- Παλι αστυμαγεια ¨) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οδος:Λαβυρινθου(!)
Τι γαρφουν οι οδηγοι δρομων;...........Αδιεξοδο
Ειναι ενα κομματι πεζοδρομου με μονοκατοικειες και εγκαταλελειμενα σπιτια που το κρυβει υποπτα ενα ξενοδοχειο, το Λατω, που οι πληροφοριες μου λενε οτι ο ιδιοκτητης ειναι μασωνος. Στη μεση που σχηματιζεται κατι σαν πλατεια υπηρχε ενα αγλμα ενετικο με εναν ανδραπου ακουμαπει στο χερι του και σκεφτεται. Ενα σπιτι με ρολοϊ απο εξω μερικες φορες φωτισμενο. Μερικα graffity ιδιαιτερα.
Δεν ξερω αν ημουν προκατειλημενος παντως τις προχωρημενες ωρες εμπνεει μια τρομαχτικη ατμοσφαιρα(μεχρι που εχοθμε φυγει 3 ατομα τρεχονατς χωρισ προφανη λογο:)).....
~FREE YOUR MIND~
Edited by - matrix_ghost on 16/08/2003 11:31:51
Whatever
Αυτές τις μέρες οι μύστες του Φωτώς γιορτάζουν τη γέννηση ενός θεανθρώπου. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό και ας προχωρήσουμε. Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό τι προβάλουμε προς τα έξω. Μπορεί να αισθανόμαστε αδικία, λύπη και άλλα συναισθήματα για τον κόσμο για τους άλλους ή για τον εαυτό μας αλλά τελικά αυτό που προβάλουμε προς τα έξω είναι πολύ σημαντικότερο απο αυτό που σκεφτόμαστε.
Όλα είναι ενέργεια και όλοι στροβιλιζόμαστε μέσα σε άπειρες ενέργειες. Όταν χτυπήσουμε ελαφρώς το χέρι μας στο νερο θα προκληθεί ελαφρύς κυμματισμός, εαν όμως το χτυπήσουμε με δύναμη, θα προκληθεί έντονος κυμματισμός. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με αυτό που εκπέμπουμε εμείς προς τα έξω. Αυτά τα Χριστούγεννα, τη μέρα των Χριστουγέννων, μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό ακριβώς, να αφήσουμε κατά μέρος τις απαιτήσεις μας απο τους άλλους και ας επικεντρωθούμε στο τι προβάλουμε εμείς προς τα έξω. Εαν είμαστε αρμονικοί και μιλήχειοι, αυτό θα εκπέμπουμε σε ό,τι κάνουμε και αυτό θα επηρεάσει το οτιδήποτε και οποιονδήποτε μας περιβάλει. Και όσο περισσότερο πιστεύουμε σε αυτό, τόσο δυνατότερο γίνεται και τόσο περισσότερο αυξάνεται η επιρροή τους προς τους υπόλοιπους ανθρωπους, ζώα, φυτά που μας περιβάλουν. Αυτά τα Χριστούγεννα ας διαλέξουμε έναν τόπο δύναμης και ας καθαρίσουμε εκεί όλη μας την ενέργεια, ας επικεντρωθούμε σε θετικά συναισθήματα, ας αισθανθούμε το Φως της Αγάπης να πλημμυρίζει οτιδήποτε στροβιλίζεται γύρω μας-και αν είναι ανίκανες οι αισθήσεις μας να μας μεταφέρουν αυτό το στροβιλισμό, είναι κάτι που όμως συμβαίνει πανού γύρω μας, κάθε στιγμή.
Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στην ενεργεια που μας περιβάλει και αυτή η ενέργεια έχει άμεση σχέση με τη Γη. Εκεί θα είμαι...θα ακουμπάω τα αυτιά μου σε κάποιο δέντρο, σε κάποιο βράχο, αφουγκραζόμενος την Ενέργεια, αφουγκραζόμενος το κάλεσμα της πραγματικής μου μάνας της Γης. Αυτά τα Χριστούγεννα ας της αφιερώσω αυτή την ημέρα. Εκεί θα είμαστε μαζί με την κοπέλα μου, ας είμαστε όλοι μαζί-νοητά-αστρικά...
Ας σταματήσουμε λίγο το συνεχές τρέξιμο και ας αφουγκραστούμε αυτή τη φωτεινή μέρα, την πραγματική μας μητέρα-Γη. Ας ανοιχτούμε σε αυτά που έχει να μας πεί.
Ο έχων μάτια ας δει και ο έχων αυτιά ας ακούσει και ας γίνει μάρτυρας της Αλήθειας, ας πιστοποιήσει την Αλήθεια, η οποία αχτίδα είναι στο Φώς της Ψυχής.

