- Έρωτας και ψυχική υγεία! - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
οτιδηποτε το "φυσικο" δεν μας προκαλει και δεν κρυβει κανενα κινδυνο , φυσικα φυσικο ειναι και το δηλητηριο , αλλα αντιλαμβανομαστε οτι δεν μιαλω για κατι τετοιο ,
η πολυ γυμναστικη λενε μπορει να βλαπτει , ναι εαν δεν γινεται σωστα , εαν γινεται σωστα δεν βλαπτει , τωρα εαν εγω μπουκοθω με αναβολικα , λογικο ειναι οτι ειτε σε κανα ψυχιατρειο θα με κλεισουν ή θα σερνομαι μετα απο μερικα χρονια και θα εχω καταστρεψει ενα σωρο οργανα μου
ετσι και το σεξ , δεν εχει να προκαλεσει κανενα κακο, δεν ειναι για να το φοβομαστε ασχετος εαν ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΩΣ κατι το ανηθικο , το κακο , το σκοτεινο ή κατι ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!! μικρο μου λεγανε οτι με καθε φορα χανω και λιγο αιμα αρα μετα απο πολλες φορες ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ , ακομη ζω ΧΑΧΑΧΑ ... αστειοτητες για μωρα παιδια μια ανηλικης κοινωνιας που δεν λεει να ενηλικιωθει και να βαλει τα πραγματα στην θεση τους !!!!
γιατι αυτο ειναι το προβλημα μας , οτι η παραπληροφορηση και η ελειψη σοβαροτητας σε τοσο απλα αλλα σοβαρα θεματα , εχει τοποθετησει τον ερωτα , το σεξ σε μια undergound περιοχη της κοινωνιας που κανεις δεν πρεπει και δεν κανει να μιλα για αυτο ... ΛΑΘΟΣ κατα την αποψη μου ... καθως η τοποθετηση του θεματος στο σωστο σημειο και στην σωστη διασταση θα ξεκαθαριζε τα πραγματα και δεν θα αφηνε ολη αυτη την παραφιλολογια να υπαρχει και να δημιουργει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για την ψυχικη μας υγεια καταστασεις , εαν δωσω βαση στα παραπανω ...
θα υποθεσω εναν νεαρο 16χρονο που τα διαβαζει και αφου κανει την πρωτη του επαφη , να σηκωνεται και να καιει θειαφη για να φυγουν οι οντοτητες ή να φωναζει το παπα να τον διαβασει ... ΕΝ ΕΤΗ 2010 !!!! οσο το θεωρουν σωστο και φυσιολογικο κατι τετοιο , με υγεια τους και χαρα τους , εγω παλι δεν μπορω να το δεχθω με τιποτα !!!!
ευχαριστω.
δεν μιλαω για τον εθισμο εκει ειναι αλλο θεμα , ουτε για τον βιασμο στο κανουν ή το κανει χωρις συναινεση ... μιλαω για το υγιες σεξ!!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:quote:
Αυτή που δημιουργεί την ζωή.
αυτεπαγγελτα ή την επικαλουμαστε ? και με ποιο τροπο δρα αυτη ωστε να δημιουργησει ζωη? υπακουει σε νομους και κανονες ? οριζει νομους και κανονες ?
quote:
Δέν είναι α-σεξουλικά,είναι 100% σεξουαλικά αλλά με τον σωστό τρόπο,κρατώντας την σεξουαλική τους ενέργεια και μετατρέποντάς την σε ανώτερες μορφές.τι εννοεις ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ την σεξουαλικη τους ενεργεια ?
και φυσικα εφοσον εξυγηθει το κρατωντας αρα συσορευση καπου , η μετατροπη τι ειναι ? κατι οπως η μετατροπη αιολικης ενεργειας σε ηλεκτρικη ? μετασχηματισμος ενεργειας ? εντος μας ?δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα ερθει η ωρα μου ... ισα ισα θα ερθει και βαση στατιστικης πολυ ποιο γρηγορα απο πολλους αλλους μεγαλυτερους μου ... αλλα αυτο ειναι ασχετο, σχολιασα το γεγονος οτι η σεξουαλικη σπαταλη δημιουργει προβλημα , ποτε και υπο ποιες συνθηκες ή παντα ? ακολουθει καποιο κανονα ? 1 φορα το μηνα στα 60 ,1 φορα την εβδομαδα στα 50 , 1 φορα την μερα στα 30 , 3 φορες την μερα στα 20 ??? πως παει δηλαδη ??? πως επαληθευω ή πως μαθαινω απο το "λαθος μου" ?
την ωρα θανατου δεν την λεει , αλλα οπως ειπες την ΟΡΙΖΕΙ η σεξουαλικη δραστηριοτητα ... αρα ??? επεμβαινει στο DNA ? ή μηπως το DNA καθοριζει στην σεξουαλικοτητα μας αρα ματαιος ο κοπος να επιβληθω ?
επισης υπαρχει και η τυχαιοτητα , οκ παω στο ορος και απο τα 15 μου καθομαι εκει , αγνος και καθαρος , συμπιεζω καθε μου αναγκη για σεξ ή ερωτα ή σκεψεις ή ή ή ... γινομαι 40 ή εαν θες λιγο πριν τα 60 και πεφτει ενα κεραμυδι και με αφηνει ΣΕΚΟ !!! τι κερδισα ? σιγουρα δεν κερδισα την μακροζωια ... αρα ???
ομως περα απο τα παραπανω (παρτα χαλαρα οκ ? με δοση χιουμορ) , το γεγονος παραμενει ενα και μοναδικο ,
πως θα επιλεξω αυτο που λες , και οχι αυτο που λεει ο αλλος ή ο παρααλλος ? πως θα επαληθευσω την αληθεια σου καθως εκ του πονηρου σκεπτομενος μπορει να θεωρω οτι ολα αυτα τα λες για να με εξαπατησεις καθως δεν μπορεις να τα αποδειξεις ? πως να βασιστω για την δικη σου θεωρια ή των βουδιστων ή των εβραιων ή ή ή ? μπορεις να μου δωσεις μια οδηγια σε αυτο ??
ναι συμφωνω , απο κεκτημενη ταχυτητα δεν εβαλα και τον εαυτο μου μεσα στην τελευταια φραση μου , και ευχαριστω που μου το εδειξες , θα το διορθωσω
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Λοιπόν για να μαθαίνεις...
Στα είκοσι περίπου 15 φορές την ημέρα θεωρείται ως ικανός αριθμός...
Στα τριάντα ως υγιή άντρας πλέον και ολοκληρωμένος...περίπου -πάνω κάτω- 30-35 φορές ημερησίως είναι καλά...καλά...μην το παρακάνουμε κιόλας...
Απο 40-60 ετών πρέπει να κινείσαι ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες...δηλαδή 15+35=50:2=25 φορές ημερησίως...είναι καλά!
Απο 60-90...και επειδή υπάρχει η ανάλογη εμπειρία...η τρίτη κατηγορία διαιρείται με το 3 -όσες και οι κατηγορίες- και μας δίνει τον σωστό αριθμό...25:3=8 και κάτι ψιλά...και τα ρέστα παγωτά..!
-Κάνουν σεξ οι ηλικιωμένοι;
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις Η.Π.Α. σε δείγμα 1300 ανδρών και γυναικών άνω των 60 ετών, διαπίστωσε πως στις ηλικίες 60-69 ετών, το 71% των ανδρών και το 51% των γυναικών είχαν σεξουαλικές επαφές. Όσον αφορά τις ηλικίες 80-89 ετών, τα ποσοστά ήταν 27 και 18 % αντίστοιχα για άνδρες και γυναίκες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το οτι το 74% των ανδρών και το 70% των γυναικών δήλωσαν οτι σε αυτή την ηλικία είναι περισσότερο ικανοποιημένοι συναισθηματικά από την σεξουαλική τους ζωή, συγκριτικά με την ηλικία των 40-49 ετών. Επιπλέον, η πλειοψηφία των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως η σεξουαλική ζωή του ηλικιωμένου ατόμου αποτελεί σημαντικό παράγοντα της ζωής του.
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...
...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
δηλαδη οσο πλησιαζει η ωρα μας τοσο καλυτερα το κανουμε ? !!!!!
χαχαχα

quote:
τωρα αυτο το τελευταιο με τσακισε ρε φιλε ...δηλαδη οσο πλησιαζει η ωρα μας τοσο καλυτερα το κανουμε ? !!!!!
χαχαχα
Ε! Βέβαια..."αμ! πως"...που έλεγε και ο αξέχαστος Χατζηχρήστος...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
επιτρέπεται, καλοί μου φίλοι....
quote:
Λοιπόν για να μαθαίνεις...Στα είκοσι περίπου 15 φορές την ημέρα θεωρείται ως ικανός αριθμός...
Στα τριάντα ως υγιή άντρας πλέον και ολοκληρωμένος...περίπου -πάνω κάτω- 30-35 φορές ημερησίως είναι καλά...καλά...μην το παρακάνουμε κιόλας...Απο 40-60 ετών πρέπει να κινείσαι ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες...δηλαδή 15+35=50:2=25 φορές ημερησίως...είναι καλά!
Απο 60-90...και επειδή υπάρχει η ανάλογη εμπειρία...η τρίτη κατηγορία διαιρείται με το 3 -όσες και οι κατηγορίες- και μας δίνει τον σωστό αριθμό...25:3=8 και κάτι ψιλά...και τα ρέστα παγωτά..!
-Κάνουν σεξ οι ηλικιωμένοι;
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις Η.Π.Α. σε δείγμα 1300 ανδρών και γυναικών άνω των 60 ετών, διαπίστωσε πως στις ηλικίες 60-69 ετών, το 71% των ανδρών και το 51% των γυναικών είχαν σεξουαλικές επαφές. Όσον αφορά τις ηλικίες 80-89 ετών, τα ποσοστά ήταν 27 και 18 % αντίστοιχα για άνδρες και γυναίκες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το οτι το 74% των ανδρών και το 70% των γυναικών δήλωσαν οτι σε αυτή την ηλικία είναι περισσότερο ικανοποιημένοι συναισθηματικά από την σεξουαλική τους ζωή, συγκριτικά με την ηλικία των 40-49 ετών. Επιπλέον, η πλειοψηφία των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως η σεξουαλική ζωή του ηλικιωμένου ατόμου αποτελεί σημαντικό παράγοντα της ζωής του.
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή......
Καλά φοβερή ανάλυση Εαρινέ ! ! !
Μιλάμε με έκανες να παραβιάσω την καλοκαιρινή μου ανάπαυλα και να γράψω …
Δεν πειράζει όμως, αφού ήταν τόσο πετυχημένη …ανάλυση αλλά και τόσο …επιμορφωτική!!!
Με πολύ Αγάπη από το Ναύπλιο…

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Πρώτα βγαινει η ψυχή και μετά το "χούι", λέω, εγώ, αν μου
επιτρέπεται, καλοί μου φίλοι....
Φίλτατε trexagireve,
Πώς το είπες;
quote:
Πρώτα βγαινει η ψυχή και μετά το "χούι", λέω, εγώ...
Χα,χα χα,χα…
Μα ναι, έτσι είναι ή
αλλιώς …
«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,
μήτε τη γνώμη άλλαξε
μήτε την κεφαλή του!!!»
Χα , χα , χα …
http://www.rotise.gr/arthra/emfanisi/antimetopiste-tin-chamili-sexoyaliki-epithymia.html
Edited by - dimkon on 15/08/2010 19:11:17
ΠΛΑΤΩΝ - ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ (ή ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ ΗΘΙΚΟΣ)
http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ

Edited by - kapodistria on 18/08/2010 00:05:17
Δηλαδη το σεξ ως αποτελεσμα αγαπης στη σχεση, ειναι αποτελεσμα της αγαπης προς τον εαυτο μας. Αγαπη προς τον εαυτο μας ειναι η κατανοηση των αιτιων που προκαλουν τα συναισθηματα μας. Και κυριως κατανοηση των πρωταρχικων αιτιων που εδραζονται στις σχεσεις των γονιων με εμας και μεταξυ τους.
Ο ερωτας προκυπτει μεσα απο την αποκαλυψη. Η αποκαλυψη ειναι αποκαλυψη των ανασφαλειων, της ζωης μας, των αδυναμων στιγμων μας, και καθε λεπτομερειας. Ο πραγματικος ερωτας ειναι τοτε το θετικο συναισθημα αποδοχης που αισθανομαστε πρωτα εμεις για τον εαυτο μας και δευτερον απο τον/την συντροφο μας.
Ερωτας ειναι αποτελεσμα ψυχικης υγειας. Ψυχικα διαταραγμενο ατομο δεν κανει ερωτα. Απλα ξεσπαει τη λυπη του. Το σεξ για ατομα που ειναι δυστυχισμενα και προβληματισμενα, ειναι σαν το ναρκωτικο: ενας τροπος διαφυγης. Ειναι σαν τον αυνανισμο. Σαν την καταναλωση γλυκων. Υποκαταστατα. Τροποι αναπληρωσης του κενου.