Το Όνομα Μέλους δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί ή να τροποποιηθεί καθώς υπάρχει ήδη ικανή αλληλεπίδραση με άλλα Μέλη στις Συζητήσεις και αυτό οπωσδήποτε θα αλλοίωνε την χροιά τους. Το ίδιο ισχύει και με τα μηνύματά που έχεις ήδη αποστείλει για τον ίδιο λόγο, τον οποίο εξάλλου υποδεικνύουν και προηγούμενοι Συζητητές σε αυτό το Θέμα.
Θα περιμένω την απάντησή σου εδώ και εφόσον υπάρξει μία κατάληξη το παρόν θέμα θα απενεργοποιηθεί και θα μεταφερθεί στον χώρο "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." καθώς το παρόν ειδικό Forum ".-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-." δεν είναι κατάλληλο για την στέγαση γενικών απόψεων/αιτήσεων/προτάσεων κ.λπ.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
συγνωμη για την επεμβαση το ξερουμε ολοι οτι η σκληρη
αντιπαραθεση φερνει αρνητικα αποτελεσματα γιατι σακη 3
δεν χρησιμοποιεις τα επιχειρηματα σου πιο ηπια και χαλαρα!
υποψιν δεν σε κατηγορω δεν σου κανω παρατηρηση γιατι δεν
ειναι του στυλ μου το ξερεις οτι ειμαι καλοδιαθετος απεναντι
σε ολους και ας με εχουν βρισει κατηγορησει! τι εγω αγιος ειμαι
φυσικα οχι ισως χειροτερος απο πολλους εδω μεσα αλλα πρεπει
να μαθουμε τελικα κατι σε μια συζητηση οτι κανενας δεν ειναι
καλυτερος απο κανεναν στα λογια ολοι ειμαστε γνωστες της συγκεκριμενης ελληνικης γλωσσας!
προσπαθω να προσαρμοστω με τις συνθηκες και τους ανθρωπους
αν δεν μπορουν αυτοι τους πλησιαζω για να δω τι πραγματικα θελουν!
η αγνοια σκοτωνει τον ευατο μας!!
δεν ειμαι καλυτερος απο κανεναν μονον απο τον ευατο μου
ευχαριστω
gh
quote:
καλησπερασυγνωμη για την επεμβαση το ξερουμε ολοι οτι η σκληρη
αντιπαραθεση φερνει αρνητικα αποτελεσματα γιατι σακη 3
δεν χρησιμοποιεις τα επιχειρηματα σου πιο ηπια και χαλαρα!
υποψιν δεν σε κατηγορω δεν σου κανω παρατηρηση γιατι δεν
ειναι του στυλ μου το ξερεις οτι ειμαι καλοδιαθετος απεναντι
σε ολους και ας με εχουν βρισει κατηγορησει! τι εγω αγιος ειμαι
φυσικα οχι ισως χειροτερος απο πολλους εδω μεσα αλλα πρεπει
να μαθουμε τελικα κατι σε μια συζητηση οτι κανενας δεν ειναι
καλυτερος απο κανεναν στα λογια ολοι ειμαστε γνωστες της συγκεκριμενης ελληνικης γλωσσας!
προσπαθω να προσαρμοστω με τις συνθηκες και τους ανθρωπους
αν δεν μπορουν αυτοι τους πλησιαζω για να δω τι πραγματικα θελουν!
η αγνοια σκοτωνει τον ευατο μας!!
δεν ειμαι καλυτερος απο κανεναν μονον απο τον ευατο μου
ευχαριστω
gh
να σου πω την αληθεια φιλε μου,εγω δεν καταλαβα που κολλαω????
που ηταν τα επιχειρηματα μου σκληρα??
το μονο που ειπα του φοινικα,ειναι να μην φυγει απο το φορουμ,
και να μην ενδιδει στις πιεσεις των αλλων,μεσω προσβολων,
οπως συνεβη και με μενα στο παρελθον?![]()
![]()
![]()
![]()
sakhs3
Για οσους ενδιαφερονται να την παρακολουθησουν μπορουν να επισκευτουν το site της NASA:
http://sunearth.gsfc.nasa.gov/eclipse/SEmono/TSE2006/TSE2006.html
Περα απο το καθαρα αστρονομικο ενδιαφερον του φαινομενου,νομιζετε οτι μια ολικη εκλειψη ηλιου μπορει να επηρρεασει και την ψυχολογια του ανθρωπου;Και αν ναι,τι επιπτωσεις νομιζετε οτι μπορει να εχει;
Edited by - Mantis Religiosus on 22/02/2006 13:29:50
Όμως άλλο να κοιτάς κάποιες φωτογραφίες ολικής έκλειψης ή να την παρακολουθείς βιντεοσκοπημένη και άλλο να βιώνεις εσύ ο ίδιος το φαινόμενο! Όσοι το έχουν ζήσει λένε πως τη στιγμή που μέσα σε 6 δευτερόλεπτα ο δίσκος του Ηλιου καλύπτεται ολόκληρος, η θερμοκρασία πέφτει απότομα και ο ουρανός σκοτεινιάζει απότομα επίσης - σε βαθμό που να φαίνονται τα φωτεινότερα αστέρια και οι πλανήτες. Ακόμα, η φύση όλη σιωπά κατά τα 3 λεπτά της ολικής φάσης. Δέος...
Τέλος, ολική έκλειψη θα ξανασυμβεί στην Ελλάδα το 2088! οπότε όσοι έχετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στο Καστελόριζο στις 29/3 μη τη χάσετε ![]()
-Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να προδώσει τη μοίρα του-
Παιδιά, μόλις πρίν 2 λεπτά είδα κάτι φοβερό από το παράθυρο στο γραφείο μου!
Πρώτα απ' όλα έχει μια τρομερή συννεφιά και δεν φαίνεται τίποτα καθαρά.
Κοίταξα τον ουρανό και βλέπω σε ένα σημείο τον ήλιο κατάλευκο, όπως το φεγγάρι.
Και το θέμα είναι οτι μπορείς να το κοιτάξεις κατάματα χωρίς κανένα πρόβλημα...
Συμφωνώ πως το θέαμα θα είναι μαγικό στις 29/3 και δεν θα έπρεπε να το χάσουμε.
Η διαφορά εξάλλου από το 90% στο 100% είναι τεράστια όταν μιλάμε για μια έκλειψη ηλίου.
Υ.Γ. Θα πρότεινα το θέμα να μεταφερθεί καλύτερα στην κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet μιας και μας κάνει μια παραπομπή σε κάποιο link.

In anticipation of my resurrection...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-