- ΓΥΝΑΙΚΕΣ--ΘΡΗΣΚΕΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καλησπέρα. Επεμβαίνω για δύο επισημάνσεις σχετικά με τα τελευταία μηνύματα.Δεν γνωρίζω αν πράγματι έχει πέσει Αμερικανικό αεροσκάφος σε Κινεζικό έδαφος. Ωστόσο δεν υπάρχει "ΤΟ" stealth αλλά διάφορα είδη "stealth" αεροσκαφών. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν από αυτά, συνήθως έχουν σαν stealth στο μυαλό τους το F-117A ή τα βομβαρδιστικά προκεχωρημένης επίθεσης Β-2. Ξέρετε, αυτά τα τριγωνικά που από πίσω είναι ζιγκ-ζαγκ και μοιάζουν με το ιπτάμενο όχημα του Batman! Τύποι stealth αεροσκαφών υπάρχουν διάφοροι και πλέον η τεχνολογία stealth δεν είναι κάτι το απίστευτο. Το πρώτο Stealth κατασκευάστηκε στον Β' Παγκόσμιο από τους Γερμανούς το 1944, ήταν συγκεκριμένα το Horten-Ho 229 και ήταν το πρώτο αεροσκάφος με βασικό εξοπλισμό απόκρυψης από τα ραντάρ. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμμένο stealth λοιπόν, υπάρχει τεχνολογία stealth που απλά εφαρμόζεται σε διάφορα μοντέλα.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζετε, τι τύπου αεροσκάφους υποτίθεται ότι κατέπεσε στην Κίνα.-----------
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
May the Force be with you...
Edited by - Marco_Hietala_ on 28/08/2008 02:12:32
Κοιτα, θα ηταν δυσκολο να χασουν ενα B-2 Spirit οι ΗΠΑ στην Κινα (αληθεια, τι δουλεια θα ειχε εκει)....
Iσως να εχουν χασει ενα Global Hawk, ενα UAV , αν και εξαιρετικα απιθανο

Edited by - PREDATOR on 28/08/2008 09:05:49
δεν νομιζω λοιπον οτι μιλαμε για πολυ διαφορετικα πραγματα,{αν και δεν συμφωνω εντελως με την θεωρια της εξελιξης}ειναι η οπτικη γωνια που αλλαζει.
το περιοδικο δεν το εχω διαβασει ποτε.ασχολουμε κυριως με τις θρησκειες.θα ριξω μια ματια πιστευω μεσα στην εβδομαδα.
the eclipse made it clear,whose side the sky was on
«το περιοδικο δεν το εχω διαβασει ποτε.ασχολουμε κυριως με τις θρησκειες.θα ριξω μια ματια πιστευω μεσα στην εβδομαδα.»
Οι θρησκείες, είναι οι εκάστοτε τοπικές παραδόσεις/λαογραφίες των λαών. Ως τέτοιες αξιολογούνται και διαβάζονται.
Πάντως, σου το συνιστώ το περιοδικό. Δεν θα χάσεις.
quote:
WWalker:
«Όχι που δεν θα 'σουνα βάζελος!!»Μπα, από πού προκύπτει αυτό βρε?? Αν και με τέτοια που γίνονται…..
Ουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tormentor:
quote:
Swchabeδεν νομιζω λοιπον οτι μιλαμε για πολυ διαφορετικα πραγματα,{αν και δεν συμφωνω εντελως με την θεωρια της εξελιξης}ειναι η οπτικη γωνια που αλλαζει.
το περιοδικο δεν το εχω διαβασει ποτε.ασχολουμε κυριως με τις θρησκειες.θα ριξω μια ματια πιστευω μεσα στην εβδομαδα.
Καλές αναζητήσεις να σου ευχηθώ και γω φίλε tormentor.
Μιας και στόχος των επιστημών είναι να αναλύσουν φαινόμενα και όχι να διαμορφώσουν απόψεις, εγώ θα σου προτείνω να κοιτάξεις και τις ανάλογες εντυπώσεις που δημιούργησαν οι εξελίξεις κατά την διάρκεια των δυο τελευταίων αιώνων στην επιστημονική κοινότητα, και να αξιολογήσεις το αποτέλεσμά τους. Θα σε βοηθήσει πολύ στην έρευνά σου.
Να συμφωνήσω και γω με τον Schwabe πως από το Science Illustrated έχεις πολλά να κερδίσεις και λίγα να χάσεις.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
the eclipse made it clear,whose side the sky was on