- Έρωτας και ψυχική υγεία! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
.....Και στη Λάρισα, αν τυχει και κατέβεις, θα φας και θα πιείς, τέτοια πράγματα, που θα γίνεις καλά, απο ότι κι αν έχεις...
Καλημέρα Φίλτατε trexagireve,
Λάρισα μένεις???
Εγώ αυτό το διάστημα (5 χρόνια διάστημα...μάλλον κάτι άλλο είναι
...γ...το),
μένω Βόλο!!!
Γιατι όχι,να μην βρεθούμε να
τα πούμε;;;...
Πάντως όχι για να φάμε,(Είμαι σε δίαιτα
)
να πιούμε ναι...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:Καλημέρα και καλή βδομάδα φίλη μου..
Σοκολατάκι ... μμμμ...αχ!!!...έχω χρόνια να βάλω στο στόμα μου..!!!
Ένα Mohito όμως ευχαρίστως...
...ή ίσως μια παγωμένη μπύρα...
Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
΄Καλημέρα και καλή εβδομάδα,και
σ'εσένα Αγαπητέ Εαρινέ.
Σα να το παραγλέντησες,ε;
Διήμερο γλέντι είχαμε;;;!!!![]()
Και κανείς δεν σου έφερε σοκολατάκια;
Ή τα κοιτάς μόνο και
άλλοι τα τρώνε;;;![]()
Όπως και νάχει δέχομαι το ποτό(τώρα καλά θα
με περάσουν για ...μπεκρού!!! )
quote:Και κανείς δεν σου έφερε σοκολατάκια;
Ή τα κοιτάς μόνο και
άλλοι τα τρώνε;;;
Ακόμα και κείνα που μου αναλογούν τα προσφέρω με χαρά μου ... τα λουκουμάκια όμως μου αρέσουν και "υποφέρουν" στο στόμα μου...![]()

quote:
... τα λουκουμάκια όμως μου αρέσουν και "υποφέρουν" στο στόμα μου...
Να που βρήκα συμπαραστάτη!!!
Γιατι,
με έκαναν να νοιώθω
λες και βγήκα από κάποια άλλη εποχή(40 χρόνια πίσω...),
με αυτήν την αδυναμία μου...
Τα πεθαίνω,σε όποια παραλλαγή τους...
Κυρίως όμως με καρύδα τριμμένη.......Τι να πω!!!!!!!!!!!!!
quote:
Να το κανονίσουμε αγαπητή Καποδίστρια...Κι ο Δήμος,το έχει στο πρόγραμμμα..Που ξέρεις τι γίνεται;...Θα περάσουμε τελεια...
Αυτό το "Που ξέρεις τι γίνεται..." ,μου
εξάπτει φοβερά την ...φαντασία!!!
Ναι,γιατί οχι;!!
quote:
Μα θα περάσουμε καλα, αγαπητή ...Τι άλλο;... Με ότι μπορούμε,ότι έχουμε και ότι προκύψει,σαν θέμα επικοινωνίας, που αυτό θέλουμε όλοι...Κι όταν βλέπεις αξιόλογα άτομα, χαίρεσαι......Εκ του ...συστάδην, οι συναντήσεις, είναι καλύτερες.....
Μα καθόλου κάτι άλλο δεν
εννοώ Φίλτατε trexagireve,ακριβώς
όπως το είπες:
"Με ότι μπορούμε,ότι έχουμε και ότι προκύψει..."
Αυτό το
...ότι προκύψει είναι που προκαλεί την
...έξαψη...![]()
"οι συναντήσεις εκ του συστάδην"...όπως
χαρακτηριστικά ...λες...οι
...καλύτερες...![]()
αναρωτιεμαι τι οριζεις ΩΣ ΕΡΩΤΑ , καθως ισως ο καθενας εχει κατι διαφορετικο κατα νου ...
αραγε υπαρχει ερωτας ? χαχαχα παντα με την αντιρρηση στο στομα χαχα, γιατι δυστυχως με το περασμα των αιωνων , εχουμε κρατησει λεξεις για να περιγραφουμε ΙΣΩΣ λαθος πραγματα ... αρα εαν εξαιρεσω τον φτερωτο θεουλη με το τοξο κτλπ , τι αλλο περιγραφουμε με την λεξη αυτη ? καποιο συναισθημα ?ποιο? καποια χημικη διεργασια ? καποια σκεψη ? τι ?
οχι δεν ξερω τι , μακαρι ναξερα χαχα, υποπτευομαι αλλα δεν ξερω ...
