- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Επειδη δεν εχω δει την ταινια μηπως θα μπορουσες να μου λιγα περισσοτερα για αυτην?
Θα ηθελα επισης να σε ρωτησω αν κθκλοφορει σε DVD ?
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
Την ταινία δεν μπορώ να σου την περιγράψω καλά και ειδικά γραπτα. Ίσως χάσει έτσι την αίγλη της. Θα σου πώ γενικά οτι πρόκειτε για μια αντιρατσιστική ταινία, δείχνει της ζωές κάποιωνανθρώπων που άλλοι είναι ρατσιστές και άλλοι θύματα ρατσισμου και ενώ αρχικά δείχνει τις ζωές αυτών των ανθρώπων ξεχωριστά και τις νοοτροπείες τους, απο ένα σημείο και μετα μέσα απο διάφορα περιστατικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι εννόνωνται μεταξύ τους συνειδητοποιώντας ταυτόχρονα τα λάθη τους! Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και σίγουρα έχει να σου δώσει πράγματα. Κυκλοφορεί σε dvd και μπορείς να την βρείς παντού.
Δες την και περιμένω την άποψη σου.
Την καλημέρα μου και πολλά φιλιά!
Φιλικά!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Θα τη δω την ταινια γιατι πραγματικα μου κινησαι το ενδιαφερον...
να στε καλα...
Και γιατι ενοχλησε καποιους που κερδισε η συγκεκριμενη ταινια???
ΠΡΟΦΑΝΩΣ επειδη δειχνει την τραγικη "αμερικανικη" αληθεια...και αυτο σιγορα δεν αρεσε...
ΑΛΛΑ οπως και να το κανουμε, κερδισε αυτη τη φορα η σωστη ταινια
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
ειδα την ταινια και ηταν πραγματι πολυ καλη, σε κανει να σκεφτεις και να προβληματιστεις με καποια προβληματα της σημερινης κοινωνιας.
Ωστοσο δεν μπορω να την χαρακτηρισω τελεια η τρομερη, οπως εχετε κανει εσεις.
Ναι ηταν απο τις καλυτερες φετος αλλα οχι και τοσο καλη πια!!!!!
Επισης εχω να πω στον φιλο PREDATOR πως συμφονω απολυτα μαζι του και συμφονω και με τη λογικη με την οποια σκεφτηκαι, για αυτους οι οποιοι δεν χαρηκαν με το γεγονος της πρωτιας που πηρε η ταινια.

Παραθέτω την πρώτη αττάκα της ταινίας, που λέει ακριβώς αυτό και είναι η κατακλείδα:
"Eίναι η αίσθηση της αφής...
Σε μια πραγματική πόλη καθώς περπατάς, περνάς ξυστά από κάποιους, ή
ακόμα πέφτουν και πάνω σου...
Στο Λος Άντζελες κανείς δε σ'αγγίζει.
Πάντα πίσω από μέταλλο και γυαλί.
Μας λείπει η επαφή τόσο πολύ, που πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον μόνο και μόνο για ν'αγγίξουμε κάτι."
®iv
Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη