ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι εγγαστρίμυθοι έχουν ικανότητα να προβλέπουν καταστάσεις? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Οι εγγαστρίμυθοι έχουν ικανότητα να προβλέπουν καταστάσεις? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Helenaki45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
22/09/2008, 12:46:19
quote:
Σε περίπτωση που ΔΕΝ έρθει, τότε κερνάω καφέ εγώ για τους μπινελικώσουμε ομαδικά τους φαντασμένους...
Με λίγα λόγια ψοφάω να κεράσω καφέ στους άμεσα εμπλεκόμενους...

Πεθαίνω να δω e-mail σου στο site της !!!

23/09/2008, 10:07:49
quote:

Από τα λίγα που πρόλαβα να καταλάβω, η Blossom Goodchild είναι κάποια ενδοιάμεσος που επικοινωνεί με εξωγήινους. Υπάρχει και σχετικό site στο τέλος του κειμένου που παρέθεσα.

Δεν έκανα σχετική αναζήτηση πρωτού ανοίξω το θέμα, μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχε4ι γίνει σχετική αναφορά εδώ μέσα. Πλάκα θα έχει να δούμε ξαφνικά κανέναν Χαρδαβέλλα να κάνει σχετική εκπομπή και να την έχει και καλεσμένη την εν λόγω κυρά (θα με λέτε γέροντα μετά γιατί θα έχω προφητικό χάρισμα )

χαχαχα. Γίνεται ένας ψιλοχαμός στο internet και στα σχετικά φόρα με την κυρία και την προφητεία/ανακοίνωσή της. Προσωπικά περιμένω τον oannhsea να κανονίσει τον καφέ για τις 15! (θέλω και γλυκάκι!)

Προχτές άκουσα και τους webbot boys στο coast to coast (ραδιοφωνική εκπομπή) όπου έκαναν διάφορες προβλέψεις, ειδικότερα πάνω στα οικονομικά βέβαια. Αυτοί μιλούν για γεγονότα που ξεκινούν στις 7 οκτωβρίου.
http://www.youtube.com/watch?v=8JfufxHZB7U

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 23/09/2008 10:08:46

23/09/2008, 10:50:18
Αναρωτιέμαι τι τζίρους κάνει η επιχείρηση της κυραBlossom....
Βιβλία, cd..... σας θυμίζει κάτι μήπως ???

Απλά, θα πρότεινα αρχής γενομένης της εν λόγω κυρίας, να φτιάξουμε μια βάση με όλες τις σχετικές απάτες (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι).

Εκτός και βγούμε μαλάκες και σκάσουνε μύτη τίποτα κολοσιαία σκάφη στις 14/10 και μετά άντε να δούμε τι θα λέμε....

23/09/2008, 11:25:16
δες το απο την αλλη πλευρα!

ποσοι εχουν βγει και εχουν πει οτι θα "ερθουν", οπως τους εχουν "ενημερωσει"???

σιγουρα πανω απο εκατομυριο... οποτε παντα να εχεις την "υποψια" οτι δεν θα γινει

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
23/09/2008, 12:07:27
Τέτοιες ιστορίες θα πρέπει να κάνουν περισσότερο επιφυλακτικούς όσους πέφτουν
Στην παγίδα και τις πιστεύουν καθώς συνεχεία παρουσιάζονται καινούργιες
Προσωπικά δεν θυμάμαι καμια περίπτωση που να έχει δοθεί ημερομηνία για κάτι
Που θα συμβεί και να έχει γίνει .
Το καλο της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για κοντινή ημερομηνία και έτσι δεν χρειάζεται
Να περιμένουμε χρονια όπως πχ το 2000 που από μικρός που ήμουν θυμάμαι συζητάγανε
Γι αυτό και το δήθεν τέλος του κόσμου η το 2012 που είναι τώρα της μόδας και μετά
Μόλις φύγει το 2012 θα βρουν άλλο έτος κτλ.

23/09/2008, 14:04:22
quote:

Προσωπικά δεν θυμάμαι καμια περίπτωση που να έχει δοθεί ημερομηνία για κάτι
Που θα συμβεί και να έχει γίνει .

Μέγα λάθος! Μάλλον σου διαφεύγει η "αντι-προφητεία" του Περονόσπορου στο θέμα με τις προφητείες των αγίων νο1.

έγραψε λοιπόν στις 28/11/2005
Εγώ προβλέπω λοιπόν σεισμό στα κύθηρα μέσα στον επόμενο μήνα εντάσεως 6.7 ρίχτερ. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε????
Δεν είμαστε καζαμίας εδώ μέσα, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

και στις 08/01/2006 έγινε ένας μεγάλος σεισμός στα Κύθηρα. Μπορεί να του ξέφυγαν μερικές μέρες, αλλά είναι ό,τι πιό κοντά σε πετυχημένη προφητεία που έχω ακούσει μέχρι τώρα!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

23/09/2008, 14:18:52

Τι θυμήθηκες κι εσύ τώρα

23/09/2008, 16:47:19
quote:
χαχαχα. Γίνεται ένας ψιλοχαμός στο internet και στα σχετικά φόρα με την κυρία και την προφητεία/ανακοίνωσή της. Προσωπικά περιμένω τον oannhsea να κανονίσει τον καφέ για τις 15! (θέλω και γλυκάκι!)

Ότι θέλει η καλλιτέχνης...
Έτσι και αλλιώς έχω εσωτερικές πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι...
quote:
Εκτός και βγούμε μαλάκες και σκάσουνε μύτη τίποτα κολοσιαία σκάφη στις 14/10 και μετά άντε να δούμε τι θα λέμε....

Και μόνο για την ασέβεια σου προς την λογική και την μεγαλοσοφία μου, θα παραστείς και εσύ στην καφεποσία...
Όπως και ο OPEN που τόσο καιρό τώρα δεν έχει προσέξει πως τις πληροφορίες που έχω, μου τις δίνουν εξωγήινοι...

quote:

Και για πες μου τι πρέπει να γράφει;;;
23/09/2008, 17:04:01
quote:
Και μόνο για την ασέβεια σου προς την λογική και την μεγαλοσοφία μου, θα παραστείς και εσύ στην καφεποσία...

Αφού δεν κάθεται αλλιώς η φάση, έστω και έτσι
Καφέ δεν πίνω, φρόντισε να υπάρχει και ενναλακτικό ρόφημα

quote:
----------------------------------------------------
Και για πες μου τι πρέπει να γράφει;;;

Μα γι'αυτό πεθαίνω να το δω, επειδή φαντάζομαι τι θα ήθελες να γράψεις θα ήθελα να το δω και αποτυπωμένο

