ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria98 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
JayaΜέλος
15/08/2005, 21:17:19
Όχι! εύκολο μου ήταν φίλε "leytos", αλλά έκανα ακόμα πιο σωστή δουλειά...

Δες και δώσε μου φως…!!!!

http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=131511&pic_id=1

Περιμένω...

Edited by - Jaya on 15/08/2005 21:56:23

leytosΝέο Μέλος
15/08/2005, 22:16:49
ισος ειναι καπιο ειδος καλιεργειας γιατι υπαρχουν ιδιοι κυκλοι και σε διαφορα αλλα σημεια διασπαρτοι .......
stavros_pΜέλος
16/08/2005, 00:58:26
άσχετο, αλλά εναλλακτικά θα μπορούσες να δώσεις το αρχείο kmd που μπορείς να αποθηκεύσεις. Κατά κανόνα έχει πολύ μικρότερο μέγεθος
velialΜέλος
16/08/2005, 01:07:10
Πολύ ωραίο πρόγραμμα... thanks stavros

Edited by - velial on 16/08/2005 01:07:51

actrΜέλος
16/08/2005, 03:25:14
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Ωραίο προγραμματάκι ρε φίλε
αλλά δυστυχώς η φωτογραφία είναι ένα χρόνο πίσω...
Μήπως ξέρεις αν μπορώ να κατεβάσω update απο κάπου?

--------------------------------------------------------------------------------

Esy ta theleis ola sto trapezi gia steile kanena doryforo sto diasthma giati olh sto tsaba eiste

BizarreΜέλος
16/08/2005, 12:14:44
Υπάρχει και πιο κοντινό και πιο πρόσφατο ίσως. Απλά πρέπει να το αγοράσει κάποιος. Αυτό, για το οποίο μιλάμε, είναι η free version.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αν βλέπουμε τόσα σε ένα δωρεάν πρόγραμμα στο internet, τι βλέπουν άλλοι…
Αν εγώ μπόρεσα και είδα το μπαλκόνι του σπιτιού μου, στο χαλαρό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποιοι μας βλέπουν μέσα στα σπίτια μας και παρακολουθούνε σαν σίριαλ τις ζωές μας.
16/08/2005, 13:56:44
quote:
Αν εγώ μπόρεσα και είδα το μπαλκόνι του σπιτιού μου, στο χαλαρό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποιοι μας βλέπουν μέσα στα σπίτια μας και παρακολουθούνε σαν σίριαλ τις ζωές μας.

Αυτό το θεωρώ πολύ πιθανό!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

actrΜέλος
16/08/2005, 14:12:02
quote:
Υπάρχει και πιο κοντινό και πιο πρόσφατο ίσως. Απλά πρέπει να το αγοράσει κάποιος. Αυτό, για το οποίο μιλάμε, είναι η free version.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αν βλέπουμε τόσα σε ένα δωρεάν πρόγραμμα στο internet, τι βλέπουν άλλοι…

Προφανώς αγαπητέ/ή μου.
Με X-Rays μπορούν και βλέπουν σε εσωτερικούς χώρους.
Υπάρχει τόσο μεγάλη δυνατότητα εστίασης που μπορούν να δούν ακόμη και τί μάρκα εσώρουχο φοράς...

Αυτό σχέφτηκα και εγώ οταν το χρησιμοποίησα, οτι αν κάθε άσχετος μπορεί και βλέπει στο χαλαρό τέτοιες λεπτομέρεις τότε ο Αμερικανικός στρατός τί μπορεί να δεί????
Μεγάλος αδελφός καταντίσαμε

BizarreΜέλος
16/08/2005, 14:17:37
Εγώ μετά από αυτό, δεν έχω απλά υπόνοιες. Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπουν. Σαφώς και δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν με εμένα προσωπικά, αλλά αν τους κινήσω την περιέργεια, γιατί όχι? Οπότε, λέω να αρχίσω να προσέχω την συμπεριφορά μου, ακόμα και μέσα στο σπίτι μου!
Αλήθεια, ξέρει κανείς υλικά που να μην μπορούν να διαπεραστούν οπτικά?
cloud7Νέο Μέλος
16/08/2005, 14:25:23
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΧ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ UPDATE ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
stratis79Μέλος
16/08/2005, 16:13:32
μπορείτε να κατεβάσετε το pro σπασμένο κι έτσι να κάνετε τη σύγκριση. Η παρακολούθηση μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας...
16/08/2005, 16:33:34
quote:
Εγώ μετά από αυτό, δεν έχω απλά υπόνοιες. Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπουν. Σαφώς και δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν με εμένα προσωπικά, αλλά αν τους κινήσω την περιέργεια, γιατί όχι? Οπότε, λέω να αρχίσω να προσέχω την συμπεριφορά μου, ακόμα και μέσα στο σπίτι μου!

Καλή μου φίλη, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λές.
Έχω όμως μία απορία!
Γιατί αφού οι Αμερικανοί έχουν τόσες δυνατότητες δεν έχουν εντοπίσει ακόμα το Λάντεν...?
Αν σκεφτείτε πιο καχύποπτα, θα βρείτε την απάντηση!

BizarreΜέλος
16/08/2005, 16:39:46
Σωστή παρατήρηση, αλλά μήπως έχει να κάνει και με αυτό που ρώτησα για τα αδιαπέραστα υλικά? Αν ο Λάντεν ζει σε σπηλιές (όπως φημολογείται) μήπως δεν μπορούν να τον εντοπίσουν? Ξέρουν στο περίπου αλλά όχι ακριβώς…? Είναι δύσβατες περιοχές και πρέπει να πάνω πεζοί και ως γνωστόν δεν φημίζονται για αυτόν τον τρόπο πολέμου…?
16/08/2005, 16:53:50
Και στου βοδιού το κέρατο να ήταν θα τον είχαν βρεί αν τον θεωρούσαν πραγματικό αντίπαλο τους κι ευθυνόταν αυτός για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη...

actrΜέλος
16/08/2005, 17:49:47
quote:
μπορείτε να κατεβάσετε το pro σπασμένο κι έτσι να κάνετε τη σύγκριση. Η παρακολούθηση μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας...

Ωπα, για γίνε εκτενέστερος παρακαλώ...

skepticΜέλος
16/08/2005, 20:32:13
quote:

To earth.google PRO τι δυνατότητες έχει;;; ξέρει κανείς;

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

CthulhuΝέο Μέλος
16/08/2005, 20:43:13
kalo to free, alla teliws moufa exei th thessaloniki. Katevazw twra 3's version tou pro iparxoun sto e-mule gia opoion thelei, malista h mia version elegete 2006 add-on k exei search gia moon.

ta leme

telasΝέο Μέλος
17/08/2005, 07:01:46
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ?
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ;
ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ, ΕΛΕΟΣ, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΑΝΩΤΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Ω