ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

bob_cat61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
kondorasΜέλος
04/05/2007, 01:52:35
Αν περάσουν εξωγήινοι από την Γη, σύμφωνα με τις δικές μας ανθρώπινες αντιλήψεις έχουν μερικές επιλογές:
α) Να ρίξουν μια ματιά και να φύγουν. Το πολύ να σταματήσουν για "κατούρημα". Ανάγκη της περιέργειας.
β) Να "πάρουν" καναδυό από μας για πειραματόζωα. Ανάγκη της μάθησης.
β) Να μας καταστρέψουν, αν πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο (μάλλον για παρανοϊκούς εξωγήινους μιλάμε)! Ανάγκη της βίας.
γ) Να μας εκμεταλλευτούν χωρίς να πάρουμε είδηση. Που δεν ξέρουμε αν δεν γίνεται ήδη... Ανάγκη του συμφέροντος.

Σύμφωνα με τις δικές τους εξωγήινες αντιλήψεις μπορεί να έχουν μία επιλογή/ανάγκη ή χίλιες επιλογές/ανάγκες ή η λέξη επιλογή/ανάγκη να μην σημαίνει τίποτα γι'αυτούς.

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;

09/05/2007, 01:47:15
Quiz

Τι είναι αυτό στην φωτογραφία? Το πάνω αριστερά εννοώ...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

09/05/2007, 05:13:26
Κουίζ εδώ από την Όστρια, κουίζ και στο metal από την Γκρέτελ.

Πτεροδάκτυλος

Εκτός κι αν είναι το International Space Station....

Το βρήκα;

09/05/2007, 11:31:58
Χαχαχα το βρήκες! Είναι όντως πτεροδάκτυλος...ε, ο διαστημικός σταθμός θέλω να πω!

Το τεστάκι της gretel o έλυσε κανείς; Μήπως έχουν κανένα κρυφό τατουάζ;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

bob_catΜέλος
09/05/2007, 18:02:09
quote:
Αν περάσουν εξωγήινοι από την Γη, σύμφωνα με τις δικές μας ανθρώπινες αντιλήψεις έχουν μερικές επιλογές:
α) Να ρίξουν μια ματιά και να φύγουν. Το πολύ να σταματήσουν για "κατούρημα". Ανάγκη της περιέργειας.
β) Να "πάρουν" καναδυό από μας για πειραματόζωα. Ανάγκη της μάθησης.
β) Να μας καταστρέψουν, αν πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο (μάλλον για παρανοϊκούς εξωγήινους μιλάμε)! Ανάγκη της βίας.
γ) Να μας εκμεταλλευτούν χωρίς να πάρουμε είδηση. Που δεν ξέρουμε αν δεν γίνεται ήδη... Ανάγκη του συμφέροντος.

Την τελευταία περίπτωση δέν θα μπορούσα να την αποκλείσω
Άν τελικά μπορούσαν να καταφέρουν να σπάσουν όλα τα φράγματα και να μας επισκεφτούν θεωρούσα πιθανότερο να επέμβουν πάνω μας δίχως κάν να καταλάβουμε εμείς το παραμικρό γύρω απο την ύπαρξη τους καευθύνοντας ακόμα και τον εγκέφαλο ώστε να εμφανιζόμαστε απέναντι στους άλλους με μιά εξωφρενικά περίεργη συμπεριφορά.
Η συμπεριφορά πολλών ανθρώπων στην σημερινή κοινωνία ίσως θα μπορούσε να ήταν μιά σοβαρή ένδειξη γύρω απο αυτό

Αεί ο Θεός γεωμετρεί

DarkLordΝέο Μέλος
09/05/2007, 21:05:03
Τι θα γινοταν αν μαθαιναμε τελικα πως υπαρχουν εξωγηινοι πιο υπερανω οντα απο εμας με αναπτυγμενη τεχνολογια πως θα το επαιρνε ο κοσμος?
raivalΝέο Μέλος
10/05/2007, 01:36:40
quote:

Τι θα γινοταν αν μαθαιναμε τελικα πως υπαρχουν εξωγηινοι πιο υπερανω οντα απο εμας με αναπτυγμενη τεχνολογια πως θα το επαιρνε ο κοσμος?

Υπάρχουν δεν υπάρχουν , τα προβλήματά μας όπως δείχνει μόνοι μας θα πρέπει να τα λύσουμε.
Απλά θα ενταθεί ίσως το ενδιαφέρων για επικοινωνία με κάτι εξωγήινο. Τότε ίσως ανακαλύψουμε ότι δεν μας χωρά η γή μας και πρέπει να την κάνουμε σιγά σιγά από εδώ με ελαφρά πηδηματάκια.
10/05/2007, 02:57:26
quote:
Το τεστάκι της gretel o έλυσε κανείς; Μήπως έχουν κανένα κρυφό τατουάζ;

Το έλυσα εγώ....παίζανε σε μια συναυλία για τον συγχωρεμένο τον κιθαρίστα των Pantera.

Πάντως η φωτογραφία του διαστημικού σταθμού έχει ενδιαφέρον μιας και λόγω της κίνησης υποθέτω το σχήμα του έχει μια περίεργη θολούρα και φαίνεται σαν πουλί!

quote:

Αν έχω καταλάβει τον κόσμο που μας περιτριγυριζει και την νοοτροπία του νομίζω πως με την γνώση αυτή θα κατέρεαν πολλοί "μύθοι" και "αλήθειες" με αποτέλεσμα να
α)περνάγαμε σε ένα νέο εξελικτικό στάδιο (λιγότερο πιθανό)
β)περνάγαμε σε κοινωνικό και πολιτικό χάος (περισσότερο πιθανόν)

Ποιός έχει διαβάσει τους Επικυρίαρχους του Άρθουρ Κλάρκ; Εκτός από την Όστρια.

10/05/2007, 19:03:57
quote:
Άν τελικά μπορούσαν να καταφέρουν να σπάσουν όλα τα φράγματα και να μας επισκεφτούν θεωρούσα πιθανότερο να επέμβουν πάνω μας δίχως κάν να καταλάβουμε εμείς το παραμικρό γύρω απο την ύπαρξη τους καευθύνοντας ακόμα και τον εγκέφαλο ώστε να εμφανιζόμαστε απέναντι στους άλλους με μιά εξωφρενικά περίεργη συμπεριφορά.
Η συμπεριφορά πολλών ανθρώπων στην σημερινή κοινωνία ίσως θα μπορούσε να ήταν μιά σοβαρή ένδειξη γύρω απο αυτό

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ
ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΖΩΑ.
ΠΧ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΩΣΤΕ
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

quote:
)περνάγαμε σε ένα νέο εξελικτικό στάδιο (λιγότερο πιθανό)
β)περνάγαμε σε κοινωνικό και πολιτικό χάος (περισσότερο πιθανόν)

ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
10/05/2007, 20:22:16
quote:
ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Open Mind, έχεις δίκιο.

Aς πάρουμε την περίπτωση των αμερικανών. Τώρα, ως γνωστόν, οι αμερικανοί δεν είναι και οι εξυπνότεροι άνθρωποι του πλανήτη, είναι όμως και 300+ εκατομύρια.
Το 1938, ο Όρσον Ουέλλς μετέδωσε ραδιοφωνικά μια διασκευή του Πόλεμου των Κόσμων. Για όσους δεν το έχουν ακούσει (υπάρχει σαν mp3 στο ίντερνετ) ο Ουέλλς διασκεύασε το έργο έτσι ώστε να ακούγεται σαν να πρόκειται για μια αυθεντική εισβολή αρειανών, αφού διακόπτει συνεχώς το προγραμμα με "αυθεντικές" ανταποκρίσεις που μεταδίδουν πως ο στρατός προσπαθεί να σταματήσει την εισβολή, αποτυγχάνει, ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί σε εκκλησίες και καταφύγια, και οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Νέα Υόρκη.

Καθώς πολλοί δεν πρόλαβαν την εκπομπή από την αρχή, και άνοιξαν το ραδιόφωνο ακούγοντας τις "ανταποκρίσεις" ο πανικός που προεκλήθει στους ακροατές ήταν χωρίς προηγούμενο.

Σύμφωνα με στοιχεία, από τους 6 εκατομύρια που άκουσαν την εκπομπή, 1.7 την πίστεψαν και 1.2 στράφηκαν σε ενέργεις πανικού. Ο ίδιος ο Χίτλερ σχολίασε την αντίδραση των ακροατών ώς ένδειξη "της παρακμής και διάβρωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος" (Όπα του!)

Υπάρχει και η υπόθεση πως το όλο εγχείρημα ήταν ένα ψυχολογικό πείραμα με σκοπό να μετρήσει την αντίδραση των πολιτών σε μια παρόμοια κατάσταση πολέμου.

Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από το 1938; Νομίζω όχι πολύ.

Edited by - A. Kircher on 10/05/2007 20:24:55

Comrade Ε.Α.Νέο Μέλος
08/07/2005, 09:22:48
Καταγγέλω τους αποδεδειγμένους πλέον φασίστες ιδιοκτήτες του Esoterica για την διαγραφή μου.Είναι φανερό πως η σαφής πολιτική μου τοποθέτηση ενοχλεί. Να χαίρεστε τους ρουφιάνους σας που και καλά διαγράψατε προσωρινά, ενώ εμένα με διαγράψατε οριστικά και αμετάκλητα. Να ξέρετε κ.κ. (αν φυσικά μπορεί κανείς να σας αποκαλεί έτσι) πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όσα χτυπήματα κι αν καταφέρετε δεν πρόκειται να επιτύχετε τίποτα απολύτως.
Αντί να καταδικάσετε τα χοντροιδέστατα ψεύδη και τα παραμύθια ανώμαλων που ψάχνουν να ψαρέψουν αφελή μέλη για τους κύκλους τους, διαγράψετε εμένα.
Να τους χαίρεστε κ.κ. (επαναλαμβάνω αν μπορεί κανείς να σας αποκαλεί έτσι).
Θα έπρεπε να είχα καταλάβει πολλά όταν μου κλειδώνατε το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά θέματα που άνοιγα με τη δικαιολογία ότι "είναι εκτός θεματολογίας esoterica".
Καθίστε λοιπόν και κρατήστε το forum σας με τις καφετζούδες και τους παπατζίδες που σιγομουρμουράνε τραγουδακια. Τέτοιοι είστε τέτοια μέλη σας αξίζουν. Τέτοιοι είστε τέτοια θέματα σας αξίζουν.

Νόμιζα ότι οι εσωτεριστές είναι ανοιχτά και προοδευτικά μυαλά και γιαυτό έγραψα κάποια πράγματα. Έπεσα έξω.

Comrade Ε.Α.Νέο Μέλος
08/07/2005, 09:26:26
Πρώην Ερυθρός Αστέρας

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

08/07/2005, 10:37:29
quote:
Καταγγέλω τους αποδεδειγμένους πλέον φασίστες ιδιοκτήτες του Esoterica για την διαγραφή μου. Είναι φανερό πως η σαφής πολιτική μου τοποθέτηση ενοχλεί.

Έλα βρε αδερφέ, τα παραλές τώρα! Η διαγραφή σου έχει να κάνει *(από τα λίγα που καταλαβαίνω) ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, μα με το ότι έβρισες μέλη του Χώρου.

quote:
Να χαίρεστε τους ρουφιάνους σας που και καλά διαγράψατε προσωρινά, ενώ εμένα με διαγράψατε οριστικά και αμετάκλητα. Να ξέρετε κ.κ. (αν φυσικά μπορεί κανείς να σας αποκαλεί έτσι) πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όσα χτυπήματα κι αν καταφέρετε δεν πρόκειται να επιτύχετε τίποτα απολύτως.

Να και άλλος ΜΑΡΤΥΡΑΣ! Βρε τι πάθαμε στα ΕΣΩ…
Δηλαδή,
αδερφέ το ΧΡΙΣΤΟ…
αδερφέ το ΜΑΡΧ…
και αδερφέ το ΙΕΧΩΒΑ….

...δες τα λίγο φιλοσοφικά,

και πες μας, σε τι διαφέρουν?

Να είσαι αντικειμενικός, και μην πιάσεις την ανάλυση…θα υποπέσεις ανεπανόρθωτα, στα ίδια λάθη, όσων αρχίζουν ένα αγώνα και αγνοούν τους εαυτούς τους. Ο Κόσμος δίχως αυτό, είναι απλά μαριονέτες, είτε δεξιά γέρνουν, είτε αριστερά…είτε ακόμα για το θεό κοιτάνε, μιας και πιάνονται σε λόγια, θες πολιτικού θέλεις θεού… που κυριάρχησαν στο μυαλό τους.

quote:
Αντί να καταδικάσετε τα χοντροιδέστατα ψεύδη και τα παραμύθια ανώμαλων που ψάχνουν να ψαρέψουν αφελή μέλη για τους κύκλους τους, διαγράψετε εμένα.
Να τους χαίρεστε κ.κ. (επαναλαμβάνω αν μπορεί κανείς να σας αποκαλεί έτσι).

Ε είμαστε λίγο χαζούληδες… αστους να ψαρεύουν.

Παντως για αριστερος, δεν είσαι αντικειμενικός, μιας και δεν ανέφερες για την ομάδα, *(μεγάλο κομμάτι του εσωτερικά, που αποχωρησε και έφτιαξε αλλού σίτε..) Στο παρελθόν είχες πάλι κατηγορήσει το εσωτερικά πως ήταν Μασονικό…η κάνω λάθος?

quote:
Θα έπρεπε να είχα καταλάβει πολλά όταν μου κλειδώνατε το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά θέματα που άνοιγα με τη δικαιολογία ότι "είναι εκτός θεματολογίας esoterica".

Κοινωνικό η προπαγανδιστικό θέμα ? Έχει διαφορά αδερφέ!

quote:
Καθίστε λοιπόν και κρατήστε το forum σας με τις καφετζούδες και τους παπατζίδες που σιγομουρμουράνε τραγουδακια. Τέτοιοι είστε τέτοια μέλη σας αξίζουν. Τέτοιοι είστε τέτοια θέματα σας αξίζουν.

Ε τι να κάνουμε? Βαρεθήκαμε την πολιτική, τους πολιτικούς με τα ψέματα, την ασυδοσία και τις κλεψιές, και ακούμε καφετζούδες, παπατζήδες, και τραγουδάκια. Λαϊκή κουλτούρα λέγεται Brother! Ελα και εσυ, και αφησε τον οβολον σου!

quote:
Νόμιζα ότι οι εσωτεριστές είναι ανοιχτά και προοδευτικά μυαλά και γιαυτό έγραψα κάποια πράγματα. Έπεσα έξω.

Έλα, άσε τα σάλια τώρα.
Για ψάρεμα πέρναγες…

Δεν λέω πως κοίταγες για ζαργάνες και μπαρμπουνάκια , ….μα και το ιδεολογικό ψάρεμα έχει… ένταση!

Οι ιδέες, όπως και όλα τα πράγματα, είναι ΕΞΩ ΜΑΣ, και είναι μερος της ΖΩΗΣ.
Μα πραγματικά μέσα μας, τι υπάρχει αδερφέ?

Για αυτό γράφουμε στο εσωτερικά.

08/07/2005, 11:18:21
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ερυθρε Αστέρα ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA.gr ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ...

ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

YΓ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ερυθρε Αστέρα ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ NICK NAME (EKTOΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ)???????

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Edited by - AVATARGR on 08/07/2005 11:25:58

08/07/2005, 12:38:58
Μάλιστα... Οι "φασίστες" επιδίδονται σε ανεξέλεγκτες προγραφές αθώων αγωνιστών ενώ αυτοί, είναι "φανερό" εξάλλου, το μόνο που κάνουν είναι να τοποθετούνται... πολιτικά.

Μία "γεύση" από πρόσφατες "σαφείς πολιτικές τοποθετήσεις" που μας "ενόχλησαν" και έτσι αποφασίσαμε την οριστική διαγραφή του Λογαριασμού:

Ερυθρός Αστέρας:
"Ωρέ koritsia, δε πάτε να βρείτε κάνα αρσενικό να ξεδώσετε λιγάκι? Δε φτάνει που μας τα πρήξατε με τα κουζινομάχαιρα και τους μπαλντάδες έρχεστε να μας μιλήσετε και για λάσπες τώρα. Αϊντε τζους τζους"

Αγαπητέ ΠΛΑΤΩΝΑ(καιρό είχαμε να τα πούμε αλήθεια... ), εάν επρόκειτο μόνον για "ψάρεμα" πάντως, η γνώμη μου είναι ότι θα όφειλε αυτό να είναι κάπως πιο "έξυπνο".

YΓ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ερυθρε Αστέρα ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ NICK NAME (EKTOΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ)???????

Φίλε AVATARGR, απλά για ενημέρωση θα πρέπει να σου πω ότι η προέλευση των μηνυμάτων του λογαριασμού "Ερυθρού Αστέρα"(και του "Comrade Ε.Α.") είναι ακριβώς η ίδια με ενός άλλου "αποκλεισμένου" και "αθώου" φίλου μας, του Labolas G.

Τυχαίο;;
Θα μπορούσε να είναι και έτσι, δε λέω...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

08/07/2005, 13:20:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Admin ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ "Ο Comrade Ε.Α. Η Ερυθρος Αστέρας Η Labolas G " ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ....

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ..

ΑΣ ΕΙΝΑΙ....

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

08/07/2005, 14:18:32

.

φιλτατε ερυθρε αστερα, εγω θα σου επισημανω κατι αλλο: αν και διαφημιζεις "επανασταση", ξεχασες να διαμαρτυρηθεις για την προσωρινη απενεργοποιηση και αλλων τριων μελων του φορουμ.

τι ειδους κομμουνισμος ειναι αυτος αν σε ενδιαφερει μονο η παρτη σου?

αν το εσωτερικα ειναι ο "φασισμος", δεν πρεπει να υπερασπιστεις και τα αλλα "θυματα" του?

που ειναι η συντροφικοτητα των "διωχθεντων"?

και μια απορια: προσπαθησες να γραψεις στο ιδιο στυλ σε αλλα φορουμ αναζητησης πριν κατηγορησεις για φασισμο αυτο?

τα παληκαρια τα καλα, συντροφοι τα σκοτωνουν

.

ΥΓ. ειμαι αντιθετος με το μπαναρισμα των όποιων μελων γιατι θεωρω υψιστο αγαθο την Ατομικη Ελευθερια.

(στο παλαι ποτε φορουμ του παθ, υπερασπιζομουν συγκεκριμενο χρηστη οταν τον μπαναραν, κι ας με αποκαλουσε καραγκιοζη και λοιπα κοσμητικα...)

αλλα θελει Αρετη και Τολμη η Ελευθερια.

και επειδη το φορουμ ειναι μικρογραφια της κοινωνιας, πρεπει να υπαρχουν επεμβασεις.

προσωπικα πιστευω οτι αρκουσε ενα κοκκινισμα των μηνυματων και κλειδωμα του τοπικ. (ξερω οτι δεν θα με παρεξηγησει η Κυρα μας των Κλειδιωνε που λεω την γνωμη μου - ξερει ποσο την συμπαθω)

το μπαναρισμα ομολογω με στενοχωρησε - ο καθενας αποτελει αλλο ειδος λουλουδιου μεσα στον κηπο, και η ποικιλομορφια τον κανει πιο ομορφο.

.

ναστε ολοι καλα και μην ξεχνατε: τα μελη ειμαστε το φορουμ και η συμπεριφορα μας φτιαχνει το επιπεδο του.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

08/07/2005, 16:45:48
quote:
Φίλε AVATARGR, απλά για ενημέρωση θα πρέπει να σου πω ότι η προέλευση των μηνυμάτων του λογαριασμού "Ερυθρού Αστέρα"(και του "Comrade Ε.Α.") είναι ακριβώς η ίδια με ενός άλλου "αποκλεισμένου" και "αθώου" φίλου μας, του Labolas G.

Σοβαρά.. ?? αυτός είναι...

Βρέ .. labolas που ήσουνα και χάθηκες... μπαγάσικο..

08/07/2005, 17:44:22
Είδα θέμα για καταγγελίες και μπήκα.

Επειδή και εγώ τα θέματα που θέλω να ανοίξω έχουν άμεση σχέση με την πορεία μου στη ζωή άρα και με το esoterica και θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω ως κοινωνικά
καταγγέλω ότι δεν μπορώ να τα ανοίξω γιατί ακούω τα κλειδιά που χτυπάνε

Λοιπόν καταγγέλω ότι δεν μου έπηξε το ρυζόγαλο και εγώ θέλω την γνώμη του forum γι΄αυτό
Καταγγέλω ότι μου κόλλησαν τα σουτζουκάκια και δεν τρωγόντουσταν, θέλω να ξέρω ακριβώς πότε θα τα κατεβάσω από την φωτιά
Επίσης έχουν πρόβλημα τα λουλούδια μου και μαραίνονται(jonnie help)
κ.λ.π. κ.λ.π. .....

Επειδή όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με την θεματολογία του esoterica όπως άλλωστε και του φίλτατου Ερυθρού Αστέρα προτείνω να κάνουμε και μιά πορεία διαμαρτυρίας, ως ανοιχτά και προοδευτικά μυαλά που είμαστε.

Ξέχασα στις καταγγελίες να συμπεριλάβω ότι δεν με αφήνουν να βρίζω αλλά μέλη, επίσης δεν με αφήνουν να ανοίγω ένα θέμα 20 φορές, επίσης δεν με αφήνουν να κάνω προπαγάνδα κ.λ.π. κ.λ.π. εδώ πάντως φαίνεται και η πολιτική μου τοποθέτηση.

Εάν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω.

08/07/2005, 18:15:21
Φίλε pyramid μην παίζεις με τον πόνο του αλλουνού...