- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σας μεταφέρω αμέσως το σκηνικό: Καλοκαιράκι, πάρτυ γενεθλίων, αμμουδια, Ρόδος. Λίγο πριν αρχίσει η μπουκάλα, το αγόρι της κολητής μου της κάνει σκηνή 'αμα κάτσει το μουκάλι και φιλήσεις αγορι, τα χαλάμε' Μπράβο αντρακλα, μετα απο δυο χρόνια, εμπιστοσύνη καμία. Η Νατάσα τα παίρνει γιατι δεν είναι η πρώτη φορά που μαλλώνουνε για κάτι τέτοιο. (Η αρρωστημένη ζήλια, σκωτώνει την αγάπη) Σε κάποια στιγμη το μπουκάλι πέφτει κάπου ενδίαμεσα Νατάσα και Αλική, και όπως το είχαμε σχεδιάσει απο πριν...φιλιούνται. Το αγόρι της δεν είπε τιποτα, αλλα άρχισε να φαντασιώνεται και τις δυο στο κρεβατι. Αμα φιλουσε αγορι θα τα χαλούσανε, αλλα με την Αλίκη αλλαζει το πράμα.
Τα αγόρια ειναι εξαρτημένα απο τα κορίτσια :)
Κορίτσια αμα έχετε παρόμοιες εμπειρίες, πλάκες, κακίες κ.α. βγαλτε τα όλα στην φόρα.
Με Αγάπη στο Χάρη απο...Ελένη, Αλίκη, Νατάσα και την μπουκάλα γιατι στο τέλος με την μουκάλα έμεινε.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:'αμα κάτσει το μουκάλι και φιλήσεις αγορι, τα χαλάμε' Μπράβο αντρακλα, μετα απο δυο χρόνια, εμπιστοσύνη καμία. Η Νατάσα τα παίρνει γιατι δεν είναι η πρώτη φορά που μαλλώνουνε για κάτι τέτοιο.
Συγνώμη αλλά εσύ δεν θα τα έπαιρνες αν το αγόρι σου φιλιόταν με άλλη; Τώρα όσων αφορά την φαντασίωσή του με τις δυο φίλες σου μάλλον κατάλαβε ότι η σχέση 2 χρόνων ήταν μια αποτυχία και στο κάτω κάτω βλάκας ήταν να μην επωφεληθεί εφόσον είδε ότι το κορίτσι του έχει και λεσβιακές τάσεις και θέλει να φιλάει όποιον να 'ναι;
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει;
1)Να φιλάει κι αυτός τον φίλο του;
2)Να βάλει τα κλάματα;
3)Να φιλήσει κι αυτός άλλη;
4)Να σηκωθεί να φύγει;
5)Να πάρει μάτι;
6)Να πει sorry αγάπη μου φίλα όποιον και όποια θέλεις και εγώ θα είμαι το σκυλάκι σου;
Ωραίο παιχνίδι αυτό!
Την επόμενη φορά που θα ξαναπαίξετε να με καλέσετε!
Logical
Edited by - Logical on 28/10/2003 08:10:11
Edited by - Logical on 28/10/2003 08:18:12
Edited by - Logical on 28/10/2003 09:48:20
Αγοράκι μου δεν ασχολείσαι με τα αθλητικά, ποιος ξέρει!! εκει μπορεί να εχεις μεγαλύτερη επιτυχία απο΄τι με τις γυναίκες.
Don't worry mate, την επόμενη φορά θα σε φωνάξουμε, χρειαζόμαστε καποιον να σερβίρει.
Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ
"ESOTERICA.gr, την Πύλη στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση. Τα Μυστήρια του κόσμου που μας περιβάλλει και τα Μυστήρια του εσωτερικού μας κόσμου αποτελούν τα αντικείμενα μελέτης του ESOTERICA.gr."
To παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από το ESOTERICA.gr - Μήνυμα από τη συντακτική ομάδα -, το οποίο μπορείς και να διαβάσεις (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη) κλικάροντας το link στο μήνυμά μου αυτό.
Το forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" έχει ως σκοπό να φιλοξενεί θέματα συγγενικά με την θεματολογία του site, ίσως με κάποια πιο ελαφρυά και χιουμοριστική χροιά από αυτή των άλλων κατηγοριών. Χρησιμεύει εξάλλου και στην ψυχική επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που γράφουν στα φόρουμ, αλλά και ως βαλβίδα εκτόνωσης της όποιας όρεξης που μπορεί όλοι μας να έχουμε συχνά, να γράψουμε στα φόρουμ, χωρίς να στύψουμε το μυαλό μας συλλογιζόμενοι ένα βαθύτερο φιλοσοφικό θέμα.
Αυτό βέβαια ισχύει για την περίπτωση που συμμετέχουμε και στις άλλες κατηγορίες των φόρουμς, σαν πρώτη επαφή όμως με τις ομάδες συζήτησης του esoterica, δεν νομίζεις ότι η ενασχόληση με το "τυρί και αχλάδι" είναι κάπως πρώϊμη;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Αγαπητή Grossman, σου εύχομαι με τη σειρά μου Καλή Συμμετοχή στις Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA. Ελπίζω να συμβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτές. Σίγουρα έχεις πολλά να κερδίσεις (και ταυτόχρονα να λάβεις) από την πληθώρα Συζητήσεων πάνω στα Πεδία της Εσωτερικής Αναζήτησης και της Μεταφυσικής Έρευνας.
Αφιέρωσε κάποιον χρόνο, σε παρακαλώ, για να μελετήσεις τις περιγραφές που συνοδεύουν τα διάφορα Forums μας (ειδικά αυτά της "Ειδικής Θεματολογίας").
Το συγκεκριμένο θέμα μεταφέρεται στον χώρο με τα "Απολιθωμένα" (από το "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" που αρχικά το φιλοξένησε).
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------