ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

gilgames62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
stratis79Μέλος
24/08/2005, 13:49:13
συνειδητοποιημένους ;;;;;;;;;; ενήλικες ;;;;;;;;
velialΜέλος
24/08/2005, 14:06:26
quote:
“Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”

Horny είσαι Θεός!!! Keep on posting man, just keep on posting!

MercuryΜέλος
24/08/2005, 17:17:49

quote:
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος...

wendigoΜέλος
24/08/2005, 18:06:12
Ρε κάτσε να δούμε αυτό το post:
quote:
“Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”

Χμ, ας το ξανακοιτάξω λίγο πιο προσεκτικά:

quote:
Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο.

Ας το ξαναματακοιτάξω:

quote:
Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν

Και ξαναματαπάλι:

quote:
ανήκουν

ΟΚ, αρκετά με τους συνειδητοποιημένους ενήλικες που ψάχνουν στάνη για να μπουν. Πάμε σ'άλλο θέμα.

No Method, No Guru, No Teacher

scar_faceΜέλος
24/08/2005, 18:57:41
Wendigo, η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δωθεί.
Ευχαριστώ.

The love is like a ball. Ul c
.|.
wendigoΜέλος
24/08/2005, 19:55:28
Εγώ ευχαριστώ κύριε scar_face για την τιμή.
Και τον κύριο mercury για την λακωνική πλην εύγλωττη συμβολή του στο σοβαρό τούτο θέμα.

No Method, No Guru, No Teacher

PupurunΝέο Μέλος
24/08/2005, 20:35:34
Μία ξαδέρφη μου αμερικάνα πήγε να κανει κάτι παρόμοιο μπροστά στο καθρέφτη της τουαλέτας !Πήγε αφησε το αναμένο μαύρο κερί στο ραφάκι και πηγε να φέρει κάτι χαρτιά με επικλήσεις. Εντωμεταξύ είχε εναν παππού το σπίτι που ξύπνησε να πάει προς νερού του ο δόλιος...είδε το κερί..σου λέει πάλι διακοπή η ΔΕΗ..έκατσε στη λεκάνη να ξαλαφρώσει...και έρχετε φουριόζα η ξαδέλφη με τη σολωμονική στο χέρι!! Όπως καταλαβαίνετε ο αγουροξυπνημένος παππούς υπό το φως του κεριού και με μουσική υπόκρουση τον"ήχο της μελιτζάνας"(είχε φτιάξει μουσακά η θειά μου) δεν ήταν και τόσο εφησυχαστικό θέαμα!! Η ξαδέρφη ούρλιαξε, ο παππούς γλιστρησε από τη λεκάνη και έπεσε κάτω επικαλούμενος τον εωσφόρο:"Άντε στο διάολο παιδάκι μου,μάς κοψοχόλιασες"
25/08/2005, 01:33:09
για να δουμε

οποιος δεχετε οτι ο σατανας υπαρχει αυτοματα δεχετε οτι υπαρχει και ο θεος

δεχετε οτι αυτα που λεει η εκκλησια (δευτερα παρουσια καταστροφη του σατανα παντοδυναμια του θεου)ειναι αληθεια

η ερωτηση τωρα

ποσο βλακας πρεπει να ειναι κανεις για να δεχτει οτι ολα αυτα ειναι αληθεια και να παρει το μερος του χαμενου;;;;;;;

παμε παρακατω

αν η επικληση ηταν τοσο ευκολη υποθεση τοτε θα του ειχε φυγει το λαδι του σατανα να πηγενει οπου τον καλουνε
ισως γι αυτο να ειναι κακοκεφος
ποιος ξερει;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

25/08/2005, 03:31:07
quote:
ποσο βλακας πρεπει να ειναι κανεις για να δεχτει οτι ολα αυτα ειναι αληθεια και να παρει το μερος του χαμενου;;;;;;;

Μου θύμισες την ταινία Devil's Advocate (Ο δικηγόρος του διαβόλου) τώρα, αγαπητέ μου...Μάλλον αυτό το ρόλο θα παίξω κι εγώ τώρα...

Λέει ο Κιάνου Ριβς στον Αλ Πατσίνο, που υποτίθεται είναι ο Διάβολος : "In the Bible we lose, father!"

Και του απαντάει ο "παλιός" Αλ, δείχνοντας προς τον ουρανό : "Consider the source, my son!"

hantokΜέλος
25/08/2005, 03:54:31
δηλαδή είσαι τόσο γελοίος που θα μπορούσες να πιστεύεις σε θεούς χριστιανισμούς και τα ρέστα ,είσαι πιο αξιολύπητος και από αυτούς
stratis79Μέλος
25/08/2005, 12:35:25
δηλαδή είσαι τόσο γελοίος που θα μπορούσες να πιστεύεις σε θεούς χριστιανισμούς
===
δηλ όποιος πιστεύει στο Χριστό ή όπου αλλού θέλει είναι τόσο γελοίος; Έτσι κρίνονται οι άνθρωποι; Νομίζω ότι στα θέματα πίστης του καθενός θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός και να αποφεύγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί ειδικά σε φόρουμ όπου εύκολα γίνονται και παρανοήσεις. Οι συγγενείς σου και οι δικοί σου γενικώς δεν πιστεύουν κάπου; Κι αυτούς έτσι τους αποκαλείς;

Και όσον αφορά τον Horn είναι δικαίωμά του να πιστεύει και να επικαλείται όποιον θέλει, μολονότι πιστεύω ότι έχει πέσει σε μεγάλη πλάνη και εύχομαι να απομακρυνθεί γρήγορα από αυτή, δε θα τον πω όμως γελοίο.

velialΜέλος
25/08/2005, 12:49:24
Ρε για δες γυρίσματα που έχει ο καιρός... Αυτοί που σφάζανε χιλιάδες ή μάλλον εκατομύρια αθώους επειδή πιστεύανε κάτι άλλο, τώρα θίγονται με έναν χαρακτηρισμό. Που να το πεις, και να μην σε κοροιδεύουν
Γελοίος= Για γέλια. Και εγώ θα προτιμούσα να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί, αλλά για δες αυτό...

Ε ρε φίλε, αμα δεν είναι αυτό για γέλια, τότε τι είναι...

25/08/2005, 20:14:07
Λοιπόν εσένα θα σου κάνω ειδικο αφιέρωμα στο θέμα μου "Η πινακοθήκη των ηλιθίων". Το κέρδισες επάξια!!!!

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

22Μέλος
25/08/2005, 21:41:29
Παιδιά,ο καθενας όπως στρώνει κοιμάται.Αν επικαλεισται το κακό,μην περιμένετε να σας βρει καλό.Ο καθένας είναι ελεύθερος να επικαλεστει το σατανα,ή να επικαλεστεί το θεό,ο καθένας επιλέγει τη ζωή του,και φυσικά επειδή για ό,τι κάνεις έχεις και το ανάλογο τιμημα,καλό είναι να σκέφτούμαι πριν ενεργήσουμε.
25/08/2005, 23:47:55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Horn_Dopespade ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ....

ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΝ 18 (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

franandy2001Μέλος
26/08/2005, 00:15:44
Σε πιον αιωνα γυνανε η εγγληματικαις πραξεις.Μηπως μπερδεβις τους καθοληκους με τους ορθοδωξους?
hantokΜέλος
26/08/2005, 03:49:33
quote:

Σε πιον αιωνα γυνανε η εγγληματικαις πραξεις.Μηπως μπερδεβις τους καθοληκους με τους ορθοδωξους?

rizitisΜέλος
26/08/2005, 05:09:28

quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...

Ο ΑΒΑΤΑΡ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝ ΕΝΟΧΟΙ...

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

26/08/2005, 09:05:09
"Η ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ"...

Μercury αγαπητέ μου έγραψες!!
Θα κρατήσω το πόστ σου ως το μόνο σοβαρό και "εύστοχο" εδώ μέσα!...

quote:
quote:
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/08/2005, 09:19:36
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ??????????????