- ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
δεν σας καταλαβαινω γιατι τα εχετε παρει τοσο σοβαρα ολα
δεν καταλαβαινω αλλα που θα μου παει και την αληθεια θα την βρω
και το ψεμα που θα μου πατε?καλα λεει να γραφουμε αυτα που εχουμε διαβασει!!
ακου λεει μην ειστε εναντια στα ξωτικα γιατι θα κανει
τιποτα μαγικα και θα μας στειλει ολους απο κει που ειρθαμετωρα απο που ηρθαμε?
άκου αγαπητέ apollo12,smart,αμαλία, τούλα, πίτσα, κικίτσα ή όπως αλλιώς μπορεί να σε λένε....
το ότι μπορείς να γράφεις δήθεν αθώα και γλυκούλικα και να δημιουργείς εντυπώσεις μπορεί να "πιάνει" σε κάποιους αλλά σε κάποιους άλλους όχι...
θες να το πεις αυξημένη αντίληψη, θες να το πεις πείρα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
στο έχω πει πολλές φορές στα μαιλ που μου έστελνες και θα στο ξαναπώ τώρα.... αν γνωρίζεις από ποια παραλία ήρθες, πάρε το κουβαδάκι σου και ξαναγύρνα σ'αυτήν...
κι εσύ και η παρέα σου.... σταματήστε να δημιουργείτε κωδικούς και να κάνετε βόλτες πέρα δώθε και σ'αυτό το χωριό και στο άλλο....
σας έχουμε βαρεθεί...
και όπως εμείς έχουμε το θάρρος να υπογράφουμε την άποψη μας με ένα και μόνο όνομα, κάντε κι εσείς το ίδιο...
αυτό το μήνυμα δε, θεώρησε το ως απάντηση σε όλα όσα έσπειρες κατά τη διάρκεια της νύχτας (και πάντα αφού διαπιστώσεις ότι δεν είμαι online, τι σατανική σύμπτωση ε?) γιατί υπάρχουν και οι "ελεγκτές" κυκλοφορίας μηνυμάτων στο φόρουμ που τα μετράνε σαν να τους πήραμε την μπουκιά από το στόμα...
δεν θα "χαλάσω" λοιπόν δεύτερο ποστ για να σου απαντήσω και αλλού... κι ας μείνει "χαμηλός" ο αριθμός που συνοδεύει το όνομα μου...
κυρίως γιατί είναι υψηλός ο αριθμός που συνοδεύει την νοημοσύνη μου...
ξέρω, ξέρω....
τώρα θα απαντήσεις : γιατί τα λές αυτά γκαλαντριούλα? με το γλυκό και αθώο σου χαμόγελο να τα συνοδεύει...
έλα ντε? λες να είναι οι δάφνες που με πείραξαν?
Galadriel, Reloaded
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Οι υποθέσεις και τα σενάρια, ας σταματήσουν εδώ.
Δεν ανήκουν και ποτέ δεν άνηκαν στον παρόντα χώρο και η ανοχή έχει κάποια όρια. Τα οποία μόλις έχεις υπερβεί.
Μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις για την συντονιστική ομάδα των forums. Απ'ότι είδες, δεν μας αφορούν στο ελάχιστο αυτές οι υποθέσεις σου, γιαυτό δεν ασχοληθήκαμε και δεν θα ασχοληθούμε, τουλάχιστον στο βαθμό που δεν εμπλέκεις άλλα μέλη που γράφουν στα forums.
Εάν δεν σε εκφράζουν οι απόψεις του μέλους "apollo12" διαφώνησε ή αγνόησέ τις. Έχεις το δικαίωμα και για τα δύο.
Δεν έχεις όμως το δικαίωμα στον παρόντα χώρο, να προσβάλλεις οποιοδήποτε μέλος, ούτε να εξωτερικεύεις εις βάρος του τις οποιεσδήποτε υποθέσεις σου.
Επίσης.
Τα forums του ESOTERICA είναι ένας χώρος συζητήσεων, όπου όλα τα μέλη έχουν ίσο δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους, ανεξάρτητα από προσωπικά κριτήρια όπως η ηλικία. Για μας κάθε άποψη είναι σεβαστή, φτάνει να τηρεί τους κανονισμούς στους οποίους δηλώνει πως συμφωνεί κάθε μέλος με την είσοδό του. Κανένα θέμα δεν ανήκει στον συγγραφέα του, ούτε και στους δημιουργούς του χώρου όπου φιλοξενείται. Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο, κάθε αποθαρρυντικό σχόλιο σε μέλη που συμμετέχουν γράφοντας σε κάποιο θέμα, μας βρίσκει αντίθετους και είναι πέραν της δεοντολογίας του χώρου, όπου με τη θέλησή σας βρίσκεστε.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
έχω υπερβεί τα όρια μου?
αλήθεια?
ε, καιρός ήταν! θα το αναγνώρισες φαίνεται από τον τρόπο που το κάνετε και οι ίδιοι...
θες να ξαναρχίσουμε την συζήτηση για τα δύο μέτρα και τα τριακόσια σταθμά που χρησιμοποιείτε?
ας μην πιάσουμε για παράδειγμα την περίπτωση ngw/endorama, ας πιάσουμε για παράδειγμα εμένα την ίδια. Δεν είδα για παράδειγμα να σας πιάσουν αυτού του είδους οι "ευαισθησίες" περί προσβολής των μελών του φόρουμ ούτε όταν διάφοροι μου έκαναν διαδικτυακό καμάκι, ούτε όταν άλλοι μου απήυθηναν χαρακτηρισμούς που αφορούσαν την εμφάνιση και τις σεξουαλικές μου επιδόσεις...
δεν είδα να σας αφορά ούτε όταν ο apollo12 στο ακριβώς προηγούμενο ποστ αναφέρει ότι
quote:το οποίο ούτε καν θυμάμαι να έχω υπονοήσει ποτέ...
ακου λεει μην ειστε εναντια στα ξωτικα γιατι θα κανει
τιποτα μαγικα και θα μας στειλει ολους απο κει που ειρθαμε
και από κει και πέρα αυτό το φόρουμ είναι ένας χώρος που φιλοξενεί κυρίως υποθέσεις και σενάρια... για το ποια είναι η γνώση, ποια είναι η αλήθεια, πως ορίζεται το παράξενο, ποια είναι η ψυχή...
και ξαφνικά σας πείραξαν οι δικές μου υποθέσεις?
όπως είπες πολύ σωστά μπορούσες να μην απαντήσεις καν....
όμως ξαφνικά βρέθηκε το προηγούμενο ποστ μου να σε αφορά? γιατι άραγε?
γιατί απάντησε ας πούμε η αμαλία από τα ονόματα που ανέφερα, και όχι η κίτσα ή η πιπίτσα?
φαντάζεσαι ότι σε 7000 μέλη δεν θα υπάρχουν και άτομα με αυτά τα ονόματα?
την ρήση για την μύγα την γνωρίζεις... μην την επαναλαμβάνω τώρα...
βλέπω όμως πως έχει δίκιο για άλλη μια φορά ο endorama, έχετε μπερδευτεί... το φόρουμ είναι τα μέλη, όχι εσείς.
και ένα τελευταίο.... πριν μπω στον κόπο να απαντήσω δημοσίως στον apollo12 με τον τρόπο που απάντησα, του είχα απαντήσει πάρα πολλές φορές στα μαιλ που μου έστελνε και εννοούσε να μην το καταλαβαίνει....
και εννοούσε να γράφει κάτω από δικά μου ποστ και να μου απευθύνει τον λόγο, ακόμα και αν τον αγνοούσα και δεν απαντούσα...
από κει και πέρα εδώ μέσα γίνεται ο κακός χαμός και έχουν ειπωθεί σημεία και τέρατα από το ένα μέλος στο άλλο και ξαφνικά μόνο τα δικά μου γραφόμενα ενοχλούν...
είναι αυτό που είπα και πιο πριν φαίνεται...
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
φράση για την οποία και ευχαριστώ το μέλος cybermaster...
έψαχνα να βρω το θέμα με το τσιγάρο για να χρησιμοποιήσω σε παράθεση τα εκεί λόγια μου αλλά φαίνεται το έφαγε κι αυτό το μαύρο σκοτάδι...
δεν πειράζει όμως θα τα ξαναγράψω...
κάντε εσείς σωστά τη δουλειά σας και δεν υπάρχει λόγος να σας ανησυχεί κανενός είδους συκοφαντία
και για επιδόρπιο.... αν αποφασίσετε να με διαγράψετε παρακαλώ κάντε τον κόπο να με ειδοποιήσετε...να μην ψάχνω τον λογαριασμό μου αδίκως...
Galadriel, Reloaded
WARNING !
ειχα αυτη την εντυπωση απο χθες το βραδυ
ξαφνικα μπηκε καποιος απο το πουθενα που εψαχνε την αληθεια αλλα δεν ηξερε γιατι παιρνουμε στα σοβαρα τετοια πραγματα
και σημερα εντελως τυχαια και καποιος αλλος ειδε φως και μπηκε
quote:ανοχη για ποιο πραγμα?
Δεν ανήκουν και ποτέ δεν άνηκαν στον παρόντα χώρο και η ανοχή έχει κάποια όρια. Τα οποία μόλις έχεις υπερβεί.
η ανοχη για το οτι η πικρη αληθεια εχει και τα ορια της?
δηλαδη ποια ηταν τα ορια που ξεπερασε η galadriel?
quote:εγω νομιζα οτι αυτος ο χωρος ειχε θεματα συζητησης υποθεσεις και σεναρια
Οι υποθέσεις και τα σενάρια, ας σταματήσουν εδώ.
σωστα?
απο εκει και περα απλα ψαχνουμε την αληθεια και τις αποδειξεις
quote:ναι καλο το μανιφεστο ομως η ηλικια που κολαει?
Τα forums του ESOTERICA είναι ένας χώρος συζητήσεων, όπου όλα τα μέλη έχουν ίσο δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους, ανεξάρτητα από προσωπικά κριτήρια όπως η ηλικία.
σιγουρα ισχυει κατι τετοιο?
εγω θυμαμαι πολυ καλα περιπτωση οπου ο αντμιν ζητουσε επιμονα ενα φαξ με υπογραφη κηδεμονα και αριθμο ταυτοτητας
τωρα εγινε ανεξαρτητο προσωπικο κριτηριο?
που ειναι εκεινα τα θρυλικα ποστ?
εξαφανιστηκαν στην πορεια?
αλλα απο την αλλη δεν πειραζει υπαρχει και η μνημη
και το λαθος σε περιπτωση που αρνηθειτε κατι τετοιο
(γιατι δεν μπορει ολο και καποιος θα θυμηθει) θα εχει ως αποτελεσμα μια ρομπα η οποια θα ειναι το ρουχο που θα σας παει πολυ
εχουμε και ισο δικαιωμα στην εκφραση
αρκει να μην εκφραζομαστε με εσας
καθε τι που δεν ειναι κολακεια ειναι πιεση των οριων
quote:σας βρισκει αντιθετους αλλα δεν κανετε κατι γιαυτο
Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο, κάθε αποθαρρυντικό σχόλιο σε μέλη που συμμετέχουν γράφοντας σε κάποιο θέμα, μας βρίσκει αντίθετους και είναι πέραν της δεοντολογίας του χώρου,
σωστα?
