- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
έχει αναγκη να πείσει εμένα κι εσένα; Τον Μπους τον Καραμανλή,
τον Παπανδρέου,Ομπάμα, Πούτιν, τέτοιους κοιτά να πείσει και πείθει..
Απο αυτούς έχει γίνει αποδεκτός, σε μας θα μας τον "φορέσουν"
κολάρο χωρίς να μας ρωτήσουν..Πάντα για το καλό μας....
Μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ θα τον δείξει, πράγμα που σημαίνει κι ανάλογη ακοραματικότητα...
Κι αν τον υποστηρίξουν τα "διαμάντια" που περιμένω, όπως ο Μπίλ
Γκέιτς, ο Δαλαί Λάμα, κλπ, τότε η υπόθεση παιρνει απλά τον δρόμο
της....Αυτο ετοιμάζαν οι άνθρωποι, με κόπο μέσα απο στοές, οργανώσεις, τελετές, εδώ και αιώνες..Να μην το δούμε
έστω σε εφαρμογή;...
Έρχεται για να κυβερνήσει...
Τσάμπα αγχώνεσαι .
Μπορεί να βγείς ψεύτης...Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε
θέμα προς εξέταση..Μπες σου είπα στο ιντερνέτ για να δεις τι λέει...Θα ρθεί, θα τον δούμε και μετα μιλάμε
φίλε μου...Μη βιάζεσαι....
quote:
Κακό πράγμα να προλέγεις ότι θα γίνει, φίλε open mind..
Μπορεί να βγείς ψεύτης...Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε
θέμα προς εξέταση..Μπες σου είπα στο ιντερνέτ για να δεις τι λέει...Θα ρθεί, θα τον δούμε και μετα μιλάμε
φίλε μου...Μη βιάζεσαι....
Ναι μπήκα και είδα το site εγώ προσωπικά θέλω να λέω τη γνώμη μου πριν άμα είναι μετά
Δεν έχει πια σημασία πολύ απλα άμα κάνω λάθος θα το παραδεχτώ άλλωστε και εσύ το
Ίδιο κάνεις παραπάνω δεν είπες ότι είναι ο αντίχριστος και τώρα θα ξεκινήσει η κυριαρχία του ?
Θα δούμε ποιος είχε δίκιο με το πέρασμα του χρονου άλλωστε αν ισχύουν αυτά που πιστεύεις ότι θα γίνουν πρέπει να ξεκινήσουν σε δυο εβδομάδες το πολύ .
Ας περιμένουμε λοιπόν δεν είναι πολύ το χρονικό διάστημα .
Ωστόσο παίρνω το θάρρος να γράψω στο θέμα γιατί πιστεύω πως ειναι πολύ πιο κοντά η σύγκρουση Ελλας - Τουρκίας απο ποτέ άλλοτε.Και αυτό γιατί επειδή κάποιοι "θερμόαιμοι Ξανθοί" θα εναντιωθούνε με τον τρόπο τους στην εμφάνιση του Μαιτραγιά.
Αυτό το πιστεύω γιατί υπαρχει μια προφητεία αρκετά γνωστή στο κοινό,προφητεία του Γέρων Ιωσήφ του Βατοπεδινού που λέει..
Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία/ κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.
Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία / και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.
Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη / Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη.
Με λίγα λόγια εγω βλέπω πως το Ξανθό Γένος (κοινός οι Ρώσσοι) θα εναντιωθεί στην εμφάνιση αυτού ως λυτρωτή και μέγα διδάσκαλου και θα αρχίσει το κυνηγητό το συντομότερο δυνατό.
Απλώς η Τουρκία ειναι το πάτημα των Ξανθών στην περιοχή για να μπορέσουν να παραταχθούν ενωπίων του θηρίου όπως ποθούν.
Ευχαριστω για την υπομονή σας.
Αρχύτας
Edited by - Arxitas on 15/02/2009 21:37:41
Edited by - Arxitas on 15/02/2009 21:41:33
μπορώ να πώ ότι καλύπτεις την εικόνα που έχουμε μπροστά
μας και όλα τείνουν να είναι σημεία των καιρών, ανεξαρτήτου
πλευράς και πιστότητας, ακόμη....
