- ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ή ΤΑΓΜΑΤΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Τα ερωτήματα όμως που αποτελούν την βάση είναι:
1) Τί εννοούμε ελέυθερη βούληση.
2) Πόσο είναι ελεύθερη όταν πηγάζει από τον καταιγισμό χιλιάδων επιρροών από την στιγμή ακόμη της γεννήσεώς μας και οι οποίες (επιρροές) προέρχονται και από υποβολές από πολύ κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα, ή και μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
3) Ελεύθερη βούληση είναι να κάνω ότι θέλω ή απλά η δυνατότητά μου να εκπαιδεύομαι μέσα από το λάθος, οπότε μαθαίνω το τι δεν πρέπει να κάνω.
Μήπως η δυνατότητα του λάθους, η οποία θα επιφέρει Κάρμα και εν συνεχεία μία ακόμη Σάρκωση είναι όλο το μεγαλείο της Ελεύθερης Βούλησης.
Αν είναι έτσι μήπως η όλη προσπάθεια για την καλή χρήση της Ελεύθερης Βούλησης περνάει από την διαδικασία της Ορθής Σκέψης, του Ορθού Λόγου και της Ορθής Πράξης.
Παρακαλώ τους Συνομιλητές να δώσουν την δική τους άποψη.
Με Αγάπη
dimelis
serpentpan
Η διδασκαλία του Κριναετού, βασισμένη κυρίως σε γραπτά κείμενα του Δημήτρη Σεμελά, είναι επίσης αξιόλογη.
Η Ροδοσταυρική βρίσκεται μάλλον σε πτώση και έχει απορροφηθεί από την Τεκτονική.
Και βεβαίως η μεθοδολογία του ΟΜΑΚΟΕΙΟΥ (Πυθαγόρεια Διδασκαλία σε Άνοδο).
Για κάθε όμως ΜΥΗΣΗ, απαραίτητο στοιχείο αλλαγής φάσης είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Με Αγάπη
dimelis
Οτι ο Ελλην προσφερε στον κοσμο την γνωση του ΔΩΡΕΑΝ γιαυτο ολες οι φιλες
στον πλανιτη εχουν Ελληνικα στοιχεια.
Το οτι καθε οργανωση Τεκτονες ( Μασωνοι), Γιόγκι ,τάγματα κτλ. ειναι οργανωσης που διμιουργιθηκαν απο τουσ Ελληνες.
Πιστευω οτι οι πιο πολλες απαντησεις στα ερωτηματα μας που υπαρχουν σε αυτο το forum και οχι μονο , ειναι απαντημενες απο τους πρωγονοους των Ελλήνων ( της φυλης που ηρθε απο την Γαια).
ps.Αυτα ειναι πολυ περιληπτικα και με βαθη νοημα ισως πρεπει να φτιαξουμε ενα θεμα πανω στο πιος ειναι ο Ελλην πια ειναι η Ελλαδα και πιοι ειναι αυτοι που τηνουν να γινουν Ελλην και γιατι θελουν τον αφανισμο μας? (και πολλα αλλα )
sorry
Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι εσωτερικές ανησυχίες προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το φως ή την αναζήτηση του φωτός.
Έλλην σημαίνει φως.
Κάθε εσωτερική ανησυχία προέρχεται από τους Έλληνες=Πεφωτισμένους.
Ο Τεκτονισμός είναι μία μεθοδολογία κατεργασίας του ακατέργαστου μέρους του εαυτού μας. Η διαφορά του είναι ότι δεν δέχεται την από καθέδρας διδασκαλία και τους οποιουσδήποτε δασκάλους, βασίζεται δε στην αυτοανακάλυψη και την αυτοεκπαίδευση.
Η μεθοδολογία των Γιόγκις, ακραιφνώς Ελληνική, ακόμη και ιστορικά έχει την ελληνικότατη προελληνική λέξη Γιόγκα από την οποία προήλθαν οι νεοελληνικές λέξεις ΖΕΥΓΟΣ και ΖΥΓΟΣ, των οποίων η ερμηνεία είναι ταυτόσημη με την λέξη ΓΙΟΓΚΑ που θα πει ΕΝΩΣΙΣ, έχει τον ίδιο σκοπό, δηλ. την διά του καθαρμού ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η Ροδοσταυρική μεθοδολογία ακολουθεί παρεμφερή δρόμο, όπου βασικό στοιχείο είναι η ενεργοποίηση του κέντρου της καρδιάς ή της ΑΓΑΠΗΣ χωρίς να εγκαταλείπεται ξ ΔΙΑΝΟΙΑ στην ανώτερή της μορφή.
Δεν θα αναφέρω άλλες σεβαστές μεθοδολογίες ή σχολές, αλλά θα πω ότι κάθε σχολή διαφοροποείται ως προς την μέθοδο, όχι όμως προς τον σκοπό, ο οποίος είναι πάντοτε ο ίδιος, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ.
Αυτά τα υψηλά ιδανικά, ο υψηλός στόχος του ανθρώπου, πάντοτε επροδίδετο και πάντα θα προδίδεται από:
1) Τους Σκεπτικιστές, που διαρκώς αμφιβάλλουν
2) Τους Υλόφρονες, που δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο πέρα από την προσωρινή κυριαρχία.
3) Τους Άτολμους, οι οποίοι αν και γνωρίζουν δεν τολμούν να δραστηριοποιηθούν επανδρώνοντας κάποιους χώρους και να τους επιρρεάσουν θετικά με την παρουσία τους.
Ήταν λάθος τα Ελευσίνια Μυστήρια; ή μήπως τα Καβείρια ή το Ομακοείο του Πυθαγόρα ή τα όποια άλλα Μυστήρια όπου και αν ετελούντο.
Εμείς γιατί τα αφήσαμε να κοιμηθούν;
Είναι δική μας η ευθύνη και όχι αυτών που τα καπελλώνουν!
Τι πρέπει να κάνουμε;
Ας γεμίσουμε τους εσωτερικούς χώρους με την παρουσία και την θετική επίδρασή μας.
Ας γεμίσουμε τις αίθουσες των Ομακοείων, των Τεκτονικών ή των Ροδοσταυρικών Στοών.
Ας κατακτήσουμε πάλι αυτό που ανήκε πάντοτε και ανήκει στους Έλληνες, την χαμένη μας πνευματικότητα.
Ο άνθρωπος (κάθε εθνικότητος) μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους, ή ΕΛΛΗΝ ή ΒΑΡΒΑΡΟΣ.
Με Αγάπη
Dimelis
Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στο φίλο dimeli, ο οποίος άγγιξε ένα θέμα που ταλάνιζε και ταλανίζει ακόμα πολλές ψυχές που προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για να αρχίσει να ξετυλίγεται σταδιακά το κουβάρι. Ειδικά αυτή τη περίοδο, που τόσο οι κοινωνικές όσο και οι εξελίξεις στο χώρο της χριστιανικής εκκλησίας αλλά και άλλων θρησκειών, δεν βοηθούν στο να βρει η ανθρώπινη ψυχή την τροφή που θα την θρέψει και θα τη δυναμώσει για να προχωρήσει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός,πως όλο και περισσότεροι, στα πλαίσια της προσωπικής τους αναζήτησης, εισχωρούν σε διάφορες σχολές, ''καθοδηγούνται'' από ''φωτισμένους'' δασκάλους,και τελικά καταλήγουν να έχουν μπερδευτεί περισσότερο. Τελικά, απογοητεύνται και απομονώνονται, γίνονται σκεπτικιστές και μηδενιστές και κλείνονται και πάλι στον εαυτό τους.Απαιτείται λοιπόν προσοχή και σύνεση όταν συζητούμε για αυτά τα θέματα.
Από την προσωπική μου εμπειρία, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις. Προσωπικά, με ''φοβίζουν'' ιδιαίτερα οι πολυδιαφημισμένοι δάσκαλοι και οι σχολές που αυτοί εκπροσωπούν. Στα πλαίσια της επιτυχίας και της εμπορευσιμότητας, δημιουργούνται πολυπληθή τμήματα ( αποτελούμενα από 40- 60 άτομα)στα οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί η αναγκαία ατμόσφαιρα αυτοσυγκέντρωσης και θετικότητας. Και αυτοί οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι πιθανόν να ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας, με αποτέλεσμα να σπάει ο κύκλος της διοχετεόμενης ενέργειας.Για να λειτουργήσει μια ομάδα εκπαιδεύομενων, θα πρέπει να είναι ολιγομελής, σωστά επιλεγμένη, και κάτω από την εποπτεία ενός Διδασκάλου, ο οποίος θα μπορεί να εμπνέει τους μαθητές του, όχι μόνο με το λόγο του αλλά κυρίως με την υποδειγματική του ζωή.
'Ενας φωτισμένος Δάσκαλος δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και πακτωλό χρημάτων. Ξέρει πως η μυστική γνώση που κατέχει δεν μπορεί και ίσως δεν πρέπει να γίνει γνωστή σε εκατομύρια ανθρώπων, αλλά σε αυτούς που εκείνος θα ''καλέσει'', τη στιγμή που πρέπει. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι, πρέπει να είναι λίγοι. Αυτοί θα αποτελέσουν τη ''μαγιά'' για να γίνει το ''ψωμί'' που θα θρέψει την ανθρωπότητα. Και εκείνοι με τη σειρά τους, 8α καταβάλλουν προσωπική καθημερινή προσπάθεια για να βρουν το δικό τους μονοπάτι που 8α τους οδηγήσει στο ΦΩΣ. Και ας μην κρυβόμαστε φίλοι μου. Σίγουρα, η ανάγνωση βιβλίων, η συμμετοχή μας σε ομάδες, οι συζητήσεις μας με ανθρώπους με τα ίδια ιδανικά με μας είναι σημαντική και υποβοηθά την προσπάθεια μας. Αν όμως η ψυχή μας δεν είναι καθαρή, αν οι σκέψεις μας για όλες τις ψυχές που κατοικούν στο σύμπαν δεν είναι λουσμένες από αγάπη και δικαιοσύνη, αν βγαίνουμε από την στοά ή την εκκλησία ή την yoga και η αμέσως επόμενη σκέψη μας είναι το πως θα κατατροπώσουμε τον συνάνθρωπό μας ή θα αδικήσουμε προς ιδίον όφελος, δεν καταφέρνουμε τίποτα.
Ο εσωτερισμός δεν είναι φιλοσοφικό σύστημα ή ένα σύνολο πνευματικών ασκήσεων. Είναι εμπειρία βιωματική, καθημερινή.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να δώσω μια απάντηση στο ερώτημα μιας καλήσ φίλης. Πως μπορώ να αναγνωρίσω τον δάσκαλο?
Ακούγοντας την ψυχή σου αγαπητή μου φίλη. Αν τα λόγια του, η ενέργειά του, βρίσκουν τόπο γόνιμο μέσα σου και η μεταγεύση που σου αφήνει είναι γλυκήτητα και πραότητα, τότε είσαι σε καλό μονοπάτι. Η ψυχή μας ξέρει τι θέλει και μας μιλά. Ας της επιτρέψουμε να μας μιλήσει λοιπόν και ας έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά για να την ακούσουμε
ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ![]()
![]()
![]()
![]()
ΠαντζάκηςΡ
ΠαντζάκηςΡ
Κέλσος
quote:
macedonΓια το θέμα "Δάκογλου" σου απάντησα πολλές φορές.
Θα ήθελα MIA από τις πολλές φορές που απάντησες με ένα quote όπου να φαίνεται η απάντησή σου και η ημερομηνία αποστολής στο ερώτημα γιατί η ομάδα Δάκογλου και οι Κινηματίες προσχώρησαν εξ'αρχής στην Εθνική Παράταξη.
Αν δεν βρεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ πως μπορώ να σε ΑΠΟΚΑΛΩ???
Ανακάλυψες και προσωπική αντζέντα Χρυσαυγίτη...
quote:
Δεν ενδιαφέρει άλλωστε κανέναν οπότε η συζήτηση πάνω σ'αυτό θεωρείται περατωθείσα.
Δώσε το quote σου και τότε να τη θεωρήσεις περατωθείσα.
Ανακάλυψες και trolling Χρυσαυγίτη...
quote:
Όταν η ΧΑ θα γίνει κυβέρνηση για να εφαρμόσει αυτά που λέει, τότε θα γνωρίζουμε και ποιές θα είναι οι τράπεζες αυτές.
Λίγο παλαιοκομματικός δεν ακούγεσαι με αυτή σου τη δήλωση...
Αλήθεια έχεις ετοιμάσει την ομιλία σου προς τους άλλους Χρυσαυγίτες για απόψε???
quote:
Ρευστότατο. Το οποίο κόπηκε από τις συντάξεις, μισθούς, παιδεία, υγεία, καθώς ήταν δανεικό και πρέπει να πληρωθεί.
Δηλαδή μας λες ότι με δανεικά ενίσχυσε ιδιωτικές τράπεζες τις οποίες όμως θα εθνικοποιήσετε διότι ενισχύθηκαν από χρήματα του ελληνικού λαού???
Τέτοιες παπάντζες θα τους πεις σήμερα στην ομιλία σου???
Βέβαια από την άλλη καλά κάνεις αφού ο εξυπνότερος από αυτούς είσαι εσύ καταλαβαίνουμε όλοι μας περί τινος ακροατηρίου πρόκειται...
quote:Το Δημόσιο δεν έχει να πληρώσει όλα αυτά, γιατί επί χρόνια λεηλατούσε τα αποθεματικά των ταμείων για να κάνουν τα κόμματα πελατειακή πολιτική, δανειζόμενο άτοκα ή μικρό επιτόκιο και πληρώνοντας με ομόλογα, τα οποία σήμερα δεν αξίζουν ούτε το χαρτί όπου είναι τυπωμένα.
Παρόλα αυτά σας χαλάει που το δημόσιο θα συμμετάσχει στις ζημίες των ιδιωτικών τραπεζώ που το ίδιο δημιούργησε...
quote:
Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως άτομα σαν και σένα επικροτούν τέτοιες πρακτικές.
Εγώ Χρυσαυγίτη όπως σου έχω ξαναγράψει είμαι γεννημένος το 71 και έχω να ψηφίσω από το 93.
Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι!
Το'πιασες Ναζιστάκο???
Τα Γκαιμπελίστικα κολπάκια σου στις ομιλίες σου στους άλλους Χρυσαυγίτες και όχι σε εμένα ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ...
quote:quote:
Και άσε τα αφεντικά μου να σκάσουν από το κακό τους που οι Έλληνες θα χάσουν σε ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΗ θέση είναι σαφής. Αν δεν την καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα.
quote:quote:
Καλά, εσύ παντογνώστη με ανέβαζες και ξερόλα με κατέβαζες.
Τώρα επιστρέψαμε στο ξαφνικά στο ηλίθιος.Και ποιος σου είπε ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ασύμβατοι μεταξύ τους; Όχι μόνον δεν είναι αλλά ο δεύτερος είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να υπάρχει ο πρώτος.
quote:
Είτε είμαστε ΒΛΑΚΕΣ όσοι είχαμε την ίδια "αίσθηση" είτε ο macedon λέει ΨΕΜΜΑΤΑ.Να σου απαντήσω για να βγεις από το δίλημμα: Είσαι απλά βλάκας.
[quote]Σύμφωνα με τη Δ.Ο ο macedon δεν λέει ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ άρα τουλάχιστον εγώ είμαι βλάκας...
Α, γεια σου. Να που συμφωνούμε και σε κάτι
Στη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ και στη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ είσαι ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ.
Εκεί που σε πιάνει γλωσσοδέτης είναι
α) Γιατί η ομάδα Δάκογλου και οι κινηματίες προσχώρησαν στην Εθνική Παράταξη
β) Τι θα συμβεί την επομένη στις εθνικοποιημένες τράπεζες
γ) Γιατί δέχεσαι τον Μιχαλολιάκο ως πρόεδρό σου αν και προέρχεται από τα σπλάχνα της μη εθνικιστικής και αμερικανοκίνητης Χούντας
δ) Που βρίσκει τα χρήματα ο Μιχαλολιάκος για να συντηρεί τη Χρυσή Αυγή
ε) Γιατί ο Δάκογλου που εκτιμάς δεν κάνει ούτε λόγο για τη Χρυσή Αυγή και κατά δημόσια δήλωσή του πολλά από τα στελέχη του ΕΝΕΚ προσχώρησαν στο ΛΑ.Ο.Σ και όχι στη Χ.Α
στ) Η Χαλυβουργική είναι η νέα Pirelli?
ζ) Αν είσαι "αυτόχθονας" τι δουλειά έχεις με τους "Άριους"
η) Ο Κων/νος Πλεύρης γιατί δεν θέλει ούτε να ακούει ΠΛΕΟΝ για Χρυσή Αυγή?
κτλ
κτλ
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι εκτός του α) "σου απάντησα ήδη πολλές φορές" χωρίς να δίνεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ quote σου από τις "πολλές απαντήσεις" και β) "να πας να ρωτήσεις τον ίδιο" τότε ευχαρίστως να σε ακούσω
Υ.Γ Καλή ομιλία για απόψε και πώρωσε τους κλακαδόρους Χρυσαυγίτες όσο περισσότερο μπορείς για να μας κλάσουν με όλη τους τη δύναμη μια μάντρα που έχουμε εδώ ειδικά γι'αυτούς...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 29/06/2012 14:42:06
ΘΑ είχες απόλυτο δίκιο ΑΝ
α) έψαχνα για ακολούθους και κλακαδόρους
β) έψαχνα να πουλήσω τα βιβλία μου
γ) ήθελα να προπαγανδίσω τις διαστρεβλωμένες απόψεις μου
Αυτό που ψάχνω κατά καιρούς σε τέτοιου είδους fora είναι τους κακοπροαίρετους, κακόδοξους και μισαλλόδοξους.
Όταν τους βρω κάθομαι και τους κάνω αυτό που αποκαλώ "σοβαρή πλακίτσα".
quote:
stanfromgreece
(...) να ξέρεις πως συνήθως, όποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς,για να κερδίζει τις εντυπώσεις, συνήθως στερείται πειστικών επιχειρημάτων(...)
Η μεγάλη διαφορά που κρατάει σιδεροδέσμιο το macedon είναι ότι πριν ή μετά από αυτούς τους χαρακτηρισμούς υπάρχει ένα επιχείρημα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ...
Πάντως για το φασίστας/φασιστάκος και ναζιστής/ναζιστάκος έχω να σου πω ότι δεν ντρέπεται ο ίδιος ο macedon που είναι ένας από αυτούς και το διατυμπανίζει θα ντραπώ εγώ που τον χαρακτηρίζω???
Μάλιστα σήμερα έχει και ομιλία σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής!
Μη νομίζεις, κατά βάθος είναι υπερήφανος όταν τον αποκαλούν έτσι διότι αυτό είναι!
Για το "ξεφτίλα" γύρισα πίσω να δω που το έγραψα και να σου πω κατάλαβα αμέσως που μπερδεύτηκες διότι θα μπορούσε σύμφωνα με το επιθετικό ύφος που έχω υιοθετήσει για τις περιπτώσεις τύπου macedon να ήταν και έτσι.
Εννοούσα πάντως "η ξεφτίλα..." δηλάδη η όλη παραπάνω κατάσταση που περιέγραφα ήταν μια "ξεφτίλα"...
Ακόμη και εγώ για το macedon, δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο και θέλω να με πιστέψεις.
Οι χαρακτηρισμοί μου είναι είτε για "καζούρα" είτε στοιχειοθετημένοι απόλυτα όσο βαρείς και αν ακούγονται και μάλιστα και με μαθηματικές αποδείξεις...
Για του λόγου το αληθές κοίτα εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11423
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 29/06/2012 15:33:13
quote:
@stanfromgreeceΘΑ είχες απόλυτο δίκιο ΑΝ
α) έψαχνα για ακολούθους και κλακαδόρους
β) έψαχνα να πουλήσω τα βιβλία μου
γ) ήθελα να προπαγανδίσω τις διαστρεβλωμένες απόψεις μουΑυτό που ψάχνω κατά καιρούς σε τέτοιου είδους fora είναι τους κακοπροαίρετους, κακόδοξους και μισαλλόδοξους.
Όταν τους βρω κάθομαι και τους κάνω αυτό που αποκαλώ "σοβαρή πλακίτσα".
quote:
stanfromgreece
(...) να ξέρεις πως συνήθως, όποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς,για να κερδίζει τις εντυπώσεις, συνήθως στερείται πειστικών επιχειρημάτων(...)Η μεγάλη διαφορά που κρατάει σιδεροδέσμιο το macedon είναι ότι πριν ή μετά από αυτούς τους χαρακτηρισμούς υπάρχει ένα επιχείρημα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ...
Πάντως για το φασίστας/φασιστάκος και ναζιστής/ναζιστάκος έχω να σου πω ότι δεν ντρέπεται ο ίδιος ο macedon που είναι ένας από αυτούς και το διατυμπανίζει θα ντραπώ εγώ που τον χαρακτηρίζω???
Μάλιστα σήμερα έχει και ομιλία σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής!
Μη νομίζεις, κατά βάθος είναι υπερήφανος όταν τον αποκαλούν έτσι διότι αυτό είναι!
Για το "ξεφτίλα" γύρισα πίσω να δω που το έγραψα και να σου πω κατάλαβα αμέσως που μπερδεύτηκες διότι θα μπορούσε σύμφωνα με το επιθετικό ύφος που έχω υιοθετήσει για τις περιπτώσεις τύπου macedon να ήταν και έτσι.
Εννοούσα πάντως "η ξεφτίλα..." δηλάδη η όλη παραπάνω κατάσταση που περιέγραφα ήταν μια "ξεφτίλα"...
Ακόμη και εγώ για το macedon, δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο και θέλω να με πιστέψεις.
Οι χαρακτηρισμοί μου είναι είτε για "καζούρα" είτε στοιχειοθετημένοι απόλυτα όσο βαρείς και αν ακούγονται και μάλιστα και με μαθηματικές αποδείξεις...
Για του λόγου το αληθές κοίτα εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11423Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 29/06/2012 15:33:13
ΟΚ,για το "ξεφτίλα" πάω πάσο...
Για τα υπόλοιπα όμως, συνεχίζω να πιστεύω πως δεν βοηθούν στη "συζήτηση".
Είναι κουραστικά για κάποιον "τρίτο" που διαβάζει.
Ακόμα και αν έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις, παιζει πολύ μεγάλο ρόλο το πώς τα γράφεις.
Ξέρεις, ο γραπτός λόγος, έχει ένα μεγάλο μειον σε σχέση με τον προφορικό... ο "απέναντί" σου,ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει την έκφρασή σου, το ύφος, τον τόνο της φωνής σου... Έτσι δεν μπορεί να καταλάβει αν κάνεις πλάκα ή αν μιλάς σοβαρά, αν είσαι ήρεμος ή νευριασμένος, αν είσαι νηφάλιος ή μεθυσμένος... Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι μία ειρωνία, που πίστεψέ με, μόνο καλό δεν κάνει για την συνέχεια της "συζήτησης"
Ελπίζω να έγινα κατανοητός, και όχι βαρετός...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά είναι οι εμμονές του macedon που αποτρέπουν την όποια "συνέχεια" στην όποια "συζήτηση".
Στο συγκεκριμένο thread το κακό άρχισε κυρίως από την κακοδοξία του ότι υπήρχαν οι "κακοί Χουνταίοι" και οι "καλοί Εθνικιστές" οι οποίοι μάλιστα κυνηγήθηκαν από τους πρώτους.
Όσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει και ο ίδιος δεν φέρει κάποια στοιχεία για να αποδείξει την άποψή του καταλαβαίνεις ότι α) οι "τρίτοι" αναγνώστες θα πρέπει να έχουν ήδη λάβει το μήνυμα και β) είναι έτοιμο το έδαφος για τη "σοβαρή πλακίτσα"..
Οπότε εγώ αρκούμαι στην "σοβαρή πλακίτσα".
Επιπλέον ο macedon έχει υιοθετήσει ένα δηκτικό/υπεροπτικό/φασιστικό/ρατσιστικό υφάκι απέναντι σε όποιον συνομιλητή του δήλωνε πως είναι Χριστιανός.
Ε, το κάρμα ήθελε ένα Χριστιανό να ξεπληρώσει το macedon με το ίδιο νόμισμα...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Καλώς ήλθες κι εσυ στο αγαπημένο μας club.
Είσαι το 5το μας μέλος!!![]()
![]()
Ξέρω οτι είναι επίπονη η προσπάθεια αλληλοκατανόησης με τον Πάνος Τ,αλλά έχει χιουμοριστικό ενδιαφέρον και έτσι την...τροφοδοτούμε.!!
Πόσες φορές του έγραψες το σωστό!!!
Και όμως αυτός,εκεί κόντρα να υποστηρίξει τα πράγματα όπως τα βλέπει,όχι όπως είναι!
Πρέπει να προσθέσουμε στις ιδιότητες του Πάνου και την ψυχανάλυση,καθ'όσον απεφάνθη,ότι του αρέσει του macedon,να τον αποκαλεί φασιστα/ναζί.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:
Ορίστε οι τραμπούκοι και με δικαστική απόφαση!
Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση...
Ήταν καιρός να δούμε το φασιστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ
Τουλάχιστον η Χ.Α. επιτελεί ένα ας το πούμε.. "κοινωνικό" έργο.
Αυτοί οι αναρχο-τραμπούκοι, τι επιτελούν
(ξύσιμο πάνω και κάτω κεφαλής)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/06/2012 21:24:09