- ΑΠΟΡΙΑ!!! (Σχετικά με άκουσμα φωνής) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν κ δεν πολυπιστευω στα ανεξηγητα κ προτιμω τη ρεαλιστικη ερμηνεια αλλα δεν μπορεσα να τη βρω ακομα.λοιπον εκεινη την ημερα συζητουσαμε με τη φιλη μου διαφορα δικα μας στο σαλονι σηκωθηκαμε να παμε στην κουζινα να φτιαξουμε καφε και καθως περνουσαμε διπλα απο το μπανιο ξαφνικα ακουσα μια φωνη να φωναζει το ονομα μου και καθως κοιταξα τη φιλη μου την ειδα να κοιταει κ εκεινη τρομαγμενη προς τη μερια του μπανιου κ μου λεει ακουσες αυτο που ακουσα.κ πραγματι ειχαμε ακουσει το ιδιο ακριβως πραγμα το ονομα μου.ανοιξαμε την πορτα και δεν ηταν κανεις εκει ξεραμε αλλωστε οτι ημασταν μονες στο σπιτι και τη φωνη την αναγνωρισαμε αμεσως κ οι 2.ηταν η φωνη καποιου που ηταν κ ειναι ερωτευμενος μαζι μου αλλα εγω οχι κ αυτος μενει σε αλλη πολη.για σιγουρια πηρα τηλεφωνο σπιτι του επειδη ειμαστε φιλοι κ μου απαντησε στο σταθερο(στην αλλη πολη).δεν ξερω τι ηταν αυτο μπορει να το φανταστηκαμε αλλα γινεται να φανταστουν 2 ανθρωποι το ιδιο πραγμα ακριβως την ιδια στιγμη?
CHARMED
=====================================================
Αγαπητή layla7, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις.
Σχετικά με την ιστορία που σου συνέβη, αυτό που θα σκεφτόμουν ενδεχομένως στην θέση σου είναι μήπως αυτή η φωνή προήλθε από κάποιον γείτονα ή από κάποιον που βρισκόταν έξω από το σπίτι.
Εάν για παράδειγμα το δωμάτιο του μπάνιου έχει κάποιο παράθυρο ίσως να άκουσες κάποιον άνθρωπο ο οποίος μιλούσε δυνατά και να νόμισες ότι η φωνή αυτή ανήκε στον άνθρωπο που σκέφτηκες. ![]()

In anticipation of my resurrection...

quote:
Το καλυτερο θα ηταν, αφου τον πηρες τηλεφωνο, να τον ρωτουσες αν σε σκεφτοταν...
Γυναίκες φίλε μου predator...
Aκου τι γνώμη έχει ο Θεός για τις γυναίκες..![]()
Ένας άντρας, έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λέει δυνατά:
"Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή!"
Τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει: "Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε Εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου."
Κι ο τύπος λέει:]
Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Αντίπαρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
Ο Κύριος του απαντάει: "Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω, αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό.
Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με
δόξαζε. Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα. Τελικά λέει: "Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες.
Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους, τι έχουν στο μυαλό τους όταν δεν μιλούν, γιατί κλαίνε, τι εννοούν όταν λένε 'όχι' και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη" Μετά από λίγα λεπτά ο Θεός του λέει:
"Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σ'εκείνη τη γέφυρα;" ![]()
![]()
![]()
Edited by - allzzaro on 16/04/2010 21:53:09

Διάβασα τυχαία το θέμα σας ... είπαν διάφορα οι διάφοροι άσχετοι όπως πάντα... δυστυχώς αν και το site είναι απίθανο εμφανίζονται διάφορα 'παράσιτα'
Mια φωνή έχει πάρα πολλούς λογούς που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος πέραν από τα φυσικά φαινόμενα....
Είναι πολλές οι απόψεις και πραγματικά επειδή δεν είδα κάποιον να λέει κάτι σημαντικό θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω σε ένα ιδιαίτερο mail και όχι μέσα από αυτήν την αρνητικότητα .... στείλε μου λοιπόν στο sunrisezero@yahoo.gr να σου πω μερικά πράγματα !!!
H γνώση δεν είναι για όλους αυτοί που την αναζητούν θα την έχουν, αυτοί που κοροϊδεύουν ασε τους !! ΄Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ )
sunrise zero
Παραδείγματα αυτο-ομοιότητας στην αρχαία σοφία υπάρχουν πάμπολλα:
Στην Ιερή Αρχιτεκτονική Οι περισσότεροι ναοί της Ινδίας έχουν μορφή fractal και μπορούν πλέον να προσομοιωθούν από μαθηματικά μοντέλα