23/09/2008, 18:03:24
Άσχετο! Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, πως γίνεται οι περισσότερες θεάσεις UFO να γίνονται στις ΗΠΑ, μήπως και οι "εξωγήινοι" κατάλαβαν ότι είναι "αμερικανάκια" και τους δουλεύουν;
Η κυρία αυτή θέλησε να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο blog της και είπε να βάλει κάτι πιασάρικο, φυσικά σε λίγες μέρες θα αποδειχτεί ότι είχε καλπάζουσα φαντασία, αλλά κάπως έτσι δεν την έχουν πατήσει κάποιοι από μας(μεταξύ τους και εγώ, τι βλάκας που είμαι ώρες ώρες) με έναν αστικό θρύλο που τον αναμασάνε χρόνια;
"Στις 27 Αυγούστου 2008 και ώρα 12.30, ο ‘Aρης θα πλησιάσει στη Γη πιο κοντά απ’ ό,τι οποιαδήποτε άλλη στιγμή στα τελευταία 59.540 χρόνια - τότε, ο ‘Ανθρωπος του Neanderthal είχε ακόμα μπροστά του άλλα 25.000 χρόνια ύπαρξης. Την ημερομηνία αυτή, ο ‘Aρης θα φαίνεται λαμπρότερος στον ουρανό και μεγαλύτερος στο τηλεσκόπιο από κάθε άλλη φορά στο διάβα των τελευταίων 600 αιώνων.Επομένως όσοι μπορείτε παρατηρήστε το μοναδικό αυτό φαινόμενο το οποίο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί πριν απο το 2287."
Αυτή ήταν η φετινή έκδοση του αστικού θρύλου, εγώ την πάτησα πρόπερσι, ταξίδευα με το καράβι από το Ηράκλειο για Πειραιά και στις 12 την νύχτα βγήκα ψηλά στο τελευταίο κατάστρωμα με οπλισμένη την φωτογραφική μου να τραβήξω το "υπερθέαμα"(τον Άρη ίδιο μέγεθος με την Σελήνη,έτσι το είχαν παρουσιάσει ότι θα είναι), το μόνο που κατάφερα ήταν να ξεπαγιάσω(και ήταν και καλοκαίρι) και να χάσω και την ωραία θεσούλα που είχα στο σαλόνι.
Μην σκεφτεί κανείς να περιμένει τα γκρίζα ανθρωπάκια με καμιά κάμερα Οκτώβρης θα ναι, και το κρύο θα είναι από μόνο του αποτρεπτικό από τέτοιες παρακολουθήσεις!

Wolf
kostakisΜέλος
23/09/2008, 19:52:46
Καλησπέρα σε όλους

quote:
Μέγα λάθος! Μάλλον σου διαφεύγει η "αντι-προφητεία" του Περονόσπορου στο θέμα με τις προφητείες των αγίων νο1.

έγραψε λοιπόν στις 28/11/2005
Εγώ προβλέπω λοιπόν σεισμό στα κύθηρα μέσα στον επόμενο μήνα εντάσεως 6.7 ρίχτερ. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε????
Δεν είμαστε καζαμίας εδώ μέσα, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

και στις 08/01/2006 έγινε ένας μεγάλος σεισμός στα Κύθηρα. Μπορεί να του ξέφυγαν μερικές μέρες, αλλά είναι ό,τι πιό κοντά σε πετυχημένη προφητεία που έχω ακούσει μέχρι τώρα!

Φίλη ostria, θες προφητεία σεισμού; πάρε να χεις μία "προφητεία αλά Κωστάκης" σε άλλο forum (άμα θέλετε, καταθέτω και το link)

"Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 14, 2008 7:37 am

Καλημέρα σε όλους

Παρότι δε μου δώθηκε καμία απάντηση στα δύο προηγούμενα post μου, θα επιμείνω λίγο ακόμα.
Φίλε .... , αναφέρεσαι τόσο σε επιστολή ......, όσο και σε διαρροές από την πλευρά του περί σεισμικού γεγονότος πλέον των 7R. Αντίστοιχο ερώτημα του είχα διατυπώσει και εγώ σε προσωπική μας επικοινωνία, κρίνοντας από τα διαγράμματα (πριν "κατεβάσει" το site του) μέχρι τις 29/01. Προσωπικά, με καθαρά στατιστική προσέγγιση και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις του αντικειμένου τοποθετούσα την πιθανότητα σεισμικού γεγονότος μέχρι τις αρχές Μαρτίου με ένα μέγεθος πέριξ των 6,7R.
Θα ήθελες να μου πεις από που μαθαίνεις τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ειδικά για τον εν λόγω ερευνητή; επίσης, θα σου ήταν εύκολο να δώσεις κάποια Links για όσα αναφέρεις, ούτως ώστε να διευκολύνεις και τις δικές μας αναζητήσεις;

Φιλικά
Κωστάκης"

Ο σεισμός έγινε 3-4 ώρες μετά στα νότια της Μεσσηνίας και είχε ένταση 6,7R. ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; και ναι, όσο και να σου φαίνεται απίστευτο, εγώ το είχα γράψει.
Λες να συμμετάσχω πιο ενεργά στο θέμα με τις προφητείες; εδώ παραλίγο να βγω αληθινός για το Χρηματιστήριο, αλλά δεν έφτασε τις 6.500 μονάδες, πάντως υψηλό επταετίας έκανε!
Προφήτης...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

24/09/2008, 10:23:34
quote:

Λες να συμμετάσχω πιο ενεργά στο θέμα με τις προφητείες; εδώ παραλίγο να βγω αληθινός για το Χρηματιστήριο, αλλά δεν έφτασε τις 6.500 μονάδες, πάντως υψηλό επταετίας έκανε!
Προφήτης...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

και μολις το εκανε, "ξεφουσκωσε" και παλι, οπως τοτε

null_n_voidΜέλος
24/09/2008, 11:48:10
εγω παλι εμαθα οτι η πληροφορια αυτη ειναι σωστη, αλλα εκτος απο τους επισκεπτες θα μας φερουν και 4400 αγνοουμενους....

hurricane21Μέλος
26/09/2008, 23:04:51
εγω εχω μια απορια ποσο μεγαλο θα ειναι αυτο το σκαφος και θα φαινεται απο ολοκληρο τον πλανητη?
τουλ δεν θα χρειαστει να περιμενουμε καιρο για να μαθουμε...

στις 15 οκτωβρη ολοι τα κεφαλια πανω λοιπον για τηην αναζητηση του εξωγηινου υπερ-σκαφους...

27/09/2008, 10:46:20
εγω που τοτε θα ειμαι στην Χιο, θα το δω??

μην λεμε τρελες...

05/10/2008, 16:41:10
quote:

εγω που τοτε θα ειμαι στην Χιο, θα το δω??

μην λεμε τρελες...

Και βέβαια θα το δεις! Οι πληροφορίες μου λένε ότι έρχεται να φορτώσει μαστίχα!

-Arthur C. Clarke-

05/10/2008, 17:13:13
να τους δωσω αμα ειναι και λιγο λικερ Μαστιχας, να ρθουνε να γινουνε "κουρουμπελο"

06/10/2008, 09:13:25
Βρε ταλαίπωροι και εδώ με αυτό ασχολείστε;;;;

Όπως είπε και η Όστρια τούτο το νέο είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στα φόρα αλά εσωτέρικα του εξωτερικού. (καλό το παιχνίδι με τις λέξεις ε;)

Βασικά να πούμε που λέει και ο Ψάλτης, αυτά τα διαδίδει μία Αυστραλέζα ονόματι Blossom Goodchild (άντε να την πάρεις στα σοβαρά με αυτό το nickname......)που έχει επικοινωνία με αυτά τα εξωγήινα όντα.

http://10-14-08.blogspot.com/

"The days are drawing ever closer to your visit. I’d bake a cake in your honour but I have absolutely NO culinary skills! I await your next report and as far as I can gather … so does most of the world. (Gulp!)"

Όπως καταλαβαίνει κανείς από το παραπάνω απόσπασμα το blog έχει άπειρο γέλιο

Ειδικά το counter που μετράει τις μέρες και τα λεπτά από το Final Countdown.

Priceless!!!!!!!!!!!!!

06/10/2008, 11:32:24
Που χάθηκες βρε A. Kircher !!!

quote:
Βρε ταλαίπωροι και εδώ με αυτό ασχολείστε;;;;

Μας προσβάλετε κύριε πρέσβη μας....

΄Οπως βλέπεις, σε αντίθεση με τον χαμό σε άλλα sites εμείς εδώ ίσα που ασχοληθήκαμε με το εν λόγω θέμα. Χαβαλές να γίνεται....

06/10/2008, 11:59:11
εμεις ειμαστε πιο "ανοιχτομυαλοι"... το πηραμε σαν αστειο!

και φυσικα, δεν ειμαστε και τοσο αφελης ωστε να πεσουμε στην παγιδα του "χαμου" οπως σε αλλα sites