- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν θα επανέλθω.
φίλη είμαι όχι φίλος να πάρει η ευχή, τι nick είναι αυτό που διάλεξα όλοι για φίλο με νομίζουν.![]()
quote:
ok έλαβα το μήνυμα φίλε allzzaro
Oχι να επανέλθεις..!!!
Εννοούσα...οτι ...
Nομίζω οτι θα πρέπει να δούμε το θέμα λίγο και απο την αλλη πλευρά.. ψυχολογικώς... αν σε διαγράψουν 20 φορές πως θα νοιώθεις... ??
quote:
φίλη είμαι όχι φίλος να πάρει η ευχή, τι nick είναι αυτό που διάλεξα όλοι για φίλο με νομίζουν
Δεν φταίει το nicname ... ξεχνάω .. γεράματα βλέπεις....![]()
Edited by - allzzaro on 08/07/2005 18:47:27
Υποβόσκουσα σκοπιμότης..???
Σαφέστατα!!!
Απροσδιόριστη μεν, ολοφάνερη δε!
Εύστοχη ή άστοχη???
Άστοχη κατ’ εμέ, διότι αγαπητέ υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που σας επιτρέπει να «γνωρίζετε» ανθρώπους και συμπεριφορές κι ως εκ τούτου να προβλέπετε ΑΝ θέλετε,,, αλλά εν προκειμένω …ΔΕΝ …
Ο λόγος??? Σεις ξέρετε..
Σωστό – λάθος???? Χμμ…θα δείξει.
Ως προς τον διαγραφέντα θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Πλάτωνα..
Ο λόγος των σχολίων μου... η εκ της Αγάπης απορρέουσα αγωνία μου για το «φιλόξενον» αυτού του αξιολογότατου έως πρότινος χώρου που τείνει να μετατραπεί σε chat room τελευταία κατά την ταπεινή μου γνώμη..
Ίσως ν’ ακούγομαι δυσάρεστος… λυπάμαι ειλικρινά αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής ως προς την δική μου οπτική θέαση βέβαια.
Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο!!!
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
Υποβόσκουσα σκοπιμότης..???
Σαφέστατα!!!
Απροσδιόριστη μεν, ολοφάνερη δε!
Εύστοχη ή άστοχη???
Άστοχη κατ’ εμέ, διότι αγαπητέ υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που σας επιτρέπει να «γνωρίζετε» ανθρώπους και συμπεριφορές κι ως εκ τούτου να προβλέπετε ΑΝ θέλετε,,, αλλά εν προκειμένω …ΔΕΝ …
Ο λόγος??? Σεις ξέρετε..
Σωστό – λάθος???? Χμμ…θα δείξει.
Ο λόγος των σχολίων μου... η εκ της Αγάπης απορρέουσα αγωνία μου για το «φιλόξενον» αυτού του αξιολογότατου έως πρότινος χώρου που τείνει να μετατραπεί σε chat room τελευταία κατά την ταπεινή μου γνώμη..
Ίσως ν’ ακούγομαι δυσάρεστος… λυπάμαι ειλικρινά αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής ως προς την δική μου οπτική θέαση βέβαια.
Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο!!!
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
quote:
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ (ΥΦΟΣ/ΛΟΓΙΚΗ).AVATARGR/Admin...ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
.
pixeldream, με τι ακριβώς διαφωνείς και δε σχολιάζεις - που σχολιάζεις δηλαδή (εξού και το:
), αλλά τέλος πάντων...
Δηλαδή για σένα είναι λογικό, κάποιος ο οποίος απενεργοποιήθηκε γιατί εξέφρασε σε μέλη των forums προσβολές σεξουαλικού (και όχι μόνο)περιεχομένου, να καταγγέλει ότι τον διαγράψανε για... τις πολιτικές του πεποιθήσεις;![]()
Μιας και αναφέρθηκες στη λογική δηλαδή.
Και η ΑΤΜΑ, και η galadriel, αλλά και η Mantis, είναι μέλη των forums που τα σεβόμαστε όπως όλα τα άλλα. Ατυχές το γεγονός της παρεξήγησης μεταξύ τους, αλλά και της έκτασης η οποία δόθηκε. Για όποιον έχει τη διάθεση να δει, ήταν και αρκετά διδαχτική η ιστορία για όλους, κι έτσι θα έπρεπε πλέον να αντιμετωπίζουμε κάθε τέτοια περίσταση. Κι όχι ως αφορμή για να μπούμε ξαφνικά από το πουθενά (όπως και έγινε με το μέλος που απενεργοποιήθηκε)και να ρίξουμε λάδι στη φωτιά, προσβάλλοντας ανθρώπους που δεν μας έχουν κάνει τίποτε.
Και να σου εξομολογηθώ κάτι pixeldream.
Αν και με ενοχλεί να βλέπω διαξιφισμούς σαν τον πρόσφατο, ωστόσο μπορώ να κατανοήσω την ψυχολογία των εμπλεκομένων, που ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές. Αλλά κάποιος που δεν έχει εμπλακεί;
Γράφεις:
quote:
ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ;
Εξοργισμένος ήταν και όταν χωρίς να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με το θέμα, έσπευσε να κάνει την κατάσταση χειρότερη;
Δηλαδή, εάν κάποιος δικαιούται να είναι εξοργισμένος, επειδή συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που σου περιέγραψα πιο πάνω και απενεργοποιήθηκε,
όλοι εμείς που προσπαθούμε να διαφυλάξουμε αυτό το περιβάλλον κατάθεσης καρδιάς και αναζήτησης
τι θα έπρεπε να είμαστε;
Ευτυχώς πάντως, εγώ δεν εξοργίζομαι εύκολα ![]()
Οπότε, περιμένω να σε ακούσω.
Λες να με εξοργίσεις; ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Καθίστε λοιπόν και κρατήστε το forum σας με τις καφετζούδες και τους παπατζίδες που σιγομουρμουράνε τραγουδακια. Τέτοιοι είστε τέτοια μέλη σας αξίζουν. Τέτοιοι είστε τέτοια θέματα σας αξίζουν.
Ναι υπαρχουν...ομως ειναι θεματα που ανοικουν σε γενικες θεματολογιες και οχι στον εσωτερισμο.
Τωρα οσον αφορα την διαγραφη σου,"προσβολές σεξουαλικού (και όχι μόνο)περιεχομένου", αυτο και μονο ειναι προσβολη για ολα τα μελη του φορουμ.
Τοσο απλα, τι το καναμε θεμα?![]()

quote:
pixeldream, με τι ακριβώς διαφωνείς και δε σχολιάζεις - που σχολιάζεις δηλαδή (εξού και το: ), αλλά τέλος πάντων...
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΟΦΑΤΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.
Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ...ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ...ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ "ΖΟΥΜΙ"
Ο ΑDMIN ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ;
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑDMIN ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕ...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ.
ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ; ΟΧΙ ΤΟ POST ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ..."ΧΤΥΠΑΕΙ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ;
ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ:
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ;
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΗ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ;
quote:
Εξοργισμένος ήταν και όταν χωρίς να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με το θέμα, έσπευσε να κάνει την κατάσταση χειρότερη;
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο allzzaro ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΟΦΑΤΣΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
quote:
Λες να με εξοργίσεις;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΝ ΗΞΕΡΑ....090...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ POST ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ.
Όμως δεν θα είχα να αντιπαραθέσω απολύτως τίποτα για να επιχειρηματολογήσω υπέρ της θέσης μου.
Να απαντήσω και κάτι στον αγαπητό lorenzo γιατί αναφέρθηκε σε θέμα που εμπλέχτηκα.
Το θέμα έχει λήξει μετά από τις απαραίτητες εξηγήσεις που δώθηκαν στο μέλος ΑΤΜΑ, είναι λογικό να μην το γνωρίζεις.
Εξήγησα για τις επαναλαμβανόμενες - χλευαζόμενες εκκλήσεις όπως το έθεσες, την θέση μου.
Κανένας δεν είναι χωροφύλακας σε ενήλικα άτομα (θεωρεί ότι μπορούν να συζητήσουν φαντάζομαι) και νομίζω ότι δεν θα ήταν σωστό κάποιος να περιμένει με ένα μαστίγιο στην παραμικρή λογομαχία να μαστιγώσει τους εμπλεκόμενους.
Όσον αφορά την υποβόσκουσα σκοπιμότητα η γνώμη μου είναι ότι, εάν υπάρχει, το κίνητρό της θα είναι μόνο "διαβάστε τι γράφετε, μπείτε στην θέση του άλλου πριν στείλετε το μήνυμα, μην προσβάλετε, κάντε εποικοδομητική συζήτηση πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους" τουλάχιστον κάπως έτσι το κατάλαβα εγώ.
Καλημέρα γενικότερα.
Ωραία, μ' αρέσει που έγινες πιο σαφής. ![]()
Υποθέτω λοιπόν, πως αφού αυτά τα οποία δε σε βρίσκουν σύμφωνο είναι τα:
quote:
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ.
...
Ο ΑDMIN ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ;
...
ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ; ΟΧΙ ΤΟ POST ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.
...
...
ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ:ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ;
είσαι αντίθετος με την όλη ταχτική μας, σε ότι αφορά στην επέμβαση μηνυμάτων, και επιπρόσθετα, είσαι αντίθετος με το γεγονός, ότι ο Admin, χρησιμοποιεί μπλε γράμματα μέσα σε εισαγωγικά αντί του "quote", όταν θέλει να αναφερθεί στα λεγόμενα κάποιου. Πιθανό να μη σε βρίσκει σύμφωνο, και η αναφορά στα λεγόμενα κάποιου, με λίγα λόγια η παράθεση ενός στοιχείου, έτσι ώστε να είναι διαφανής η αιτία μίας απόφασης. Ωστόσο, η παρουσίαση ενός στοιχείου, είναι συχνά και η δικαιότερη κριτική. Έτσι τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Όσον δε αφορά την υπογράμμιση.
Αλλά και τη διαγραφή λέξεων.
Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς άλλη μία φορά το επίμαχο θέμα και να δεις, εάν κάτι που ειπώθηκε εκεί, έχει καλυφθεί με αστεράκια. Και πόσο μάλλον, εάν έχει μεταφερθεί εδώ.
Ωστόσο, να λοιπόν που με βρίσκεις να σε παραπέμπω στο ίδιο το θέμα, να δεις μόνος σου.
Αυτή είναι και μία λειτουργία της διαγράμμισης και όχι υπογράμμισης.
Ότι έχει γραφτεί, ή σχεδόν ότι (μιας και συγκεκριμένες πολύ προσβλητικές εκφράσεις ή λέξεις καλύπτονται με αστεράκια), βρίσκονται με διαγράμμιση - που φανερώνει την αντίθεσή μας, αλλά και δικαιολογεί τη στάση μας - στο θέμα στο οποίο γράφτηκαν. Όποιος θέλει μπαίνει, διαβάζει και κρίνει από μόνος του.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έχει επιλεχθεί αυτή η ταχτική ως τρόπος επέμβασης στα forums του ESOTERICA.
Ίσως θα προτιμούσες, οτιδήποτε ερχόταν σε αντίθεση με τους κανονισμούς συμμετοχής στις συζητήσεις μας, όποιες προσβολές, ή ακόμα και επιθέσεις, να διαγράφονται.
Αυτό μάλιστα, θα έδινε μία ωραία εικόνα, και δεν θα "χαλούσε" τον οποιοδήποτε ανύποπτο μπαίνει σε ένα θέμα και βλέπει διάφορα - κατά καιρούς - "μαργαριτάρια".
Ωστόσο, το ESOTERICA δε φιλοδοξεί να παραστήσει ένα περιβάλλον, όπου όλα είναι ωραία και καλά, όλοι μιλάνε με το "σεις" και με το "σας", ενώ η "σβήστρα" γράφει τη δική της ιστορία.
Είναι ένας χώρος αληθινός και μέσα στην αλήθεια, χωράνε κάποιες φορές και οι συγκρούσεις.
Είναι ένας χώρος για ανθρώπους και οι άνθρωποι, έχουν αδυναμίες, έχουν και πάθη.
Είναι ένας χώρος όπου καταγράφεται η κάθε τοποχρονική έκφραση που το αφορά, και ως τέτοιον, δεν έχουμε το δικαίωμα να επεμβένουμε στις καταγραφές τόσο, ώστε να παραποιούμε την "ιστορία".
Εάν το κόστος είναι τόσο, ώστε να κάνει κάποιους να το θεωρούν ως υποκρισία,
θα το υποστούμε φίλε pixeldream.
Να δεις, ποιος λέει...;
"Θέλει αρετή και τόλμη, η Ελευθερία"
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA
Εγώ πάλι, καταγγέλω δυο ματάκια, που συνεχίζουν να σκορπίζουν γλυκιά θλίψη στην αναξιότητά μου...
με πειράζουν απ' αντίκρυ, με κοιτούν ορθάνοιχτα,
όπου πάω να τα! εμπρός μου, και στο γεύμα και στο δείπνο,
και κυκλοφορούν στο νου μου πέρα απ' τα μεσάνυχτα!" X. & Π. Κατσιμίχας
Βαθιά, από τον μέσα μου Γκεβάρα,
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 13:14:36
quote:
Αγαπητέ ΠΛΑΤΩΝΑ(καιρό είχαμε να τα πούμε αλήθεια... ), εάν επρόκειτο μόνον για "ψάρεμα" πάντως, η γνώμη μου είναι ότι θα όφειλε αυτό να είναι κάπως πιο "έξυπνο".Φίλε AVATARGR, απλά για ενημέρωση θα πρέπει να σου πω ότι η προέλευση των μηνυμάτων του λογαριασμού "Ερυθρού Αστέρα"(και του "Comrade Ε.Α.") είναι ακριβώς η ίδια με ενός άλλου "αποκλεισμένου" και "αθώου" φίλου μας, του Labolas G.
![]()
![]()
Διάβασα, πριν καιρο...τι γράφει το μέλος ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, στο εσωτερικά…
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6091
Διάβασα, και τι γράφει στο φορουμ Μυστικά… το διαγραφέν μέλος Λαβολας…
Αν είναι το ΙΔΙΟ άτομο αγαπητέ ΑΔΜΙΝ, θα χρειασθεί μεγάλη Έσω προσπάθεια.. από μέρους όλων!
Φίλε Λορέντζο…σε χαιρετώ.![]()
Φίλε Pixeldream, μην ταυτίζεσαι… με προηγούμενα (δικά σου)
Είπαμε, σαν άνθρωποι, κάνουμε λάθη.
Τόσο ο φίλος Admin, όσο και η φίλη Αμαλία, δεν αποτελούν εξαίρεση όπως εσύ, όπως εγώ, μα και όποιος....
Τι μάθαμε από τα λάθη μας, μετράει περισσότερο από όποια συγνώμη…που αν θυμάμαι καλά, δεν αποζητάς.
Εδώ υπάρχει μια κατάσταση, που εκτός από τα κορίτσια που θίγει, κατ εμέ ορθά επέδειξε ο ΑΔΜΙΝ *(την Αιτία της Διαγραφής του)
Ας κοιταξουμε τα κυρίως γεγονότα, που είναι.
Α. Το μέλος ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, καταγγέλλει ΑΔΜΙΝ & ΑΜΑΛΙΑ σαν Φασίστες…και,
και,
Β. Βρίζει ασυστόλως τα μέλη,
μιας και παρακάτω στο κείμενο,
χαρακτηρίζει τα μέλη που γράφουν χρόνια τώρα στο σιγανομουρμουριζοντας* ΑΝΑΞΙΟΥΣ! (μεταξύ αυτών και εσένα Άμεσα,….και έμμεσα, ΑΝΑΞΙΟΥΣ εμας... μιας και τέτοια αξίζουμε!) δηλ, τα μέλη που σας διαβάζουν *(προσωπικα, δεν χάνω στοίχο, μιας και εκεί…αρκετες φορές… βλέπω ψυχή…*(μίλα μου, για να σε βλέπω… ΣΩΚΡΑΤΗΣ)
Γ. Κατηγορεί λοιπόν, πως είμαστε και παπατζήδες!
Εδώ ο παπάς, εκεί παπάς δηλαδή!
Η ζωή με έχει διδάξει, πως ότι κατηγορώ τον άλλο, είμαι… από τα ίδια! Και αν ο Ερυθρος Αστερας, είναι το ιδιο Ατομο με τον Λαμπολας…αιντε να βρεις.... που είναι ο Παπάς!![]()
Η συμπεριφορά μας στο εσωτερικά, *(ελεύθερος χώρος, που μας φιλοξενεί,) έχει ορισμένους κανόνες.
Μπορεί και εμένα να μην ενδιαφέρουν τα μαχαιροπήρουνα, μα διαβάζω ευχάριστα ποιητικές εμπνεύσεις, όπως και άλλες σκέψεις, των ίδιων μελών....
Δεν είμαι Άγιος, κάνω *( που και που.. το τζίνι, σε κάποιο φίλο…) μα από την άλλη μπορεί να φτερουγίζω μαζί του… μέσα από τα γραφτά του.
Μη τι άλλο, η σωστή συμπεριφορά μας προς τα μέλη του φόρουμ, χρειάζεται να είναι, όχι απλά κανόνας, μα ο ΕΣΩ κανόνας.
Ασταλαρεβολουτιον!![]()
Υ.Γ. Προτεινεται, η αρση της τιμωριας σε ολα τα... ΤΖΙΤΖΙΝΙΑ!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 09/07/2005 13:26:52
Είμαι μαζί σου,
Deva
quote:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA
Αγαπητέ φίλε Comrade E.A,
Θαρρώ θα ήταν καλύτερο για σένα να αναγγέλεις παρά να καταγγέλεις. Τι λες, θα μπορούσες να το κάνεις αυτό ?
Τα δέοντα,
Deva Parinito
quote:
Έπεσα έξω.
Ρίξ' το έξω, κι είσαι μέσα...
Αν θέλεις μπορούμε να το κουβεντιάσουμε αυτό.
Deva
quote:
Και η ΑΤΜΑ, και η galadriel, αλλά και η Mantis, είναι μέλη των forums που τα σεβόμαστε όπως όλα τα άλλα. Ατυχές το γεγονός της παρεξήγησης μεταξύ τους, αλλά και της έκτασης η οποία δόθηκε. Για όποιον έχει τη διάθεση να δει, ήταν και αρκετά διδαχτική η ιστορία για όλους, κι έτσι θα έπρεπε πλέον να αντιμετωπίζουμε κάθε τέτοια περίσταση.
Ατυχες ειναι αυτο το ποστ σου Αμαλια.
Ολα αυτα που εγραψες ειναι για τα ματια του κοσμου.
Βλεπεις το φιδι απο την τρυπα το βγαζουν παντα λιγοι.
Αλλα πιστεψε με ειναι πολλοι που περιμενουν απο πισω για να βγει..
που αν μαζευονταν εδω θα εβλεπες οτι αποτελουν την ραχοκοκαλια του φορουμ.
Ακου "ατυχες γεγονος"!!!
Πλακα μας κανεις;Τα πιστευεις αυτα που λες;Νιωθεις ενταξει με αυτα που γραφεις ενω ξερεις οτι δεν ειναι καθολου ατυχες το γεγονος;
Αποφευγετε να κοιταξετε το προβλημα,αλλα σας υποσχομαι οτι απλα
το αναβαλλετε,και οτι θα αναγκαστειτε να το αντιμετωπισετε αργοτερα.
Καλως!Εσεις το διαλεξατε.
Η ουσια ειναι αυτη που εγραψε ο Lorenzo:
quote:
Εμφανής η αδράνεια συνδρομής σας αγαπητέ Admin στις επαναλαμβανόμενες - χλευαζόμενες μάλιστα! - εκκλήσεις της Άτμας!!!!Υποβόσκουσα σκοπιμότης..???
Σαφέστατα!!!
Απροσδιόριστη μεν, ολοφάνερη δε!Εύστοχη ή άστοχη???
Ο λόγος??? Σεις ξέρετε..Σωστό – λάθος???? Χμμ…θα δείξει.
Ίσως ν’ ακούγομαι δυσάρεστος… λυπάμαι ειλικρινά αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής ως προς την δική μου οπτική θέαση βέβαια.Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο!!!
Eσεις πρεπει να κοιταξετε πολυ προσεχτικα ποιοι ειναι αυτοι που μετατρεπουν το φορουμ σε chat room και ποιοι υπερασπιζονται τον χωρο.
Αλλα χρειαζεται να κατεβειτε απο τον "Ολυμπο".
Οσο για την διαγραφη του Ε.Α θα πρεπει να μας ξεκαθαρισετε οτι προκειται για το ιδιο ακριβως μελος αλλιως ειναι σαν να σκορπατε εσεις λασπη.H προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι δεν προκειται για το ιδιο μελος.Mπορει να κανω λαθος,και αν ειναι ετσι παει να πει οτι εχουμε να κανουμε με μια πολυσχιδης προσωπικοτητα που μπορει και αλλαζει τον τροπο γραφης του εντελως.Αποδειξτε αυτο που λετε αλλιως ευκολα μπορει καποιος να υποθεσει οτι μας παραπλανειτε..
Ryche..
quote:Υ.Γ. Προτεινεται, η αρση της τιμωριας σε ολα τα... ΤΖΙΤΖΙΝΙΑ!
![]()
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
βαλε και την δικη μου ψηφο υπερ της αρσης. ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Η ουσια ειναι αυτη που εγραψε ο Lorenzo:
Η ούσια είναι φίλε ryche, πως κι εσύ ασχολείσαι τώρα με κάτι, το οποίο δεν το γνωρίζεις. Ποιος είναι λοιπόν αυτός που παραπλανεί και ποιος αυτός που έχει ήδη παραπλανηθεί?
Τα δέοντα,
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 09/07/2005 16:25:38
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο allzzaro ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Nαί βρέ.. το κατάλαβα.. πάντως οχι δεν είμαι εξοργισμένος...
Απλά παρακολουθώ τη συζήτηση μιας και είχαμε πολύ καιρό να ασχοληθούμε με τέτοιου είδους συζητήσεις.. συζητήσεις οι οποίες προέρχονται σχεδόν πάντα απο την ίδια ``πηγή``.