μαλλον κανετε οταν αναφερθει το ονομα σας
αν οχι
δεν μπορειτε να κανετε τιποτα
ολα αυτα με κανουν να σκεφτω
οτι ολη αυτη η νομοθεσια υπαρχει για να εξυπηρετει εσας
αφου μονο οποτε χρειαστειτε κατι για το προσωπικο σας συμφερον ανοιγεται το συρταρι και επαναφερετε κατι απο την ληθη
quote:τουλαχιστον ειστε αντιθετοι αλλα γιατι δεν το δειχνετε?
Εάν δεν σε εκφράζουν οι απόψεις του μέλους "apollo12" διαφώνησε ή αγνόησέ τις.
οπως εδω?
quote:αλλα ξεχασα εδω εχει να κανει με εσας οποτε τα σχολια ειναι περιττα
Δεν έχεις όμως το δικαίωμα στον παρόντα χώρο, να προσβάλλεις οποιοδήποτε μέλος, ούτε να εξωτερικεύεις εις βάρος του τις οποιεσδήποτε υποθέσεις σου.
quote:ναι με την θεληση μας γιατι το φορουμ ειναι τα μελη και οχι εσεις
με τη θέλησή σας βρίσκεστε.
αν το φορουμ ησασταν εσεις δεν θα ειχατε εναν ανθρωπο να πειτε μια διαδυκτιακη καλημερα
θα λεγατε καλημερα στους κλωνους.
αληθεια που ειναι ο 12?
εγω απαντησα στον 12 και εμφανιστηκες με γκρινια εσυ?
αυτο με κανει να σκεφτω παλι οτι μπερδεψες τους λογαριασμους
αντε να ερθει και αυτος να διαψευσει και να βγουμε τελειως απο το θεμα
αλλα ειμαι ενοχλητικος
οποτε με αγνοειτε
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
galadriel πρεπει να σε κοιταξει εποιγωντως γιατρος εγω οτι κανω
το κανω για να σε πειραξω και να με πειραξεις αλλα το αδειο μυαλο σου
δε καταλαβαινει απο συμπεριφορες αμα θες να μαθεις δεν ξαναασχολουμαι
μαζι σου γιατι εισαι κομπλεξικη αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου
πες οτι εχεις να πεις αφου δεν καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να υπερβω
τα ορια που μου εχουν δωσει "βαρεμενη"!!!!!!
θα σου μιλουσα πολυ χειροτερα αλλα ερχονται αγιες μερες
χρονια πολλα και καλα χριστουγενα
να σαι παντα καλα και να ακουμε τις βλακειες σου συχνοτερα!!!!!
συγνωμη για το φερσιμο αλλα παει γυρευοντας το κοριτσακι!!!!![]()
![]()
ακριβώς όπως τα 'λεγα...
λοιπόν περιμένω να δω πως ακριβώς ΔΕΝ χρησιμοποιείτε δύο μέτρα και τριακόσια σταθμά αγαπητοί συντονιστές!
Galadriel, Reloaded
WARNING !
galadriela εχεις προβλημα?
οταν φερεσαι καλα εισαι μια χαρα οταν δεν σε συμφερει
τα βγαζεις ολα σκαρτα κοιταξου λιγο μεσα σου
η συμπεριφορα μου το ξερω οτι δεν ειναι σωστη αλλα και η δικη
σου δεν παει πισω ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ?
ΜΙΛΑΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!!
Τι δολοπλόκο σχέδιο είναι αυτό?!... Που είναι οι τόνοι σου apollonako?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χμμμ… πολυαγαπημένη μου G, το παρεξήγησες το καημένο το παιδί… ήθελε απλά να σε πειράξει… όπως κάνουν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο… στο δημοτικό… και οι ψυχοπαθείς που παρακολουθούν γυναίκες…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…και είναι τόσο επίμονός… όπως ακριβώς τα παιδάκια και οι ψυχάκιδες… και με τις ίδιες κυκλοθυμικές αντιδράσεις…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…μήπως τελικά κάποιος άλλος πρέπει να δει γιατρό?…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για άλλη μια φορά, ζητώ συγνώμη από τον Verrater για την άσχετη με το θέμα του, δημοσίευση μου...
Αισθαντικά... The She Mantis
εγω πταιω!!!!!!!
και παλι καλα χριστουγεννα μου μαυρισατε την ψυχη
παω να φυγω εγω πιστευα οτι μπορουμε να συννενοηθουμε!!!![]()
![]()
δεν προκειται να με ξαναδειτε
καλη χρονια
να περνατε καλα παντα και παντου!!
συγνωμη galadriel
"Χμμμ… πολυαγαπημένη μου G, το παρεξήγησες το καημένο το παιδί… ήθελε απλά να σε πειράξει… όπως κάνουν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο… στο δημοτικό… και οι ψυχοπαθείς που παρακολουθούν γυναίκες…"
που το καταλαβες οτι ειμαι ψυχοπαθης εχω καθαρισει πολλες γυναικες
να προσεχεις στο δρομο γιατι ποτε δεν ξερεις?
…και είναι τόσο επίμονός… όπως ακριβώς τα παιδάκια και οι ψυχάκιδες… και με τις ίδιες κυκλοθυμικές αντιδράσεις…...
ακριβως θελεις να τα πουμε απο κοντα να δεις ποσο τρελλος ειμαι!!
…μήπως τελικά κάποιος άλλος πρέπει να δει γιατρό?
εχω παει σε πολλους γιατρους αλλα δεν γινεται τιποτα ti na κανω?
Για άλλη μια φορά, ζητώ συγνώμη από τον Verrater για την άσχετη με το θέμα του, δημοσίευση μου...
μην ζητας συγνωμη απλα να τον βριζεις απως ξερεις παντα!
Αισθαντικά... mantis
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
να προσεχεις στο δρομο γιατι ποτε δεν ξερεις?
Πάλι καλά που το παραδέχεσαι… τουλάχιστον έχεις επιτύχει έναν από τους στόχους του καλού εσωτεριστή… την αυτογνωσία!… ; άντε και εις ανώτερα…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ακριβως θελεις να τα πουμε απο κοντα να δεις ποσο τρελλος ειμαι!!
Οι πραγματικοί τρελλοί ποτέ δεν το παραδέχονται… πόσα θες να μας δουλέψεις apollonako?… είσαι μακριά ακόμη από την απόκτηση της φάμπρικας…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
εχω παει σε πολλους γιατρους αλλα δεν γινεται τιποτα ti na κανω?
…λούσου με loustex και θα δεις…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
μην ζητας συγνωμη απλα να τον βριζεις απως ξερεις παντα!
Φίλος μου είναι, apollonako… τον βάζω κάτω και τον… γαργαλαώ!
…τι σε κόφτει εσένα?! Ή μήπως αυτό - ορίστηκες σωτήρας εκδικητής και θέλεις να με σκίσεις… σαν γάτα?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Αισθαντικά... mantis
Καλά για διχασμένες προσωπικότητες ξέρω… αλλά εσύ είσαι το κάτι άλλο… προσοχή στα δαφνόφυλλα apollonako… έχουν παρενέργειες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...και όπως έχω ξαναπεί... βαθιές ανάσες για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, την αυτοκυριαρχία σας και πάνω απ' όλα την αξιοπρέπεια σου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~~~~~
Συγνώμη καλέ μου verrater... η φθορά και η κατρακύλα δεν έχουν τέλος, όπως βλέπεις...![]()
Αισθαντικά... The She Mantis
quote:quote:
να προσεχεις στο δρομο γιατι ποτε δεν ξερεις?Πάλι καλά που το παραδέχεσαι… τουλάχιστον έχεις επιτύχει έναν από τους στόχους του καλού εσωτεριστή… την αυτογνωσία!… ; άντε και εις ανώτερα…
quote:
ακριβως θελεις να τα πουμε απο κοντα να δεις ποσο τρελλος ειμαι!!Οι πραγματικοί τρελλοί ποτέ δεν το παραδέχονται… πόσα θες να μας δουλέψεις apollonako?… είσαι μακριά ακόμη από την απόκτηση της φάμπρικας…
quote:
εχω παει σε πολλους γιατρους αλλα δεν γινεται τιποτα ti na κανω?…λούσου με loustex και θα δεις…
quote:
μην ζητας συγνωμη απλα να τον βριζεις απως ξερεις παντα!Φίλος μου είναι, apollonako… τον βάζω κάτω και τον… γαργαλαώ!
…τι σε κόφτει εσένα?! Ή μήπως αυτό - ορίστηκες σωτήρας εκδικητής και θέλεις να με σκίσεις… σαν γάτα?![quote]Αισθαντικά... mantis
Καλά για διχασμένες προσωπικότητες ξέρω… αλλά εσύ είσαι το κάτι άλλο… προσοχή στα δαφνόφυλλα apollonako… έχουν παρενέργειες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...και όπως έχω ξαναπεί... βαθιές ανάσες για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, την αυτοκυριαρχία σας και πάνω απ' όλα την αξιοπρέπεια σου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη καλέ μου verrater... η φθορά και η κατρακύλα δεν έχουν τέλος, όπως βλέπεις...![]()
η φθορα ειναι οτι καθεστε εδω μεσα και κατρακυλατε στο βουρκο
της αμαρτιας καθε μερα κολλαζετε το εσωτερικα!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
ΦΕΥΓΩ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
quote:
πες οτι εχεις να πεις αφου δεν καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να υπερβω
τα ορια που μου εχουν δωσει "βαρεμενη"!!!!!!
θα σου μιλουσα πολυ χειροτερα αλλα ερχονται αγιες μερες
Και καλά θα κάνεις apollo12 να συγκρατηθείς, άσχετα με το άγιο των ημερών.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
προσπαθω παντα να ειμαι το καλο παιδι και παντα βρισκω το μπελα μου!!
συμπεριφερεσαι γλυκα σε βριζουν κανεις πλακα σε βριζουν
τους βριζεις και τους αρεσει........ εεεεεε......αυτος δεν ειναι
κοσμος ειναι ..........τρ........ειο
οποιος το βρει να με ειδοποιησει !!!![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον προσπαθησατε αλλα εδω ειναι ελλαδα
quote:δεν χρειαζεται η συγνωμη οπως ειχα πει και πιο πανω.
apollo12 ετσι θα την βρεις την αληθεια?
σηκωνοντας σκονη?
εισαι πολυ τσιτομενος και γεμισες σκονες τον τοπο οποτε μην παρεις βαθιες ανασες γιατι αιωρηται πολυ σκονη στην ατμοσφαιρα
χαλαρωσε λιγο και βαλε το κατσαβιδι στην εργαλειοθηκη γιατι θα σου βαλουν πιπερι στο στομα
quote:μπαμπαστρουμφ αργουμε πολυ ακομα για τα ορια?
Και καλά θα κάνεις apollo12 να συγκρατηθείς, άσχετα με το άγιο των ημερών.
οχι πολυ
θα εκανα quote την συντριβη των οριων αλλα θα μου επαιρνε 2 σελιδες οποτε αστο μην σας βαρυνω και τον server
οποτε παρτε τις σκονες και τα πιπερια στο στομα και τσακωστε και το κουβαδακι μιας και η παραμονη σας στο θεμα αυτο ειναι οπως οι ζωες σας ανουσια και πλαστικη (καλος ειναι και ο ενικος)
και αντε στο καλο ετσι κι αλλιως δεν περιμενα ουσιωδεις απαντησεις
ανουσιωτης ανουσιοτητων τα παντα ανουσιωδη
quote:copy paste κειμενα και τωρα copy paste χαρακτηρες
άλλος ένας αντιγραφέας του καλού μας Ενδόραμα!
συμπαθα με αλλα δεν θα με βρεις σε κανενα βιβλιο και δεν μπορει να με συλλαβει ο νου σου
χμ! του εσω ειναι?
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
Edited by - Verrater on 21/12/2004 08:37:35
απαλά, απαλά και με χάρη....
και πάντα με αναπαραγωγή του επίμαχου σημείου μήπως και ξεχαστεί κανείς και δεν το διαβάσει...
είπαμε... και στο τσιγάρο, καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται...
το τι είναι κανείς δεν έχει ταμπέλα να το γράφει (αν και εδώ βλέπω ότι έχετε μια συμπάθεια στις ταμπέλες, ειδικά αυτές που αναβοσβήνουν)
κάτι κάνει και το δείχνει....
πως το έλεγες τότε? "αν η συκοφαντία ήταν σπορ, πας για πρωτάθλημα"....
κάπως έτσι...
για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας....
καλέ μου verrater δεν αργεί η στιγμή που οι παραθέσεις της συντριβής των ορίων θα τον γονατίσουν τον server....
και μαζί μ'αυτόν και άλλους...
Galadriel, Reloaded
WARNING !
Ryche χαιρετα Verrater
Οι απαντησεις σου ηταν πολυ ικανοποιητικες και κατατοπιστικες.
Βασικα θεωρω με ολο το θαρρος οτι ενα λαθος κανεις στην ολη υποθεση.
Σε αδικησαν.Δεκτο.
Υπηρξες το εξιλαστηριο θυμα.Δεκτο.
Οι συντονιστες και οι ανθρωποι του φορουμ ειναι υποκειμενικοι(ανθρωπινο)
και χρησιμοποιουν δυο μετρα και δυο σταθμα.Δεκτο.
Κανανε λαθος.Συμβαινει σε ολους.
Ανοιξες αυτο το τοπικ.Τους εκραξες και τα εχωσες χοντρα.
Και καλα εκανες.
Δεν νομιζεις ομως οτι καποια στιγμη αδικεις και τον εαυτο σου;
Σε θυμαμαι παλαιοτερα ποσο καλα διατυπωνες την αποψη σου
και ποσο ενδιαφεροντα ηταν αυτα που παρεθετες.
Νομιζω οτι συνεχιζοντας αυτο το αορατο τοπικ οπως το ονομασες
γινεσαι αυτο που και εσυ πολεμησες(ngw).
Το να καταντησεις γραφικος ειναι το λιγοτερο.
Το χειροτερο ειναι που ξοδευεις ολη αυτην την ενεργεια
και ολο σου το ταλεντο σε μια κοντρα.
Σε πληγωσαν.Δεκτο.
Αλλα νιωθω σαν να ηταν η πρωτη φορα που σε απογοητεψε και σε πληγωσε καποιος.Ισως κανω λαθος,αλλα ετσι το λαμβανω ολο αυτο.
Στην τελικη δες το οτι ετσι νικουν αυτοι.
Θεωρω οτι εσυ θα επρεπε να συμμετεχεις κανονικα σε ολα τα τοπικ που
σε ενδιαφερουν και να μην σταματας να εισαι δημιουργικος.
Σε σταματησαν;
Σε πεταξαν κατω;
Σε διεγραψαν;
Και ομως εισαι ακομα εδω.
Σηκω και παλεψε.
Μπορεις να προσφερεις οχι στον Αντμιν μα στα μελη.
Συμφερον δεν εχω στην προκειμενη περιπτωση κανενα.
Αδεια εχω,ειναι πρωι και βαριεμαι.Πινω καφε και επειδη
σε παω ειπα να σου πω την γνωμη μου.
Αυτα.
να σαι καλα...

Μην αφεθείς να κατηγοριοποιηθείς

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Τι γίνεται εδώ ..χαμός στο ίσωμα..