- Κέλσος: Αληθής Λόγος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Και τώρα όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, παρακινώ αυτούς που διακατέχονται από αληθινό σεβασμό στους θεούς να μην αδικούν τα πλήθη των χριστιανών, ούτε να τους επιτίθενται και να τους προσβάλλουν. Περισσότερο πρέπει να λυπόμαστε παρά να μισούμε όσους σφάλλουν πάνω στα πιο σημαντικά ζητήματα· γιατί το μεγαλύτερο καλό είναι η θεοσέβεια ενώ αντίθετα το μεγαλύτερο κακό είναι η ασέβεια...''
ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΘΟΝΕΙΤΕ ΕΙΠΕ
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 25/06/2014 16:54:22
quote:Κι αυτοί τον λυπόταν επίσης
''Μονοιάσετε εσείς ο λαός μεταξύ σας. Όλοι ας αποφύγουν τις αντιπαλότητες και ας μη παρανομεί κανείς- και οι παραστρατημένοι να μην παρανομούν σε βάρος όσων ορθά και δίκαια λατρεύουν τους θεούς σύμφωνα με την παράδοση αιώνων, και όσοι λατρεύουν τους θεούς να μην καταστρέφουν και λεηλατούν τα σπίτια εκείνων που -περισσότερο λόγω άγνοιας παρά από πεποίθηση- έχουν παραστρατήσει...Και τώρα όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, παρακινώ αυτούς που διακατέχονται από αληθινό σεβασμό στους θεούς να μην αδικούν τα πλήθη των χριστιανών, ούτε να τους επιτίθενται και να τους προσβάλλουν. Περισσότερο πρέπει να λυπόμαστε παρά να μισούμε όσους σφάλλουν πάνω στα πιο σημαντικά ζητήματα· γιατί το μεγαλύτερο καλό είναι η θεοσέβεια ενώ αντίθετα το μεγαλύτερο κακό είναι η ασέβεια...''
ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΘΟΝΕΙΤΕ ΕΙΠΕ
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ
...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Ο λογαριασμός Αίολος απενεργοποιείται για μία βδομάδα.
Ο λογαριασμός killuminati απενεργοποιείται για δύο βδομάδες.

Καλησπέρα φιλαράκια .
quote:
Open Mind -οι τηλεοπτικές εκπομπές θα ασχοληθούν ολη την εβδομάδα με την EUROVISION
γι αυτό οσοι βαριέστε βρείτε κάτι άλλο να κάνετε την ώρα που τις προβάλει
Σωστά φίλε μου, εγώ πάντως βρήκα κάτι να κάνω που να μην βρίσκω χρόνο για τηλεόραση, ας είναι καλά αυτή η ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες …… 
Έχετε ακούσει το τι είναι ποιο γρήγορο από την ταχύτητα της σκέψης……
. άμα το πάθετε θα καταλάβετε…..

Περαστικά φίλε elo, πράγματι τέτοιου τύπου ίωση είναι ότι χειρότερο, ούτε στην δουλειά δεν μπορείς να πας, να τρέχεις συνέχεια για το γνωστό; Δεν γίνεται.
Η ίωσή σου όμως μου θύμισε ένα ανέκδοτο για τους emo,
-Τι πίνει ένας emo μετά από 5 μιλκ σέικ;
-...imodium.![]()

quote:
keraynos -ούτε στην δουλειά δεν μπορείς να πας
Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο, δυο μερούλες ησύχασε το κεφάλι μου….
.
Κάτι άκουσα ότι σήμερα θα έχουμε την ποιο ζεστή ημέρα του μήνα ;
Άντε καλό λιώσιμο φιλαράκια, τυχεράκηδες αυτή που δουλεύουνε σε γραφειο με αιρκοντίσιον… ![]()

Φίλε elo, περαστικά! ![]()
quote:
Κάτι άκουσα ότι σήμερα θα έχουμε την ποιο ζεστή ημέρα του μήνα ;Άντε καλό λιώσιμο φιλαράκια, τυχεράκηδες αυτή που δουλεύουνε σε γραφειο με αιρκοντίσιον…
Πλέον μπήκε το καλοκαίρια για τα καλά οπότε ας υπομείνουμε τις συνέπειες του κι ας απολαύσουμε τα καλά του. ![]()
Όσον αφορά τον κλιματισμό, στο γραφείο μου έχει κλιματισμό αλλά περίπου 4 χρόνια που δουλεύω εδώ κάθε καλοκαίρι και κάθε χειμώνα γίνεται το εξής εκνευριστικό:
Τον χειμώνα που πιάνουν τα κρύα ανεβάζουν τόσο πολύ την θερμοκρασία που για καμιά εβδομάδα είσαι με κοντομάνικο μέχρι να το ρυθμίσουν σωστά.
Το καλοκαίρι πρέπει να έχεις μπουφάν.
Κι ok, εγώ κρυώνω δύσκολα.
Οι άλλοι όμως όχι... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Καλέ μου elo, περαστικά σου! Ελπίζω στο σπίτι να παίζει και WC, γιατί τη γυναίκα σου λυπάμαι, όχι εσένα! ![]()
Όντως πολλή ζέστη σήμερα. Εγώ ευτυχώς ανήκω στην κατηγορία των τυχερών που είναι στο γραφειάκι τους με το A/C, αλλά ψήνομαι πριν και μετά στο καλό μου αυτοκινητάκι-φούρνο...
Κεραστείτε κι ένα κομματάκι τούρτα, γιατί σήμερα έχω τα γενέθλια μου

Από του χρόνου πάντως που τριανταρίζω, θα πάψω να το λεω 

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωή σου και να είσαι πάντα καλά!
Θα μου επιρέψεις όμως να μην πάρω γλυκό, ε; ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
χρονια πολλα αγαπητη Λουκριτια, πολυχρονη...
να ζησεις να σε χαιρονται ολοι, οικογενεια-φιλοι-γνωστοι-αγνωστοι...
ευχαριστουμε και για το κερασμα

Άντε και καλό ζάχαρο!

Αν και τώρα που παρατηρώ την τελευταία τούρτα, τί είναι αυτό που γράφει επάνω; 65;;;;
Όπα παιδιά, είπαμε μεγάλωσα αλλά όχι και τόσο, η πρώτη τούρτα είναι η σωστή!!!

loukritia χιλιόχρονη
ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις![]()
Μην σε τρομάζουν τα 30 που ακολουθούν, κάθε ηλικία έχει τις ομορφιές της![]()
...Για την μεσαία τούρτα δεν είδα κανένα σχόλιο, οπότε μπορώ να πάρω την γαρνιτούρα της;Κόλαση είναι οι φράουλες![]()

Loukritia χρονια πολλά να τα εκατοστίσεις οσο για τα τριάντα μια ιδέα είναι τι θα αλλάξει
Δηλαδή από φέτος μέχρι του χρόνου ? κάθε ηλικία έχει τη χάρη της.
Elo περαστικά υπομονή μπόρα είναι θα περάσει .
quote:Τίποτα, ίσα ίσα που όσο μεγαλώνω, εγώ νιώθω πιο μικρή
Loukritia χρονια πολλά να τα εκατοστίσεις οσο για τα τριάντα μια ιδέα είναι τι θα αλλάξει δηλαδή από φέτος μέχρι του χρόνου ?
quote:Το θέμα είναι ότι η μπόρα έχει να κάνει με νερό... Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά!
Elo περαστικά υπομονή μπόρα είναι θα περάσει .

Αγαπητή loukritia, Χρόνια πολλά!!
Σου εύχομαι ότι καλήτερο.
quote:
Τίποτα, ίσα ίσα που όσο μεγαλώνω, εγώ νιώθω πιο μικρή
Το σημαντικότερο είναι το πως εσύ νίωθεις ![]()
Αγαπητέ elo, περαστικά σου.
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
quote:
Το θέμα είναι ότι η μπόρα έχει να κάνει με νερό... Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά!
Δεν έχεις ακούσει την έκφραση για τέτοιες περιπτώσεις με πήγε νερό ?
quote:
loukritia -Τίποτα, ίσα ίσα που όσο μεγαλώνω, εγώ νιώθω πιο μικρή
Αχ, μεγάλωσες …..
και μυαλό δεν έβαλες…. ![]()
Όπως και να έχει τρελή μου 30αρα (τι 29, τι 30) σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου….. ![]()

Υ/Γ: αν νομίζεις ότι θα την βγάλεις μόνο με μια τούρτα είσαι γελασμένη….![]()

Είστε έτοιμοι για άλλη μια ζεστή και ανυπόφορη ημέρα στην Αθήνα ….