- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"Το ότι μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση δεν το αμφισβητώ." amalia
και άλλο το:
"Είναι μιά ιδιωτική πρωτοβουλία, εκ του πονηρού χρηματοδοτούμενη, με προφανή σκοπό την παραπληροφόρηση." NIKOMAXOΣ

quote:quote:Μ'αυτή τη λογική δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που - ενδεχόμενα - "μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να" το "χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση" τι μ'αυτό; Μαθαίνεις να διακρίνεις. Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο το ισοπεδωτικό να απαξιώνει κανείς όλο το έργο επειδή ενδεχόμενα μπορεί να γίνει κατάχρηση.quote:
Αμαλία
Το ότι μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση δεν το αμφισβητώ.Αυτό είναι αρκετό.
Υπέρ αρκετό.
Και είναι ένας από τους λόγους, που την θεωρώ αναξιόπιστη.
......ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Δες το επίθετο που χρησιμοποεί "αναξιόπιστη"
quote:
killuminati:
Πολύ φοβάμαι για εσάς ότι η κάθε "γνώση" σας είναι πίστη που βασίζεται σε έναν αντιχριστιανικό, αντιεβραϊκό, αθεϊστικό συναισθηματισμό.Αλλά...εσείς ξέρετε καλύτερα...
Κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να το τεκμηριώσεις αυτό που λες.

quote:quote:
killuminati:
Πολύ φοβάμαι για εσάς ότι η κάθε "γνώση" σας είναι πίστη που βασίζεται σε έναν αντιχριστιανικό, αντιεβραϊκό, αθεϊστικό συναισθηματισμό.Αλλά...εσείς ξέρετε καλύτερα...
Κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να το τεκμηριώσεις αυτό που λες.
Το τεκμηριώνουν τα λεγόμενα. Η αλλεργία στην Γραφή εκδηλώνεται από μίλια μακρυά.![]()
Σουτ!
Μην μιλάς καθόλου.Ατράνταχτο επιχείρημα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αυτή είναι τεκμηρίωση Αμαλία.Σουτ!
Μην μιλάς καθόλου.Ατράνταχτο επιχείρημα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Κάθε quote σας δείχνει ειρωνεία για την Γραφή. Αυτά τα άτομα δεν είναι αξιόπιστα για μένα. Όλο μεγάλα λόγια είναι.
Απλώς δεν με πείθουν οι εντυπωσιακές εκφράσεις σου... σαν εκείνη που λες ότι η Γραφή είναι τόσο αληθινή όσο ο Χάρρυ Πότερ. Ή εκείνη του Aitherovamon για τα κυνάρια τους Έλληνες...
Διάβασες μια φορά έναν φανατικό φασίστα απολογητή, πωρώθηκες...και αυτό ήταν. Απέκτησες την γνώση ότι η Γραφή σχεδιάστηκε για να σταματήσει το ελληνικό φως...και να υποδουλώσει τα έθνη.
Μην ανησυχείς, τώρα που θα μας πεις τί να ψηφίσουμε... θα σωθεί η Ελλάδα από το σκοτάδι του Χριστιανισμού που την βασανίζει και δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα.
Edited by - killuminati on 25/04/2014 15:24:13
Ο Καρατζαφέρης μετά την ήττα του και την άνοδο της Χ.Α έκανε πέρα τους παπάδες. Παρατήρησα ότι βάζει συνέχεια εκπομπές υπέρ του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και κατά της ψεύτικης εβραϊκής μυθολογίας... σε μια εκπομπή οι φίλοι του είχαν πάθει αμόκ για την ηλίθια ιστορία του Νώε και την υπέροχη ιστορία του Δευκαλίωνα.
ΛΑΟΣ λοιπόν; Ή κάτι άλλο;
Η τύχη της Ελλάδας κρίνεται από την ψήφο σου. Μίλα λοιπόν και πες τί να ψηφίσουμε να σώσουμε την Ελλάδα από την χριστιανική απειλή.
πάντα ήσουν...λειψός.
Είτε με το παρόν νικ, είτε με το προηγούμενο.
Νικς αλλάζεις, αλλά μυαλά γιοκ.Τα έχεις σε...χρονική φούσκα, όπου εντός αυτής ο χρόνος κυλά διαφορετικά.
Ενας χρόνος στην φούσκα, ισοδυναμεί με 1000 χρόνια για τους υπόλοιπους.
Η ρήση μου <<έχεις δικαίωμα ψήφου>>, ερμηνεύεται από τον στόκο, συγνώμη μυαλό ήθελα να πω,όχι το δικό σου φυσικά, γενικά μιλώ![]()
,ως υποχρεωτική επιλογή κομάτων και αποκομάτων της παρούσης βουλής, αλλά κι εκτός αυτής.
Παραπέρα δεν πάει το ρημάδι.Δεν μπορεί να οικοδομήσει άλλη σκέψη?
Ολα έχουν σχέση με την θρησκεία σου, μέσα στον κλωβό σου?
Με τις πολιτικές ιδεολογίες, που δεν είσαι σε θέση να αναλύσεις και να δεχθείς ή να απορρίψεις?
