ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποθήκευση βίντεο από youtube - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αποθήκευση βίντεο από youtube - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Anaggie59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
29/12/2008, 20:19:52
Φίλε predator ο τρεχαγύρευε ανάφερε και ταινίες ότι του αρέσει να παρακολουθεί, όχι μόνο βιντεάκια από το YouTube.Mία ταινία έχει πολλά αρχεία rar και συνήθως το αρχείο srt των υποτίτλων δεν είναι ενσωματωμένο στην ταινία, αυτές τις ταινίες από το rapidshare δεν τις κατεβάζει, ούτε τις βλέπει με το πρόγραμμα που είναι για ταινίες του ΥouTube, γι' αυτό του πρότεινα το VLC

Wolf
ar_iaΜέλος
29/12/2008, 23:32:39
trexagireve επειδή δεν ξέρω αν μπορώ εδώ να ποστάρω τα λινκ για download μπορώ να στα στείλω αν θες με ένα μαιλ και να σου σημειώσω βήμα βήμα τι να κάνεις. Απλό είναι, αν το κάνεις την πρώτη φορά θα το καταννοήσεις αμέσως.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related

30/12/2008, 11:56:16
Σ ευχαριστώ πολύ αγαπητή μου ar_ia..Αν δε τα
έστελνες αυτά με email, θα σου ήμουν υπόχρεως....
30/12/2008, 17:39:02
quote:

Φίλε predator ο τρεχαγύρευε ανάφερε και ταινίες ότι του αρέσει να παρακολουθεί, όχι μόνο βιντεάκια από το YouTube.Mία ταινία έχει πολλά αρχεία rar και συνήθως το αρχείο srt των υποτίτλων δεν είναι ενσωματωμένο στην ταινία, αυτές τις ταινίες από το rapidshare δεν τις κατεβάζει, ούτε τις βλέπει με το πρόγραμμα που είναι για ταινίες του ΥouTube, γι' αυτό του πρότεινα το VLC

Wolf

αμα ειναι για τετοια αρχεια, μπορει καλιστα να χρησιμοποιησει το VLC οπως ειπες αλλα και το BSPLAYER ή και το POWERDVD (ή MSIDVD) που συνηθως ειναι εγκατεστημενα στο σκληρο απο την αγορα του PC.

το Google Video (κατι σα το YouTube) εχει και ολοκληρες ταινιες, που μπορει να τις κατεβασει και να τις μετατρεψει απο το ΥouTube Downloader, το οποιο μετατρεπει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αρχειο... οχι μονο τα βιντεο του YouTube

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
ar_iaΜέλος
13/01/2009, 15:42:53
trexagireve
quote:

Σ ευχαριστώ πολύ αγαπητή μου ar_ia..Αν δε τα
έστελνες αυτά με email, θα σου ήμουν υπόχρεως....

Σου έχω στείλει μαιλ αλλά μάλλον μου γύρισε πίσω....δεν ξέρω τι γίνεται και αν το έχεις λάβει......

------------------------

Edited by - ar_ia on 13/01/2009 15:43:32

13/01/2009, 19:03:28
Καλησπέρα σου αγαπητή ar_ia..Περάσαμε κάτι μέρες
χωρίς δίκτυο, λόγω ανίκανων τεχνικών της Τελλάς, αλλά
πλέον, μετά απο ένα καλό παληκάρι που τύχαμε, πέντε
τηλέφωνα μετά, έγινε το ρούτερ και βάζοντας κάποια απο
αυτά που μου είπες, βλέπουμε ταινίες και χωρίς κολλήματα
που είχαμε πριν...
Τώρα, όμως πονηρέψαμε...
Πως κατεβάζεις τραγούδια και βιντεο απο το δίκτυο στον
υπολογιστή;Καμιά συλλογούλα κομματιών να κάνω να έχουμε να
ακούμε...
13/01/2009, 19:29:19
Και αγαπητή μου ar_ia, δεν έλαβα κανένα μαίιλ σου...
ar_iaΜέλος
13/01/2009, 19:48:25
quote:

Και αγαπητή μου ar_ia, δεν έλαβα κανένα μαίιλ σου...

Καλά το κατάλαβα ότι κάτι έγινε.....
Τεσπά
Στο έστειλα πάλι, πες μου αν το πήρες

------------------------

Edited by - ar_ia on 13/01/2009 20:20:34

13/01/2009, 21:48:42
Έλαβα το email σου αγαπητή μου ar_ia και
ομολογώ ότι i need it that!!!Κοινώς, δεν θα χαθούμε...
Τόσο σκράπας που είμαι, ολο και κάτι θα κάνω λάθος...
mariha2912Μέλος
08/07/2004, 06:05:45
quote:
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,

ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΑ ΣΩΣΤΗ ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

08/07/2004, 09:07:54
quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Avallon ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ.

Αthakandr, steelsrping + junk...
Απ'ότι βλέπετε δεν υπάρχουν μόνο "μαύροι" και "λευκοί" άνθρωποι...υπάρχουν και γκρί...

αλλά θα σταθώ και σε αυτό το σωστό που πολύ με είχε προβληματίσει και εξακολουθεί:

quote:
...πολλοί από αυτούς δεν αισθάνονται Έλληνες αλλά και γιατί υπάρχει και μία νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται και στην περίπτωση του παιδίού από την Αλβανία δεν είχε συμβεί.

Θα ήθελα να ακούσω από τον junk γιατί πιστεύει ότι αυτός ο άνθρωπος ένιωθε Ελληνας αρκετά για να σηκώσει τη σημαία αλλά όχι για να ολοκληρώσει τη νόμιμη διαδικασία...αν και κάπου είχα ακούσει-ίσως κάνω και λάθος- ότι πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για να γίνει αυτό και το διάστημα αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε παρέλθει...

Επίσης θα ήθελα να μου απαντήσει ο athakandr στο παρακάτω:
"Εσύ προσωπικά σαν Ελληνας θα προτιμούσες να σηκώσει τη σημαία κάποιος που στα Νέα ελληνικά είχε 12? Κάποιος που δεν ξέρει να γράφει έκθεση και να αναλύει το συμβολισμό και την αξία της σημαίας?"
Εγώ πάντως δεν συμβιβάζομαι με τίποτα και κανέναν και θέλω απλά τονΚΑΛΥΤΕΡΟ για το ύψιστο αυτό εθνικό σύμβολο

"Τάδε έφη Avallon"
08/07/2004, 09:43:34
quote:
Εχει δίκιο ο junk σε αυτό το σημείο...
Αν ήταν άξιοι να ζητάνε την ελληνική σημαία ας στρώνανε τα κω***παίδια τους να διαβάσουν. Πως να το κάνουμε δηλαδή... μόνο ο καλύτερος αξιώνει να κρατήσει τη σημαία όχι ο τελευταίος με IQ ραδικιού επειδή είναι Ελληνας ή από τζάκι...

Καλημέρα σας.

Θα ήθελα καθότι είμαι ολίγον τι χαζός, να μου επεξηγήσετε γιατί στις Παρελάσεις θα πρέπει να περνάει ένα σχολείο με την Ελληνική Σημαία προπομπό.

Η επιβράβευση του μαθητή ή της μαθήτριας που αρίστευσε στα μαθήματα μπορεί να γίνετε με το να τους δοθεί το φλάμπουρο του σχολίου το οποίο και συμβολίζει το συγκεκριμένο λύκειο – γυμνάσιο – δημοτικό.
Η Ελληνική Σημαία συμβολίζει το Έθνος ολόκληρο και αν έπρεπε να την φέρει ο καλύτερος μαθητής θα έπρεπε να τη δίνουν στον καλύτερο ΟΛΟΥ του Έθνους.

Τα στρατιωτικά αγήματα δε φέρουν αυτούσια την Ελληνική Σημαία αλλά την σημαία του σώματος - όπλου που αντιπροσωπεύουν και η οποία έχει το σύμβολο του καθενός απ’ αυτά επάνω του.

Δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται διότι στους πομάκους δε δίδεται όπλο κατά την στρατιωτική τους θητεία, διότι τους επιτρέπουν να κάνουν μόνο βοηθητικές δουλειές και δεν μετέχουν της εκπαιδεύσεως.
Ακούω όμως ένα ντελίριο «αντιρατσισμού» για τον όποιο Τζενάι, με σκοπό να καταδείξουμε το πόσο «δημοκράτες» είμαστε.

Δυστυχώς φίλοι και φίλες θα πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε ορισμένα πράγματα και να μην τα εμπλέκουμε όλα στο βωμό του εντυπωσιασμού.

Η σημαία του κάθε Έθνους της κάθε χώρας δεν είναι ένα απλό πανί αλλά συμβολίζει κάτι, είναι ένα Ιερό σύμβολο και ως τέτοιο θα πρέπει να το σεβόμαστε και να του αποδίδουμε τις ανάλογες τιμές.

Αν θέλουμε να ανταμείψουμε τον καλύτερο μαθητή μπορούμε να του απονείμουμε τη χρυσή κουκουβάγια, αν θέλουμε να ανταμείψουμε κάποιον για ότι κάνει τον εκθειάζουμε και του απονείμουμε όποιο σύμβολο χαρακτηρίζει την πράξη του.
Η σημαία όμως είναι το πρώτο σύμβολο αυτού του Έθνους και δεν χαρίζετε, δεν δωρίζεται, δεν μπορεί να καπηλεύεται από κανένα.

Οι Αλβανοί έτσι κι αλλιώς έκαναν σημαία τους την πολεμική σημαία του Βυζαντίου ε ας σηκώνουν αυτή και αν θεωρούν εαυτούς Έλληνες ας ζητήσουν ένωση και ας αποδώσουν τις ανάλογες τιμές στην Νέα Σημαία του Έθνους.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω πως ο Οδυσσέας Τζενάι δεν είναι πολιτογραφημένος ως Έλλην αλλά ως Αλβανός και το έχει δηλώσει πως είναι υπερήφανος που είναι Αλβανός.
Χίλια μπράβο λοιπόν στη λεβεντιά του Οδυσσέα που έχει το σθένος να υπερασπιστεί την Πατρίδα του και χίλια εύγε σ’ αυτούς που θέλουν να παραδώσουν τη δική τους.

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 08/07/2004 09:46:33

08/07/2004, 10:02:21
quote:
"Εσύ προσωπικά σαν Ελληνας θα προτιμούσες να σηκώσει τη σημαία κάποιος που στα Νέα ελληνικά είχε 12? Κάποιος που δεν ξέρει να γράφει έκθεση και να αναλύει το συμβολισμό και την αξία της σημαίας?"

Καλή μου Avallon ο αγρότης, ο βοσκός, ο εργάτης που ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, είναι ποιο άξιος να σηκώνει την Ελληνική σημαία, διότι σε περίπτωση πολέμου θα χύσει με περισσή αυτοθυσία το αίμα του για να υπερασπιστεί την Πατρίδα του, την Οικογένεια του.

Το όπλο του θα πιάσει και έτσι όπως είναι σκληροτράχηλος ( λόγο βίου ) θα ορμήξει και θα πολεμήσει, ο «μορφωμένος» και καλοβολεμένος αστός όμως ίσως να πάρει το αεροπλάνο για άλλες πολιτείες.
Στον πόλεμο μιλάνε άλλα πράγματα και όχι τα Νέα Ελληνικά, τα Μαθηματικά, η Φυσική.

Φαντάσου να βγει από το χαράκωμα ο Έλληνας και να φωνάξει στον όποιο εχθρό, «Ψιτ λαμόγιο πες μου τα ανώμαλα ρήματα και μετά κάνε μου και επεξήγηση των γραμμών της Ελληνικής σημαίας».
Ε εάν δε του απαντήσει ο άλλος ας του πάρει ο δικός μας τη σημαία και ας φύγει νικητής.

Υ.Γ. Ο Σταυρός στην σημαία πηγαίνει στο αριστερό επάνω μέρος όπως κοιτάμε και ΟΧΙ στο κάτω δεξιά ή αριστερά. Τουλάχιστον αφού έκαναν μόδα τη σημαία και αποφάσισαν να την τιμούν ας μάθουν και πως είναι το σωστό.

Ο κακός λύκος

08/07/2004, 10:06:10
quote:
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω πως ο Οδυσσέας Τζενάι δεν είναι πολιτογραφημένος ως Έλλην αλλά ως Αλβανός και το έχει δηλώσει πως είναι υπερήφανος που είναι Αλβανός.

Αυτό νομίζω τα λέει όλα...
Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν είχαν δίκιο κάποιοι που ήταν αρνητικοί στο να σηκώσει τη σημαία...

"Τάδε έφη Avallon"
athakandrΜέλος
08/07/2004, 12:41:57
quote:

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ "ΑΛΒΑΝΑΚΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΕΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
......
......
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Αγαπητή KRYSTALLENIA,

Ποτιμώ να "υπάρχω άρα να σκέφτομαι" και όχι το αντίθετο, γιατί μερικές φορές δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι σκεφτόμαστε, όπως στη δική σου καθώς φαίνεται περίπτωση.

Ξεκινάς λοιπόν με τη λέξη "σοβινισμός". Θα σου πρότεινα λοίπόν ανεπιφύλακτα να συμβουλεύεσαι τα λεξικά, πριν εκστομίζεις κι εσύ ανοησίες και απαράδεκτες φαιδρότητες και δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συμβαίνει από εγγράμματα υποτίθεται άτομα -εκτός αν είμαστε στο νηπιαγωγείο δηλαδή και δεν το ξέρω--.

Αν και λοιπόν πιο αρμόδια από εμένα αγαπητή KRYSTALLENIA για να σου απαντήσουν θα ήταν τα νήπιαγωγεία, θα δώσω μόνο την απλή μετάφραση που βρήκα σε ένα λεξικό για τη λέξη σοβινισμός: Τυφλός εθνικισμός που χαρακτηρίζεται από τη φανατική εξύμνηση κάθε εθνικού στοιχείου, από απόρριψη και περιφρόνηση των στοιχείων άλλων λαών.

Εσύ αυτό κατάλαβες από την μέχρι στιγμής επιχειρηματολογία μας;

Αν θυμάμαι καλά, αυτό που έχουμε πει μέχρι τώρα αρκετές φορές είναι πως ιστορικό δικαίωμα στη σημαία έχουν οι Έλληνες και όσοι έχουν γίνει Έλληνες. Άρα αν το αγαπητό κατά τ'άλλα παιδάκι σε εμένα από την Αλβανία, είχε την Ελληνική υπηκοότητα, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Και στο σημείο αυτό να πως ότι δεν είμαστε τυπολάτρες, εδώ η διαδικασία έχει και μία ουσία. Δεν λέω ότι πρέπει να περνάμε από τεστ DNA, όσους είναι να κρατήσουν τη σημαία, αλλά και μην τα κάνουμε όλα πρόχειρα και γελοία, όπως ίσως πολλοί θα ήθελαν. Γιαυτό υπάρχουν οι νόμοι, για να τους τηρούμε.

Τώρα στο ερώτημα σου αγαπητή KRYSTALLENIA, για το παιδάκι που αν είχε γεννηθεί στην Ελλάδα τι θα είχε συμβεί, απορώ με την απορία σου.. Έχεις ή δεν έχεις καταλάβει το νόημα; Πρέπει να απαντήσω;

Αγαπητή Avallon,

Στα σχολεία και στο πανεπιστήμιο υπάρχουν αρκετοί Αλβανοί φοιτητές, που η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καλοί,καλύτεροι από πολλούς δικούς μας φοιτητές.. Και είναι αλήθεια, πως και εγώ σε πολλές περιπτώσεις την ίδια αντίδραση με σένα έχω για κάποιους από τους δικούς μας, που τα έχουν φορτώσει στο γαϊδαρο...Και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια πολλών από αυτούς τους ανθρώπους που μέσα από ένα σωρό αντιξοότητες προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνια..

Όμως, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αυτά τα δύο δεν συμψηφίζονται.

Φιλικά,

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS

oneiric1Μέλος
08/07/2004, 13:21:43
quote:
quote:

Αυτό νομίζω τα λέει όλα...
Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν είχαν δίκιο κάποιοι που ήταν αρνητικοί στο να σηκώσει τη σημαία...

Έτσι ακριβώς! Και μάλιστα, κάποια στιγμή και 'γω σκέφτηκα μήπως θα έπρεπε να του έδινα μια "ευκαιρία" μέσα μου. Όταν όμως τον άκουσα με τα ίδια μου τ' αφτιά στις ειδήσεις, να λέει είμαι ΑΛΒΑΝΟΣ και νιώθω περήφανος γι' αυτό (δικό του θέμα καθαρά και δεν "δέχεται" περισσότερη ανάλυση) είπα "δεν έχει καμία δουλειά με την Ελληνική σημαία"!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

oneiric1Μέλος
08/07/2004, 13:25:32
quote:
EΛΛHNEΣ EINAI OI METEXONTEΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ ΠAIΔEIAΣ, AN ΔEN KANΩ ΛAΘOΣ.

xXx

Σαφέστατα απόλυτα σεβαστή η άποψή σου, αλλά επιτρέψτε μου να πω και την δική μου γνώμη.

Για ‘μένα Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται Έλληνας! Τι σημασία έχει αν έχω γεννηθεί στην Κίνα, Αμερική ή στην Ισπανία? Αν νιώθω Έλληνας, είμαι Έλληνας!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

junk95Μέλος
08/07/2004, 13:38:41
quote:

Καλή μου Avallon ο αγρότης, ο βοσκός, ο εργάτης που ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, είναι ποιο άξιος να σηκώνει την Ελληνική σημαία, διότι σε περίπτωση πολέμου θα χύσει με περισσή αυτοθυσία το αίμα του για να υπερασπιστεί την Πατρίδα του, την Οικογένεια του.

Το όπλο του θα πιάσει και έτσι όπως είναι σκληροτράχηλος ( λόγο βίου ) θα ορμήξει και θα πολεμήσει, ο «μορφωμένος» και καλοβολεμένος αστός όμως ίσως να πάρει το αεροπλάνο για άλλες πολιτείες.
Στον πόλεμο μιλάνε άλλα πράγματα και όχι τα Νέα Ελληνικά, τα Μαθηματικά, η Φυσική.

Φαντάσου να βγει από το χαράκωμα ο Έλληνας και να φωνάξει στον όποιο εχθρό, «Ψιτ λαμόγιο πες μου τα ανώμαλα ρήματα και μετά κάνε μου και επεξήγηση των γραμμών της Ελληνικής σημαίας».
Ε εάν δε του απαντήσει ο άλλος ας του πάρει ο δικός μας τη σημαία και ας φύγει νικητής.

Γι' αυτό διαφωνώ με τις παρελάσεις γενικότερα. Γιατί μας βάζουν σε αυτό το βλακώδες τριπ μίσους, μιλιταρισμού και σωβινισμού.

Τι να σου (πρωτο)πω Ramoglou;

Έχουμε πόλεμο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, ή μήπως είχαμε μία σχολική γιορτή; Είναι τόσο εύθραυστη αυτή η Αιώνια Ελλάδα που αν δώσει τη σημαία της να τη σηκώσει ένας Ξένος που έχει τιμήσει τον πολιτισμό της περισσότερο από τους ντόπιους θεωρούμε ότι "πουλιέται"; Με εξοργίζει πραγματικά αυτή η υπερτίμηση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Είναι φαίνεται τάση μας να δίνουμε γιγάντιες διαστάσεις σε όλα. Η εθνική πήρε το γιούρο => στο συλλογικό υποσυνείδητο η Ελλάδα καταγράφεται ως υπερδύναμη (!!!!).
Ένας Αλβανός αριστούχος τιμά τη σημαία (τιμά, δεν τη φτύνει)=> Πουλιέται το έθνος, τι θα κάνει αυτός στον πόλεμο κλπ κλπ (!!!).

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Ο τελευταίος γιδοβοσκός είναι αξιότερος να σηκώσει τη σημαία επειδή έχει ένα χαρτί που λέει ότι ο πατέρας του &χυσε στο μ#υνί της μάνας του σε ελληνικό έδαφος; Επειδή όταν του το πουν οι ηγέτες του θα πάει να σκοτώσει και να σκοτωθεί σαν άβουλο φανατισμένο κρέας πιθανότατα νομίζοντας ότι υπερασπίζεται την πατρίδα του; Επειδή αγνοεί σε τέτοιο βαθμό την ιστορία της χώρας του που ξεστομίζει "εγώ είμαι από το Σούλι και δε θα επιτρέψω να σηκώσει τη σημαία ένας Αλβανός;" (σημ: το πρώτο ελληνοαλβανικό λεξικό γράφτηκε για να μπορούν να συνενοηθούν οι Σουλιώτες που δεν ήξεραν λέξη ελληνικά. Τώρα μας τους βγάζουν... Σελλούς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΦΑΡΑ!)

Ναι, η σημαία είναι το υπέρτατο σύμβολο του έθνους. Το ερώτημα είναι τι ακριβώς συμβολίζει. Ότι άξιος Έλληνας που προσφέρει στο έθνος είναι ο σωβινιστής εκ γενετής Έλληνας; Που μπορεί να μη μιλάει καν σωστά ελληνικά, αλλά είναι πρόθυμος να σκοτώσει για μια αόριστη Ελλάδα που κατοικείται από ομοίους του (και πόσο είναι αντικειμενικά "ελληνική" μία Ελλάδα που κατοικείται από τέτοιους); Αν θέλετε να συμβολίζονται τέτοιοι από τη σημαία, μπράβο σας. Μη νομίζετε όμως ότι προκαλείτε τίποτε άλλο από αηδία. Μη νομίζετε ότι κάνετε τίποτε άλλο από το να πιθηκίζετε τους Αμερικάνους με τον υπεροπτικό και ανεγκέφαλο "patriotism" τους.

Στο ερώτημά σου Avallon, θα σου απαντήσω ότι δε με ενδιαφέρει. Όσο και αν θα το ήθελε ο Athakandr και οι όμοιοι του, το να νοιώθεις Έλληνας άξιος να σηκώσει τη σημαία δεν περιλαμβάνεται στις νόμιμες προϋποθέσεις για να το κάνεις. Δε σου κάνουν τεστ εθνικοφροσύνης, ούτε υπάρχει -πέρα από τις γελοιότητες του μίσους του στυλ "τι θα έκανες στον πόλεμο"- αντικειμενικός τρόπος να μετρήσεις πόσο άξιος Έλληνας νοιώθει κάποιος.
Στην πραγματικότητα τέτοιο θέμα δεν τίθεται ποτέ στους -στα χαρτιά- Έλληνες σημαιοφόρους. Εγώ υπήρξα τρεις φορές παραστάτης και είμαι κάθε άλλο παρά εθνικόφρων.

Η υποκρισία για τη νομική πλευρά του θέματος είναι έκδηλη. Όχι μόνο γιατί η νομοθεσία έχει αλλάξει. Αλλά και γιατί το ερώτημα "τι θα έκαναν όλοι αυτοί αν σήκωνε ένας Γερμανός ή ένας Αμερικανός τη σημαία" δεν είναι καθόλου υποθετικό. Γιατί η μητέρα μου είναι καθηγήτρια και 25 χρόνια τώρα έχει δει να σηκώνουν τη σημαία:
-Γερμανός σε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (!)
-Δύο Ολλανδέζες
-Ένας Αμερικανός
-Πέντε (5) Κύπριοι (και μην ακούσω την αηδία "είναι Έλληνες". Στα χαρτιά -που ΚΑΙ ΚΑΛΑ ενδιαφέρονται τα φασισταριά- δεν είναι, παρ' όλο που είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να γίνουν. Και ο λόγος που δε γίνονται είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να δώσουν κανονικές Πανελλήνιες αντί για τις 50 φορές πιο εύκολες κυπριακές εξετάσεις και να πάνε στρατό φίλτατε Ραμόγλου)

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΗΚΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΔΕΙΞΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ "ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ". Είναι ρατσιστές και ανάξιοι να τιμούν την Ελλάδα (σκασίλα μου τι γράφουν τα χαρτιά τους), γιατί η Ελλάδα κύριοι είναι υποσύνολο της ανθρωπότητας, όχι ξεχωριστό σύμπαν. Και όποιος περιφρονεί την ανθρωπότητα περιφρονεί και την ουσία της Ελλάδας. Το ότι εκ των υστέρων επιστρατεύθηκαν (για την ακρίβεια: αυτοπροσκλήθηκαν) δεξιοί και φασίζοντες διανοούμενοι να δώσουν θεωρητικό υπόβαθρο και έτσι η μπάλα πήρε και καλοπροαίρετα άτομα, δε μου λέει τίποτα. Ο όχλος της Νέας Μηχανιώνας κινήθηκε από ΡΑΤΣΙΣΜΟ και ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να διαβάζουν τα κείμενα που τους υπερασπίζονται.

Φυσικά δεν αναφέρομαι στο σύνολο της κοινωνίας, αλλά στο πιο οπισθοδρομικό, ανθελληνικό και φασίζον τμήμα της. Στο δικό μας "white trash". Γιατί σε δεκάδες άλλα μέρη αλλοδαποί σήκωσαν τη σημαία (όπως τη σηκώνουν από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους και από την Επανάσταση ακόμα) και ο κόσμος -σε πείσμα των φαντασιόπληκτων φασισταριών- χειροκροτούσε και χαιρόταν. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΛΑ ΔΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ!

Συμφωνώ βέβαια απόλυτα μαζί σου ότι δεν υπάρχουν μόνο άσπροι και μαύροι. Αυτό έλειπε. Κι εγώ πανηγύρισα στους δρόμους τη νίκη της εθνικής. Πανηγύρισα όμως τη νίκη της ομάδας μου. Σε ένα παιχνίδι. Δεν έβγαλα συμπεράσματα για την ανωτερότητα της φυλής. Ούτε βαυκαλίζομαι ότι κλάσαμε μια μάντρα ******* της Βρετανικής Αυτοκρατορίας επειδή... νικήσαμε στο γιούρο!!!

Υπάρχει υγιής πατριωτισμός. Αυτός είναι αγάπη για την πατρίδα. Υπάρχει αρρωστημένος πατριωτισμός. Αυτός είναι καψούρα για την πατρίδα. Ο καψούρης, σε αντίθεση με αυτόν που αγαπάει πραγματικά, τείνει να εξιδανικεύει το είδωλό του.

Η πρόσφατη εθνική ποδοσφαιρική επιτυχία δεν είχε τίποτα απολύτως από αυτά που στερεοτυπικά θεωρούνται εθνικά μας χαρακτηριστικά (δηλαδή: έπαρση, εύκολο ενθουσιασμό, προχειρότητα, ατομιστίες, τσατσιλίκια) και στην πραγματικότητα είχε αποκλειστικά χαρακτηριστικά που δύσκολα θεωρούμε "ελληνικά": μεθοδικότητα, μετριοφροσύνη, έλλειψη άγχους, ομαδικότητα, αίσθηση της πραγματικότητας ("δε χάθηκε κι ο κόσμος αν χάσουμε"), χαμηλούς και εύκολα προσβάσιμους στόχους και κυρίως ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Σε αυτή την ομάδα δεν άξιζε τίποτα "επειδή ήταν Έλληνες". Τους άξιζαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ επειδή γαμήθηκαν στην προσπάθεια.

Και έρχονται τα εθνίκια και λένε ότι νίκησε η ελληνική ψυχή (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ '94;). Ότι φάνηκε η ανωτερότητα της φυλής (με γερμανό προπονητή και παίκτες ψημένους σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Ότι -άκουσον, άκουσον- ο Θεός είναι Έλληνας και Ορθόδοξος. Ότι οι μετανάστες απαγορεύεται να γιορτάσουν τη νίκη μαζί μας. Ότι τώρα γ@μάμε σε όλη την υφήλιο, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, χωρίς καμία προσπάθεια (κλασσικά), επειδή 23 άτομα τα πήγαν καλά σε μια διοργάνωση. Πήραμε τη δικαιωματική μας θέση. Χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας. Τα κανόνισαν όλα οι αντιπρόσωποι.

Να σας πω τι θα γίνει αν συνεχίσουμε με αυτά τα μυαλά; Θα τον πιούμε. Γιατί η επιτυχία της εθνικής μας διδάσκει ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ "ΑΞΙΖΕΙ" εξ ορισμού, μόνο και μόνο επειδή έτυχε ο Έλληνας πατέρας μας να γ@μήσει την Ελληνίδα μάνα μας. Ό,τι θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε ΟΛΟΙ για να το κερδίσουμε. ΣΚΛΗΡΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ (Και άμα. Γιατί και οι άλλες ομάδες δούλεψαν. Η τύχη έπαιξε και αυτή το ρόλο της).

Αυτό το δίδαγμα ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβε ο αρρωστημένος πατριωτισμός. Και τώρα που ο υγιής πατριωτισμός είναι στα χάι του ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, έρχονται και οι χρυσαυγίτες και οι ΜΑΒΗδες και οι πρωθυπουργοί του καφενείου να "καπελώσουν" όλη αυτή τη θετική ενέργεια. Να μας πείσουν ότι αυτοί είχαν δίκιο όλα αυτά τα χρόνια. Ε όχι. Δεν είχαν. Αυτοί το μόνο που έχουν προσφέρει σε αυτή τη χώρα είναι μείον μισή Κύπρος και απίστευτη γελοιοποίηση και ταπείνωση στο διεθνή χώρο και Έλληνες που σημαιοστόλιζαν τα σπίτια τους επειδή τους ανάγκαζε ο χωροφύλακας και συλλαλητήρια εκατομμυρίων σε βάρος των ατομικών δικαιωμάτων και ανούσιοι, υπερβολικοί, α-με-τρο-ε-πείς πανηγυρισμοί ή θρήνοι για δευτερεύοντα ζητήματα.

Αυτά.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS

tonisΜέλος
08/07/2004, 15:18:34
Ο όχλος της Νέας Μηχανιώνας κινήθηκε από ΡΑΤΣΙΣΜΟ και ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να διαβάζουν τα κείμενα που τους υπερασπίζονται.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΛΟΣ ΤΗΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΑΡΑΣ , Ο ΑΓΡΟΤΗΣ , Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ, Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΓΝΩΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΕΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ? ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΡΕΙΞΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ( ΑΛΒΑΝΟΙ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑ

08/07/2004, 15:25:03
quote:

Γκρρρ....
Tώρα το παίζεις χαζός ή είσαι?
Για να καταλάβω δηλαδή...
Τι είναι αυτό που δε κατάλαβες πουλάκι μου να στο μεταφράσω στα "ελληνικά"?
Οταν λέω για μαθητή του 12 και συ μου λες για το γιδοβοσκό και ότι είναι πιο άξιος...
Μα καλέ μου αυτό είναι άλλη περίπτωση...
Στις μαθητικές παρελάσεις δε συμμετέχουν γιδοβοσκοί...Στην προκειμένη θέλω τον αριστούχο...
Στις στρατιωτικές παρελάσεις δε συμμετέχουν γιδοβοσκοί...στην προκειμένη θέλω τον καλύτερο στρατιώτη να τη σηκώσει...
Στα διεθνή καλλιστεία πάλι δε συμμετέχουν γιδοβοσκοί... ε λέω να την σηκώσει η πιο όμορφη...
Στον πόλεμο όμως για να μη σου χαλάσω το χατήρι ας τη σηκώσει ο γιδοβοσκός με την προϋπόθεση όχι ότι είναι καλύτερος στο άρμεγμα αλλά ότι είναι ο πιο ικανός και πιο θαρραλέος...
Capisci caro mio ? (ελπίζοντας ότι τουλάχιστον ιταλικά καταλαβαίνεις)

Υ.Γ. Στείλε μου το λινκ για να σου απαντήσω καθότι αδυνατώ να το βρω...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 08/07/2004 15:36:19