- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Οπότε καταλαβαίνεις οτι η κουβέντα σταματά εδώ,γιατί έχουμε να κάνουμε με προσωπική απόδειξη,δεν μπορώ να έρθω εγώ και να σου πώ οτι ισχύει αυτό και αυτό και εσύ να το πιστεψεις,θα πρέπει να κάνεις μόνος σου το κόπο για να το βρείς.Ακριβώς αυτό που λέει και ο zip.Απλά δεν γίνεται να σε κάνω να δείς αυτά που βλέπω.
Δεν το παίζω ανώτερος ή κάτι τέτοιο,απλά είναι θέμα εμπειρίας.Εσύ έχεις εμπειρίες στον τομέα σου και εγώ στον δικό μου.
Πάντως εγώ απο την αρχή ήθελα να πιστέψω σε κάτι το υπερφυσικό,είχα ανάγκη για αυτό και τελικά πείστηκα.Ίσως τελικά είναι θέμα το τί θέλουμε να πιστέψουμε και έπειτα κατευθυνόμαστε υποσυνείδητα σε αυτό που πάντα θέλαμε.Αποψή μου.
Μάλλον πρέπει να μπεί και η θέληση στο παιχνίδι.
Edited by - strangerz2 on 23/10/2010 22:07:19
αλεξ , στην θεση της τηλεκινησης βαλε οτι θες , παραδειγμα ηταν ...
αλλα και αυτο που λεις , ειχες δικα σου βιωματα , αρα επιπλεον πληροφοριες, δεν εμεινες μονο στο πιστευω απλα αυτο ... αλλα το ξερεις πλεον ... σωστα ??? αυτο θελω να πω , οτι πλεον ειναι κτημα σου αρα ξεπερνα την πιστη
το τι εννοουμε με την λεξη "πιστη" δεν εχει νομιζω και τοσο σημασια τι ακολουθει την λεξη , ειτε λεω πιστευω στην αγαπη , ειτε στο θεο , ειτε στον ιπταμενο ελεφαντα , ειναι κατα μια εννοια ιδιο ... σημαινει οτι δεν εχω προσωπικο βιωμα , εμπειρια , πληροφορια , γνωση ... αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα ... δεν ειναι κακη η πιστη , το κακο ειναι να σταματαμε σε αυτη ... πιστευω και παει και τελειωσε ... αυτο ειναι το λαθος ... οπως λες και εσυ και πιστη και γνωση και θεληση (σωστο και αυτο) ...
αλλα θα επαναφερω το ερωτημα, οταν για κατι που πιστευουμε παρουμε βρουμε δουμε μαθουμε , την πληροφορια που το ακυρωνει . τι κανουμε ? μενουμε στην πιστη ή παμε για αλλα ?
ας πουμε τους επιληπτικους , ολοι ΠΙΣΤΕΥΑΝ μεχρι και πριν μερικα χρονια οτι ειχαν το σατανα ηταν καταραμενοι και αλλα ... καποιοι ειπαν να δουν περα απο την πιστη , και βρηκαν οτι ειναι μια ασθενεια οπως τις αλλες ... αυτο ισχυει για ολα (οχι οτι θα ειναι ψεματα , αλλα οσο βρισκοντια στον χωρο της πιστης , του πιστευω , ειναι 50-50 να ειναι αληθεια ψεμα και οι οποιες πληροφοριες παιρνουμε μεταβαλουν αυτα τα ποσοστα +/- για το καθενα )
απο την αλλη η οποια απομυθοποιηση μιας εννοιας , πχ της αγαπης , που ισως αποτελει απλα μια χημικη διεργασια του εγκεφαλου , δεν την απαξιωνει κιολας ,,, δεν ειναι κακο να ξερουμε τι στο καλο ειναι αυτο που μας αλλαζει τα φωτα οταν ερωτευομαστε και γιατι γινεται ... ισως το να ξερουμε τι ειναι να μας βοθησει να το κατανοησουμε καλυτερα ...
τωρα φυσικα στην περιπτωση της θρησκειας το πραγμα μπλεκει καπως , αλλα ας παρουμε το παραδειγμα του ιησου , την στιγμη που δεν εχω ιστορικα στοιχεια υπαρξης του , δεν υπαρχει ενα σοβαρο θεμα ? την στιγμη που εχουμε στοιχεια πχ για τα ευαγγελια που μαλλον γραφτηκαν μετεπειτα , δεν δημιουργει αποριες? οταν το θεμα τις αγιας τριαδας αποτελει θεμα του 400μχ ... δεν δημιουργει σκεψεις ? οχι για να μη πιστευεις την θρησκεια , αλλα για το τροπο δημιουργιας της , για το κατα ποσο ειναι αληθεια τα στοιχεια που την αποτελουν κτλπ ... ναι μπορει να φτασεις μεχρι του σημειου να μη πιστευεις πλεον σε αυτη την θρησκεια και να βρεις μια αλλη ... αλλα οποια θρησκεια και εαν πιστευει ο καθενας , δεν θα πρεπει να ριχνει και μια ματια στα στοιχεια που την αποτελουν ? θα ηταν κακο κατι τετοιο ?
μπορεις να δωσεις εναν ορισμο στην πιστη ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
δει πως εφαρμόζεται...Βέβαια, πολλοί, την βλέπουν, με όποιο συμφέρον, αλλά, η ίδια η πίστη ,απαιτεί να ξέρεις τι πιστεύεις,
γιατί και αν είναι καλό και συμφέρον για σένα...
Βέβαια, πιστέυω, που αποδείχθηκαν λάθος και κατισχύνθηκαν στο πέρασμα της ιστορίας, έχασαν οπαδούς κι έδειξαν ,ότι είναι νεκρά..
Άρα, τι να προτείνουν;
Απο την άλλη, η αληθινή πίστη, είναι πάντα ζωντανή, αποδεικνύεται κάθε μέρα, όχι με το έτσι θέλω, αλλά, ζώντας πιο κοντά σε ότι πιστεύεις, επειδή υπάρχει Θεός,μπορείς να ζήσεις όπως πρέπει,
αν αυτό θέλεις να αποδέιξεις με την πίστη σου...
Όλα τα άλλα, που κάνουν την πίστη τζόκερ, που αν σου κάτσει σου
κατσε,εγώ προσωπικά, δεν τα θεωρώ σοβαρά...
Απο την άλλη, το να υπάρχει άνθρωπος, που δεν πιστεύει σε τιποτε,
θα έπρεπε να αναλογιστεί, πρωτα, τι σημαίνει αυτό..Το να μην πιστεύεις σε τίποτα, εννοώ..Εκτός, αν ο θεός τους, ειναι τόσο ...πριβέ, που δεν μας τον λένε, τον κρατάνε μυστικό...Ειναι
ελιτίστικος θεός...
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...
Το να μην πιστεύει κανείς,σημαίνει, ότι μέσα του, τουλάχιστον,είναι σε κατάσταση χάους, ότι τελεί σε σύγχιση..Σκεφτειτε το πως είναι
να μην πιστεύεις σε τίποτε...
Κι αν δεν μπορει κάποιος, να ....τον βοηθήσω να καταλάβει....
αραγε απο την αγνοια μας ? ή απο την θεληση μας να μαθουμε ?
μηπως η προσπαθεια μας να καταλαβουμε το κοσμο , να εξηγησουμε τι γινεται γυρω μας πριν απο χιλιαδες χρονια , μας δημιουργησαν αυτη την αναγκη ? ειναι ΑΡΑΓΕ κατι κακο να προσπαθησουμε να κατανοησουμε τι ειναι αυτη η ερμη η "πιστη" και πως δημιουργηθηκε ?
θελαμε να μαθουμε ισως (αρα να μας ενοχλουσε η αγνοια που ειχαμε , πως μας ενοχλουσε ? υποθετω οτι μας δημιουργουσε φοβερο ΑΓΧΟΣ να μη ξερουμε τι γινεται γυρω μας)
μπορει καποιος να μη πιστευει ? να μη πιστευει γενικα δεν ξερω , να μη πιστευει σε θρησκεια ναι , πως γινεται αυτο ? στην δικη μου περιπτωση (βιωμα) μεσα απο την γνωση για την/τις θρησκειας/ες , την προσπαθεια αποκωδηκοποιησης των οσων λεει αυτη που μαθαμε λογω του οτι βρεθηκαμε σε αυτη την χωρα αλλα και αλλες ... τοσα τα λαθη που υπαρχουν , η απουσια απο την ιστορια , η αδυναμια να δωσει απαντησεις , τα κενα που αφηνει σε πολλες περιπτωσεις... με οδηγησαν απο μικρο να αμφισβητω το εαν πρεπει να πιστευουμε ,στο εαν η θρησκεια ειναι απατη ή οχι κτλπ
σημερα πλεον δεν νιωθω καμια αναγκη να στρεψω το κεφαλι μου στον ουρανο ή σε μια εικονα ή δεν ξερω που αλλου, δεν νιωθω την αναγκη να "κρινω" το οτι κανω υπο του πρισματος καλου/κακου ή εαν ειναι αμαρτια ή οχι κτλπ και ολο αυτο το "αγχος" που μου δημιουργουσε η θρησκεια εχει φυγει , την θεση της πηρε μια ηρεμια , μια γαληνη που ωρες ωρες την οποια την αισθανομαι ως ελευθερια ... τολμω να πω οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε ο φοβος του θανατου ... δεν μπορω να το περιγραψω περισσοτερο ... απλα ειναι ομορφο , ειναι απελευθερωτικο ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 24/10/2010 00:58:43
quote:
Κι αν δεν μπορει κάποιος, να ....τον βοηθήσω να καταλάβει....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχω ακούσει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
αλλα και αυτο που λεις , ειχες δικα σου βιωματα , αρα επιπλεον πληροφοριες, δεν εμεινες μονο στο πιστευω απλα αυτο ... αλλα το ξερεις πλεον ... σωστα ??? αυτο θελω να πω , οτι πλεον ειναι κτημα σου αρα ξεπερνα την πιστη
Πολύ σωστά,αυτό ακριβώς.
quote:
αλλα θα επαναφερω το ερωτημα, οταν για κατι που πιστευουμε παρουμε βρουμε δουμε μαθουμε , την πληροφορια που το ακυρωνει . τι κανουμε ? μενουμε στην πιστη ή παμε για αλλα ?
"Οταν τα γεγονότα δεν ταιρίαζουν με την θεωρία,τότε άλλαξε τα γεγονότα"
Albert Einstein.
Μια τέτοια πίστη Μάκφορ,μια λανθασμένη πίστη δηλαδή,πηγάζει μόνο απο τον νού.Πιστεύω οτι είμαι ο καλύτερος σκακιστής στον κόσμο,αν πάω και δοκιμάσω την τύχη μου με τον Κασπάροφ θα χάσω βέβαια.
Για αυτό επιμένω να κάνω διάκριση ανάμεσα στον νου και την καρδιά.
Βρες κάτι που να το πιστεύεις πραγματικά μέσα σου και τότε κάνε το πείραμα.
quote:
απο την αλλη η οποια απομυθοποιηση μιας εννοιας , πχ της αγαπης , που ισως αποτελει απλα μια χημικη διεργασια του εγκεφαλου , δεν την απαξιωνει κιολας ,,, δεν ειναι κακο να ξερουμε τι στο καλο ειναι αυτο που μας αλλαζει τα φωτα οταν ερωτευομαστε και γιατι γινεται ... ισως το να ξερουμε τι ειναι να μας βοθησει να το κατανοησουμε καλυτερα ...
Δεν είναι έτσι αλλά τί να σου πώ? Οτι έχουμε ψυχή μέσα μας και όταν αγαπάμε υπάρχει ψυχικός δεσμός και είμαστε συνδεδεμένοι? Και ότι ο εγκέφαλος απλώς μεταφράζει την διαδικασία για τον εδώ κόσμο? Θα μου πείς αποδειξε το.Αν ήταν ήταν τόσο ευκολο,ευχαρίστως.
quote:
τωρα φυσικα στην περιπτωση της θρησκειας το πραγμα μπλεκει καπως , αλλα ας παρουμε το παραδειγμα του ιησου , την στιγμη που δεν εχω ιστορικα στοιχεια υπαρξης του , δεν υπαρχει ενα σοβαρο θεμα ? την στιγμη που εχουμε στοιχεια πχ για τα ευαγγελια που μαλλον γραφτηκαν μετεπειτα , δεν δημιουργει αποριες? οταν το θεμα τις αγιας τριαδας αποτελει θεμα του 400μχ ... δεν δημιουργει σκεψεις ? οχι για να μη πιστευεις την θρησκεια , αλλα για το τροπο δημιουργιας της , για το κατα ποσο ειναι αληθεια τα στοιχεια που την αποτελουν κτλπ ... ναι μπορει να φτασεις μεχρι του σημειου να μη πιστευεις πλεον σε αυτη την θρησκεια και να βρεις μια αλλη ... αλλα οποια θρησκεια και εαν πιστευει ο καθενας , δεν θα πρεπει να ριχνει και μια ματια στα στοιχεια που την αποτελουν ? θα ηταν κακο κατι τετοιο ?
Μπορεί να είναι και έτσι,η ιστορία δηλαδή να είναι λάθος και παραποιημένη ή στην φαντασία κάποιου.Αυτό δεν το ξέρουμε,πώς μπορούμε να το ξέρουμε?Αυτό που κρατάμε είναι η ουσία της ιστορίας,τα πολύ σημαντικά πράγματα που είπε ο Δάσκαλος Ιησούς,είτε υπήρχει είτε όχι.Αυτά πρέπει να πιστέψουμε,όχι απαραίτητα την ιστορία.
Πάρε δηλαδή τα λόγια του Ιησού, και προσπάθησε να νιώσεις αν είναι αλήθεια ή όχι.Οταν λέει να αγαπάμε αλλήλους ή να συγχωρούμε κλπ,εσύ τί πιστεύεις για αυτά τα λόγια? Αλήθεια ή πρέπει να τα αποδείξεις πρώτα(πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό).
quote:
μπορεις να δωσεις εναν ορισμο στην πιστη ?
Για μένα η αληθινή πίστη (κάνω διακριση) είναι στην πραγματικότητα μια κρυφή γνώση που φανερώνεται μέσα απο την καρδιά του ατόμου.Ξέρεις κάτι μέσα σου,αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις.Καθώς περνάνε τα χρόνια,αυτή πεποίθηση που έχεις μέσα σου,γίνεται βεβαίωση.Δεν έχει να κάνει με τον νου.
quote:α] Για μένα η αληθινή πίστη (κάνω διακριση) είναι στην πραγματικότητα μια κρυφή γνώση που φανερώνεται μέσα απο την καρδιά του ατόμου.Ξέρεις κάτι μέσα σου,αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις.Καθώς περνάνε τα χρόνια,αυτή πεποίθηση που έχεις μέσα σου,γίνεται βεβαίωση.
β] Δεν έχει να κάνει με τον νου.
α] Άντε να συμφωνήσω εδώ Άλεξ...μολονότι επιδέχεται πολλών ερμηνειών..![]()
β] Μπά και με τι έχει να κάνει Άλεξ αυτό..αν "όχι" με τον νού..???
Έχεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος συνάνθρωπός μας , άλλο εργαλείο εκτός του νου για να προσεγγίσεις το οτιδήποτε..???
Δηλαδή , αν μπορούσαμε να "βγάλουμε" τον εγκέφαλο απο έναν ψυχολογικό υποκείμενο..το υπόλοιπο που θα έμενε -εκεί δα- θα είχε κάποιο άλλο εργαλείο στην διάθεσή του για να σκεφθεί...να φαντασθεί...να αισθανθεί...να γευθεί ή να κάνει λογικούς συνειρμούς..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Μπά και με τι έχει να κάνει Άλεξ αυτό..αν "όχι" με τον νού..???
Εχει να κάνει με το συναίσθημα.
quote:
Δηλαδή , αν μπορούσαμε να "βγάλουμε" τον εγκέφαλο απο έναν ψυχολογικό υποκείμενο..το υπόλοιπο που θα έμενε -εκεί δα- θα είχε κάποιο άλλο εργαλείο στην διάθεσή του για να σκεφθεί...να φαντασθεί...να αισθανθεί...να γευθεί ή να κάνει λογικούς συνειρμούς..???
Αλλο εγκέφαλος και άλλο νους.Στον εγκέφαλο εκφράζονται όλες οι διεργασίες του νοητικού και συναισθηματικού σώματος.
Αν βγάλουμε τον εγκέφαλο ή κάνουμε λοβοτομή, τότε πολύ απλά δεν θα έχουμε μέσο έκφρασης στον υλικό κόσμο.
quote:quote:
Μπά και με τι έχει να κάνει Άλεξ αυτό..αν "όχι" με τον νού..???Εχει να κάνει με το συναίσθημα.
quote:
Δηλαδή , αν μπορούσαμε να "βγάλουμε" τον εγκέφαλο απο έναν ψυχολογικό υποκείμενο..το υπόλοιπο που θα έμενε -εκεί δα- θα είχε κάποιο άλλο εργαλείο στην διάθεσή του για να σκεφθεί...να φαντασθεί...να αισθανθεί...να γευθεί ή να κάνει λογικούς συνειρμούς..???Αλλο εγκέφαλος και άλλο νους.Στον εγκέφαλο εκφράζονται όλες οι διεργασίες του νοητικού και συναισθηματικού σώματος.
Αν βγάλουμε τον εγκέφαλο ή κάνουμε λοβοτομή, τότε πολύ απλά δεν θα έχουμε μέσο έκφρασης στον υλικό κόσμο.
Και ποιός σου είπε εσένα Άλεξ , ότι στον εγκέφαλο του ανθρώπου δεν καταγράφονται όλα όσα εννοεί αλλα και συναισθάνεται ή αισθάνεται..???
-Αλλο εγκέφαλος και άλλο νους.Στον εγκέφαλο εκφράζονται όλες οι διεργασίες του νοητικού και συναισθηματικού σώματος.
Ποιό νοητικό και συναισθηματικό σώμα ρε Άλεξ λές..που τα βρήκες εσύ όλα αυτά και τα λές διαχωρίζοντάς τα..???
Ένα είναι όλα και δεν νοείται το ένα αποκομμένο απο το άλλο..την ίδια στιγμή που σκέπτεται ο άνθρωπος , την ίδια στιγμή αισθάνεται...και όλα όσα βιώνει καταχωρούνται με τον ανάλογο συναισθηματικό μανδύα...
Η λειτουργία του εγκεφάλου , αποτελεί την εν-νόηση...ξέρεις εσύ κάτι το διαφορετικό..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 24/10/2010 13:05:31
Edited by - Εαρινός on 24/10/2010 13:07:27
quote:
Και ποιός σου είπε εσένα Άλεξ , ότι στον εγκέφαλο του ανθρώπου δεν καταγράφονται όλα όσα εννοεί αλλα και συναισθάνεται ή αισθάνεται..???
Σου είπα την άποψή μου,ο εγκέφαλος είναι απλά ο μεταφραστής.Ενα εργαλείο εκφρασης του νου, ο οποίος είναι με την σειρά του εργαλείο έκφρασης για την συνείδηση.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΑΠΛΑ...
ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ??? ![]()
![]()
![]()
![]()
megale pethanane kapoies dekades anthrwpwn ekei oi opoioi
sigoura den einai to katestimeno.
eleos diladi ,ligos sevasmos
απο εδω και εμπρος οτι και να γινεται θα το ριχνουν στην αλ καιντα για πολλους και διαφορους λογους
το πιο λυπηρο ομως απο ολα ειναι οτι η τουρκια θα το εκμεταλευτει αυτο το τραγικο γεγονος προς οφελος της ισως μαλιστα καποιοι να χαρηκαν που εγινε αυτη η επιθεση

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
οταν πεθαινουν τοσοι ανθρωποι που δεν φταινε σε τιποτα ειναι οντως λυπηρο.
Αλλα για σκεφτιτε πιος τους σκοτωσε αυτους ?
Για μενα ο δολοφονος τους ειναι αποκλειστικα ο ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΡΟΝ O μεγαλυτερος φονιας μετα τον πριγκιπα Βλαντ
ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΑΛΕΣΤΙΝΙΟΙ,ΙΡΑΚΙΝΟΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΤΛ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΆΝΗΤΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΜΟΣ 20 ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΤΑΝ ΣΚΩΤΟΘΗΚΑΝ 28 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΛΩΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΛΥΠΗΘΩ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ 25000 ΙΡΑΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 50000 ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5.000.000 ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ/ΙΡΑΝΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΘΙΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ATHANATOS ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 4000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΕΘΩΡΙΑΖΕΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ 1 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ. ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ Η ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΣ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ Η ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ο ΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΧΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Η μόρφωση σε πάει παντού...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ 150 ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΑΛΕΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Η ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο BIN LADEN ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΩ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΕΝΘΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΣΙ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)