ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

hunter130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NotirkΜέλος
15/06/2012, 16:56:52
[/quote] Macedon

1. Ολική σύγκρουση με το κεφάλαιο και τους καπιταλιστές. Διάκριση μεταξύ κεφαλαιοκρατών και κεφαλαιούχων και ενίσχυση των δεύτερων.
2. Οι εργάτες να συμμετέχουν στα κέρδη των επιχειρήσεων
3. Δημιουργία εθνικής παραγωγής προς τον σκοπό της εθνικής αυτάρκειας
4. Συμμετοχή όλων των παραγωγικών τάξεων στη λήψη των αποφάσεων
5. Εθνική παραγωγή με βάση τις ανάγκες της χώρας και όχι τις ανάγκες της Ευρώπης
6. Προστασία της ατομικής ιδιοκτησίας εφ' όσον δεν μετατρέπεται σε παρασιτικό κεφάλαιο.
7. Κρατικοποίηση των οργανισμών που άπτονται της εθνικής ασφάλειας
8. Ειδικό καθεστώς φορολόγησης των Ελλήνων εφοπλιστών.
9. Εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου από ελληνικά συμφέροντα.

macedon

=========================================================

-ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!

15/06/2012, 17:50:01
Όχι. Χρυσή Αυγή!

Για να μην έχεις απορίες και μπερδεύεσαι, οι θέσεις αυτές (εκτός αυτών που άπτονται της ΕΕ) έχουν πρωτοδιατυπωθεί από τις αρχές της δεκαετίας του '70...

Σε ποιό σημείο του προγράμματός του ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για συμμετοχή των εργαζομένων στα κέρδη των επιχειρήσεων και για συντεχνιακό κράτος;

Γιατί, αν μιλάει, τότε είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και σας δουλεύει...

macedon

NotirkΜέλος
15/06/2012, 21:06:55
-Όλοι μας δουλεύουν ρεεεεεεε...Ξυπνήστεεεεεε....

15/06/2012, 22:10:07
Σ'ευχαριστώ ειλικρινά που απάντησες macedon.

Για πάμε στην ουσία τώρα.

quote:

macedon

1. Ολική σύγκρουση με το κεφάλαιο και τους καπιταλιστές. Διάκριση μεταξύ κεφαλαιοκρατών και κεφαλαιούχων και ενίσχυση των δεύτερων.

Μας τα έχουν πει και οι Κομμουνιστές σε Ρωσία Κίνα και Κούβα πολύ πριν από τη Χρυσή Αυγή αγορίνα μου.

Πες μου από ποια χώρα θες να ξεκινήσουμε για να δεις το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της "Ολικής σύγκρουσης"?

Καλές οι βαρύγδουπες ατάκες στα βιβλία αλλά η πράξη είναι αυτή που ξεχωρίζει το ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ...

Αλήθεια, γιατί έλεγες ότι ο Κομμουνισμός ήταν καταδικασμένος εξ'αρχής να αποτύχει (και είχες δίκιο βέβαια)?

quote:

2. Οι εργάτες να συμμετέχουν στα κέρδη των επιχειρήσεων

Ποιών επιχειρήσεων εννοείς αφού θα έχεις συγκρουστεί "ολικά" με το Κεφάλαιο???

quote:

3. Δημιουργία εθνικής παραγωγής προς τον σκοπό της εθνικής αυτάρκειας

Να σου υπενθυμίσω ότι ούτε σπόρους δεν θα μπορείς να αγοράσεις αδερφέ αν συγκρουστείς "ολικά" με το Κεφάλαιο...
Αν δε με πιστεύεις, ρώτα και το ΝΙΚΟΜΑΧΟ.

quote:

4. Συμμετοχή όλων των παραγωγικών τάξεων στη λήψη των αποφάσεων

Μπα?
Ποιο Εθνικιστικό κόμμα το έκανε αυτό???
Μήπως το έκανε ο Μεταξάς???

Άλλο η ίδρυση των Εργατικών Κέντρων και άλλο η συνδιαβούλεση για τη λήψη αποφάσεων δε νομίζεις???
Και αν οι περισσότεροι είναι π.χ Κομμουνιστές τότε τι κάνεις???

quote:

5. Εθνική παραγωγή με βάση τις ανάγκες της χώρας και όχι τις ανάγκες της Ευρώπης

Σωστό στη θεωρία αλλά στην πράξη μιλάμε για εκτός Ευρώπαικής Ένωσης. Το αντέχεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ εσύ και η οικογένειά σου?

Το εκτός Ε.Ε ούτε η Χρυσή Αυγή δεν το λέει ακόμα πάντως...

quote:

6. Προστασία της ατομικής ιδιοκτησίας εφ' όσον δεν μετατρέπεται σε παρασιτικό κεφάλαιο.

Και πως θα κρίνεις ποιο είναι το παρασιτικό κεφάλαιο με τον Κασιδιάρη τον Καιάδα και τον Περίανδρο???

quote:

7. Κρατικοποίηση των οργανισμών που άπτονται της εθνικής ασφάλειας

Σωστό, Κομμουνιστικό, Ελληνοπρεπές, αλλά εκτός Ευρωπαικής Ένωσης...

quote:

8. Ειδικό καθεστώς φορολόγησης των Ελλήνων εφοπλιστών.

Σορρυ, δε σε εννόησα.
Εννοείς να πληρώνουν ή να συνεχίζουν να μην πληρώνουν ούτε τα ελάχιστα που πληρώνουν?

quote:

9. Εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου από ελληνικά συμφέροντα.

Με ποια Κεφάλαια και με ποιο Know-How θα το κάνεις αυτό είπαμε???

quote:

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που σχετίζονται με την οικονομία. Αύριο θα σου βάλω για την παιδεία και μεθαύριο για την υγεία.

Τα περιμένω με ειλικρινή αγωνία αλλά θα σε παρακαλέσω να ολοκληρώσεις πριν από τις εκλογές μπας και τα δει και κανένας άλλος ταλαίπωρος που σκόπευε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή...

Εγώ κατ'εξαίρεσιν ενδέχεται να στα σχολιάσω και αύριο που κανονικά έχω ρεπό από τους..."παππάδες"

quote:

Περιμένω την απάντησή σου, ταλαίπωρε συμμέτοχε της εθνικής καταστροφής.

Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα και ότι έχεις και κάτι πιο σοβαρό για την Οικονομία...

Υ.Γ Είμαι γεννημένος το 1971 και τελευταία φορά που ψήφισα "μεγάλο κόμμα" ήταν το 1993
Do the maths...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 15/06/2012 22:19:42

15/06/2012, 22:21:25
Είπες να σου παραθέσω εθνικιστικές θέσεις και θα με διαψεύσεις με βίντεο.

Πριν απαντήσω τις ερωτήσεις που θέτεις (το σύνολο των οποίων αποδεικνύει πως δεν έχεις ιδέα από την ουσία του εθνικισμού) περιμένω να παραθέσεις τις διαψεύσεις...

Μετά θα σου απαντήσω... Αντε μπράβο...

macedon

15/06/2012, 22:41:24
quote:

Πριν απαντήσω τις ερωτήσεις που θέτεις (το σύνολο των οποίων αποδεικνύει πως δεν έχεις ιδέα από την ουσία του εθνικισμού) περιμένω να παραθέσεις τις διαψεύσεις...

Α, σόρρυ νόμιζα ότι ήθελες κουβεντούλα επί των "Εθνικιστικών" θέσεων.

Επειδή μιλάς για Οικονομία πάρε ένα βιντεάκι.
http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU

Θα σε ρώταγα και για τα κονδύλια που υποστηρίζουν οικονομικά τη Χρυσή Αυγή αλλά από το αντίστοιχο βιντεάκι του Φουράκη σε είδα ότι "πνίγηκες" και το απέφυγα.

Έχεις βιντέκια λοιπόν να σχολιάσεις δε νομίζεις???

Υ.Γ Τα "άντε μπράβο" στους κλακαδόρους σου και ΟΧΙ στον άνθρωπο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ....

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 15/06/2012 22:44:16

15/06/2012, 23:01:55
Μιλώντας πάντως για βιντεάκια και Χρυσή Αυγή έχεις και αυτό εδώ, για να μην ξεχνιώμαστε

Πήγαινε κατ'ευθείαν στο 5.27 ΑΚΡΙΒΩΣ macedon.
http://www.youtube.com/watch?v=7aA69HSG_A0

Είναι για το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Χρυσής Αυγής σχετικά με την Ορθοδοξία και το Χριστιανισμό όπου είχαμε μια διαφωνία και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.

Γράφει στο Καταστατικό της η Χρυσή Αυγή περί Χριστιανισμού/Ορθοδοξίας ΝΑΙ Η ΟΥ ???

Ορίστε και ο Φουράκης.
ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ''
http://www.youtube.com/watch?v=FKlcUBLJUFA

Παραμαζεύονται οι συμπτώσεις δεν νομίζεις macedon???

Άντε να σε χαρώ όψιμε λάτρη των βίντεο...

Ερευνάτε τας Γραφάς

15/06/2012, 23:10:18
quote:

quote:

Edited by - PanosT on 15/06/2012 22:44:16

http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU[/quote]

θα μας λύση τις αποριες ο Μακεδων

16/06/2012, 00:27:47
PanosT

quote:

Για να κάνουν 2 συνομιλητές "κουβέντα" θα πρέπει να έχουν μια κοινή βάση που έδράζεται στην κοινή γλώσσα και στην κατανόηση του θέματος. Θα κάνουμε και κουβέντα περί εθνικιστικών θέσεων σε ιδεολογικό επίπεδο (όσο μπορείς δηλαδή) και θα σου αναλύσω σε βάθος αυτά που δεν καταλαβαίνεις, αφού πρώτα βάλουμε σε μια σειρά τις προτεραιότητες και ακολουθήσουμε την πορεία που εσύ πρότεινες.

quote:

Για να θυμηθούμε τι είπες:

"Δώσε μου ένα-ένα τα βασικά στοιχεία του Εθνικισμού (ή ένα σχετικό link που να παραπέμπει σε παλιά σου ποστς που έχεις τοποθετηθεί στο παραπάνω) και εγώ θα σου ποστάρω βιντεάκι ή κείμενο που να σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή, όπου αποτελεί κατά σε ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και θα σε καταρρίπτει πλήρως!"

1. Με ποιό τρόπο το βιντεάκι που πόσταρες σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή; Επειδή το λέει ο ηλίθιος και βλακωδώς ανιστόρητος που το έφτιαξε;

2. Με ποιόν τρόπο "καταρρίπτονται πλήρως" οι οικονομικές θέσεις που παραθέτω; Σε ποιό σημείο;

Εκτός αν θεωρείς τα σκουπίδια που κυκλοφορούν στον ιντερνετικό αντιεθνικιστικό σκουπιδότοπο (απ' όπου φαίνεται να τρέφεσαι) αξιόπιστα, οπότε μάλλον τα σχόλιά σου πρέπει να πάνε στη στήλη με τα ανέκδοτα.

quote:
Ήδη έχεις κάνει ΓΑΡΓΑΡΑ τα περί ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ της Χρυσής Αυγής για το θέμα ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Φέρτο μου να το δω τι λέει και το συζητάμε.

quote:
"διαφώνησες κάθετα" με ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΑΣ κατέσέ πάντα πάλι για το ίδιο θέμα...

Έχει τις απόψεις του κι έχω τις απόψεις μου και ο κάθε εθνικιστής έχει τις απόψεις του πάνω σε δευτερεύοντα ζητήματα. Το ζήτημα της θρησκείας άπτεται των προσωπικών απόψεων και θεωρείται οπωσδήποτε ήσσονος σημασίας. Το ίδιο και οι ποδοσφαιρικές απόψεις.

Ένα πράγμα είναι μόνο μείζονος σημασίας για έναν εθνικιστή.

quote:
Ίσως στα επόμενα που θα μας ποστάρεις να έχεις καλύτερη τύχη ταλαίπωρε macedon...

Ίσως. Προς το παρόν όμως, ο μόνος ταλαίπωρος παραμένεις εσύ, που στις θέσεις για την οικονομία έφερες ένα αστείο βίντεο που υποστηρίζει πως ο Χίτλερ ήταν Εβραίος (!), πως η Χρυσή Αυγή είναι μασονική (!!) και πως ο Μιχαλολιάκος είναι εωσφοριστής.

Περιμένω το βίντεο που θα αναιρεί τις θέσεις για την οικονομία, όπως υποσχέθηκες. Εκτός αν μπουρδολογούσες, όπως κάνεις συνήθως...

quote:
Θα σε ρώταγα και για τα κονδύλια που υποστηρίζουν οικονομικά τη Χρυσή Αυγή αλλά από το αντίστοιχο βιντεάκι του Φουράκη σε είδα ότι "πνίγηκες" και το απέφυγα.

Δεν "πνίγηκα", απλά δεν το είδα. Όταν διάβαζα εγώ Φουράκη, εσύ κατουρούσες τα παντελόνια σου ακόμη. Είχα λοιπόν αρκετό χρόνο ώστε να κατανοήσω πως πολλά απ' αυτά που λέει τα βγάζει από το μυαλό του, μια που υπάρχουν χάχες που χάφτουν ό,τι τους λένε.

quote:
Υ.Γ Τα "άντε μπράβο" στους κλακαδόρους σου και ΟΧΙ στον άνθρωπο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ....

Ο "άνθρωπος που έχει αποκαλύψει τόσα πολλά για το ποιόν μου" ... είσαι εσύ;

quote:
Μιλώντας πάντως για βιντεάκια και Χρυσή Αυγή έχεις και αυτό εδώ, για να μην ξεχνιώμαστε

Αυτό μιλάει για την ορθοδοξία. Εγώ περιμένω τις θέσεις για την οικονομία. Δείξε μας το βίντεο με θέσεις που "καταρρίπτουν πλήρως" αυτά που σου έγραψα, και θα πάμε και στο θέμα της θρησκείας...

Αντε μπράβο μικρέ...

quote:
Γράφει στο Καταστατικό της η Χρυσή Αυγή περί Χριστιανισμού/Ορθοδοξίας ΝΑΙ Η ΟΥ ???

Σε κανένα κατασταστικό κανενός κόμματος δεν αναφέρονται ιδεολογικές θέσεις, ανίδεε. Τα καταστατικά συντάσσονται ώστε να είναι σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα, ώστε να προβλέπονται οι νόμιμες διαδικασίες για τη λειτουργία του σχηματισμού.

Εν πάσει περιπτώσει, σε ποιό άρθρο λέει κάτι τέτοιο;

Α, και μην ξεχάσεις το βίντεο για τις θέσεις της οικονομίας...

macedon

Edited by - macedon on 16/06/2012 00:30:18

16/06/2012, 00:28:52
stiv

quote:
θα μας λύση τις αποριες ο Μακεδων

Τι απορίες έχεις ακριβώς;

macedon