ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

gilgames62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
30/03/2002, 03:10:15
Σκοτεινέ 'Αγγελε_78 (θυλικού γένους είπμε!!!), πές μας τι θεωρέις ότι είναι τα όνειρα και τι συμβαίνει κατα τη διαρκεια των ονείρων και του ύπνου φυσικά.
Δίνοντας την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ άποψη επι του θέματος, θα δείς ότι έχεις κάνει και το πρώτο βήμα για τη ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ.
"'Ενα ταξίδι χιλιομέτρων ξεκινά ΠΑΝΤΑ απο ένα βήμα"

Είμαστε παρέα σου και θα σε βοηθήσουμε όλοι να κάνεις αυτό το μακρυνό ταξίδι πιό "ευχάριστα".

Κέλσος

Darkangel_78Μέλος
30/03/2002, 16:31:27
Δεν είμαι ειδικός ούτε έχω ασχοληθεί σε βάθος με αυτά τα πράγματα...
Απλά μου κινούν την περιέργεια ορισμένα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός ονείρου μου,και μιλάω πάντα με βάση τις εμπειρίες μου.Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Έχω χωρίσει τα όνειρα σε κατηγορίες:
1)Αυτά που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα, που απλά "αδειάζουν" το κεφάλι από την πληθώρα άχρηστων πληροφοριών που με βομβαρδίζουν κάθε μέρα.

2) Τα όνειρα που εκφράζουν επιθυμίες. (τα σχόλια περιττά)

3)Τα όνειρα που είναι με συμβολισμούς και εκφράζουν είτε "πρόβλεψη" για το μέλλον είτε "απωθημένη" επιθυμία

4)τα καθαρά προφητικά όνειρα.

Λοιπόν,στα όνειρα που εκφράζουν επιθυμία,καταλαβαίνω ότι ονειρεύομαι (Lucid dreaming) όπως διάβαζα σε άλλο τοπικ και επιλέγω την εξέλιξη του ονείρου.Φυσικά η έκβαση είναι ευχάριστη και ξυπνάω άλλος άνθρωπος,γιατί έστω και στον ύπνο μου ικανοποιείται κάποιοα επιθυμία μου.

Στα προφητικά όνειρα τα οποία δεν είναι πολύ συχνά, (1-2 φορές στο τρίμηνο) βλέπω πράγματα που επαληθεύονται ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκα, όπως για παράδειγμα τα ρούχα που φορούσε κάποιος, μια κουβέντα που είπε, ένας χώρος στον οποίο βρίσκομαι...

Σας είπα ότι δεν ξέρω να τα εξηγήσω όλα αυτά.Ξέρω όμως ότι χαίρομαι που συμβαίνουν.Θα επανέλθω με περισσότερα σύντομα.Σας ευχαριστώ που διαβάζετε αυτά που γράφω.Χαιρετώ σας!!!!!!!

31/03/2002, 01:54:49
Σκοτεινέ 'Αγγελε, είναι ευνόητο το ότι διαβάζουμε τα όσα γράφεις (όχι μονο εσυ αλλα όλων τα γραφώμενα φυσικα).
Μου αρέσει ο τρόπος σκέψεις σου.
Περιμένουμε τη συνέχεια απο όσα έχεις αρχήσει να μας περιγράφεις...

Κέλσος

Darkangel_78Μέλος
31/03/2002, 16:31:30
Καλησπέρα και πάλι!
Όπως άρχισα να λέω και στο προηγούμενο μήνυμα,έχω χωρίσει τα ΔΙΚΑ μου όνειρα σε 4 κατηγορίες.Έχω καταλήξει σ'αυτές διότι γνωρίζω καλά πιστεύω τί συμβαίνει στο μυαλό ή στην ψυχή μου.
Πχ αν θέλω κάτι πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να το έχω,τότε το βλέπω σε όνειρο εκπληρώνοντας έστω και έτσι την επιθυμία μου.

Τώρα,υπάρχουν και περιπτώσεις όπου όταν πρόκειται να συμβεί κάτι σημαντικό στη ζωή μου έχω ένα προφητικό όνειρο,σε ποσοστό 80%.Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως τη φυσική μου κατάσταση.Σε περιόδους όπου είμαι αγχωμένη ή άρρωστη,δεν θυμάμαι κανένα όνειρο.

Εστιάζω στα προφητικά όνειρα για τους εξής λόγους:
-είναι τα πιο ζωντανά,αισθάνομαι πραγματικά σαν να τα ζω στον "ξύπνιο" μου.
-Είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια,με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο συναισθηματικά φορτισμένα.

Επίσης βλέπω καταστάσεις,μέρη κλπ που μου είναι συνήθως άγνωστα.Αν το όνειρο περιλαμβάνει και πρόσωπα,συνήθως είναι γνωστά.
Σε επόμενο μήνυμα θα δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τί εννοώ.

Επειδή με ρώτησες φίλε Κέλσο "τι θεωρέις ότι είναι τα όνειρα και τι συμβαίνει κατα τη διαρκεια των ονείρων και του ύπνου φυσικά"
σου απαντώ ότι στα όνειρα (ή τουλάχιστον σε πολλά από αυτά) ερχόμαστε σε "επαφή" με ανθρώπους που συνδεόμαστε συναισθηματικά,πχ φίλους,συγγενείς ή αγαπημένους. Κατα κάποιο τρόπο γίνεται μια "σιωπηλή" συζήτηση για τις σχέσεις μας ή κάτι που δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια.Και θεωρώ εξίσου πιθανό μια δύναμη που υπάρχει εκεί έξω,ότι και να είναι,να μας προειδοποιεί για κάτι που μπορεί να μας κοστίσει ψυχικά.Σας έμπλεξα πάλι? Δεν έχω τέτοια πρόθεση αλλά είμαι και γω λίγο μπερδεμένη.Ελπίζω στη πορεία της συζήτησης να τα ξεκαθαρίσουμε όλα...Ο Σκοτεινός σας Άγγελος...

Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;

01/04/2002, 01:17:29
Θα σε αφήσω να μας πείς και άλλα για τα όνειρά σου και πώς εσύ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ νομίζεις ότι είναι αυτές οι καταστάσεις. Δε το κάνω για να μη σου διακόψω τους ειρμούς σου.
Αλλά θα σου απαντήσω στο ρητορικό φαντάζομαι ερώτημά σου.

Καταρχάς Σκοτεινέ Αγγελε, σκιά δεν υπάρχει εάν πρώτα δεν υπάρξουν ΦΩΣ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ να φωτισθεί.
Το φώς λοιπόν ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αντικείμενο και αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ.
Για να μεγαλώσουμε λοιπόν τη σκιά μας, θα πρέπει να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ απο το τη ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
'Αρα η σκιά είναι αποτέλεσμα ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ.
Να γιατί ο Πλάτωνας μας φανέρωσε το μυστικό του κόσμου, με τον μύθο της σκιάς!!!

Κέλσος

Darkangel_78Μέλος
01/04/2002, 23:17:56
Γειά σας παιδιά!!
Όπως άρχισα να λέω και στο προηγούμενο μήνυμα, έχω δει αρκετά προφητικά όνειρα στη ζωή μου.
Αφορούν κυρίως άτομα του οικείου περιβάλλοντός μου,ειδικά αν υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και εμπιστοσύνη.
Σας είχα υποσχεθεί ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβετε τί εννοώ.

Πριν από τέσσερα χρόνια περίπου,είχα δει έναν συμμαθητή μου από το λύκειο να έχει πέσει θύμα τροχαίου.Συγκεκριμένα,βρισκόταν σε ένα κόκκινο ΙΧ που είχε τρακάρει με ένα μαύρο ΙΧ στο Λυκαβηττό.Ευτυχώς δεν είχε πάθει τίποτα.

Όταν τον βρήκα και του είπα το όνειρο,μεταξύ σοβαρού και αστείου,έβαλε τα γέλια,λέγοντάς μου ότι ούτε είχε κόκκινο αυτοκίνητο,ούτε σκόπευε να πάει στον Λυκαβηττό.

Μετά από λίγες μέρες που τον είδα,μου είπε ότι ήταν όντως επιβάτης σε κόκκινο αυτοκίνητο ενός φίλου που τράκαρε με ένα άλλο μαύρο αμάξι ξημερώματα Κυριακής σε δρόμο γύρω από τον Λυκαβηττό,γυρνώντας από ένα πάρτυ.

Ακόμα και σήμερα μας συνδέει μεγάλη φιλία με αυτό το πρόσωπο και ίσως ήταν ένα μήνυμα για να τον προειδοποιήσω.

Για να πώ δυο λόγια γενικά,πιστεύω ότι ο κόσμος που μας περιβάλλει είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι πιστεύουμε.Χωρίς να είμαι μοιρολάτρις,πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι προορισμένα να γίνουν.Κάποιος λοιπόν (εκτός από το υποσεινείδητο μας) θέλει να μας πει να προσέχουμε.Αν θέλουμε να ακούσουμε,πρέπει να έχουμε ανοιτό το μυαλό και την ψυχή μας και να είμαστε χαλαροί.Αυτό δυστυχώς συμβαίνει μόνο όταν κοιμόμαστε ή τέλος πάντων όταν είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω "μαντικές" δυνάμεις,απλά όταν ενδιαφέρομαι και αγαπώ κάποιον,τότε για μένα προέχει η ευτυχία του ατόμου αυτού.Και τότε επειδή οι ζωές μας συνδέονται ό,τι συνέβη ή θα συμβεί με επηρεάζει άμεσα.Αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που βλέπω αυτά τα όνειρα.Ίσως να κάνω και λάθος.Εσείς τί λέτε???
Περιμένω τις απόψεις σας...

Φίλε Κέλσο, όσο για το ερώτημα "ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;",πραγματικά δεν περίμενα τέτοια απάντηση και σ'ευχαριστώ γι'αυτό. Εγώ θα έλεγα ότι σ'ενα κόσμο όπως αυτός που ζούμε,σκιά υπάρχει όταν είσαι ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ...
Σκοτεινός Άγγελος

EleannaΝέο Μέλος
05/04/2002, 18:58:12
kalispera!
tha ithela me ti seira mou na anafero 2 peristatika pou den katafera pote na eksigiso,gia auto kai epapsa na to skeftomai, alla tora mou dosate aformi na ta xanathumitho.Isos vevaia gelasete..alla thelo toso mia exigisi
Pano apo to krevati pou koimamai exo ena rafi, pano sto opoio eixa topothetimeno ena tsantaki, to opoio omos den borei na stathei orthio giati i vasi tou den einai statheri. Ena bradu pou koimomoun xupnisa ksafnika kai eida to tsantaki se slow motion merika ekatosta prin prosgeiothei brosta mou,ligo koufo tha mou peite...ontos, ego dexomai oti auto isos to eida ston upno mou. Auto pou me apasxolei omos einai a)pos kai giati epese to tsantaki? esto oti epese apo ena seismo kai esto oti kai autos itan o logos pou xupnisa b)pos prosgeiothike orthio? afou den uparxei periptosi na stathei orthio poso mallon se mia anomali epifaneia kai poso mallon otan pesei apo ena upsos misou metrou? ekana polles dokimes rixnontas to moni mou apo to rafi (oute o newton na eimoun) den katafere omos pote na stathei orthio kai apo tetoio upsos!
To 2o peristatiko egine otan edina exetaseis. Duo mines prin doso eixa agonia min pathei kati to roloi mou tin ora ton exetaseon kai stamatisei kai den upologiso sosta to xrono,to proigoumeno vradu ton exetaseon..to roloi stamatise..pali kala na les pou egine to bradu kai to prolava!
an borei na exigisei kaneis parakalo as to kanei

theandritisΝέο Μέλος
10/04/2002, 19:47:07
quote:

Θα αναφερθώ για άλλη μια φορά στο βιβλίο του Κ.Δερβένη "ο άρχοντας των κεραυνών".
Ο δάσκαλος του Τσανγκ, του μαθαίνει και επιδεικνύει το τι μπορεί να κάνει με την ενέργεια, που ονομάζει "γιανγκ τσι" όταν έρθει σε επαφή με την γιν ενέργεια.

Όταν ο ασκούμενος μάθει να αποθηκεύει ενέργεια μέσα στο σώμα, αλλά και να την ωθεί έξω από αυτό.. αποκτά δυνάμεις που στα δικά μας μάτια φαντάζουν υπερφυσικές!!

~Ίσως το δικό μου άστρο να'ναι κάπου εκεί στο φως~

Αφροδιτη αυτο το βιβλιο λεει πραγματα που ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος
ακομη νατα δεχτει.Δεν υπαρχει υπερφυσικο και φυσικο .Ολα ειναι μια
αδιαιρετη ενοτητα,την οποια κατακερματησε η χονδροιδεστατη αντιληψη
των περιορισμενων 5 αισθησεων του ανθρωπου.

kassiopiΝέο Μέλος
10/04/2002, 22:26:55
Καλησπέρα σε όλους!
Εγώ θα ήθελα να μιλήσω λίγο για τα προφητικά όνειρα που ανέφερε και ο σκοτεινός άγγελος..
Προσωπικά για μένα έχουν γίνει κατα κάποιο τρόπο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αφού με "στοιχιώνουν" από σχετικά μικρή ηλικία, μια από τις σκέψεις μου πάνω σ'άυτά έχει να κάνει με την λεγόμενη διαίσθηση που ίσως να λειτουργεί και να εκφράζεται μέσα από τα όνειρά μας για να γίνει πιο αποδεκτή από εμας..ορισμένες φορές είναι πιο έυκολο να δεχτούμε ότι μας αποκαλύφθηκε κάποιο στοιχείο για την ζωή μας σ'ένα όνειρο παρά να πούμε πως η "αδικαιολόγητη" πίστη μας για την εκτροπή ένός γεγονότος οφείλεται στην διαίσθησή μας..
Τώρα βέβαια τίθεται και το ερώτημα της διαίσθησης..
Anyway σε ότι αφορά τα αγαπημένα πρόσωπα σίγουρα είναι λογικό να τους βάζουμε και στα όνειρά μας και να τους "συμπεριλαμβάνει" η διαίσθηση μας στις προβλέψεις της αφού είμαστε άμμεσα στενά συναισθηματικά δεμένοι..!

rosariumΜέλος
11/04/2002, 10:53:22
quote:
Προσωπικά για μένα έχουν γίνει κατα κάποιο τρόπο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου
Γεια σου φίλη Kassiopi.Κράτησα αυτό που είπες,γιατί το θεωρώ σημαντικό.Πραγματικά όσοι έχουν κάποιες "παράξενες εμπειρίες",νομίζω ότι το πιο σωστό είναι να το θεωρούν πλέον φυσιολογικό.

Μιλώντας εκ πείρας,όταν σε κάποια παιδικά "αφύσικα" βιώματα αντέδρασα με την λογική,θέλοντας να είμαι όπως οι άλλοι,απέρριψα κι ένα κομμάτι του εαυτού μου..Έλκυα όμως "κατά έναν μαγικό τρόπο" ανθρώπους που είχαν κάτι "παράξενο".Ομολογώ ότι στην αρχή μ' εκνεύριζε αυτή η "τύχη",γιατί ουσιαστικά με βάζαν να σκεφτώ..κάτι που δεν ήθελα τότε να κάνω.Διαπίστωνα όμως,ότι οι άνθρωποι που το είχαν αποδεχτεί ως φυσιολογικό γι αυτούς δεν είχαν κανένα πρόβλημα ...

Είδα όμως και την μοναξιά της διαφορετικότητας.. κάποιος,που τον συνάντησα μόνο μια φορά, μου είπε:"με θεωρούν γρουσούζη,ότι εγώ τα προκαλώ..είπα σε κάποιον να προσέξει την σκάλα,τώρα που θα κατέβει,γιατί μπορεί να πέσει.Κι έπεσε..Το γιατί δεν με καταλαβαίνει κανείς",υπάρχει ακόμη στο μυαλό μου..Το παράξενο ήταν ότι "γνώριζε" με την πρώτη ματιά ότι θα τον "καταλάβαινα"..ήξερε αρκετά πράγματα για μένα,που ήταν αδύνατο να τα γνωρίζει..ακόμη διερωτάμαι πώς..

rosarium

kassiopiΝέο Μέλος
11/04/2002, 15:59:16
Αγαπητή rosarium την μοναξιά της διαφορετικότητας να σαι σίγουρη πως την βιώνουν πολλοί μα πάρα πολλοί άνθρωποι, σκέψου ότι η δικία μου σχολική εμπειρία συνοδευόταν κατά ένα μεγάλο μέρος από επίθετα όπως μάγισσα και διάφορα άλλα συναφή μόνο και μόνο επειδή είχα το θάρρος των εμπειριών μου και δεν ενσωματώθηκα στη μάζα..το ότι αντιλαμβανόμαστε κάποια πραγματα γύρω μας δεν μας κάνει διαφορετικούς μόνο αλλά και ξεχωριστους θα έλεγα(κι ας ακουγεται ψωνίστικο..)κι αυτό διότι εμείς έχουμε την ευτυχία να καταλαβαίνουμε το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας ακόμα κι όταν τα μάτια μας είναι κλειστά και όχι όπως οι περισσότεροι να κρίνουμε απο αυτα που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις.
Στα 19 γενέθλια μου με πλησίασε ένας τύπος που δεν γνωριζα και ακόμα δεν γνωρίζω ουτε κάν το όνομα του και μου χάρισε ένα δαχτυλίδι, μου είπε κάποια πράγματα για τη ζώή μου και φυσικά ποτέ δεν τον ξαναείδα..Σύμπτωση;Τύχη; Εξήγησέ το αν μπορείς, εγώ πάντως δεν προσπάθησα να βρώ άκρη στα πώς και τα γιατί επειδή δεν είμαι έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο, απλά το δέχτηκα σαν γεγονός και το άφησα κομμάτι της ζωής μου..
Πρέπει να δεχόμαστε τη φύση μας και να αγκαλιάζουμε αυτο που κρύβουμε μέσα μας, άλλωστε αργά ή γρήγορα η αφορμή θα δωθεί και θα τα βρούμε πάλι μπροστά μας..

Horn_DopespadeΝέο Μέλος
24/08/2005, 10:00:53
Προσοχή !!! Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι καλύτερα να γίνεται μόνο από συνειδητοποιημένους ενήλικες και όχι από μικρά παιδιά. Ο σκοπός του τελετουργικού είναι η επίκληση της δύναμης και της σοφίας του Σατανά σε αυτόν που θα το πραγματοποιήσει. Με λίγα λόγια είναι η πρώτη μύηση στο σατανισμό.

Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.

Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πές μέσα στο μυαλό σου ή φωναχτά: “Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”. Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυάλό σου και στην λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δεν μπορεί να σου δόσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου. Θα σε βάλει σε μια σειρά και θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις για να είσαι χαρούμενος, δυνατός και συγκεντρωμένος και θα σου δόσει την ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις.

The Devil made me do it!
- Meus Opus Magnus –
Hail, Satan !!

cybergenΝέο Μέλος
24/08/2005, 11:56:24
Για το αντάλλαγμα δεν μας είπες;
rizitisΜέλος
24/08/2005, 12:05:47
αν ητονε κινο τσα!!!!!!!!!!!!

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

spiritΜέλος
24/08/2005, 12:41:13
quote:
Προσοχή !!! Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι καλύτερα να γίνεται μόνο από συνειδητοποιημένους ενήλικες και όχι από μικρά παιδιά. Ο σκοπός του τελετουργικού είναι η επίκληση της δύναμης και της σοφίας του Σατανά σε αυτόν που θα το πραγματοποιήσει. Με λίγα λόγια είναι η πρώτη μύηση στο σατανισμό.

Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.

Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πές μέσα στο μυαλό σου ή φωναχτά: “Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”. Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυάλό σου και στην λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δεν μπορεί να σου δόσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου. Θα σε βάλει σε μια σειρά και θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις για να είσαι χαρούμενος, δυνατός και συγκεντρωμένος και θα σου δόσει την ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις.

The Devil made me do it!
- Meus Opus Magnus –
Hail, Satan !!

Απο αυτα και απο τα αλλα επεσε η γρια,απο την σκαλα,ο καθενας με τον πονο του,η αλλιως η αβασταχτη ελαφροτητα του ΕΙΝΑΙ..
ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

melakiΝέο Μέλος
24/08/2005, 12:43:39
Μπορείς δηλαδή να μας πεις πως ακριβώς έχει βοηθήσει εσένα? Τι ακριβώς ήθελες να κάνεις και σου υπέδειξε ο Σατανάς πως να το κάνεις?Γιατί όλοι γνωρίζουμε οτι ο Σατανάς είναι η προσωποποίηση του κακού, γιατί προσπαθείς να τον παρουσιάσεις ως κάτι που μας βοηθάει στην ζωή μας?
24/08/2005, 13:02:24
melaki, το θέμα δεν είναι αν είναι η προσωποποίηση του Κακού ή όχι.
Ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει κι έχει κάθε δικαίωμα να το υποστηρίζει, όταν δεν βλάπτει φυσικά τους άλλους.
Το θέμα είναι πως ο φίλος μας έχει ανοίξει ένα θέμα στο οποίο δεν θέτει ερωτήματα και δε μπορεί επομένως να προαχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος.
Εκεί υφίσταται το πρόβλημα, αγαπητέ/ή μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

24/08/2005, 13:08:09
quote:

Προσοχή !!! Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι καλύτερα να γίνεται μόνο από συνειδητοποιημένους ενήλικες και όχι από μικρά παιδιά.

Δεν έχω δεί κάτι πιο ... οξύμωρο !

Edited by - Vril on 24/08/2005 13:22:08

24/08/2005, 13:15:04
quote:
από συνειδητοποιημένους ενήλικες

Μωρέ μπράβο..."συνειδητοποίηση"!!!

quote:
και όχι από μικρά παιδιά

Τα παιδιά "τρώνε πόρτα" δηλαδή;;;; Είσαι όμως και πονόψυχος...Τα προφυλάσσεις τα παιδιά με αυτόν τον τρόπο...Κάτι σαν "Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί : Το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει"

Πίσω μου σ' έχω Σατανάααααα...

Edited by - durden_alie on 24/08/2005 13:15:55

elfeyeΜέλος
24/08/2005, 13:35:13
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ???ΕΛΕΟΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ <<ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ>>ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...Ο LAVEY ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...