ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

martlou78 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
15/10/2018, 12:49:40
quote:
Η ζωή μας, η σημερινή ζωή μας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εργασία πάνω στον εαυτό μας.

Σαφως και δεν ειναι ετσι ....και το λεω με σιγουρια

Ουτε για εσενα ουτε και για εμενα

Μπορει η υιοθετημενες προσδοκιες που ασυνειδητα τρεφουμε να λενε αυτο

Ομως σιγουρα δεν ειναι ετσι

Ο καθενας μας κανει την προσπαθεια του ....και στο τελος τελος .....γουσταρουμε κιλοας ρε φιλε

Αυτο που το πας ........

quote:
Είναι φτιαγμένη από εμάς έτσι ώστε να διογκώνει απλώς την προσωπικότητά μας χωρίς να ενδιαφέρεται για την ουσία μας, για το "είναι" μας ενώ ταυτόχρονα μας απομακρύνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο από την αυτογνωσία.

Δεν ειναι απο εμας ........απλα συμβαινει

Πως και γιατι αλλη κουβεντα

Ωστοσο διογκωνει την προσωπικοτητα μας οπως ειπες

Η προσπαθεια μας αυτη ειναι σημαντικο μερος της ταυτοτητος

Αλλα δεν βρισκω που το κακκο .......αφου μαλιστα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα για να το διαφοροποιησουμε

Αλλωστε υπαρχουν τοσα αλλα που σε συγκριση .... αυτο.... μοιαζει σταγονα στον ωκεανο

quote:

Υπάρχουν απλώς στιγμές που μπορούμε να μελετήσουμε τον εαυτό μας και να κερδίσουμε πολλά, αλλά αυτά μετά από λίγο εξανεμίζονται στην δίνη του λεγόμενου "πολιτισμού" μας.

Αυτο λιγο ειναι

Για σκεψου οτι υπαρχουν ανθρωποι ....θα ελεγα η πλειοψηφια που δεν ξερουν τι τους γινεται ......

Και δεν εξανεμιζεται μονο στην δινη του πολιτισμου γιατι ο πολιτισμος ειναι απλα ενα συλογικο αποτελεσμα

Εξανεμιζεται στην δινη της δικης μας αδυναμιας ανεπαρκειας

Ανεπαρκειας ομως φιλε........ γιατι;;;;;;;;

Θα σου πω εγω .........

Για στοχους που αλλοι εβαλαν σε εμας ......χωρις εμας

Και αυτο ετσι Zip....... Θα πρεπει να το δεχτουμε ....... και να το γλεντησουμε ....αν δεν μπορουνε να κανουμε διαφορετικα

quote:
Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος αναπτύξει την κατανόησή του βλέπει πως η ζωή του ως εκείνη την στιγμή, δεν είχε κανένα νόημα.

Και εσυ το λες αυτο κακκο

Δεν σου δινει αρκετο νοημα η εργασια που επιχειρεις ........

Αφου αυτη ειναι που δινει αξια σε ολα τα αλλα

15/10/2018, 13:00:21
quote:
Όχι απλώς ενώνει την ζωή του με την εργασία του, αλλά την διαχωρίζει. Γιατί έχει μάθει να διαχωρίζει τα πράγματα που τον βοηθούν στο να συνεχίσει την εργασία του από τα πράγματα που τον απομακρύνουν από αυτήν.

Εγω υποπτευομαι οτι εδω λειπει ενα κατι μικρο κατιντις

Ολο και κατι θα λειπει ....ομως

quote:
Μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει τον τρόπο ζωής του και να επιτύχει ένα είδος συνεργασίας της ζωής του με την εργασία του πάνω στον εαυτό του.

Ετσι ..........

Να ενας ωραιος στοχος

Η ταυτοποιηση....και διακριση να φθασει σε τετοιο επιπεδο που δουλεια και εργασια ,δεν θα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα

Μεγαλος φιλε στοχος

Επιτευξη και εργο ολοκληρης ζωης

quote:
Όμως σχεδόν πάντα αυτή η συνεργασία αποτυγχάνει γιατί ο άνθρωπος αποκοιμιέται και παρασύρεται από την γλύκα της ζωής ή δειλιάζει μπροστά στις δυσκολίες της.

Αποδοχη αποδοχη και συνεχη προσπαθεια .......

Αυτο μονο εχουμε......... τπτς αλλο

15/10/2018, 13:50:57
quote:
quote:
Η εξ ομολογηση και μαλιστα κατω απο συνθηκες γραφης ειναι ενα απο τα πιο αποτελεσματικα κολπακια να πιανει κανεις θηραματα ............
Τι εννοείς ;

Οι συνθηκες γραφης .....περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος εξ .....ομολογησης ειναι απαλαγμενη απο πολλων ειδων ταυτισεις

Και αρα χαρακτηριζεται απο αυξημενη αντιληψη ......

Διδεται η ευκαιρια ετσι ....να βγαινουν διαφορων ειδων συνειδητοποιησεις... πραγματα και συμπερασματα ,....που κατω απο αλλες συνθηκες .....πχ εξ.....ομολογηση σε προσωπα .....δεν θα ηταν τοσο αποτελεσματικη

Και πιστεψε με ........

Το ξυπνημα ξεκιναει απο εκει ....

Απο αυτες τις συνειδητοποιησεις ......

Και αν και.... η ιδια .. η πραξη αυτη.... δεν αποτελει απο μονη της ....σημαδι ξυπνηματος ....α

Αποτελει παραταυτα .....τελειως απαραιτητο μεσο ανιχνευσης... συνηθειων,νοητικων μορφων ,ψυχολογικων διαδικασιων δημιουργιας ψυχισμου , και γενικου ευρυτερου φασματος ,συμπερασματων

Μεσο εκμαθησης εαυτου ....που ειναι η βαση για ολα ......

Μια απο τις βασικες αλλωστε........ αρχες αναπτυξης της αυτοπαρατηρησης........... ειναι να αντιληφθουμε ....... τι καλουμαστε να παρατηρησουμε .........

Η δευτερη ειναι το πως ......

Δεν ειναι ομως μονο αυτα ......που αποτελουν τον βασικο κορμο ....

Καθε μικρη συνειδητοποιηση που παιρνουμε στην πορεια θα συμβαλει στην αναπτυξη της αυτοπαρατηρησης .....

Επειδη απομακρυνονται εμποδια καταστασεις που την εμποδιζουν..

Απαντησεις σε ερωτησεις οπως .....γιατι συμβαινει τουτο η εκεινο..... συμβαλουν στην επιτευξη του στοχου

quote:
Κοιμάσαι πάντα το ίδιο ; Ο ύπνος σου, είναι πάντα βαρύς ή πάντα ελαφρύς ;

Παρολο που η παρατηρηση σου για την διαφορετικη ποιοτητα υπνου την καθε στιγμη ειναι ευστοχη ........

Ισως ....... απο την αναγκη μας να ονοματιζουμε.. μεγαλυτερη σημασια
εχει η ανιχνευση .....επιγνωση της ποιοτητος...... ,στην οποια αναφερθηκες ........αλλα κυριως η ανιχνευση των αιτιων ....μεσω των οποιων συμβαινουν ,οι ποιοτητες αυτες

quote:
Πως είσαι σίγουρος ότι αν κοιμηθείς (γιατί θα κοιμηθείς, είναι στην φύση μας, αυτό λες), θα ξυπνήσεις κιόλας ; Δεν "παίζει" να ονειρεύεσαι ότι ξύπνησες ενώ στην πραγματικότητα να κοιμάσαι του καλού καιρού ; Κι αν όχι, γιατί ; Δηλ. αν κάποιος ονειρεύεται πως ξύπνησε, νομίζεις πως μπορεί να καταλάβει την διαφορά ; Και πως ;

Και βεβαια θα κοιμηθω .....

Ελπιζω δεν με μπερδευεις με κανενα ξυπνιο

Και οχι μονο θα κοιμηθω ......αλλα το μεγαλυτερο ....να μην πω η συντριπτικη ποσοτητα του χρονου....... χαρακτηριζεται απο τον υπνο

Μονο καποιες πολυ λιγες στιγμες ξυπνηματος μας μυουν στην ενοια του ξυπνηματος

Και αυτη η μυηση ειναι απαραιτητη.... για μια μικρη ελπιδα που εχουμε ....αν την εχουμε .....οι στιγμες μας αυτες να αυξηθουν ....

Οσο για την διαφορα ειναι τοσο καταφανης που ειδαι σχεδον αδυνατο να μπερδευτει με αλλες στιγμες

kangaroΜέλος
15/10/2018, 19:48:01
quote:
Οι συνθηκες γραφης .....περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος εξ .....ομολογησης ειναι απαλαγμενη απο πολλων ειδων ταυτισεις

Και αρα χαρακτηριζεται απο αυξημενη αντιληψη ......

Διδεται η ευκαιρια ετσι ....να βγαινουν διαφορων ειδων συνειδητοποιησεις... πραγματα και συμπερασματα ,....που κατω απο αλλες συνθηκες .....πχ εξ.....ομολογηση σε προσωπα .....δεν θα ηταν τοσο αποτελεσματικη

Και πιστεψε με ........

Το ξυπνημα ξεκιναει απο εκει ....

Απο αυτες τις συνειδητοποιησεις ......

Όχι ότι το γράψιμο έβλαψε κανέναν, αλλά αν ισχύουν όσα λες τότε τα άτομα που ασχολούνται σοβαρά με το γράψιμο, οι συγγραφείς ας πούμε, θα έπρεπε να ήταν οι πιο συνειδητοί άνθρωποι στο κόσμο. Δυστυχώς, δεν ισχύουν. Για δες μερικούς εδώ

15/10/2018, 22:37:49
quote:
Όχι ότι το γράψιμο έβλαψε κανέναν, αλλά αν ισχύουν όσα λες τότε τα άτομα που ασχολούνται σοβαρά με το γράψιμο, οι συγγραφείς ας πούμε, θα έπρεπε να ήταν οι πιο συνειδητοί άνθρωποι στο κόσμο. Δυστυχώς, δεν ισχύουν. Για δες μερικούς εδώ

Εγω σου εξεθεσα την εμπειρια μου απο αυτο

Αν θελεις το κρατας δοκιμαζεις ......αν θελεις το αγνοεις

Να ξερεις παντως πως δεν μπορεις να κρινεις καταστασεις συμφωνα με την μεθοδο που μολις ανεφερες

Ειναι πολλα που παιζουν ρολο ....για καθε ζητημα .....τα οποια δεν γινετασι να αντιληφθει κανεις με υπολογιστικες και υποθετικες μεθοδους

Πρεπει να βραχει ο ποπος .... οπως ειπε και καποιος στο παρον

kangaroΜέλος
16/10/2018, 07:39:49
quote:
Εγω σου εξεθεσα την εμπειρια μου απο αυτο

Αν θελεις το κρατας δοκιμαζεις ......αν θελεις το αγνοεις

Ναι, φίλε μου, ok, δεν διαφωνώ. Κι αυτοί οι τύποι το ίδιο έκαναν : Τις εμπειρίες τους εξέθεταν. Ο δε Πολωνός περιέγραφε έναν φόνο που είχε διαπράξει, ο δε άλλος ο μουρλός, ο Ισέι Σαγκάουα, ήταν πιο αναλυτικός στις περιγραφές του και έλεγε «...έλιωνε στο στόμα σαν ωμός, τρυφερός τόνος».

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις (και γι' αυτό χρησιμοποίησα αυτήν την "υπολογιστική μέθοδο", όπως λες) είναι το εξής : Η επίγνωση και η συνειδητοποίηση μιας πράξης σχετίζεται αποκλειστικά με την στιγμή που συμβαίνει αυτή. Όχι με την εκ των υστέρων έγγραφη ή προφορική περιγραφή ή αφήγησή της. Σε καμία περίπτωση δηλ.

Αυτός εδώ ο μουρλός που λέει αυτό που λέει - μη το επαναλάβω - απλώς περιγράφει αναλυτικά μια πράξη του. Δεν σημαίνει ότι συνειδητοποιούσε αυτήν την πράξη του την στιγμή που την διέπραττε. Το γράψιμο, ασφαλώς βοηθάει, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν όπως είπα παραπάνω και είναι ένα από τα καλύτερα είδη ψυχοθεραπείας. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνει κάτι παραπάνω. Μπορεί μέσα από το γράψιμο να φαίνεται ότι μελετάς τον εαυτό σου. Αυτός που γράφει όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ο εαυτός σου. Ο Νους σου είναι ο γραφιάς, ο συγγραφέας. Και αυτή η φαινομενική μελέτη του εαυτού σου είναι "δηλητηριασμένη" από μνήμες και φαντασίες του Νου, από λανθασμένες εντυπώσεις και εικόνες που έχει φτιάξει ο Νους, από χίλια δυο πράγματα που τα υπαγορεύει η ψεύτικη προσωπικότητά ενός ανθρώπου. Δεν έχει σχέση ούτε με την επίγνωση, ούτε με τίποτε άλλο πραγματικά συνειδητό.

Αλλά, εντάξει, δεν επιμένω άλλο φίλε μου και ούτε θεωρώ ότι κάνεις κάτι κακό στο φόρουμ, ότι ενοχλείς ή ότι trollάρεις κτλ όπως σου την "πέσανε" κάποιοι στην αρχή του θέματός σου. Στην τελική για μένα, ο καθένας όπως "την βρίσκει".

Πριν ... εκτελέσω όμως την άσκηση αποχής από την πολυλογία - μ' άρεσε αυτό ρε κουφάλες -, θα ήθελα να μου εξηγήσεις κάτι που το άφησες αναπάντητο (αν μπορείς κι άμα γουστάρεις) :

Σε ρώτησα το εξής :

quote:
αν κάποιος ονειρεύεται πως ξύπνησε, νομίζεις πως μπορεί να καταλάβει την διαφορά ; Και πως ;

και μου απάντησες :

quote:
Οσο για την διαφορα ειναι τοσο καταφανης που ειδαι σχεδον αδυνατο να μπερδευτει με αλλες στιγμες

αλλά δεν μου απάντησες στο πώς. Πώς μπορεί κάποιος που ονειρεύεται ότι ξύπνησε και ονειρεύεται ότι είναι ξυπνητός να καταλάβει την διαφορά από το πραγματικό ξύπνημα ;

Την καλημέρα μου ...

Edited by - kangaro on 16/10/2018 08:23:52

16/10/2018, 09:36:00
quote:
Ναι, φίλε μου, ok, δεν διαφωνώ. Κι αυτοί οι τύποι το ίδιο έκαναν : Τις εμπειρίες τους εξέθεταν. Ο δε Πολωνός περιέγραφε έναν φόνο που είχε διαπράξει, ο δε άλλος ο μουρλός, ο Ισέι Σαγκάουα, ήταν πιο αναλυτικός στις περιγραφές του και έλεγε «...έλιωνε στο στόμα σαν ωμός, τρυφερός τόνος».

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις (και γι' αυτό χρησιμοποίησα αυτήν την "υπολογιστική μέθοδο", όπως λες) είναι το εξής : Η επίγνωση και η συνειδητοποίηση μιας πράξης σχετίζεται αποκλειστικά με την στιγμή που συμβαίνει αυτή. Όχι με την εκ των υστέρων έγγραφη ή προφορική περιγραφή ή αφήγησή της. Σε καμία περίπτωση δηλ.

Αυτός εδώ ο μουρλός που λέει αυτό που λέει - μη το επαναλάβω - απλώς περιγράφει αναλυτικά μια πράξη του. Δεν σημαίνει ότι συνειδητοποιούσε αυτήν την πράξη του την στιγμή που την διέπραττε. Το γράψιμο, ασφαλώς βοηθάει, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν όπως είπα παραπάνω και είναι ένα από τα καλύτερα είδη ψυχοθεραπείας. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνει κάτι παραπάνω. Μπορεί μέσα από το γράψιμο να φαίνεται ότι μελετάς τον εαυτό σου. Αυτός που γράφει όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ο εαυτός σου. Ο Νους σου είναι ο γραφιάς, ο συγγραφέας. Και αυτή η φαινομενική μελέτη του εαυτού σου είναι "δηλητηριασμένη" από μνήμες και φαντασίες του Νου, από λανθασμένες εντυπώσεις και εικόνες που έχει φτιάξει ο Νους, από χίλια δυο πράγματα που τα υπαγορεύει η ψεύτικη προσωπικότητά ενός ανθρώπου. Δεν έχει σχέση ούτε με την επίγνωση, ούτε με τίποτε άλλο πραγματικά συνειδητό.

Εγω μονο θα σου πω ,οτι ο καθενας βρισκει αυτο που ψαχνει

Αυτα που σου ειπα ειναι αληθεια ........

Τα εχω δε διαπιστωσει και τα διαπιστωνω καθε φορα που γραφω

Και δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα να σχολιασω περαιτερω

quote:
Αλλά, εντάξει, δεν επιμένω άλλο φίλε μου και ούτε θεωρώ ότι κάνεις κάτι κακό στο φόρουμ, ότι ενοχλείς ή ότι trollάρεις κτλ όπως σου την "πέσανε" κάποιοι στην αρχή του θέματός σου. Στην τελική για μένα, ο καθένας όπως "την βρίσκει

Να εισαι καλα Zip

Να ξερεις ομως οτι η γνωμη ....αυτων των οποιων... πολυ λιγο με αφορα

Εκτος λιγοστων εξαιρεσεων ,μας χωριζε.... και μας χωριζει .....τεραστια διαφορετικοτητα στις αντιληψεις περι ζωης και σχεσεων

Αυτο που αρχικα με ειχε παραξενεψει ηταν το ποσο υποκριτες ηταν

Απο την μια εκριναν νουθετουσαν και χειραγωγουσαν εμενα αλλα και αλλους .....σαν τρολ..... και σαν περιεργη συμπεριφορα.... ,και απο την αλλη εκαναν αυτα που εκαναν και που ολοι γνωριζουμε

Δεν μπορουσαν ουτε καν να διακρινουν το ποσο εφημερες... ... και .διαφοροποιουμενες συνεχως..... ειναι οι καταστασεις της υπαρξης και συγκεκριμενα η δηθεν εξουσια που δηθεν ειχαν σε αυτο το φορουμ

Δυστυχως δεν ειμαστε σε θεση να το πουμε σε ολες τις περιπτωσεις

Περιστοιχιζομαστε απο ανθρωπους τελειως διαφορετικους και το πιο σημαντικο με τελειως διαφορετικες αξιες και αποψεις για την ζωη

quote:
αλλά δεν μου απάντησες στο πώς. Πώς μπορεί κάποιος που ονειρεύεται ότι ξύπνησε και ονειρεύεται ότι είναι ξυπνητός να καταλάβει την διαφορά από το πραγματικό ξύπνημα ;

Ερωτηση που βρηκες και εσυ να κανεις

Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εχεις νομιζω κολλησει με την ενοια του υπνου ,την οποια υιοθετησες απο τις γνωστες πηγες

Εγω θα σου πω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα σου ,ουτε το δικο μου αλλα να εξιχνιασουμε την ζωη και την εργασια που αντιστοιχει στα τρεχοντα προβληματα

Σκεψου ......

Μια απαντηση...... ακομα και αν μπορουσα η ηθελα να σου την δωσω.......αν θα εξυπηρετουσε κατι....... και τι

Αν μου το πεις αυτο........ τοτε θα σου δωσω και εγω μια απαντηση απο την λιγοστην εμπειρια μου πανω σε αυτο

Εγω κατι εχω κατα νου ......θα ηθελα ομως εσυ πρωτα να μουτ δωσεις την δικη σου θεση σε αυτο που σε ρωτησα

Και προσεξε δεν αποριπτω την θεωρια

Υποστηριζω ομως οτι το καθε θεωρημα θα πρεπει να φθασει σε τετοιο βαθμο κατανοησης ....ουτως ωστε να γνωριζουμε γιατι το θελουμε και αποζητουμε

Να το γνωριζει κανεις φυσικα δεν ειναι κακκο

Να ασχολειται ομως με κατι που ουτε καν υποψιαζεται την χρηστικοτητα του κ;ι μαλιστα για χρονια .......

Εεε αυτο ειναι κουτο

Και δεν μιλω για εσενα ..........

17/03/2005, 01:32:49
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ.
ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΦΟΡΩ ΛΑΠΙΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;
ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

dancing verumΜέλος
20/03/2005, 01:32:48
Γεια σου αφροδιτούλα,τι κανεις?Πιστεύω στη δυναμη των πολύτιμων λίθων ,όμως μου γενναται μονιμως ενα αλυτο ερωτημα...Ποιός ειναι ο συμβατός λίθος για την ιδιοσυγκρασία μας?Πώς καταλαβαίνουμε τη συμβατότητα των λίθων με τον εαυτο μας?και αναλογα με το ηλεκτρομαγνητικο μας πεδιο σε κάθε χρονική περιοδο πως μπορουμε να επιλέξουμε ποιος θα μπορουσε να μασς βοηθήσει,π.χ.γοια τα ιαματα bach υπαρχουν καποιες καρτουλες που επιλεγεις...υπαρχει,γνωριζεις, κατί παρόμοιο που ισχύει για τους λίθους?ευχαριστω τα μεγιστα

Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...

Edited by - dancing verum on 20/03/2005 01:33:49

20/03/2005, 23:01:25
ΕΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
(ΟΡΦΕΑΣ,ΛΙΘΙΚΑ)
21/03/2005, 08:19:27
Dancing verum,
και Θεομήστωρ, ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΧΑΛΑΖΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΡΟΖ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΗ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΙΑΣΠΙ -ΚΟΚΚΙΝΟ- ΚΙ ΑΙΜΑΤΙΤΗ,ΔΕΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

dancing verumΜέλος
22/03/2005, 23:32:28
Αφροδίτη καλησπέρα και πάλι,σε παρακαλω,δεν εχεις απαντήσει σε καμμία από τις ερωτήσεις μου και θα ηθελα πολυ να μαθω.Μπορείς να με βοηθήσεις?

Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...

24/03/2005, 11:08:41
DANCING VERUM ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΙΘΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
ΦΟΡΕΣΕ ΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.
ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΚΟ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΦΟΡΑΩ ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΙΑΣΠΗ ΚΟΚΚΙΝΟ [ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ]
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΛΑΧΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΣΙΝΩΠΗ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. [ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ]
ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΦΟΡΑΩ ΑΜΕΘΥΣΤΟ. ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΦΟΡΑ ΚΙΤΡΙΝΗ.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΡΟΝΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΑΧΑΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΟ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ Η ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΕΤΡΑ.
ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΗ Η ΣΕΛΗΝΗ.
ΟΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΛΙΘΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΣΠΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ,Ο ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ. ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΗ -ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΛΑΘΟΣ- ΚΑΙ ΛΑΠΙ.
ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.
ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

24/03/2005, 15:15:01
Dancing verum, τι ζώδιο είσαι; Να το δούμε κι έτσι.
ΑΧΑΤΗΣ ΤΟΠΑΖΙ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΧΡΥΣΟΣ ΟΠΑΛΙ ΑΣΗΜΙ ΑΧΑΤΗΣ ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ Η ΓΡΑΝΑΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΠΕΤΡΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗ.
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

07/04/2005, 00:32:37
Από μικρός είχα την συνήθεια, στο βουνό, την θάλασσα και την εξωχή να κοιτάω το έδαφος και τις πέτρες για πολύτιμους ημιπολύτιμους λίθους. Έχω συλέξει αρκετούς(έχω βρει και έχω αγοράσει) Θέλω να πιστεύω στις ιδιότητές τους όμως πάντα αναρωτιέμαι μήπως τελικά όλα είναι θέμα αυθυποβολής και προσωπικής δύναμης. Επίσεις προσπαθώ να προγραμματίσω χαλαζία και έχω σκοπό κάποια στιγμή να φτιάξω πλέγμα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο? Είχε αποτέλεσμα?
02/05/2005, 23:28:59
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ:

ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΠΕΔΑΝΙΟΣ
Περί λίθων : Γλωσσάριο των βασικών ορυκτών και των ιατρικών τους χρήσεων.

JupiterΜέλος
04/05/2005, 20:01:20
Γεια σας,

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα … ευχάριστο και χωρίς κίνδυνο μαλλιοτραβήγματος…

Θα ήθελα Αφροδίτη να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο για τον σπάνιο μαύρο τουρμαλίνη από το πολύ καλό βιβλίο των εκδόσεων Κονιδάρη που δεν λέει και πολλά πράγματα γι’ αυτόν όμως…

Dancing verum, στη Θεσ/νίκη υπάρχει το μαγαζί ενός καταπληκτικού ανθρώπου ο οποίος –εφ’ όσον φυσικά του το ζητήσεις- σε «ψάχνει» με ένα πολύ δικό του τρόπο και σου προτείνει την απόλυτα προσωπική πέτρα που σου χρειάζεται (εκείνη την περίοδο, την άλλη χρονιά πιθανόν να αλλάξει). Ίσως κάποιος παρόμοιος προικισμένος να υπάρχει και στην πόλη σου.

Υγεία και χαρά!

undeafetedΜέλος
06/05/2005, 23:42:56
αρκετα ενδιαφερων θεμα.η μητερα η μακαριτησα εκανε εμποριο πολυτιμων λιθων στην αυστρια.πιστευε πολυ σε αυτος αλλα εγω δεν ασχοληθηκα ποτε πραγματικα.μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε πως "λειτουργει" ο καθε λιθος και τι ειδους θεραπια προσφερει?
iairaΜέλος
07/05/2005, 22:14:57
Καλησπέρα σε όλους.
Αφροδίτη διάβασα μέ ενδιαφέρον τό θέμα σου καί θέλω νά σέ ρωτήσω, άν όταν αγοράζεις μία πέτρα, μέ ποιό τρόπο εκείνη "λειτουργεί" γιά σένα.
Απλά όταν τήν φοράς , ή κάνεις κάτι παραπάνω γιά νά τήν ενργοποιήσεις; (επειδή έτσι έχω ακούσει).
Φιλικά.
JupiterΜέλος
08/05/2005, 02:40:52

quote:
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