- ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η..........!? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΟΣ...
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ,ΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ,ΑΝ ΑΝ ΑΝ...
ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ...+ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΗΣΟΥΝ
ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ...
ΦΩΣΣΣΣΣΣΣ,ΑΤΜΑ
ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΤΕΛΕΣ. ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΨΥΧΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΤΡΕΛΟ ΑΛΟΓΟ.
Θα το αναπαράγω, να του δώσουμε την δέουσα προσοχή
quote:
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΟΣ...
Φχαριστώ, ΑΤΜΑ!

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ,ΦΥΣΑΕΙ+ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.......
ΠΡΩΤΟ,ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ Θ’ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ..ΤΙ ΕΝΝΟΩ!
-ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ!-
ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ:... ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ....
!!!!!!
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ
η γεύση κάποιας ουσίας.
χύμα (επίρρ.) = με το σωρό, ανάκατα || καθετί που είναι διασκορπισμένο άτακτα.
ερωτευμένος = Νοιώθω ανάκατα, διασκορπισμένος άτακτα στο σύμπαν, στροφιλίζομαι γύρω απ' τον ήλιο, τον ήλιο μου, τους χυμούς της ψυχής σου...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΡΗΜΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΖΟΜΑΙ.......
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑΣΣΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤYΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ
***** ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΡΗΜΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΖΟΜΑΙ....... ****
ΜΕ ΠΗΓΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΔΕΡΒΙΣΙΔΩΝ.
ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ????????
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΕΡΩΤΑ...
ΜΕ ΚΑΛYΨΑΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΠΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ
***** ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΡΗΜΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΖΟΜΑΙ.......******
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΙΔΩΝ
ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΩΝ...
ΑΝΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΕΡΩΤΑ.....
ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ.
ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩ ΜΑΙΝΑΔΩΝ ?
ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ??????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
ΕΛΙΚΟΕΙΔΗΣ ΧΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ
...ΚΕΝΤΡΟ...
ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ....
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΟΡΟΣ...
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΟ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ...
...ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ...
'Η ΣΤΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ....
...ΕΡΩΣ+ΨΥΧΗ...
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/02/2003 04:12:45
ANTI NA STROVILIZONTE OI MENADES GYRO MOU!
STROVILIZOME EGW GYRO APO AYTES!
OS APOTELESMA NA ZALIZONTE KAI NA FEUGOUN....

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 21/02/2003 08:43:57
quote:
EGW KALE MOU AVATARGR GIATH KANW PANTA TO IDIO LATHOS?
ANTI NA STROVILIZONTE OI MENADES GYRO MOU!
STROVILIZOME EGW GYRO APO AYTES!
OS APOTELESMA NA ZALIZONTE KAI NA FEUGOUN....
!!ΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...
ΦΕΥΓΟΥΝ ...
ΜΟΛΙΣ ΟΙ...ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ!...
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ!
.....

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/02/2003 13:27:05
ΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΟ FORUM, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΡΡΟΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ "ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ" Ο SERVER ΜΑΣ. ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ (ΕΤΣΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ) ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ 1ΜΒ). ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΩΡΟΥ.
ΙΣΩΣ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Ο ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ
ARCHON

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΛΙΘ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΑΙ ΕΙΑΜΑΙ ΚΩΛΥΟΜΕΝΟΣ ![]()

ViRuZ
Επίσης να καλωσορίσω τον καινούργιο μας φίλο ViRuZ, να του ευχηθώ "Καλή Συμμετοχή" και να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια!
Πάνω στην πρόταση του ARCHON τώρα:
Οι περισσότερες εικόνες που φαίνονται στα μηνύματα προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες. Δηλαδή τα Μέλη έχουν εισάγει τα Links γι'αυτές στα μηνύματά τους και έτσι φαίνονται σε αυτά, όμως "κατεβαίνουν" από αλλού και όχι από τον χώρο του ESOTERICA.
Μικρότερο είναι αυτό το ποσοστό εικόνων που μας έχουν στείλει τα Μέλη για να τα τοποθετήσουμε στον φυσικό χώρο που στεγάζει το ESOTERICA και αυτές "κατεβαίνουν" όντως από εκεί, επιβαρύνοντας τον Server με επιπλέον όγκο δεδομένων. Δεν υπάρχει μέχρις στιγμής μεγάλο πρόβλημα με αυτές τις εικόνες καθώς μπορούμε να ελέγχουμε το μέγεθος των αρχείων.
Όμως, οπωσδήποτε αναγνωρίζουμε την προσφορά της ύπαρξης των εικόνων στα μηνύματα και επίσης θα θέλαμε και να υπάρχουν περισσότερες, πιο όμορφες και χρήσιμες εικόνες σε αυτά!
Ένας τρόπος είναι αυτός που προτείνει ο ARCHON. Το ζήτημα το διερευνούμε καιρό τώρα για να δούμε πως θα ήταν καλό να υλοποιηθεί και εάν τελικά το όφελος για τις συζητήσεις θα ήταν μεγαλύτερο από το κόστος που θα είχε μία τέτοια λύση(και μιλάω και για οικονομικό κόστος δυστυχώς...
).
Πιστεύω ότι, υπό συνθήκες, μία τέτοια λύση θα μπορούσε να υιοθετηθεί και σίγουρα θα ήταν και μία προσφορά προς τα Μέλη μας που με χαρά μας θα θέλαμε να κάνουμε.
Φοβούμενοι και την οποιαδήποτε "κατάχρηση" (και όγκου αλλά και πιο δυσάρεστης φύσης, π.χ. ιοί, κακόβουλα προγράμματα κ.λπ.) νομίζω ότι η λύση δεν θα ήταν εφικτή εάν ήταν γενικευμένη για το σύνολο των Μελών. Μάλλον θα μπορούσε να υπάρχει για Μέλη ενός αριθμού μηνυμάτων και πάνω, δηλαδή Μέλη που έχουν αποδείξει και την διάθεσή συμμετοχής τους και την αγάπη τους προς τον χώρο, σίγουρα μετά από αίτησή τους (πολύ σωστά φίλε ARCHON!
) και μάλλον για κάπως μικρότερο μέγεθος του "χαρτοφυλακίου". Θα πρέπει και κάποιος Συνεργάτης να επιφορτιστεί με την ευθύνη να ελέγχει αυτούς τους χώρους για τυχόν προβλήματα.
Θέλει αρκετή μελέτη το Θέμα πάντως! Αφήστε μας κάποιον χρόνο και πιστεύω ότι θα βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Εχω παρατηρήσει πως σε πολλά topics δίνονται απίστευτα μακροσκελείς απαντήσεις. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που με κουράζει αυτό.
Ίσως να παίζει ρόλο η λακωνική καταγωγή μου ![]()