Θέλω να πω, ο Μετρέγια έχει πει απο το 1988, ότι θα μιλήσει στο
κόσμο, μέχρι τώρα έκανε παρασκηνιακό παιχνίδι,πράγμα που τώρα
ξεκινάει...Αλλά δεν θα ειναι τώρα πιστεύω, όπως έλεγε, ότι θα
τον ακούνε όλοι οι λαοί στη γλώσσα τους.Σ αυτή την πρώτη δεν νομίζει ότι θα δούμε πάρα πολλα εφφέ...Δεν πιστεύω ότι η
τεχνολογία μας έφτασε εκεί...
Δεν μπορώ, δε να παραβλέψω την χθεσινοβραδυνή αναφορά στα δελτία ειδήσεων περί ΑΤΙΑ στο Βέλγιο...Δεν ήταν τυχάιο, πιστεύω, με το ΑΤΙΑ πάνω απο την ορκομωσία Ομπάμα, έχουμε επίσημες αναφορές ύπαρξης τους πλέον, που έχει συνδεθεί με τον Μετρέγια, αφού η παλιά "προφητεία" γι αυτό έλεγε για ένα αστέρι το οποίο , όμως, θα αποδεινύονταν ΑΤΙΑ...
Και λέμε τώρα, για να δούμε τι θα δούμε...
Για να δούμε την έναρξη των προφητείων, το μόνο ασαφές
περί αυτών... Δεν ξέρουμε πότε ξεκινάνε ή πόσα αργά η γρήγορα κινούνται....Αλλά υπάρχει η σοφία του Θεού και σ αυτό, ώστε ο καθένας
να μην δει πονηρά το θέμα και το παίξει καλός...Εδώ, βγάζουμε ολοι
τον εαυτό μας...Και έτσι θα κριθούμε, όχι μεταξύ μας αλλά απο τον
Μεγάλο Κριτή, Ιησού Χριστό στη μέρα της Κρίσεως, που, κανείς δεν
έχει αναφέρει μέχρι τώρα ότι μια μέρα του Θεού, είναι χρόνια
των ανθρώπων κι άρα η Κρίση μπορεί να έχει αρχίσει, άσχετα απο τα γεγονότα...
quote:
γιατί υπαρχει μια προφητεία αρκετά γνωστή στο κοινό,προφητεία του Γέρων Ιωσήφ του Βατοπεδινού
Μάλιστα και άλλος Βατοπεδινός!!!
Προφητεία για το σκάνδαλο δεν είχε βγάλει?
Άσημαντο γεγονός για να το προφητεύσουν κίολας![]()
quote:
η σύγκρουση Ελλας - Τουρκίας απο ποτέ άλλοτε.Και αυτό γιατί επειδή κάποιοι "θερμόαιμοι Ξανθοί" θα εναντιωθούνε με τον τρόπο τους στην εμφάνιση του Μαιτραγιά.
Έχω κάποια κενά...βοηθήστε με να τα καλύψω γιατί δεν βγάζω άκρη...
Πρώτον, γιατί να εναντιωθούν στον όποιο Μαιτράγια (Μεντρέγια ή όπως σκ@τ@ λέγεται) οι θερμόαιμοι Ξανθοί?
Δεύτερον, ποία η σχέση του Μεντρέγια με τη Βουλγαρία? τη Τουρκία? τη Περσία (Ιράν)? και τη Παλαιστίνη?
Δηλαδή οκ...πες ότι οι Ρώσοι τα βάζουν με τον Μεντρέγια...οι παρακάτω χώρες τι τους φταίνε και εισβάλουν εκεί και μάλιστα και σύντομα?
Τρίτον, έχει ο Μεντρέγια κάποιο όφελος για να πειράξει την Ελλάδα και μετά να μας βοηθήσουν οι Ρώσοι?
Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή πρέπει ως κράτος και ως χώρα με θέση γεωπολιτικής ισχύος ότι θα έπρεπε να επωφεληθούμε από τις εξής εξελίξεις:
Μετά τις δηλώσεις Ερντογάν στο φόρουμ του Νταβός για τα εγκλήματα του Ισραήλ έρχεται ο υποστράτηγος Άβι Μιζραχί, διοικητής των ισραηλινών χερσαίων δυνάμεων και δηλώνει ότι:
«Ο κ. Ερντογάν να κοιτάξει στον καθρέπτη όταν μιλάει για μας. Η Τουρκία διέπραξε σφαγή κατά των Αρμενίων και καταπιέζει τους Κούρδους.» ενώ πρόσθεσε ότι «Η Τουρκία δεν μπορεί να επικρίνει την ισραηλινή κατοχή παλαιστινιακών εδαφών όταν στρατεύματά της βρίσκονται στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο.»
Εδώ από το ΣΚΑΙ και εδώ από το in.gr.
