ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

12/09/2005, 21:30:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ) ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

H MEΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ 13 ΗΜΕΡΩΝ.
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 μμ 28 ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ......

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ 1 ΛΕΠΤΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

12/09/2005, 21:34:28
1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ...

Edited by - AVATARGR on 12/09/2005 21:41:46

12/09/2005, 21:39:19
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ....

12/09/2005, 21:43:45
Ωπα τί είναι αυτά???? Τα έβλεπες ή βγήκαν μόνο στη φωτογραφία?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
12/09/2005, 21:45:47
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..

1-ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΦΛΑΣ...
2-ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

12/09/2005, 21:49:37
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ gretel ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑ...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

12/09/2005, 21:53:32
Η αυρα σου ειναι βρε
12/09/2005, 22:16:43
AVATARGR, μήπως είναι κάποιο εφέ της κάμερας όπως την κρατούσες; Περίεργο μου φαίνεται, πολύ περίεργο.
MercuryΜέλος
12/09/2005, 22:38:09
Πολύ μυστήριο κήπο έχεις φίλε AVATARGR !!!

Λοιπόν,αύξησα λίγο το contrast και μείωσα τις gamma για να δω καλύτερα το σχήμα των περίεργων φωτεινών σκιών.

Μια καλή ερώτηση είναι αν έβγαλες και άλλες φωτογραφίες μετά απο αυτη και αν κάποια από αυτές παρουσίασε επίσης κάτι περίεργο ή ηταν όλες νορμάλ όπως η πρώτη...

Προφανώς πρόκειται για κάποιες εστίες φωτός σε σημεία που φαινομενικά τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Ίσως κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος ή κάποιος πεπειραμένος ερασιτέχνης μας βοηθήσει να λύσουμε το μυστήριο...

MercuryΜέλος
12/09/2005, 22:43:15
χμμμ...τι ακριβώς είναι αυτό το πέτρινο χτίσμα ακριβώς κάτω από τις παράξενες φωτεινές σκιές της φωτογραφίας? αν δεν γίνομαι αδιάκριτος φυσικά...
TromoΝέο Μέλος
12/09/2005, 23:26:06
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΝΙΖΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?

13/09/2005, 01:06:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Mercury ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΩ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΘΑΜΝΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ....

Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ...
ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Tromo ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Tromo ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ..

TyaneasΜέλος
13/09/2005, 01:13:58
Εμενα γιατι απλως μου φαινεται οτι ειναι ενα πολυ λεπτο κλαδι απο το δεντρο το οποιο απλα δεν το ειδες και ητανε πολυ κοντα στο φακο και με το φλας πηρε αυτο το χρωμα?

Καποιος ειπε οτι ισως ητανε η αυρα σου.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως φωτογραφιζουμε την αυρα μας?
Θα ηθελα πολυ να το κανω.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

morpheausΜέλος
13/09/2005, 01:16:44
Καλησπερα σε όλους.
Φιλε Avatar GR απολκειεις το ενδεχόμενο οτι εκείνη την ώρα το φώς του ήλιου για να φτάσει στην γη διαθλάται,
μήπως απο αυτή την διάθλαση δημιουργίθηκε κάποι είδος αντικατοπτρισμου
Ελπίζω να κατάλαβαις τι θέλω να πω.

Αν πάλι κάνω κάποιο λάθος διορθωσέμε.

Φιλικά πάντα

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

angiΜέλος
13/09/2005, 02:04:31
quote:

χμμμ...τι ακριβώς είναι αυτό το πέτρινο χτίσμα ακριβώς κάτω από τις παράξενες φωτεινές σκιές της φωτογραφίας? αν δεν γίνομαι αδιάκριτος φυσικά...

Πηγαδι μου φαινεται.
Μην παει το μυαλο σου αλλου.
Παντως, αν οντως ειναι πηγαδι, υπαρχει μια λογικη(!) για τους ψαγμενους σ΄αυτα τα θεματα εξηγηση.
Αλλα αν εισαι καπνιζον και μπορεις να κανεις τα συνηθισμενα κολπα... με την κινηση της γλωσσας και του στοματος...
Χμ...
Εδω πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι

aa

13/09/2005, 02:33:53

quote:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑ...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

εντυπωσιακη φωτογραφια φιλε μου!

ατμιδες δεν πρεπει να ειναι, εχω φωτογραφισει πολλες.

εδω υπαρχουν εντονα σημεια φωτος.

εσυ σαν τι τα ειδες?

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

13/09/2005, 09:09:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ.
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ....

ΦΙΛΗ angi ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ.

ΦΙΛΕ morpheaus Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ 8 μμ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΗΤΑΝ 7,16.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ...

ΦΙΛΕ Tyaneas ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΛΟ Η ΑΛΛΑ ΚΛΑΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ jonniebegood ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

13/09/2005, 10:28:58
Σας ενημερώνω, οτι δύο φωτογραφίες τραβηγμένες με την ίδια κάμερα, δεν είναι ποτέ ίδιες !

Άν εξεραίσουμε εξ αρχής, οτι αλλάζει το μοτίβο, και επικεντρωθούμε στις υπόλοιπες συνθήκες φωτογράφησης, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ'όψη οτι οι "μοντέρνες" ηλεκτρονικές μηχανές προσαρμόζουν εστιακό βάθος, διάφραγμα, ταχύτητα και ακόμα και χρήση φλάς, βάση διάφορων προτιμήσεων, είτε όπως τις προσδιορίζει ο κατασκευαστής ή σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (στις λεγόμενες "επαγγελματικές" μηχανές) από τον ίδιο τον χρήστη.

Υποθέτω οτι οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν "στο χέρι" (δηλ. χωρίς τρίποδο) και η μηχανή ήταν στο "αυτόματο".

Ανάλυση σε τέτοιου είδους φωτογραφία είνι πολύ δύσκολο να γίνει, γιατί αφού έχουμε μία από την κα΄θε μία, δεν μπορέι να γίνει σύγκριση.

Υ.Γ. Σχετικά με τις αποκλίσεις σε φωτογραφίες, έχω κάποια στοιχεία και εμπέδοση, καθότι υπήρξαν αρκετές φορές που παρουσία του JbG κάναμε σειρά φωτογράφησης με τρίποδο ένα πολύ ειδικό μοτίβο.

AcidDukeΝέο Μέλος
13/09/2005, 10:38:44
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ.ΛΑΘΟΣ!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ !!!!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΣΤΙΑΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟ AUTO FOCUS NA KANEI TA ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΦΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Ο ΚΑΠΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ FORUM Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΤΗ ΩΡΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ FRΑΜΕ TΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

JayaΜέλος
13/09/2005, 11:59:12
Φίλε AcidDuke συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Είμαι άνθρωπος που διψάει για το ανεξήγητο αλλά εμένα προσωπικά δε με πύθει η φωτογραφία... Δυστηχώς!

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...