Αυτό βέβαια ισχύει και για ναούς στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, όπως και για τους καθεδρικούς ναούς.
Στην κέλτικη κουλτούρα H παρακάτω εικόνα είναι ένας από αρκετούς παρόμοιους καθρέφτες που έχουν κατασκευαστεί από τους Κέλτες πιθανόν τον 1ο μ.Χ. αιώνα. Το φοβερό είναι ότι παρουσιάζουν αυτοομοιότητα όπως ένα fractal που φαίνεται παρακάτω

Στην Αφρικάνικη κουλτούρα
Εδώ και αρκετά χρόνια έχουν αναφερθεί παραδείγματα χρήσης της fractal γεωμετρίας από το στυλ χτενίσματος, μέχρι την αρχιτεκτονική, την τέχνη και τις θρησκευτικές τελετές. Παρακάτω φαίνεται μια αεροφωτογραφία από έναν καταυλισμό και η fractal προσομοίωσή του.

Στις σκεπτομορφές.
Τα αντικείμενα αυτό του νοητικού επιπέδου που τα έχει σχεδιάσει ο Leadbeater και η Α.Besant, και τα έχουν δει ενορατικοί όλων των θρησκειών, έχουν μια εκπληκτική ομοιότητα με τους χαοτικούς παράξενους ελκυστές. Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα σκεπτομορφής:

ένα παράδειγμα χαοτικού παράξενου ελκυστή (ένα από τα βασικά εργαλεία της θεωρίας του χάους):

Στα Μαντάλα που αναπαριστάνουν το σύμπαν. Τους κύκλους του υποδηλώνουν την ενότητα και την ολοκλήρωση του σύμπαντος και την αυτοπραγμάτωση του ανθρώπου, σύμφωνα με τον Carl Young. Κατά περίεργο (!?) πάλι τρόπο τα περισσότερα μαντάλα έχουν φρακταλική δομή, αφού ένα κεντρικό μοτίβο επαναλαμβάνεται πολλές φορές

Παραδείγματα υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά για να αναφερθούν εδώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα και αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα fractals και στις αρχαίες παραδόσεις θα χαιρόμουν αν τι μοιραζόταν μαζί μας.
Φιλικά
calessin
"Όταν είναι νύχτα να ονειρεύεσαι και όταν ξημερώνει ν'ανοίγεις τα παράθυρα διάπλατα. Όλα τα πράγματα έχουν δικαίωμα στο φως." Οδ. Ελύτης
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ μετά από καιρό και από ότι είδα γύρισες δριμύτερος και με πολύ ενδιαφέροντα posts.
Αυτό το topic που άνοιξες είναι μοναδικό στο forum και εύχομαι να γίνει μια χρήσιμη κουβέντα.
Εγώ από την πλευρά μου προς το παρόν θυμάμαι ότι η Ε.Π. Μπλαβάτσκυ όταν μιλάει για την εξέλιξη των ανθρώπων λέει ότι αυτό γίνεται μέσα από επτάδες και σε κάθε επτάδα υπάρχει μια άλλη επταδική διαίρεση και το κάθε υπό-υπό-επίπεδο διαιρείται κι αυτό επταδικά και έτσι φτάνουμε στο 7 εις την τρίτη δύναμη. Αυτό μου θυμίζει μια φρακταλικη δομή αυτό-ομοιότητας με βάση το 7. Πολλοί είπαν ότι αυτά είναι φαντασίες της Μπλαβάτσκυ, αλλά πρόσφατα που μελέτησα το βιβλίο του Πρόκλου "Πλατωνική θεολογία" διαπίστωσα ότι κι εκείνος (αναφερόμενος στον Πλάτωνα) μιλάει για τη ίδια επταδική διαίρεση, στο επίπεδο της θεολογίας.
Δίνω ένα απόσπασμα που έχει πολλές άγνωστες ορολογίες αλλά που δείχνει αρκετά καλά αυτό που λέω:
quote:
"Πρώτα λοιπόν αυτή η πρόοδος των νοητικών θεών, η οποία διακρίθηκε σε επτάδα ας θεωρηθεί ότι έχει εξυμνηθεί πλήρως και μετά από αυτήν ας νοηθούν άλλες επτά επτάδες, οι οποίες προωθούν τις μονάδες αυτής της επτάδας μέχρι τα τελευταία. Γιατί κάθε μονάδα τίθεται επικεφαλής μια νοητικής επτάδας συγγενικής με αυτήν και την προεκτείνει από ψηλά, από την κορυφή του Ολύμπου, μέχρι και τους κατώτατους γήινους κόσμους. Εννοώ για παράδειγμα, ότι η πρώτη πατρική μονάδα, δίνει υπόσταση σε επτά τέτοιες μονάδες, η δεύτερη πάλι σε επτά μονάδες που γεννούν την ζωή, και η τρίτη σε επτά δημιουργικές μονάδες και κάθε μια από τις άχραντες μονάδες σε ίσο αριθμό μονάδων με τους πατέρες, και η μονάδα της διάκρισης σε επτά. Προοδεύουν λοιπόν όλα αυτά τα αίτια μαζί το ένα με το άλλο, και όπως ακριβώς η πρώτη τριάδα των πατέρων υπάρχει μαζί με την άχραντη τριάδα και με την μονάδα της διαίρεσης, κατά τον ίδιο τρόπο και οι κατώτερες τριάδες έλαβαν επτά συγγενείς τους άχραντες τριάδες και διαφορετικές μονάδες" (Πρόκλος, Πλατωνική Θεολογία, Ε΄, 22, 5-15, σελ. 31-33)
Νομίζω ότι είναι η αυτό-ομοιότητα στην θεολογία και στην κοσμογονία είναι ένα συναρπαστικό θέμα και θα είμαι εδώ παρών κάθε φορά που θα χρειαστεί για να συμμετέχω κι εγώ στην συζήτηση.
Ελπίζω να υπάρχουν κι άλλα μέλη που θα συνεισφέρουν σε αυτήν την κοινωνία γνώσης.

Για τις περισσότερες κοσμογονίες είναι όντως έτσι όπως τα λες. Και τα μαντάλα που απεικονίζουν κοσμογονίες έχουν fractaλική δομή, καθώς και η θεοσοφική κοσμοθεώρηση όπως εύστοχα ανέφερες. Για του λόγου το αληθές παρακάτω παραθέτω την απεικόνιση (από τη Μυστική Δοξασία) της εξέλιξης των 7 ανθρώπινων φυλών που μοιάζει με δέντρο (το κατεξοχήν παράδειγμα αυτο-ομοιότητας στη φύση)

Με το παραπάνω σχήμα μοιάζει και μια απεικόνιση των Τολτέκων που δείχνει και αυτή την προέλευση των ανθρώπινων φυλών. Πέρα από τους άλλους συμβολισμούς φαίνονται 7 κοιλότητες σε μια σπηλιά όπου κατοικούν κάποιοι άνθρωποι:

Για τον Πρόκλο, αυτό που αναφέρεις δεν το ήξερα και είναι πολύ ενδιαφέρον, αν και δύσκολος φιλόσοφος στην ερμηνεία του.
Χαιρετώ
calessin
"Όταν είναι νύχτα να ονειρεύεσαι και όταν ξημερώνει ν'ανοίγεις τα παράθυρα διάπλατα. Όλα τα πράγματα έχουν δικαίωμα στο φως." Οδ. Ελύτης
μη αιτιατά φαινόμενα στην φύση είναι κανόνας (ιδίως σε υποατομικό επίπεδο).. αλλά μπορούμε να τα σχεδιάσουμε με απλές μαθηματικές εξισώσεις ( Fractals)
Και εδώ είναι που σχεδόν η επιστήμη ( του Χάους) αρχίζει και πλησιάζει τον τομέα της μαγείας..
Βασικό χαρακτηριστικό και τον δύο η μη αιτιατή δυναμική … με περισσότερες πιθανότητες παρά Νόμους…
οι παράξενοι ελκυστές…όμως φίλε calessin είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της Μαγείας του Χάους
Σε μαγικούς όρους ο παράξενος ελκυστής θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα πρότυπο ένα μοντέλο – η αστρική προβολή , ενεργειακά κέντρα, διάφορες φόρμουλες όπως θεότητες , δαίμονες, πνεύματα … όπου εμφανίζονται ανεξαρτήτως από το συγκεκριμένο πιστεύω / δόγμα / θρησκεία …
Και εδώ είναι που δουλεύει ο μάγος του Χάους όπου ψάχνει για αυτές τις ομοιότητες (ελκυστές) – μεταξύ των διαφορετικών συστημάτων … βρίσκει αυτές τις φόρμουλες τις εξάγει από τον τεράστιο λαβύρινθο των (αρχαίων) συμβολισμών και των χρησιμοποιεί κατά θέληση σε οποιοδήποτε άλλο συμβολισμό της επιλογή του … η ακόμα της επινόησης του (και teletubbies άμα γουστάρεις)![]()
….
όπως φαίνεται και παραπάνω οι σκεπτομορφές έχουν την ίδια «ποιότητα» με τους ελκιστές… η γνώμη μου είναι ότι οι σκεπτομορφές είναι ποίο οργανωμένες (μεταλλαγμένες) μορφές ελκυστών
Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις λοιπόν το ασυνήθιστο- μαγικό θα πρέπει να μετατοπίσεις ( η ακόμα να εξαφανίσεις) το πιστευω/δόγμα * .. και να μαζέψεις αρκετή ενέργεια ώστε να δημιουργήσεις το μη αιτιατό ![]()
*(σημ) τα πιστευω/δόγματα συνήθως προέρχονται πάντα από την γραμμική αντίληψη μας (εν αρχή ο θεός….)
Και μετά όταν η μαγική πράξη πετύχει (και μόνο τότε) η φόρμουλα βρίσκετε στο εν-δυνάμει πεδίο ( Ακασικά?) έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο…
Και εδώ (boys & girls) είναι και η πραγματική σας ευκαιρία στην Αθανασία…( μια μικρή σκεπτομορφή …(αρκουδιές
) οπού θα μείνει πάντα σαν ελκιστής σε οποίον χρειαστεί να την χρησιμοποιήσει…
Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα έτοιμα / δοκιμασμένα αλλά τότε δεν έχει Αθανασία…(αντε το πολύ να έχει Παράδεισο/ Αλήθεια / Φώτιση
)
Και όμως οι αρχαίοι (όπως φαίνεται και από τις εικόνες) γνώριζαν ίσως διαισθητικά …..καιέτσι δημιούργησαν στο «κάτω» Ναούς, σχήματα, έτσι ώστε να ελκύσουν/εκφράσουν τις ίδιες ενέργειες… και γιαυτό εξάλλου είναι σημαντικό όταν αλλάζει η κοινωνική η πολιτιστική δομή της κοινωνίας… (το πώς είναι άλλη ιστορία) επιβάλετε η άμεση καταστροφή των Ναών και η ανέργεση νέων που εκπροσωπούν την νέα δυναμική /ρεύμα..![]()
Γιώργος.![]()
.. ο κόμης του Σαιν Τροπέ![]()
quote:
Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις λοιπόν το ασυνήθιστο- μαγικό θα πρέπει να μετατοπίσεις ( η ακόμα να εξαφανίσεις) το πιστευω/δόγμα * .. και να μαζέψεις αρκετή ενέργεια ώστε να δημιουργήσεις το μη αιτιατό
Γιώργη,![]()
Αν φύγει *(έστω και δια μαγείας)
, το (πιστεύω / δόγμα) η ενέργεια είναι εκεί…δεν χρειάζεται να τη μαζέψεις…(ΩΣ ΜΗ ΑΙΤΙΑΤΟ!) Αν τη μαζέψεις…το κάνει ένα κομμάτι *(Εαυτού)... και έτσι έχει δύναμη! *(Διάφοροι Ρασπούτιν κλπ κλπ)
Οι σκεπτομορφες… οι εικόνες που τέθηκαν παραπάνω, … συνήθως όταν είμαι ήρεμος τις βλέπω σχετικά εύκολα! (Νοητικά)
Το μη ΑΙΤΙΑΤΟ... ειναι το κλειδι για ολα!
...
Απο ολα Διαθετει,
Αθανασιες...Φωτινες...Αληθινες...
4χ1 στοίχημα… πως θα με πεις, Μάγο!![]()
![]()
quote:
Γιώργη,Αν φύγει *(έστω και δια μαγείας)
, το (πιστεύω / δόγμα) η ενέργεια είναι εκεί…δεν χρειάζεται να τη μαζέψεις…(ΩΣ ΜΗ ΑΙΤΙΑΤΟ!) Αν τη μαζέψεις…το κάνει ένα κομμάτι *(Εαυτού)... και έτσι έχει δύναμη! *(Διάφοροι Ρασπούτιν κλπ κλπ)
Οι σκεπτομορφες… οι εικόνες που τέθηκαν παραπάνω, … συνήθως όταν είμαι ήρεμος τις βλέπω σχετικά εύκολα! (Νοητικά)
Το μη ΑΙΤΙΑΤΟ... ειναι το κλειδι για ολα!
...
Απο ολα Διαθετει,
Αθανασιες...Φωτινες...Αληθινες...
Χμ… γράψε λάθος.. όχι "εξαφάνιση"… "καταστροφή" (απελευθέρωση ενέργειας)… ώστε μετά να έχεις "ελεύθερη ενέργεια "για να πραγματοποιήσεις/ επενδύσεις στις φόρμουλες που θες….
quote:
4χ1 στοίχημα… πως θα με πεις, Μάγο!
Από ότι έχω κατάλαβει δεν τα πάς και άσχημα με τις όμορφες
Γιώργος![]()
3η βαθμίδα και ακόμα περιμένω την extra μερίδα παγωτό….![]()
αυτο-ομοιότητα και ερμηνεία του κόσμου,
μιά εισαγωγή...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
με πολύ ενδιαφέρον πρόκειται να διαβάσω το θέμα σου να αναπτύσσεται.
το αντικείμενο της αυτοομοιότητας -και των φράκταλς- με απασχολεί και εμένα ιδιαίτερα.
λόγω έλλειψης χρόνου, δε θα μπορέσω όμως προσωρινά να παρακολουθήσω τη συζήτηση όπως θα ήθελα.
ελπίζω από την επόμενη βδομάδα να είμαι μαζί σου στην αναζήτηση των φράκταλς...
δυό-τρία λόγια πριν φύγω...
το μυθιστόρημα του Jorge Luis Borges "the garden of the forking paths" μας δίνει μιά ιδέα γύρω από τη φρακταλική δομή του χρόνου, της ιστορίας και της μνήμης.
γενικά ο Borges έχει μιά μανία με τα φράκταλς και εκφράζει στα διηγήματά του σχετικά νοήματα με μεγάλη διαίσθηση και παραστατικότητα.
γιά μένα, φράκταλς είναι ένας τρόπος να βλέπεις τον κόσμο...
όταν αρχίζεις να "φρακταλίζεις" δεν τελειώνεις ποτέ!
φυσικά -όπως μαθαίνουμε και από το Σπαραγδένιο Πίνακα, η αυτοομοιότητα -όπως πάνω έτσι και κάτω και όπως κάτω έτσι και πάνω- είναι μιά βασική ιδιότητα του κόσμου μας.
είναι βέβαια και η αρχή -η μεγάλη αρχή- της μαγείας.
θα τα πούμε σύντομα ![]()
quote:
Χμ… γράψε λάθος.. όχι "εξαφάνιση"… "καταστροφή" (απελευθέρωση ενέργειας)…
Χμ... γράψε λάθος... όχι "καταστροφή"... μεταβολή (συνέχεια).
Zadok![]()
Τα πάντα ρει...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Πολύ ενδιαφέρουσα η θεωρία του χάους αν και επιφανειακά δείχνει απρόσητη τελικά δείνει πολλές απαντήσεις σε σχέση με αυτό που λέμε ζωή...
Οι επιστήμονες που πίστευαν στην αναγωγική μέθοδο έπαιρναν ένα αντικείμενο και το διέλυαν ως ότου εκείνο φτάσει στον πυρήνα του... όμως μερικές φορές δεν γνώριζαν πως να το συναρμολογήσουν... σαν τα μικρά παιδιά που τους δείνεις ένα παιχνίδι...
το πρόβλημα λοιπόν ήταν ο ίδιος ο συσχετισμός του περιβάλλοντος.. του οποιουδήποτε αντικειμένου...(Τίποτε δεν υπάρχει από μόνο του αλλά συνυπάρχει μαζί με άλλα)
Αν παρατηρήσετε όλα τα φράκταλς είναι "γραμμικές ενώσεις" που δεν έχουν επανάληψη... σκεφτείτε το εκκρεμές, αλλά με ελατήριο..εάν τοποθετήσει κάποιος, μαθηματικώς τις κινήσεις του σε δύο κάθετους άξονες, θα καταλήξει σε μία ελλειπτική τροχιά ή σε ένα συνεχόμενο κύκλο.. όμως το ελατήριο θα δημιουργήσει φράκταλς..
Το χάος δεν έχει τόσο χάος όσο φαίνεται.. αλλά εμπεριέχει τέτοια τάξη που δεν μπορεί να είναι προβλέψιμη όπως είναι ένα αντικείμενο μόνο του...
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου.. φίλε συγγραφέα...
Φίλη Αμαλία, όταν διάβασα αρχικά τον τίτλο "καθρέφτης μέσα στον καθρέφτη" νόμιζα πως εννοούσες τον συγγραφέα Ende(Σουρεαλιστής) που έχει γράψει ένα βιβλίο με αυτόν τον τίτλο, από τα αγαπημένα μου... έτσι αναφορικά λόγω συσχετισμού του τίτλου....
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

παραθέτω και τον λίνκ που αναφέρεται σε ναούς "The Temples of Malta & Gozo"
www.bradshawfoundation.com/ malta/tarxien.html
δεν λειτουργεί ως λινκ γι αυτό κάντε copy paste στο google και θα σας βγάλει κάπου...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 23/03/2004 04:16:37
Edited by - simori on 23/03/2004 04:24:38