- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
εμενα μ'αρεσει το χρυσο (τι σοι golden θαμουνα αλλιως?) , καμμια φορα και με κοκκινο , κατι δηλαδη σαν το χριστουγεννιατικο δεντρο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ψαχνω να βρω καμμια εικονα να βαλω ετσι χρυσοκοκκινη-με στρας , φωτακια , και πασης φυσεως λαμπακια - γιατι ειμαι και χαρουμενο παιδι!!![]()
Λοιπον φιλε Κανενα εχεις τιποτα να μου προτεινεις?![]()
![]()
Edited by - golden_ ariadne on 07/01/2004 00:28:47

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Αυτό το Φόρουμ είναι ανοιχτό, αν δε σ' έχουν ενημερώσει.
Όσο για το γούστο σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Δε με αφορά.
Την άλλη φορά που θα στολίσεις δέντρο, αναρωτήσου τί σημαίνει...
Έχεις έναν χρόνο μπροστά σου.
Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 07/01/2004 01:17:15
στους κάμπους πέφτει χιόνι..."
Ασχετο, μου ηρθε μια μαντινιαδα.
"Το μαυρο το πουκαμισο εχει μεγαλη αξια, γιατι το φοριε κι ο θεος στου γιου του την κηδεια"
Εμενα μου αρεσει το πρασινο!!!!
Ειδικα το χακυ με τρελλαινει!!!!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
πριν από λίγα χρόνια ήμουνα στην Αγγλία...μιά περίοδος κληματολογικής μαυρίλας, βροχή, συννεφιά, γκρίζο.
το καλοκαίρι, που γύρισα στην Ελλάδα γιά πρώτη φορά, εντελώς ασυναίσθητα είχα αγοράσει σε ρούχα τα πιό φανταχτερά χρώματα, ροζ, πράσινο, κίτρινο, γαλάζιο, κόκκινο...
όταν δε φορούσα κάτι τέτοιο πάνω μου αισθανόμουν άσχημα. θυμάμαι ακόμη ότι είχα και ένα μικρό ροζ πορτοφολάκι μαζί μου, το οποίο το κουβαλούσα παντού και το τοποθετούσα μπροστά μου γιά να το βλέπω συνέχεια.
όταν μετά από 4 χρόνια συνολικής παραμονής στην Αγγλία γύρισα επιτέλους σπίτι, οι φίλοι και γνωστοί μου σίγουρα θα με έβλεπαν σαν σούργελο!
σχεδόν όλα μου τα παντελόνια ήταν κόκκινα, πορτοκαλί, λαχανί. φόραγα ένα δερμάτινο φτιαγμένο από μικρά κομματάκια δέρματος σε όλα τα χρώματα, και στα μαλλιά πολύχρωμα μικρά τσιμπιδάκια.
ακόμη και σήμερα, που έχει περάσει κάποιος χρόνος από τότε, τα μισά από τα ρούχα μου είναι πολύχρωμα. τα υπόλοιπα είναι μαύρα, ούτε μπλέ σκούρα, ούτε καφέ, είναι μαύρα. αλλά μου αρέσει το μαύρο στο ντύσιμο σε συνδιασμό με κοσμήματα και αξεσουάρ με έντονα χρώματα. όπως κατακόκκινα κοσμήματα και πορτοκαλί καπέλο, πράσινη τσάντα κλπ.
το σπίτι μου, το οποίο ανακαίνησα επίσης πρόσφατα το έβαψα γκρίζο σε διάφορους τόνους. πάνω σε αυτό το υπόβαθρο όμως παίζουν όλα τα χρώματα σε απίστευτους συνδιασμούς. η μελέτη της χρωματικής ισσοροπίας έγινε πάθος μου, και προσπαθούσα -προσπαθώ- να βρώ συνδιασμούς όλο και περισσότερων χρωμάτων μαζί, που να προκαλούν ευχαρίστηση και αρμονία σε αυτόν που τα βλέπει. μου αρέσει το στιλ των 60ς - 80ς στην πολυχρωμία του.
έτσι, το σπίτι μου τώρα είναι γεμάτο χρώμα σε όλες τις κλίμακες, αλλά πιστέψτε με καθόλου κουραστικό, αλλά αντιθέτως πολύ ευχάριστο!
σχετικά με το μαύρο, που όπως σας είπα μου αρέσει να το φοράω, δεν μπορώ να το δω στο χώρο γύρω μου, γιατί με ζαλίζει! γιά κάποιο λόγο, όταν εστιάζω το βλέμμα μου σε μιά μαύρη επιφάνεια γιά παραπάνω από 2-3 λεπτα, ζαλίζομαι και στο παρελθόν έχω πάθει και ναυτία!
Στη βιολογία κάπως λέγεται αυτή η χρωματική επιλογή ανάλογα με το φυσικό περιβάλλον και είναι καθοριστικός παράγων της εξέλιξης.
Πάντως το χρώμα γενικά είναι η αντανάκλαση του κόσμου των φαινομένων στα μάτια μας. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, αφού εξαρτάται από παράγοντες όπως η θερμοκρασία. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι απόλυτα σχετική όσων αφορά στις 5 αισθήσεις.
Το άσπρο είναι το χρώμα που βλέπουμε όταν όλη η ακτινοβολία του φωτός αντανακλάται, ενώ το μαύρο είναι το χρώμα που βλέπουμε όταν όλο το φως απορροφάται. Τα υπόλοιπα χρώματα εξαρτώνται από τη συχνότητα της ακτινοβολίας η οποία αντανακλάται.
scully, πολύ ωραία μαντινάδα!

quote:
Eπ! Μα εδώ πρόκειται για clopyright!...
Δε μπορείς καλή μου να χρησιμοποιείς την ίδια φράση με μένα και να το αφήσω έτσι... Αυτό είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!...
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ...
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!
ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ,ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!
AVALLON,ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ....
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ "ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..."
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ...ΕΓΙΝΕ...
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ....
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 07/01/2004 16:51:25
Edited by - lencolas on 07/01/2004 16:54:18
ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΑΛΛΩΣΤΕ

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 07/01/2004 16:56:24

quote:
Το μαυρο γενικα προσδιδει κυρος. Ειναι στυλ...!
Ασχετο, μου ηρθε μια μαντινιαδα.
"Το μαυρο το πουκαμισο εχει μεγαλη αξια, γιατι το φοριε κι ο θεος στου γιου του την κηδεια"
Εμενα μου αρεσει το πρασινο!!!!
Ειδικα το χακυ με τρελλαινει!!!!!Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΕΠΙΔΗ ΖΕΡΒΑΚΗ ΑΚΟΥΝΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ?
Edited by - katia on 09/01/2004 23:42:44

Αφιερωμενη στον Κανενα που ανοιξε αυτο το ομορφο θεμα...
(..και σε ολους τους υπολοιπους φυσικα..απλα ονειρευτειτε..)
Posted - 03/12/2003 : 14:59:14
--------------------------------------------------------------------------------
ΧΡΩΜΑΤΑ...ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ...ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ & ΣΤΟ B/W...ΣΤΗΝ ΣΕΠΙΑ...ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ...(ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΕΡΗ ΒΡΩΜΟΜΥΡΩΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ)
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΔΩ,... ΧΡΩΜΑΤΑ = ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ! ΦΩΣ ! ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ, Η ΠΗΓΗ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΤΟ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ...
ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...Η ΑΛΛΙΩΣ, Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΕΠΙΟ-ΚΑΦΕ, ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ, ΚΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ.
ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ENTERPRISE...E; + ΜΕΤΑ;
ΚΑΤΙ ΣΕ HIGHLANDS...ΑΠΟ HIGHLANDER + BRAVEHEART + ΜΕΤΑ
ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ...ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ, Η ΓΗ...
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ....
ΣΥΝΕΙΡΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟΥ;
Posted - 14/11/2003 : 16:16:45
--------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ !....
ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ HISPEED ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΙΦΝΟ, ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ Η ΑΦΡΙΖΟΥΣΑ ΘΑΛΛΑΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.
ΚΙ ΕΚΕΙ... ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ! ΟΝΕΙΡΟ !!! ΟΝΕΙΡΟ !!! ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! ΜΑΓΕΙΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ...!
ΔΕΣΜΗ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΠΡΙΣΜΑ. ΔΙΑΧΥΣΗ. ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ. ACTUAL ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ...
ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ.
quote:
Τι ρολο παιζει το χρωμα στη ζωη σου?
πρωταγωνιστικό….. ![]()

έχω το τυχερό μου χρώμα! (όποτε το φοράω όλα πάνε καλά!)
..το ατυχό μου χρώμα.. (ακόμη και αν η μέρα είναι γενικά πολύ καλή αν το βάλω χάλασαν όλα..)-(αποδεδειγμένα..)
τώρα γενικά χωρίς χρώμα δεν μπορώ!
Φιλικά...
Edited by - Άβδηρος on 12/01/2004 15:59:00
πάντα φιλικά!
Αρέδελ

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!