ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποθήκευση βίντεο από youtube - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αποθήκευση βίντεο από youtube - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Anaggie59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
junk95Μέλος
08/07/2004, 15:53:24
quote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΛΟΣ ΤΗΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΑΡΑΣ , Ο ΑΓΡΟΤΗΣ , Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ, Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

Κλαψ, να φέρουμε και το Φώσκολο; Δυάρα δε δίνω για την επαγγελματική τους ζωή και για τη λατέρνα φτώχια και φιλότιμο. Ο φασισμός είναι το αγαπημένο πολίτευμα των μικροαστών. **** makes trains run on time.

quote:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΓΝΩΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΕΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Πότε το είπε αυτό; Και σιγά που το πιστεύεις ότι τιμή του και καμάρι του. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;

quote:

ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ?

Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι ούτε αφρικανική φυλή ούτε ρατσιστικό καθεστώς. Και αν έχουμε μια στάλα αξιοπρέπεια σαν έθνος, αυτή ΔΕΝ οφείλεται σε ψευτοπαλικαρισμούς και αμορφωσιές.

quote:

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Δε σε προβληματίζει που είναι οι μόνοι; Δηλαδή, όλοι οι άλλοι (μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας) είμαστε εκτός πραγματικότητας διεθνιστούληδες και μόνο μία περιοχή (που συμπτωματικά είναι από τις πιο καθυστερημένες και οπισθοδρομικές της χώρας) ξέρει ποιος έχει δικαίωμα να κρατήσει τη σημαία και ποιος όχι; Και σου ξαναλέω: ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

quote:

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗ.

Τέλος πάντων, ας μη μπούμε σε συζήτηση για το τι γλώσσα μιλούσαν πιθανότατα οι πρόγονοί σου εκατό χρόνια πριν. Να δούμε ποιος απέχει παρασάγκας από την πραγματικότητα.

quote:

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΡΕΙΞΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ( ΑΛΒΑΝΟΙ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑ

Θεωρείσαι ρατσιστής και φασίστας αν το δικαιολογημένο σου μίσος απέναντι στους συγκεκριμένους Αλβανούς το επεκτείνεις συλλογικά σε όλους τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε δεν είσαι ρατσιστής και φασίστας. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι απόψεις σου πάνω στο θέμα στερούνται αντικειμενικότητας. Μην έχεις την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι τα όποια προσωπικά σου προβλήματα με Αλβανούς σε κάνουν και ειδικό επί του θέματος. Είναι σα να περιμένουμε από τον πατέρα του θύματος ενός εγκλήματος να δικάσει σωστά τον κατηγορούμενο.

Stavros_ΗΜέλος
08/07/2004, 16:12:12
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που διαβάζω.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το θέμα του Goetian έχει πάρει την τροπή αυτή. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα παιδιά.

1) Είναι ντροπή και αίσχος το συμβάν που περιγράφει ο Goetian και πιστεύω οτι ουδείς λογικά σκεπτόμενος δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτή την άποψη. Εξάλλου ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι και χαμηλου IQ άνθρωποι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε ανάμεσα μας.

2) Λάθος είναι να μπλέκουμε ανόμοια πράγματα μεταξύ τους. Η λογική "Ο Τσενάι είναι Αλβανός και ο Ρεχάγκελ είναι Γερμανός, γιατί ο πρώτος να μην μπορεί να κρατήσει την σημαία και ο δεύτερος να μπορεί" είναι υπέρ-απλουστευμένη και οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα διότι:

Ο ΤΣΕΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ασε που προσωπικά εμένα δεν με έχει πείσει ο συγκεκριμένος οτι σέβεται την χώρα μέσα στην φιλοξενία της οποίας αυτός και η οικογένεια του κερδίζουν το ψωμί που τρώνε.
Το γεγονός οτι παίρνει 19 και 20 στα μαθήματα του δεν σημαίνει τίποτα. Το κάνει για τον εαυτό του και για τον εαυτό του θέλει -όπως έχει δηλώσει- να κρατήσει αυτήν την επιτυχία.
Καλώς το κάνει και οι εκπαιδευτικοί φορείς τον επιβράβευσαν ήδη με τον έπαινο που πήρε απο το σχολείο του. Ώς εκεί όμως.
Η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο του Έθνους και δικαιούνται να την τιμούν μόνο όσοι έχουν κάνει κάτι έστω και το παραμικρό για την εξύψωση αυτού του Έθνους.

Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΨΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΤΣΙΛΕΡ

Μην τρελλαθούμε κιόλας. Μετά απο 15 χρόνια τι θα θυμόμαστε οτι ο Τσενάι είχε πάρει 20 στα μαθηματικα ? So What ???

Σίγουρα όμως θα θυμόμαστε οτι ένας φιλέλληνας Γερμανός βοήθησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Συγχώρεσε με Junk, αλλα εγώ έτσι ξεχωρίζω τους Έλληνες και τους μη-Έλληνες και όχι σε ποιόν τόπο βρέχεται το μ@@νι.

Edited by - Stavros_Η on 08/07/2004 16:22:24

junk95Μέλος
08/07/2004, 16:37:39
Θεμιτό -κι εγώ με τον ίδιο τρόπο ξεχωρίζω τον Έλληνα.

Όμως μπορείς να μου δείξεις πολλούς Έλληνες το γένος σημαιοφόρους που να έχουν κάνει κάτι αξιόλογο ώστε να δικαιούνται τη σημαία;

Εγώ θυμάμαι για τη Λ. ότι είχε πάρει σε όλα δέκα και (λόγω κλήρωσης) μου πήρε τη σημαία στην 6η δημοτικού, αλλά η υπόλοιπη πόλη προτιμά να θυμάται τις 4 εκτρώσεις που έχει κάνει από τότε και την αποτυχημένη της καριέρα ως σκυλοτραγουδίστρια.

Ή μήπως έχουν κάνει κάτι αξιόλογο οι σημαιοφόροι των Ουρσουλίνων, του Ελληνογαλλικού, της Ελληνογερμανικής κλπ.

Ξαναλέω: ΚΑΚΙΣΤΑ γίνονται παρελάσεις. ΚΑΚΙΣΤΑ υπάρχει όλη αυτή η αηδία με τη σημαία. Όμως ΠΟΤΕ δεν είχε γίνει θέμα και από κανέναν Έλληνα, Γερμανό ή άλλο "ανώτερο" το γένος δεν είχε ζητηθεί πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων ή ανεκτίμητες υπηρεσίες προς το έθνος προκειμένου να σηκώσει τη σημαία. Ένα 20 ήταν αρκετό. Παραδόξως.

Ένας Αλβανός όμως, για να σηκώσει τη σημαία πρέπει:
α) Να αποκηρύξει το έθνος του.
β) Να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα.
γ) Να πάρει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Παραδόξως, όλες αυτές τις προϋποθέσεις τις ανακάλυψε η κοινωνία της Ν. Μηχανιώνας όταν (και μόνο όταν) ένας Αλβανός αντί να κάτσει στα αβγά του πήγε και αρίστευσε στα μαθήματα όταν τα δικά τους παιδιά προτιμούσαν να βλέπουν Big Brother και να πλακώνονται στα γήπεδα. Ε όχι, δε με πείθεις ότι δεν ήταν ρατσιστές και όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες του αδικαιολόγητου. Γιατί το έχουμε αυτό: Οι Έλληνες Δεν Είναι Ρατσιστές. Το Λένε Τα Γονίδιά Μας (sic).

Και τέλος διαφωνώ με την εξίσωση του Ρεχάγκελ με το Βύρωνα. Ο δεύτερος έδωσε τη ζωή του για την ελευθερία της Ελλάδας. Ο πρώτος έδωσε απλά τα φώτα του για να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι (και όχι με το αζημίωτο).

Και αν θες τη γνώμη μου, κάποιος που διαπρέπει στο σχολείο, στην ελληνική παιδεία, είναι δυνητικά πολύ πιο ωφέλιμος για την Ελλάδα από κάποια που το μόνο που ξέρει είναι να βάφεται και να πετάει το ακόντιο λίγο πιο μακριά από τις άλλες.

Αλλά είπαμε, σε αυτή τη χώρα Έλληνες είναι όσοι σφάζουν Τούρκους (και καλά βέβαια), όσοι πάνε καλά στον αθλητισμό -δηλαδή στη σωματική ρώμη0 και τέλος όσοι γεννιούνται από Έλληνες. Περίπου τα ίδια κριτήρια δηλαδή που έχουν και οι πρωτόγονες φυλές. Μετά από 4000 χρόνια προόδου καταφέραμε επιτέλους να πάμε 10.000 χρόνια πίσω. Μπράβο μας. Αντάξιοι απόγονοι (not).

Stavros_ΗΜέλος
08/07/2004, 17:28:43
quote:

Όμως μπορείς να μου δείξεις πολλούς Έλληνες το γένος σημαιοφόρους που να έχουν κάνει κάτι αξιόλογο ώστε να δικαιούνται τη σημαία;

Πολύ λίγους... Ελάχιστους...Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον προσωπικά δεν ξέρω κανέναν ...

Εξάλλου για αυτό τον λόγο αυτό συμφωνώ και μαζί σου, στην άποψη που εκφράζεις για την περιφορά αυτού του Εθνικού Συμβόλου σε κάθε γάμο και γιορτή που η βασίλω πρώτη...
Πιστευώ και εγώ οτι ΚΑΚΙΣΤΑ γίνονται παρελάσεις, ΚΑΚΙΣΤΑ στις παρελάσεις κρατάνε οι μαθητές την σημαία.

Αν δικαιούνται πάντως κάποιοι να την κρατάνε αυτοί θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ οι παλαίμαχοι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, οπου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχυσαν το αίμα τους για το έθνος μας
και δεν πάει να είναι Αλβανοί ή Άγγλοι ή Ρώσοι ή ο,τιδήποτε άλλο...

quote:

Και τέλος διαφωνώ με την εξίσωση του Ρεχάγκελ με το Βύρωνα. Ο δεύτερος έδωσε τη ζωή του για την ελευθερία της Ελλάδας. Ο πρώτος έδωσε απλά τα φώτα του για να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι (και όχι με το αζημίωτο).

Δεν εξισώνω τον Ρεχάγκελ με τον Βύρωνα.
Απλώς αναφέρω και τον μεν και τον δε για να καταδείξω οτι και οι δύο ήταν ξένοι, αλλά φώτισαν την Ελλάδα.
Ούτε φυσικά θέλω να πώ οτι το μέγεθος της αγαθοεργίας του δεύτερου συγκρίνεται με αυτό του πρώτου.

quote:

Και αν θες τη γνώμη μου, κάποιος που διαπρέπει στο σχολείο, στην ελληνική παιδεία, είναι δυνητικά πολύ πιο ωφέλιμος για την Ελλάδα από κάποια που το μόνο που ξέρει είναι να βάφεται και να πετάει το ακόντιο λίγο πιο μακριά από τις άλλες.

ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ !

Αλλα μιάς και μιλάμε για τον Τσενάι είσαι σίγουρος οτι ο συγκεκριμένος θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για το καλό της Ελλάδας ? Αν όντως το κάνει και με διαψεύσει τότε να του δώσω την σημαία μου και να γίνω χαλί να με πατήσει...

08/07/2004, 17:35:35
quote:

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΡΕΙΞΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ( ΑΛΒΑΝΟΙ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑ

Το δικό μου το σπίτι το άνοιξε ένας Αλβανός μαζί με ένα έλληνα.
Με ποιον να τα βαλω?με τους έλληνες κλέφτες ή με τους Αλβανούς?
Βρήκα την λύση όμως.
Πήρα ένα ντοπερμαν 40 κιλά που δεν ξέρει από διεθνισμούς και φασισμούς και περιμένω να ξανάρθουν…..

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

08/07/2004, 17:38:51
quote:

Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που διαβάζ

[red][b]Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΨΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Edited by - Stavros_Η on 08/07/2004 16:22:24

Από πού βγαίνει ότι ο Ρεχαγκελ είναι φιλέλληνας ρε παιδια?απο τα 200 μύρια της αμοιβής του?μαλλον μισθοφόρος μου φαίνεται…
Ο τύπος είναι ένας επαγγελματίας που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο το συμβόλαιο του,μην τρελαινόμαστε κιόλας διότι αν δεν υπήρχαν τα δικά μας παιδία που ακολούθησαν τις ολόσωστες οδηγίες του δεν θα υπήρχε το υπέροχο αποτελεσμα

Για τον Βυρωνα μαζι σου και εγω.

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

GoetianΝέο Μέλος
08/07/2004, 17:52:50
AΓAΠHTOI ΦIΛOI ΓEIA ΣAΣ. ΠOΛΛA KAI ΔIAΦOPA ΓPAΦTHKAN ΣTO TOPIC. O KAΘENAΣ ΠIΣTEYΩ EΔΩΣE TO ΣTIΓMA TOY.

STEELSPRING ΛEΣ:

quote:
Όταν δηλώσεις καθαρά ότι κατηγορείς τους συγκεκριμένους 5 που αναίτια επετέθηκαν σε μιά ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων , τότε και εγώ θα πάρω πίσω όσα έγραψα και θα σου δώσω δίκιο.

ΠPΩTA AΠO OΛA EIMAI KATA TΩN ΔHΛΩΣEΩN. ΔHΛΩΣEIΣ METANOIAΣ ΓINONTAN ΣE AΛΛEΣ EΠOXEΣ, MAYPEΣ, ΠOY EYTYXΩΣ EXOYN ΠEPAΣEI ANEΠIΣTPEΠTI. EΠIΣHΣ ΔEN EIMAI EIΣAΓΓEΛEAΣ Ή ΔIKAΣTHΣ ΓIA NA KATHΓOPHΣΩ. AΠΛA ΣTHΛITEYΣA ENA ΠEPIΣTATIKO ΣTO OΠOIO HMOYN ΠAPON KAI ΠANHΓYPIZA ΓIA THN EΛΛAΔA KPATΩNTAΣ THN EΛΛHNIKH ΣHMAIA.

OΛA TA YΠOΛOIΠA ΠEPI TΣENAΪ KΛΠ. EINAI EKTOΣ ΘEMATOΣ OΠΩΣ EKTOΣ ΘEMATOΣ EINAI KAI H ANAΦOPA ΣOY ΣE EΠOMENO POST ΣTON KAPA TZAΦEP (TOYPKOAΛBANIKO EΠIΘETO) ΠOY EMΠOPEYETAI EΘNIKIΣMO ME KITΣATO TEΛEMAPKETIΓK AΣTEIΩN EΛΛHNOKENTPIKΩN BIBΛIΩN AΠO TO KANAΛI TOY KAI TON OΠOIO ΔEIXNEIΣ NA ΘAYMAZEIΣ KAI ΔIKAIΩMA ΣOY BEBAIA.

xXx

athakandrΜέλος
08/07/2004, 18:17:10
Αγαπητέ Stavros_Η και όλοι οι υπόλοιποι,

Αν μου επιτρέπεται μία συμβουλή, μη δίνετε σημασία στα λεγόμενα ενός ατόμου που είναι σαφές πια ότι έχει μεγαλώσει και ανατραφεί --φαίνεται καθαρά από τη γλώσσα που μιλάει-- στα πεζοδρόμια της οδού Αθηνάς. Άλλωστε όπως όλοι βλέπουμε μεταφέρει στο forum το χειρότερο πεζοδρόμιο..

Πρόκειται για άτομο τελείως απροσάρμοστο και θρασύτατο και η θέση του είναι μάλλον στη ζούγκλα με τους αγρίους παρά σε μία πολιτισμένη συζήτηση.

Είναι αισχρή η φρασεολογία που χρησιμοποιεί και το γεγονός ότι ο Admin τον αφήνει και συνεχίζει είναι γιατί πραγματικά όσο περισσότερο μιλάει, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει παρά μόνο ύβρεις και φαιδρότητες.

Και τι δεν ακούσαμε. Τις πιο απίθανες ανιστόρητες ηλιθιότητες, τις πιο εξώφθαλμες ψευδολογίες, τις πιο προκλητικά αφελείς ασυναρτησίες. Μας λέει τόσες ανοησίες μαζεμένες που δεν προλαβαίνει κανείς να αναρωτιέται αν το άτομο αυτό έχει σώας τας φρένας ή καθόμαστε και ασχολούμαστε με άτομο με φυχολογικά προβλήματα. Λέει π.χ.

quote:

Ο τελευταίος γιδοβοσκός είναι αξιότερος να σηκώσει τη σημαία επειδή έχει ένα χαρτί που λέει ότι ο πατέρας του &χυσε στο μ#υνί της μάνας του σε ελληνικό έδαφος;

quote:

Γιατί η επιτυχία της εθνικής μας διδάσκει ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ "ΑΞΙΖΕΙ" εξ ορισμού, μόνο και μόνο επειδή έτυχε ο Έλληνας πατέρας μας να γ@μήσει την Ελληνίδα μάνα μας.

quote:

Ξαναλέω: ΚΑΚΙΣΤΑ γίνονται παρελάσεις. ΚΑΚΙΣΤΑ υπάρχει όλη αυτή η αηδία με τη σημαία

quote:

Αλλά είπαμε, σε αυτή τη χώρα Έλληνες είναι όσοι σφάζουν Τούρκους..

Παρ' όλο όμως τον καταιγισμό από φαιδρότητες, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο από τους καραγκιόζηδες που ευαγγελίζονται την 'αλβανοποίηση' της Ελλάδας.

Πώς και γιατί, η θέση και ο νόμος, ότι μόνο οι έχοντες την Ελληνική Υπηκοότητα έχουν το δικαίωμα να σηκώνουν την σημαία σε Εθνικές Επετείους, μετατράπηκε στην ευρεία θέση 'οι μετέχοντες την Ελληνική Παιδεία';

Επειδή το είπε ο με τελείως αποτυχημένο τρόπο ο Προεδρος;; Το κράτος όμως είμαστε εμείς!

Ο Πρόεδρος οφείλει να είναι θεματοφύλακας των νόμων και οι νόμοι εδώ είναι σαφείς και σαφώς υπερέχουν από οποιαδήποτε 'νομολογία' του Υπουργείου Παιδείας για τους Αριστούχους.

Αλλά πέρα από αυτό ο Ελληνικός λαός έχει διατυπώσει ρητά τη θέση του σε διάφορες δημοσκοπήσεις υπέρ των όσων παραπάνω αναφέρω.

Επομένως, όλος αυτός ο θόρυβος από το 'χαμετυπείο' που ακούει στο όνομα junkης, ένα βασικό στόχο έχει. Να συσκοτίσει την αλήθεια, την ουσία του προβλήματος. Και η ουσία του προβλήματος εδώ --μην σας διαφεύγει ούτε στιγμη-- είναι η βαθιά ανθελληνικότητα, το διεστραμμένο κόμπλεξ με οτιδήποτε πατριωτικό, η απίστευτη φαιδρότητα, του παραπάνω άθλιου και θλιβερού τύπου.

Όσα λέει είναι απλά κουρελόχαρτα, που όλοι οι σοβαροί άνθρωποι πρέπει να τα ρίχνουνε στον κάλαθο των αχρήστων.

Επειδή τέλος, ο ίδιος τσαρλατάνος προβλέπω να συνεχίζει τις αρλούμπες του, και θα ισχυρίζεται ότι ο πατριωτισμός είναι αναχρονιστικός, θα κατηγορεί για φασισμό, εντούτοις δεν θα χάνει ευκαιρία να μας δώσει μαθήματα πατριωτισμού, παρ' ότι τον Ελληνισμό και την Ελληνική Ιστορία καιθώς και πολιτικά και οικονομικά θέματα τα έχει μελετήσει μόνο από τα comics...

Επειδή λοιπόν θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι τόριξαμε στον εθνικισμό και το φασισμό, θα του θυμίσω ότι μια απ' τις βασικές και πάγιες αρχές του διεθνισμού που ο ίδιος ευαγγελίζεται είναι το δικαίωμα των λαών και εθνοτήτων στην αυτοδιάθεση και τον αυτοπροσδιορισμό. Και τέτοιο αναφαίρετο δικαίωμα έχει και ο Ελληνικός λαός που δεν περιλαμβάνει τους κάθε τύπου αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες και έποικους.

Όσα έχουν γράψει τόσοι και τόσοι φιλόσοφοι και μελετητές τους οποίους φαίνεται αγαπά πολύ ο εν λόγω φαιδρότατος (Μαρξ, Λένιν, κλπ) πάνω στο ζήτημα του δικαιώματος των λαών στον αυτοπροσδιορισμό περιλαμβάνουν πολλούς τόμους. Ας τους μελετήσει πρώτα το φαιδρό αυτό άτομο και ας αφήσει τα παραπλανητικά πυροτεχνήματα.

Φιλικά,

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS

athakandrΜέλος
08/07/2004, 18:26:11
quote:

OΛA TA YΠOΛOIΠA ΠEPI TΣENAΪ KΛΠ. EINAI EKTOΣ ΘEMATOΣ OΠΩΣ EKTOΣ ΘEMATOΣ EINAI KAI H ANAΦOPA ΣOY ΣE EΠOMENO POST ΣTON KAPA TZAΦEP (TOYPKOAΛBANIKO EΠIΘETO) ΠOY EMΠOPEYETAI EΘNIKIΣMO ME KITΣATO TEΛEMAPKETIΓK AΣTEIΩN EΛΛHNOKENTPIKΩN BIBΛIΩN AΠO TO KANAΛI TOY KAI TON OΠOIO ΔEIXNEIΣ NA ΘAYMAZEIΣ KAI ΔIKAIΩMA ΣOY BEBAIA.

Άστε βρε Goetian αυτά και γίνε πιο ουσιώδης. Τουλάχιστον ο παραπάνω είναι σαφής στις θέσεις του, τις γνωρίζουμε και ο καθένας μπορεί μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατίας να ψηφίσει ότι θέλει.

Είναι όμως τραγικά φαιδρό να κατηγορείς με αυτό τον τρόπο, ενώ από την άλλη πλευρά η Ελλάδα σήμερα είναι οικονομικά στην θλιβερή αυτή θέση λόγω των άθλιων ψευτο-αριστερο-κομμουνιστών τύπου Σημίτη, Γιωργάκη κ σία, που αν παρέμεναν το πιο πιθανό θα ήταν η επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους να γινόταν σήμερα τα ΣΠΑΣΤΑ Ελληνικά.

Να είναι λοιπόν πιο προσεκτικός στις υπεραπλουστευμένες αναλύσεις σου.

Φιλικά,

Edited by - athakandr on 08/07/2004 18:28:00

GoetianΝέο Μέλος
08/07/2004, 18:33:18
Aφιερωμένο στους ...νοσταλγούς

xXx

athakandrΜέλος
08/07/2004, 18:53:10
Ξέρεις φίλε Goetian,

Πέρα από το γεγονός του ότι έχω συνηθίσει τις συζητήσεις να τις κάνω με επιχειρήματα και όχι με ηλίθια συνθήματα, που σε χαρακτηρίζουν και σε μειώνουν προσωπικά, υπάρχει και κάτι ακόμα..

Έχω γνωρίζει πάμπολα δήθεν διεθνιστάκια που στο βάθος της βιβλιοθήκης τους έχουν τον 'Αγών μου'. Αυτός είναι ο πραγματικός φασισμός!

Τι συζήτηση να κάνει λοιπόν κανείς με άτομα που πάσχουν από παθολογική βλακεία και το μόνο που ξέρουν είναι να βρωμίζουν το forum με εικόνες που ανήκουν σε άλλες εποχές.

Είναι ντροπή, είτε το αντιλαμβάνεσαι έιτε όχι..

ath.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS

steelspringΜέλος
08/07/2004, 19:16:58
quote:
Γι' αυτό διαφωνώ με τις παρελάσεις γενικότερα. Γιατί μας βάζουν σε αυτό το βλακώδες τριπ μίσους, μιλιταρισμού και σωβινισμού.

Αυτό μόνο εσύ το βλέπεις

quote:
Έχουμε πόλεμο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, ή μήπως είχαμε μία σχολική γιορτή

Επίσημα άρθηκε το "Εμπόλεμο" απο την Ελλάδα περίπου 12 χρόνια πρίν.
Η Αλβανία ποτέ δεν ήρε το εμπόλεμο.
Έχουμε διαρκή και ακύρηχτο πόλεμο με την Συμπαθή αυτή Χώρα , και να μήν κάνουμε το κορόιδο επειδη δεν είναι καθημερινό πρωτοσέλιδο.

quote:
Ο τελευταίος γιδοβοσκός είναι αξιότερος να σηκώσει τη σημαία επειδή έχει ένα χαρτί που λέει ότι ο πατέρας του &χυσε στο μ#υνί της μάνας του σε ελληνικό έδαφος;

Είναι αξιοπρόσεχτη η αντίληψη για τον άνθρωπο , όπως την εκφράζει ο Διεθνισμός.

quote:
Ναι, η σημαία είναι το υπέρτατο σύμβολο του έθνους. Το ερώτημα είναι τι ακριβώς συμβολίζει.

Είναι όντως το υπέρτατο σύμβολο του έθνους.
Αλλά απο ότι καταλάβαμε , συμβολίζει όλα αυτά που εσύ απεχθάνεσαι.
Την Ιστορία που εσύ αρνείσαι.
Το Εθνος που εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να εκλείψει.
Την αγάπη για την πατρίδα που εσύ αποκαλείς σοβινισμό.
Την συνείδηση της φυλής που εσύ αποκαλείς Ρατσισμό.
Την ετοιμότητα για υπεράσπιση που εσύ αποκαλείς Μιλιταρισμό και μίσος.

quote:
Να σας πω τι θα γίνει αν συνεχίσουμε με αυτά τα μυαλά; Θα τον πιούμε. Γιατί η επιτυχία της εθνικής μας διδάσκει ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ "ΑΞΙΖΕΙ" εξ ορισμού, μόνο και μόνο επειδή έτυχε ο Έλληνας πατέρας μας να γ@μήσει την Ελληνίδα μάνα μας. Ό,τι θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε ΟΛΟΙ για να το κερδίσουμε. ΣΚΛΗΡΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ (Και άμα. Γιατί και οι άλλες ομάδες δούλεψαν. Η τύχη έπαιξε και αυτή το ρόλο της).

Εδώ εκτός απο μισελληνισμό έχουμε και μισανθρωπισμό.
Διότι δεν ξέρω τι να υποθέσω όταν κάποιος ορίζει τον εαυτό του σαν κάτι που έγινε επειδή κάποιος ***** στο μ...ί κάποιας .
Είναι η κλασσική περίπτωση του να θεωρούμε τον άνθρωπο σαν ένα κομμάτι κρέας ή σαν ένα κολάντερο .

Όταν ένας ισχυρίζεται ότι η Φυλή πρέπει να εκλείψει , και σαν αρχή αυτό που πρέπει να κάνουν οι Ελληνίδες είναι να πηδηχτούνε με μαύρους και οι Έλληνες να πηδάνε τις μαύρες για να τους δείξουμε ότι τους σεβόμαστε , τι να υποθέσει κανείς;
Αυτος είναι ο υγειής Πατριωτισμός Junk;
Kαι μη μου πείς ότι δεν το είπες όταν υπερασπιζόσουνα την εξαφάνιση των φυλών ονομάζοντάς το "Πρόοδο".
Διότι αγαπητέ Junk , αυτοί που αναπτύσσουν τις θεωρίες για ανακάτωμα και αχταρμά , και απο ότι βλέπω σε πείσανε, Δεν πρόκειται να αναμειχθούν ποτέ και με κανέναν , θα είναι σοβινιστές και φασίστες και ότι άλλο συνηθίζεις να κατηγορείς.
Θα στέκονται άπο πάνω να κάνουν κουμάντο στα πρόβατα που κατασκευάσανε .

steelspringΜέλος
08/07/2004, 19:43:13
quote:
STEELSPRING ΛEΣ:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Όταν δηλώσεις καθαρά ότι κατηγορείς τους συγκεκριμένους 5 που αναίτια επετέθηκαν σε μιά ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων , τότε και εγώ θα πάρω πίσω όσα έγραψα και θα σου δώσω δίκιο.
--------------------------------------------------------------------------------

ΠPΩTA AΠO OΛA EIMAI KATA TΩN ΔHΛΩΣEΩN. ΔHΛΩΣEIΣ METANOIAΣ ΓINONTAN ΣE AΛΛEΣ EΠOXEΣ, MAYPEΣ, ΠOY EYTYXΩΣ EXOYN ΠEPAΣEI ANEΠIΣTPEΠTI. EΠIΣHΣ ΔEN EIMAI EIΣAΓΓEΛEAΣ Ή ΔIKAΣTHΣ ΓIA NA KATHΓOPHΣΩ. AΠΛA ΣTHΛITEYΣA ENA ΠEPIΣTATIKO ΣTO OΠOIO HMOYN ΠAPON KAI ΠANHΓYPIZA ΓIA THN EΛΛAΔA KPATΩNTAΣ THN EΛΛHNIKH ΣHMAIA.

Goetian , Αγνοείς πεισματικά και επιδεικτικα αυτό που τόνισα απο την αρχή . Τη γενίκευση.
Φάνηκε καθαρά ότι ήθελες τη γενίκευση έτσι ώστε να πλανηθεί αορίστως ότι όλοι οι Έλληνες είναι εκείνο και το άλλο.
Αν είχες δημοκρατικές αρχές , δεν θα τολμούσες να μιλήσεις με τον τρόπο που μίλησες για ένα πρόσωπο δημοκρατικά εκλεγμένο.
Δεν σου ζήτησε κανείς δήλωση μετάνοιας, αλλά επειδή ποτε πότε πρέπει να παίρνουμε και την ευθύνη για αυτά που λέμε εδω μέσα, εγώ θα σου πώ ότι όλοι μας σαν πολίτες έχουμε το δικαίωμα να καταγγέλουμε ,να κρίνουμε και να φωνάζουμε.
Ήμουν σαφέστατος. Τι καταγγέλλεις ; τους 5 ή τον Ελληνικό λαό για Φασισμό;
Θέλεις ή δεν θέλεις να γενικεύσεις το θέμα;

tonisΜέλος
08/07/2004, 20:35:14
ΦΙΛΕ junk95 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΕΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΗΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΣΑΙ ΤΩΡΑ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ.

29-5-1453Νέο Μέλος
08/07/2004, 23:08:20
Καλό θα είναι ορισμένοι να γνωρίζουν μερικά πράγματα και μετά να λένε ότι τους κατέβει.
Ο Τσενάι όπως και άλλοι σαν και αυτόν δεν εξετάζονται στίς γραπτές εξετάσεις αλλά μόνο στα προφορικά. Λόγω του ότι δεν γράφει καλά ελλήνικά. Ο Τσενάι αν πράγματι αγαπούσε την Ελλάδα , τότε στις εθνικές εορτές να έβγαζε σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Υπάρχει προεδρικό διάταγμα το οποίο ορίζει ότι την σημαία την κρατάνε μόνο οι έχοντες την ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα.
Ο Ισοκράτης δεν λέει πουθενά ότι οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας είναι έλληνες, όσοι θέλετε βλ.Πανηγυρικός 50 .
Και κάτι τελευταίο..μπορεί κάποιος να πεί ένα νούμερο δηλ. πόσους ακόμα λαθρομετανάστες θα χωρέσουμε ακόμα; Δηλαδή αν αύριο έρθουν 5.000.000 αιθίοπες γιατί πεινάνε και 10.000.000 ινδοί εμείς για να μην μας πούν ρατσιστές θα κάτσουμε να το φάμε;

MercuryΜέλος
08/07/2004, 23:10:47

Εφόσον οι έννοιες του έθνους και της εθνικής συνείδησης καλώς ή κακώς υπάρχουν,(και ασφαλώς όχι μόνο στα μυαλά και τις ψυχές των Ελλήνων).

Καιεφόσον σκοπός των εθνικών γιορτών, της περιφοράς της σημαίας κλπ είναι η τόνωση της εθνικής συνείδησης και του πατριωτικού συναισθήματος, (και αυτό επίσης δεν είναι αποκλειστικά Ελληνικό φαινόμενο).

Τότε αυτή η διάταξη:

«Κάθε αλλοδαπός μαθητής, ο οποίος φοιτεί για δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο εφ' όσον αριστεύσει και εφ' όσον το επιθυμεί μπορεί να σηκώσει την ελληνική σημαία»

είναι λάθος, και κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να αποσυρθεί.

Η άποψη ότι "μα καλά και τη σημαία μας θα τη σηκώσει ένας κουμπούρας, απλά και μόνο επειδή έχει Ελληνική καταγωγή?", δεν στέκει,γιατί όλοι όσοι πήγαμε σχολείο ξέρουμε καλά ότι ποτέ δεν υπήρξε η κατάσταση "ένας αριστούχος και μετά από αυτόν το χάος" Αν ο αγαπητός Οδυσσέας ή κάθε Οδυσσέας αρίστευσε με 19,8 ας πούμε,υπάρχουν 100% καμιά 10αρια άλλοι μαθητές που αριστεύσαν με 19 και πάνω.

Από ότι καταλαβαίνω η λογική της παραπάνω διάταξης στηρίζεται στην θεώρηση ότι ο υποθετικός "αλλοδαπός μαθητής" ΕΠΙΘΥΜΕΙ να σηκώσει την Ελληνική σημαία επειδή έχει ενσωματωθεί και ζυμωθεί σε τέτοιο βαθμό με την Ελληνική κοινωνία,παιδεία, πραγματικότητα ώστε έχει ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Όμως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (βλ.δηλώσεις Οδυσσέα),απέδειξε οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι (ή έστω δεν είναι πάντοτε έτσι).Είναι πιθανό ότι το κίνητρο του συγκεκριμένου (ή κάποιου άλλου Οδυσσέα} θα είναι να δείξει ότι "κοιτάξτε εγώ ένας Αλβανός,Γερμανός,Αμερικάνος...οτιδήποτε,σας έφαγα μες το σπίτι σας,έιμαι ανώτερος απο σας...εγώ και ότι εγώ αντιπροσωπεύω"

Όπως είπαμε όμως σκοπός αυτών των γιορτών κλπ είναι η τόνωση της εθνικής συνείδησης...και όπως εγώ το καταλαβαίνω υπάρχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα εδώ.

09/07/2004, 00:19:13
Είπα να δω αν κάποιος απάντησε στα όσα αναφέρθηκα και είδα με χαρά μου ότι ο φίλτατος junk95 έκανε τον κόπο να μου απαντήσει.

Με τη σειρά μου κι εγώ αντιπαρερχόμενος όμως το πολιτικό κομμάτι θα σου απαντήσω αγαπητέ junk95 ( κατά το λεξικό : ασήμαντης αξίας πράγματα, ηρωίνη, κινέζικο ιστιοφόρο, ναρκωτικά, ξεφορτώνομαι παλιοπράγματα, παλιοσίδερα, παστό βοδινό, … διάλεξε ).

Λές

quote:
Γι' αυτό διαφωνώ με τις παρελάσεις γενικότερα. Γιατί μας βάζουν σε αυτό το βλακώδες τριπ μίσους, μιλιταρισμού και σωβινισμού.

Ε να σταματήσουμε να γιορτάζουμε τις επετείους των Εθνικών Αγώνων και να την πέφτουμε στα κοψίδια γιορτάζοντας ότι άλλο σας κάνει κέφι.

quote:
Έχουμε πόλεμο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, ή μήπως είχαμε μία σχολική γιορτή; Είναι τόσο εύθραυστη αυτή η Αιώνια Ελλάδα που αν δώσει τη σημαία της να τη σηκώσει ένας Ξένος που έχει τιμήσει τον πολιτισμό της περισσότερο από τους ντόπιους θεωρούμε ότι "πουλιέται"; Με εξοργίζει πραγματικά αυτή η υπερτίμηση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Είναι φαίνεται τάση μας να δίνουμε γιγάντιες διαστάσεις σε όλα. Η εθνική πήρε το γιούρο => στο συλλογικό υποσυνείδητο η Ελλάδα καταγράφεται ως υπερδύναμη (!!!!).
Ένας Αλβανός αριστούχος τιμά τη σημαία (τιμά, δεν τη φτύνει)=> Πουλιέται το έθνος, τι θα κάνει αυτός στον πόλεμο κλπ κλπ (!!!).

Ενώ είχα πεί :
Η επιβράβευση του μαθητή ή της μαθήτριας που αρίστευσε στα μαθήματα μπορεί να γίνετε με το να τους δοθεί το φλάμπουρο του σχολίου το οποίο και συμβολίζει το συγκεκριμένο λύκειο – γυμνάσιο – δημοτικό.
Η Ελληνική Σημαία συμβολίζει το Έθνος ολόκληρο και αν έπρεπε να την φέρει ο καλύτερος μαθητής θα έπρεπε να τη δίνουν στον καλύτερο ΟΛΟΥ του Έθνους.
Τα στρατιωτικά αγήματα δε φέρουν αυτούσια την Ελληνική Σημαία αλλά την σημαία του σώματος - όπλου που αντιπροσωπεύουν και η οποία έχει το σύμβολο του καθενός απ’ αυτά επάνω του.
Δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται διότι στους πομάκους δε δίδεται όπλο κατά την στρατιωτική τους θητεία, διότι τους επιτρέπουν να κάνουν μόνο βοηθητικές δουλειές και δεν μετέχουν της εκπαιδεύσεως.
Ακούω όμως ένα ντελίριο «αντιρατσισμού» για τον όποιο Τζενάι, με σκοπό να καταδείξουμε το πόσο «δημοκράτες» είμαστε.
Δυστυχώς φίλοι και φίλες θα πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε ορισμένα πράγματα και να μην τα εμπλέκουμε όλα στο βωμό του εντυπωσιασμού.

quote:
Ναι, η σημαία είναι το υπέρτατο σύμβολο του έθνους. Το ερώτημα είναι τι ακριβώς συμβολίζει.

Ε εδώ σταματώ να απαντώ διότι φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχεις γνώση του τι είναι το σύμβολο της σημαίας.

Όσο για το γιδοβοσκό και τον κάθε αγρότη ή αγράμματο αυτής της χώρας που έθιξες με τον ποιο βάναυσο τρόπο, πραγματικά θα ήθελα να είσαι δίπλα του όταν το Μάρτιο του 1987 του είπαν σήκω και φεύγουμε για το ποτάμι.
Θα ήθελα να είσαι απέναντι από τον φίλο Τούρκο που ήταν έτοιμος να μας κάνει μια εθιμοτυπική επίσκεψη.
Θα ήθελα να έβλεπα το παντελονάκι σου βρεγμένο και τα ποδαράκια σου να τρέμουν σα να χορεύεις κλακέτες.

Σαν άνθρωπος ήταν η χειρότερη μου στιγμή, αλλά σαν Έλληνας ένιωσα πραγματικά υπερήφανος που δίπλα μου είχα αυτούς τους ανθρώπους.

Μακάρι να μην υπάρξει ποτέ τέτοια κατάσταση ξανά και μακάρι να υπάρχει Ειρήνη σ’ όλο τον κόσμο, έτσι θα μπορεί ο καθένας να κάνει την διάλεξη του ασφαλής και να λέει ότι σκουπίδι του κατέβει στο κεφάλι του, είναι και αυτό ένα από τα προτερήματα της δημοκρατίας.

Δυστυχώς για κάποιους αυτό το πανί είναι ένα πανί απλά για κάποιους άλλους είναι ένα σύμβολο και μάλιστα ΙΕΡΟ.

Η μόνη σημαία που θα δεχόμουν να υψώσω, να κρατήσω ( εκτός της πατρίδας μου ) και για εντελώς διαφορετικούς λόγους είναι η σημαία του συλλόγου που υποστηρίζω στο ποδόσφαιρο, καμία όμως άλλη.

Αν θές να με βαφτίσεις με κάποια ταμπέλα κάντο και με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα το δεχτώ, όμως προσπάθησε εσύ να βάλεις μια ταμπέλα στον εαυτό σου γιατί το nickname σου παραπέμπει σε πολλές και θα μπερδευτείς, κάτι σε πολυσχιδή προσωπικότητα ένα πράμα.

Ο κακός λύκος

steelspringΜέλος
09/07/2004, 05:29:09
quote:
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,

ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΑ ΣΩΣΤΗ ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Είναι όντως εντυπωσιακό.
Ποιός θα τόλεγε!!....

09/07/2004, 08:16:16
...και γω διαβλέπω ότι μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι εκτός από το άσπρο και το μαύρο υπάρχει και το γκρι...

Στο κάτω κάτω το θέμα μας είναι ο Τσενάϊ ή ο προπηλακισμός των μεταναστών?

"Τάδε έφη Avallon"