ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Norman_Moonlight30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ZARKOSΜέλος
30/09/2006, 00:01:41
ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

ΛΟΙΠΟΝ...ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΣΕΛΙ,ΕΝΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ 20ΧΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ "ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑ".ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ.ΕΤΣΙ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ "ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ".ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ (ΣΗΜ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΡΤΑ.ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ) ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ "ΤΣΙΠΩΜΕΝΗ" (ΤΣΙΠΩΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΜΑΝΤΙΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ).ΠΑΓΩΣΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΣΙΠΩΜΕΝΗ;ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΝΤΙΛΙ ΔΗΛΑΔΗ;ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ...ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ;ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ;ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΖΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΓΙΑ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ!ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!.ΠΑΡΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΙΣΩ...

ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ...

ALEA IACTA EST...

ΛευκίππηΝέο Μέλος
07/10/2006, 12:05:33
Καλή σας ημέρα,

Θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα όνειρο το οποίο είδα πριν 2-3 χρόνια. Ξεκαθαρίζω από τώρα ότι δεν πρόκειται για κάτι συγκλονιστικό ή τρομακτικό. Απλά περίεργο....

Ονειρεύτηκα λοιπόν πως βρισκόμουν σε έναν χώρο σαν παλιό χαμηλό σπίτι. Κράταγα στα χέρια μου ένα βρέφος (άγνωστο σε εμένα) το οποίο ήταν νεκρό. Έκλαιγα και ωριόμουν για τον θάνατό του. (Γενικά θλίβομαι πολύ όταν "φεύγουν" νέοι άνθρωποι)Οπότε με το σώμα του νεκρού βρέφους στα χέρια μπήκα σε ένα δωμάτιο 4Χ2. Πίσω μου ήταν η είσοδος. Εγώ βρισκόμουν όρθια στην νότια πλευρά του δωματιού. Οι τοίχοι του είχαν αυτό το εκρού χρώμα που παίρνει ο ασβέστης μετά από πολλά χρόνια και το πάτωμα ήταν από χώμα!!!
Ακριβώς απέναντί μου και σε απόσταση περίπου 1,5 μέτρου είδα έναν πολύ ηλικιωμένο άνδρα, αδύνατο με την λογική καράφλα και ελάχιστα πολύ μακρυά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και με πλούσια γενειάδα, όλα κατάλευκα. Αυτός ο μυστηριώδης άνδρας, κάθονταν σε έναν κορμό ελιάς και δίπλα του στέκονταν ένα νέο κορίτσι 13-15 ετών. Το κορίτσι θυμάμαι κάθονταν δεξιά από τον ηλικιωμένο και είχε το αριστερό της χέρι στον ώμο του . Μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι ήταν εκεί για να τον (εξ)υπηρετεί. Να αναφέρω ότι αυτός ο άνδρας φόραγε μόνο ένα΄λευκό ύφασμα με το οποίο ήταν καλυμένο ολόκληρο το σώμα του. Μόνο τα χέρια του φαίνονταν και τα πόδια του (μόνο το κάτω μέρος, όχι οι γάμπες) τα οποία ήταν ανυπόδητα.
Βλέποντας τον γεράκο άρχισα να τον παρακαλάω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να ξαναδώσει ζωή στο βρέφοε. Εκείνος με κοίταξε αυστηρά και αρνήθηκε. Η κοπέλα μόνο με κοίταζε. Συνέχισα να παρακαλάω (γενικά είμαι πολύ επίμονος άνθρωπος) και στο τέλος, με κοίταξε με αποδοκιμασία και χωρίς να κινηθεί ή να πει τίποτε το βρέφος ζωντάνεψε. Το κοίταζα να κουνάει τα χεράκια του και να γελάει και έκλαιγα από χαρά.
Όταν κοίταξα τον γεράκο για να τον ευχαριστήσω, είδα ότι είχε στρέψει το σώμα του 30μοίρες δεξιά και δεν με κοίταζε πλέον. Τον ευχαρίστησα και τότε με κοίταξε με ένα βλέμμα έντονης αποδοκιμασίας και σηκώθηκε από τον κορμό που κάθονταν.
Βλέποντάς τον είχα την αίσθηση ότι ήταν απόλυτα υγιής και δεν χρειάζονταν την κοπέλα να τον βοηθάει. Οι κινήσεις του ήταν αργές αλλά σίγουρες. Αναρωτήθηκα σιωπηλά ποιός να ήταν..μήπως ο θεός (στο όνειρό μου όλα αυτά)και επίσης σιωπηλά αναρωτήθηκα αν ήξερε να μου πει πότε θα πεθάνω. Καάλαβα ότι αν και αυτή την ερώτηση την είχα υποβάλλει μόνο με τη σκέψη μου, εν τούτοις "εκείνος" την άκουσε. Με κοίταξε θυμωμένος και κατευθύνθηκε στον δυτικό τοίχο του δωματίου στο οποίο υπήρχε μια μικροσκοπική πορτούλα ακριβώς τη μέση του τοίχου και όχι στη βάση όπως συνηθίζεται.
Σκέφτηκα πως είναι αδύνατον αυτός ο τόσο ψηλός και τόσο ηλικιωμένος άνδρας να καταφέρει να περάσει από αυτό το πορτάκι. Με εκπληκτική ευλιγισία σήκωσε το δεξί του πόδι και το πέρασε μέσα από το άνοιγμα. (η κοπέλα ήταν πάντα δίπλα του και πάντα τον άγγιζε). Εκείνη τη στιγμή ξανα ρώτησα (με το μυαλό μου) ποιός να ήταν και τότε εκείνος (με το ένα πίδι στο άνοιγμα και έτοιμος να περάσει ολόκληρο το σώμα του στην άλλη πλευρά ) με κοίταξε και μου είπε: " 26 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα, στην 75η επέτειο".
Αυτά ήταν τα μοναδικά λόγια που άκουσα από το στόμα του και η φωνή του ήταν ολοκάθαρη σαν από μεσήλικα. Λέγοντας αυτό βγήκε από το δωμάτιο και πίσω του ακολούθησε και η κοπέλα η οποία με κοίταζε σαν να με αντιπαθούσε.. Στο άκουσμα τω νόσων είπε , ήξερα ότι ήταν η απάντηση στο πότε θα πεθάνω.
Αμέσως ξύπνησα με μια αίσθηση μεγάλου ενθουσιασμού. Σαν να είχα ανακαλύψει κάτι.... ήταν και ώρα να ξυπνήσω βέβαια.
Και εδώ ξεκινάει το περίεργο.

Αυτό το όνειρο το κατέγραψα στο ημερολόγιό μου και πρίν περίπου 3 μήνες, όταν σκάλιζα παλιά ημερολόγια το ξαναδιάβασα και μάλιστα το συζήτησα με την κολλητή μου. Συνειδητοποιήσαμε ότι ποτέ δεν της το έίχα αναφέρει ( πράγμα περίπεργο). Για την πλάκα μας με ρώτησε αν πράγματι πιστεύω ότι θα πεθάνω την συγκεκριμένη ημερομηνία και της είπα ότι είναι απλά ένα όνειρο, παιχνίδι του υποσυνείδητου.
Πες, πες αποφασίσαμε να τσεκάρουμε την ημερομηνία και ειλικρίνα όταν αντίκρυσα στο Outlook την ημερομηνία 26/07/55 και είδα ότι ήταν Δευτέρα...πάγωσα!!

Έκτοτε πραγματικά έχω πιστέψει ότι θα ζήσω πολλά πολλά χρόνια ακόμη και μάλιστα έχω σκοπό (αν έχω ποιότητα ζωής μέχρι τότε) το τελευταίο Σαββατοκύριακό της ζωής μου να κάνω το πιο τρελό πάρτυ μου!!!

Σας ευχαριστώ!

Το περίεργο ξεκινάει εδώ...!!!

whizΜέλος
08/10/2006, 21:13:26

Γεια σας παιδια,

Απορω γιατι δεν εκατσα τοσον καιρο να διαβασω αυτο το θεμα..

Λοιπον να προσθεσω κι εγω μια δικη μου εμπειρια.
Το χειμωνα που μας περασε ειδα ενα ονειρο....

Ημουν μικρο παιδι και επεζα με κατι αλλα παιδακια,οταν ξαφνικα πηρα ενα κουβαδακι και πηγα σε εναν λακο και εριξα το χωμα.Εκει ειδα μεσα στο χωμα εναν νεαρο αντρα,με αλοιωμενα χαρακτηριστικα νεκρο.
Δεν τρομαξα απλα ειχα μεινει με εντονη απορια για το ποιος ηταν.
Το ονειρο δεν τελειωσε εδω,μεταφερθηκα μεγαλη πια σε ενα δωματιο με διαδρομους και ηταν μια γυναικα μαζι μου η οποια μου ελεγε πως πρεπει απαραιτητος να διαλεξω ενα φορεμα γιατι καπου θα πρεπει να παμε.

Εγω τοτε δεν μπορω να διαλεξω τι να φορεσω και οποτε διαλεγω κατι δεν μου κανει.Ομως πρεπει να βιαστω για να φυγουμε.Ετσι βιαστικα βιαστικα προσπαθω με το ζορι να βαλω το φορεμα που κραταω.
Εκει που προσπαθουσα να το κουμπωσω απο την πανω μπροστινη μερια αυτο ανοιγα απο την κατω και το αντιστροφο.Καπως ετσι ξυπνησα με αγωνια ωστε να φορεσω το φορεμα.

Το περιεργο φυσικα δεν ειναι το ονειρο μα αυτο που ακολουθησε.
Τρεις ημερες μετα εμαθα για το χαμο του ξαδερφου μου.Με τον ξαδερφο μου ειμασταν κολητοι οταν ειμασταν παιδια,οταν πηγα λοιπον στο σπιτι του για να θρηνησω και να μαθω πως τον χασαμε πληροφορηθηκα πως μια κοπελα τον δολοφονησε και επειτα εξαφανηστικε....

Απο τοτε οταν βλεπω καποιο ονειρο σε τετοια ενταση με πιανει ταχυκαρδια και δεν περναει για μερες...

Ευχαριστω που με ακουσατε,ελπιζω να μην σας κουρασα..

Με εκτιμηση Αντα

whizΜέλος
08/10/2006, 21:17:57

Γεια σας παιδια,

Ημουν μικρο παιδι και επεζα με κατι αλλα παιδακια,οταν ξαφνικα πηρα ενα κουβαδακι και πηγα σε εναν λακο και εριξα το χωμα.Εκει ειδα μεσα στο χωμα εναν νεαρο αντρα,με αλοιωμενα χαρακτηριστικα νεκρο.
Το ονειρο δεν τελειωσε εδω,μεταφερθηκα μεγαλη πια σε ενα δωματιο με διαδρομους και ηταν μια γυναικα μαζι μου η οποια μου ελεγε πως πρεπει απαραιτητος να διαλεξω ενα φορεμα γιατι καπου θα πρεπει να παμε.

Εγω τοτε δεν μπορω να διαλεξω τι να φορεσω και οποτε διαλεγω κατι δεν μου κανει.Ομως πρεπει να βιαστω για να φυγουμε.Ετσι βιαστικα βιαστικα προσπαθω με το ζορι να βαλω το φορεμα που κραταω.
Εκει που προσπαθουσα να το κουμπωσω απο την πανω μπροστινη μερια αυτο ανοιγα απο την κατω και το αντιστροφο.Καπως ετσι ξυπνησα με αγωνια ωστε να φορεσω το φορεμα.

Τρεις ημερες μετα εμαθα για το χαμο του ξαδερφου μου.Με τον ξαδερφο μου ειμασταν κολητοι οταν ειμασταν παιδια,οταν πηγα λοιπον στο σπιτι του για να θρηνησω και να μαθω πως τον χασαμε πληροφορηθηκα πως μια κοπελα τον δολοφονησε και επειτα εξαφανηστικε....

Απο τοτε οταν βλεπω καποιο ονειρο σε τετοια ενταση με πιανει ταχυκαρδια και δεν περναει για μερες...

Με εκτιμηση Αντα

whizΜέλος
08/10/2006, 21:21:49

Γεια σας παιδια,

Με εκτιμηση Αντα

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
09/10/2006, 10:16:31
whiz.... τι έγινε ..;;; μας χρωστάς κάποιες αποδείξεις.... ή ακόμη δεν έχεις σκάνερ ;;;

Ο άσπρος σίφουνας....

----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

stanfromgreeceΜέλος
09/10/2006, 14:18:03
Από το... στόμα μου το πήρες ΑΖΑΧ!
Τί έγινε βρε Αντα? Ολα καλά?
χάθηκες βρέ?
Αλήθεια... όπωε λέει και ο φίλος ΑΖΑΧ (με διπλάσιο αμμωνιαζόλ!) τί
έγνε με εκείνα τα κείμενα???
whizΜέλος
13/10/2006, 17:03:16

Βρε βρε!

Καλως τους!
Sorry παιδια αλλα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω στο σπιτι οτι μπω στο forum απο τη δουλεια.Μη φοβαστε δεν σας ξεχνω...

Με εκτιμηση Άντα

stanfromgreeceΜέλος
16/10/2006, 09:12:17
οκ Αντα... εμείς... εδώ είμαστε... σταθερά...
DANILOVICΝέο Μέλος
30/10/2006, 16:54:11
Ακουστε λοιπον καποια παραξενα συμβαντα που συνεβησαν σε συγγενικα μου προσωπα και σε καποιος φιλους μου και με προβληματισαν εντονα.

1.Πριν πολλα χρονια συνεβησαν σε 2 συγγενικα μου προσωπα και 2 αγνωστους καποια περιεργα γεγονοτα σε ενα σπιτι.Η μητερα μου οταν σπουδασε εμεινε μονη της σε ενα σπιτι που της παραχωρησε προσωρινα μια κυρια που εφυγε για ταξιδι για αρκετο διαστημα.Εκει λοιπον υπηρχε ενα δωματιο στο δευτερο οροφο.Απο την πρωτη μερα αρχισαν τα περιεργα.Γυρω στις 11 το βραδυ η μητερα μου αποφασισε να παει για υπνο,καθως λοιπον ανεβαινε τις σκαλες και πλησιαζε την πορτα του δωματιου ενιωσε εναν τρομερο φοβο.Μπαινει μεσα στο δωματιο και κλεινει την πορτα.Ο φοβος της κορυφωθηκε και ενιωσε εντονα οτι καποια παρουσια υπηρχε πισω απο την πορτα.Ξαπλωσε και ο φοβος δεν εφευγε,ενιωθε οτι η πορτα θα ανοιξει.Αρχισε να κρυωνει και να τρεμει η μητερα μου.Μετα απο πολλες ωρες καταφερε να αποκοιμηθει.Το φοβερο ειναι οτι καθε μερα επι 2 μηνες που εμεινε στο σπιτι και εμπαινε στο δωματιο ενιωθε τον ιδιο τρομαχτικο φοβο.Ενιωθε οτι υπηρχε μια παρουσια πισω απο την πορτα.Οταν εφυγε για παντα απο το σπιτι η μητερα μου εμαθε οτι ακριβως το ιδιο πραγμα βιωσε και ο Θειος της
αλλα και δυο αλλα προσωπα τους οποιους ποτε δεν γνωρισε και ειχαν εγκαταλειψει το σπιτι γιατι δεν μπορουσαν να κοιμηθουν για τον ιδιο λογο που δυσκολευοταν η μητερα μου να κοιμηθει.

Πρεπει να πω οτι η μητερα μου αλλα και ο Θειος της ειναι σκεπτικιστες και μορφωμενοι ανθρωποι και δεν πιστευουν σε μεταφυσικη.Αυτο που τους συνεβησε τους προβληματισε εντονα.Κυριως επειδη συνεβησε και σε δυο αλλα ατομα τα οποια δεν εχουν γνωρισει ποτε.Τελος πρεπει να πω οτι η Ιδιοκτητρια του σπιτιου ειχε πεθανει πολυ πριν η μητερα μου ερθει στο σπιτι.Ηταν λιγο παραξενη γυναικα η ιδιοκτητρια οπως μου λεγανε.

2.Το δευτερο παραξενο συνεβησε σε ενα ζευγαρι που ειχα γνωρισει πριν λιγα χρονια σε αλλη χωρα οχι στην Ελλαδα.Μια μερα λοιπον καθως η συζυγος καθοτανε κοντα στο παραθυρο του σαλονιου βλεπει ενα κορακι που ερχεται προς το παραθυρο και χτυπαει με μανια δυο φορες με το ραμφος του.Φοβηθηκε λιγο η γυναικα.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα χτυπαει το τηλεφωνο.Στο τηλεφωνο ο συζυγος της λεει οτι πεθανε ο πατερας του.Καποια χρονια μετα ενω καθοτανε αυτη την φορα ο ανδρας κοντα στο παραθυρο βλεπει ο συζυγος ενα κορακι που πλησιαζει το παραθυρο και χτυπαει παλι δυο φορες με το ραμφος του.Λιγα δευτερολεπτα μετα χτυπαει το τηλεφωνο.Το σηκωνει ο ανδρας και του ανοικοινωνουν απο καποιο νοσοκομειο οτι πεθανε η μητερα του.Ειναι συμπτωση αυτα τα δυο περιστατικα με το κορακι,εσεις τι λετε.Και τις δυο φορες που πεθαναν οι γονεις του ανδρα καποιο κορακι λιγα δευτερολεπτα πριν ειχε χτυπησει με το ραμφος του το παραθυρο οπου στην πρωτη περιπτωση ηταν η γυναικα που ειδε το κορακι ενω στην δευτερη ο συζυγος της.

Ενα αλλο παραξενο πραγμα συνεβησε στην μητερα μου πριν 1 περιπου χρονο.Ηταν ενα ονειρο που ειδε.Στο ονειρο της ειδε τον πατερα του ξαδερφου της.Στο ονειρο αυτο ο πατερας καθοτανε στο σαλονι και ητανε πολυ λυπημενος και αμιλητος και δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι.Αυτο ηταν το μικρης διαρκειας ονειρο της.Μετα απο δυο μερες χτυπαει το τηλεφωνο και μαθαινει η μητερα μου απο αλλο συγγενικο προσωπο οτι ο ξαδερφος της σκοτωθηκε σε τροχαιο.Συγκλονιστηκε διοτι ειχε δει λιγες μερες πριν σε ονειρο λυπημενο το πατερα του ξαδερφου της.Αραγε αυτο το ονειρο ηταν προφητικο.Πρεπει να πω επισης οτι δεν θυμοτανε να ειχε δει ποτε η μητερα μου σε ονειρο τον ξαδερφο της και τον πατερα του.

Το 4 παραξενο συμβαν βιωσαν 2 φοιτητριες ιατρικης και μου εκμυστηρευτηκαν πριν αρκετα χρονια.Ενα καλοκαιρι πηγαν στην Σουηδια για διακοπες και εμειναν μονες τους σε ενα πολυ μεγαλο σπιτι που τους παραχωρησε για λιγες μερες ενας φιλος του πατερα μιας απο τις δυο φοιτητριες.

Το σπιτι αυτο ηταν πολυ παλιο,αρχοντικο και βρισκοταν σε ενα δασος.Γυρω δεν υπηρχαν σπιτια παρα μονο μια παλια εγκαταλλειμενη εκκλησια και μια λιμνη καπου εκει κοντα.Το σπιτι ειχε παρα πολλα δωματια.Την πρωτη μαλιστα μερα συνεβησε και στις δυο κατι πολυ παραξενο αργα το βραδυ λιγο μετα απο οταν ξαπλωσαν στο κρεβατι σε ξεχωριστα δωματια που ειχαν μεγαλη αποσταση.

Ακουστε λοιπον.Το βραδυ ανεβαινουν στα υπνοδωματια τους που φωτιζονταν λιγακι απο το φως της σεληνης και των αστεριων που εμπαινε απο το παραθυρο.
Γυρω στις 1 το βραδυ ενω ηταν ξαπλωμενη η μια απο τις δυο φοιτητριες και ηταν ετοιμη να κοιμηθει συνειδητοποιει ξαφνικα οτι η πορτα την οποια ειχε κλεισει ηταν λιγο ανοιχτη και βλεπει μια ανθρωπινη μορφη μπροστα της να την δειχνει με το χερι.Το βλεμμα του ηταν το πιο σκληρο που ειχε δει ποτε σαν διαβολος και ματια μαυρα,μακρυ μαλλι και μακρυ μουσι ντυμενος στα μαυρα.Η φοιτητρια κοκαλωσε,δεν τολμουσε να κουνηθει απο τον φοβο της,ηταν τοσο αληθινο που αδυνατουσε να πιστεψει οτι ηταν παραισθηση.Κρατησε πολυ λιγα δευτερολεπτα,η μορφη χαθηκε αστραπιαια.

Την αλλη μερα σηκωνεται και ετοιμαζεται να πει στην φιλη της την εμπειρια της.Το συγκλονιστικο ηταν οτι δεν προλαβε να την πει διοτι την προλαβε η φιλη της που της ειπε ακριβως την ιδια εμπειρια ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.Με τις ιδιες λεπτομερειες.Ειδε την ιδια μορφη.Απιστευτο!!!Η δευτερη δεν πιστεψε αρχικα την πρωτη λεγοντας οτι την δουλευει αλλα μετα απο πολυ ωρα συζητησης και πολλους ορκους στην ζωη αγαπημενων προσωπων πιστεψε η δευτερη την πρωτη.

Και το αξιοσημειωτο ειναι οτι η μια απο τις δυο φοιτητριες η πρωτη στην διηγηση μου, δεν πιστευε μεχρι τοτε σε τιποτα που να εχει σχεση με μεταφυσικη,δεν ειχε ποτε της διαβασει καποιο βιβλιο για μεταφυσικη.

Κλεινοντας θα πω κατι πολυ σημαντικο περι αυτου,το κορυφαιο της ιστοριας.Στο σπιτι αυτο στο παρελθον ειχαν μεινει αρκετοι ανθρωποι που το εγκατελειψαν αρκετα γρηγορα γιατι ειχαν βιωσει παραξενες εμπειριες χωρις να γνωριζω λεπτομερειες,το οποιο δεν γνωριζαν οι φοιτητριες πριν το δικο τους συμβαν.Υπηρχε μαλιστα και οταν το επισκεφτηκαν οι δυο φοιτητριες ενας πινακας που πολλοι απο οτι ειχα ακουσει ενιωθαν εναν ανεξηγητο φοβο οταν τον κοιτουσαν.Σημαντικο ειναι να τονισω οτι οι δυο φοιτητριες δεν ειχαν δει αυτον τον πινακα αλλα ουτε και γνωριζαν τιποταν για αυτον πριν την μεταφυσικη εμπειρια τους.Το εμαθαν μετα και σοκαριστηκαν οταν παρατηρησαν τον πινακα.

Το κορυφαιο ειναι οτι στον πινακα αυτον απεικονιζοταν ενα προσωπο που ηταν ολοιδιος με την ανθρωπινη μορφη που ειδαν και οι δυο αργα το βραδυ στο δωματιο τους!!!Το προσωπο αυτο που απεικονιζοταν οπως μαθαμε ειχε ζησει στο σπιτι πριν παρα πολλα μα παρα πολλα χρονια και ειχε πνιγει σε μια λιμνη που βρισκοταν λιγα χιλιομετρα κοντα στο σπιτι.