- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Κι επειδής είμαι περίεργος, με το συμπάθειο κιόλας ar_ia, είσαι κοριτσάκι ή αγοράκι;
Διότι μπερδεύομαι. Οταν το διαβάζω συνεχόμενα, μού προκύπτεις κοριτσάκι.
Τι γίνεται όμως εάν το "ar_ia" είναι τ' αρχικά από το aristarhos iatridis (για παράδειγμα), πόντιος και η "_" συμβολίζει το μουστάκι;
Εάν μου την δώσει να σε ερωτοτροπήσω διαδικτυακώς, γίνομαι κσεφτίλα;
``Τι λέτε κύριε``...
quote:quote:
Κι επειδής είμαι περίεργος, με το συμπάθειο κιόλας ar_ia, είσαι κοριτσάκι ή αγοράκι;
Διότι μπερδεύομαι. Οταν το διαβάζω συνεχόμενα, μού προκύπτεις κοριτσάκι.
Τι γίνεται όμως εάν το "ar_ia" είναι τ' αρχικά από το aristarhos iatridis (για παράδειγμα), πόντιος και η "_" συμβολίζει το μουστάκι;
Εάν μου την δώσει να σε ερωτοτροπήσω διαδικτυακώς, γίνομαι κσεφτίλα;
``Τι λέτε κύριε``...
http://www.youtube.com/watch?v=5pciCx9qUho
![]()
soul
Τι έγινε ρε παιδιά;
Γυναίκα είμαι, σωστά το διάβαζες (Άρια)![]()
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Αίολοςquote:
Τι είναι ρε το 8.529 μ.α ???quote:...και τα "μ.α." είναι τ' αρχικά των λέκσεων "μηνύματα αγάπης".
Ο αριθμός μηνυμάτων του trexa
Κάποτε πρέπει να τα πούμε αυτά εκ τού σύνεγγυς.
Θα πέσει πολύ γέλιο...
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Ξέρεις,σκέφτομαι να βγάλω κάτι βδομαδιάτικο, σύντομα στη Λάρισα...Δεν λέω,η σχέση και η σύνδεση, θα με βόλευαν, ποικιλοτρόπως...Είναι καλό πράγμα οι σχέσεις με Αθήνα...
quote:...
Μα αν δεν ήσουν περίεργος βρε Αίολε δεν θα ψαχνόσουν να μάθεις οπότε θα ήσουν ακόμη χριστιανόςΘέλεις να πεις κάτι για τον φίλο μας;
Γυναίκα είμαι, σωστά το διάβαζες (Άρια)
Τουλάχιστον γλύτωσα την ξεφτίλα.
...ή όχι;
quote:Τι απ' τα δύο σε βολεύει;
Εσύ τώρα καλή μου Ar_ia, χαίρεσαι ακόμη για το νόημα της φράσης, ή έχεις πάει στο "εκ του συνεγγύς";
Εμένα και τα δυο...
quote:Μπορείς να μας εκσηγήσεις το "βδομαδιάτικο" και το "θα με βόλευαν, ποικιλοτρόπως" χριστιανέ μου;
Ξέρεις,σκέφτομαι να βγάλω κάτι βδομαδιάτικο, σύντομα στη Λάρισα...Δεν λέω,η σχέση και η σύνδεση, θα με βόλευαν, ποικιλοτρόπως...Είναι καλό πράγμα οι σχέσεις με Αθήνα...
Edited by - Αίολος on 21/12/2009 14:50:06
περιοδικό, το πάω, αγαπητε Αίολε....Μιας κι ενδιαφέρεσαι...
Οι "ποικιλοτρόπως βοήθεια", αφορά σε άτομα του χώρου,διαφήμιση, ύλη, που βρισκονται στην Αθήνα...
Δεν θα με βοηθούσε ένας ή μια συνδίκτυα στην προσπάθεια, με οτι τρόπο θα μπορούσε, καλέ μου Αίολε;
Αυτό έλεγα, ο ...χριστιανός, φίλε μου..Τι λες, καλά τα λέω, ή κάνω λάθος;
Και περι βολέματος, δεν έχω πρόβλημα...Όπως λάχει..
quote:quote:quote:
Εαρινός
Το λειτουργικό είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται δεδομένα για να αρχίσει να τα επεξεργάζεται ...δεν φέρει δεδομένα απο τον κατασκευαστή του...
Έτσι και ο εγκέφαλος θα αρχίσει να επεξεργάζεταιΝαι αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που "χτυπήσει ο σκληρός"
- Τι είναι λοιπόν η ψυχή;
-Τι είναι το ‘πρόγραμμα’ στον υπολογιστή;
-Το ‘πρόγραμμα’; ρώτησε ξαφνιασμένος. Είναι ολοκληρωμένο και ανεξάρτητο σύνολο εντολών που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση συγκεκριμένης εργασίας… Επανέλαβε τη φράση αργά και ψιθυριστά. Αυτό είναι ψυχή! είπε θριαμβευτικά, το καταλαβαίνω πολύ καλά!... Και πως μπαίνει η ψυχή στo σώμα;
-Η ψυχή, το ‘πρόγραμμα’ της ψυχής υπάρχει παντού, και το κύτταρο είναι ένα ‘πρόγραμμα’ που υπάρχει παντού. Όταν βρουν κατάλληλες συνθήκες εκφράζονται.
-Καταλαβαίνω ότι το ‘πρόγραμμα’ του κυττάρου θα πρέπει να εκφράζεται αμέσως όταν τον σπερματοζωάριο συναντήσει το ωάριο, το ‘πρόγραμμα’ της ψυχής πότε εκφράζεται; Με την σύλληψη;
-Όχι, το ‘πρόγραμμα’ της ψυχής είναι ένα σύνολο πληροφοριών με τα γνωρίσματα του ανθρώπου. Ας πούμε, ότι αρχίζουν να ‘κατεβαίνουν’ αφού υπάρξει σιγουριά ότι αυτό το έμβρυο θα επιβιώσει, περίπου από το 6ο μήνα και μετά. Όταν το παιδί γίνει περίπου 3 χρονών, τότε ολοκληρώνεται, και κλίνει το κρανίο του ανθρώπου.
-Α! Είναι διαδικασία που συμβαίνει σε βάθος χρόνο, δεν γεννιέται η ψυχή όταν εμφανίζεται ο άνθρωπος.
-Ναι, και πότε γεννιέται ο άνθρωπος, Αλέξανδρε;
-Είπες, ότι όταν το έμβρυο βγει από το σώμα της μητέρας τότε έχουμε την εμφάνιση του ανθρώπου. Ο άνθρωπος για να γίνει Άνθρωπος πρέπει να ‘καταλάβει’, να αποκτήσει Πνεύμα. O Άνθρωπος Γεννιέται όταν αποκτήσει Πνεύμα.
-Δεν χρειάζεται να λες ‘είπες’ αν συμφωνείς σε κάτι, αν το δέχεσαι ως λογικό. Ποια είναι, λοιπόν, αυτή η καθοριστική στιγμή; Ποιο είναι το καθοριστικό ‘κατάλαβα’ για την Γέννησή του;
-Δεν ξέρω…Ποιο είναι Κωνσταντήν;
-Πώς ενεργοποιείται το πρόγραμμα στο κομπιούτερ; Όταν παίρνεις ένα καινούργιο κομπιούτερ πώς το βάζεις σε λειτουργία;
-Δεν το ξέρω. Εδώ όλα τα χρησιμοποιούσαν ήδη, όταν ήρθα.
-Η εταιρία που κατασκεύασε το αρχικό πρόγραμμα δίνει κάποιους κωδικούς αριθμούς, τους γράφεις στο κομπιούτερ και γίνεται αναγνώριση και ενεργοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει και με το Πνεύμα.
-Δηλαδή;
-Το Πνεύμα Γεννιέται όταν ο άνθρωπος αναγνωρίσει τον Θεό. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ http://prox25oros.blogspot.com ΔΙΑΛΟΓΟΣ 4ος ΨΥΧΗ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.