ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

EoN30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SilverwolfΜέλος
09/03/2003, 21:07:06
quote:
Silverwolf είσαι απίστευτη. Κατανικώντας την τεράστια επιθυμία μου να σε περιφρονήσω και να μην απαντήσω καθόλου στις ασυναρτησίες σου έχω να σου πώ τα εξής: εκτός του ότι δεν γνωρίζεις την εννοιολογική σημασία πολλών σημαντικών λέξεων απ'οτι φαίνεται δεν γνωρίζεις ούτε μερικά στοιχειώδη πράγματα. Σε λίγο θα μας πείς ότι οι Τούρκοι είναι Άραβες επειδή είναι και Ισλαμιστές και θα πεθάνω στα γέλια..

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Η ΜΑΘΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΩ...
ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Η ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

Ιάσων_ΕλληνΝέο Μέλος
10/03/2003, 01:04:47
Κοπέλα μου λές σαχλαμάρες για τους Τούρκους και αυτό με θλίβει πραγματικά γιατί κι άλλοι έχουν την ίδια άποψη μαζί σου. Κατανοήστε το.. Δεν υπάρχουν τουρκόσποροι στην Ελλάδα αλλά ΕΛΛΗΝΟΣΠΟΡΟΙ στην Τουρκία. Και μάλιστα η Μ.Ασία κατακλύζεται από τέτοιους. Δεν το κάναμε εμείς το παιδομάζωμα αλλά αυτοί οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ οι ΜΟΓΓΟΛΟΙ κι αν δεν ξέρεις ούτε το παιδομάζωμα τι είναι τότε άνοιξε και κανένα βιβλίο επί τέλους.. Όσοι "Τούρκοι" σου φαίνονται ίδιοι με μας έχουν Έλληνικό αίμα, είναι πολύ απλό το θέμα.

Πού θες να ακούσεις την "άποψη" (!!!) ότι οι Τούρκοι είναι Μογγόλοι?.. Αφού δεν ανοίγεις και κανά βιβλίο..

Κι όσο για τα επιχειρήματα νομίζω πως ξέρουμε πολύ καλα και οι δύο μας την κατάσταση.. Μόνο ένας εδώ πέρα κατέθεσε επιχειρήματα και αυτός ήταν ο konosk. Και για να εξηγούμαστε, δεν πρόκειται να σου ξανα απαντήσω σε τίποτε απολύτως, όχι μόνο πάνω σε αυτό το θέμα, αν δεν παραθέσεις επιχειρήματα. Άν τώρα εσύ νομίζεις πως η κάθε βλακειούλα που πετάς είναι και επιχείρημα τότε τι να σου πώ.. Άντε γειά λοιπόν..

SilverwolfΜέλος
10/03/2003, 01:48:49
ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
ΚΡΙΝΩ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΛΕΩ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.

10/03/2003, 06:21:45
quote:
Είχα πει και λέω ……. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ( λόγο γλώσσας ) ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΠΤΑ .
ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Apostolos

στη σελίδα 6 στο τέλος

Το υπόλοιπο είναι του Ανανά ..... Ανανά σε ευχαριστώ για την συμπλήρωση .... συμφωνώ

Υ.Γ. Ιάσων συγνώμη που δε σου απάντησα όπως ήθελες αλλά αυτό το μυαλό έχω αυτά απαντάω . Και επειδή ακόμα και όταν διαβάζω Απολλώνιο Φως, δαυλό κλπ , ακόμα και όταν διαβάζω Κεραμυδά Γιαννόπουλο Λίτσα έχω τη δική μου κρίση και άποψη θα συνεχίσω να κρίνω βάση του δικού μου μυαλού και των δικών μου ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αξιών .

Apostolos

ΚάθυΜέλος
10/03/2003, 09:04:29
konoooooooooosk,
Γύρνα πίσω σε παρακαλώ.
Μόνο για σένα κάθομαι στο χαζοκουτί, τελευταία.

Αυτή που σας μιλάει...από το μέλλον

konoskΜέλος
10/03/2003, 10:09:02
Εδώ είμαι Κάθυ και ακούω ή μάλλον διαβάζω. Ωστόσο κοίταξε στο e mail σου.

Ο Δικαιόπολις μαγειρεύει...αλλά ποιος σκότωσε τον Όμηρο τελικά;

alitheiaΝέο Μέλος
17/03/2003, 20:29:50
kalispera
pisteuontas oti prepei na apodiksoume kati,h kapoio metro sygrisis
an auto ifistatai,tote tha prepei na vroume me poio tropo auto yparhei
h me poio tropo einai thethomeno.Xreiazetai na umnisoume tin klironomia
ton progonon mas giati axizei ,kai se emas kai se ekeinous,na meletame
kai na eimaste anoihtoi os pros ta epiteugmata tous ,kai xana kratontas
anoihto kai platytero nou.
kai na paroume ligo apo tin hari kai tis arhaies(aionies )thesis,oi opoies itan ,kathara ,epi platos kai vathos kai ipsos stereomenes.
vlepoume tote oti o ellin esti anthropos kai ohi o anthropos ellin.
proton loipon eimaste anthropoi kai kata deuteron ellines,opos ki an
ermineuetai o deuteros mas titlos.
an doume tis omoiotites olon ton anthropon san sinolo ,tote oloi apoteloumaste apo ta koinos gnosta ,soma kai gonidia ,psihi ,nou kai
pneuma h pemptousia kai oloi eimaste meros tou synolou pou apokaleitai
aria fili simera.Auto den apotelei pronomio kapoion ,as einai leuki ,
afrikanoi ,asiates h otidipote allo.Simera loipon ,i aria fili ,ehei
koino kai proto skopo ,na prohorisei simfona me to shedio tis exelixis
tou anthropou,simera protaireotita ehei i exelixi tou egefalou os organo pou organonei tin skepsi kai kathista tis pneumatikes mas leitourgies emfanis ,sinidites kai pera gia pera pleon prosites.
giati oloi os anthropoi ,perisotero i ligotero sinidita ehontas perasei ta idia stadia exelixis exoume skopo tin ousia ,to pneuma ,tin
psihi ,atomika kai eos tin teleutaia monada tou sunolou pou leme gaia.
kaneis den tha borouse pote na ishirisi pos oi mauroi fili gia paradeigma den ehei prosferei tipota efoson mas ehei didaxei kai auti
kapoia mathimata sumperiforas os pros ton synanthropo mas ,ektos ton allon.Tora ean kapoia apo auta ta mathimata den apikonizan ton teleio
plastiko kosmo ,pou kata kapoio tropo den apodehetai tis dio opseis tou enos san ena para tis diairei ,tote kai ego tha rotiso giati o sokratis ipie to konio?kai giati erihnan tous kathisterimenous ston kaiada? o ellinas den eftiaxe to pneuma ,alla mallon to pneuma eftiaxe tous ellines ,esto ki an pire 5 i dodeka morfes
apo ta idia stadia exelixis den ginetai na apogymnonoume ton kinezo ,ton aigyptio ,ton persi ,kai ton olmec apo ton politismo tous pou isos ki an den ine apolitos emfanis se emas ehei simvalei gia pollous
allous ,kai isos kai se emas emmesa ,,,
auta ,,euharisto

ta panta rei

SilverwolfΜέλος
17/03/2003, 22:03:17
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΕΛ-ΛΗΝΝέο Μέλος
26/03/2003, 16:48:44
Φίλοι Έλληνες, Ελληνίδες (και μη),

Ωραία και όμορφα τα όσα παρουσιάζετε εδώ στο συγκεκριμένο forum. Εδώ και καιρό ερευνώ τα περί της ταυτότητάς μας και έχω φθάσει σε αξιόλογα συμπεράσματα μέχρι στιγμής. Πριν ωστόσο εμπλακώ στην οποιαδήποτε συζήτηση, θα ήθελα κατά ΑΠΟΛΥΤΗΝ προτεραιότητα να σας εφιστήσω την προσοχή σας σε θέματα αποσυμβολισμού.
Είναι καθήκον μου να σας αναφέρω ότι θέματα όπως Feng Sui, Αστρολογίες κτλ σε συνδιασμό με το λογότυπο αυτού του Forum (την κρυστάλλινη πυραμίδα με αποκομμένη κορυφή) αποτελούν τα ενδεικτικά χαρακτηριστικά της 5ης Φάλαγγας. Η κινητήρια δύναμις όπισθεν αυτού του διαδικτυακού ιστού είναι ξεκάθαρα το ανθελληνικό πρόσωπο του Σιωνισμού.

Όποιοι προβούν στην διάψευση των άνωθεν, είτε έχουν άγνοια, είτε το κάνουν εσκεμμένα. Δείτε τα σύμβολα της παντοκρατορίας του Ισραήλ (αν και ισχύει άλλο Σιωνισμός και άλλο Σημιτισμός). Θα παρατηρήσετε την ιδία πυραμίς με αποκομμένη την κορυφή και εις το αιωρών κομμάτι "φιλοξενεί" το μάτι του ερπετού.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εκδόσεων βιβλίων αποτελούν επίσης μέλη της 5ης Φάλαγγας ("Έσοπτρον" > υπάγεται στην "Αρχέτυπον" > Υπάγεται στην "Διον" > Ανήκει εις τον κ.Ψαρρά, Μασσόνο 33ου βαθμού)

Εισέλθετε στον δικτυακό ιστό "Ε", www.e-e-e.gr, όπου και θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για τα θέματα που συζητάτε.

Μόνον να σας αναφέρω ότι η άνωθεν βάση έχει δεχθεί ως σήμερα 2 επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και ολοκληρωτικής καταστροφής του εξοπλισμού του ξενιστή της. Προφανώς... κάποιους "ενοχλεί" η ύπαρξή της.

Οι αστρονόμοι συμπέραναν ότι η Σελήνη ΔΕΝ είναι φυσικός δορυφόρος...

26/03/2003, 17:52:55
Την καλησπέρα μου στο νέο μέλος ΕΛ-ΛΗΝ....
Καλώς όρισες στο διαδυτιακό μας τόπο που σκοπό έχει, την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ σε ΟΛΑ όσα (απ'ότι φαίνεται) εσένα ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

Εάν είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος περί των όσων λές φίλε μου, ΕΓΩ θα ήθελα ΤΕΚΜΥΡΙΩΣΗ...
Και τεκμυρίωση ΟΧΙ σαν αυτή τη πολύ παιδική (κατ'εμέ πάντα) προσπάθεια να ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ εκδότες μεταξύ τους...
Ασε που ΚΑΙ εκεί ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ!!!!

Επειδή λοιπόν ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε τραβήξει λίγα απο στενόμυαλους, δογματικούς και απόλυτους επισκέπτες-μέλη, θα εκτιμουσα δεόντος ΕΑΝ μπορούσες να μας παραθέσεις ΣΤΟΙΧΕΙΑ και πάνω σε αυτά να σου ΑΠΑΝΤΗΣΩ- ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...
Στα περί ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ θα μπορούσα να σου ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΛΛΑ, αλλά και πάλι μάλλον τσάμπα τον κόπο που θα κάνω...
Πάντως είσαι "λάθος", γιατί για να ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΤΕΙ ένα ΣΥΜΒΟΛΟ, θα πρέπει να το ερευνήσεις υπό ΕΠΤΑ πρίσματα, ΚΛΕΙΔΕΣ αποσυμβολισμού και ΟΧΙ μία και αυτή μάλιστα κουτσή!!!!

Αλλά αφού ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ο παρόν διαδυκτιακός τόπος, ΓΙΑΤΙ εγγράφηκες μέλος τη κοινότητας των forums;;;
Αφού όπως λές υπάρχουν ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ απο πίσω (!!!!!), τι θέλει η αλεπού στο παζάρι;;;
Μήπως γιατί ΟΣΑ δεν τα φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια;;;

Θα εκτιμούσα απέραντα αν είχα μια ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης