ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wolfowitz69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
ΑχαιόςΜέλος
16/03/2006, 01:33:41
Καλησπερα Logiki k evaisthisia...
Επειδη δεν εχω δει την ταινια μηπως θα μπορουσες να μου λιγα περισσοτερα για αυτην?
Θα ηθελα επισης να σε ρωτησω αν κθκλοφορει σε DVD ?

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

Logiki k evaisthisiaΝέο Μέλος
16/03/2006, 08:46:59
Γειά σου φίλε μου.
Την ταινία δεν μπορώ να σου την περιγράψω καλά και ειδικά γραπτα. Ίσως χάσει έτσι την αίγλη της. Θα σου πώ γενικά οτι πρόκειτε για μια αντιρατσιστική ταινία, δείχνει της ζωές κάποιωνανθρώπων που άλλοι είναι ρατσιστές και άλλοι θύματα ρατσισμου και ενώ αρχικά δείχνει τις ζωές αυτών των ανθρώπων ξεχωριστά και τις νοοτροπείες τους, απο ένα σημείο και μετα μέσα απο διάφορα περιστατικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι εννόνωνται μεταξύ τους συνειδητοποιώντας ταυτόχρονα τα λάθη τους! Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και σίγουρα έχει να σου δώσει πράγματα. Κυκλοφορεί σε dvd και μπορείς να την βρείς παντού.
Δες την και περιμένω την άποψη σου.

Την καλημέρα μου και πολλά φιλιά!

17/03/2006, 00:46:34
Η ταινία αυτή είναι πραγματικά πολύ καλά τοποθετημένη επάνω στο ζήτημα του ρατσισμού σήμερα και την δύναμη που έχει να περνάει μηνύματα σε ανθρώπους και καταστάσεις που θα έλεγε κανείς πως δεν έχουν σχέση.

Φιλικά!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

ΑχαιόςΜέλος
17/03/2006, 02:24:11
Καλησπερα και ευχαριστω για την περετερω αναλυση.

Θα τη δω την ταινια γιατι πραγματικα μου κινησαι το ενδιαφερον...

να στε καλα...

18/03/2006, 18:27:43
εγω το ειχα φανταστει οτι η συγκεκριμενη ταινια θα κερδιζε το Οσκαρ καλυτερης ταινιας. Ειναι Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η. Μια γροθια στο στομαχι. Κριμα βεβαια που δεν την επαιξα στο στοιχημα (καποιο .bet του εξωτερικου εδινε 500 πορς 1 για το αν θα κερδιζε, οποτε αν ειχα πονταρει...)αλλα περαν του αστειου...ποιος περιμενε να βγει το "αδερφιστικο" Broke Back Mountain (ή οπως αλλιως λεγεται)???

Και γιατι ενοχλησε καποιους που κερδισε η συγκεκριμενη ταινια???
ΠΡΟΦΑΝΩΣ επειδη δειχνει την τραγικη "αμερικανικη" αληθεια...και αυτο σιγορα δεν αρεσε...
ΑΛΛΑ οπως και να το κανουμε, κερδισε αυτη τη φορα η σωστη ταινια

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

ΑχαιόςΜέλος
19/03/2006, 07:50:16
Καλησπερα σε ολους...

ειδα την ταινια και ηταν πραγματι πολυ καλη, σε κανει να σκεφτεις και να προβληματιστεις με καποια προβληματα της σημερινης κοινωνιας.
Ωστοσο δεν μπορω να την χαρακτηρισω τελεια η τρομερη, οπως εχετε κανει εσεις.
Ναι ηταν απο τις καλυτερες φετος αλλα οχι και τοσο καλη πια!!!!!

Επισης εχω να πω στον φιλο PREDATOR πως συμφονω απολυτα μαζι του και συμφονω και με τη λογικη με την οποια σκεφτηκαι, για αυτους οι οποιοι δεν χαρηκαν με το γεγονος της πρωτιας που πηρε η ταινια.

ChastityΜέλος
19/03/2006, 16:02:21
H ταινία εδώ και μία εβδομάδα κυκλοφορεί και σε DVD (στα Seven). Προσωπικά την είδα στο σπίτι μου κι όχι σε αίθουσα. Τα χρήματα είναι πολλά για μια ταινία που δεν εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες γιατί είναι κοινωνικού περιεχομένου.

RivaldinhoΝέο Μέλος
30/05/2006, 15:38:54
Η ταινία παρουσιάζει την αντίφαση από τη μία να θέλουμε να χτίσουμε τοίχους, κελιά και να κλειστούμε μέσα, να έχουμε τον δικό μας χώρο, τη δική μας ζωή και την ανεξαρτησία μας, και από την άλλη να θέλουμε ενστικτωδώς και διακαώς να έρθουμε σε επαφή με τις ζωές άλλων ανθρώπων. Οδηγούμαστε, λοιπόν, αναπόφευκτα στη σύγκρουση (εξ ου και Crash), σύγκρουση με τον εαυτό μας και τα πιστεύω μας, πρώτα απ'όλα.

Παραθέτω την πρώτη αττάκα της ταινίας, που λέει ακριβώς αυτό και είναι η κατακλείδα:

"Eίναι η αίσθηση της αφής...
Σε μια πραγματική πόλη καθώς περπατάς, περνάς ξυστά από κάποιους, ή
ακόμα πέφτουν και πάνω σου...
Στο Λος Άντζελες κανείς δε σ'αγγίζει.
Πάντα πίσω από μέταλλο και γυαλί.
Μας λείπει η επαφή τόσο πολύ, που πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον μόνο και μόνο για ν'αγγίξουμε κάτι."

®iv

apogonosΝέο Μέλος
31/05/2006, 15:02:23
αυτο ακριβως που λεει o Rivaldinho ειναι η ταινια .....οι πρωτες τις αττακες τα λενε ολα....καλη ταινια

Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη