ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Angelos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΒρίλΜέλος
16/03/2006, 06:57:04
quote:

Και γιατι να κανω τοσο κοπο;

www.myhoroscope.gr

Γιατί η Αστρολογία "είναι επιστήμη", η επιστήμη επαληθεύεται με το πείραμα και ο /η επιστήμων δεν φοβάται να το αποδείξει. Γιαυτο Άντζι...

Αλλά που να τα ξέρεις αυτά. Πρώτη φορά τα ακούς...!

Άλλο η υπνωτική υποβολή και άλλο αυτό που ζητάω.

Δύσκολο, το ξέρω, και γι αυτό και θα περιμένω πολύ ακόμα...

AngelosΜέλος
16/03/2006, 09:39:07
Βριλ

Εκτος απο τη χρονολογια ειναι απαραιτητη και η γεωγραφικη τοποθεσία.
αλλο να έχεις τον Δια πάνω απο την κεφάλα σου, άλλο να υπάρχει η Γή ανάμεσα
σε εσένα και σε αυτόν.

Αγγελος

Cosmos2001Μέλος
16/03/2006, 10:09:56
Άγγελε,

Αν τα υπολόγισα σωστά (μπορεί να μου ξέφυγαν μερικά μηδενικά), η βαρυτική επίδραση της γής πάνω στον βρίλ είναι 330,000 φορές μεγαλύτερη από αυτή που του ασκεί ο Δίας, οπότε δε θα έπρεπε να υπάρχει πρακτική διαφορά.

Βέβαια η αστρολογία μπορεί να είναι πιό ντελικάτη σε τέτοιου είδους επιδράσεις :)

ΒρίλΜέλος
16/03/2006, 13:06:21
quote:

Βριλ

Εκτος απο τη χρονολογια ειναι απαραιτητη και η γεωγραφικη τοποθεσία.
αλλο να έχεις τον Δια πάνω απο την κεφάλα σου, άλλο να υπάρχει η Γή ανάμεσα
σε εσένα και σε αυτόν.

Αγγελος

Ξέρεις τι πιστεύω ?

Ότι χειρότερο είναι να έχεις ΕΜΕΝΑ πάνω απ τι κεφάλι σου, παρα οποιοδήποτε άλλο ουράνιο σώμα....

16/03/2006, 22:18:22

Λοιπόν, έχω πολλά να γράψω!

Βριλ, καταρχήν πρέπει να σου ξεκαθαρίσω ότι το παιχνίδι δεν είναι δυνατόν να παιχτεί υπό τους δικούς σου όρους.

Βλέπω ότι έχεις μία εμμονή με το να ζητάς να πετύχουμε 100% το χαρακτήρα σου. Είναι τουλάχιστον παράλογο και αφελές να ζητάς κάτι τέτοιο. Υπάρχει ξέρεις και η λέξη ΓΟΝΙΔΙΑ. Δύο άτομα που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα τους όμως θα έχουν και διαφορές, οι οποίες οφείλονται κυρίως στο διαφορετικό τους γενετικό κώδικα.

Τον αστρολογικό σου χάρτη μπορώ να τον "διαβάσω", το Dna σου όμως δεν είμαι μάγος να το "διαβάσω".

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι είναι παιδαριώδες να ζητάς να περιγράψουμε «πλήρως» το χαρακτήρα σου.Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.

Είναι όμως και κάτι άλλο σημαντικό.

Όλες οι ημερομηνίες που έδωσες έχουν για Ηλιακό ζώδιο τους Διδύμους!

Δεν ξέρω αν το έκανες τυχαία όμως έπραξες λανθασμένα,και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.

Όσοι ασχολούνται με την Αστρολογία γνωρίζουν ότι οι Δίδυμοι αγαπάνε τη συζήτηση και συνηθίζουν τις διαλεκτικές αντιπαραθέσεις. Πρόκειται για ζώδιο που κυριολεκτικά αυτοκαθορίζεται μέσω της επικοινωνιακής διαδικασίας.