Ασε μας ρε killuminati, σου είπα ότι η ανοχή έχει και όρια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σταμάτα να τρολάρεις, το έχεις τραβήξει πολύ το σχοινί. ![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:quote:
Χρίστος Έλ
18/09/2013, 20:50:15 από Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ]Ο πιο έντιμος πολιτικός είναι ο Λεβέντης. Δεν έχει κρύψει ότι έχει περιουσία. Το μόνο κακό που έχω ακούσει γι' αυτόν είναι ότι "εκβίαζε" εταιρίες για να χρηματοδοτήσουν το κόμμα του. Φυσικά και δεν εκβίαζε βέβαια, άλλα έτσι το ερμηνεύσανε κάποιοι.
Η καλύτερη επιλογή είναι η Ένωση Κεντρώων.
quote:
Χρίστος Έλ
20/09/2013, 16:50:12 από Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ]Πάντως, όπως και να' χει και οι χρυσαυγίτες και οι αντι-χρισαυγίτες είναι σιχαμένοι όλοι τους.
Βασίλης Λεβέντης - Να πάνε όλοι στο διάολο!
quote:
Χρίστος Έλ
23/09/2013, 19:19:53Κάθησα και το σκέφτηκα.
Λυπάμαι που θα απογοητεύσω τους φίλους της Χρυσής Αυγής αλλά και τον εαυτό μου που πίστεψα σε αυτούς για μια καλύτερη Ελλάδα.
quote:
Χρίστος Έλ
29/09/2013, 20:55:55Εντάξει, θα την έλεγα συμμοριούλα την Χρυσή Αυγή. Αλλά με τί λέξεις μπορώ να περιγράφω την εβραϊκή χολέρα και τον τύφο; Εντάξει, το κατάλαβαν οι πίθηκοι του λαού, δεν θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ρε εβραίοι, φτάνει το εμπεδώσαμε.
quote:
Χρίστος Έλ
29/09/2013, 21:20:24Λες και δεν το ξέρανε. Λες και οι άλλοι είναι πιο ήπιοι δολοφόνοι και τρομοκράτες. Δείτε τώρα τί καλά μνημόνια και μαχαιριές θα φάτε. Καλή αυτοκτονία κερασμένη από το κράτος. Και άλλα δυσβάσταχτα μέτρα από τους δημοκράτες εταίρους μας, πολύ σύντομα κοντά σας.
Εκτός και αν γίνει κανένα πραξικόπημα τώρα και βγει ο Μιχαλολιάκος από την στένη.
quote:
Χρίστος Έλ
30/09/2013, 21:40:47Δηλαδή στόχος και αποστολή των καναλιών ήταν να κάνουν τον κόσμο να νιώσει ενοχές και ντροπή που ψήφισε Χρυσή Αυγή!
Ε λοιπόν σκουπίδια δολοφόνοι(και όχι κύριοι), δεν νιώθουμε απολύτως καμμιά ενοχή για ότι πράξαμε!!! Σας έφτιαξα την μέρα;
quote:
Χρίστος Έλ
01/10/2013, 04:40:03Έτσι από πείσμα συνιστώ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να μην κάνουν πίσω και να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στην τρομοκρατία ενάντια στον Έλληνα.
Στο διάολο οι Γερμαεβροαίοι και οι Αμερικανοεβραίοι. Κάτω οι Ναζί της κυβέρνησης.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνισμός. Δεν μας λυγίζει τίποτα. Ζήτω η Ελλάδα.
quote:
Χρίστος Έλ
01/10/2013, 22:03:14Οι ναζί είναι πιο ειλικρινείς, οι εβραίοι πιο πονηροί γι' αυτό και νικούν. Οι πρώτοι έχουν την δύναμη και το θάρρος, οι δεύτεροι την πανουργία και την απάτη.
Είναι τόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ εβραίων και ναζί, που καμμιά φορά πέφτω στον πειρασμό να θαυμάζω τον Χίτλερ. Όχι ως ένα κτήνος που καίει ανθρώπους σε φούρνους, αλλά ως ένα γενναίο επαναστάτη που ύψωσε πηγμή ενάντια στους Παγκόσμιους Τρομοκράτορες που ελέγχουν την οικονομία.
Από εδώ:
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ?????
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11427
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Θα ηθελα να μου εξηγησετε με τι κριτηρια τις επιλεξατε?
Τα ιδια χρωματα, σας ακολουθουν και στη ζωη σας?
ΓΛΥΚΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΥΡΙΛΑ.......
Είναι πάθος!
Γι'αυτό και το έχω βάλει στη ζωή μου...
μέσα στο σπίτι μου...
Το γραφείο μου είναι σε απαλό μωβ της λεβάντας, το χωλ στην είσοδο του σπιτιού στο κίτρινο του καλαμποκιού, το παιδικό δωμάτιο στο ίδιο ζεστό κίτρινο χρώμα, η κρεβατοκάμαρά μου σε απαλό μπεζ-βερυκοκί.
Απεχθάνομαι τους κατάλευκους τοίχους γιατί μου θυμίζουν νοσοκομείο και αντί γι'αυτούς κάνω μια απαλή απόχρωση του ζαχαρί off white...