Θα ήταν μια καλή ευκαιρία αυτή τη στιγμή να μπορέσουν φίλα προσκείμενοι, στην Ελλάδα, Ισραηλινοί ή έστω εχθρικά διακείμενοι προς την Τουρκία, να προβούν σε δηλώσεις για το δίκαιο των Ελληνοκυπρίων και για την σφαγή του Ποντιακού ελληνισμού.
Βέβαια οι δηλώσεις δεν θα αντικαθιστήσουν ούτε Διεθνή δικαστήρια, ούτε Διεθνής οραγνισμούς αλλά ούτε και διακρατικά συμβούλια. Αλλά θα μπορέσουν να θέσουν τις βάσεις για περαιτέρω κουβέντα και προσεταιρισμό και άλλων κρατών πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις.
Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking
share international, Maitreya που θα δεις πολλες αναφορές...
Κοίταξε λίγο, μην τα θέλεις όλα στο χέρι...
quote:
Δεν μπορώ, δε να παραβλέψω την χθεσινοβραδυνή αναφορά στα δελτία ειδήσεων περί ΑΤΙΑ στο Βέλγιο...Δεν ήταν τυχάιο, πιστεύω, με το ΑΤΙΑ πάνω απο την ορκομωσία Ομπάμα
Το περιστατικό του Βελγίου είχε γίνει πριν 20 χρονια το ανέφεραν τώρα γιατί προέβαλε το
Βίντεο ο Χαρδαβελας το Σάββατο στις πύλες του ανεξήγητου .
Είπαμε λίγες μερες εμείνανε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ο Μετρεγια εγώ ξαναλέω μην
Αγχώνεστε δεν θα γίνει τίποτα αλλα εσυ λες ξεκάνει η κυριαρχία του αντίχριστου θα
Δούμε αλλα δεν υπάρχει λογος άγχους στην περίπτωση που έχω δίκιο εγω άπλα
Έλεγε παραμύθια ο μετρεγια στην περίπτωση που έχεις δίκιο εσυ πάλι δεν τρέχει τίποτα
Ας έρθει ο Αντίχριστος να τελειώνουμε μας έπρηξε ολο έρχεται και ολο το αναβάλει
Αφού ούτος η άλλος χαμένος θα βγει στο τέλος θα χάσει αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Ας γίνει η δευτέρα παρουσία να γίνει ξεσαβούρωμα .
Βλέπεις, η αναφορά σε ΑΤΙΑ,δεν είναι άσχετη, όπως έχω γράψει,
με τον Μετρέγια..Η εμφάνιση του σαν Μεσσίας, έχει να κάνει
με εμφάνιση και στήριξη απο ...εξωγήινους, όπως "προφήτευσε"
και προ 20ετίας....
Στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα, είπαν πολλά για τα ΑΤΙΑ, αλλά, αυτή
η επανεμφάνιση τους, ίσως γίνεται επι τούτου...Ζητούμενο είναι
να περάσουν ότι θέλουν και να κάνουν ένα κράτος με ένα ηγέτη και
μια θρησκεία τον κόσμο...Το διαδίκτυο, έχει πληθώρα τέτοιων
τοποθετήσεων...Κάτι τέτοιο,όμως, σημαίνει παράλληλα κι ανακατατάξεις
που θα δώσουν την τελική μορφή του πλανήτη, απο εθνολογικής
πλευράς...
Κοινώς, όταν λέμε για τρεις πολέμους, που λένε οι προφητείες,
πρέπει να καταλαβάινουμε ότι εννοεί και εθνολογικές επεμβάσεις...
Ετοιμαστείτε για τα πετρέλαια του Αιγαίου, να σφαχτούν πολλά
παλικάρια...
Πολιτισμό χωρίς τη μεσολάβηση του μετρεγια θα τους αποδεχόσουν η πάλι θα επέμενες στο
Σενάριο των δαιμόνων ?.
Ο Μετρεγια ποσο χρονών είναι ? γιατι αν θυμάμαι καλά η προφητεία λεει ότι ο αντίχριστος
Θα εμφανιστεί όταν θα είναι 33 ετών αυτος ο μετρεγια πρέπει να είναι πάνω από 50 .
φορα πηραμε και λεμε διαφορα!
για τον αντιχριστο εγω ξερω πως οταν εμφανιστει θα ειναι 33 χρονων
εξαλου αυτο ειναι γνωστο.
οχι καποιος απιθανος 50 και βαλε!!
αυτος σε λιγο ο τυπος(ο υποτιθεμενος αντιχριστος) μπορει να νομιζει
οτι θα κυβερνησει και στα 70 του αν δεν μπορει τωρα!!
ας χαλαρωσουμε.
το οτι ειμαστε σε αυτα τα χρονια του αντιχριστου ειναι βεβαιο
αλλα οχι οτι ειναι αυτος ο απιθανος 50αρης παπους.
ο αντιχριστος θα ερθει απο το πουθενα
και θα ερθει σε δυσκολες πραγματικα στιγμες ως σωτηρας του λαων.
εξαλου τα χαρακτηρηστικα του θα ειναι τετοια που θα μαγνητιζουν τον λαο και θα ειναι νεος και οχι καποιος παπους!!
quote:
για τον αντιχριστο εγω ξερω πως οταν εμφανιστει θα ειναι 33 χρονωνεξαλου αυτο ειναι γνωστο.
οχι καποιος απιθανος 50 και βαλε!!
αυτος σε λιγο ο τυπος(ο υποτιθεμενος αντιχριστος) μπορει να νομιζει
οτι θα κυβερνησει και στα 70 του αν δεν μπορει τωρα!!
ας χαλαρωσουμε.
Άρα καλά το θυμόμουν οποτε trexagireve άλλος ενας λόγος που δεν είναι ο αντίχριστος
Ο μετρεγια .
33 χρονών, το 1987, στη Νέα Υόρκη, υπήρχαν μηνύματα στις
εφημερίδες με τίτλους όπως "ο Χριστός είναι εδώ", "Είναι
ανάμεσα μας ο Μεσσίας", κλπ...
Εξάλλου, οι προφητείες για τον αντίχριστο, λένε ότι
έχει 3,5 κρυφά χρόνια και 3,5 φανερά...Και ότι λαμβάνει παράταση
12 χρόνων...Αν τα προσθέσετε αυτά, σύν το οτι απο το 87 ο
Μετρέγια ΄, μέσω του Μπένζαμιν Κρήμ, ειχε πει ότι θα εμφανιστει
σε όλο τον κόσμο και οπως οι απόστολοι, θα μιλάει στη γλώσσα το
καθενός, βγαίνουν οι καθυστερήσεις της εμφάνισης του...Επειδή μέχρι τώρα που μπήκε η οπτική ίνα, δεν τα είχαν καταφέρει, γι αυτό και γίνεται τώρα η πρώτη του εμφάνιση ,τέλη Φεβρουαρίου....
Απλά πράγματα....
Για τυχόν απορίες, ρωτήστε, μην ντρέπεστε...
το 1987 είχε δηλώσει μέσω του Κρήμ,την εμφάνιση του σε όλο
τον κόσμο...Τώρα, όμως, θα γίνει αυτή η περιβόητη εμφάνιση
του μαζί με τους 12 Λευκούς Σοφούς, σε τηλεοπτκό κανάλι κι
όχι σε όλο τον κόσμο..Να δούμε...
ειπαμε ενταξει.
οχι ομως και φευγατα πραγματα για αυτον τον τυπο!!
εγω ξερω οτι θα εμφανιστει οταν ειναι ετων 33 και αμεσως μετα θα ειναι τα πρωτα 3,5 χρονια καλος και αμεσως τα 3,5 χρονια δηλ.36 ετων
θα ειναι τα υπολοιπα 3,5 χρονια που θα δειξει το αληθινο του προσωπο.
καιοχι ολοκληρη προετοιμασια 30 ετων και βαλε!!!!
θα τον δούμε, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προσπάθεις του
και να δούμε αν είναι ο αντίχριστος, ώς μεσσίας όλων των θρησκειών,
όπως ο ίδιος ο Μετρέγια κιη φιλοσοφία του λένε..
Δεν είναι προσωπικό..Συζήτηση κάνουμε...
Πάντως είναι ήδη 67 ετών..Απλά, σαν χρισμένος σούφι για Ιμάμ Μαχντί,
μεσσίας των μουσουλμάνων, έχει κάνει κάποια βήματα...Μην ξεχνάμε ότι
ο Αχμαντινετζάντ του ΙΡΑΝ του έχει ετοιμάσει ειδική λεωφόρο...
Τον περιμενουν παντού κι ο ψευτομεσσίας, αυτο έχει μεθοδεύσει...
Απ το ΚΑΠΗ ? η προφητεία λέει στα 33 θα κυβερνήσει αυτος εδώ που μας λες πάει
Για σύνταξη .