Επομένως εάν μου έδινες δύο πιθανές ημερομηνίες,πχ. 19 Ιουνίου και 19 Ιουλίου, μέσω της παρατήρησης του τρόπου που γράφεις εύκολα θα διέκρινα ότι οι πιθανότητες είναι με την πρώτη ημερομηνία,ότι δηλαδή είσαι Δίδυμος και όχι Καρκίνος.

Το θέμα όμως είναι ότι ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Άρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος η βασική επιρροή πάνω σου είναι ο Δίδυμος. ΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ 5 ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Άσε που είναι πολύ πιθανό να βρεθούν και άλλα πολλά κοινά στοιχεία στους 5 χάρτες, πχ. Ερμής στον Καρκίνο ή Αφροδίτη στους Διδύμους.

Επομένως η επιλογή των ημερομηνιών εκ μέρους σου θα έπρεπε να ήταν πιο τυχαίες και όχι σχεδόν οι ίδιες!!

Τέλος πάντων, η διαφοροποίηση θα είναι θέμα κυρίως Ωροσκόπου και Σελήνης.

Επειδή η διαδικασία είναι όντως κουραστική και ο χρόνος δεν μου περισσεύει θα περιμένεις πολλές ημέρες. Ελπίζω η Angi ή κάποιος άλλος να μου δώσει ένα χέρι βοήθειας.

Και κάτι άλλο, όταν λες από 1965-1970 τι εννοείς? Αυτά τα χρόνια είναι 6 και όχι 5.

Angele εγώ προσωπικά δεν έχω ξανασυζητήσει με τον Βριλ και δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να ανατρέχω στα θέματα που γράφει μόνο και μόνο για να σχηματίσω το προφίλ του!!!

angiΜέλος
16/03/2006, 23:50:26
Kost,
δεν αξιζει να ασχολεισαι γιατι δεν ειναι ειλικρινης, ακομη και απεναντι στα ιδια του τα λογια και την υποσχεση που εδωσε.
Επισης, εγω πιστευω οτι λογω του οτι ειναι αρκετα ψαγμενος και σκεπτομενος ανθρωπος, ασχολειται με την Αστρολογια και διαθετει αρκετες γνωσεις.
Στην αντιθετη περιπτωση, απλως θελει να του παραθεσουμε την αναλυση του χαρτη του με υπογειους τροπους για να μην αισθανθει ντροπιασμενος (ειναι και περηφανος, αλλά και αντιδραστικος).
Σε αυτη την περιπτωση, ας δωσει καμμια δραχμη και σε κανεναν Αστρολογο και να μην περιμενει τζαμπατζε...

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 16/03/2006 23:58:58

Cosmos2001Μέλος
17/03/2006, 07:32:32
Kost,

quote:
Βλέπω ότι έχεις μία εμμονή με το να ζητάς να πετύχουμε 100% το χαρακτήρα σου. Είναι τουλάχιστον παράλογο και αφελές να ζητάς κάτι τέτοιο. Υπάρχει ξέρεις και η λέξη ΓΟΝΙΔΙΑ. Δύο άτομα που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα τους όμως θα έχουν και διαφορές, οι οποίες οφείλονται κυρίως στο διαφορετικό τους γενετικό κώδικα.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις δύο υποθετικούς χαρακτήρες ανθρώπων που να έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα αλλά λόγω (της λέξης;) γονιδία να έχουν διαφορές;

Θέλω να καταλάβω πως εννοείς την ανάλυση χαρακτήρα και πως εννοείς τις διαφορές.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

ΒΚ

ΒρίλΜέλος
17/03/2006, 09:30:30
quote:
ας δωσει καμμια δραχμη και σε κανεναν Αστρολογο και να μην περιμενει τζαμπατζε...

Προβλέπω αστρολογικά, ότι ... μάλλον θα πεθάνουν απ την πείνα, άμα περιμένουν από μένα...

Μπόϋς άντ γκέρλς, δεν ασχολούμαι με την ΑστροΛΟΓΙΑ. Ασχολούμαι με την ΑστροΝΟΜΙΑ, για να ξέρω πέντε πράγματα σχετικά.

Φυσικά και έδωσα τις πέντε ημερομηνίες κοντά. Αλλά δεν περίμενα να τα παρατήσετε, πρίν καν αρχίσετε.

Φταίενι το DNA ? Μπά, σοβαρά ??? Δεν φταίει ο Δίας και η Αφροδίτη, άμα κάνω μαλακίες και βρώ τον μπελά μου ?
Γιατί να φτάει το οικογενειακό μου περιβάλλον ή οι συνανναστροφές μου, άν είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση ή αν περνάω τα βράδια μου μεθυσμένος στο παγκάκι ?

Λοιπόν, είτε θέλετε να λέγεστε "επιστήμονες", και να διακινδυνεύετε να φάτε και τα μούτρα σας, ή να περιοριστείτε να πουλάτε τέχνη στους "πιστούς". Άμα όλοι οι επιστήμονες τα περιμέναν έυκολα, άιντα, άιντα...

Μέχρι τώρα, τίποτα δεν κάνατε.

Έχω υπομονή και περιμένω.

18/03/2006, 01:49:03

Τελικά ξέρεις κάτι?Και πολύ ασχολήθηκα.

Η Angi έχει δίκιο,δεν αξίζει να ασχολούμαι.

Είσαι γεμάτος άρνηση,ηλίθιο πείσμα και ερειστική διάθεση.

Σε αυτό το θέμα μέχρι στιγμής έχω γράψει 20 τεράστια μηνύματα όπου δίνω επιχειρήματα και έρχεσαι εσύ και λες "Τίποτα δεν κάνατε".

Προφανώς ούτε τα έχεις διαβάσει όλα αυτά τα μηνύματα ή τα διάβασες και δεν κατάλαβες τίποτα!!

Και στην τελική στα τέτοια μου αν πείστηκες ή όχι.

Εξάλλου είσαι τόσο στενόμυαλος και κουφιοκέφαλος που ΟΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ(ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΕΙΡΑ),ΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ πάντα θα βρίσκεις ηλίθιες δικαιολογίες για να στηρίξεις τη μηδενιστική σου γνώμη.

Όσο για αυτό που είπα για τις αναγκαίες ομοιότητες των 5 αναλύσεων ή δεν το διάβασες καθόλου ή δεν το κατάλαβες!!

Cosmos2001,όπως ξέρεις ο καθένας έχει ένα διαφορετικό γονιδίωμα που δείχνει (συν τοις άλλοις) τις κληρονομικές του προδιαθέσεις.

Εάν εμείς οι δύο έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα σίγουρα θα έχουμε πάρα πολλά κοινά,λόγω της απόλυτα κοινής συναστρίας μας,όμως θα έχουμε και διαφορές λόγω των διαφορετικών γονιδίων μας,διότι άλλα χαρακτηριστικά θα έχεις κληρονομήσει εσύ από τους προγόνους σου και άλλα εγώ.

Για παράδειγμα εσύ μπορεί να κληρονομήσεις μία ροπή προς τη μουσική την οποία εγώ δεν θα έχω,ή μπορεί εγώ(για κακή μου τύχη!) να κληρονομήσω κάποιες νοητικές διαταραχές τις οποίες εσύ δεν θα έχεις.

Cosmos2001Μέλος
18/03/2006, 22:40:30
quote:

Εάν εμείς οι δύο έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα σίγουρα θα έχουμε πάρα πολλά κοινά,λόγω της απόλυτα κοινής συναστρίας μας,όμως θα έχουμε και διαφορές λόγω των διαφορετικών γονιδίων μας,διότι άλλα χαρακτηριστικά θα έχεις κληρονομήσει εσύ από τους προγόνους σου και άλλα εγώ.

Για παράδειγμα εσύ μπορεί να κληρονομήσεις μία ροπή προς τη μουσική την οποία εγώ δεν θα έχω,ή μπορεί εγώ(για κακή μου τύχη!) να κληρονομήσω κάποιες νοητικές διαταραχές τις οποίες εσύ δεν θα έχεις.

Αν καταλαβαίνω καλά, λές ότι ό,τι κοινά θα έχουμε οφείλονται στην αστρολογία και ό,τι διαφορές έχουμε οφείλονται στα γονίδια και στο περιβάλλον;

Καταλαβάινω καλά;