Μπορεί να σας ακούγεται ακραίο αλλά πιστέψτε με είναι υπέροχο και ξεκουράζει...
Το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μου το καταλαβαίνει κανείς και αν κοιτάξει την γκαρνταρόμπα μου... Από μαύρα, γκρί, καφέ, γήϊνα μέχρι έντονα πράσινα, πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα, μωβ και μπλε.
Κάθε χρώμα και μια δόνηση...
Κάθε δόνηση και μια διάθεση...
Ανάλογα με τη διάθεση και το χρώμα που φορώ...
Ενα πράγμα μόνο μισώ:
Tα παστέλ χρώματα τα οποία θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν καθόλου στο δικό μου ταπεραμέντο. Νομίζω ότι είναι πολύ ανούσια...και γλυκανάλατα και γι'αυτό τα αφήνω για κάποιες πολύ γλυκές υπάρξεις και για τις γυναίκες της τρίτης ηλικίας...

Μμμμ,τα χρώματα μου αρέσει να τα βλέπω.
Και τι εννοώ με αυτό:το σπίτι μου (ή καλύτερα το δωμάτιό μου,γιατί για το υπόλοιπο σπίτι δε μου πέφτει και λόγος) έχει αρκετά χρώματα χαρούμενα αλλά συνδυασμένα αρμονικά μεταξύ τους.Μαγιάτικο πράσινο, καφέ του σουηδικού ξύλου,εκρού,αρκετό μπλε ναυτικό και κάποιες πινελιές μπορντώ και ελάχιστο μαύρο.Τώρα εύλογα θα ρωτήσετε -μα καλά,σαν τσίρκο δεν είναι?- όχι,εμένα μου φαίνεται χαρούμενο και πολυδιάστατο.Αυτά για τη διακόσμηση.
Όσον αφορά τα ρούχα,εκεί το "φετίχ" είναι ένα: ΜΑΥΡΟ!!!!!!
Βέβαια το καλοκαίρι φοράω λόγω ζέστης συνήθως λευκό,κόκκινο,μπεζ ή γαλάζιο,συνδυασμένα και αυτά με το αγαπημένο μαύρο.
Για να μη σας κουράζω,μου αρέσουν τα "καθαρά" αλλά όχι κραυγαλέα χρώματα...
Και κλείνοντας: στη ζωγραφική ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ...σκίτσα με κάρβουνο,η δημιουργία των οποίων μου χαρίζει ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης και εκτόνωσης,ειδικά όταν συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση ορχηστρικής μουσικής...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Φοράω συνήθως μαύρα, ενώ φυσικά γύρω μου υπάρχει πληθώρα χρωμάτων.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:26:57
Σωστή η επισήμανσή σου και η αναρώτησή σου.
Προσωπικά, το χρώμα παίζει σγμαντικό χρώμα στη ζωή μου.
(Το άφησα σκόπιμα το σαρδαμάκι)
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα είναι οι εναλλαγές των χρωμάτων που αντιλαμβάνομαι και όχι τόσο τα διάφορα χρώματα και οι αποχρώσεις τους μεμονωμένα.
Άνοιξες ένα πολύ ενδιαφέρον και κατ' εμέ, πολύ λεπτό θέμα.
Πιστεύω πως αυτές οι εναλλαγές των χρωμάτων και των αποχρώσεων γύρω μας, αλλά και ο ιδιαίτερος προσωπικός τρόπος που τις αντιλαμβανόμαστε-μαζί με άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς μας, παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας την επόμενη στιγμή.
Κάτι που μου συμβαίνει συχνά είναι όταν δεν αισθάνομαι καλά (σπάνιο αλλά συμβαίνει) και βρεθώ στη φύση, αυτομάτως όλες αυτές οι συχνότητες που πιάνει το μάτι (χρώματα) και η ευχάριστη εναλλαγή μεταξύ τους, μου προσδίδει ανάταση πνεύματος.
Το έχω ξανακάνει αυτό και διαπίστωσα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.
Επίσης το έκανα και στο χώρο που βρισκόμουν.
Αρχικά κοίταζα κάποιο πίνακα με σκούρα χρώματα και καταθλιπτικές εν γένει πληροφορίες και έπειτα κάτι άλλο περισσότερο χαρούμενο με ποικιλία χρωμάτων.
Το αποτέλεσμα αυτών, απαντάει πιστεύω στην αρχική σου αναρώτηση

Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 06/01/2004 04:14:14
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ,ΕΚΡΟΥ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΚΙ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΖΩΝΤΑΝΙΑ!ΕΧΩ ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ!ΠΑΝΤΟΥ!ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΕΖ,Η ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 06/01/2004 13:39:20
WHO DARES... WINS!
quote:
Τα χρωματα φιλε Κανενας μας επηρεαζουν το καθενα με τον δικο του τροπο.
Indeed!
quote:
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!
Eπ! Μα εδώ πρόκειται για clopyright!...
Δε μπορείς καλή μου να χρησιμοποιείς την ίδια φράση με μένα και να το αφήσω έτσι... Αυτό είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!...