- εμφανιση φωτεινης σφαιρας στις 14 - 10 - 2006 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εχει κανενας υποψιν του για μια φωτινη σφαιρα που εμφανιστικε στις 7 και 30 και ηταν ωρατη απο την πελλοπονισο και σε ολη την δυτικη ελλαδα?υποψιν το γεγονος αυτο αναφερθικε απο τηλεοπτικο καναλι,
εαν το εχει δει κανενας τοτε θα σας το περιγραψω:)μιας και το ειδα :)
Edited by - ts on 16/10/2006 20:40:05
εγω ειμουνα με το Punto.....
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
quote:
ts λέει....
εαν το εχει δει κανενας τοτε θα σας το περιγραψω:)μιας και το ειδα :)
Δηλαδή αν δεν το έχει δεί κανείς ...θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου; ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΣΥ....

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
Για το άλλο που γράφει ο ΑΖΑΧ... παλι με πρόλαβες βρε μπαγάσα... μέσα στο μυαλό μου είσαι!!!
(τώρα αυτό είναι καλό???
Στράτος

Επειδή διάβασα το αρχικό σου μύνημα, μου προκαλούν την έκπληξη οι γνώσεις του περί τους αστεροειδής. Δηλαδή πόσα ξέρεις για αυτούς και είσαι σίγουρος ότι η σφαίρα που είδες δεν θα μπορούσε να είναι ένας μεταλλικός μετεωρίτης (νικελιούχος γαρ) ή ένα γραφιτούχο ανθρώπινο κατασκεύασμα σε τροχιά;
Τί έγραφε το αρχικό μύνημα? δυστυχώς δεν το διάβασα...
quote:
stanfromgreece λέει......παλι με πρόλαβες βρε μπαγάσα... μέσα στο μυαλό μου είσαι!!!
Ναι ... έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω το 5 έλικα του ντι εν εϊ μου και το μυαλό μου το έκανα Downclock στα 5 Hz ... με αυτόν τον τρόπο έχω αρχίσει να βλέπω το μέλλον και τίς σκέψεις ανθρώπων.... αλλά ρε σύ έχουν αρχίσει μάλλον οι παρενέργειες...ΒΛΕΠΩ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!!!

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
Εγώ είμαι!!! πλησιάζω λίγο σε βροντόσαυρο! γι'αυτό μας μπέρδεψες!
καλα... 5 έλικες... ούτε ελικόπτερο να ήσουν!!!
quote:
Φίλε OANNHSEA τί κάνεις? καιρό έχουμε να τα πούμε! (Ασχετο... όλα οκ με το ρουλεμαν... σε ευχαριστώ πολύ!)
Τί έγραφε το αρχικό μύνημα? δυστυχώς δεν το διάβασα...
για μια φωτεινη σφαιρα ,εμφανιστικε το πρωι και ειχε τροχια απο την δυτικη πλευρα της πελλοπονησου εως και την αρτα ,ισως και ποιο πανω,απλα το μεγεθος της ηταν πολλυ μεγαλο και δεν ηταν κατι το οποιο μπορει να ηταν μετεωριτης η κατι τετοιο διοτι δεν εγειχνε οτι θα επεφτε στην γη ,εξαλου πιστευο οτι εαν ηταν μετεωριτης ,δεν θα ανακοινωναν τα καναλια για να το δουμε?

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η σφαίρα έσβησε πάνω από την Pratica di Mare.
http://www.repubblica.it/2006/10/sezioni/cronaca/avvistamento/avvistamento/avvistamento.html
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.
1. Τι είναι το pounto/punto;;;;
2. Φίλε ts,
αν μπορείς να μας πεις μέγεθος σε σχέση με κάποιο αντικείμενο ουράνιο η μη (μεγαλύτερη από το φεγγάρι/σαν πορτοκάλι κτλ.) για να έχουμε μία ιδέα
quote:
το μεγεθος της ηταν πολλυ μεγαλο
Σχετικά με τι;
3. Φωτεινότητα (και πάλι σε σχέση με κάτι ουράνιο η μη) αν όπως λες ήταν μέρα αλλά και πάλι....
3. Υψος και σχέση με τον χώρο, δηλαδή πάνω από τα σπίτια, πάνω από δέντρα, βουνά κτλ.
4.Τόπος και χρονικότητα του φαινομένου, δηλαδή για πόση ώρα ήταν ορατό και από που;
Ρωτάω καλοπροαίρετα για να μην παρεξηγούμαστε.....
Infinitum Finitum Producit
Διάρκεια εννοούσα.
μήπως ξέρεις αν υπάρχουν και τίποτα φωτογραφίες?
Η κίνησή του ήταν παράλληλη προς το έδαφος ή είχε πτωτική πορεία?
Πόσο μεγάλο φαινόταν? τελικά τί έγινε? εξαφανίστηκε στον ουρανό ή δείχνει να έπεσε κάπου?
Αν έπεσε κάπου σίγουρα θα το είχαμε μάθει καθώς... όλο και κάτι θα είχε καταστρέψει...
Ουφο δηλαδή ΑΤΙΑ σημαίνει άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο... δεν σημαίνει ότι πρέπει οποσδήποτε να είναι διαστημόπλοιο με πράσινα ανθρωπάκια... οτιδήποτε είναι στον ουρανό και δεν γνωρίζουμε τί είναι είναι ουφο...
quote:
Φίλε ts σου εφιστώ την προσοχή καθότι το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί για σένα θα είναι οτι απλά είχες παραισθήσεις, για τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις αν επιμείνεις. Μπορείς όμως να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη και μεσω διαδικασιών κάθαρσης ΙΣΩΣ αποφύγεις τον αιώνιο στιγματισμό!!!
H μπορει να ειπωθει οτι ειδες απλα ενα αγνωστο αντικειμενο που μπορει να ηταν οτιδηποτε.
Δεν τρωμε ανθρωπους που θετουν ερωτηματα με σοβαροτητα.

Αν οι υπολοιποι της παρεας δεν εννοουν κατι αλλο, το Punto ειναι ενα μοντελο της Ιταλικης Αυτοβιομηχανιας FIAT, μικρομεσαιας κατηγοριας με κινητηρες απο 1,2 cc εως και εκδοση GTi 2 λιτρων (ειδες με ποση λεπτομερεια σου απαντησα???)
![]()
![]()
![]()
![]()
(αυτο ισχυει, αν εννοουν πραγματι αυτο, διαφορετικα γραψε λαθος!!!)
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
από την αρχή αναφέρθηκε... και δεν κατάλαβα Χριστό!
Το που κολάει πάλι δεν το κατάλαβα.