If you cannot change the world,change yourself.
Yes,if you cannot change the world,change yourself.
But...if you cannot change yourself,then change the world

Φιλικά
Nemesi

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί , αλλά δεν έχω κάνει ακόμη κανένα αστρικό ταξίδι ,τουλάχιστον όχι συνειδητά .
Εύχομαι σε όλους :
Αγάπη, αγάπη ,πάλι αγάπη, ξανά αγάπη, μετά πάλι ξανά αγάπη, λίγο αργότερα πάλι αγάπη ,όσπου να τρελαθούμε όλη απο αυτήν την μαγική , θεική ουσία .
ΑΓΆΠΗΣΑ ΚΆΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ & ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΟ ,ΔΕΣΑΜΕ ΤΙς ΨΥΧΕς ΜΑς , ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ .
ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑς ΒΑΡΙΕΣΑΙ .
ΑΓΑΠΑς ΚΆΘΕ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ , ΌΣΠΟΥ ΝΑ ΓΊΝΕΙς ΝΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗς & ΝΑ ΜΠΕΙς ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΓΝΊΝΕς.
Η ΑΓΆΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ , ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΗΝ .
ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;
εΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟς ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ & ΜΕ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
γΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ,ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑς , ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ , ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΊΝΩ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑς.
Η ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΑΓΑΘΟ & ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ .
Αγαπω.
Αγαπάς .
Αγαπά.
Αγαπάμε.
Αγαπάτε .
Αγαπάνε .
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥς .
ΑΓΑΠΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ , ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΥΣΤΡΟΠΟς ,ΙΔΙΟΤΡΟΠΟς , ΜΑΓΚΟΥΦΗς, ΤΣΙΓΓΟΥΝΗς ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ .
Θελω να σβησω μεσα στην αγάπη, μέχρι τότε :
Καλές γιορτές σε όλους μας .
Σαν να βλεπω,διαφημιστικο σποτακι,φιλε Α.Ω
ΕΧΕΙς ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ..
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙς
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ..
ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΙΘΡΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
http://www.tendreams.org/jialu/jialu9aa.jpg" border=0>
"ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ"
ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ....
ΦΙΛΕ allisfulloflove ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...
ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....
ΑΛΛΑ.... (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑ)
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ....
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.....
ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΨΥΧΗΣ ΤΙΣ "ΑΛΛΕΣ" ΜΕΡΕΣ....ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ....
ΙΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ.....
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝE ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ...
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...
ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥΣ
ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Edited by - AVATARGR on 22/12/2005 22:43:15
Πιστεύω το ίδιο και για όσους έγραψαν πιο πριν.
Όμως, ρε παιδιά...
Μήπως κάποιοι σας έχουν μοσχοπουλήσει αυτή την αγάπη που επικαλείστε;
Μήπως κάποιοι "με αγάπη" δεν σφαγίασαν (και ακόμα το πράττουν) το σώμα και τον ψυχισμό εκατομμυρίων συνανθρώπων μας τα τελευταία 2000 χρόνια;
Μήπως είναι ώρα να ψάξουμε κάτι άλλο πέρα από αυτή την αγάπη;
I have some things to settle before I go legit.
Και στο ίδιο πνεύμα των ημερών, Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμφορουμίτες μου, να περάσουν όμορφες, ζεστές κι αγαπησιάρικες γιορτές και το νέο έτος να τους βρει υγιείς, χαρούμενους και ένα βήμα πιο κοντά στην πραγμάτωση των ονείρων και των στόχων τους.
Βίκυ
![]()
Διάβασα το topic σου κι ομολογώ πως θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί...
Όχι όμως μόνο αυτή την συγκεκριμένη ημέρα, φίλε μου!
Το να επικεντρωνόμαστε στους γύρω μας, στο τι δίνουμε εμείς χωρίς να δίνουμε έμφαση στο τι αποκομίζουμε εμείς από εκείνους δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει την ημέρα των Χριστουγέννων.
Το να προσπαθούμε να έχουμε θετικές σκέψεις και να μην διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα πάλι δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μπορεί να γίνει κάθε μέρα, αγαπητέ μου, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Να προσπαθείς κάθε μέρα να κάνεις όλα όσα ανέφερες στο εισαγωγικό σου post, να κάνεις έναν απολογισμό των πράξεων σου και να εντείνεις την προσπάθεια σου για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

In anticipation of my resurrection...
για να κάνουμε τη ζωή μας,
το θαύμα που όλοι περιμένουμε από το Θεό.
Με αγάπη πάνω απ'όλα για την ίδια τη ζωή.
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
και για το νέο έτος
να την χτυπάν την πόρτα σας
μόνο χαρές ωφέτος !

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
με τις μνήμες γεμάτες
τις καρδιές απαστράπτουσες,
γιά μιά μέρα γιά έναν αιώνα...
ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ.
ΑΓΑΠΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΝΟΔΟΣ...
ΟΛΟ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....
ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ..
ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??????
ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Με ακατάπαυστη βιάση.
Κι εμείς κατά ένα χρόνο μεγαλύτεροι ή και σοφότεροι ελπίζουμε πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα ή και πολλά.
Ωστόσο έχεις δίκιο πόσα δεν μένουν ίδια...
Γι΄αυτό και πολλοί άνθρωποι τις γιορτινές τούτες μέρες μελαγχολούν.
Λόγια, που είθε να μην αποδειχθούν κούφια...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΣΙΔΟΜΕΝΑ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ....
ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΓΙΟΤΡΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ [ΕΜΑΣ] ΘΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ.ΠΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ!!!
ΑΥΤΑ...
=))=II=((=