οσο αφορα την ψυχικη υγεια , θεωρω οτι αυτη (οταν δεν υπαρχει καποια ασθενεια) ειναι συνδεδεμενη με τα "θελω" μας , οπως σε ενα μικρο παιδι οταν του πεις ΟΧΙ στο "θελω αυτη την κουκλα ή αυτο το αυτοκινητακι" , ετσι και μεγαλυτεροι , οταν αρνουνται τα ΘΕΛΩ μας κλαιμε , μονο που η ντροπη δεν μας το επιτρεπει να το κανουμε φανερα και το κανουμε κρυφα , μαλιστα εχουμε μαθει να μη το αισθανομαστε ΚΑΝ !!!! αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν συμβαινει .... και οτι ΔΕΝ μασ καιει !!!
εαν ο ερωτας λοιπον ειναι ΕΝΑ ΘΕΛΩ , ενα προγονικο , γενετικο και δε ξερω τι αλλο ΘΕΛΩ , ναι ΤΟΤΕ η ψυχικη μας υγεια ειναι ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ με τον ερωτα !!!!
στο θεμα σου πεσαν και αλλα πολλα , αλλα ακραια , αλλα λιγοτερο , αλλα ....... αυτο που μου αρεσε ηταν το τι ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ ... και προτεινω σε ολα τα ΑΓΟΡΑΚΙΑ να κοιταξουν τον καθρεπτη και να βρουν σε αυτον την ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ απεξω μας και απο μεσα μας ... και για οσους δεν το πιασαν , ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ... και να ξανασκευτουν την αποψη τους για την ΓΥΝΑΙΚΑ. ο ανθρωπος που δεν αποδεχεται το αλλο φυλο ως ισο του απλα δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
εαρινε , ωραιο το θεμα σου , αν και καπου ξεχειλωσε ...αναρωτιεμαι τι οριζεις ΩΣ ΕΡΩΤΑ , καθως ισως ο καθενας εχει κατι διαφορετικο κατα νου ...
αραγε υπαρχει ερωτας ? χαχαχα παντα με την αντιρρηση στο στομα χαχα, γιατι δυστυχως με το περασμα των αιωνων , εχουμε κρατησει λεξεις για να περιγραφουμε ΙΣΩΣ λαθος πραγματα ... αρα εαν εξαιρεσω τον φτερωτο θεουλη με το τοξο κτλπ , τι αλλο περιγραφουμε με την λεξη αυτη ? καποιο συναισθημα ?ποιο? καποια χημικη διεργασια ? καποια σκεψη ? τι ?
οχι δεν ξερω τι , μακαρι ναξερα χαχα, υποπτευομαι αλλα δεν ξερω ...
οσο αφορα την ψυχικη υγεια , θεωρω οτι αυτη (οταν δεν υπαρχει καποια ασθενεια) ειναι συνδεδεμενη με τα "θελω" μας , οπως σε ενα μικρο παιδι οταν του πεις ΟΧΙ στο "θελω αυτη την κουκλα ή αυτο το αυτοκινητακι" , ετσι και μεγαλυτεροι , οταν αρνουνται τα ΘΕΛΩ μας κλαιμε , μονο που η ντροπη δεν μας το επιτρεπει να το κανουμε φανερα και το κανουμε κρυφα , μαλιστα εχουμε μαθει να μη το αισθανομαστε ΚΑΝ !!!! αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν συμβαινει .... και οτι ΔΕΝ μασ καιει !!!εαν ο ερωτας λοιπον ειναι ΕΝΑ ΘΕΛΩ , ενα προγονικο , γενετικο και δε ξερω τι αλλο ΘΕΛΩ , ναι ΤΟΤΕ η ψυχικη μας υγεια ειναι ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ με τον ερωτα !!!!
στο θεμα σου πεσαν και αλλα πολλα , αλλα ακραια , αλλα λιγοτερο , αλλα ....... αυτο που μου αρεσε ηταν το τι ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ ... και προτεινω σε ολα τα ΑΓΟΡΑΚΙΑ να κοιταξουν τον καθρεπτη και να βρουν σε αυτον την ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ απεξω μας και απο μεσα μας ... και για οσους δεν το πιασαν , ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ... και να ξανασκευτουν την αποψη τους για την ΓΥΝΑΙΚΑ. ο ανθρωπος που δεν αποδεχεται το αλλο φυλο ως ισο του απλα δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Ο Έρωτας δεν έχει λογική και δεν "δομείται" επι λογικών σκέψεων και σαν η λογική σκέψη κάποια στιγμή αρχίσει να εμφανίζεται "μπράφ" εξαφανίσθηκε...χάθηκε...
Makfor...τι κατάλαβες???![]()

φυσικα και ο ερωτας δεν περιγραφεται , αλλα ΤΙ ΕΙΝΑΙ τελικα ? χημικη διεργασια που ανατιναζει το σωμα μας και τρελενει το μυαλο μας ?
σιγουρα δεν ειναι κατι που επιλεγουμε ... καθως μας ερχετε κατακουτελα και καλα θα κανουμε να μαθουμε να τον απολαμβανουμε ...
απο την αλλη γιατι τα αγορακια ειναι ποιο επιρεπει ενω τα κοριτσακια ποιο ανθεκτικα ? ή αυτο ξεπερνα τον ερωτα και περναει σε κατι αλλο
ειναι ισως μια εκρηξη συναισθηματων "θετικων" που διεγειρε ολο το σωμα και σταματαει καθε λογικη ...
ο ερωτας ειναι η ανταμοιβη για να προκαλεσει την διαιωνυση του ειδους ? ή ειναι κατι πριν απο αυτο και μετα απο αυτο ? ... το αποτελεσμα του ερωτα ειναι η ερωτικη συνευρεση των δυο ερωτευμενων ... κατι που φτανει σε αποκορυφομα τα συναισθηματα μας , στην συνεχεια ομως ΠΟΣΟ ερωτας μενει μεσα μας , γιατι μειωνεται κατα κατι και δεν μπορουμε να ξαναβιωσουμε το ιδιο ..γκουχ γκουχ ...
αντε σε ζαλισα παλι φιλε μου ... (δεν εξεταζω το φιλοσοφικο ερωτα , εκεινο ειναι αλλο θεμα)
και φυσικα η ψυχικη υγεια ειναι διαταραγμενη στην ΑΠΟΥΣΙΑ ή στην ΑΡΝΗΣΗ του ερωτα (καθε μορφης χαχα)

quote:
ο ερωτας ειναι η ανταμοιβη για να προκαλεσει την διαιωνυση του ειδους ? ή ειναι κατι πριν απο αυτο και μετα απο αυτο ? ... το αποτελεσμα του ερωτα ειναι η ερωτικη συνευρεση των δυο ερωτευμενων ... κατι που φτανει σε αποκορυφομα τα συναισθηματα μας , στην συνεχεια ομως ΠΟΣΟ ερωτας μενει μεσα μας , γιατι μειωνεται κατα κατι και δεν μπορουμε να ξαναβιωσουμε το ιδιο ..γκουχ γκουχ ...αντε σε ζαλισα παλι φιλε μου ... (δεν εξεταζω το φιλοσοφικο ερωτα , εκεινο ειναι αλλο θεμα)
και φυσικα η ψυχικη υγεια ειναι διαταραγμενη στην ΑΠΟΥΣΙΑ ή στην ΑΡΝΗΣΗ του ερωτα (καθε μορφης χαχα)
Αναρωτιέμαι μερικές φορές , αν αλήθεια ενδιαφερόμαστε για την ψυχική υγεία-ισορροπία και ευτυχία του κάθε ανθρώπου και αν μπορούμε να αντιληφθούμε , ότι ο καθένας -λόγω ιδιοσυγκρασίας και άλλων παραμέτρων- "ευτυχεί" με διαφορετικό τρόπο...και έχει διαφορετικές επιλογές και προτιμήσεις..!
Ειλικρινά τόσο "παιδαριώδεις αντιλήψεις" περί "ευτυχίας"..."καλού και κακού" ...δεν θα μπορούσα να φαντασθώ ότι υπάρχουν και διαποτίζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο !
Η "μεταβίβαση" πρόκειται για μια τάση των ανθρώπων -πολλοί λένε συνειδητή , εγώ έχω άλλη άποψη- και πολλοί κάνουν χρήση της προκειμένου να εντυπωσιάσουν -πολιτικοί και λοιποί- .... ενισχύοντας την αυτα-πάτη και εμφανιζόμενοι ως καλο-προαίρετοι...!
Προσωπικά και επειδή πραγματικά σέβομαι τον άνθρωπο δεν θα μπώ σε αυτήν την διαδικασία...στο κάτω κάτω , όλοι ενήλικες είμαστε και καθένας αναλαμβάνει το κόστος των επιλογών του ...ούτως ή άλλως!
Η καθημερινή μας ζωή , μας προσφέρει πλατύ πεδίο για εξάσκηση δια μέσου της οποίας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την παρατήρησή μας και να απελευθερωθούμε απο την σύγχυση ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις φανταστικές εικόνες!
Αφήνοντας ο άνθρωπος την ζωή του στα χέρια και την καθοδήγηση άλλων "επιτηδείων" τότε ορίζει με ξεκάθαρο τρόπο , όχι μόνο την ανημπόρια του να επιχειρήσει ο ίδιος αλλα και την εν ζωή εξάρτησή του απο "γονεϊκές επιταγές"...και διασφαλίσεις ως ουδέποτε ενηλικιωθείς!
Πάντα θα ζητάει για να λάβει...!
Καλημέρα ...
![]()

quote:
απο τον φιλο mangelΣτις σεξουαλικές δραστηριότητες, με τον οργασμό/εκσπερμάτωση δημιουργούνται οντότητες που έχουν αναφερθεί ως Succubus και Incubus, οι οποίες κλέβουν την ενέργεια μας. Όσο περισσότερη δύναμη δίνουμε σε αυτές τις οντότητες, τόσο περισσότερες δυνατότητες αποκτούν στο να μας ενοχλούν.
Σε ένα κατάστημα φυτοφαρμάκων μπορείτε να προμηθευθείτε καθαρό θειάφι. Το καθαρό θειάφι δεν έχει προσμίξεις από άλλες χημικές ουσίες και έχει χρησιμοποιηθεί για θεραπείες με επάλειψη στο δέρμα ή με κατάποση.
Από αυτό το καθαρό θειάφι μπορείτε να σκορπίσετε μια μικρή ποσότητα μέσα στα παπούτσια σας πριν τα φορέσετε ή κατευθείαν επάνω στα πόδια πριν φορέσετε τις κάλτσες σας.
Οι ατμοί του θειαφιού που θα αναδύονται καθώς θα κινήστε, εξαλείφουν γρήγορα αυτές τις οντότητες και καθαρίζουν την αύρα.
Μπορείτε επίσης, να ρίξετε μισό κουταλάκι του γλυκού από το καθαρό θειάφι, επάνω σε ένα πλακάκι κεραμικό ή πέτρινο (ώστε να μην καίγεται) και να ανάψετε φωτιά στο θειάφι. Με τον καπνό που αναδύεται μπορείτε να περιφερθείτε σε κάθε χώρο ή δωμάτιο που θέλετε να απαλλάξετε από οντότητες.
Προσέξτε να μη γεμίσει ο χώρος αποπνικτικά με καπνό. Αν υπάρχουν οντότητες προσκολλημένες επάνω σας τότε για κάποιο διάστημα θα αισθανόσαστε τον καπνό του θειαφιού υπερβολικά ενοχλητικό, ως ένα σφίξιμο στο λαιμό. Σε άλλη περίπτωση δε θα τον καταλαβαίνεται καθόλου. Πάντα θα πρέπει να είναι ο καπνός σε αναλογία ώστε να μη θολώνει τον αέρα του χώρου καθώς μας είναι απαραίτητο και το οξυγόνο. Το να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα δεν επηρεάζει καθόλου στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Ακόμη και όταν δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε μυρωδιά του θειαφιού, αν κάποιο άτομο με προσκολλημένες οντότητες πλησιάσει στο χώρο αυτό, δε θα μπορέσει να εισέλθει και πολύ περισσότερο να παραμείνει στο χώρο και θα προτιμήσει να αποχωρήσει.απο το http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4013&whichpage=5
τα σχολια κατ εμε , περισευουν ... απο μονο του το κειμενο τρυπαει μυαλα ... με οποια εννοια γουσταρει ο καθενας !!!

quote:
θελω να μεταφερω ενα κειμενο απο αλλο θεμα του εσωτερικα , που μου εκανε πολυ εντυπωση και θεωρω οτι θα μας δωσει μια εικονα για το ΠΩΣ βλεπουν καποιοι τον "ερωτα"quote: απο τον φιλο mangel
Στις σεξουαλικές δραστηριότητες, με τον οργασμό/εκσπερμάτωση δημιουργούνται οντότητες που έχουν αναφερθεί ως Succubus και Incubus, οι οποίες κλέβουν την ενέργεια μας. Όσο περισσότερη δύναμη δίνουμε σε αυτές τις οντότητες, τόσο περισσότερες δυνατότητες αποκτούν στο να μας ενοχλούν.
Σε ένα κατάστημα φυτοφαρμάκων μπορείτε να προμηθευθείτε καθαρό θειάφι. Το καθαρό θειάφι δεν έχει προσμίξεις από άλλες χημικές ουσίες και έχει χρησιμοποιηθεί για θεραπείες με επάλειψη στο δέρμα ή με κατάποση.
Από αυτό το καθαρό θειάφι μπορείτε να σκορπίσετε μια μικρή ποσότητα μέσα στα παπούτσια σας πριν τα φορέσετε ή κατευθείαν επάνω στα πόδια πριν φορέσετε τις κάλτσες σας.
Οι ατμοί του θειαφιού που θα αναδύονται καθώς θα κινήστε, εξαλείφουν γρήγορα αυτές τις οντότητες και καθαρίζουν την αύρα.
Μπορείτε επίσης, να ρίξετε μισό κουταλάκι του γλυκού από το καθαρό θειάφι, επάνω σε ένα πλακάκι κεραμικό ή πέτρινο (ώστε να μην καίγεται) και να ανάψετε φωτιά στο θειάφι. Με τον καπνό που αναδύεται μπορείτε να περιφερθείτε σε κάθε χώρο ή δωμάτιο που θέλετε να απαλλάξετε από οντότητες.
Προσέξτε να μη γεμίσει ο χώρος αποπνικτικά με καπνό. Αν υπάρχουν οντότητες προσκολλημένες επάνω σας τότε για κάποιο διάστημα θα αισθανόσαστε τον καπνό του θειαφιού υπερβολικά ενοχλητικό, ως ένα σφίξιμο στο λαιμό. Σε άλλη περίπτωση δε θα τον καταλαβαίνεται καθόλου. Πάντα θα πρέπει να είναι ο καπνός σε αναλογία ώστε να μη θολώνει τον αέρα του χώρου καθώς μας είναι απαραίτητο και το οξυγόνο. Το να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα δεν επηρεάζει καθόλου στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Ακόμη και όταν δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε μυρωδιά του θειαφιού, αν κάποιο άτομο με προσκολλημένες οντότητες πλησιάσει στο χώρο αυτό, δε θα μπορέσει να εισέλθει και πολύ περισσότερο να παραμείνει στο χώρο και θα προτιμήσει να αποχωρήσει.απο το http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4013&whichpage=5
τα σχολια κατ εμε , περισευουν ... απο μονο του το κειμενο τρυπαει μυαλα ... με οποια εννοια γουσταρει ο καθενας !!!
Αν θές να τρυπηθεί και άλλο το μυαλό σου,διάβασε αυτό.Κάθε φορά που χάνουμε την σεξουαλική ενέργεια,χάνουμε την ζωτική πρωτογενής και δημιουργική μας δύναμη,αυτός είναι ο λόγος που γερνάμε και πεθαίνουμε(όχι ακριβώς αυτός,αλλα είναι βασικότατος).
Ναι,ξέρω,δέν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
ποια ζωτικη προτωγενης ?
οτι πειτεν ... νο προμπλεμα ... δεκτον
η αποψη μου ? αυτα ειναι λογια ανοργασμικων και α-σεξουαλικων οντων , το γιατι ειναι τετοια οντα ειναι μεγαλο θεμα , απο προσωπικη τους επιλογη (καθολου κατακριτεο) εως αδυναμιας του να ζησουν-προσφερουν (αυτο μπορει να ειναι και παθολογικο)
εγω παντως , ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ , δεν εχω χασει ποτε ΤΙΠΟΤΑ , ουτε πριν ουτε μετα ουτε πολυ μετα χαχαχαχα !!!! και ευτυχως για μενα ειμαι τυχερος σε αυτο απο μικρο παιδι (16 παρα κατι χαχαχαχα) !!!! τοση που βαση των λεγομενων σου θα επρεπε να ειχα πεθανει προ δεκαετιας γερος και να σερνωμαι και αλλα διαφορα ... ελα ντε που και ζωντανος ειμαι και 15 χρονια νεωτερος δειχνω και ολοι οι συνομιληκοι/συμμαθητες μου μοιαζουν ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ μπροστα μου (εαν κατανοεις τον ορο ΜΠΑΡΜΠΑΣ) για τα κοριτσια να μη πω γιατι εκει πεφτει ΤΟ κλαμα !!!! δυστυχως για τα κοριτσια τα 42+ ειναι αμιληκτα ειδικα εαν εχεις να δεις καποια καμια 20ρια χρονια οπως εγω ... ΣΟΚ και ΔΕΟΣ (χωρις τιποτα το κακο , οκ , απλα πραγματικα επαθα την πλακα μου με το τι προκαλει ο χρονος καθως πανω μας και γυρω μας δεν το βλεπουμε εντονα πρεπει να δουμε παλια φωτο για να πιασουμε κατι , αλλα στους αλλους .... σοκ)
το γηρας δεν εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα , μπορει να εχει σχεση με αλλα πραγματα , καπνισμα ,οινοπνευμα , ναρκωτικα και ολα αυτα σε υπερθετικο βαθμο ... αλλα οταν υπαρχει μετρο δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας ...
επισης θα μπορουσα και εγω να ισχυριστω το εξης, η βαρυτητα ελκει τα παντα προς τα κατω , μηπως γιαυτο κρεμαει το προσωπο μας , τα κρεατα μας , η καμπουρα μας και ολα αυτα ? και εαν φταιει η βαρυτητα τι θα κανουμε θα την κοψουμε ? ΧΑΧΑΧΑ
για το γηρας φταιει και το οξυγονο που προκαλει την "σκουρια" στα κυτταρα μας , αλλα κανεις δεν λεει κατι γιαυτο ... γιατι αραγε ? πως γινεται η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ να ειναι και ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ? (χμμ καλο αυτο ... αυτο που μας δινει ζωη μας σκοτωνει.... ουαααουυυ )
χμμμ... αντε με μπερδεψες τωρα
μη ΤΡΩΜΕ οτι ΜΑΣ δινουν ... ΤΟ ΜΑΣΑΜΕ λιγο , ΒΛΕΠΟΥΜΕ την γευση που αφηνει και εαν ΜΑΣ αρεσει δεν υπαρχει θεμα , αλλιως ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΜΕ !!!

Edited by - makfor on 04/08/2010 13:12:54
quote:
ποια σεξουαλικη ενεργεια χανουμε ?
ποια ζωτικη προτωγενης ?
Αυτή που δημιουργεί την ζωή.
quote:
η αποψη μου ? αυτα ειναι λογια ανοργασμικων και α-σεξουαλικων οντων , το γιατι ειναι τετοια οντα ειναι μεγαλο θεμα , απο προσωπικη τους επιλογη (καθολου κατακριτεο) εως αδυναμιας του να ζησουν-προσφερουν (αυτο μπορει να ειναι και παθολογικο)
Δέν είναι α-σεξουλικά,είναι 100% σεξουαλικά αλλά με τον σωστό τρόπο,κρατώντας την σεξουαλική τους ενέργεια και μετατρέποντάς την σε ανώτερες μορφές.
quote:
γω παντως , ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ , δεν εχω χασει ποτε ΤΙΠΟΤΑ , ουτε πριν ουτε μετα ουτε πολυ μετα χαχαχαχα !!!! και ευτυχως για μενα ειμαι τυχερος σε αυτο απο μικρο παιδι (16 παρα κατι χαχαχαχα) !!!! τοση που βαση των λεγομενων σου θα επρεπε να ειχα πεθανει προ δεκαετιας γερος και να σερνωμαι και αλλα διαφορα ... ελα ντε που και ζωντανος ειμαι και 15 χρονια νεωτερος δειχνω και ολοι οι συνομιληκοι/συμμαθητες μου μοιαζουν ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ μπροστα μου (εαν κατανοεις τον ορο ΜΠΑΡΜΠΑΣ) για τα κοριτσια να μη πω γιατι εκει πεφτει ΤΟ κλαμα !!!! δυστυχως για τα κοριτσια τα 42+ ειναι αμιληκτα ειδικα εαν εχεις να δεις καποια καμια 20ρια χρονια οπως εγω ... ΣΟΚ και ΔΕΟΣ (χωρις τιποτα το κακο , οκ , απλα πραγματικα επαθα την πλακα μου με το τι προκαλει ο χρονος καθως πανω μας και γυρω μας δεν το βλεπουμε εντονα πρεπει να δουμε παλια φωτο για να πιασουμε κατι , αλλα στους αλλους .... σοκ
Ο μέσος όρος ζωής είναι 75 χρόνια,κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα σου,και ο λόγος είναι η απώλεια της σεξουαλικής ενέργειας.
quote:
το γηρας δεν εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα , μπορει να εχει σχεση με αλλα πραγματα , καπνισμα ,οινοπνευμα , ναρκωτικα και ολα αυτα σε υπερθετικο βαθμο ... αλλα οταν υπαρχει μετρο δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας ...
Στο dna μας,δέν υπάρχει κάποιο γονίδιο που να λέει την ώρα θανάτου,πεθαίνουμε επειδή υπάρχει αλλοίωση του.Κανονικά θα έπρεπε να ζούμε για πάντα,αυτό είναι το φυσιολογικό.
quote:
μη τρωτε οτι σας δινουν ... μασιστε το λιγο , δειτε την γευση που αφηνει και εαν σας αρεσει δεν υπαρχει θεμα , αλλιως φτυστε το !!!
Οκ,αλλά δέν θα έπρεπε να το κάνεις και εσύ αυτό?
quote:quote:
θελω να μεταφερω ενα κειμενο απο αλλο θεμα του εσωτερικα , που μου εκανε πολυ εντυπωση και θεωρω οτι θα μας δωσει μια εικονα για το ΠΩΣ βλεπουν καποιοι τον "ερωτα"quote: απο τον φιλο mangel
Στις σεξουαλικές δραστηριότητες, με τον οργασμό/εκσπερμάτωση δημιουργούνται οντότητες που έχουν αναφερθεί ως Succubus και Incubus, οι οποίες κλέβουν την ενέργεια μας. Όσο περισσότερη δύναμη δίνουμε σε αυτές τις οντότητες, τόσο περισσότερες δυνατότητες αποκτούν στο να μας ενοχλούν.
Αν θές να τρυπηθεί και άλλο το μυαλό σου,διάβασε αυτό.Κάθε φορά που χάνουμε την σεξουαλική ενέργεια,χάνουμε την ζωτική πρωτογενής και δημιουργική μας δύναμη,αυτός είναι ο λόγος που γερνάμε και πεθαίνουμε(όχι ακριβώς αυτός,αλλα είναι βασικότατος).
Ναι,ξέρω,δέν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Για άλλη μια φορά , η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία είναι τόσο μα τόσο επίκαιρη και τόσο σοφή...."μεσότητα"...και μάλιστα η "καθ'ημάς μεσότητα"....δηλαδή η αναγνώριση του εαυτού μας , των δυνατοτήτων και εκείνων που σε σωστή αναλογία επιφέρουν την ευδαιμονία...αλλα και εκείνων που γίνονται με τον σωστό τρόπο αλλα και την ανάλογη χρονική στιγμή!
Χωρίς οξυγόνο θα πεθάνουμε , χωρίς καθαρό οξυγόνο θα αρρωστήσουμε και θα πεθάνουμε...με καθαρό οξυγόνο όλοι οι μύς και τα οργανά μας αλλα και ο εγκέφαλός μας οξυγονώνονται και λειτουργούν σωστά...αλλα και με την υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα αλλα και τις πρωτεϊνες που έχει ανάγκη ο οργανισμός ...και όλα σε αναλογία και μέτρο που αντιστοιχούν στην μεσότητα ... !
Η έλλειψη σέξ δεν βοηθάει τον οργανισμό να χαλαρώσει , μιάς και εγγενείς φορτίσεις και ανάγκες δεν εκφορτίζονται αλλα συσσωρεύονται επιφέροντας το αναφερόμενο ως "ψυχομαλακωμπούκωμα"...άρα στην "αγαμία" λέμε "No"...στο μέτρο λέμε "ναί"...για να έχουμε καθαρές ακτές και παραλίες.."όχι" στα σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές για να έχουμε "πράσινη σημαία" για πολλά και καλά χρόνια!
Σκουπιζόμαστε και μετά τα σκουπίδια στο καλαθάκι...όταν συσσωρευονται δημιουργούν αποπνιχτική ατμόσφαιρα και χαλάει και η διάθεση...και η παραλία δεν είναι πλέον μαγευτική και γοητευτική!
Όχι πολλές ώρες στον ήλιο...φοράμε καπελάκι και αντι-ηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας με άρωμα καρύδα...και μετά "μπαίνουμε" στην θάλασσα και αφηνόμαστε στα χάδια της .... όχι πολύ βαθειά όμως , για να προλάβουμε να "βγούμε" σε περίπτωση έλευσης υψηλών κυμάτων...!
Οδηγίες για πολλά και καλά μπάνια...καλοκαιράκι γάρ...
![]()
![]()

quote:
Η έλλειψη σέξ δεν βοηθάει τον οργανισμό να χαλαρώσει , μιάς και εγγενείς φορτίσεις και ανάγκες δεν εκφορτίζονται αλλα συσσωρεύονται επιφέροντας το αναφερόμενο ως "ψυχομαλακωμπούκωμα"...άρα στην "αγαμία" λέμε "No"...στο μέτρο λέμε "ναί"...
Το είπα και πιό πάνω,άλλο α-σεξουαλικότητα και άλλο αυτό που λέω.Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ.Μην τα μπερδεύεις.
quote:
Αυτή που δημιουργεί την ζωή.
αυτεπαγγελτα ή την επικαλουμαστε ? και με ποιο τροπο δρα αυτη ωστε να δημιουργησει ζωη? υπακουει σε νομους και κανονες ? οριζει νομους και κανονες ?
quote:
Δέν είναι α-σεξουλικά,είναι 100% σεξουαλικά αλλά με τον σωστό τρόπο,κρατώντας την σεξουαλική τους ενέργεια και μετατρέποντάς την σε ανώτερες μορφές.
τι εννοεις ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ την σεξουαλικη τους ενεργεια ?
και φυσικα εφοσον εξυγηθει το κρατωντας αρα συσορευση καπου , η μετατροπη τι ειναι ? κατι οπως η μετατροπη αιολικης ενεργειας σε ηλεκτρικη ? μετασχηματισμος ενεργειας ? εντος μας ?
δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ερθει η ωρα μου ... ισα ισα θα ερθει και βαση στατιστικης πολυ ποιο γρηγορα απο πολλους αλλους μεγαλυτερους μου ... αλλα αυτο ειναι ασχετο, σχολιασα το γεγονος οτι η σεξουαλικη σπαταλη δημιουργει προβλημα , ποτε και υπο ποιες συνθηκες ή παντα ? ακολουθει καποιο κανονα ? 1 φορα το μηνα στα 60 ,1 φορα την εβδομαδα στα 50 , 1 φορα την μερα στα 30 , 3 φορες την μερα στα 20 ??? πως παει δηλαδη ??? πως επαληθευω ή πως μαθαινω απο το "λαθος μου" ?
την ωρα θανατου δεν την λεει , αλλα οπως ειπες την ΟΡΙΖΕΙ η σεξουαλικη δραστηριοτητα ... αρα ??? επεμβαινει στο DNA ? ή μηπως το DNA καθοριζει στην σεξουαλικοτητα μας αρα ματαιος ο κοπος να επιβληθω ?
επισης υπαρχει και η τυχαιοτητα , οκ παω στο ορος και απο τα 15 μου καθομαι εκει , αγνος και καθαρος , συμπιεζω καθε μου αναγκη για σεξ ή ερωτα ή σκεψεις ή ή ή ... γινομαι 40 ή εαν θες λιγο πριν τα 60 και πεφτει ενα κεραμυδι και με αφηνει ΣΕΚΟ !!! τι κερδισα ? σιγουρα δεν κερδισα την μακροζωια ... αρα ???
ομως περα απο τα παραπανω (παρτα χαλαρα οκ ? με δοση χιουμορ) , το γεγονος παραμενει ενα και μοναδικο ,
πως θα επιλεξω αυτο που λες , και οχι αυτο που λεει ο αλλος ή ο παρααλλος ? πως θα επαληθευσω την αληθεια σου καθως εκ του πονηρου σκεπτομενος μπορει να θεωρω οτι ολα αυτα τα λες για να με εξαπατησεις καθως δεν μπορεις να τα αποδειξεις ? πως να βασιστω για την δικη σου θεωρια ή των βουδιστων ή των εβραιων ή ή ή ? μπορεις να μου δωσεις μια οδηγια σε αυτο ??
ναι συμφωνω , απο κεκτημενη ταχυτητα δεν εβαλα και τον εαυτο μου μεσα στην τελευταια φραση μου , και ευχαριστω που μου το εδειξες , θα το διορθωσω

quote:quote:
Η έλλειψη σέξ δεν βοηθάει τον οργανισμό να χαλαρώσει , μιάς και εγγενείς φορτίσεις και ανάγκες δεν εκφορτίζονται αλλα συσσωρεύονται επιφέροντας το αναφερόμενο ως "ψυχομαλακωμπούκωμα"...άρα στην "αγαμία" λέμε "No"...στο μέτρο λέμε "ναί"...Το είπα και πιό πάνω,άλλο α-σεξουαλικότητα και άλλο αυτό που λέω.Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ.Μην τα μπερδεύεις.
Μα δεν μπέρδεψα τίποτα...
..ίσα-ίσα που επέκτεινα λιγάκι τον συλλογισμό σου ... συμφωνούμε απολύτως...![]()
![]()
Όλα καλά κατα τ'αλλα Stranger...κάνεις κανα μπανάκι και καμμιά νυχτερινή εξόρμηση-επιδρομή..???![]()