- ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ή ΤΑΓΜΑΤΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Μα η λέξη ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει ακριβώς το νόημα που της δίνουμε εμείς.
Εσύ ή "εσείς" μπορείς (ή "μπορείτε") να δίνεις όποιο νόημα θέλεις στις λέξεις. Οι λέξεις πάλι δεν παύουν να έχουν το δικό τους νόημα το οποίο επίσης έχεις τη διακριτική ευχέρεια να το μάθεις ή όχι.
quote:
Τόσο απλό είναι να καταλάβεις το νόημα της λέξεις ΦΑΣΙΣΜΟΣ, δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Μάλιστα. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πρόσωπο του Ιταλικού Εθνικισμού. Πρωτότυπο, δε λέω, αλλά ...

macedon
quote:Εγώ εκσηγώ την λέξη ως φιλανθρωπία.
Άγνωστη λέξη ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ; Μα η λέξη ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει ακριβώς το νόημα που της δίνουμε εμείς. Αν βρίσκεσαι σε άγνοια της σημασίας της λέξης ΦΑΣΙΣΜΟΣ μπορείς απλά να βγεις στον δρόμο για να δεις πώς χρησιμοποιεί ο κόσμος τη λέξη ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Τόσο απλό είναι να καταλάβεις το νόημα της λέξεις ΦΑΣΙΣΜΟΣ, δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Εσύ;

quote:
Εγώ εκσηγώ την λέξη ως φιλανθρωπία.
Εσύ;
χα ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χα
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
-TOPIC FOR FASISTS ONLY.
quote:Δεν συμμετέχεις συχνά όμως.
WARNING!!!!!!!-TOPIC FOR FASISTS ONLY.
Γιατί;

Και να θέλαμε να γράψουμε, όσοι βλέπουμε αυτές τις ιδεολογίες άκρως επικίνδυνες για την ανθρωπότητα, (αυτο μας λέει η ιστορία) θα βρούμε εμπαιγμό και στείρα ξερολιαση, α δεν είναι έτσι είναι άλλως...
Εδω οι 15αριδες στη Γερμανία σήμερα δεν ξέρουν ποιος ήταν ο χιτλερ, άκουσε άκουσε, και εσείς λέτε να συζητήσουμε εδω μέσα?
Τι? για την ΧΑ! ![]()
Θα μας τις περιγράψεις ή ....;

Μισοί Γερμανοί δεν γνωρίζουν τι ήταν ο χιτλερ, (απο έξ. Δ.γερμανια)
Ενω 1/3 νομιζέι πως ήταν ένας δημοκράτης, που έκανε καλο στον κόσμο!
Οι Νέοι δεν μαθαίνουν στο χώρο που γεννήθηκε ο ναζισμος και ο φασισμός, σου επαναλαμβάνω πως είναι και δυο απαγορευμένες στην ιταλια,
οποία ομιλία Γίνεται ακόμα περι φασισμού, και ναζισμού, τιμωρείται!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 30/06/2012 19:52:41
Τις ξέρεις;
Μπορείς να μας εξηγήσης την φασιστική ιδεολογία και τα έργα της;
Το έχω ρωτήσει επανηλημένως και απάντηση δεν πήρα.

quote:Αυτό είναι δημοκρατία;
σου επαναλαμβάνω πως είναι και δυο απαγορευμένες στην ιταλια, ομιλίας όσια ομιλία ακόμα περι φασισμού, και ναζισμού, τιμωρείται.
Σε τι διαφέρει απο τους Καραμανλή και Παπαδόπουλο που απαγόρευαν το ΚΚΕ;

Edited by - Αίολος on 30/06/2012 19:53:32
quote:
Πες μας βρε για τις ιδεολογίες.
Τις ξέρεις;Μπορείς να μας εξηγήσης την φασιστική ιδεολογία και τα έργα της;
Το έχω ρωτήσει επανηλημένως και απάντηση δεν πήρα.εχεις και καθαρό μυαλό από την πείνα...
Ότι έκανε και έφτιαξε Αιολε, δεν λέει κανένας τίποτε.
Την κατάληξη κοίταξε...αυτο μετράει, γιατι ο καθε μεγάλο βλάκας που παίρνει τη δύναμη στα χέρια του, αιματοκοιλει τον κόσμο. Αυτη είναι η κατάληξη της ιδεολογίας του φασισμού και του ναζισμού.
Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε...
Και μην το παίζεις γράψε...εδω δεν διατάζεις κανένα...όσο για την πείνα μου μην σε ανησυχείις, τα έχω πάντα τετρακόσια με τα φίδια,,,,,
Δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς...

Οι ορισμένοι δεν θέλουν να δουν την αλήθεια στα ματια?
Τα γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν?
Αν τα διαβάσουν όλα αυτά οι πιτσιρικάδες, ποίους νομίζεις θα χαρακτηρίσουν ηλιθίους;

Edited by - Αίολος on 30/06/2012 20:25:23
Αν έχουν μυαλο, θα κοιτάξουν να ζουν σε δημοκρατία, να υπάρχει ελευθερία και προπαντός να εφαρμόζεται, (η δημοκρατία)
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 30/06/2012 20:33:23
quote:Δηλαδή πολεμοχαρείς σαν τους τραμπούκους με δικαστική απόφαση;
Ορίστε οι τραμπούκοι και με δικαστική απόφαση!

...ή σαν την 17Ν;
...ή σαν τους Πυρήνες της φωτιάς;
...ή σαν τα ΜΑΤ και τις αύρες τους;
...ή...;
...ή...;
.,,και πολλά ακόμα "ή".

Edited by - Αίολος on 30/06/2012 20:45:19
οι χρυσαυγίτες τους σκότωσαν;