- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τη συζητηση για την α.π. και αν και μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να εχω ηθελημενη προβολη το εχω ψαξει το θεμα και εχω διαβασει αρκετα πανω σ`αυτο.
Τεθηκε θεμα ασφαλειας κατα τη διαρκεια των ταξιδιων, η αληθεια ειναι οτι εκει εξω υπαρχει η λεγομενη astral wildlife και ενδεχομενος σε ορισμενες περιπτωσεις να εχει εχθρικη συμπεριφορα απενατι στον ταξιδιωτη. Αυτα τα αστρικα οντα δεν θα πρεπει φυσικα να τα φανταζομαστε σαν ζωακια η κατι τετοιο αλλα σαν πνευματικες οντοτητες που κυμαινοντε απο πολυ κατωτερα του ανθρωπου οντα μεχρι τις αγγελικες μορφες. Τωρα συναντοτας μια τετοια οντοτητα ειναι πιθανο οτι θα αδιαφορησει παντελος για την παρουσια σου οπως ακριβως θα εκανε και ενας διαβατης στο δρομο, αλλα βεβαια τα "στραβοξυλα" παντα μπορεις να τα συναντησεις. Στην περιπτωση που απειληθεις λοιπον αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεβεις σε ανωτερο επιπεδο οπου δεν θα μπορουν να σε ακολουθησουν και φυσικα μπορεις παντα να επιστρεψεις στο σωμα σου και στον υλικο κοσμο οπου θα εισαι ασφαλης απο τετοιες οντοτητες. Σιγουρα βοηθαει πολυ και το πιστευω αυτο, το να οραματιζεσαι τον εαυτο σου μεσα σε ενα λευκο φως δημιουργοντας μια ασπιδα οπου τιποτε βλαβερο για σενα δεν μπορει να τη διαπερασει, η ενεργοποιηση των Chacras και γενικα ολες οι ασκησεις που δυναμονουν την αυρα. Καπου ακουσα να γινεται λογος και για μια υποτιθεμενη astral police την οποια μπορεις να καλεσεις οραματιζομενος ενα κοκκικο ισοσκελες σταυρο μεσα σε κοκκινο κυκλο αλλα δεν το εχω διασταυρωσει ακομα. Αν καποιος ξερει κατι σχετικο ευχαριστως θα ακουγα τις αποψεις του.
Εγω προσωπικα δεν γνωριζω κατι για την astral police.Aν και σαν ορος μου φαινεται λιγο περιεργος(σαν μεθοδος ειναι αρκετα λογικη)
θα ηθελα να ενημερωσεις και εμας εαν βρεις κατι.
Απλά να προσέχετε να μην γίνεται προπαγάνδα κάποιας ορισμένης σχολής. Μόνο τότε ίσως υπάρξει πρόβλημα.
Καλή σας επικοινωνία

Περιμενω τα sites και τα λεμε.
Δεν θέλω να χαλάσω τον ειρμό της κουβέντας,αλλά θα ήθελα να σταθώ σε δυο σημεία που αναφέρθηκαν κάποιοι φίλοι-ες στις προηγούμενες σελίδες (συγνώμη,δεν συγκράτησα τα ονόματά σας...)
1) Αναφέρθηκε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ανεξερεύνητος.
Πώς γίνεται αυτό εφόσον σήμαρα η ιατρική , μια από τις αρχαιότερες επιστήμες έχει καθορίσει πλήρως τις λειτουργικές περιοχές του? Πχ, στο πίσω μέρος του κεφαλιού βρίσκεται το κέντρο της όρασης κλπ.
Μήπως εννοείτε ότι οι -δυνατότητες- είναι πιο μεγάλες από ότι φανταζόμαστε?Τότε με βρίσκετε σύμφωνη,είναι όλα θέμα θέλησης.
2)Στην αρχή μιας αστρικής προβολής,κάποιος είπε ότι παρατηρείται κάποια αίσθηση μουδιάσματος ή τρεμούλας (?)
Όταν το ανθρώπινο σώμα χαλαρώνει,είναι φυσικό νε απελευθερώνει κάποια από την ενέργεια που έχει αποθηκεύσει κατά τη διάρκεια της ημέρας,αφού ως γνωστόν το σώμα μας είναι μια "μπαταρία"...
Δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε,αλλά απαντήστε μου αν ξέρετε...Σας ευχαριστώ,ο Σκοτεινός Άγγελος...![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
www.realmagic.com
www.spiritonline.com
Οσο για την Astral Police δυστχως δεν ξερω περισσοτερα. Για τον κοκκινο σταυρο κτλ, μου ειχε μιλησει καποτε ενας φιλος και οπως ειπα δεν το εχω ακομα διασταυρωσει, κι εγω το ψαχνω. Σε καποιο ξενογλωσσο Forum που ειχα θεσει παλι το θεμα υπηρχε η αποψη οτι προκειται για αγγελικες μορφες οι οποιες σε περιπτωση αναγκης προθυμοποιουντε να βοηθησουν το θυμα, αλλα και παλι φανταζομαι οτι θα πρεπει με καποιο τροπο να τους καλεσεις.
Ελπιζω καποιο απο τα μελη να μας φωτησει περισσοτερο
Οσο για το τρεμουλιασμα και το μουδιασμα κι εγω το νιωθω και οχι μονο στην αρχη της α.π. αλλα και κατα τη διαρκεια του διαλογισμου. Χωρις να ειμαι ειδικη στο θεμα πιστευω οτι σ`αυτες τις περιπτωσεις ενεργοποιουντε τα τσακρας και αλλα μικροτερα ενεργειακα κεντρα του σωματος και η απελευθερωση ενεργειας προκαλει αυτες τις παραξενες αισθησεις οπως το τρεμουλιασμα κα. Η υποθεση της ενεργειακης μπαταριας που εκανες δηλαδη πρεπει να ειναι κατα μια εννοια σωστη.
Αυτη τουλαχιστον ειναι η δικια μου ερμηνεια για το φαινομενο αυτο.
όσων αφορά την Εσωτερική Αστυνομία (σύμφωνα με την Φόρτσουν όποιος έχει ανάγκη μπορεί να έρθει τηλεπαθιτικά σε επαφή,ένα απο τα σύμβολα και ίσωσ όχι το μόνο είναι όντοσ ο σταυρός του Γολγοθά σε κύκλο πάνω σε γκρίζο φόντο) και νομίζω ότι ασχολείτε μόνο με τισ εσωτερικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για εγκληματικούς σκοπούς. Από την άλλοι υπάρχουν και οι Στοές κυνηγών (κάτα τηα μαύρης μαγείας) οι οποίοι μάλλον "συνεργάζονται" με την εσωτερική αστυνομία. Για περισσότερες πληροφορίες θα σας συνιστούσα να ψάξετε το βιβλίο της Φόρτσουν.
Μόλις πριν 3 ημέρες βρήκα τυχαία το site και ανακάλυψα τις ωραίες συζητήσεις σας. Θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα σε εσάς που έχεται ήδη κάνει αστρικές προβολές. Εκτός απο τα συναισθήματα αλλά και την κατάσταση του σώματος που τόσο λεπτομερώς περιγράφετε, θα ήθελα κάποιος από εσάς να μου πει τι ακριβώς βίωσε σε ένα τέτοιο ταξίδι. Δηλαδή τα μέρη που βρέθηκε και τις οντότητες που συνάντησε. Είχε ποτέ κανένας σας συνομιλία με κάποια οντότητα?? Έκανε κάποιος από εσάς προγραμματισμένο ταξίδι, δηλ. να δώσει έντολή στον εαυτό του για το που θέλει να πάει???
Φιλικά
Σαπφώ
meta apo poli kairo,epestrepsa!den exw na pw kai tpt spoudaio,i sizitisi pantwz exei apoktisei arketo endiaferon!den einai tixaio oti to topic afto exei panw apo 900 anagnostez!fili ΣΑΠΦΩ,pollez istoriez 8a vreiz sto vivlio tou monroe.
see ya!
StorM_GmA
StorM_GmA αν και αργοπορημενα(απο μερους μου) ευχαριστω για το ε-μαιλ.
Desdaemona αρκετα καλα τα site αν και στο πρωτο δεν βρηκα ακρη.
Ενα αλλο κλασικο αλλα καλο ςιτε ειναι το Astral Projection
Home Page.
http://www.tanega.com/astral/astral.html
Εχει αρκετα links και αρκετες πληροφοριες για το θεμα που μας ενδιαφερει.
Σε καποια σημεια αναφερει και ορισμενα ηχητικα η οπτικα βοηθηματα.
Π.χ. το tunnel που εχει στην πρωτη σελιδα.
Στα αληθεια αυτα βοηθανε αρκετα εαν μπορεις να τα εντυπωσεις στην μνημη σου.
Σου δινουν την αισθηση της κινησης και της ανυψωσης πραγμα απαραιτητα για την δημιουργια καταληλου πεδιου συγκεντρωσης.
Εγω εχω βρει καποια screen savers που δινουν αυτην την αισθηση αρκετα καλα.Ενα ειναι το geiss,εαν δεν κανω λαθος απο downloads.com
Ενα αλλο ειναι το wild tangent αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι προελευση.
Σαπφω καλως ηρθες στην "παραξενη" παρεα μας.
Εγω μεχρι τωρα,δυστυχως η ευτυχως δεν ξερω ακομα, δεν εχω ερθει σε επαφη με καποια οντοτητα.Τουλαχιστον δεν το θυμαμαι.Παντως ειναι κατι που το θελω πολυ.Το θελω τοσο που ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα γινει.
Επισης να σου πω πολυ περιληπτικα 2-3 μερη που εχω παει εγω.
Καταρχην στο δωματιο μου. Αν και η πρωτη μου συνειδητη εμπειρια δεν ηταν και τοσο "σταθερη"
.Εβλεπα το σωμα μου ξαπλωμενο στο κρεβατι ενω εγω στροβιλιζομουν γυρο γυρο στο δωματιο.Αν και γνωριζα οτι οποτε ηθελα μπορουσα να σταματησω,προσπαθησα να το διατηρησω για ωρα.
Καποια αλλη φορα εχω, πεταξει εθελημενα -συνειδητα πανω απο την αθηνα.
Τρομερες λεπτομερειες και φοβερη η θεα απο εκει πανω.Ξεκινησα το ταξιδι μετα απο εθελημενη προσπαθεια.
Εχω παει επισης σε ενα μερος 2-3 φορες που δεν γνωριζω εαν ειναι πραγματικο η της φαντασιας μου.Ειναι πραγματι πανεμορφο.Κατι σαν jurassic park αλλα δυστηχως χωρις δεινοσαυρους.![]()
Και τελος το ποιο παραξενο, ομορφο, και δυσκολο να περιγραφει μερος.
Δυσκολο να περιγραφει γιατι απο την μια δεν χειριζομαι καλα την γλωσσα,και απο την αλλη ειναι αρκετα παραξενο απο μονο του.
Βασικα δεν θα το ελεγα μερος-τοποθεσια.Θα το ελεγα περισσοτερο"κοσμος"
Εβλεπα τα ιδια πραγματα στο δωματιο μου που βλεπω καθε βραδυ.
Ομως ΗΞΕΡΑ οτι ημουν καπου αλλου.Η καπως αλλιως.
Εβλεπα την αλλαγη αλλα δεν μπορουσα να προσδιορισω τη ακριβως εχει αλλαξει.Αντιλαμβανομουνα ενα κοσμο πολυ διαφορετικο απο αυτον που ζουμε εδω.
Διαλεξα 4 διαφορετικες εμπειριες που πιστευω οτι η καθε μια αντιπροσωπευει ενα τυπο ταξιδιου.
Φυσικα μπορει να ειμαι απλως ονειροπολος η ψευτης.Ομως η αστρικη προβολη ειναι γεγονος.
Prin apo merika xronia kai eno koimomoun eida ston ypno mou mia morfh,mia skia sigekrimena sto vathos, me ton pou thn eida mou eirthe i epithimia(ston ypno mou panta) na to pirovolisw(den nomizw oti exei simasia ayto apla to anaferw)sikosa loipon to xeri mou kai thn amesw epomenh stigmh xsipnisa alla den mporousa na anoixsw ta matia mou(ixsera oti eimoun xsipnios giati esthanomoun to perivalon) oute na kounisw ta xeria mou kai genika eixa ena moudiasma se olomou to soma san kati na me kirieve, me apotelesma na exw tromokratithei! eimoun kai mikros tote kai katalavenete...prospathousa loipon na kanw ton stavro mou kai den mporousa, sthn sinexeia prospathisa na foanxsw thn mhtera mou, to stoma mou anigokline alla den evgene fonh! apofasisa loipon na pw to pater immon kai me to pou to eipa amesws to fainomeno ayto stamatise mporesa na anoixsw ta matia mou, iremisa kai meta epesa gia ypno xsana. Na seimeiwthei oti den akouga kanena vouito.To sigekrimeno gegonos ektote mou sinevene sixna gia 6 xronia xwris omws na exei proigithei kapoio oneiro mexri kai prin apo 4 mines opou sinevise teleytaia fora kai meta stamatise eistera apo thn episkepsi mou sthn eklhsia afou opws eipa den gnwriza thn epistimonikh eksighsh tou fainomenou.Kata thn diarkia tou fainomenou aftou fovomoun poly kai den xserw pws na antidrasw an mou xsanasimvei.
Ayto pou zitaw apo esan einai thn gnwmh sas gia ayto pou mou sinevei kai an htan ontos ena stadio prin thn astrikh provolh. An eitan ontos noiwthw oti exasa eisws tis monadikes eykairies pou eixa gia na mporesw na zisw kai egw ayth thn katapliktikh empeiria
Tha perimenw apoanthsh me anypomonisia...
Ο πατέρας μου πριν μερικά χρόνια μου περιέγραψε κάτι το οποίο μάλλον ήταν μια αστρική προβολή μου η οποία φυσικά δεν έγινε συνειδητά..:
Εγώ κοιμόμουν και ο πατέρας μου στο διπλανό δωμάτιο με έβλεπε να του χαμογελάω ντυμένη στα άσπρα..Φυσικά νόμιζε ότι ήμουν πράγματι εκέι κ έτσι με φώναξε για να δει τι θέλω, αφού δεν του απάντησα προσπάθησε να με πλησιάσει κ εξαφανίστηκα..Όταν τελικά ήρθε στο δώματιο για να δεί αν είμαι κάλα μου μίλησε, ένιωσα ένα τίναγμα στο σώμα μου όπως όταν πας να πέσεις από κάπου κ ξύπνησα χωρίς να έχω ιδέα του τι είχε προηγηθεί..όταν μου εξήγησε τι συνέβει φυσικά δεν σκέφτηκα τίποτα που αφορούσε αστρική προβολή αλλά μάλλον ότι ο πατέρας μου ήταν κουρασμένος..
Anyway ακόμα διατηρώ αμφιβολίες για το συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να δεί κάποιός ξύπνιος το αστρικό σου σώμα..
Σε ότι αφορά το sleep paralysis σε περιόδους που βίωνα έντονο στρες ένιωθα να ξυπνάω αλλά να μην μπορώ να ξεφύγω από το όνειρο που έβλεπα (κατά κανονα ήταν εφιάλτης)και να μην μπορώ να κουνηθώ, κατάφερνα τελικά να ανοίξω τα μάτια μου αλλά δεν γινόταν με τίποτα να κουνήσω το σώμα μου..
Πάντως η αστρική προβολή πρέπει να είναι πραγματικά υπέροχη εμπειρία αλλά απ'ότι φαίνεται είναι και κάτι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει συνειδητα..
ean moy grapsete diladh, tha eho papakia, ostoso poles apantishs dimioyrgeite me ta erothmata sas; tha sas enhmerosw gia kala epistimonika biblia ktl...mathete oti ontos h psychei olwn mas ehei kati na kanei se ayth ti gei eite moni eite omadika.
tora prepei na fiho, tha ta poyme ayrio
gia se olloýs
loukakis
Tasan νομιζω οτι αυτο που βιωνεις ειναι sleep paralysis.Δυστηχως δεν γνωριζω πολλα για το θεμα.Αλλα εδω σιγουρα θα σου απαντηση καποιος.
(σε προηγουμενο topic εχει αναφερθει.)
Kassiopi αυτο που μας περιεγραψες,κατα την αποψη μου παντα,ειναι μια "καθαρη" περιπτωση μιας
αστρικης προβολης.Να μην αμφιβαλλης καθολου γιατι ειναι εφικτο καποιος
να μπορει να δει το αστρικο σωμα μας.
Επισης,δεν ειναι και τοσο δυσκολο να εχεις μια συνειδητη α.π.
Εαν νομιζεις οτι το θελεις πραγματικα, ριξε μια ματια στα site που αναφερονται πιο πανω.Θα βρεις ενδιαφεροντα στοιχεια καθως και καποιες ασκησεις που θα σε βοηθησουν να καταλαβεις πως θα ξεκινησεις.
Tasan, ezises ena aplo sleep paralysis. Oi eikones kai ta diafora gegonota pou polloi vlepoun kata tin diarkeia autis tis diataraxis, proerxontai apo tin prospatheia tou egkefalou mas na diaxwrisei ton upno, apo ton 'ksipnio' mas. opws egrapsa kai se proigoumeno post:
quote:
auto den einai para ena oneiro pou vlepeis ekeini ti stigmi, to opoio nai men den katalavaineis oti to vlepeis, alla exei amesi epidrasi sto uposeinidito sou!gnwrizw gia tis paraisthiseis kata tin diarkeia tou sleep paralysis, kathws kai oti autes proerxontai apo ta oneira sou. Diladi ekeini ti stigmi exeis sinideisi, alla o egkefalos sou sinexizei na oneireyetai me apotelesma na "akous" kai na vlepeis polles fores ixous ta oneira sou.
ekeini ti stigmi, ena meros tou egkefalou sou eksakolouthei na oneireyetai, (xwris esi na to katalavaineis) me tin diafora oti dimiourgei ixous kai eikones pou antilamvanomaste ston "ksipnio" mas.
Allwste i paralysi dimiourgeitai epeidi kata kapoio tropo o egkefalos mas den exei siniditopoieisei oti exoume ksipnisei. epomenos mou fenetai logiko an kai den to katalavainoume na sinexisoume na oneireyomaste, wste eikones i eixous apo ta oneira mas, na ginontai antiliptoi apo emas enw eimaste ksipnioi...
oso gia to gegonos oti molis proseuxithikes, stamatise to thewrw kathari simptwsi
mesa sta 20-30 deuterolepta pou diarkei sinithws i paralysi, tha xreiastei na perasoun 10-15 wste na katalavei kapoios oti 'kati den paei kala' Alla 15 na pei mia proseuxi, mexri na teleiwsei i paralysi exei fugei. Giauto to logo polloi sigxeoune tin paralysi me kati daimoniko i parafusiko. den einai omws!
tha prospathisw na vrw ena arthro sxetika me auto. pros to paron ena search sto "sleep paralysis" apo yahoo i google tha vgalei arketa ikanopoiitika apotelesmata :)
I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
exw varethei pia na pathainw to idio pragma, toulaxiston mia fora tin evdomada
![]()
gia tin istoria, xtes to vrady, meta apo mia vdomada, ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou. arxika stadia A.P. kai pali xwris na kanw kamia prospatheia
a kai eixame kai ekselikseis...
sugkekrimena antithetws me tis alles fores, xtes den mporousa na anoiksw kan ta matia mou...akoma kai otan prospathisa na anapneusw me pio grigoro rithmo to vrika diskolo..exw arxisei na anisixw gia to ti allo mporei na sinantisw...
akoma, tin teleutaia fora pou to epatha (sinolika 5 fores mesa se diastima ligotero apo mia wra), akousa pentakathara mia fwni. den katalava ti elege, mou fanike omws oti san na petyxa kapoion tin wra pou milage, kai na akousa ena 'kommati' apo mia leksi pou eipe...an katalavate ti ennow
tha parakalousa opoiondhpote exei asxolithei, h kserei kapoion pou na asxoleitai sovara na epikonwnisei mazi mou oso pio grigora ginetai
I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...