- Eurovision 2006 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Σκληροι μου Ελληνες...
Που εαν οι τιμημενοι νεκροι μας ειχαν αυτια και στομα, θα σας εφτυναν πατωκορφα...
Ιδου ο πολιτισμος της Ευρωπης!!!! Αν και κανεις δεν μου ελυσε ποτε την απορια της συμμετοχης του Ισραηλ στο ευρωπαικο πανηγυρι...Μη μας βγαζετε και τα ματια τοσο εντονα ρε παιδια!!!!
Οσοι μπηκατε στον κοπο να ψηφισετε και ψηφισατε τους αποψινους νικητες...
Θα χαιρομουν ειλικρινα να δω την αντιδραση σας οταν τα παιδια σας, οχι απλως φορανε μασκες (λογω επαγγελματικων υποχρεωσενων) αλλα ακολουθησουν αυτη την οδο της ταυτισης τους με τα διαφορα προτυπα που προβαλλονται, και ακολουθουν και στην καθημερινοτα αυτο το παραδειγμα...ακομη και φτυνοντας και χαλβαδιαζοντας εσας...τους γονεις τους...τοτε θελω πολυ να σας δω...
Αλλα φυσικα, ξερετε οτι δεν θα φταινε τα παιδια σας...
Αλλά έλεος ρε παιδιά.
Τέλος πάντων προσωπική μου γνώμη το καλύτερο τραγούδι ήταν της Βοσνίας, αρκετά συμπαθητικό της Ρωσίας και αυτό που θα ήθελα να ακούω σε καλοκαιρινό μπαράκι της Μολδαβίας
Πάντως μου άρεσε που τους δείχναμε και αριστοφάνη, το ποιο πιθανό θα ήταν να λέγαν τι στο καλό είναι αυτά τα πουλιά...
Αλλα μηπως εσεις φταιτε...
Ταναπαλιν η ιδια ιστορια...Η αντιδραση που σου επιβαλλουν για να μην ξεχυλισει το καπακι και σπασει ο τετζερις....ορνια...
Κατ'αρχήν ποτε δεν συμπάθησα ιδιαίτερα αυτό το θεσμό και ούτε πρόκειται να αλλάξει η γνώμη μου παρότι κέρδισε ένα συγκρότημα της αρέσκειάς μου σήμερα. Τον θεωρώ απλά ένα πανυγήρι στο οποίο παρουσιάζονται λίγες καλές ιδέες αλλά και αρκετές kitch και επαναλαμβανόμενες.
Δεν χρειάζεται πολύ φιλοσοφία. Απλα το τραγούδι πρέπει να είναι εύπεπτο, πιασάρικο και να συνοδεύεται από μια καλή σκηνική παρουσία. Δεν κρίνεται αυστηρά μόνο το τραγούδι αλλά, παίζει ρόλο και η σκηνική παρουσία καθώς και το image(κουστούμια κτλ). Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό είναι δίκαιο....
Αναφορικά με τους Lordi και το κομμάτι τους θα πως ότι απλά ήταν ένα ωραίο κομμάτι(δεν τρελάθηκα κιόλας), με προτώτυπη σκηνική παρουσία και κουστούμια για τα δεδομένα του θεσμού. Χάρηκα που κερδίσανε, μιας και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου είδη μουσικής(μελοδικό hard rock), ίσως κι επειδή με γοητεύει η dark και horror αισθητική, ίσως κι επειδή εκτιμώ αυτούς που ρισκάρουν, ίσως επειδή μου αρέσουν οι πρωτότυπες,τολμηρες ιδέες, ίσως κι επειδή βγήκε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.
Και λίγα ακόμα σχόλια
quote:
όντως αν δεν ήταν τα κοστούμια να ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και για μένα, και ίσως και να το ψήφιζα.
Αλλά έλεος ρε παιδιά.
Τέλος πάντων προσωπική μου γνώμη το καλύτερο τραγούδι ήταν της Βοσνίας, αρκετά συμπαθητικό της Ρωσίας και αυτό που θα ήθελα να ακούω σε καλοκαιρινό μπαράκι της Μολδαβίας
Μα τα κουστούμια ήταν ένα από τα σήματα κατατεθέν για να τραβήξουν την προσοχή. Ο καθε καλλιτέχνης προσπαθεί να προσελκύσει θαυμαστές προβάλλοντας κάποια ατού. Ο Ρώσσος ας πούμε στηριζόταν στο ότι ήταν εμφανίσιμος και αυτό που λέμε ιδανικός "ποπ σταρ". Ο Βόσνιος στο ότι ήταν "παραδοσιακός". Αλλες στηρίζονται στα μπούτια τους. Ο καθένας στηρίζεται στο προτέρημά του λοιπόν ![]()
quote:
Πού είναι η κυρία Λουκά;!
Μάλλον θα ετοιμάζει νεροπίστολα με αγιασμό για να την πέσει στους Lordi.
Ενδέχεται βέβαια να βρίσκεται και έξω από κινηματογραφικές αίθουσες για να αφορίσει τον Κώδικα Ντα Βίντσι![]()
Τέλος να πω ότι μου άρεσε και μένα αυτό της Βοσνίας, όπως επίσης και το δεύτερο κατά σειρά ονόματι Loca νομίζω(ένα σε στιλ ρέγκε), του Ηνωμένου Βασιλείου, των Σκοπίων και της Σουηδίας. Αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδιά...άλλη φάση οι Φιλανδοί!!!!!(το ξέρω το ξέρω είμαι αντικειμενικός
)
ΥΓ. Οφείλω να παραδεχτώ και την Αννούλα διότι προσπαθησε και τα πήγε καλά επί σκηνής. Απλά το τραγούδι δεν ήταν και για πολλά πολλά...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 21/05/2006 04:09:48
quote:
Μπραβο Ελληναραδες που η πνευματικη σας κληρονομια για την οποια καμαρωνετε, επικεντρωνεται μονο στον να πλακωνετε στο ξυλο τους αλλοδαπους και τις γυναικες σας...
Σκληροι μου Ελληνες...
Που εαν οι τιμημενοι νεκροι μας ειχαν αυτια και στομα, θα σας εφτυναν πατωκορφα...
Ιδου ο πολιτισμος της Ευρωπης!!!! Αν και κανεις δεν μου ελυσε ποτε την απορια της συμμετοχης του Ισραηλ στο ευρωπαικο πανηγυρι...Μη μας βγαζετε και τα ματια τοσο εντονα ρε παιδια!!!!
Θα χαιρομουν ειλικρινα να δω την αντιδραση σας οταν τα παιδια σας, οχι απλως φορανε μασκες (λογω επαγγελματικων υποχρεωσενων) αλλα ακολουθησουν αυτη την οδο της ταυτισης τους με τα διαφορα προτυπα που προβαλλονται, και ακολουθουν και στην καθημερινοτα αυτο το παραδειγμα...ακομη και φτυνοντας και χαλβαδιαζοντας εσας...τους γονεις τους...τοτε θελω πολυ να σας δω...
quote:
Μπραβο Ελληναραδες που η πνευματικη σας κληρονομια για την οποια καμαρωνετε, επικεντρωνεται μονο στον να πλακωνετε στο ξυλο τους αλλοδαπους και τις γυναικες σας...
Σκληροι μου Ελληνες...
Λυπούμε πραγματικά γιά τέτοια ιδεώδη φασιστικά....Ακριβώς αυτό φοβάμε και γώ,όλη αυτη η ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ,που μεταφερεται στα παιδιά...Του ωδείου ,του Πανεπιστημιού,του θεατρινισμού και του ΥΠΟΚΡΙΤΣΙΜΟΥ..........Αν κάποιοι φοβούντε τα ψεύτικα ΤΕΡΑΤΑ ,και όχι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,και αντί να τα αντιμετωπίζουν τα ΚΡΥΒΟΥΝ και τα ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ καθημερινα΄,ακριβώς γι αυτό η κοινωνίας μας πάει μπροστά...δίνοντας και το παράδειγμα στα πσιδιά
Η ΕΥρώπη έδωσε το ΜΑΘΗΜΑ της στο ΓΕΛΙΟ Διαγωνσιμό,ΣΥΣΧΑΕΤΙΣΜΟΥ συμμαχιών,όπως ακριβώς είναι χωρισμένος και ο πλανήτης σε μπλοκ,με masters σκλάβους Πουτ τους προσκυνούν ....και συνεχίζουμε και ζούμε τη ζωή μας ,στα ΚΕΛΙΑ ,με ψεύτικα ονειρα και διαστεβλωμένη,παραμορφωτική πραγματικότητα που μας πασάρουν,,,,
Τους Lordi πάντως ,σε μας δε τους πάσαρε ΚΑΝΕΙΣ..Τα ΚΕΝΤΡΑ λήψης,πάθανε blackout,γιά να τη πληρώσουν επιτέλους και μερικοί......που άλλα τάζαν ,στην ΑΡΧΗ.........Οι νεώτερες γενεές είναι υγιές και όφείλουν να ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ,τα κακώς κείμενα των Παλαιοτέρων....όχι να τα συντηρούν και να τα υπηρετούν.....
Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ και έδωσε το μήνυμα,στις κατευθυνόμενες ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ κοινωνίες ......και δίνει λαβές να ακουστούν όλες αυτε'ς οι κατακριτέες φωνές,που όλα τα βλέπουν φοβισμένα και επιφανειακά.....Αυτά προκαταβολικά
Η μνήμες από την γιουροβιζιον είναι ακόμη νοπές γι αυτό θα μπω κατευθείαν στο ψητό ....
Κατ' αρχήν αξ'ιζουν πολλά μπράβο στην Αννούλα γιατί το πάλεψε με την ερμεινία της αλλά την έφαγε το τραγούδι που δεν ήταν για πολλά πολλα...
Φέτος είδαμε κάτι το διαφορετικό , πιστεύω ότι το έκαναν γιάτι το εν λόγο πανηγυράκι ξεφτίζει χρονιά με την χρονιά και έκαναν μια προσπάθεια να πιάσουν κόσμο και από ένα άλλο φάσμα της μουσικής....
Και τέλος πότε θα καταλάβουμε ότι όλλες οι ψήφοι που δίνουν οι χώρες είναι 100% για πολιτικούς λόγους....
Α!!! Και κάτι τελευταίο,,, τώρα που σχόλασε το πανηγύρι να μας στείλουν το λογαριασμό για να γίνουμε κι εμείς.....τέρατα!!!
Υ.Γ Δεν κατάλαβα πότε στην ζωή μου γιατί τι Ισραήλ λαμβάνει μέρος σε όλες τις Ευρωπαικές διοργανώδεις;;;;;
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
.Γ Δεν κατάλαβα πότε στην ζωή μου γιατί τι Ισραήλ λαμβάνει μέρος σε όλες τις Ευρωπαικές διοργανώδεις;;;;;
Πρόκειται για προπαγάνδα των σιωνιστων ![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
και μια απορια
quote:
www.myhoroscope.gr
τα ωροσκοπια και η μοιρολατρεια τους εκφραζουν του ελληνες ή μηπως τους χαλδαιους μαγους????
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Και επειδή ψήφισα Lordi (για την ακριβεια άδειασα την καρτα μου από τα sms) θα σου πω και τους λόγους γιατί μας βρίζεις κατάμουτρα με τα γραφόμενά σου.
1) Είμαστε metal fans και υποστηρίξαμε το metal συγκρότημα του τελικού. Πέρισυ πχ ψηφίσαμε Νορβηγία και Ελβετία.
2) Δεν δέρνουμε τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας (ορισμένου μάλιστα τους "δέρνουν" οι γυναίκες τους γιατί 35αρίσανε και ακούνε ακόμα metal
)
3) Από κιτς αισθητική η Eurovision είναι ο πρώτος διδάξας, η αντίδρασή σου στο make-up των Lordi είναι...... ας το πω ευγενικά - υπερβολική.
4) Ψήφο στους Lordi δεν σημαίνει απόδοχή των αληταράδων που δέρνουν οικονομικούς μετανάστες στις γειτονιές τις δυτικής Αθήνας. Και να πούμε τα σύκά-σύκα, καθότι αυτά τα ψευτομαγκάκια δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αντιγράφουν συμπεριφορές αμερικάνικες (βλέπε τοπικές συμορίες), δεν θα μου έκανε και τόσο εντύπωση αν τα εν λόγω άτομα ακούγανε RnB. Είναι ΛΑΘΟΣ όμως να φωτογραφίζουμε τα μουσικά ακούσματα του καθένα μας και να τον χαρακτηρίζουμε ανάλογα. Δηλαδή αυτοί που ακούμε και Death θα μας βγάλεις και νεκρόφιλους ? Έλεος !!!
5) Η ψήφο στους Lordi είναι η απάντηση της Ευρώπης ότι σας έχουμε γραμμένους και όπως σωστά ειπώθηκε εδώ μέσα - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. Άμα παρακολουθείς Γιουροβίζιον θα διαπιστώσεις πως είναι ένα καλοστημένο οικονομοπολιτικό παιχνίδι μεταξύ κρατών. Πιστεύεις εσύ δηλαδή ότι οι Έλληνες ψηφίζουνε πάντα Κύπρο για να τους δίνουμε 12 ? Επέτρεψέ μου να γνωρίζω κάποια πράγματα και να σου πω πω η Κωνσταντίνος πέρυσι πήρε τον πουλο στο televoting και όμως η Ελλάδα του έδωσε 12. Έχεις την εντύπωση πως ο Sakis αρεσε τόσο πολυ στην Αγγλία που του έδωσε 12 πρόπερσυ ? Χα ! Ας είναι καλά η Vodaphone και το σπόνσορινγκ που είχε αναλάβει... Ο κοσμάκις όμως αρπάζει το κινητό του και ξοδεύει τα ευρουλάκια του, ξέρεις για τι ποσά μιλάμε ? Έχεις την εντύπωση πως άμα δεν έκαναν περίπατο οι Lordi θα δίναμε τα πραγματικά νούμερα του televoting ? Ή πως άμα ήτανε η Κύπρος στον τελικο θα έδινε η επιτροπή μας το 12 στους Lordi ?
Φέτος απλά αποδείκτηκε η "ισχύς εν τη ενώση", όλα τα μέταλα της ευρώπης στηρίξανε Lordi και οι συμμαχίες πήγανε περίπατο. Και μην ακούσω το παραμύθι για την "συμμαχία του Βορρά" (λες και η μαφία των Βαλκανίων πάει πίσω...), γιατί το παιχνίδι παιζότανε για Σουηδία και Ρωσσία φέτος, οπότε το λόμπι τα είχε ήδη φτιάξει. Έλα όμως που βγήκε μια τρελή παρέα Από την Φιλανδία, σου πρόσφερε ένα show και τα σάρωσε όλα ! Τώρα αν σοκαρίστηκες με την γλώσσα που έβγαζε ο τραγουδιστής στην κάμερα, πάω πάσο. Εμείς η Metal Fans έχουμε δει πολύ χειρότερα (αθάνατε Ozzy και Βlackie...). Και ξέρεις κάτι, είναι όντως ωραία παιδιά (είχα άνθρωπο στα backstage, ελπίζω να έβγαλε καμμία φώτο μπας και την πουλήσουμε στην Espresso). Και η δική μου αισθητική τα παίρνει στο κρανίο με τις κραγμένες που έχουνε γεμίσει τα κανάλια, την κακογουστιά και την κιτσαρία - ε δεν θα σκάσω αγαπητή μου και θα βγω να σας πω ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ! Μου θύμησες λίγο τον Λεβέντη και την Λουκα με την αντίδρασή σου.....
Αλλά προς τι η απορία σου ? Σε ενοχλεί το Ισραήλ ? Εδώ μας είπες ρατσιστές και όρνια που ψηφίσαμε Lordi και μετά αναρωτιέσαι γιατί το Ισραήλ είναι στους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς ????